rydzyk_fizyk 08.10.07, 18:46 Prawidłowo. Po co rozmawiać z Kaczyńskim - parobkiem Rydzyka jak można od razu z szefem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polskicham [...] 08.10.07, 19:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 19:00 Jak trwoga to do Boga,lub "tonacy to nawet sie brzytwy chwyta" tak mozna obrazowo wytlumaczyc desperacje Pana Tuska ,przed kompletna porazka.Jakie to radio bylo "be"wczesniej a teraz Tusk nawet jest zdecydowany przemowic w tym radiu i ewentualnie wrzucic cos do puszki. Oj Panie Tusk,zagonil sie Pan w "kozi rog"i nie wie Pan jak z niego wyjsc . Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 19:03 Radio Maryja w swoim własnym interesie powinno dopuścić do takiej rozmowy. Nic mu przecież ze strony Tuska nie grozi, to on idzie po prośbie. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 19:52 yurekbis napisał: > Jak trwoga to do Boga, Juz wam calkiem od..? Gdzie wy tego Boga widzicie? U Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Ej, moherki! W czym problem? 08.10.07, 23:17 yurekbis napisał: > Jak trwoga to do Boga,lub "tonacy to nawet sie brzytwy chwyta" tak mozna > obrazowo wytlumaczyc desperacje Pana Tuska ,przed kompletna porazka. ************************************ Skoro wszystkie moherki są takie pewne siebie, to po co te sceny? Jeżeli Tusk idzie na rzeź, to powinniście się cieszyć, a nie panikować i sr.. pod siebie. Czego to się tak obawiacie? Że TW Trwam obejrzy cała Polska i nie będzie można zastosować tradycyjnych sztuczek? Czy tego, że Tusk też potrafi przywalić z grubej rury? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 19:00 Tusk proponuje coś znacznie trudniejszego. Porozmawianie ze starannie wyselekcjonowanymi reprezentantami mocodawców Rydzyka, czyli słuchaczami jego radia, a zapewniam, że przy nich Rydzyk to potulny misio. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 on ze swoim lekarzem powinien porozmawiać ! 08.10.07, 19:19 tym od głowy ! ... bo z dnia na dzień mu się pogarsza Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tusk - ile w tym czlowieku jadu___________________ 08.10.07, 19:20 Tusk - ile w tym czlowieku jadu, ile w nim zlosliwosci, pomowien. J. Kaczynski ma naprawde anielska cierpliwosc, ze z zasady nie odpowiada pieknym za nadobne tylko od czasu do czasu nawoluje Donaldu do opamietania sie. Donaldu jest na wskros antypatycznym czlowiekiem, nie wyobrazam sobie aby ktos inny niz ideologicznie zaslepiony albo pochodzacy z rodziny uwlaszczonych mogl zaglosowac na tego typa i jego partie. Platforme czeka totalna kleska, a jej ogrom bedzie wprost proporcjonalny do chamstwa na kazdym kroku przejawianego przez Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod [...] 08.10.07, 19:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
offal Kaczyński wzor cnót wszelakich 08.10.07, 19:28 Odpowiem ci z kultura godną twojego idola i jego klona: "Spieprzaj dziadu, ty małpo w czerwonym !" Tooooo jest dopiero kultura i obycie w wielkim świecie, nawet miller nie był takim prostakiem i chamem jak jarosław kaczyński choć millera można z czstym sumieniem nazawać gnidą ! Odpowiedz Link Zgłoś
realista.1000 pies_ łobuzie !..podaj konkretne przykłady !!! 08.10.07, 19:35 ja ci wykarze łajdactwa Kaczynskiego..na faktach! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 pierocik6, ty mały nerwusie komuszy, a sio(Pawlak) 08.10.07, 20:04 kaftan, knebelek i stringi, byś mógł udawać "członka" parady różności Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Kaczyński - ile w tym czlowieku jadu______________ 08.10.07, 20:04 Kaczyński - ile w tym czlowieku jadu, ile w nim zlosliwosci, pomowien. D. Tusk ma naprawde anielska cierpliwosc, ze z zasady nie odpowiada pieknym za nadobne tylko od czasu do czasu nawoluje Jarosławu do opamietania sie. Jarosławu jest na wskros antypatycznym czlowiekiem, nie wyobrazam sobie aby ktos inny niz ideologicznie zaslepiony albo pochodzacy z rodziny uwlaszczonych mogl zaglosowac na tego typa i jego partie. PiS czeka totalna kleska, a jej ogrom bedzie wprost proporcjonalny do chamstwa na kazdym kroku przejawianego przez Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
a1o2y Re: Tusk - ile w tym czlowieku jadu______________ 08.10.07, 20:25 na tym forum mamy naprawde anielska cierpliwosc do ciebie, psie na lewizne, a jest ocywista oczwistoscia, ze Tusk jest sympatyczy i zaczyna dobrze pogrywac! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Tusk - ile w tym czlowieku jadu______________ 08.10.07, 20:27 nigdy nie zrozumiem , jak można czytać" Nasz Dzienik" i komentować to w GW rowerem przez Pisiorkowo www.youtube.com/watch?v=nDHbimDHNB4 Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Tusk - ile w tym czlowieku jadu______________ 08.10.07, 20:47 Kolega się najadł szaleju, jak sądzę. Albo też raczy sobie żartować. :P Odpowiedz Link Zgłoś
prezentejszyn1 Re: Tusk - ile w tym czlowieku jadu______________ 08.10.07, 22:18 Co ty wygadujesz? Kaczki zaczęły ten burdel a on się niepotrzebnie do ich poziomu zniża. Widzę że brak Tobie umiejętności samodzielnego myślenia. Masz z góry ukształtowany światopogląd, kto Ci to zrobił, mamusia? nie wyobrazam > sobie aby ktos inny niz ideologicznie zaslepiony albo pochodzacy z > rodziny uwlaszczonych mogl zaglosowac na tego typa i jego partie. PO jest partią ideologiczną? buhhahahaha to czym jest w takim razie PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: Tusk - ile w tym czlowieku jadu______________ 08.10.07, 22:19 Drogi psie, to chyba tak mialo brzmiec, pomyliles nazwiska i nazwy partii, jad ci oczy zalewa, rozumiem, tez ich nie lubie :-)) Kaczynski - ile w tym czlowieku jadu, ile w nim zlosliwosci, pomowien. Tusk ma naprawde anielska cierpliwosc, ze z zasady nie odpowiada pieknym za nadobne tylko od czasu do czasu nawoluje Donaldu do opamietania sie. Kaczynski jest na wskros antypatycznym czlowiekiem, nie wyobrazam sobie aby ktos inny niz ideologicznie zaslepiony albo pochodzacy z rodziny uwlaszczonych mogl zaglosowac na tego typa i jego partie. PiS czeka totalna kleska, a jej ogrom bedzie wprost proporcjonalny do chamstwa na kazdym kroku przejawianego przez Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Tusk - ile w tym czlowieku schizofrenii?______ 09.10.07, 03:20 alikmix napisała: > Tusk ma naprawde anielska cierpliwosc, ze z zasady nie > odpowiada pieknym za nadobne tylko od czasu do czasu nawoluje > Donaldu do opamietania sie. Piszesz "Tusk ma naprawde anielska cierpliwosc, [...] od czasu od czasu do czasu nawoluje Donaldu do opamietania sie" ?! Acha! Czyzbys sugerowala pelną schizofrenie u lidera PO? Ze niby "Tusk" - osobowosc publiczna, nawoluje "Donaldu" - osobowosc prywatna, do przyzwoitego zachowywania (z miernym skutkiem)? Z punktu widzenia medycznego to wyglada na niezwykle trafna diagnoze! Ja, przez wrodzona delikatnoc, ujalbym to w kategoria "sumienia". Przyznaje jednak ze "sumienie" i "Tusk" nie ida w parze. Ujmijmy to tak: 'resztki przyzwoitosci' w Tusku nawoluja go do samoopamietania, ale niestety, on tego wewnetrznego glosu nie slucha. Nie mniej musze przyznac ze Twoja diagnoza brzmi dla mnie bardzo przekonujaco. Czyzbys studiowala psychiatrie? A moze masz meza-alkoholika? Odpowiedz Link Zgłoś
avatary ładna zagrywka i mocny punkt dla tego pana 08.10.07, 19:20 w stylu jarkowym Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod dyskusja z szatanem ....Tusk pofatyguje się do 08.10.07, 19:21 piekła :) video.i123.pl/filmy/248/Majewski_szow___Ojciec_Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
fraps Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 19:41 Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja NAWET w RM.. co za laska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 [...] 08.10.07, 19:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 19:47 ten arogant powinien najpierw zapytac czy sluchacze Radia Maryja chca rozmawiac z nim Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re.....do kapO.... 08.10.07, 20:49 ...no na pewno nie chcą , a i zgody trzeba ojca dyrektora , to tak jakby w KC PZPR wyrażono zgodę na odprawienie mszy ...Ty myslisz? ... Veritas odium parit....... Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Własna żona mówi o nim - menda. 08.10.07, 19:50 a o tobie wsiowy przygłup i debil Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Strzal w dziesiatke, panie Tusk 08.10.07, 19:54 Zaloze sie, ze to zaklamane stado hipokrytow, kierowanych przez Rydzyka szkolonego w Instytucie Schillera, wycierajace sobie Bogiem neobolszewickie geby, nie odwazy sie na dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 19:57 Brawo Donald Tusk. Tak trzymac!! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: napasza się a wszyscy go olewają-nachalny fac 08.10.07, 20:00 słyszałem, że nawet z tobą chciał się spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: napasza się a wszyscy go olewają-nachalny fac 08.10.07, 20:02 nie gustuję w męskich panienkach, he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: napasza się a wszyscy go olewają-nachalny fac 08.10.07, 20:06 Męskie panienki nie mają tak udanych córek. A ty jakąś masz czy tylko kota jak twój premier? Supermen się znalazł! Pewnie podobny do innych pisowskich samczyków. A oni są w wyjątkowo marnym gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Tylko skończony cham może się wszędzie na siłę 08.10.07, 20:33 wpychać nieproszony. Tutaj premier miał rację, Tusk nie umie się zachować, w obliczu oczywistej klęski puściły mu hamulce i wyszła na wierzch jego prawdziwa natura. Tusk wykazuje zupełny brak kultury i wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 To nie chodzi o wychowanie i uprzejmość 08.10.07, 23:39 bugmenot.com napisał: > Re: Tylko skończony cham może się wszędzie na siłę wpychać nieproszony. Tutaj premier miał rację, Tusk nie umie się zachować, w > obliczu oczywistej klęski puściły mu hamulce i wyszła na wierzch jego prawdziwa > natura. Tusk wykazuje zupełny brak kultury i wychowania. Z dokuczliwego, lecz w zasadzie bez znaczenia, niszowego sobie Radia Maryja obecni rządzący zrobili radio rządowe i tubę władzy (zanim odzyskali TVPiS). Skoro radio jest rządowe to chyba realnego kandydata na premiera powinno przyjąć? Nikt wielebnym ojcom nie kazał się parać polityką, a JP II nawet zabraniał tego stanowczo, ale skoro mimo to się polityka parają, to proszę - z pełnymi konsekwencjami. Radio to radio. Polityczne to polityczne. A ze strony Tuska to genialne posunięcie: może oderwie Kaczyńskich od ich zaplecza, albo im chociaz to zaplecze nadkruszy. Przy niewielkich różnicach sondażowych to właśnie może mieć znaczenie przy wyborach: czy kilka babć wreszcie zacznie słuchać, co się do nich mówi i może nawet zacznie samodzielnie myśleć. To byłby sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
maurycyzulicy spot platformy 08.10.07, 20:00 Spot platformy o "cudzie irlandzkim" jest słaby. Ten gość wraca do Polski autobusem z jednym plecaczkiem tak jak wyjechał. Sie nie dorobił się. Słaby spot hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Tonący "Prezydent Tusk" chwyta się brzytwy 08.10.07, 20:01 Oj biedny ten nasz Donek. Widać że robi w portki na rzadko. Trudno mu się jednak dziwić, trzeciej klęski POpaprańcy nie zniosą. Albo rozpad partii, czyli to o co walczą Kaczory, albo wymiana lidera. Tak czy inaczej Donkowi zostało już tylko 2 tygodnie liderowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Tusk chce debaty ze sluchaczami RM 08.10.07, 20:06 Nalezy udostepnic mu te debate jak najszybciej! Przeciez oni rozloza Tuska na lopatki w krotkich abcugach. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 20:03 Szef PO zbzikował do reszty! Kto z wyborców tej partii słucha radia Maryja? Komu niby miałyby te dyskusje służyć? Chyba tylko pisowi. Naprawdę PO bardzo chce przegrać te wybory! Wczoraj pan Gowin plótł androny o ewentualnej koalicji z pisem, gdy tymczasem wiadomo, że partia ta zdobyła wielu wyborców na haśle odsunięcia pisu od władzy. Jak ja mam teraz zagłosować na PO, skoro nie zamierza ona dotrzymać tej najważniejszej dla mnie obietnicy? Byłam już zdecydowana, a od wczoraj znów się waham. Zresztą jak PO to sobie wyobraża? Przecież pis chce ją wykończyć, Kaczyński to wierutny kłamca nie dotrzymujący żadnych obietnic. A dziś ten kawałek z radiem Maryja! Naprawdę panie Tusk, jeśli nie chce pan mieć 20 zamiast spodziewanych 35% w wyborach, to może niech pan już lepiej nic nie mówi i żadnych debat nie planuje. Po co? niech pan za to przynajmniej dotrzyma jednej obietnicy - odsunie arcyszkodliwą partię pis od władzy. Ma pan możliwość zrobić to w koalicji z LiD i PSL. I niech pan z tej szansy skorzysta! PiS zawarł o wiele obrzydliwszą koalicję i wcale się z niej nie zamierza tłumaczyć. Bo ta partia zrobi wszystko dla władzy, jej wszystko wolno. Więc niech się odczepi od innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 re: wikal 08.10.07, 20:09 Ty tez zbzikowales. RM sluchaja miliony wyksztalconych ludzi, ktorzy sa w stanie zrobic z Tuska kotlet mielony! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: re: wikal 08.10.07, 20:19 A to bardzo ciekawe! Nowość absolutna! Nawet ksiądz Rydzyk przyznaje, że średnia wieku jego słuchaczy wynosi powyżej 65 roku życia. Ilu jest wykształconych Polaków w tej grupie wiekowej? Poza tym jakie miliony? Radia Maryja słucha regularnie ok. 1 mln osób, nieregularnie liczba ta dochodzi do 2,5 mln. I to jest tyle. I to są te miliony z wyższym wykształceniem? Nie manipuluj liczbami i nie zarzucaj mi zbzikowania. To jest niszowe, choć bardzo hałaśliwe radio. Tusk nie ma czego szukać w tym radiu. No chyba, że lubi być obrzucany g... i obrażany. W tym super "wykształceni" słuchacze radia Maryja są naprawdę dobrzy. I nie da się z nimi dyskutować. Jak można dyskutować z fanatykami, którzy wydzierają się do słuchawek, że należy przeciwników ich szamana wieszać na latarniach, a ojca Rydzyka poczęła Najświętsza Maryja? (autentyk, słyszałam na własne uszy, co prawda jako powtórkę w intenecie, ale fakt miał miejsce ze 2 lata temu). Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: re: wikal 08.10.07, 20:45 "RM sluchaja miliony wyksztalconych ludzi, ktorzy sa w stanie zrobic z Tuska kotlet mielony!" Tiaaaaa, chyba z pomocą siekier i toporów, bo raczej nie językiem merytorycznej dyskusji. Jedno zdanie, trzy kłamstwa, ot pilny uczeń Jarosława. :P Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: thorgal_aegrisson 09.10.07, 00:22 thorgal_aegirsson napisał: > "RM sluchaja miliony wyksztalconych ludzi, ktorzy sa w stanie zrobic > z Tuska kotlet mielony!" > > Tiaaaaa, chyba z pomocą siekier i toporów, bo raczej nie językiem > merytorycznej dyskusji. Jedno zdanie, trzy kłamstwa, ot pilny uczeń > Jarosława. :P > Nie pozdrawiam. Czy ty rzeczywiscie jestes slepy i gluchy? Czy nie widzisz, ze Tusk robi z siebie kompletnego balona. Gledzi i zachowuje sie jak typowy oszolom w stanie bialej goraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 20:05 Donald Tłuk,szef PO-paprańców,intelektualnie i emocjonalnie niedorozwinięty,damski bokser z pomocą innego szurniętego z Gdańska,niejakiego Nowaka przerżnie te wybory aż miło. Byłem naiwny myśląc,że większych szumowin niż Kwach i towarzysze nie może być,myliłem się,platformersi to esencja politycznego ku..twa. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 20:10 Za to pis i jego szef to przykład kultury, sukcesu politycznego i boomu gospodarczego (nie swojego), wzór tolerancji, nowoczesności, poczucia humoru... Poza tym lubiany i szanowany w świecie aż miło. A jaki przystojny, jak miła fizjonomia! (szkoda tylko, że oblicze wiecznie wykrzywione wściekłościa i nienawiścią). Nie przepadam za Tuskiem, ale daj spokój! Przyganiał kocioł garnkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: spieprzaj dziadu 08.10.07, 20:13 nasz cenzor coś dzisiaj w humorze, tnie na oślep Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Napewno starsi ludzie podziękują mu za próbę 08.10.07, 20:08 odebrania im prawa wyborczego (akcja "schowaj babci dowód"). I niby co takiego atrakcyjnego Partia Oligarchów ma starszemu pokoleniu do zaproponowania? Dalszym konsekwentnym krokiem po odebraniu prawa wyborczego może być propozycja uśmiercania starych i chorych ludzi jako nieużytecznych dla oligarchii. Może zachwali głodowe emerytury i pensje z IIIRP, nazywanie ludzi żyjących z pracy najemnej frajerami i rozszczeniowcami a chwalenie wniebogłosy samouwłaszczonej, złodziejskiej nomenklatury PZPRowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 To by już nie było teraz "politykowanie klechów"? 08.10.07, 20:09 Wątpię aby starczyło czasu antenowego temu bezczelnemu typowi na same tylko przepraszanie za wyrządzone krzywdy, za obrażanie słuchaczy, za wpisanie się w kampanię nienawiści przeciw RM i o. T. Rydzykowi, za "polskość to nienormalność". Najpierw rachunek sumienia, zal za grzechy, postanowienie poprawy, wyznanie win, przeproszenie, zadośćuczynienie i pokuta. Potem możemy pogadać, ale dopiero potem. No i jeszcze dyspensa od bpa Pieronka na "politykowanie u klechów". Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 I ten "kryształ" Tusk dla paru głosów... 08.10.07, 20:40 gotów z kimś takim rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra52 Re: To by już nie było teraz "politykowanie klech 08.10.07, 20:59 no i rysia powinien wystrugać , a potem popełnić se kupe i trzasnąć drzwiami...... i to by było na tyle...... Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Myślę że nawet na tyle nie byłoby go stać... 08.10.07, 21:53 Na razie musi powarować pod drzwiami i lizać klamkę... Odpowiedz Link Zgłoś
wejsunek Dawaj Donald! 08.10.07, 20:11 nareszcie pokazujesz ,że masz jaja..cha cha cha cha ..piękna parafraza zze słów Kaczora o gadaniu z szefem.. Odpowiedz Link Zgłoś
remegel Mogę rozmawiać nawet w Radiu Maryja 08.10.07, 20:12 A u nas w szkole to my mamy radiowezel. Jak Pan Tusk chce,to moze i tam przeprowadzic debate. ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś