battosai 26.09.07, 14:35 Co wybory, to festiwal głupoty. Może by z tego jakąś atrakcję turystyczną zrobić...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysha_b Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśniews.. 26.09.07, 14:42 Chyba juz wszystkim politykom rzucilo sie na mozg. Mozliwe, ze AK nalezalo wyslac do izby wytrzezwien, ale tez nie ma watpliwosci, ze pozostali politycy powinni jak najszybciej skorzystac z pomocy psychiatry. WSZYSCY! Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Co gorsze, publiczne pijaństwo, czy kłamstwo 26.09.07, 15:52 Deabata Kwaśniewskiego z Kaczyńskim, bedzie debatą dwóch skompromitowanych postaci; jedej niejeden raz występował publicznie pijany; drugi niejeden raz publicznie glosił oszczerstwa pod adresem swoich oponetów. Wybór miedzy nimi, to nie kto lepszy, ale kto gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
nick1111 Re: Co gorsze, publiczne pijaństwo, czy kłamstwo 26.09.07, 16:14 husyta napisał: > > Deabata Kwaśniewskiego z Kaczyńskim, bedzie debatą dwóch > skompromitowanych postaci; jedej niejeden raz występował publicznie > pijany; drugi niejeden raz publicznie glosił oszczerstwa pod adresem > swoich oponetów Jeśli tak, to może na tym wspaniale skorzystać trzeci, czyli Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
opol-anin Będzie PisLid!!! 26.09.07, 16:59 wódz zbyt często jak zwykle wbrew faktom wmawia koalicję Po i LiD - będzie podobnie jak się zaklinał, że nigdy z Samoobroną PiS nie będzie współpracował! Dla Wodza nie ważne są środki ale cele a celem jest utrzymanie się przy władzy i jest to jedyny jego cel... pozostałe "rzekome" cele to zmyłka. Skoro rozważa znowu koalicje to dysponuje sondażami "prawdziwymi" a nie tymi pod publikę i jest tam kiepsko z PiS - co właściwie nikogo nie powinno dziwić! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Prawa grawitacji - komuna ciąży ku sobie. 26.09.07, 17:00 opol-anin napisał: > wódz zbyt często jak zwykle wbrew faktom wmawia koalicję Po i LiD - będzie > podobnie jak się zaklinał, że nigdy z Samoobroną PiS nie będzie współpracował! > Dla Wodza nie ważne są środki ale cele a celem jest utrzymanie się przy władzy > i > jest to jedyny jego cel... pozostałe "rzekome" cele to zmyłka. Skoro rozważa > znowu koalicje to dysponuje sondażami "prawdziwymi" a nie tymi pod publikę i > jest tam kiepsko z PiS - co właściwie nikogo nie powinno dziwić! Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Niektórzy tu są pojętni jak Roman. 26.09.07, 18:38 A w jednym artykule już GW pisała, że Kacyzńskiemu może zależeć na wzmocnieniu LiD - kosztem platformy. Nie jest to bardziej logiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Niektórzy tu są pojętni jak „Mordo ty moja.” 26.09.07, 18:43 „Mordo ty moja.” Nowy zwyczaj od Kac Czyńskich „Mordo ty moja” tuszek świńskich. Patrz oligarchia wypasiona. Chłopczyk, pielęgniarka i żona. Budżet do podziału i wziatki, wyżej miliona, klecha datki. W PiS urosła na świnię półtuszka, wybrali układ zamiast Tuska. Więc do chudziaków od „Gnoja”, płynie ksywa „mordo ty moja”. Oligarchą być tak bez władzy? Oligarchią im Pigmeje nadzy? Pełnią misję na czwartą eR Pe, z nimi duchowni każdy to wie. Więc wznoszą do Mat Ryji modły. „Mordo ty moja” lżyj klan POdły. Lży Kaczor, Radio Ma Kija, „Mordo moja” wal z nami w Ryja. „Mordo ty moja”, tak się ślini, niech oligarchami PiS nas uczyni! Stoję pochylony przed twą ikoną. Daj ty mi władzę ludu nieskończoną. „Mordo ty moja” Jadzię zrób królową. A pod koronę to ja służę głową. „Mordo ty moja” mnie twoje splendory. A ten Kac Czyński umysłowo chory. „Mordo ty moja” pamiętaj Tadek, innych to w ryja i kopa w zadek. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 JK__D_o_ś_ć__ W_s_p_i_e_r_a_n_i_a__ K_o_m_u_n_y_! 26.09.07, 18:45 Premierze, jak można panu ufać, skoro zamiast odważnej dyskusji z opozycją wybrał pan wzmacnianie postkomunistów ? grafika.redakcja.pl/wydania.okladka.aspx/600/0/fakt/1190704248924.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 JK __Pa_t_r_o_n_e_m__ Kwaśniewskiego i LiDu !!!! 26.09.07, 18:50 Nie wystarczy wam umacniania ubeków od Leppera i sojuszników Jaruzelskiego z LPR ? Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Kaczyński wzmacnia lewy goleń 26.09.07, 18:59 Historia kołem się toczy. Dwa małe chomiki - niewdzieczni uczniowie Lecha Wałęsy (wyrzuceni przez niego na ryj za nielojalność) po latach czynem przyznają rację swojemu byłemu szefowi - wzmacniaja lewą nogę. indeed4 napisał: > Nie wystarczy wam umacniania ubeków od Leppera i sojuszników > Jaruzelskiego z LPR ? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_smark_z_nosa K__o__ń__-_D__e__b__i__l___P__s__ e__m__S_L_D__:((( 26.09.07, 20:31 Koń-Debil popełnił już polityczne samobójstwo w momencie kiedy razem ze swoją kliką LePeRa zapronował sojusz SLD-upkom !! w obalaniu Polskiego Rządu z pomocą kontruktywnego votum nieufności ! i proponując do tego Olej-Nic-zaka na premiera RP !!!!! Gnojek, który stosuje chwyty rynsztokowe wobec niedawnego koalicjanta, i razem z wermahto-bolszewią atakuje Polską Patriotyczną Partię PIS będzie ukarany przez Polskich Wyborców niebytem w przyszłym Sejmie RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: Sraczka na w PIS 26.09.07, 20:44 spoko, PO wygrywa te wybory w cuglach, a PiS niech sie tapla w gó..e, debatach i przepychankach SLD i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Romek, Romek. Badz Ty dorosly w koncu 26.09.07, 18:47 Kaczynski nie jest taki glupi, jak sie Romkowi wydaje. On puszcza oko do Lewicy, bo mu latwiej wygrac wybory, kiedy dziecie Wehrmachtu herr Tuske sie moczy ze wscieklosci ze nie zostal doceniony i dopuszczony do mikrofonu. Romek nie idz na te plewy, na ktore Tuke sie dal nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 poszeklu, mordo ty moja ! 26.09.07, 19:05 poszczeklu, a po co Tusk miałby brać udział w debatacie z II ligowym politykiem z upadającej partii - Kaczyńskim? poszeklu napisał: > Kaczynski nie jest taki glupi, jak sie Romkowi wydaje. > On puszcza oko do Lewicy, bo mu latwiej wygrac wybory, > kiedy dziecie Wehrmachtu herr Tuske sie moczy ze > wscieklosci ze nie zostal doceniony i dopuszczony do > mikrofonu. > Romek nie idz na te plewy, na ktore Tuke sie dal nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Będzie PisLid!!! czyli koalicja kłamcy z pijakiem 26.09.07, 17:03 Ale w przypadku PiSuitów, nic mnie nie zaskoczy. Oni są do tego zdolni, byle utrzymać się u władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Będzie Bizu-bziu, dla glupich i narwanych z PO 26.09.07, 18:51 Te matolki juz mysla, ze kaczynski zawiera slub z LiD i im zal, ze to nie oni. Tak, czy inaczej PiS wygrywa te wybory i zaden Tuske, temu nie przeszkodzi. Mozecie sobie wracac do Rzeszy na nastepne 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Będzie PisLid!!! czyli koalicja kłamcy z pija 26.09.07, 23:41 Nie będzie. Można w nowym sejmie spodziewać się różnych koalicji oprócz PiS-LiD. To można przewidzieć na 100%. Kaczyńscy często sugerują, że powstanie koalicja PO-LiD ("oczywiście popierająca korupcję jakżeby inaczej)bo w ten sposób osiąga swój cel, chodzi o zawstydzanie polityków PO. Dziwne, że oni to kupują. Politycy PO powinni głośno oświadczyć, że owszem mają największą zdolność koalicyjna (chyba każde ugrupowanie chce koalicji z PO) a koalicja PO-LiD to jedna z możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśnie 26.09.07, 16:50 mysha_b napisała: > Chyba juz wszystkim politykom rzucilo sie na mozg. Mozliwe, ze AK > nalezalo wyslac do izby wytrzezwien, ale tez nie ma watpliwosci, ze > pozostali politycy powinni jak najszybciej skorzystac z pomocy > psychiatry. WSZYSCY! ========================================= Popieram. Jednakze do psychiatrow dodalbym Prokurature tudziez Trybunal Konstytucyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśniews.. 26.09.07, 14:47 ciekawe, co Roman będzie robił po 21 października, moze jakaś osiedlowa kablówka zatrudni go w roli prezentera...;) Odpowiedz Link Zgłoś
sheffieldian Rewelacyjny pomysl - Roman LiS i jego 26.09.07, 15:02 "Co z ta Wszechpolska?" :D Piekne - podoba mi sie! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rewelacyjny pomysl - Roman LiS i jego 26.09.07, 15:09 Sport - Trening czyni mistrza: "Kto nie skacze z nami, jest pedałem" czyli jak efektywnie skakać w glanach...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Rewelacyjny pomysl - Roman LiS i jego 26.09.07, 16:20 romek bedzie prowadził, junkier bedzie podawał gościom wode mineralna i paluszki słone. sheffieldian napisał: > "Co z ta Wszechpolska?" :D Piekne - podoba mi sie! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Rewelacyjny pomysl - Roman LiS i jego 26.09.07, 17:30 chirlider napisał: > romek bedzie prowadził, junkier bedzie podawał gościom wode > mineralna i paluszki słone. > > sheffieldian napisał: > > "Co z ta Wszechpolska?" :D Piekne - podoba mi sie! ======================================== Ciekawe, czy junkierek- oszolomek bedzie mial odwage zamowic "piec piw" wiedzac, ze agenci ABW za drzwiami tylko na to czekaja? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier LPR bedzie miec lepszy wynik niz komuchy z LiD 26.09.07, 14:50 LPR bedzie miec lepszy wynik niz komuchy z LiD mimo ze ci ostatni sa jawnie popierani przez jawne ekspozytury b. KPP jak GW. Ci ktorzy chca prawdziwego liberalizmu i gospodarki wolnorynkowej zaglosuja na Lige Prawicy RP. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Masz problem, rasowe komuchy to PiS 26.09.07, 15:05 W LiD-zie juz dawno takie bzdury im z głowy wywietrzały, szczególnie po 13 grudnia 1981r. Twój "bohater" Wrzodak ostatnio kumpluje się z "betonami" z PZPR,tylko patrzeć jak i Ikonowicz dołączy. jak chcesz pisac prawde to pisz, a jak chcesz mijac sie z prawda to zamilcz. Ortodoksja KPP jest obecnie chyba modna w PiS, bo zyja mrzonkami i kazdemu wmawiaja ze tylko oni maja rację i obys sie nie zdziwił jak PiS będzie chciał tworzyć koalicje z LiD-m aby wykończyc przeciwników politycznych, myslisz ze to chrześcijańskie nauki? Napewno nie, to rydzykowny bolszewizm. Kaczyński innego systemu wartosci nie zna, oprócz tego jest tchórzliwym i nikczemnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Bzdury piszesz... SLD=rozdawnictwo na maksa 26.09.07, 15:32 Posłuchaj przemówień Olejniczaka. To socjalista pełną gębą. Jego program to wysokie podatki i rozdawanie każdej grupie na maksa. Olejniczak czerpie najgorsze wzory - z francuskich socjalistów których ostatnio na szczęście przegonił Sarkozy... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie odróżniacie drobnej róznicy ideowej 26.09.07, 16:32 Systemu sprawowania władzy od poboznych zyczeń szefa SLD. Uwazasz że PiS nie mrugał oczkiem w tę stronę? Czy pokazywanie przed tamtymi wyborami pustej lodówki jako symbolu nedzy i rządów liberałów to nie to samo? Czy mówienie o państwie solidarnym z najmniej zarabiającymi i straszenie prywatyzacją to cos innego? Czy pokazywanie jak niby zyja bogaci i jakie balangi wyprawiaja to nie puszczenie oka ze sie to przykróci? Owszem to nie to samo, bo Olejniczak powtarza teksty teoretyków socjalizmu i komunizmu, nie zadawszy sobie trudu by porównac to z gospodarka świata a nie Wenezueli, Korei Pn czy Kuby i realna mozliwością realizacji tych pomysłów. Natomiast PiS wszedł na droge dyktatury proletariatu, co prawda mozliwosci ma inne ale zamierzenia toczka w toczke jak mawiali starozytni Rosjanie na plenum partii, przyjrzyj się uważnie jak cynicznie obiecuja i straszą, bez mała kułactwem i obszarnikami, dają nadzieje ze odbiora bogactwo i sie podzielą, że wsadza tych co nakradli, oby nie było jak w "Archipelagu Gułag", że za kradziez surowca krawieckiego o długosci 60 mb skazana na 8 lat obozu pracy(chodziło o szpulke nici, by mogła zszyc ubramnka dzieciom) Zawsze znajda sie głupi i słuzalczy ludzie którzy bedą sie chcieli wykazać, co widac bardzo wyraźnie. Bezwład decyzyjny, gdyz tym co nic nie robia, nie mozna zarzucić błednych decyzji, to kolego juz było cwiczone za Gierka i za Jaruzelskiego. Rozdawnictwo jest głupim pomysłem ale sprawowanie władzy w ten sposób, prowadzi do "ludowej sprawiedliwości": zabrac bogatym i nie dac biednym. Wiesz dlaczego miałem tytuł "wroga ustroju socjalistycznego"?(dyplomów nie dawali)- bo powiedziałem wprost ze nie podoba mi sie system sprawowania władzy, obecny system tez mi sie nie podoba. Skoro mówisz o rozdawnictwie to moze zapytasz dlaczego nie reorganizuje sie ubezpieczeń społecznych tylko zabiera kazdemu jak najwiecej, ja chciałbym pomagac tym co nie daja sobie rady ale płaca kwote od minimalnej płacy o reszte sam zadbam, także podatki chciałbym liniowo i bez zniżek płacić, napewno państwo na tym skorzysta, jest jeszcze pare innych tematów jak spółki skarbu państwa, mówienie o strategicznych dziedzinach jest smieszne, chodzi o posadki dla partyjnych kolesi, czyli typowe obrywy dla lojalnych, na nasz koszt. O jakim bezpieczeństwie mówimy gdy wystarczy by rosjanie zakręcili kurek z ropą, do tego niepotrzebne nam państwowe spółki tylko te które zapewnią surowiec, podobnie z przedsiębiorstwami, jezeli firma nie sprzedaje swojej produkcji i ma kiepski zysk jest mało warta chociażby była zbudowana wczoraj i z nowoczesnymi maszynami(przestarzały przemysł zbrojeniowy)wyciaganie kasy państwowej przez przemysł wydobywczy-dlaczego nie wezma kredytu pod zastaw swojej firmy, tylko my mamy dokładać? Mam prośbę, jeżeli mówisz o rozdawnictwie, przypatrz sie dobrze temu co sie dzieje, ja nie twierdze ze to PiS-u wina, tylko miałem nadzieję że Pis to zapoczatkuje skoro mówił o swojej wielkiej i swiadmej odpowiedzialnosci za państwo i patriotyźmie, jak na razie kręca się jak mały Kazio w piaskownicy, któremu przeszkadzaja inni w zabawie, nie widzi ze inni tez maja prawo w tej piaskownicy się bawić. Dla mnie ich styl ma podłoze bolszewickie Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Bzdury piszesz... SLD=rozdawnictwo na maksa 26.09.07, 17:06 palestrina2005 napisał: > Posłuchaj przemówień Olejniczaka. > To socjalista pełną gębą. > Jego program to wysokie podatki i rozdawanie każdej grupie na maksa. > Olejniczak czerpie najgorsze wzory - z francuskich socjalistów > których ostatnio na szczęście przegonił Sarkozy... ======================================== Porownanie Polski do wielonarodowej Francji jest, delikatnie mowiac, nieporozumieniem. Nie widze nic zlego w zwrocie spoleczenstwu zaplaconych przez Nich podatkow. Skonczyly sie czasy centralnego sterowania gospodarka, kiedy srodki finansowe byly przeznaczane na socjalistyczne budowy zakladow pracy, drog czy kombinatow przemyslowych. Obecny system nazywamy demokracja. Takie Polskie nasi Rodzice i Dziadkowie wystrajkowali. Bo niby co ma rzad zrobic z miliardami podatkowych zlotych, po odliczeniu kosztow jego komfortowego funkcjonowania? Przeciez reszta to prywatny rynek inwestycyjny, czyli bankierski raj. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Bzdury piszesz... SLD=rozdawnictwo na maksa 26.09.07, 17:28 palestrina,Cześć Francuzów to nacjonaliści,lubię Trzy Doliny ,i LEdue2Alpe.Pozdrawiam A.Bachledę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Prawdę piszesz.. SLD=rozdawnictwo na maksa=PIS 26.09.07, 17:58 palestrina2005 napisał: > Posłuchaj przemówień Olejniczaka. > To socjalista pełną gębą. > Jego program to wysokie podatki i rozdawanie każdej grupie na maksa. Ależ to dokładnie tak jak Kaczyński i jego sierżanci. Państwo solidarne to to samo co państwo socjalne. W tym punkcie i w wielu innych program tych dwóch partiijest zbieżny. Rózni ich jedynie ideolog w piewszym przypadku jest to Lenin w drugim Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Prawdę piszesz.. SLD=rozdawnictwo na maksa=PI 27.09.07, 00:00 Jest sporo różnic. Olejniczak musi liczyć na siebie, spotkanie z Leninem stało się niemożliwe, J. Kaczyński(choć sądzę, że jest ateistą) zaistniał w dużym stopniu dzięki Rydzykowi (myślę, że to też ateista. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Junkier, już sie nie gniewasz na Romana? 26.09.07, 16:22 zasady poszły sie j...ć? junkier napisał: > LPR bedzie miec lepszy wynik niz komuchy z LiD mimo ze ci ostatni sa > jawnie popierani przez jawne ekspozytury b. KPP jak GW. > > Ci ktorzy chca prawdziwego liberalizmu i gospodarki wolnorynkowej > zaglosuja na Lige Prawicy RP. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier LPR bedzie miec lepszy wynik niz komuchy z LiD 26.09.07, 16:31 Ja swoim zasadom bylem i jestem wierny. Zawsze glosuja na partie o najbardziej prawicowym programie, ktore sa w stanie dostac sie do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: LPR bedzie miec lepszy wynik niz komuchy z Li 26.09.07, 16:46 niestety, ugrupowania typu "X-PR" wszelkiej maści osobno czy w kupie mają taką szansę dostania sie do parlamentu jak świnia na samodzielny przelot przez ocean. perspektywa koryta w parlamencie czy europarlamencie oddala się z prędkościa światła. nowe, głodne świnie pchaja sie do koryta, stare z przeżarcia uśpiły swoja czujność. przykro mi junkier. junkier napisał: > ktore sa w stanie dostac sie do > parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: LPR bedzie miec lepszy wynik niz komuchy z Li 26.09.07, 17:21 junkier,co ty opowiadasz,nawet Rydzyk wylał się na Romcia.Taka propaganda nie rajcuje już Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kaczyński ? a kto to ? 26.09.07, 17:51 Kto bedzie dyskutował z byłymprezydentem Kwaśniewskim? Kto to jest ten Kaczyński ? Unibomber ? Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśniews.. 26.09.07, 14:51 Nie lubię Giertycha i jestem jego przeciwnikiem. Jednak tym razem, niestety ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
sheffieldian I dobrze, ze tym razem ma racje. 26.09.07, 15:07 Czas aby Polska wrocila do modelu liberalno-demokratycznego! Sytuacja w Polsce staje sie tak ciezka i nieznosna, ze odczuwam ja tutaj. Kobieta nie ma prawa usunac swojego dziecka, emeryt nie ma prawa wyslac przesmiewczego maila przedstawiajacego rozne rodzaje drobiu, kosciol katolicki dyktuje warunki zycia w spoleczenstwie. Wszelka innosc jest przyduszana przez tak zwana "normalnosc". Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: I dobrze, ze tym razem ma racje. 26.09.07, 17:19 sheffieldian napisał: > Czas aby Polska wrocila do modelu liberalno-demokratycznego! > Sytuacja w Polsce staje sie tak ciezka i nieznosna, ze odczuwam ja > tutaj. Kobieta nie ma prawa usunac swojego dziecka, A teraz przeczytaj sam siebie. >>Kobieta nie ma prawa "usunac" "wlasnego dziecka"<< emeryt nie ma > prawa wyslac przesmiewczego maila przedstawiajacego rozne rodzaje > drobiu, kosciol katolicki dyktuje warunki zycia w spoleczenstwie. > Wszelka innosc jest przyduszana przez tak zwana "normalnosc". Odpowiedz Link Zgłoś
22procent Re: Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśnie 26.09.07, 15:27 jasne, że Giertych ma rację Kaczyński będzie eksponował Kwaśniewskiego, rozmawiał z LiD, celowo pomijał PO licząc na to, że wzmocnienie LiD osłabi PO - elektorat liberalny pomiędzy LiD i PO jest płynny, lepiej mieć w przyszłym sejmnie naprzeciw PISowi dwie średnie partie niż jedną silną i jedną słabą. Zresztą z Kwaśniewskim łatwiej Kaczyńskiemu się potykać - w opluwaniu lewicy i "jeżdżeniu" na postkomunistach osiągnął mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśnie 26.09.07, 17:39 22procent napisał: > jasne, że Giertych ma rację > > Kaczyński będzie eksponował Kwaśniewskiego, rozmawiał z LiD, celowo pomijał PO > licząc na to, że wzmocnienie LiD osłabi PO - elektorat liberalny pomiędzy LiD i > PO jest płynny, lepiej mieć w przyszłym sejmnie naprzeciw PISowi dwie średnie > partie niż jedną silną i jedną słabą. > > Zresztą z Kwaśniewskim łatwiej Kaczyńskiemu się potykać - w opluwaniu lewicy i > "jeżdżeniu" na postkomunistach osiągnął mistrzostwo. ========================================== Obawiam sie, ze Kwachu nie pozwoli sobie na zadne "osobiste" wycieczki i ideologiczno - martyrologiczne wynurzenia Kwaczora. Dyskusja w zlozeniu ma byc merytoryczna na temat przyszlosci Kraju i Narodu. A to jest argument Kwacha nie do obalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśniews.. 26.09.07, 15:14 nie zauważyłem aby pan prezydent chwiał się dosłownie i w przenośni, nadal jest osobą,od której duża częśc społeczeństwa oczekuje działań w interesie Polski i z ktorą wiąże niadzieje w tym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
sheffieldian Dokladnie 26.09.07, 15:21 I nadal jest jednym z najprezniejszych, najlepiej przygotowanych merytorycznie politykow. Przyznam sie, ze wiaze z nim nadzieje choc nie mieszkam w Polsce od lat. Niestety jego PRL-owskie korzenie to woda na populistyczny mlyn, ktorego glowna sila sa ludzie odarci ze zludzen. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Dokladnie 26.09.07, 17:26 sheffieldian napisał: > I nadal jest jednym z najprezniejszych, najlepiej przygotowanych > merytorycznie politykow. Przyznam sie, ze wiaze z nim nadzieje choc > nie mieszkam w Polsce od lat. Niestety jego PRL-owskie korzenie to > woda na populistyczny mlyn, ktorego glowna sila sa ludzie odarci ze > zludzen. ================================== PRL-owskie korzenie ma tez blisko 60% wyborcow. Po odliczeniu muchomorkowego desantu to bardzo liczaca sie grupa spoleczna. I kwaczynski o tym swietnie wie. Nie jestem pewien odbycia sie debaty, jednak to taktyczne zagranie kwaczora praktycznie odsuwa w cien oszolomstwo, jako kompletny margines aktualnej sceny politycznej. A PO z Tuskiem juz gorzej ponizyc nie mozna. Po 21 pazdziernika towarzystwo spod znaku "zamawiam piec piw" zostanie zmuszone do zejscia do podziemia. A potem tylko pare akcji typu: "na ziemie, sk...synu, albo ci jebre w leb" i po bolu. Za dwa miesiace slowa "giertych" ludzie beda szukali w wyszukiwarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: biedny kon 26.09.07, 15:36 Mam nadzieje, ze LPR dostanie sie do Sejmu. Jestem jednak gleboko przekonany, ze Giertych przez wlasna glupote i warcholsywo przegra wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
duet24 Re: biedny kon 26.09.07, 15:40 podje rękę moczymordzie aby go do końca umoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
shogun1234 Tak z komuną walczył,że przeciw PO się z niąSKUMAŁ 26.09.07, 16:06 Tak z komuną walczył,że przeciw PO się z niąSKUMAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Magister Goleń twarzą kampanii PiS? 26.09.07, 16:18 nieunikniony acz głęboko do tej pory skrywany sojusz SLD/PiS zaczyna funkcjonować. Komuna łączy siły przed wyborami. Głosując na PiS, głosujesz na zawianego prezia, chwiejącego sie nad grobami w Charkowie! Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor Kon ciezko kuma, habeta. Dlatego koniem zostanie. 26.09.07, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
corregidor Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśniews.. 26.09.07, 16:33 Niech romek szczeka jeszcze te pare dni Później mm nadzieję będzie od niego spokój w mediach, a on będzie mieć czas na to, aby zająć się uczciwą pracą Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Giertych: ..Taktyka Panie i Panowie........ 26.09.07, 16:35 To nie zabawa ale polityka.Oslabi to Tuska.Okaze sie ze PO zbierze tyle glosow co LiD a to pozwoli PiS utworzyc samodzielnie rzad.Jak pisalem na moim blogu. PiS 40 procent PO-23 procent LiD 20 procent . PiS przez wiele lat bedzie glowna sila polityczna w Polsce.Trzeba miec strategie ale i byc cwaniakiem.Bo tak sie dzieje wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Giertych: ..Taktyka Panie i Panowie........ 26.09.07, 16:50 > PiS 40 procent > PO-23 procent > LiD 20 procent . Podejrzewam,że w taki wynik nawet Pis nie wierzy, Raczej liczy na cos takiego: Pis 32 Po 29 LiD 20 LPR 7 PSL 5 I - albo na rządy z LPR i PSL w ostateczności na zmuszenie PO i PSL do koalicjin z LiD, co po czterech altach da wielki triumf PiS i całkowite znikniecie PO Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Giertych: ..Taktyka Panie i Panowie........ 26.09.07, 16:55 przypomnę może wynik z 2005: PiS 27% , PO 24% czy ktos przy zdrowych zmysłach może liczyć, że PiS uzyska lepszy wynik niż 2 lata temu? prezentacjon swoja prostacka propagande może prowadzić dla arabskich żuli na rogu ulicy a nie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
vazovsky Re: Giertych: ..Taktyka Panie i Panowie........ 26.09.07, 17:09 A ja jestem za tym, zeby prezentacjon, junkier i inne palestriny jak najczęściej zabierali głos na tym forum i to jak najbardziej w swoim stylu. Produkują świetny czarny PR dla PiS i dzięki nim przybywa zwolenników PO. Dzięki chłopaki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Giertych: ..Taktyka Panie i Panowie........ 26.09.07, 17:20 chirlider napisał: > przypomnę może wynik z 2005: PiS 27% , PO 24% > > czy ktos przy zdrowych zmysłach może liczyć, że PiS uzyska lepszy > wynik niż 2 lata temu? > > prezentacjon swoja prostacka propagande może prowadzić dla arabskich > żuli na rogu ulicy a nie na tym forum. > > Zdejmij klapki z oczu - zebys sie nie zdziwili. Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 matrek, mordo ty moja ! 26.09.07, 17:29 matrek, to że pisowi raz w 2005 (jak slepej kurze) trafiło sie ziarno nie znaczy że sytuacja bedzie powtarzać się w nieskończoność. ludzie drugi raz nie uwierza w te same kłamstwa. pis jest (jakby to dyplomatycznie powiedzieć) przeszacowane na uzytek kampanii, sęk w tym żeby osiedli na laurach i nie prowadzili zbyt mordobijczej kampanii, nie uzywali policji i służb specjalnych do niszczenia opozycji, jak to mogłoby się dziac gdyby wyraźnie w sondażach przegrywali. w błogim ciepełku oczekiwanego sukcesu poprowadzą taką sobie kampanię, by wieczorem 21 października obudzić sie z ręką w nocniku. i o to chodzi by PiSowska hydra nigdy więcej nie podniosła swojego plugawego ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
duckhunter Re: Giertych: ..Taktyka Panie i Panowie........ 26.09.07, 16:52 presentation1 napisał: >Trzeba miec strategie ale i byc cwaniakiem.Bo tak sie dzieje wszedzie. powiedział były esbek lesio udajacy polskiego patriote solidarucha w żabolandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Twarz Michnika i Kwacha 26.09.07, 16:56 Żydzi oszukują Żydów autor: tvn24.pl, mk, 2007-09-26, Ostatnia aktualizacja: 2007-09-26 Żydowska Komisja Roszczeń Majątkowych pod nazwą "Claims Conference", zajmująca się odzyskiwaniem majątków żydowskich, przetrzymuje na swoich kontach bankowych gigantyczne sumy. Mimo, że pieniądze należą się Żydom ocalałym z Holokaustu, organizacja nie wypłaca im odpowiednich kwot. Tymczasem sytuacja materialna dużej części spośród około 250 tys. izraelskich ocalałych jest dramatyczna. Ocenia się bowiem, że około 80 tys. z nich żyje poniżej granicy ubóstwa. Nie mają pieniędzy na leki, ubrania, a w skrajnych przypadkach nawet na jedzenie. Izraelski dziennik "Jedijot Achronot" napisał, że dowodem nieprawidłowości ma być raport sporządzony na polecenie izraelskiego ministerstwa do spraw emerytów. Zgodnie z raportami księgowych, nowojorska organizacja posiada ruchome aktywa warte nawet miliard dolarów oraz liczne nieruchomości na całym świecie, których wartość trudno oszacować. Celem Claims Conference jest zabezpieczanie odszkodowań dla ocalałych z Holocaustu. Jedynie 10 procent zatrzymanych na jej kontach pieniędzy wystarczyłoby, aby znacznie poprawić sytuację ocalałych. Jednak według autorów raportu, organizacja nie wywiązuje się z założonych celów i nie udziela pomocy ludziom, w imieniu których odzyskała pieniądze od rządu. Sumy przekazywane ocalałym w Izraelu są niewielkie. Wysokie natomiast są tzw. koszta własne Claims Conference. Przykładowo w 2004 roku miały wyniosły one blisko 27 milionów dolarów. Kierujący organizacją Gideon Taylor zarabia 50 tysięcy dolarów miesięcznie. Jak podaje "Rzeczpospolita", w ostatnim czasie Taylor odwiedził Polskę by negocjować także rekompensaty za utracone w PRL mienie żydowskie. Organizacja odpiera zarzuty, twierdząc, że na swoim koncie w roku 2006 miała 313 milionów dolarów, a nie jak podają twórcy raportu miliard. Tłumaczy też, że nie można wydać całej sumy jaką organizacja odzyskała, gdyż przeznaczona jest na projkety długofalowe. - Zatwierdziliśmy już plan, zgodnie z którym rozprowadzimy je przez najbliższe trzy lata. Jesteśmy jedyną organizacją, która finansuje opiekę domową dla ocalałych. Według niezależnych raportów, pomoc ta będzie niezbędna jeszcze przez 10-15 lat. Oczywiście, będziemy mieli kolejne wpływy z odzyskiwanych w Niemczech nieruchomości, ale ten dochód będzie malał. Nie możemy więc wszystkiego wydać naraz - powiedziała Kessler-Godin. Szefowa Komisji ds. Ocalałych w Knessecie - Colette Avital, skomentowała działalność organizacji jako "stworzenia potwora, który obrócił się przeciwko nam". - Niegdyś organizacja ta robiła bardzo dużo dobrego. Nadal w wielu sprawach jest bardzo pomocna. Niestety, ostatnio się pogubiła. Przeznacza coraz większe sumy na projekty edukacyjne, na przykład "badanie żydowskiego dziedzictwa w krajach Europy", a zapomina o tym, co najważniejsze. O ocalałych z Holokaustu. To oni powinni być priorytetem - dodała Colette Avital. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 barbara444..Po rekolekcjach w sekcie Rydzyka?????? 26.09.07, 17:16 nienawiśc,pomówienia,złodziejstwo...podstawa egzystencji Rydzyka i jego sekty.. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Twarz Michnika i Kwacha 26.09.07, 18:00 barbara444 napisał: > Żydzi oszukują Żydów... O Rany to znaczy że Dorn oszukuje Wasermana. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Uś, giewałt!!! 26.09.07, 19:06 tw_wielgus napisał: > barbara444 napisał: > > > Żydzi oszukują Żydów... > > O Rany to znaczy że Dorn oszukuje Wasermana. To Dorn mu montował tę słynną wannę z elektromasażem ;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Kaczyńscy i Kwaśniewski.. ten sam miot !!! 26.09.07, 17:13 Dzieci Lenina.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 Kaczyńscy to rodowici bolszewicy.... 26.09.07, 17:15 Nauki Lenina ich drogowskazem ! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kaczyńscy to rodowici bolszewicy.... 26.09.07, 17:53 presentation.1 napisał: > Nauki Lenina ich drogowskazem ! i Rydzyka czyli katokomunizm jako kompilacja dwóch czołowych prądów społecznych XX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Kaczyńscy to rodowici bolszewicy.... 26.09.07, 17:57 presentation.1 napisał: > Nauki Lenina ich drogowskazem ! ======================================== Napominam cie: nie ublizaj bolszewikom (czy cokolwiek zwiazanego z lewica miales na mysli). Takie okreslenia tylko nobilituja kwaczystow. Czy rzeczywiscie takie byly Twoje intencje? Bolszewizm, jako ugrupowanie wiekszosciowe w Radach Rewolucyjnych po Rewolucji Pazdziernikowej jest okresleniem skrajnie archaicznym, wrecz archiwalnym. Jednak to oni zmienili Swiat, czy nam sie dzisiaj podoba czy nie. Nie powtarzaj bezmyslnych okreslen, bo ktos pomysli, zes "przedwojenny", zubozaly arendarz. Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Kaczyńscy to rodowici bolszewicy.... 27.09.07, 00:30 Niestety. Kaczyńscy też zmieniają swiat. Na gorszy. Nie musimy mu w tym pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Łże-żabojad prezantsją dobrze gada 26.09.07, 17:46 presentation1 napisał: > To nie zabawa ale polityka.Oslabi to Tuska.Okaze sie ze PO zbierze tyle glosow > co LiD a to pozwoli PiS utworzyc samodzielnie rzad.Jak pisalem na moim blogu. > PiS 40 procent > PO-23 procent > LiD 20 procent . Takie są właśnie skutki dziwacznej ordynacji obowiązującej w polskim bantustanie. > PiS przez wiele lat bedzie glowna sila polityczna w Polsce.Trzeba > miec strategi > e ale i byc cwaniakiem.Bo tak sie dzieje wszedzie. Racja! Tylko czy wszędzie to nazywają odnową moralną czy czymś takim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Na miejscu Kwaśniewskiego mocno bym sie zastanowił 26.09.07, 17:48 czy podawać rękę Kaczyńskiemu. Bratanie się z ludźmi o marnej reputacji pokroju Kaczyńskich i PiS może zaszkodzić wizerunkowi LiD. Myślę, że Kwaśniewski proponujac debatę musiał być jeszcze na lekkim kacu. Debatować z przegranym Kaczyńskim? Zupełnie kontrproduktywne. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Niech żyje sojusz komuszo - pedalski 26.09.07, 18:13 niech żyje towarzysz Rydzyk i dzieło jego Jarek wieczna dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Na miejscu Kwaśniewskiego mocno bym sie zasta 26.09.07, 18:17 preservation1 napisał: > czy podawać rękę Kaczyńskiemu. > Bratanie się z ludźmi o marnej reputacji pokroju Kaczyńskich i PiS > może zaszkodzić wizerunkowi LiD. > > Myślę, że Kwaśniewski proponujac debatę musiał być jeszcze na lekkim > kacu. > Debatować z przegranym Kaczyńskim? Zupełnie kontrproduktywne. ================================== No, wiesz.... W dyplomacji podanie reki oznacza dzisiaj jedynie potwierdzenie znajomosci. To nie jest juz zaden "honorowy, rycerski" gest. Wiadomo, ze JEZELI(?) dojdzie do debaty, kwaczynski moze potem czym predzej pakowac walizki i kota. Zaraz potem przyjdzie kolej na meza czarownicy z ich sabatem. Odsuniecie (pominiecie) oszolomstwa od aktualnych, decydujacych nurtow politycznych ma jednak swoje pozytywne strony. Za to Kwaczorowi i Kwachowi naleza sie podziekowania. Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśniews.. 26.09.07, 18:17 Myślę,że nawet chwiejący się Kwaśniewski jest o całe lata świetlne lepszy od trzeźwego Kaczyńskiego. Kwasniewski jest mądry, obyty, potrafi ludzi jednoczyć a nie dzielić. Natomiast Kaczyński jest jego przeciwieństwem i ma to wypisane na twarzy. Obydwaj Kaczyńscy to mają.Obawiam się,że debata będzie wyglądała tak: argumenty po stronie Kwaśniewskiego i inwektywy ze strony Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśnie 26.09.07, 18:52 mam wrażenie graniczące z pewnością, że z powodów o których piszesz poniżej do owej debaty w ogóle nie dojdzie. kaczor po prostu stchórzy. inmarco napisał: > Myślę,że nawet chwiejący się Kwaśniewski jest o całe lata świetlne > lepszy od trzeźwego Kaczyńskiego. Kwasniewski jest mądry, obyty, > potrafi ludzi jednoczyć a nie dzielić. Natomiast Kaczyński jest jego > przeciwieństwem i ma to wypisane na twarzy. Obydwaj Kaczyńscy to > mają.Obawiam się,że debata będzie wyglądała tak: argumenty po > stronie Kwaśniewskiego i inwektywy ze strony Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Giertych: Kaczyński jest sojusznikiem Kwaśniews.. 26.09.07, 18:22 Bo pan o premier lubi popłuczyny takie jak lepper, kwaśniewski. Natomiast przy Tusku wyłażą wsystkie kompleksy małego, mściwego bąka przecież to łże elita. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Romek ,,piekny umysł'' jak cała rodzinka psycholi 26.09.07, 18:28 Gertychów od dziadunia i tatusia, na Romusiu kończąc. Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: Romek ,,piekny umysł'' jak cała rodzinka psyc 26.09.07, 18:33 hmm.. jak Giertyszek był w koalicji jakoś ci się on i jego rodzinka podobała. ludzie nie maja aż tak krótkiej pamieci zeby nie widzieć że robisz sobie z gęby cholewe. amanasunta napisała: > Gertychów od dziadunia i tatusia, na Romusiu kończąc. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Lepiej reke "chwiejacemu sie Kwaśniewsjiemu" niz 26.09.07, 19:03 Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 pies na lewizne, mordo ty moja !! 26.09.07, 19:13 to jest tylko twój subiektywny punkt widzenia. z innego punktu widzenia kaczyński jest juz zupełnie ubabrany kolaboracją z ugrupowaniami które uprzednio publicznie ogłaszał ostoja agentury i komuny: Samoobrona i SLD. ludzie az tak krótkiej pamieci nie maja i widza że "prawy, sprawiedliwy i moralny" kaczyński zadaje sie tylko z komunistami SLD (pełno ich także w PiS) i esbecką agenturą - tutaj dowody miał jego brat. blamaż Kaczyńskiego pełny. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: pies na lewizne, mordo ty moja !! 26.09.07, 19:22 preservation1 napisał: > to jest tylko twój subiektywny punkt widzenia. > z innego punktu widzenia kaczyński jest juz zupełnie ubabrany > kolaboracją z ugrupowaniami które uprzednio publicznie ogłaszał > ostoja agentury i komuny: Samoobrona i SLD. > > ludzie az tak krótkiej pamieci nie maja i widza że "prawy, > sprawiedliwy i moralny" kaczyński zadaje sie tylko z komunistami > SLD (pełno ich także w PiS) i esbecką agenturą - tutaj dowody miał > jego brat. > > blamaż Kaczyńskiego pełny. Zraz, zaraz, zaraz, ustalmy sobie najpierw jedno. Zwyczaj przedwyborczego debatowania przed kamerami telewizyjnemu istnieje od dawna w wielu demokratycznych krajach na zachodzi, jak i od pewnego czasu w Polsce. Debatuja GLOWNI PRZECIWNICY, prawda? Kaczynski wybierajac Kwasniewskiego na przeciwnika, ze glownym PRZECIWNIKIEM jest SLD/LiD (natomiast PO to tylko nieudolne przydupasy SLD/LiDu). Coz w tym dziwnego? Gdzie tu dowod kolaborowanie z SLD/LiDem. Denbata z przywodca LiDu jedynie potwierdza jego status GLOWNEGO PRZECIWNIKA PiSu. Reszta twoich zarzutow nie bede sie zajmowal bo wysnules je z blednego zalozenia... Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 debata dwóch "małych krętaczy" 26.09.07, 19:33 Pies, chodzi o stworzenie wrażenia że dyskutuja główni przeciwnicy i spostponowanie platformy i tuska, to jest oczywiste dla wszystkich. Stąd też cały zamiar spełzł na niczym. Skoro wiadomo że to tylko prostacki fortel, będzie to fortel bezskuteczny. kaczyski jest osobnikiem prymitywnym i taką samą miarą błędnie ocenia innych. Wydarzenie nagłaśniane przez propagande PiSowską jako autentyczne wyzwanie do pojedynku jest odbierasne jako medialny przekręt. Kaczyński przez to w oczach ludzi stał się tym samym z czym rzekomo walczył - "małym krętaczem". dosłownie i w przenośni. pies_na_lewizne napisał: > preservation1 napisał: > > > to jest tylko twój subiektywny punkt widzenia. > > z innego punktu widzenia kaczyński jest juz zupełnie ubabrany > > kolaboracją z ugrupowaniami które uprzednio publicznie ogłaszał > > ostoja agentury i komuny: Samoobrona i SLD. > > > > ludzie az tak krótkiej pamieci nie maja i widza że "prawy, > > sprawiedliwy i moralny" kaczyński zadaje sie tylko z komunistami > > SLD (pełno ich także w PiS) i esbecką agenturą - tutaj dowody miał > > jego brat. > > > > blamaż Kaczyńskiego pełny. > > Zraz, zaraz, zaraz, ustalmy sobie najpierw jedno. > > Zwyczaj przedwyborczego debatowania przed kamerami telewizyjnemu > istnieje od dawna w wielu demokratycznych krajach na zachodzi, jak i > od pewnego czasu w Polsce. > > Debatuja GLOWNI PRZECIWNICY, prawda? > > Kaczynski wybierajac Kwasniewskiego na przeciwnika, ze glownym > PRZECIWNIKIEM jest SLD/LiD (natomiast PO to tylko nieudolne > przydupasy SLD/LiDu). > > Coz w tym dziwnego? Gdzie tu dowod kolaborowanie z SLD/LiDem. > > Denbata z przywodca LiDu jedynie potwierdza jego status GLOWNEGO > PRZECIWNIKA PiSu. > > Reszta twoich zarzutow nie bede sie zajmowal bo wysnules je z > blednego zalozenia... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: debata dwóch "małych krętaczy" 26.09.07, 19:55 preservation1 napisał: > Pies, chodzi o stworzenie wrażenia że dyskutuja główni przeciwnicy > i spostponowanie platformy i tuska, to jest oczywiste dla > wszystkich. > > Stąd też cały zamiar spełzł na niczym. Skoro wiadomo że to tylko > prostacki fortel, będzie to fortel bezskuteczny. > kaczyski jest osobnikiem prymitywnym i taką samą miarą błędnie > ocenia innych. Wydarzenie nagłaśniane przez propagande PiSowską > jako autentyczne wyzwanie do pojedynku jest odbierasne jako > medialny przekręt. > > Kaczyński przez to w oczach ludzi stał się tym samym z czym > rzekomo walczył - "małym krętaczem". > dosłownie i w przenośni. owieczko Dolly, ty swoim sklonowanym rozumkiem nie obejmujesz spraw, ale cie za to nie winie, jestes tworem laboratoryjnym, eksperymentem ktory nie rokuje duzych nadziei. mais revenons a nos moutons (nomens omens)... to co ty nazywasz "me-e-e-e kretactwem me-e-e-e-e-e", normalni ludzie i pies_na_lewizne nazywaja strategia. tak, to jest strategia marginalizacji PO. ale tez i dostrzezenie i nazwanie rzeczy po imieniu: Centrum ukladu to SLD/LiD, natomiast PO to tylko zaslona dymna. Po co debatowac z zaslona dymna, kiedy mozna debatowac z liderem ukladu chowajacym sie w tym dymie? Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: debata dwóch "małych krętaczy" 26.09.07, 20:04 troche sie pogubiłeś w mnogości słów, piesku, mordo ty moja. strategia obnażona - bo tak w istocie jest - staje sie zwykłym krętactwem. nikt, pomimo usilnej propagandy pis, nie wierzy że jest to starcie "głównych przeciwników". intryga była niezbyt wyrafinowana demaskuje się automatycznie jako szwindel. cos na miarę "małych krętaczy" z SLDPiS. pies_na_lewizne napisał: > owieczko Dolly, ty swoim sklonowanym rozumkiem nie obejmujesz spraw, > ale cie za to nie winie, jestes tworem laboratoryjnym, eksperymentem > ktory nie rokuje duzych nadziei. > > mais revenons a nos moutons (nomens omens)... > > to co ty nazywasz "me-e-e-e kretactwem me-e-e-e-e-e", normalni > ludzie i pies_na_lewizne nazywaja strategia. > > tak, to jest strategia marginalizacji PO. > > ale tez i dostrzezenie i nazwanie rzeczy po imieniu: Centrum ukladu > to SLD/LiD, natomiast PO to tylko zaslona dymna. > > Po co debatowac z zaslona dymna, kiedy mozna debatowac z liderem > ukladu chowajacym sie w tym dymie? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: debata dwóch "małych krętaczy" 26.09.07, 20:58 preservation1 napisał: > troche sie pogubiłeś w mnogości słów, piesku, mordo ty moja. > > strategia obnażona - bo tak w istocie jest - staje sie zwykłym > krętactwem. > nikt, pomimo usilnej propagandy pis, nie wierzy że jest to > starcie "głównych przeciwników". intryga była niezbyt wyrafinowana > demaskuje się automatycznie jako szwindel. > cos na miarę "małych krętaczy" z SLDPiS. eeee tam, (m-e-e-e-e tam?), mozesz zaklinac rzeczywistosc ile tylko chcesz. Zapewniam cie, ze wiekszosc Polakow - do niedawna jeszcze troche przyczadzona propaganda mediow lewicowo-liberalnych - w ostatnich dwoch latach poczula powiew wolnosci i teraz juz uwierzyla ze mozna i pragnie oddychac swiezym powietrzem. Propaganda GazWybu i reszty ukladowych mediow juz na Polakow nie dziala. Bedzie wielkie zwyciestwo PiSu, i wielka porazka lewicy, szczegolnie Platformy, ktora sie prawdopodobnie rozleci zaraz po wyborach. Szykuja sie wielkie przetasowania na polskiej scenie politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Romciu, a moze debata Kaczynskiego z Kaczmarkiem? 26.09.07, 19:13 Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 pies. kaczyskiego to nawet Lepper wypunktuje 26.09.07, 19:17 Kaczek jest mocny w gębie na swoich konwencjach wyborczych, jako uwielbiany wódz, otoczony wianuszkiem klakierów z otwartymi japami. w starciu z realnym przeciwnikiem zabrakłoby mu jezyka w gębie i popuściłby ze strachu. no, chyba żeby mama stała koło mównicy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Klonie "owieczko Dolly" preservation1, zdradz 26.09.07, 19:28 preservation1 napisał: > Kaczek jest mocny w gębie na swoich konwencjach wyborczych, jako > uwielbiany wódz, otoczony wianuszkiem klakierów z otwartymi japami. > > w starciu z realnym przeciwnikiem zabrakłoby mu jezyka w gębie i > popuściłby ze strachu. > no, chyba żeby mama stała koło mównicy. A kotz to wedlug ciebie mialby byc tym "realnym przeciwnikiem", zdradz nam lub chociaz uchyl rabka tajemnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 polazłeś na lewizne, mordo ty moja ? 26.09.07, 19:37 realnym przeciwnikiemn dla Kaczyńskiego jest każdy kto nie stoi przed nim z otwartą japą i nie jest piewcą każdego jego słowa. w takiej sytuacji kaczyński wymięka po dwóch zdaniach. a propos, przypominasz sobie jakąkolwiek debatę w jego wykonaniu? on panicznie boi sie konfrontacji, brak mu odwagi. pies_na_lewizne napisał: > preservation1 napisał: > > > Kaczek jest mocny w gębie na swoich konwencjach wyborczych, jako > > uwielbiany wódz, otoczony wianuszkiem klakierów z otwartymi japami. > > > > w starciu z realnym przeciwnikiem zabrakłoby mu jezyka w gębie i > > popuściłby ze strachu. > > no, chyba żeby mama stała koło mównicy. > > A kotz to wedlug ciebie mialby byc tym "realnym przeciwnikiem", > zdradz nam lub chociaz uchyl rabka tajemnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: polazłeś na lewizne, mordo ty moja ? 26.09.07, 20:03 preservation1 napisał: > realnym przeciwnikiemn dla Kaczyńskiego jest każdy kto nie stoi > przed nim z otwartą japą i nie jest piewcą każdego jego słowa. w > takiej sytuacji kaczyński wymięka po dwóch zdaniach. > > a propos, przypominasz sobie jakąkolwiek debatę w jego wykonaniu? > on panicznie boi sie konfrontacji, brak mu odwagi. a propos twego a propos, nie widzialem takiej debaty i dlatego nie moge sie jej doczekac. i chyba sie zgodzisz, ze kwach (jak sie pierwej nie schleje) bedzie groznym przeciwnikiem? To stary ale rasowy komuszy kon bojowy kuty na cztery nogi, nie tam jakas golo- raciczna owieczka Dolly! a z wypowiedzi Tuska poprzez ostatnie 2 lata wynika ze on jest taki ciamciaramcia ze pozal sie panie Boze. Kaczor by go ZADZIOBAL! Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: polazłeś na lewizne, mordo ty moja ? 26.09.07, 20:11 2 punkty niezgodności: 1. nawet schlany magister Goleń rozjedzie kaczynskiego jak walec na cienki placuszek 2. Kaczyński wielokrotnie nie odpowiadał na wezwania Tuska do debaty - stchórzył. twoje mrzonki o ZADZIOBANIU możesz wsadzic miedzy inne PiSdackie legendy. ze względu na pkt. 1 myslę że do debaty nie dojdzie PiSdaccy spin doctorzy dokładnie o tym wiedzą i pod byle pretekstem (sraczka, kaczka, wizyta u dentysty albo w Mongolii) odwołaja debate. pies_na_lewizne napisał: > a propos twego a propos, nie widzialem takiej debaty i dlatego nie > moge sie jej doczekac. i chyba sie zgodzisz, ze kwach (jak sie > pierwej nie schleje) bedzie groznym przeciwnikiem? To stary ale > rasowy komuszy kon bojowy kuty na cztery nogi, nie tam jakas golo- > raciczna owieczka Dolly! > > a z wypowiedzi Tuska poprzez ostatnie 2 lata wynika ze on jest taki > ciamciaramcia ze pozal sie panie Boze. Kaczor by go ZADZIOBAL! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: polazłeś na lewizne, mordo ty moja ? 26.09.07, 20:46 preservation1 napisał: > 2 punkty niezgodności: > > 1. nawet schlany magister Goleń rozjedzie kaczynskiego jak walec > na cienki placuszek > 2. Kaczyński wielokrotnie nie odpowiadał na wezwania Tuska do > debaty - stchórzył. twoje mrzonki o ZADZIOBANIU możesz wsadzic > miedzy inne PiSdackie legendy. > > ze względu na pkt. 1 myslę że do debaty nie dojdzie PiSdaccy spin > doctorzy dokładnie o tym wiedzą i pod byle pretekstem (sraczka, > kaczka, wizyta u dentysty albo w Mongolii) odwołaja debate. No dobra, jesli debata Kaczor - Kwach sieodbedzie, to powiesz 'me-e- e-e-e-e-e-e-a culpa!'? Jesli debata nie tylko sie odbedzie ale i Kaczor zostanie okrzykniety jej zwyciezca, powiesz 'me-e-e-e-e-e-e-e-a m-a-a-a-a-xim- a-a-a-a-a culpa!'? ('mea maxima kupa' bardziej pasowaloby w twoim wypadku, Dolly). Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: polazłeś na lewizne, mordo ty moja ? 26.09.07, 20:56 jeśli sie odbędzie, w co wątpie, przyznam, że sie pomyliłem ale będę miał kaczych spin doctorów za kompletnych głupców albo Brutusów. co do drugiego sprawa pozostanie nierozstrzygnięta bo każda ze stron okrzyknie swoje zwycięstwo, niezależnych ocen "ekspertów" czy "dziennikarzy" nie będzie - takie mamy czasy, ze każdy jest stroną, natomiast swoje indywidualne oceny mamy nawzajem dokładnie w dupie, nie oszukujmy sie:) pies_na_lewizne napisał: > No dobra, jesli debata Kaczor - Kwach sieodbedzie, to powiesz 'me- e- > e-e-e-e-e-e-a culpa!'? > > Jesli debata nie tylko sie odbedzie ale i Kaczor zostanie > okrzykniety jej zwyciezca, powiesz 'me-e-e-e-e-e-e-e-a m-a-a-a-a- xim- > a-a-a-a-a culpa!'? ('mea maxima kupa' bardziej pasowaloby w twoim > wypadku, Dolly). Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: polazłeś na lewizne, mordo ty moja ? 26.09.07, 21:03 preservation1 napisał: > takie mamy czasy, ze każdy jest stroną, natomiast swoje > indywidualne oceny mamy nawzajem dokładnie w > dupie, nie oszukujmy sie:) trudno sie z tym nie zgodzic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Romek, ty debatuj sobie z Lepperem "Jedno Cialo" 26.09.07, 19:14 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne macie 1% poparcia i ten sam poziom intelektualny 26.09.07, 19:32 Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 oj kaczuś, kaczuś 26.09.07, 21:37 ON już wie, że przegra i żebrze o niski wymiar kary po wyborach. TS już czeka a i sądy powszechne też będą miały kupe roboty z kaczystami. po przegranych przez PiS wyborach zapanuje w końcu prawo i sprawiedliwość. niewinnym włos z głowy nie spadnie, panie Jarosławie Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdaro Re: oj kaczuś, kaczuś 29.09.07, 12:23 Okropna ta negatywna kampania. Znalazłem coś pozytywnego i zajebistego musicie zobaczyć www.youtube.com/watch?v=xXqcHI8peUA Odpowiedz Link Zgłoś
ewicz Słusznie, ucinają Tuska. LPR się trzyma!!! 27.09.07, 00:53 fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/ankiety/na-kogo-zaglosujesz-w-wyborach-parlamentarnych-2007/wyniki,10662 Nie najgorzej!!! Pozdrawiam zwolenników wolności. Odpowiedz Link Zgłoś