amoremio Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:03 > i że za Polskę trzeba się głównie wstydzić - ciągnął premier. > - Ten przekaz ciągle trwa - dodał. I ty i twoj jajeczny sie o to staracie. Jedyne, co sie wam udalo - tzw."osiagniecie". Smutne brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:04 pis to partia oszołomów dla oszołomów. ten śmieć kaczyński zaczyna coraz większe głupoty chrzanić. to się robi już niesmaczne. tego śmiecia trzeba odsunąć od władzy jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Re: Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:20 > tego śmiecia trzeba odsunąć od władzy jak najszybciej. Masz jakiś szwindelek do zrobienia ? Ha, ha to już nie te czasy, nie uda się. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 18:37 Jak nie? Dopiero co kontrolowana przez Kulczyka firma zwiększyła kwoty za jakie ma budować autostradę. Da się, wystarczy tylko być 'właściwym' oligarchą. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.ablaze Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:06 A byliśmy już tak blisko europy !!! Niestety jest nam, bliżej,co raz bliżej, ale do Białorusi i Kazachstanu. Podziękujmy za to naszym kochanym kurduplom i ich fatydze, zwanej fotygą. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Partia zwykłych rydzykow?? 30.09.07, 20:25 halfliner napisał: > [phuj, coś obrzydliwego] Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:07 "Polacy zażądali równości. I my ją zapewniamy" - tak, tak, taaaaaaaaaaaaaaaak, ja chcę równości!!! 100x tak. Np. w zarobkach. Tylko, czy pan premier zapewni mi wyrównanie mojej pensji do poziomu jego, czy swoją obniży do poziomu mojej pensji...? "- Te wieczne uwagi różnych panów, że my nic nie reformujemy to kłamstwo. Nie ma obecnie rzeczy, której nie reformujemy - mówił szef rządu.". Mhm, tak jak na Piotrkowskiej w Łodzi... "Gdy obserwował, jak się bezczelnie uwłaszcza nomenklatura, jak kradną nawet krzesła z zakładów, słyszał najpierw, że to nieprawda. A potem - że to normalne." Tak jak i w waszej partyji, jak poseł naciągał całe lata na dofinansowanie do mieszkania, bo niby z Bygdoszczy. Trzeba było dopiero dziennikarzy, którzy to wszystko ujawnili, no i wtedy, z bólem serca, kolegę się usunęło z listy... "Dziękuję pani Nelly Rokicie, że o tym tutaj powiedziała: że powiedziała, kogo w Europie szanują - skomentował przemówienie Rokity szef rządu." i ku radości i zadowolenia Nelli oraz pozostałych na sali premier zdjął but i zaczął walić w mównicę, co zostało przyjęte okrzykami: Nieeech żyje! Oraz 15 minutową owacją na stojąco... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaki_wiesi Dwa lata temu bylam wrogiem PiSu 30.09.07, 17:08 Wierzylam mediom zalozonym przez beneficjentow PRLu. Przez te dwa lata moj poglad w sprawie PiS ulegl zmianie. Nieznacznej, musze przyznac, bo irytuje mnie ta partia ale skowyt 'autorytetow' i pozytecznych idiotow przekonuje mnie, ze PiS skutecznie narusza interesy oligarchii. No coz, psy szczekaja, karawana jedzie dalej i pewna jestem, ze J.Kaczynski bedzie pierwszym politykiem, ktory wygra wybory parlamentarne dwa razy z rzedu. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Dwa lata temu bylam wrogiem PiSu 30.09.07, 17:10 dwa lata temu pis mi zwisal . teraz stwirdzilem ze nie chce tego samego co niemcy mialy w 33 . kaczynski bedzie pierwszym premierem ktory skonczy w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 marzyc kazdy moze 30.09.07, 17:15 Ty mozesz marzyc o premierze w wiezieniu - kilku kandydatow by sie znalo z partii POkemonow Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: marzyc kazdy moze 30.09.07, 17:18 a zebys wiedzial ze marze . tak jak 80% polakow ) kaczki na taczki Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 Re: marzyc kazdy moze 30.09.07, 17:33 no skoro 80% Polakow chce tego samego, to pewnie wybory wygracie w cuglach obawiam sie jednak marzycielu, ze skonczycie jak w 2005 r.; ciekawe gdzie teraz zaszyje sie Herr Tusk po kolejnej wtopie indianski napisał: > a zebys wiedzial ze marze . tak jak 80% polakow ) > kaczki na taczki Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: marzyc kazdy moze 30.09.07, 17:53 a dlaczego Herr ? Czy tylko dlatego ze kaczynski ma sowieckich dziadkow mam o nim mowic dziadzia zytka ? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: marzyc kazdy moze 30.09.07, 18:39 80% chce innej partii niż PiS. Niestety demokracja to nie ustrój w którym decyduje większość. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Tak czy inaczej, nigdy juz w Polsce nie bedzie tak 30.09.07, 17:42 jak bylo, zanim PiS zdobyl wladze. Ktokolwiek wygra bedzie musial liczyc sie nie tylko z PiS-em, ale glownie z ta "opluwana" na forum GW obecna wiekszoscia i tymi, ktorzy moga na nia w kazdej chwili glosowac. I bardzo dobrze. Nareszcie 18-letnie polskie bezmogowie, ktore doprowadzilo do podwojnego zwyciestwa PiS-u w poprzednich wyborach znalazlo godna siebie przeciwwage. Geremek, Mazowiecki, Bartoszewki, Michnik, Glemp i wielu, wielu innych dostali zasluzonej nauczki za swoja pretensjonalna i glupia pewnosc siebie inspirowana bardziej cwanym wykorzystaniem "Solidarnosci" dla wlasnych celow niz obrona innych, niz swoje, interesow !!! Re: Dwa lata temu bylam wrogiem PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tak czy inaczej, nigdy juz w Polsce nie bedzi 01.10.07, 00:22 Możesz wyjaśnić co to jest "obecna większość"? Rząd ma poparcie poniżej 30%. PiS ma poparcie 35%. Nawet jak dodać byłych koalicjantów, to wyjdzie 45%. Jak na mój gust jedyna potencjalna "obecna większość" to ludzie, którzy nie pójdą głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: Dwa lata temu bylam wrogiem PiSu 30.09.07, 17:22 kozaki_wiesi napisała: > Wierzylam mediom zalozonym przez beneficjentow PRLu. Przez te dwa > lata moj poglad w sprawie PiS ulegl zmianie. Nieznacznej, musze > przyznac, bo irytuje mnie ta partia ale skowyt 'autorytetow' i > pozytecznych idiotow przekonuje mnie, ze PiS skutecznie narusza > interesy oligarchii. No coz, psy szczekaja, karawana jedzie dalej i > pewna jestem, ze J.Kaczynski bedzie pierwszym politykiem, ktory > wygra wybory parlamentarne dwa razy z rzedu. "Walka z oligarchami kosztuje nas miliony Walka z oligarchami kosztuje nas miliony Przez dwa lata rząd PiS groził Janowi Kulczykowi odebraniem koncesji na budowę autostrady do Świecka. Aż wreszcie bez rozgłosu zgodził się na budowę trasy. I to za ponad 365 milionów euro więcej". To wczorajsza wiadomość z portalu finansowego "Money.pl". Podejrzewam, że ani na dzisiejszej konwencji PiS, ani w reżimowej telewizji nie została ona podana. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:08 Tak to jest partia zwyklych ludzi:pijakow,oszolomow,nieukow,fanatykow religijnych,szowinistow i antysemitow!!!A Jarus Kaczy Leb jest nie tylko posmiewiskiem Europy ale i tut.w US.Gratulacje za pomysl partii zwyklych ludzi.Nastepne haslo bedzie:Partia z narodem-Narod z partia!!I bedziecie mieli prawdziwy PZPR!!!!Co za Ciemnogrod!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Re: Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:13 Czlowieku jakich wy tam prochow uzywacie w Kaliforni? Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: Trzymasz l eb w 30.09.07, 17:15 w brunatnej chmurze wiszacej na california i dlatego nie widzisz co sie dzieje dookola ciebie. Oczy do tego masz zaspane bo pracujesz po nockach ale uwazaj bo policja zaczela tez po nocach grasowac na drogach californijskich. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Trzymasz l eb w 30.09.07, 17:20 u nas tez , zwlaszcza ABW i CBS . A moze to ZOMO ? Tak podobnie dzialaja ze juz sie gubie Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:26 fajnie sie te posty czyta, ciekawi mnie co to za ludzie pisza, odnosze wrazenie ze PiS to partia obcokrajowcow(Zydow , ruskich, niemcow i autochtonow z ziem odzyskanych) podczas gdy PO , LiD i inne to partie biednych uciskanych Polakow,Polakow nie majacych dostepu do radia, telewizji, gazet i innych srodkow masowego przekazu, Polska opanowana przez rozglosnie Radia Maryja. nie pozwala tym biedakom sie rozwinac, nie pozwale przedstawic swoich racji. Kwasniewski musi jechac na Ukraine , tam sie spic zeby tylko polskie media o nim choc troche napisaly.Glowny ideolog Rydzyk pozamykal na okres kampani wyborczej wszystkie maszyny do pisania , powielacze, papier, kalki, nie dajac szans na rowne szansewszystkich partii,Gazeta Wyborcza oczerniana traci z dnia na dzien na wiarygodnosci,a wstzystkiemu jest winien O. Rydzyk i Radio Maryja,stanu wojennego nie mozna wprowadzic bo zniesiono rade panstwa ,a prezydent Kaczynski jest bratem premiera wiec jakw takiej sitwie rodzinnej dalej mozna egzystowac,postraszyc Zwiazkiem radzieckim nie mozna bo go juz niema, probowal zbawiciel Polski kwasniewski namowic Niemcy do ...,,, jednak w pijaczym widzie pomylily mu sie czasy bo myslal ze Niemcy sa jeszcze nazistowskie i 1 wrzesnia wkrocza, same porazki,i jak tu zyc w tej nienormalnej Polsce opanowanej przez wrogie sily. Odpowiedz Link Zgłoś
inz.a.spoleczny Kłamca! Kłamca! Kłamca! i SZAMAN 30.09.07, 17:19 "Nie ma obecnie rzeczy, której nie reformujemy - mówił szef rządu. - Ale reformy nic nie dadzą, jeśli nie zostanie złamany mechanizm korupcyjny - dodał". Nie ma np. żadnej reformy służby zdrowia. Ale w ogóle żadnej reformy za tego rządu nie było, co najwyżej jakieś mniej lub bardziej chaotyczne zmiany, np. Giertycha w oświacie i Gilowskiej ze składką rentową. A z tą korupcją to jest dokładnie na odwrót niż mówi Premier: właśnie po to są reformy, żeby to co się zreformuje lepiej działało, w tym, żeby zmniejszyć ryzyko korupcji. Bez reform: liberalizacji, urynkowienia, prywatyzacji, itp. korupcja kwitnie, czego dowodem jest rząd PiS i różni ministrowie odwoływani pod jej zarzutami. Powtarzanie na konwencjach zaklęć nic nie da, trzeba usuwać przyczyny, źródła korupcji, a nie jedynie oburzać się i walczyć ze skutkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aszar Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:19 hmmm mam wrazenie ze kazdy kto łamie demokratyczne standardy lubuje sie w podkreslaniu ze jego dzialalnosc to prawdziwa demokracja. przyklad: lukaszenko, putin, kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 W 2005 r. 90% uprawnionych nie zagłosowało na PiS 30.09.07, 17:20 Czy ja dobrze pamiętam? J. Kaczyński: "To zwykli Polacy, wybrali nas, byśmy pilnowali porządku, interesów socjalnych, bezpieczeństwa obrotów, państwa". W wyborach w 2005 roku wzięło udział ok. 40-stu procent uprawnionych, prawda? Z czego ok. 27% głosowało na PiS, prawda? Czyli na PiS zagłosowało wtedy jedynie 10% uprawnionych, dobrze rozumiem? Czyli 90% uprawnionych Polaków NIE ZAGŁOSOWAŁO W 2005 ROKU ROKU NA PIS!!!!! www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/M/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: W 2005 r. 90% uprawnionych nie zagłosowało na 30.09.07, 17:22 W tym roku nie zaglosuje 95% . Efekt bedzie identyczny Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: W 2005 r. 90% uprawnionych nie zagłosowało na 30.09.07, 17:27 kto wam POciepy broni zmobilizowac wiecej ludzi na wybory .Tym razem PiS tez wygra Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Byl Marksizm,Leninizm teraz Kaczyzm...demokracja K 30.09.07, 17:22 lamczynskich... Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 lepsze ulaskawianie przestepcow prezia pijaka ? 30.09.07, 17:27 jak np swojego kumpla Sobotki ? lepiej sie uderzcie we wlasne piersi - bo jesli moznaby miec do kogos pretensje (badz wdziecznosc),ze wyniosl PIS do wladzy to wlasnie aferzysci z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: lepsze ulaskawianie przestepcow prezia pijaka 30.09.07, 18:23 No! I napisz mu jeszcze, że biją murzynów :> Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: lepsze ulaskawianie przestepcow prezia pijaka 30.09.07, 18:43 Tak, lepsze jest ułaskawienie, bo nie jest to zanegowanie wyroku sądu. Za PiS jest niemożliwe by któryś z ich hierarchów dostał wyrok, bo nic co pisowski hierarcha zrobi nie będzie przestępstwem. Dopiero co wyszło na jaw, że jeden z pisowców wyłudził ponad 100 tysięcy z kancelarii Sejmu. A PiS zamiast uderzyć się w pierś kazał grzecznie zwrócić te środki, zaś elektorat PiS prowadzi wyliczenia ile wcześniej zostało ukradzione w ramach złodziejskiej prywatyzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:23 dzisiaj p. Kaczyński wyjatkowo nudził, czyzby skończyly mu się pomysły na wybory, a to jeszcze 3 tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma czy można, za to co mówią, miec do 30.09.07, 17:23 Kaczora i Nelly pretensje !? Nie. Można jednak się dziwić tym, którzy im wierzą. Tych dwoje mówi to, co ("prawdziwi" Polacy) chcą usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: czy można, za to co mówią, miec do 30.09.07, 18:24 Jedna korekta - nie "prawdziwi Polacy" a "Polactwo" (definicja u Ziemkiewicza). Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Przypomne:Kulczyk dostal kontrakt na autostrade! 30.09.07, 17:24 Tylko kilkaset milionow EUR wiecej niz 2 lata temu! Tylko 2 lata opoznienia! Dlaczego? BO KUR** Z PISSDY WALCZA Z KORUPCJA!!.. sami ja tworzac! Odpowiedz Link Zgłoś
sld_sld Normalnie jak zjazd NSDAP!Klamczynski przemawia ja 30.09.07, 17:25 k Adolf, porywa tlumy! Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 towarzyszu przypomnij sobie co robiliscie w PRLu 30.09.07, 17:31 bo chyba pamiec bylych PZPRowcow przefarbowanych na SLD jest troche krotka Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: towarzyszu przypomnij sobie co robiliscie w P 30.09.07, 18:43 Sądzisz, że pamięć byłych PZPRowców przefarbowanych na PiS jest dłuższa? Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:27 NIE, PANIE KACZYŃSKI, NIE ZWYKŁYCH LUDZI. WY JESTEŚCIE PARTIĄ KIEPSKICH! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Co powinien PiS zrobić z oszołomami? 30.09.07, 17:29 Wybory powinny być jawne, czyli w jakiejś bazie danych powinno być zapisane na kogo się głosowało. A następnie cały nowy dobrobyt, wszelkie dobra, reformy, nowe ulgi i inne korzyści wynikające z władzy PiS powinny przypadać tym co głosowali na PiS i oszołomy co nie głosowały na PiS niech pozostają w biedzie i mroku postkomuny III RP. To byłaby sprawiedliwość i zaraz przy kolejnych wyborach 100% głosowałoby na PiS żeby uczestniczyć w dobrobycie. Z tej perspektywy to inaczej wygląda? Jakiś kontrargument? Może taki, że bieda jest lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 Re: Co powinien PiS zrobić z oszołomami? 30.09.07, 17:57 Oboszz... aż się kawą zakrztusiłem. Może żyjesz z zasiłku i dlatego sądzisz, że korzystasz na tym rozdawaniu "dobrobytu"? To by wyjaśniało wiele. Chociaż pomysł generalnie mi się podoba - pod warunkiem, że PiS pobierałby podatki, składki i akcyzę także jedynie od tych, którzy nań głosowali :D Jestem ciekaw ile by tego dobrobytu się uzbierało :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Co powinien PiS zrobić z oszołomami? 01.10.07, 00:26 To może dobrobyt powinien przypadać tym którzy go wypracowują? Tak się składa, że to kto w danej chwili rządził nie miało najmniejszego wpływu na jakość mojej pracy i dochód jaki generowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:29 "Partia zwykłych ludzi"? To dlatego Kaczyński nie naprawia sobie zębów? Odpowiedz Link Zgłoś
sorrowandsadnessremains PiSowi dziękuję za ministrów. 30.09.07, 17:32 Zwłaszcza ministra gospodarki, ministra edukacji i ministra spraw zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
haniluk Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:32 przestań pan,panie kaczyński żartować i to kiepsko,to pan z bratem, ziobro,dorn i wielu innych pisioerków jesteście zwykłymi ludźmi? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Kaczynski kazdego dnia zadaje ciosy ukladowi. 30.09.07, 17:36 Kaczynski kazdego dnia zadaje potezne ciosy ukladowi. To jest decydujaca walka. Uklad sie sypie. To juz jest ukladu boj ostatni. Przegraliscie panowie Tuski, Kasniewskie, Gieremki, Komorowskie, to juz jest koniec III RP i waszych politycznych karier. Olejniczaka i Szmajdzinskiego nie wspominam bo oni sa czlonkami drugiej katregorii a ich partia (SLD) jest partia niesuwerenna, gdzie decyzje ustalają panowie Bronisław Geremek, Jan Lityński, Janusz Onyszkiewicz, czy Marek Borowski. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Buhahahahahahahahaha "zadaje ciosy". 30.09.07, 17:45 > Kaczynski kazdego dnia zadaje potezne ciosy ukladowi. To jest > decydujaca walka. Głównie na ekranie TV. Gdzie tam głównie - wyłącznie. Po za tym nigdzie więcej. > Uklad sie sypie. To juz jest ukladu boj ostatni. Najłatwiej walczyć z czymś co się samemu wymysliło. :) Mysle że jakby zażywał pigułki efekty by osiągnął szybciej. > Przegraliscie panowie Tuski, Kasniewskie, Gieremki, Komorowskie, > to juz jest koniec III RP i waszych politycznych karier. Tuskowie, Kwaśniewscy, Geremkowie, Komorowscy. Polski język jest bardzo trudny dla lewicowców? Skąd was wyciągają? Z jakichś zabitych dechami wiosek czy w ramach pomocy z stolicy światowego proletariatu? > Olejniczaka i Szmajdzinskiego nie wspominam bo oni sa czlonkami > drugiej katregorii a ich partia (SLD) jest partia niesuwerenna, > gdzie decyzje ustalają panowie Bronisław Geremek, Jan Lityński, > Janusz Onyszkiewicz, czy Marek Borowski. No aleś zasunął. SLD i brak suwerenności. W dodatku odezwał się zwolennik partii w której panuje centralizm demokratyczny - co jest wolą Jarka jest wolą jego ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 No, jakie? 01.10.07, 00:28 Oskarżono kogoś o przestępstwa? Skazano kogoś? Wprowadzono w życie przepisy rozbijające układy? PS. Tak, w LiDzie na pewno SLD grzecznie słucha co ma do powiedzenia młodszy brat SdPL oraz przybudówka PD i posłusznie wykonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: No, jakie? 01.10.07, 05:09 adas313 napisał: > Oskarżono kogoś o przestępstwa? > > Skazano kogoś? > > Wprowadzono w życie przepisy rozbijające układy? jeszcze lepiej, Kaczynski rozwala Platforme demaskujac jej prawdziwe pochodzeni (KL-D, UW) i jej prawdziwie zamiary czyli koalicja PO-LiD i ochrona ukladu. Ukladu sie nie rozwali w trakcie 2 miesiecznej kampani wyborczej. Ale jesli sie maksymalnie oslabi partie ktore OSLANIAJA ten uklad i te wybory sie wygra, to wtedy rozwalenie ukladu to juz jest tylko kwestia czasu. Ales ty naiwny czlowieku, takich prostych prawd nie rozumiesz? > PS. Tak, w LiDzie na pewno SLD grzecznie słucha co ma do > powiedzenia młodszy brat SdPL oraz przybudówka PD i posłusznie > wykonuje. Niestety, wedlug Leszka Millera ktory SLD zna od podszewki, jednak to przybudowki trzesa SLD. Twierdzi ze SLD stala sie partia niesuwerenna a decyznje wobec niej podejmuja Gieremek, Litynski, Onyszkiewicz, czy Borowski. Czyli ze to SLD jest "pasywny" w tym bardzo dziwnym trojkacie... I dlatego Miller tworzy nowa, samodzielna partie, Polska Lewice. Czyli szykuje sie nowy podzial lewicy na "Zydow" i "Chamow". Ale to juz jest problem lewizny, mnie to nie interesuje. Najlepiej jak ten typ lewicy wogole zniknie ze polskiej sceny politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
hexabc1 Populizm i demagogia 30.09.07, 17:38 Kaczyńskich zaczyna osiągać absurdalny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:40 To samo twierdzil gomolka mowiac o PZPR, to samo powtarzal stalin mowiac o KPzR, to samo twierdzil hitler mowiac o NSDAP, to samo bredzi hugo chavez w Wenezuelii, to samo belkocze fidel castro. Kaczynski jest na rownej pochylej. Tym liliputom moze pomoc juz tylko dobry psychiatra. W bazie Guantanamo nie brakuje takich fachowcow.Rydzokomuna, do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Premier: PiS to partia zwykłych ludzi! 30.09.07, 17:41 Proponuję wszystkim lekturę programu wyborczego PiS-u z 2005 roku. Z przykrością stwierdzam że PiS przez dwa lata rządów, ZWYKŁYCH LUDZI robił w ZWYKŁEGO WAŁA. Najbardziej ubawiły mnie kawałki nt przyznawania koncesji na budowę autostrad i upolitycznieniu mediów publicznych:-)) Koncesji w ogóle miało nie być bo to państwo miało budować autostrady a PiS miało byc gwarantem apolityczności publicznego radia i telewizji. Jest jeszke kilka innych ciekawych kawałków. Odpowiedz Link Zgłoś