lumpior 26.09.07, 12:38 Tak ma byc,klamca okreslony! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumienie.lk Na kolana chamie!!! 26.09.07, 12:44 Jak ja nienawidzę chamstwa, które w 2005 roku dorwało się do władzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk 21.10.2007 - wykopać wszystkie kartofle, buraki... 26.09.07, 12:46 ...i oszołomy! Do ostatniego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Kaczyńscy - wstyd dla Polski nt 26.09.07, 12:57 Choć to niewyobrażalne Gosiu jest jak klon bliźniaków, tylko że w jeszcze bardziej spapranej wersji:) Ciekawe czy przeprosi tak jak pan prezydent, który pokazał że gdzieś ma wyroki sądów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mageillusionist Populizm PiSu.. 26.09.07, 13:00 Teraz widać jakimi argumentami PiSowscy wojownicy wojują.. ;] hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Przyjdzie czas i na Jarka, na Ziobrę... 26.09.07, 13:52 juz niedługo :) Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Sąd nakazał Gosiewskiemu wystąpić z PiS 26.09.07, 15:41 Podstawy dobrego PiSowca, to rzucanie błotem, np. "ZOMO", "pomocnik Kwaśniewskiego". I pewność siebie ("oczywista oczywistość"). Jeśli Gosiewski przeprosi (wszystko jedno kogo i za co), to automatycznie straci kwalifikacje, by być w PiS. Szkoda człowieka, taki zabawny był ze swoim peronem. :-) Jak niewpuszczenie obserwatorów pomaga Łukaszence: www.skubi.net/obserwatorzy.html Wyrwij Polskę z rąk polityków najgorszych, przyłącz się: www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Sąd nakazał Gosiewskiemu wystąpić z PiS 26.09.07, 15:46 Z bolem stwierdzil ze,wykona decyzje sadu.Ale co to On nie wykazal, udowodnil,ile mial racji! Sama Racja Samego Dobra.Zalosc i obled! Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Re: Sąd nakazał Gosiewskiemu... 26.09.07, 16:08 Warcholstwu mowimy: nie... Niektorzy mysla ze pomowieniami, insynuacjami i klamstwami zdolaja utrzymac sie przy wladzy... Naiwni... Hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov "Urzył" :) 26.09.07, 16:27 błagam, skorygujcie ten błąd, bo gryzie w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
komuch_zlodziej_eu_entuzjasta P_r_z_e_m_e_k___M_i_a_ł_e_ś___R_a _c_j_ę___!!!!!!! 26.09.07, 21:13 Ogromna część sądownictwa w Polsce - np. Sądy Rejonowe, Sąd Apelacyjny i Najwyższy w Wa-wie - to gniazda czerwonych żmij - bardzo trudne do oczyszczenia !! działają na złość Polskiemu Rządowi wbrew Polskiej Racji Stanu i na szkodę Polski i Polaków ! (patrz wyroki wywłaszczające Polaków na Ziemiach Odzyskanych, na rzecz szwabów) łapówkarstwo, upolitycznienie, nepotyzm, lenistwo, dyletantyzm, nieznajomość prawa - oto atrybuty tej post-PRL-owskiej sędziowskiej mafii, która kisi się od lat we własnym sosie :) zatrudniając tylko rodzinę, krewnych i znajomków ! Deubekizacja i Dekomunizacja bagna sądowniczego w Polsce uprzywilejowanego po stalinowsku jak nikt na świecie, jest pilnie potrzebna ! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Walka na konfabulację i lżenie! 26.09.07, 18:48 atomm napisał: > Warcholstwu mowimy: nie... > Niektorzy mysla ze pomowieniami, insynuacjami i klamstwami zdolaja > utrzymac sie przy wladzy... > Naiwni... > Hehe... > „Mordo ty moja.” Nowy zwyczaj od Kac Czyńskich „Mordo ty moja” tuszek świńskich. Patrz oligarchia wypasiona. Chłopczyk, pielęgniarka i żona. Budżet do podziału i wziatki, wyżej miliona, klecha datki. W PiS urosła na świnię półtuszka, wybrali układ zamiast Tuska. Więc do chudziaków od „Gnoja”, płynie ksywa „mordo ty moja”. Oligarchą być tak bez władzy? Oligarchią im Pigmeje nadzy? Pełnią misję na czwartą eR Pe, z nimi duchowni każdy to wie. Więc wznoszą do Mat Ryji modły. „Mordo ty moja” lżyj klan POdły. Lży Kaczor, Radio Ma Kija, „Mordo moja” wal z nami w Ryja. „Mordo ty moja”, tak się ślini, niech oligarchami PiS nas uczyni! Stoję pochylony przed twą ikoną. Daj ty mi władzę ludu nieskończoną. „Mordo ty moja” Jadzię zrób królową. A pod koronę to ja służę głową. „Mordo ty moja” mnie twoje splendory. A ten Kac Czyński umysłowo chory. „Mordo ty moja” pamiętaj Tadek, innych to w ryja i kopa w zadek. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Przeprosiny od nikczemnych ludzi sa niewazne 26.09.07, 15:58 Tylko jedna metoda jest mozliwa lanie w mordę i kop w d... Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 jesteś Edgar zwykłe bydlo i cham 26.09.07, 18:41 w znaczeniu potocznym a nie że by w procesowym. Tak jak jesteś pospolity czyli vulgaris. Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: niemal jak biczowanie:) 26.09.07, 13:12 Ciekawe czy te przeprosiny przejdą mu przez to gardło? Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: niemal jak biczowanie:) 26.09.07, 13:12 Gosiewski KŁAMCO przepraszaj Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Błagam cie ynteligencjo, przegłosuj moherów i stul 26.09.07, 13:07 pysk Odpowiedz Link Zgłoś
w.groch moherowa entelygencjo! 26.09.07, 13:13 kerrmit20 napisał: Socjalizmem w > pysk narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: koza i pisze? co za entelygencja! groch mordo 26.09.07, 15:28 a ty kto ??? GOSIEWSKI KŁAMCO przepraszaj Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 a jak mowiles - to teraz hau-hau-hau spod stolu! 26.09.07, 12:45 pis-ioki potrzebuja 10 przykazan do tego, by przybodobac sie Radyju M. i ojcudyrze, a tak poza tym - to tylko pospolite lajdaki i menele. Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Ciekawe, w jakim kontekscie przeprosi 26.09.07, 13:07 Oczerniał w konteście potocznym... Odpowiedz Link Zgłoś
kurwiki_w_oczach Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi prze... 26.09.07, 12:40 brawo dla sadu choc jest bardzo malo prawdopodobne, ze PISdziaki zaczna uwazac na jezyk w czasie kampanii. czy ktos wie jakie sa sankcje za niewykonanie decyzji sadu? Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Re: Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi pr 26.09.07, 12:50 Jeśli np. miał przeprosić na łamach gazet, to jak nie da ogłoszenia, to PO w postepowaniu egzekucyjnym (komornik) doprowadzi do tego, że takie ogloszenie się ukaże a komornik za jego publikację "zdejmie" z Gosia stosowną kwotę gotówki. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
krady Re: Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi pr 26.09.07, 13:01 ciekawe czy przeprosi, już się nie mogę doczekać jak Gosiewski z wyrazem bólu na twarzy będzie przepraszać PO Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi prze.. 26.09.07, 12:41 O co chodzi? Przeciez powszechnie wiadomo, że "CHAMY HONORU NIE MAJĄ" Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp No to ja się pytam: 26.09.07, 12:43 W co się skręci z żalu Minister Gosiewski? Bo w chińskie dzień dobry poskręcało go wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: No to ja się pytam: 26.09.07, 12:45 wszyscy Pisdecy to kłamcy, z tym karłem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
grzehura a jakie to bedzie mialo konsekwencje 26.09.07, 12:46 dla Gosiewskiego? Jak by nie bylo jest to skazujacy wyrok sadu. Czy to oznacza ze bedzie on notowany w krajowym rejestrze karnym czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig76 żadne 26.09.07, 13:30 sprawy z oskarżenia prywatnego o kwestie "wyborcze" się nie liczą do rejestru - to nie była sprawa karna, kolego :) Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Gosiewski musi przeprosić Po 26.09.07, 12:46 A kiedy PiS przeprosi za te ostatnie, pełne nienawiści do ludzi, dwa zmarnowane lata ? Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Gosiwski, żywy przykład łajdactw Kaczyńskich ! 26.09.07, 12:50 Szkoła Rydzyka i Kobylanskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg już zaczynają się represje Hetmana Perona 26.09.07, 12:47 Co będzie dalej? Chyba Gosiu czas zaszyć się w Górach Świętokrzyskich i organizować powstanie antyliberalne! Zbierać kmieci kuć kosy... Odpowiedz Link Zgłoś
do-las Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi prze.. 26.09.07, 12:47 Kłamstwo ma zawsze krótkie nogi.... Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Gosiu to rozwodnik-liberał 26.09.07, 12:49 tak samo jak Ludwik, Nelly i Maria oczywiście też Prawe to i Sprawiedliwe jak będzie O. Rydz zakładał kościół narodowy (już to robi) to z rozwodami trzeba trochę łagodniej, dla ludzi, jak u anglikanów :) Odpowiedz Link Zgłoś
snovi Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi prze.. 26.09.07, 12:48 I tak się kończy bajeczka o niegrzecznym Edgarku, który zamiast się uczyć na zawiadowcę stacyjki Włoszczowa, chlapał jęzorkiem na lewo i prawo i na sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi prze.. 26.09.07, 12:49 zal mi tego czlowieka, ze wzgledu na jego za krotkie konczyny gorne, ale intelektualnie jest wyjatkowym cieniasem, wiec niech przeprasza Odpowiedz Link Zgłoś
zdd Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi prze.. 26.09.07, 12:50 Hej tam PIS-ki, chyba już wam te sądy strasznie za skórę zalazły! W jakim czasie po wyborach ogłosicie "sądy wzięte"? Odpowiedz Link Zgłoś
lexgm Re: Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi pr 26.09.07, 12:55 Bardzo szybo niestety. Zapewne PiS dostanie najwięcej głosów - tak więc koalicja POPiS jest na 100% pewna. Wreszcie spotka się bolszewicki beton (PiS) z plstikowymi politykami (PO), a Janek Wędrowniczek z Krakowa, zapewne załapie jakąś tekę. Zgroza !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krady Re: Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi pr 26.09.07, 12:52 Dobrze mu tak, na kolana i przepraszać Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi prze.. 26.09.07, 12:53 To dlatego ma taką idiotyczną minę. Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi pr 26.09.07, 13:31 widzialem i knury i maciory- nie robia zadnych min- to naturalny wyaraz pyska. wyraz pyska kartoflanego jelopa. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi pr 26.09.07, 12:53 krótkoręki gosiewski to szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi pr 26.09.07, 12:58 uzyje skrotu myslowego jak on - gosiewski to idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Czy to naprawde Wiadomosc Dnia?? 26.09.07, 12:56 Dla mnie to nic nowego, że to kłamcy, ale niektórzy jeszcze tego nie wiedzą, albo nie chcą widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.dorociak To temat zastepczy 26.09.07, 14:21 Tematem glownym dyskusji publicznej powinno byc jak poprawic sytuacje w kraju (nie co wymaga zmian, ale jak te zmiany przeprowadzic) a nie kto klamal, a kto mial dziadka w wehrmachcie Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi prze.. 26.09.07, 12:55 No garbusku, w podskokach, raz, dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Sąd Apelacyjny bastionem "układu" ? 26.09.07, 12:55 Pewnie coś podobnego Kaczka wykwaka lub Gosiewski wypierdzi. Bo najmocniejsza wiara u tych neokomuchów, to wiara we własną nieomylność. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: Sąd Apelacyjny bastionem "układu" ? 26.09.07, 18:50 ponieważ są ludż mi wiary jak mówią, to co im do łbów przyjdzie, to od razu w to wierzą. A żę przychodzi im naraz niewiele więc w sposób bezkrytyczny(wiara nie podlega badaniom) nie mają dużego problemu z tym co wybrać. Wiedzą jedno więc wiedzą wszystko - z wyrazem nawiedzenia w oczach lub też cytowania prawd im prywatnie objawionych. A jak im do łbów nie przyjdzie, to papa_Redyk im drogę wskaże. Odpowiedz Link Zgłoś
rakowiakk Cała prawda o PiS !!!! 26.09.07, 12:57 "Premier Kaczyński: zasady zobowiązują" NO TO PRZYPOMNIJMY KŁAMCZUCHOWI TE JEGO ZASADY!! 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobrona 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobrona (J). 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) Odpowiedz Link Zgłoś
allajah Re: Sąd Apelacyjny: Wicepremier Gosiewski musi pr 26.09.07, 12:59 Gosiewski, Przeproś i Spie..j Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Cholera, to sądy jeszcze nie zostały "odzyskane"? 26.09.07, 12:59 No niemożliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
miskorabol Re: Cholera, to sądy jeszcze nie zostały "odzyska 26.09.07, 13:03 od Gór Świętokrzyskich proszę się odstosunkować. Nikt go tu nie chce. Kłamstwo ma krótkie nogi Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Nie, jeszcze nie wszystko skalaly kacze PiSdy... 26.09.07, 13:05 ... Odpowiedz Link Zgłoś
macondowo Premier się boi! 26.09.07, 13:01 Wspaniała wiadomość! Otóż Jarosław Kaczyński powiedział ostatnio, że „Po koalicji PO i LiD można by się spodziewać nawet podjęcia represji". To może oznaczać wiele, ale przede wszystkim jedno: Kaczyński boi się odpowiedzialności. I uprzedza wydarzenia, na wszelki wypadek przyklejając im łatkę „zemsty układu”. To charakterystyczne, bo dotychczas nie było mowy o chwili słabości w PiS. To pierwszy poważny sygnał, że Kaczyńscy biorą realnie pod uwagę przegraną i myślą o jej konsekwencjach. Pamiętając o tym, że PiS ma dostęp do bardzo dobrych wyników sondażowych i wiarygodnych badań trzeba się cieszyć z tej wypowiedzi. Oznacza bowiem, że wiarygodne badania każą im myśleć o przegranej i konsekwencjach tego, co wyrabiają. Hurra! Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin Oczywiscie, bo premier to zwykla skarlala PiSda... 26.09.07, 13:05 ... Odpowiedz Link Zgłoś
freemarsjanin A jak nie wykona, to co sqrwielowi z PiSdy zrobia? 26.09.07, 13:03 Pewnie nic. Bo PiSdy stoja ponad prawem w IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Ciekawe, że milczy "klan przestępczy Pawliszczaków 26.09.07, 13:07 Gdyby wszystkie zarzuty Gosia były wyssane z palca mielibyśmy juz dawno pozew sądowy ze strony "przestępców Pawliszczaków". Sam mam ciągle styczność ze światem medycznym w stolicy i wiem jakie łapówki trzeba zapłacić za kontrakt dla szpitali. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo992 Re: Ciekawe, że milczy "klan przestępczy Pawliszc 26.09.07, 13:17 Czy wiesz, ze jesteś zobowiązany do poinformowania o popełnionym przestępstwie stosowne urzędy. Odpowiedz Link Zgłoś
wirika Re: Ciekawe, że milczy "klan przestępczy Pawliszc 26.09.07, 14:12 Primo: spróbuj nie przekręcać nazwisk Secundo: Ktoś mówi, że nie będzie pozwu? "Tymczasem Gosiewskiego zamierza też pozwać do sądu Arkadiusz Pawliszak. - Boimy się, wiemy, że za wicepremierem stoi aparat władzy. Rozmawialiśmy na ten temat z kilkoma prawnikami i każdy radził, żebyśmy sobie dali spokój. Ale my już mamy dość pomówień i kłamstw. Pan wicepremier mówił do tej pory o grupie z Rejowa. Teraz zaczął bezpośrednio mówić o nas i sugerować, że jesteśmy przestępcami - mówi Pawliszak." (za miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,4517157.html ) Oraz, za skarzysko.org/modules.php?name=News&file=article&sid=2231 "Biznesmen ze Skarżyska-Kamiennej Waldemar Pawliszak, którego nazwisko padło w kontekście wypowiedzi wicepremiera Przemysława Gosiewskiego zapowiada skierowanie przeciwko niemu pozwu do sądu z powództwa cywilnego. Jak stwierdził w rozmowie z Radiem Kielce - stanie się to prawdopodobnie w ciągu najbliższych dwóch dni. Waldemar Pawliszak powiedział, że satysfakcjonuje go dzisiejszy wyrok warszawskiego sądu. Oburzyły go słowa wicepremiera Przemysława Gosiewskiego, że w Skarżysku-Kamiennej istnieje grupa przestępcza. Skarżyski biznesmen zapowiada pozwanie Gosiewskiego". To tak na szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 Sąd Apelacyjny przynał równiez, że istotnie Pawlis 26.09.07, 13:09 zakowie zsoatli skazani prawomocnymi wyrokami. Nie zaprzeczył również faktom, że politycy PO spotykali się i spotykają z Pawliszakami! To tez jest istotne gazetko wybiórcza! Odpowiedz Link Zgłoś
wirika Re: Sąd Apelacyjny przynał równiez, że istotnie P 27.09.07, 15:34 Serio? To poproszę o _jeden_ chociaż wyrok sądu, uznający któregoś z tych panów za winnego... Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Sąd Apelacyjny przynał równiez, że istotnie P 28.09.07, 18:57 Przeprosil,ale czy wyciagnie wnioski? Inni nie przeprosili,ale oni maja swoja kacza sprawiedliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś