piotr_c 20.09.02, 12:32 Drodzy plażowicze , udało mi się dotrzeć do rysopisu drogiej Anieli, sprawdźcie swoje skrzynki. Co wy na to? Silver i Aniela , przeczyście skrzynki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 12:43 A do ciebie też tak poszło?? Poczta miała czkawkę, to nie moja ręka zadrżała na spuście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Aniela (rysopis) IP: 213.255.126.* 20.09.02, 12:44 z moimi to 8, ciagle pada, postanowilam sobie pospiewac parasolki, co u was Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 12:45 na czkawkę to dobre przestraszenie........ tak znienacka zresetować...... errora wyciągnąć na wierzch... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 12:54 Ja tez 4 kule dostalem. Co do przestrazsania sie, to uwazam Piotrze Ce, ze juz powinienes zaczac sie bac jutrzejszego "tête-à-tête" z Aniela. ;oD Stanowczo domagam sie dlaszego ciagu. A wersje tekstowa masz, czy tez tylko .jpg ? B. dziekujacy Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 12:56 ale to chyba nie jest Aniela, ta z piersiami wieloma przesłana przez misianię (skromną w saunie, lubieżną w sieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 12:59 Dlaczego mam sie bac, uważam że jest to opis całkiem korzystny i nawet pasuje do image Anieli, tylko kolor włosów nie pasuje , ale wiadomo kobieta zmienną jest a co dopiero upadły anioł. Skseruje ci całośc i poślę wiadomym kanałem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:02 usiluje wlamac sie skrzynki wlasnej łomem zeby stanowisko sobie wyrobic Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:08 Opis korzystny, ale kontekst ... ;oD Aniele, jak juz otworzysz, to moze odloz ten lom. I jutro tez go ze soba nie zabieraj ... zdefasonuje Ci torebke. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:10 Kontekst też jest coraz lepszy im bliżej do konca opowiadania :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:11 To Aniela wystepuje tez w czesci jeszcze niewidocznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:13 otóż nie rozpoznaję siebie w częsci pierwszej. przejdę do częsci drugiej portretu pamieciowego... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:14 Ma nawet bardzo duży udział , jak to Aniela. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:17 aha i brak w tym opisie sobolich futer butów od prady i zapachu perfum brak Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:16 ja też chcę!!!! <naśladując tębr i natężenie głosu dzieci Instytutowych) obojętne jakim kanałem tylko nie ściekowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:33 aha bo to już jest koniec. i nie ma juz nic Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 13:43 piotr_c napisał: > Silver i Aniela , przeczyście skrzynki :) A co czwarty raz się wróciło? :) Dzięki Piotruś, 3 razy wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 14:54 Piotrze Ce, Wieczorem lub jutro rano zajrzyj do gazetowego golebnika. Nie teraz jeszcze. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:04 coaja? odpowiem niewinnym pytaniem na pytanie,patrzac Ci prosto w oczy "szczerym spojrzeniem Slowianina , ktory klamie"(*) ;o) -- (*) z czego to cytat , spytam sie jeszcze, umiejetnie zmieniajac temat ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:06 nie jestem taka oczytana na jaką wyglądam niestety :) więc aja? (udam ze nie zauważam nieudolnych prób zdryfowania z tematu) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:10 Chlasko hyba , w "Pieknych dwudziestoletnich" odpowiadam niepewnie albo siemi z Tyrmandowym dziennikiem skleilo .... atyjutrojakwszyscy. Jesli Piotr zajrzy do golebnika ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:15 aha i jeszcze obrazona powieka mi w usmiechu nawet nie drgnela nad wiadomymi bledami Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:33 baloo1 napisał: > Chlasko hyba , w "Pieknych dwudziestoletnich" > odpowiadam niepewnie "Pieknych... " napisał z całą pewnością niejaki HŁASKO Niestety, co napisał Chłasko nie mam pojęcia, bo jak o tym było w szkole ja poszedłem na wagary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:35 aha rigel i Tobie wąs hyba nie zadrżal w usmiechu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:38 Hyba nie. On zafsze powarzny taki. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:40 teraz to on ma na głowie organizację Ważnej Imprezy to można mu wybaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:45 ellen napisała: > teraz to on ma na głowie organizację Ważnej Imprezy to można mu wybaczyć jakiej Ważnej Imprezy? może powinienem o czymś wiedzieć? a może Ty zajmiesz się tym, co ja mam na głowie? fryzjerką jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:49 > > jakiej Ważnej Imprezy? może powinienem o czymś wiedzieć? > a może Ty zajmiesz się tym, co ja mam na głowie? fryzjerką jesteś? yyyyyyyyyy... a co ja powiedziałam? :-) tak czy inaczej mogę cię natapirować. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:03 ellen napisała: > yyyyyyyyyy... a co ja powiedziałam? :-) widzisz, to jest tak: im mniej wiesz, tym krócej będą Cię przesłuchiwać...\ > tak czy inaczej mogę cię natapirować. żeby mnie natapirować to musiałabyś .... nie, nie ma takiej możliwośći! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:12 ".... nie, nie ma takiej możliwośći!" krzyknal zrozpaczony Rigel przegladjac sie w sadzawce. Spogladal na niego stamtad smutny pyszczek tapira... Czarownica Ellen usmiechajac sie ironicznie pod wasem krecila mlynka swoja czarodziejska rozdzka ... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:42 czepiacie sie, jak zawsze zresztą.... :) No dobra, Baloo... dam Ci swoją niebieską łopatkę, co mi została jeszcze z poprzednich wakacji, chcesz? ;) bedziesz miał czym kopać... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 15:48 Wybaczamy i prosimy o wybaczenie... -- - Jaka fajna lopatka, nareszcie bedzie mozna zabrac sie do roboty ! krzyknal dr. Jones i z radosci strzelil z bata ... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:02 baloo1 napisał: > - Jaka fajna lopatka, nareszcie bedzie mozna zabrac sie do roboty ! krzyknal > dr. Jones i z radosci strzelil z bata ... ... w pysk. Zbata zatoczył się na ścianę... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:08 - Ale za co ? miauknal Zbata , chcialem tylko kilka babek z piasku zrobic.. - Won ! To moje babki, moja lopatka i moja piaskownica ! ryknal dr. Jones. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:11 dr Jones miał w tej piaskownicy mały haremik, z którego był bardzo dumny. Właściwie to była tak duża piaskownica, że wielu mówiło o niej "plaża". Dr Jones, w dowód przywiązania do swoich babek, postanowił zbudować im saunę. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:14 Wiec znowu strzelil Zbata. - Do roboty ! krzyknal. Jutro ma tu stac sauna ! Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:17 Zbata zaskomlał żałośnie: - Ale wszyscy dekarze są wynajęci przez jaskółkę! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:22 - Zgadnij, w jakim stopniu mnie to obchodzi ? Jazda ! zasmial sie szyderczo dr. Jones, ktory uzywal tez paszportu brytyjskiego wystawionego nanazwisko Jekyll. Bo Cie w nocy odwiedze ! Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:28 Jaskółka wyposażona w okrutną kolczatą (!) smycz była nieugięta - Nie ma, że boli - prychnęła elektryzująco z drutów wyskokiego napięcia - mają swoją pracę. Najpierw rozbierają kantynę, potem rozbierają na części pierwsze reglamentwane pały. A międzyczas mają zajęty grą w pokera rozbieranego. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:18 Do mni3 nic nie dotarło, choć już prawie jestem z powrotem... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Aniela (rysopis) 20.09.02, 16:33 Dostałem, zwrotne potwierdzenie odbioru pójdzie w późniejszym terminie. Wielkie dzięki. :-D Odpowiedz Link Zgłoś