elan13 27.09.07, 23:55 Świński blondyn Tomasz qrwa Lis w akcji qrwa: www.youtube.com/watch?v=n9FSCyeybug&mode=related&search= A może Solorz miał dość tego języka Rywina, Michnika, Gudzowatego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moon5 Re: świński blondyn 28.09.07, 00:15 Nie wiem, co niektóre kobiety widzą w tym Lisie? Nie jest ani męski, ani z jakąś szczególną osobowością... A przeklina jak żul. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: świński blondyn 28.09.07, 00:28 Jak ta Smoktunowicz może żyć z takim wulgarystą? Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: świński blondyn 28.09.07, 00:45 A ja myślę, że Lis to zwykły pozer. Uważa, że skoro takim językiem mówią prywatnie jego autorytety, to on też przyszpanuje łaciną, choćby podwładnym. Przypomina mi się film Koterskiego (chyba "Nic śmiesznego"), gdzie Pazura chce zrobić wrażenie na panience i przeprowadza przy niej "błyskotliwą" rozmowę przez telefon. Ale Pazura robi to w sposób zdecydowanie bardziej urozmaicony. Lis jest monotematyczny, qrwą się mało nie udławi. U niego to już nawet nie przerywnik, to znacząca część wypowiadanych kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: świński blondyn 28.09.07, 01:05 Nie widziałam chyba tego filmu. Lis zaczął karierę w TVP, potem wyjechał za USA jako korespondent na dłuższy czas. Ktoś dał mu dojście do TVP i tak zaczęła sie ta jego kariera... Z tym "ku..." jest bardzo niekulturalny i jeszcze mówi "wypie..." dość często. Gdzie on się wychowywał i jakie ma podejście do kobiet, skoro takich wyrażeń ciągle używa? Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Skad? Z USA. Uzywa wspomnianych przez ciebie 28.09.07, 01:15 bluzgow mniej wiecej tam, gdzie Amerykanin uzywa SOB i f..ing Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Przynajmiej__A_r_y_j_c_z_y_k__, a nie taki 28.09.07, 01:12 krotkoglowiec z szeroka mongolska geba jak wiekszosc "prawdziwych Polakow i katolikow" :) Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Przynajmiej__A_r_y_j_c_z_y_k__, a nie taki 28.09.07, 01:24 onufry.zagloba napisał: > krotkoglowiec z szeroka mongolska geba jak wiekszosc "prawdziwych > Polakow i katolikow" :) Temu gudłajowi <onufremu> już zupełnie rozum odebrało. Z nienawiści do Polaków i katolików widzi w nich powszechnie cechy mongoloidalne. To już nie zwykłe natręctwo, to aberracja. A może to od częstego wysysania? Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Przynajmiej__A_r_y_j_c_z_y_k__, a nie taki 28.09.07, 01:33 Już kiedyś proponowałam Ci, Onufry, abyś umieścił gdzieś swoje zdjęcie (po tym jak stwierdziłeś, że wyglądam na "nieszlachciankę"). Ja akurat nie jestem krótkogłowa, myślę też, że niezbyt mongolska i szeroka jest moja gęba, ale jak to u kobiety - szersze kości policzkowe niż u mężczyzny. Ale dlaczego poniżasz Polaków z powodu ich cech rasowych. Nazizm Twój ulubiony. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Przynajmiej__A_r_y_j_c_z_y_k__, a nie taki 28.09.07, 01:35 A Ty jako polski szlachcic jesteś Aryjczykiem czy Mongoloidem? Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Przynajmiej__A_r_y_j_c_z_y_k__, a nie taki 28.09.07, 01:41 Masz długi koński "łeb"? Odpowiedz Link Zgłoś