rydzyk_fizyk 16.10.07, 22:17 A może w sprawie Premiera, który nadal nie wydał zarządzenia do ustawy o CBA przez co jej agenci nie mają prawa posługiwać się sfałszowanymi dokumentami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Czy CBA znalazła już podstawę prawną do fałszowani 16.10.07, 22:20 a dokumentów? Bo jak dotąd posługują się nimi chyba bezprawnie: Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Czy CBA znalazła już szczura? Może kota! 16.10.07, 23:51 Kraj Popiela i Sobiepanów! Wiesław, Wiesław. Lech, Jarosław. Gierek, Gierek. Jak myszka serek. Życie na łapu cap, niestety za ochłap klap. Sekretarza Wiesława, z biedą Ruskich Warszawa. Natomiast za Gierka, drapanie z masła papierka. Jarek na myszy łase, w pułapkę daje kasę. Zaopatrzony należycie, nie chce mysz przy korycie! Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll a w nagrodę Sawicka pójdzie do PiS :D 17.10.07, 00:26 jak Zyta Gilowska wyrzucona z PO za nepotyzm jeśli Sawicka odrąbie parę punktów PO - już się jej kaczorki odwdzięczą teką wiceministra zdrowia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suniemie.lk po obejrzeniu filmu z Sawicką mam wrażenie 17.10.07, 02:02 że troche za często patrzy prosto w obiektyw. Trochę to dziwne, jak na "operacyjne" filmowanie prowokacji Może jednak by warto powołać tę komisję do zbadania, jak to z tą prowokacją było. A swoją drogą, to 100 tys. za przetarg na 2 ha działkę na Helu wygląda trochę mało, w porównaniu z 3 mln ws. pamiętnej działki pod Mrągowem z innej prowokacji CBA Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 uuuuuu, po kolei najpierw Blida, Lepper, Lipiec 16.10.07, 22:28 pis-dziaczki troche cierpliwosci, najpierw trzeba przeswietlic wasze gowienka. Chronologi obowiazuje, a nie dzikie kwaki. Kuchcinski to tez szczegolna wiejska pinda do zadan specjalnych kacyka. Szczerze, po ludzku jest mi cie zal. Odpowiedz Link Zgłoś
sklis Komisje, tak, po kolei! Blida, Lepper, Lipiec, CBA 16.10.07, 23:00 Jestem jak najbardziej za zbadaniem tych spraw przez komisje śledcze. I wsadzeniem wszystkich winowajców za kratki. Gnoje, ukradli Księżyc, teraz kradną Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
sapexex Kuchciński: do Sejmu trafi wniosek ws. powołani.. 16.10.07, 22:33 Podłość I Sku..syństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
suniemie.lk Kuchciński do Sejmu trafił przypadkowo 17.10.07, 01:54 dobrze że są wybory, kilku matołów się wykruszy Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Ex-cpun w akcji. 16.10.07, 22:33 Dawno juz ne widzialem i nie slyszalem tego ex-cpuna i bylo mi z tego powodu bardzo milo. I naraz znowu musial zanieczyscic powietrze. Kaczynscy przed Trybunal Stanu. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
yot23 A co z komisją ds CBA i afery gruntowej? 16.10.07, 22:36 W sprawie Barbary Blidy i inwigilacji dziennikarzy? Może najpierw załatwić po kolei te wszystkie sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo Re: A co z komisją ds CBA i afery gruntowej? 16.10.07, 23:21 Należy pamiętać że Sawicka przyjęła pieniądze od agentów CBA . Poseł Markowski jako wiceprzewodniczący klubu PIS , ukradł 138 tyś. zł. z kasy sejmu . Nie ukradł włamując się do kasy , gdyż na to był za głupi - ukradł zakładając biały kołnierzyk . Teraz poseł Markowski jest w wielkiej potrzebie - może jakaś prowokacja . Wszyscy posłowie PIS-u powinni przejść taką prowokację jak pani Sawicka . Jak mówił pan Ziobro - zaczynamy od siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: A co z komisją ds CBA i afery gruntowej? 16.10.07, 23:42 I jak tu im wierzyć? Kłamią i udają,że narodek w 100 % jest głupi....a tu zaledwie 30 proc.nieuków i ślepych,głuchych im ufa.Przepraszam tych,którzy sa poszkodowanymi przez los. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Pośle Kuchciński, czy jest pan zdrowy na umyśle? 16.10.07, 22:39 Ustawa o sejmowej komisji śledczej ma zaledwie kilka stron. Art. 20 ustawy stanowi: 1. W przypadku gdy komisja nie zakończyła swojej działalności przed końcem kadencji Sejmu, który ją powołał, postępowanie przez nią prowadzone ulega zamknięciu z dniem zakończenia kadencji. Jak powołać komisję, gdy do wyborów jest kilka dni, a po wyborach nie ma ona już żadnej, poza czysto teoretyczną, racji bytu? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 kacyk kazal, sluga musi.. 16.10.07, 22:48 pytanie tylko, czy pindzia Kuchcinski czy tez desperat Kaminski naprawde jeszcze niczego nie zrozumieli... Hitler tez do konca mamil siebie i narod, ze wygrywaja... Bidne sa te nawiedzone maniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Kuchciński: do Sejmu trafi wniosek ws. powołani.. 16.10.07, 22:41 Czy ta grupa trzymajaca władze nie wywodzi sie przypadkiem z róznych opcji . Mówiac o pracach ustawodawczych nie mogła mieć pewności ,że wygra PO. Może po prostu jest to grupa PONADPARTYJNA ,dlatego ujawnienie jej nie jest korzystne politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy dra mengele, morela wojnowskiej i innych koszernyc 16.10.07, 22:55 koszernych drani Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: dra mengele, morela wojnowskiej i innych kosz 16.10.07, 23:45 Patrioci ,Polacy czystej krwi..tez biorą łapowki(wide Putra). Odpowiedz Link Zgłoś
r100gs_pd pisior każdej brzytwy się chwyta, wybory za chwilę 16.10.07, 22:55 bo co tu jeszcze wymyslić ? gdzie znaleść szatana ? Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Re: Kuchciński: do Sejmu trafi wniosek ws. powoła 16.10.07, 22:56 A może tak dla równowagi, CBA ujawni, co na taśmach mówi narkotykowy doradca Pana Prezydenta? Komu w Pałacu dostarczał kokę? Nieujawnienie tych taśm musi świadczyć o jednym: afera sięga bardzo wysoko. A co wiadomo o taśmach ministra od stadionów? Kto z kim się dzielił, z kim współpracował, na konto której partii trafiała działka? A o czym Pan Prezydent rozmawiał z Ryśkiem? I to nie tylko wtedy, ale również wcześniej? Po co właściwie Pan Prezydent dał Ryśkowi swój numer komórki? Czy to była komórka służbowa, czy prywatna? Dlaczego bracia Kaczyńscy tak bardzo obawiają się pewnego oligarchy z Torunia, że pozwalają mu bezkarnie lżyć Panią Prezydentową? Czy ma to jakiś związek z faktem, że agenci Stasi posiadają lepsze polisy ubezpieczeniowe od naszych swojskich TW? Heheheh, ja niczego nie sugeruję, ja tylko pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
w21qazxs Re: Kuchciński: do Sejmu trafi wniosek ws. powoła 16.10.07, 23:23 Rywin przy tym calym PO-PISie jest jak bardzo malutki pikus. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Kuchciński: do Sejmu trafi wniosek ws. powoła 16.10.07, 23:48 dziś slyszałam,że stocznię gdańska kupił OORydzyk.Czy to prawda,że za 10 milionów zł? jakas wroga stacja to nadała czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Szykuje się najazd Torunia na Gdańsk? 17.10.07, 00:03 Jak ojciec Tadeusz Stasi połączy siły z prałatem Tanie Winko, będziemy mieli nową stolicę beretów. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Nu wot duraki. 16.10.07, 23:02 To,że Tuskowi się spieszyło do wcześniejszych wyborów,teraz mści się na nim.Mądrzy ludzie tłumaczyli tumanowi-=-nie spiesz się,wpierw komisje śledcze utopią PiS a potem spokojne wybory.No i ma to co chciał na własne życzenie-=-znowu przerżnie wybory.Jednak to jest prawda,że czasem trzeba też posłuchać innych.Przecież wiedział dobrze jacy są Kaczyńscy-=-małe,wsciekłe i mściwe kurduple.Ale jak wszystkim wiadomo-=-na głupotę nie ma lekarstwa.Co chciał to ma. A ja i tak zagłosuję na LiD i nie tylko ja a dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Nu wot duraki. 16.10.07, 23:17 Trochę w tym racji, ale Tusk wychodzi już na prostą. Teraz raniony bawół (trochę tu chyba przesadziłem z proporcjami) Jaruś nieudaczny, będzie obijał się od ściany do ściany aż padnie. Tusku musi tylko cierpliwie czekać i nie reagować na szczekanie psiarni Kaczyszenki. Wielkiego kłamczucha do końca tygodnia żółć zaleje zupełnie. A co do LiD trochę szkoda Frasyniuka, Lisa na firmowanie podobnej do Kaczyńskiego fizjonomii takiej jak Olejniczak, choć myślałem że coś lepszego z niego wyrośnie. Ale widzę że nieodrodne to dziecię Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Nu wot duraki. 16.10.07, 23:28 tadjan napisał: > Trochę w tym racji, ale Tusk wychodzi już na prostą. Teraz raniony > bawół (trochę tu chyba przesadziłem z proporcjami) Jaruś nieudaczny, > będzie obijał się od ściany do ściany aż padnie. Tusku musi tylko > cierpliwie czekać i nie reagować na szczekanie psiarni Kaczyszenki. > Wielkiego kłamczucha do końca tygodnia żółć zaleje zupełnie. > A co do LiD trochę szkoda Frasyniuka, Lisa na firmowanie podobnej do > Kaczyńskiego fizjonomii takiej jak Olejniczak, choć myślałem że coś > lepszego z niego wyrośnie. Ale widzę że nieodrodne to dziecię > Millera. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Z dwojga złego trzeba wybrać tego trzeciego.Trochę zmian u nich jest.Nie ma tego co dobrze zaczynał a źle skończył,nie ma Łysego pajaca i kilku innych.Może??? wreszcie i u nich coś drgnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taxal BRAVO!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymac!!!! 16.10.07, 23:03 i to publicznie powinno byc pokazane Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: BRAVO!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymac!!!! 16.10.07, 23:07 PO nie powinno się bać komisji śledczej. Dam im ona szansę wyjaśnienia nieporozumienia i oczyszczenia się z zarzutów. To jakoś tak podobnie leciało. Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog oczywiscie - komisja w sprawie ustawy Religi )))) 16.10.07, 23:21 powinna powstac jeszcze przed wyborami :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: BRAVO!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymac!!!! 16.10.07, 23:19 To znaczy jak trzymać? Pis bowiem okazało się wrogiem komisji śledczych, gdy chodziło o swoich. Bardzo zaś jest ochocze, gdy ma szansę rzucić g.... w opozycję. Miejmy nadzieję, że ta zgraja kłamców i hipokrytów zostanie odsunięta od władzy i wreszcie zacznie się szukanie belki w oku PiS zamiast uganiania się za żdźbłem trawy w oczach jego przeciwników. Obrzydliwa władza o zapędach zamordystycznych, kłamliwa, populistyczna i cynicznie wykorzystująca swoją pozycję - w służbach, w mediach... gdzie tylko się da. Przegrał kaczor obie debaty, spadło pisowi, to się zaczyna kąpiel w szambie. A wczoraj pan premier kłamał jak najęty w tvn, że żadnych "bomb" nie będzie, że pis chce wygrać czysto i szlachetnie... Tere fere... Co do mnie to kolejne świństwa pisu umacniają mnie w przekonaniu, że zagłosuję na PO, choć nie miałam na to wielkiej ochoty. Ale im bardziej bracia Kaczyńscy chcą mnie od tego odwieść, tym bardziej mam na to ochotę. Taka przekorna jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
z_apomnialem Re: BRAVO!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymac!!!! 17.10.07, 00:04 wikal napisała: > To znaczy jak trzymać? Pis bowiem okazało się wrogiem komisji > śledczych, gdy chodziło o swoich. Bardzo zaś jest ochocze, gdy ma > szansę rzucić g.... w opozycję. Miejmy nadzieję, że ta zgraja > kłamców i hipokrytów zostanie odsunięta od władzy i wreszcie zacznie > się szukanie belki w oku PiS zamiast uganiania się za żdźbłem trawy > w oczach jego przeciwników. Obrzydliwa władza o zapędach > zamordystycznych, kłamliwa, populistyczna i cynicznie wykorzystująca > swoją pozycję - w służbach, w mediach... gdzie tylko się da. > Przegrał kaczor obie debaty, spadło pisowi, to się zaczyna kąpiel w > szambie. A wczoraj pan premier kłamał jak najęty w tvn, że > żadnych "bomb" nie będzie, że pis chce wygrać czysto i > szlachetnie... Tere fere... Co do mnie to kolejne świństwa pisu > umacniają mnie w przekonaniu, że zagłosuję na PO, choć nie miałam na > to wielkiej ochoty. Ale im bardziej bracia Kaczyńscy chcą mnie od > tego odwieść, tym bardziej mam na to ochotę. Taka przekorna jestem. Jakich "bomb"? Kurski się jeszcze nie odezwał :) A to jest sprawa o korupcję!!, posłanka PO przyjęła 50 tysięcy!! co zostało sfilmowane, macie dowody i zarzucacie PiS wykorzystywanie służb? W jakim celu powstało CBA??? Bo chyba w celu zwalczania korupcji? Platformersi również głosowali za jego powołaniem. Więc o co chodzi? Biuro spełnia swoje zadania, a że PO jakie jest każdy teraz widzi... A największym kłamcą jest pseudoliberał Donald, znawca irlandzkiego systemu podatkowego i cen jabłek, wciskający kit o Irlandii w Polsce, którego nawet socjalista Kwachu położył na łopatki w sprawach gospodarki. Peace :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: BRAVO!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymac!!!! 17.10.07, 00:21 "Biuro spełnia swoje zadania". Ojej, ojej! Dziwnym trafem zabrało się do "spełniania zadań" akurat na tydzień przed zakończniem kampanii wyborczej. I przypadkierm zupełnym tylko wobec jedynej partii, która ma szansę wygrac z PiS. Taki zbieg okoliczności! Zupełniutki! Nikomu w pisie nawet do łebka nie przyszło, że to może pomóc w kampanii. I nie pomoże, bo za dużo już tego gnojenia ludzi (pan Kamiński specjalizował się w swoim czasie w rzucaniu kamieniami). A co z komisjami śledczymi w sprawie Blidy i prowokacji z Lepperem? Na ten temat jakoś się nie oburzyłeś. Przestańcie wciskać ten kit, bo niedobrze już się robi. Jedyny sukces pisu to uwalenie LPR i SO i za to jedno mogę Kaczyńskim podziekować. Nareszcie nie będę oglądała dziobów Leppera i Giertycha. No chyba, że zdobędą po 6%, a pan premier znowu zrobi z nimi koalicję. Oczywiście z winy PO i oczywiście dla dobra naszej kochanej Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
z_apomnialem Re: BRAVO!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymac!!!! 17.10.07, 00:42 wikal napisała: > "Biuro spełnia swoje zadania". Ojej, ojej! Dziwnym trafem zabrało > się do "spełniania zadań" akurat na tydzień przed zakończniem > kampanii wyborczej. I przypadkierm zupełnym tylko wobec jedynej > partii, która ma szansę wygrac z PiS. Taki zbieg okoliczności! > Zupełniutki! Nikomu w pisie nawet do łebka nie przyszło, że to może > pomóc w kampanii. I nie pomoże, bo za dużo już tego gnojenia ludzi > (pan Kamiński specjalizował się w swoim czasie w rzucaniu > kamieniami). A co z komisjami śledczymi w sprawie Blidy i prowokacji > z Lepperem? Na ten temat jakoś się nie oburzyłeś. Przestańcie > wciskać ten kit, bo niedobrze już się robi. Jedyny sukces pisu to > uwalenie LPR i SO i za to jedno mogę Kaczyńskim podziekować. > Nareszcie nie będę oglądała dziobów Leppera i Giertycha. No chyba, > że zdobędą po 6%, a pan premier znowu zrobi z nimi koalicję. > Oczywiście z winy PO i oczywiście dla dobra naszej kochanej Wolski. Kaczyński opowiedział się za powołaniem komisji śledczych (chodźby w ostatnim "Wprost" jest z nim wywiad)- ale jawnych :) tak żeby już żaden POseł nie mógł pociskać kitów o "securitate" i "stasi". Postawa PO przypomina trochę tą sytuację w której uciekający złodziej(odpowiednie słowo) sam zaczyna wołać "Łapaj złodzieja" licząc na odwrócenie uwagi od siebie. P-O jest skorumpowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: BRAVO!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymac!!!! 17.10.07, 00:47 Jedna posłanka z PO - to tak dla ścisłości. Z reszta z tego powodu natychmiast została z PO usunięta. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: BRAVO!!!!!!!!!!!!!! Tak trzymac!!!! 17.10.07, 00:40 Baba wzięła, została za to wywalona z partii, zmuszono ją do rezygnacji z kandowania. Zrobili to co uważam za słuszne. Mało tego, nawet nie próbują jej jakoś bronić. I co jeszcze?? Nie wiem... Politycy PO mają popełnić zbiorowe samobójstwo? Swoją drogą dziwnie jakoś działa to CBA. Czy oni czepiają się ludzi co do których są podejrzenia że biorą czy są to ludzi przypadkowi. Premier przyznał że CBA chodziło za politykami SO. Chodziło bo miało powód czy chodziło ot tak sobie. Bo jak ot tak sobie to za iloma politykami PiS też chodziło? Jakie to dało efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
qube Kuchciński: do Sejmu trafi wniosek ws. powołani.. 16.10.07, 23:08 czy tego buca kuchcinskiego ktos moglby lekko klepnac w tyl glowy? moze by sie gosc troche opamietal. malo jest takich oszolomionych zarozumialcow jak j.w. pan kuchcinski. rece opadaja (i nie tylko) jak widze niektore padalcowate twarze z polskiej sceny politycznej, ze pozwole sobie wymienic tylko kilka: kurduplodirektore x2, peron gosiewski, l'leppero, zgiertychow romek, obrzydliwie yntelygentny y cfany kurski itp kreatury. i spraw panie boze zebysmy wiecej tych geb paskudnych nie musieli ogladac, ciebie prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Te dwa mongoły (Kuchta i Edgar) są pocieszne 16.10.07, 23:22 Prują właśnie misterny plan intrygi Kaczora. A sam Kuchta ma wszelkie szanse zarobić kolejny wyrok dla pisiorów za oszczerstwa w trybie wyborczym. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Kuchciński: do Sejmu trafi wniosek ws. powoła 16.10.07, 23:23 qube napisał: > czy tego buca kuchcinskiego ktos moglby lekko klepnac w tyl glowy? moze by sie gosc troche opamietal. malo jest takich oszolomionych zarozumialcow jak j.w. pan kuchcinski. > rece opadaja (i nie tylko) jak widze niektore padalcowate twarze z polskiej sceny politycznej, ze pozwole sobie wymienic tylko kilka: kurduplodirektore x2, peron gosiewski, l'leppero, zgiertychow romek, obrzydliwie yntelygentny y cfany kurski itp kreatury. > i spraw panie boze zebysmy wiecej tych geb paskudnych nie musieli ogladac, ciebie prosimy. xxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx Kogo Ty nazywasz ""panem""-=-tego łapserdaka.Na pana to trzeba mieć wygląd,honor i pieniądze.Wyglądu nie ma,honoru nie ma,pieniędzy też za wiele nie ma i to ma być ""pan""??? Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog do jutra PisKaczor Kuchcinskiego udusi :)))) 16.10.07, 23:11 bo komisja bylaby w sprawie ustawy milosciwie rzadzacego Religi :)) Warto by ja powolac przed wyborami :)) ale by sie dzialo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Pan Kuchciński 16.10.07, 23:32 jest niesmacznym i nieciekawym przedwyborczym manipulantem. Jeszcze jeden nadskakiwacz Panów Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! 16.10.07, 23:34 Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowść! Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Jak ja Cię lubię... 16.10.07, 23:39 Uświadamiasz mi, że żyję w tak zakręconym kraju, iż nie potrafię ze stuprocentową pewnością określić, czy czytam kompletnie odjechanego jajcarza, czy biednego schorowanego głupola. Ale przyznaję, jak sobie pomyślę, że Ty może tak na poważnie, ciarki przechodzą mi po plecach, a przed oczyma natrętnie pojawiają się twarze Edgara i Kuchcika. Dlaczego właśnie ich? Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda ścierwa... 16.10.07, 23:48 co to za partia, w której wodzem jest mały wielki frustrat, a czołowe postaci to niedorobiony kurdupel o twarzy i umyśle gnoma, dwa operetkowe grubasy o piszczących głosikach, szmata, której gładko przechodzi każde kłamstwo i paru wynędzniałych z postury inkwizytorów nieodparcie kojarzących się z wieloletnimi onanistami męczonymi poczuciem winy... niech się zastanowię... Odpowiedz Link Zgłoś
sam16 Re: To jeszcze jedna prowokacja CBA..\ 17.10.07, 00:03 Nie bronie poslanki,ktora rzadala lapowki. Niemniej jednak CBA w swojej dzialalnosci jawi sie jak organizacja przestepcza.Prowokacja nawet w wykonaniu CBA jest dzilaniem mafijnym i nie powinna miec mijesca w agencji rzadowej. A twierdenie Kaminskiego,ze to nie ma nic wspolnego z kampania jest nie do zniesienia pod warunkiem ze spoleczenstwo w oczach ministra to "ciemny lud" Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Re: ścierwa... 16.10.07, 23:59 Ale przecież oni są fajni. Sam się zastanów, czy nie chciałbyś mieć takich na własność? Sądzę, że na przykład taki ś.p. Fellini zapłaciłby za nich fortunę. Miałby zapewnioną obsadę statystów do większości swoich filmów. Nie musiałby nawet zatrudniać charakteryzatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: ścierwa... 17.10.07, 00:26 Fellini nie żyje, a większośc Polaków aż tak nie kocha sztuki filmowej, by musiała się z tymi artystami męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Prawo i Sprawiedliowść! Prawo i Sprawiedliowś 17.10.07, 00:23 To jakiś wiec pierwszomajowy jest? Chyba za wcześnie! Do wiosny bowiem bardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 tak to jest, jak sie ma placebo zamiast mozgu! 17.10.07, 08:50 smutna wiadomosc - choroby mozgu u bezmozgowych nie lecza. Ale dobrze, ze masz pis - bo tam znajdziesz duzo kolesiow i kolesianek o podobnych walorach, czyli takich u ktorych mozg zastapili placebo. Pozostalych Bozia obdarzyla ptasimi mozdzkami kaczki, szczygla, wrony, kruka - ale orla nie dala. Bozia wiedziala co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
tukot o to możesz byc pewny, tania kuchto, bedzie 16.10.07, 23:58 komisja napewno - i wyjda wam bokiemm jej ustalenia na temat użycia służb spoecjalnych w sprawie zmontowania prowokacji politycznej. jeszcze będziecie, pissducki, sr.. po kostkach ze strachu z powodu działania tej komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
jpsi Coz za predkosc... 17.10.07, 00:03 A co z komisjami sledczymi w sprawie CBA? Czemu tak sie nagle pospieszyli z organizowaniem komisji sledczych? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Coz za predkosc... 17.10.07, 00:29 Tych w sprawie CBA nie będzie wcale. One nieciekawe są, bo dotyczą nieudaczników z pisu. Ciekawe są tylko te, które mogą umożliwić rzucenie g... w PO, Lidem też nie pogardzą, a ostatnio nawet PSL się załapał na wroga wielkich kaczych strategów. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Kuchciński: do Sejmu trafi wniosek ws. powoła 17.10.07, 00:10 Ja myślę że ona to się przede wszystkim powinna zająć wykorzystywaniem aparatu państwowego do gier politycznych. Nie można było tego ujawnić 2 tygodnie temu albo w najbliższy poniedziałek?? No nie! Wtedy inne sprawy mogłyby to przykryć i klops. Boję się tej władzy strasznie. Pamietać trzeba że faszyści w Niemczech też doszli do władzy w demokratycznych wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
seafood A ci... 17.10.07, 00:18 ...w demokratycznych wyborach pójdą niebyt. O ile w ludziach znów nie zwycięży leń. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Ahaa, to o taki CUD chodzilo platformaryjnym ?! ;P 17.10.07, 00:35 No tak, to już wszystko jasne! Skoro Donek z liberała mógł się przepoczwarzyć w umizgującego się do Rydzyka świętoje*bliwego obłudnika, to "cud" prywatyzacji szpitali jest tylko kolejnym, który chciałaby Polakom zafundować ta "alternatywa dla PiS", hehe... Chcesz utrzymać przy władzy Kaczyńskich, a dodatkowo płacić kolesiom z KLD za pomoc medyczną - głosuj na PO! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Ahaa, to o taki CUD chodzilo platformaryjnym 17.10.07, 00:43 A czy ta babka była jakąś wpływową osobą w PO? Bo ja pierwszy raz usłyszałem o niej jakies 2 tygodnie temu. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Kuchcińskiemu potrzebny jest lekarz a nie komisja! 17.10.07, 00:43 Swoja droga skad takich biora? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A ja chcę komisji w sprawie Kuchcińskiego, który 17.10.07, 01:51 przez dwa lata pobierał uposażenie z moich podatków udając że jest posłem adnych kwalifikacji do pełnienia tej zaszczytnej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kuchciński: do Sejmu trafi wniosek ws. powołani.. 17.10.07, 01:55 A wniosek do sejmu nie trafi, bo na szczęście do sejmu nie trafi już niedoszły wnioskodawca Kuchciński:) Odpowiedz Link Zgłoś