aktor1999 CBA: Zatrzymani domagali się 250 tys. zł łapówki 02.10.07, 22:42 tak to wygląda z politykami PO Polska w dupie a tylko prywata.dlatego proponuję autonomię dla Śląska i Podbeskidzia Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Jaką partię reprezentuje burmistrz Łeby? 02.10.07, 22:52 Burmistra nalezal do Parii Demokratycznej(bylej Unii Wolnosci)do tej samej do ktorej nalezala Sawicka w latach 1996 do 2000 roku(pozniej PO)Demokraci twierdza ze w styczniu wypisal sie z ich partii co nie zmienia faktu ze z tej Partii zostal Burmistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
konstruktywizm CBA: Zatrzymani domagali się 250 tys. zł łapówki 02.10.07, 23:28 Czy to ku.., czy to złodziej Z pierwszy z listy jest na przodzie Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Pi(e)S j.e.b.a.ł takich patriotów !!! 02.10.07, 23:31 Oto patrioci, o których z taką wielką dumą w głosie mówił Pan Komorowski. Takich patriotów znamy już z rządów AWS i SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: B r a w o__PIS i PO __za__powolanie__CBA_!!! 02.10.07, 23:36 pl.wikipedia.org/wiki/Centralne_Biuro_Antykorupcyjne Projekt ustawy powołującej do życia CBA Sejm przegłosował 12 maja 2006. Za powołaniem opowiedziało się 354 posłów, przeciw było 43 (Sojusz Lewicy Demokratycznej), a 20 wstrzymało się od głosu (część Polskiego Stronnictwa Ludowego). Platfusy-debile wraz szambooborą ukręcili bata na siebie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 CBA: Zatrzymani domagali się 250 tys. zł łapówki 02.10.07, 23:43 W polsce tylko ryba nie bierze,a szkoda. Co do polityki będą się starać a wyjdzie jak zawsze. Czasw na EB. Odpowiedz Link Zgłoś
mordo.ty.moja P_arada O_szustów wystartowała! A w oczach Donalda 02.10.07, 23:46 Głup_Tuska widać już tylko PO_mroczność i całkowitą bezwarunkową kapitualcję! Strach i błaganie o LiD_ość:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 KGB-owska prowokacja ! 03.10.07, 00:06 Politykami zostają najwybitniejsze jednostki narodu jak Pencak,SAwicka ,a nie takie ofermy siedzące przed monitorami. Chcesz żyć dobrze zrób debet,niech spłacają inni .:))) Co za różnica czy świnia rasy małopolskiej czy jakiejś innej.:)) Wierzyć politykom to jak wierzyć w bajeczkę o siedmiu krasnaludkach. hej ho ,hej ho na piwo by się szło. Po 40 to ja wierzę w to co ja mam w kieszeni. A pani Sawicka nie wzięła tylko dała...:)))CBA od KGB lub CIA... Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason apropos przypomniała mi sie praktyka studencka 03.10.07, 07:19 w Stoczni Gdańskiej w latach 80-tych. "praktyka spawania" - jedna grupa studentów cięła palnikami płyty kadłubowe, a druga je spawała :) i tak na okrągło, efekt koncowy - 0 CBA - czy "prowokacja" jest w zakresie obowiązków tej słuzby ? Straz Pożarna gasi pożary..ale przeciez nie jest jej zadaniem ich wzniecanie, by sie pozniej chwalic "walką z pożarami" Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt CBA: Zatrzymani domagali się 250 tys. zł łapówki 03.10.07, 08:24 Jak to w końcu jest panie zero, pardon ziobro. Wczoraj huczało, że Pani Sawicka została złapana za rękę z walizką pieniędzy. Dzisiaj zaczynają co s kwakać, że DOMAGALI SIE 250 TYSIĘCY. To jak w końcu jest? Czego dowiemy się jutro a czego po wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: CBA: Zatrzymani domagali się 250 tys. zł łapó 03.10.07, 13:29 A dlaczego nie mówi sie o PISdzielskim typie z Bydgoszczy ktory wyłudził ponad 100 tysięcy. To nasze pieniądze. Czemu o tym się milczy? Bo co - swój chłop.? Taka PISdzielska moralność. Rzygac się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi1 Nareszcie! Zrobic porzadek wrszcie ze zlodziejami 03.10.07, 18:02 Nie powinni wyjsc nigdy z wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Nareszcie! Zrobic porzadek wrszcie ze zlodzie 03.10.07, 21:30 fibi1 napisała: > Nie powinni wyjsc nigdy z wiezienia. Cóż, potwierdzasz to, co ja od dłuższego czasu widzę - elektorat PiS-u to elektorat nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi1 Nareszcie! Zrobic porzadek wrszcie ze zlodziejami 03.10.07, 18:02 Nie powinni wyjsc nigdy z wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś