iza-pod 02.10.07, 03:44 Ciekawie... :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica801 Imam chwali prezerwatywę 02.10.07, 13:52 Różnice kulturowe są porażające, nic tylko się cieszyć że żyjemy w Europie. Traktowanie kobiety, jej ciała i seksualności jak przedmiotu jest straszne. Nie zdarzyło mi się myśleć że odmawiając seksu mogę coś uzyskać lub stracić i to świadczy że w naszym kraju jest normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aotearoa Re: Imam chwali prezerwatywę 02.10.07, 14:12 "Polska to pewnie jest sto lat przed nami?" Z jednej strony sto lat przed Turcja a z drugiej ten sam albo i gorszy stopien zacofania (vide parady rownosci). Bardzo ciekawy artykul - dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_pan Re: Imam chwali prezerwatywę 02.10.07, 18:05 jak widać Turcja cholernie pasuje do Unii Europejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Imam chwali prezerwatywę 02.10.07, 19:25 > Czekając, palimy nargilę, pijemy rakiję, gadamy Nie rakiję, tylko raki! Rakija to bałkańska wódka z wytłoków z winogron, a raki to turecka anyżówka podobna do greckiego ouzo, tylko z reguły mocniejsza (45%). Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Turcja A - Turcja B. Podział jak w Polsce. 02.10.07, 19:36 Turcja A - Turcja B. Podział jak w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
friendii autor reportażu jest genialny 03.10.07, 19:03 Dawno nie czytałam tak dobrych tekstów, jak te jego z Turcji. Poprzedni był o honorowych morderstwach na kobietach - temat z pozoru, szczyt banału, ale napisał to rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert swietny reportaz 04.10.07, 14:21 Troche dolujace, ze Polacy zazwyczaj maja sie za cywilizowanych a tak naprawde niedaleko im do Kurdow ze wschodniej Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś