pakulec 25.09.07, 21:13 Kwasniewski oczywiście ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garbatonosy Kwaśniski w przeciwieństwie do Kaczyńskiego nie mu 25.09.07, 21:17 musi przygotowywać kłamliwych szopek, on je wyssał z mlekiem ... Duże tradycje rodzinne byłego niewątpliwie wpłyną na przebieg debaty. Ludzie tego pokroju co kwach mówią prawdę wtedy i tylko wtedy gdy się pomylą. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 olo mowi prawde, wyssal z flaszki vistuli*} 25.09.07, 21:24 *> zeby menda czerwona nie natlukla jarka po pijaku * Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Wybrał sobie Kaczor kolegę zamroczonego alkoholem 25.09.07, 21:41 Mógł sobie jaruś wybrać przeciwnika równego sobie (nie tylko wzrostem bo akurat tutaj obaj są podobnego). W debacie to nawet (jakimś cudem) trzeźwego Kwacha łatwo przegadać. Inna sprawa że Kaczor ma dykcję na trzeźwo jak Kwachu po wódzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec hehehehe moher ty się nie przymilaj 25.09.07, 21:48 nawet najtrzeźwiejszy Kaczyński nie dorówna podpitemu Kawchowi Bo co taki stary SBek jak Kaczyński może powiedzieć? wyciągnie jakiegoś adenta z teczki? Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: hehehehe moher ty się nie przymilaj 25.09.07, 22:00 pakulec napisał: > nawet najtrzeźwiejszy Kaczyński nie dorówna podpitemu Kawchowi > Bo co taki stary SBek jak Kaczyński może powiedzieć? Prymitywne pomowienie. Sadzilem, ze stac cie na wiecej, troglodyto chedozony? > wyciągnie jakiegoś adenta z teczki? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec dla ciebie to powinno wystarczyć 25.09.07, 22:14 nie dorastaćie lewicy do pięt -bo czym tan Kaczyński może zaimponowac- obstrukcją? Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: dla ciebie to powinno wystarczyć 25.09.07, 22:19 Re: dla ciebie to powinno wystarczyć Nie, to wiadro pomyj to dzialka lewakow twojego pokroju. pakulec napisał: > nie dorastaćie lewicy do pięt -bo czym tan Kaczyński może zaimponowac- obstrukc > ją? Wiem, czym kretacz moze zaimponowac osobom twojej prowieniencji - chybotliwym krokiem i ilosci wypitej gorzalki przed waznymi uroczystosciami panstwowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: hehehehe moher ty się nie przymilaj*} 25.09.07, 22:02 *> nie klam sieroto komunistyczna, bo to wlasnie olo byl w zomo i agentem sowieckim, a to duza roznica z ludzikiem z solidarnosci *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skąd ta pewność? 25.09.07, 22:27 Kaczyńskiemu z oczu patrzy jak rasowemu SBkowi Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: skąd ta pewność? 25.09.07, 22:34 pakulec napisał: > Kaczyńskiemu z oczu patrzy jak rasowemu SBkowi Może i patrzy, ale słuchając jego wątpię aby taką fajfułę ktokolwiek do czegokolwiek, kiedykolwiek chciał werbować;) Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 zauważ jeszcze coś, 26.09.07, 01:00 ci esbecy mieli z reguły jednak elementarnie przytomny wyraz twarzy. I jakąs nawet inteligencję przynajmniej tak po wierzchu i dla ogłady potrafili udawać. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_czlowiek Re: hehehehe moher ty się nie przymilaj*} 25.09.07, 23:12 no no a to ciekawe,czytałeś rodzinne życiorysy twoich wodzów? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Oleksy prawde mowil co mysla komuchy!!! 25.09.07, 22:11 Komuchy maja was wszystkich w du**E!!!Chca dalej krasc i oklamywac ciemny narod ktory na nich zaglosuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Re: Wybrał sobie Kaczor kolegę zamroczonego alkoh 25.09.07, 22:11 Dobrze, że nie wybrał (R)uska(T) , ten mógłby przyjść (mogli by go wnieść) naje...ba..ny bełtami. Zbyt duża różnica klasy( na korzyść Kaczora) jimmyjazz napisał: > Mógł sobie jaruś wybrać przeciwnika równego sobie (nie tylko wzrostem bo akurat > tutaj obaj są podobnego). > W debacie to nawet (jakimś cudem) trzeźwego Kwacha łatwo przegadać. > > Inna sprawa że Kaczor ma dykcję na trzeźwo jak Kwachu po wódzie. > Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Jarek wysysa prawdy z palucha Zbylutka ;-) 25.09.07, 21:37 Kretacz natomist wyssal bolszewizm z mlekiem partii rodzcielki PZPR; NB, mlode lwy komuny nie proznuja, a nawet doszlo do przekazania paleczki w sztafecie: Napierniczak Olejarski wysysa prwady z palucha ketacza. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 olo ssie flaszke do dzis/ bimerowke * 25.09.07, 21:40 illogical napisał: > Kretacz natomist wyssal bolszewizm z mlekiem partii rodzcielki PZPR; NB, mlode > lwy komuny nie proznuja, a nawet doszlo do przekazania paleczki w sztafecie: > Napierniczak Olejarski wysysa prwady z palucha ketacza. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec moher jaki Ty jesteś liberalny;-) 25.09.07, 21:41 myślisz że jeżeli Jarek ze Zbylutkiem maja się ku sobie to wszyscy inni też? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: moher jaki Ty jesteś liberalny;-) 25.09.07, 21:43 *> a czy to komus przeszkadza, te relacje sluzbowe *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec relacje służbowe hehehehhe jak w SA 25.09.07, 21:45 w kontaktach damsko-męskich to się nazywa molestowanie - a w pisie relacje słuzbowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: relacje służbowe hehehehhe jak w SA 25.09.07, 21:57 pakulec napisał: > w kontaktach damsko-męskich to się nazywa molestowanie - a w pisie > relacje słuzbowe ;-) Pierwsza uwaga: cierpisz na utajniona moherofilie (zobacz, ilu juz ludzi nazwales na forum moherami). Mowia w warszawce, a na rozbrat (twoje miejsce zatrudnienia) huczy od plotek, ze Ziobro ma sie ku Koteckiej, wiec trafiles kula pod plot, najemny wyksztalciuchu. A teraz miej nieco cywilnej odwagi i napisz, w jakiej lewackiej gazecie pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o kurcze moher ale ty jestes bystry ;-) 25.09.07, 22:03 jestem moherofilem -masz racje -prucie moheru sprawia mi prawdziwą przyjemność ;-) Ziobro nie ma się do Koteckiej - bo Jarek byłby zazdrosny - ostatnio Kotecka mówiła że to już nie aktualne Aby pruć moher nie potrzeba pracowac w gazecie - to moje hobby nie praca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 ach, dyletant kocha pakulca za to prucie*} 25.09.07, 22:10 *> zostaw na zimowe wieczory troche moheru, moze przyjade do ciebie , mozna ? *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec skoro chcesz - to przychodż ;-) 25.09.07, 22:16 mam miejsce w piwnicy - po przegranych wyborach gdzieś się będziecie musieli podziać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: skoro chcesz - to przychodż ;-) *} 25.09.07, 22:19 pakulec napisał: > mam miejsce w piwnicy - po przegranych wyborach gdzieś się będziecie musieli > podziać ;-) *> to przekracza normy dobrego wychowania, dlaczego do piwnicy a co to malo hoteli w miescie ?*} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec do domu wpuszę jak przeczyasz jakąs ksiązkę 25.09.07, 22:24 inaczej tylko piwnica ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka17 Re: ach, dyletant kocha pakulca za to prucie*} 26.09.07, 10:10 jestes zatruty wlasnym JADEM! idz na odtrutke,tylko zrob to przed wyborami.albo jeszcze jedna rada ;idz do kosciola,wyspowiadaj sie przed wyborami,moze oczyscisz sie z nienawisci,tylko nie u rydzyka,bo to z jego kazan plynie dla ciebie nauka "nie kochaj blizniego swego,jak siebie samego".pozdrawiam ciebie i tobie podobnych faryzeuszy.mimo to zle wam nie zycze.Daaaaaalekoooo twojemu idolowi do prezyenta kwasniewskiego!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: o kurcze moher ale ty jestes bystry ;-) 25.09.07, 22:14 pakulec napisał: > jestem moherofilem -masz racje -prucie moheru sprawia mi prawdziwą przyjemność > ;-) Od pierwszego naszego spotkania na tym forum wiedzialem, ze nosisz w sobie straszliwa tajemnice i brzemie, ktore cie przygniata. 'Out with it' - chcialoby sie rzec. Nie przejmuj sie, nie jestes sam - slyszalem o autentycznym przypadku, kiedy pacjent osiagal pelnie satysfakcji patrzac na fotografie lasow. > Ziobro nie ma się do Koteckiej - bo Jarek byłby zazdrosny - ostatnio Kotecka > mówiła że to już nie aktualne A wiec, procz GW, naczelnego dziennika wyksztalciuchow, prenumerujesz takze "Gale", "Zycie na goraco" oraz "Fakt" - to sluszny (i jedyny) dla ciebie wybor. > Aby pruć moher nie potrzeba pracowac w gazecie - to moje hobby nie praca ;-) Ile moherow trzeba doszczetnie, do nitki ostatniej spruc, aby zyskac zaszczytne miano wyksztaciucha/wyksztalciucha tygodnia/miesiaca/roku? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec o mnie możemy gadać godzinami ale.... 25.09.07, 22:19 ciekwaszy jest Pis - np Sbcka przeszlośc Jarka - podobno jego kariera w opozycji zaczęła się od tego że SB wysłało go do rozpracowywania Solidarności ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: o mnie możemy gadać godzinami ale.... 25.09.07, 22:24 Re: o mnie możemy gadać godzinami ale.... Maly megaloman wyszedl z naszego wyksztalciuszka. pakulec napisał: > ciekwaszy jest Pis - np Sbcka przeszlośc Jarka - podobno jego kariera w opozycj > i > zaczęła się od tego że SB wysłało go do rozpracowywania Solidarności ;-) Kretacz podobno zostal zarejestrownay jako TW Alek. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: relacje służbowe hehehehhe jak w SA 25.09.07, 22:05 *> pakulec nie pracuje, a czy widziales kogos z dawnego pzpr w pracy? oni maja jeszcze zapasy z czasow belwederskiej swawoli ola *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co za przenikliwe mohery ;-) 25.09.07, 22:12 na razie zimno ale myśl i kombinuj moherku może coś wymyślisz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: co za przenikliwe mohery ;-) 25.09.07, 22:34 pakulec napisał: > na razie zimno ale myśl i kombinuj moherku może coś wymyślisz ;-) Juz wiem! Ty to ten otyly karateka ( na ludzie.gazeta.pl/pakulec/0,0.html ) z nieudolnie przyczepiona twarza czlowieka, w ktorym potajemnie sie podkochujesz. Ale co na twoj partner, ktorego widac w tle, nie zzera go zazdrosc? Z ta Mechniczna Pomarancza to zes mi zaimponowal niesamowicie. Chyab popelnie peana na twoja czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny_czlowiek Zobaczysz 25.09.07, 23:17 natomiast takie debaty po mnie spływają są dla ciemnej gawiedzi która uwielbia oglądać wyczyny frustratów żądnych władzy i opisywać je np na forum netu,ciemna masa to rodzaj bezmózgowych wyborców którzy bezmyślnie kreślą nazwiska na kartach wyborczych tak jak im telewizja albo pleban każą. Myślenie boli jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
yattaman1 Debata Kaczyński-Kwaśniewski w poniedziałek w P... 25.09.07, 21:24 Czemu ma służyć ta debata? Gdyby odbyła się debata między Kaczyńskim i Tuskiem to wtedy jej wynik mógłby zaważyć na opinii niektórych wyborców ale w tym wypadku jest to moim zdaniem niemożliwe. Wyborców Pisu nie przekona Kwaśniewski, cokolwiek by nie mówił. Na odwrót jest tak samo zwolennik Lidu nie zagłosuje na PIS nawet jak Kaczyński powaliłby na deski Kwaśniewskiego w debacie. Może wiec naprawdę chodzi o to aby usunąć Tuska nieco w cień? Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: Debata Kaczyński-Kwaśniewski w poniedziałek w 26.09.07, 01:08 Kaczyńskiemu na pewno o to chodzi by umniejszać Tuska, dlatego klaki się spodziewał i mlaskając oczekiwał po swłasnych słowach że z pomocnikiem to on nie będzie rozmawiał ale z szefem, czyli z Kwaśniewskim. Tak mu wiatr wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w jakim języku będzie mówić Kaczyński? 25.09.07, 21:25 czy znowy piekną mową wolską? Może nam jeszcze pajac hymn zaspiewa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: w jakim języku będzie mówić Kaczyński? 25.09.07, 21:33 Mnie bardzije ciekawi,w jakim stanie przyjdzie Maly Kretacz (tzn. czy lyknie kielicha przed debata, jak to ma w zwyczaju przed publiczynymi wystapieniami). Tak czy owak, kretacz zostanie zmieciony przez premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Będzie to publiczne deptanie moheru 25.09.07, 21:42 ale jaka potem będzie obstrukcja - chyba Jarek pęknie Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 belkot ola latwo zrozumiec *} 25.09.07, 21:38 *> szanuj sie kapusiu bo i ty na listach jestes *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nagraj mnie moherku ;-))) 25.09.07, 21:43 i zaniejś do Zbylutka może też ci da possać palucha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: a gdzie siedzisz ?*} 25.09.07, 21:46 pakulec napisał: > i zaniejś do Zbylutka może też ci da possać palucha ;-) *> mam lepsze przedmioty do ssania, anizeli palec zbyszka *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec przed tobą moherku ;-) 25.09.07, 21:55 ssaj sobie co chcesz ;-) Rydzyk cię rozgrzeszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a masz ty chlopcze wizytowke ?*} 25.09.07, 22:00 *> a co smutno ci , ze pis wygrywa wybory, he,he, he, hi *} Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ma do tego wizytówka? 25.09.07, 22:09 Ty jak widzę na twojej sugerujesz że jesteś kobietą - czyli brak ci jaj? czy po prostu chesz pokazać że jesteś tym kobiecym - biernym? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: co ma do tego wizytówka? 25.09.07, 22:24 pakulec napisał: > Ty jak widzę na twojej sugerujesz że jesteś kobietą - czyli brak ci jaj? czy po > prostu chesz pokazać że jesteś tym kobiecym - biernym? *> ja widze ze, na twojej sila grawitacji zawiodla, chyba wziales przyklad z ola, oj zle skonczysz *} Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: co ma do tego wizytówka? 25.09.07, 22:39 pakulec napisał: > Ty jak widzę na twojej sugerujesz że jesteś kobietą - czyli brak ci jaj? czy po > prostu chesz pokazać że jesteś tym kobiecym - biernym? Fe! Stajesz sie juz nieco ordynarny o tej godzinie. Moze czas juz zazyc leki i po wieczornym obchodzie isc spac jak Bog przykazal? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: w jakim języku będzie mówić Kwasniewski!!! 25.09.07, 22:04 Znowu sie najebie jak szopa w Kijowie!!!Kwas bedzie znowu opowiadal bajki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Kampania w TV Trwam 25.09.07, 21:33 a mówili że nie biorą udziału i20.tinypic.com/zm1lwx.gif i24.tinypic.com/o0uneo.jpg i20.tinypic.com/5y5je0 a za parę minut wiceminister sprawiedliwosci przychodzi do studia pluć :) Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: SBek Kwasniewski znowu bedzie mataczyć!! 25.09.07, 22:08 Ograbil kraj z czerwona mafia zlodzieji!!!Teraz chce dalej krasc i oklamywac ciemny i glupi narod!!!Czerwonym bandziorom brakuje kasy????? Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Re: SBek Kwaśnieskii będzie znowu mataczyć 25.09.07, 22:12 dlatego proponuję areszt do chwili debaty. pakulec napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec jasne typowe dla KGB i PiSu 25.09.07, 22:20 zaprosić na debatę a potem aresztować - widać zkąd Pis czerpie wzorce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: SBek Kwaśnieskii będzie znowu mataczyć 25.09.07, 22:45 garbatonosy napisał: > dlatego proponuję areszt do chwili debaty. Ja dorzuce odciecie go od gorzaly, a dla pewnosci - wszycie esperalu. > > pakulec napisał: > > > Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm O 21.55 przerwą na losowanie lotka... 25.09.07, 21:53 I będzie to jedyna merytoryczna część tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 a gdzie lider opozycji Tusk 25.09.07, 22:14 otoz nie isteniej taka postac dodajmy ze to Tusk chce wygrac wybory alez jest smieszny nawet w debacie nie wystapi bo nikt go nie traktuje powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
mentice po co z Kwachem ? rownie dobrze moglby zaprosic Wa 25.09.07, 23:46 lese. Bez sensu. To unik przed Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a w drugiej turze 25.09.07, 22:30 Tusk spotka się z Kwasniewskim - bo Jarka zniszczy obstrukcja ;-) Niestety Mohery miło się was tu dzisiaj gnębiło ale na razie musze was opuścic -tylko mi się tu nie opijcie z radości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: a w drugiej turze 25.09.07, 22:41 pakulec napisał: > Tusk spotka się z Kwasniewskim - bo Jarka zniszczy obstrukcja ;-) > Niestety Mohery miło się was tu dzisiaj gnębiło ale na razie musze was opuścic Nie pochlebiaj sobie cyniczny wykszlatciuszku. A wiec jednak straznik robi obchod o 22.30 i wylacza niegrzecznym pacjentom komputery? > -tylko mi się tu nie opijcie z radości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
opt Ta debata będzie dużym zwycięstwem Kwacha 25.09.07, 22:35 Do Tuska nie mam zastrzeżeń,ale to cienias i nie widzę go w żadnej poważnej roli.Doktor Jarosław z nadania komunistycznego też mnie nie przekonuje,bo jaki to doktor który nie zna języków obcych.Kwach nawet nie magister i cenię go za to ,że nie skamlał przed komuną o tytuły,bo i po co mu one kiedy doskonale sobie radził przez dwie kadenje prezydenckie,zna języki,potrafi nawiązywać bezpośredni kontakt z rozmówcami zagranicznymi,nie napada na rozmówców jak czynią to Kaczory-ciągłym językiem konfrontacji. Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Ta debata będzie dużym zwycięstwem Kwacha 25.09.07, 22:49 opt napisał: > Do Tuska nie mam zastrzeżeń,ale to cienias i nie widzę go w żadnej > poważnej roli.Doktor Jarosław z nadania komunistycznego też mnie nie > przekonuje,bo jaki to doktor który nie zna języków obcych.Kwach > nawet nie magister i cenię go za to ,że nie skamlał przed komuną o > tytuły, On mial juz wtedy zagwarantowana wspaniala kariera. I wsrod tego tlumu wylapaly go oczy Kontowej - na specjalistce od bez poczatkujacy aparatczyk zrobil piorunujace wrazenie. bo i po co mu one kiedy doskonale sobie radził przez dwie > kadenje prezydenckie,zna języki,potrafi nawiązywać bezpośredni > kontakt z rozmówcami zagranicznymi,nie napada na rozmówców jak > czynią to Kaczory-ciągłym językiem konfrontacji. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Czyżby doktor nauk Jarosław złamał prawo? 26.09.07, 01:17 - o ile wiem, to robiąc doktorat który Jarosław formalnie posiada, należy zdać egzamin językowy, której to z kolei umiejętności tzn posługiwania się językami Jarosław jak powszechnie wiadomo nie posiada. Czy wiec ktoś go zdał za niego, czy też jest miernotą która nic nie umie z tego co sie uczyła(ściągał, oszukiwał, zdał z polecenia partyjnego lub SB-eckiego itp), czy też kupił ten egzamin czy też jak z tym jest ? Jakby nie było, cieniactwem capi tu na odległość. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Re: Czyżby doktor nauk Jarosław złamał prawo? 26.09.07, 08:59 prwdopodobnie ściągał! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Kwach nie wie, co czyni. Polegnie na amen 25.09.07, 23:36 Kacz to orator pierwszej wody. Mialki Kwach nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Kwach nie wie, co czyni. Polegnie na amen 25.09.07, 23:42 tadeusz1965 napisał: > Kacz to orator pierwszej wody. Mialki Kwach nie ma szans Kacz orator ? żartujesz ten bełkot, kwakanie i co chwilę upychanie sztucznej szczęki ??? Tak w/g Ciebie wygląda orator Ja znałem tzn słyszałem jednego oratora ten potrafił porwać tłumy To nijaki Adolf H. jedno ma z nim kurdupel Kacz wspólnego SŁUŻENIE ZŁEJ SPRAWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Debata Kaczyński-Kwaśniewski w poniedziałek w P.. 25.09.07, 23:37 Nie widzę powodu aby Tusk miał zabiegać o rozmowę z kurduplem Kaczyńskim. Kaczyński nie jest odpowiednim partnerem dla Tuska Z całej tej hucpy wynika,że kurduple aby utrzymać sie przy władzy za każdą cenę planują utworzenie koalicji z komuchami Odpowiedz Link Zgłoś
aja195 Ps. Debata = nagroda za wywalenie Lisa z Polsatu 26.09.07, 00:07 Uległy właściciel Polsatu dostał supermateriał. Czy debaty nie powinny być w publicznej telewizji, tak jak wszystkie orędzia braci K., które z częstotliwością raz w miesiącu pojawiały się o 20:00 na TVP1? W końcu TVP ma największy zasięg. Polsatu nie ma np. na niektórych platformach... Odpowiedz Link Zgłoś
wertello Kwasniewski-polski Jelcyn 26.09.07, 02:35 Grono lewicowych publicystów skupionych wokół „Gazety Wyborczej" od pewnego czasu usiłuje wmówić Polakom, że Lech Kaczyński to „drugi" Putin. Po zaobserwowaniu pijackich wybryków Aleksandra Kwaśniewskiego na Ukrainie wydaje się być trafna inna analogia między polskimi i rosyjskimi politykami - właśnie Kwaśniewskim i Jelcynem. Czytaj więcej: prawica.net/node/8522 Odpowiedz Link Zgłoś
greg_k Re: wertello..Kaczyński..idiota i tchórz ! 26.09.07, 16:24 walka tytanów: tchórz vs pijak Odpowiedz Link Zgłoś
landaverde Re: Biedna Kaczuszka... 26.09.07, 03:03 Może dowiemy się w końcu jakie Kwch ma poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
flarex Debata Tusk-rydzyk w niedzielę 26.09.07, 08:13 Po co Tusk ma rozmawiać z pomocnikiem rydzyka, ni(e)jakim jarkiem, skoro można rozmawiać z szefem tadziem Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały a kto wręcz kija. Leje na serce miód swoim gościom do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz człowieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk - łobuzie", Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: "weź - odpuść sobie", a Rydzyk: "spadaj, co zechcę - zrobię". Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje armię BERETÓW mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzi prasa - że dla Rydzyka Bogiem jest KASA. Mohery wielbią swego pasterza dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA! Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 To będzie koniec tchórza Kaczyńskiego ! 26.09.07, 08:55 Olek go zabije intelektem!...nawet po pijaku... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 J.Kaczyński, pomocnik Kobylańskiego i Rydzyka... 26.09.07, 08:58 Spółka łajdaków! Odpowiedz Link Zgłoś
ssssss12 Debata Kaczyński-Kwaśniewski w poniedziałek w P.. 26.09.07, 11:53 Ciekawe czy przyjdzie pijany czt tylko zmęczony? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrwit55 Debata Kaczyński-Kwaśniewski w poniedziałek w P.. 26.09.07, 15:23 To ci kaczorze Olek zloji dupe. Do konca zycia sie juz nie pozbierasz brzydki kurduplu. Nawet zadna baba cie nie chciala bo bys zaginal w wyrze. Odpowiedz Link Zgłoś
only.igor Re: Debata Kaczyński-Kwaśniewski w poniedziałek w 26.09.07, 18:24 Kaczyński jest tchórzem i nie podejmie się debaty z Tuskiem! Odpowiedz Link Zgłoś