sbiggy Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 08:07 Świetny pomysł! Na pewno będę oglądał! Internetu nie ocenzurują... Nawet Chińczycy mają z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest taktyka PIS-LID wobec Tuska jest świetna 27.09.07, 08:19 marginalizują gościa totalnie, Tusk zacznie być odbierany jako jakiś wtórny człowieczek, który sam nie wie o co mu chodzi, prawie bez poglądów, wyrób speców od PR, który tak naprwdę ani ziębi ani grzeje. Ciamciaramciam blues. Odpowiedz Link Zgłoś
konto.w.koncie To nie taktyka, Tusk po prostu taki jest 27.09.07, 08:50 przecież od dwóch lat chodzi na smyczy LiDu. Odpowiedz Link Zgłoś
hatake Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 08:20 Byłoby całkiem fajnie, gdyby był to interaktywny program. Tzn. np. w dolnym pasku pojawiałyby się cięte opinie internautów. To tyle, na ile pozwala program nie-na-żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_w_skarpetach Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 08:28 witaj gogusiu, znow bedziesz mogl wazelinowac. Odpowiedz Link Zgłoś
basia328 Re: Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 09:27 Biedny Lis,teraz wszystkie frustracje wszystkich nieudaczników będą wylewane na jego glowę.I to jest nasze polskie piekiełko.Jak to trafnie powiedział Norwid(mam nadzieję,że wiesz kogo cytuję}Polak w Polaku jest tytanem,człowiek w Polaku jest karłem. Odpowiedz Link Zgłoś
konto.w.koncie Ciekawe czy klakierzy(czyt. publiczność) 27.09.07, 08:42 również będą ci sami? Poprzednicy na każde skinienie pana Lisa buczeli, klaskali itp. więc mam nadzieję że ci nie będą gorsi bo to przecież "obiektywny" program. Odpowiedz Link Zgłoś
wbka1 Zamordyzm wprowadzany w bialych rekawiczkach. 27.09.07, 08:58 w imie naszego dobra i na nasze zyczenie. Politycy PiSu wcisna kazdy kit bo " ciemny lud to kupi". Ludzie o mentalnosci Kurskiego jesli kogos nie przekonaja do swoich racji to zagryza i zniszcza , nawet klamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Zamordyzm wprowadzany w bialych rekawiczkach. 27.09.07, 10:02 wbka1 napisał: > w imie naszego dobra i na nasze zyczenie. Politycy PiSu wcisna kazdy kit bo " c > iemny lud to kupi". Ludzie o mentalnosci Kurskiego jesli kogos nie przekonaja d > o swoich racji to zagryza i zniszcza , nawet klamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 09:09 zadawanie się z GW żle wróży :) Odpowiedz Link Zgłoś
baltika001 Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 09:39 Swietny pomysl i swietna decyzja !!! To prawda - wielu ludzi oglada/slucha polskich programow przez Internet. Zawsze zalowalam, ze nie ma takiej opcji w "Co z ta Polska?", dawano mozliwosc sciagania jakis fragmentow, ale w tego typu programach wyznaje zasade: albo wszystko, albo nic. Wieczorem powiadomie tez Mame (ktora byla wierna sluchaczka T. Lisa), aby ogladala w Internecie - dwie, stale sluchaczki na pewno juz macie ;-) Pozdrawiam i zycze powodzenia ! (prosze popatrzyc na fenomen Beppe Grillo we Wloszech, jak potrafi przemawiac i "robic roznice" wlasnie poprzez Siec!) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 ale kłamce kurskiego do pierwszego programu? 27.09.07, 09:49 To chyba dla niego za duży honor Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: ale kłamce kurskiego do pierwszego programu? 27.09.07, 10:03 stasi1 napisał: > To chyba dla niego za duży honor Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 10:03 On ma program?Smiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz niech no tylko kaczory zwąchają, że tracą 27.09.07, 10:12 kontrolę nad jakimś medium to zaraz nam net ocenzurują bo nie może przecież być tak, że ktoś będzie sobie gadał co chce. Porządek ma być ku... I demokracja. Jak w Chinach. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 "Niezależny" redaktor Lis! Śmiechu warte..... 27.09.07, 10:14 To zwykly sługus postkomny i platformersow, lansujacy sie na dziennikarza niezaleznego. Wszystkim innym zarzuca "rezymowosc", a sam podlizuje sie opozycji. Nie rozumie, ze z punktu widzenia rzetelnosci dziennikarskiej, taka postawa jest rownie naganna, co "rezymowosc" Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: "Niezależny" redaktor Lis! Śmiechu warte..... 27.09.07, 10:48 Tadieńka,czy ty czasami nie jesteś wczorajszy?i nie walnąłeś głową o krawężnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo64 Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 10:14 do internetu nie siegaja krotkie i grube paluchy PISiu Odpowiedz Link Zgłoś
jacek-yacek Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 11:17 Bez kitu, program 'Co z tą Polską' to był jedyny program jaki jeszcze oglądałem na polsacie! Traz tylko TVN, który bije polsat na łeb szyję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azosiolek Świetny pomysł 27.09.07, 11:36 O oglądalność nie ma się co martwić - dzięki dostępności w sieci program obejrzą ludzie przebywający za granicą, no i tacy, którym czas nadawania programu nie odpowadał. Ozcywiście - ludzie będą oglądać program, o ile będzie nawiązywać do aktualnych wydarzeń w polityce, bohaterowie tych wydarzeń zgodzą się w nim wystąpić, no i - o ile życie polityczne będzie w takie wydarzenia obfitować. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 11:40 O kurczę,znowu ktos mnie uprzedził! Odpowiedz Link Zgłoś
meteo_patka Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 11:50 bardzo dobrze! będę oglądać z zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
szpicbar Super, ciesze sie,ze bedzie Co z Polska? na necie 27.09.07, 13:13 bede ogladać,ale nie dzisiaj gdyz za wczesna godzina.. Odpowiedz Link Zgłoś
kumkax Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 14:01 Bardzo genialne posuniecie. Ja juz 3 lata temu pozucilem moj telewizor z powodu braku miejsca w pokoju z mysla ze internetowa telewizja bedzie sie rozwijac. No i tak sie dzieje. Mam juz Joost i pare innych dostepow do roznych kanalow na swiecie. Ciekaw jestem czy uzytkownicy z poza kraju beda mieli mozliwosc ogladania tego materialu i czy on bedzie dostepny po emisji dzisiejszej. Co do iTVP.pl mnostwo programow jest zablokowanch dla uzytkownikow z terenow poza polski. Dziwna polityka, mysle ze ktos nas (polonie) probuje odizolowac od naszej polski. Aha! a co z "babciami" i "dziadkami" ktorzy nie maja dostepu do internetu??? i ktore kochaja ten program? Odpowiedz Link Zgłoś
curious2003 nareszcie sie ktos odwazyl robic program w interne 27.09.07, 15:07 w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
adramel Znaczek pocztowy 27.09.07, 16:06 Tylko czemu to będzie wielkosci znaczka pocztowego w małym okienku na środku ekranu. Nie można tego puścić w jakiejś rozsądnej rozdzielczości? Choćby w 640x480, tak by dało się to oglądać, a nie zastanawiać się czy to program czy może tetris. Łącza 1mbit są już od dawna standardem, i naprawdę nikt nie siedzi już na modemie. Albo chociaż 2 wersje tego podcastu, dla modemówców, czyli to co jest teraz, i na normalne łącza w wyższej rozdzielczości. Odpowiedz Link Zgłoś
o.b.laden Re: Znaczek pocztowy 27.09.07, 19:39 > Tylko czemu to będzie wielkosci znaczka pocztowego w małym okienku na środku > ekranu. Nie można tego puścić w jakiejś rozsądnej rozdzielczości? towarzyszu nie narzekajcie. walka z reżimem wymaga poświęceń Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Tomek! Gazeta! Obudzcie sie do cholery! 27.09.07, 17:21 Skoro juz dojrzeliscie do zrozumienia faktu ze net jest medium bedacym w stanie zastapic inne, tradycyjne (co cieszy, i czego gratuluje) to pojmijcie ze dla nas, zaawansowanych uzytkownikow wazne sa podstawowe sprawy techniczne: jakie kodeki, jaki container, predkosc tego streamingu. Wy to kompletnie olewacie, slowa o tym nie ma. Skonczcie traktowac potencjalna publicznosc jak idiotow. Dlaczego marudze? A no dlatego ze, jak wielu, mam kilkumegabitowe lacze, i obawiam sie ze to co nadacie o 22.00 to bedzie jakis shit jakosci youtube, kolejne "usrednianie w dol"! Odpowiedz Link Zgłoś
t_mac1 Re: Tomek! Gazeta! Obudzcie sie do cholery! 27.09.07, 17:45 To nie będzie real time streaming, tylko dwu-trzy minutowe części całego programu, za pewne na takiej samej zasadzie i na takiej samej jakości jak wideo.gazeta.pl, więc nie tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
t_mac1 Re: Tomek! Gazeta! Obudzcie sie do cholery! 27.09.07, 17:57 Tutaj masz próbkę - wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4525558.html Odpowiedz Link Zgłoś
argonia Lis: Denerwowałem się bardziej niż w Polsacie 27.09.07, 17:43 Panie Tomku,czekamy na Pana!Tylko niech Pan nie znika z piątkowego TOK FM.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
darekpw Wyrazy wspolczucia 27.09.07, 19:28 Wspolczuje Lisowi. Zamiast 3mln widzow pare tysiecy pasjonatow ogladania streamingu w internecie. Zalosne jak mozna upasc gdy odetnie sie sobie drogi powrotu do wszystkich programow telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś