taglinda 17.10.07, 11:25 neo-Goebbels, tym razem pulchny, różowy i ciepły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eruve.elen PiS ćwiczy kilka prostych słów 17.10.07, 15:30 Balcerowicz, kurczę, miał kiedyś plan uświadamiania społeczeństwa. Trzeba by to było przeprowadzić na masową skalę w każdej dziedzinie, bo póki ludzie sobie nie zdadzą sprawy, jak bardzo się nimi manipuluje (ukłony dla PiS i jego specjalistów), tacy 'dmuchani' kandydaci jak Kaczyński będą wygrywać jeszcze długo. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej369 Re: PiS ćwiczy kilka prostych słów 17.10.07, 17:16 eruve.elen napisała: > Balcerowicz, kurczę, miał kiedyś plan uświadamiania społeczeństwa. > > Trzeba by to było przeprowadzić na masową skalę w każdej dziedzinie, bo póki > ludzie sobie nie zdadzą sprawy, jak bardzo się nimi manipuluje (ukłony dla PiS > i jego specjalistów), tacy 'dmuchani' kandydaci jak Kaczyński będą wygrywać > jeszcze długo. > > Nie tylko "nadmuchani" wygrywaja w Polsce. Wygrywaja Ci co przeznaczaja wielkie pieniadze aby wygrac. Jezeli chcesz w lotto wygrac, musisz zainwestowac kilkakrotnie wiecej od wygranej. Kaczynscy to wlasnie zrobili. Nie na koszt swoj, a za kase Narodu polskiego. Narody zawsze wybieraja majacych, bo sami chca miec. Ten mechanizm wyborczy nie wszyscy rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
eruve.elen Re: PiS ćwiczy kilka prostych słów 17.10.07, 19:37 > Narody zawsze wybieraja majacych, bo sami chca miec. > Ten mechanizm wyborczy nie wszyscy rozumieja. niektórzy 'mający' wołają głośno, że innych 'mających' (ta odmienność od pierwszych nazywana jest oligarchią) należy ścigać, zamykać i sądzić (w tej kolejności). pytanie na co w takim wypadku głosują 'chcący' wyborcy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva PiS ćwiczy kilka prostych słów 17.10.07, 15:56 do refrenu należałoby jeszcze dodać: walka z korupcją... www.profeo.pl -dyskusja na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
gosiekkk PiS kwiczy kilka prostych słów 18.10.07, 12:26 Ale to sa ciagle tylko slowa... Nic wiecej. Zamiast "cwiczyc" proste slowa wymienione w refrenie, nalezaloby zabrac sie za ich realizacje w realu, a nie fundowac sobie ogrzewane chodniki, podsluchy, walki z widmowym ukladem czy spiewajace pisuary w toalecie... Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka Kaczynski czlowiekiem zasad??? 19.10.07, 08:15 Mozna umrzec sie smiechu - cyniczny macher i geszefciarz polityczny, nie szanujacy nikogo i niczego, majacy zero zahamowan tak moralnych jak i estetycznych - pozuje na moralnego Katona. Smiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 PiS ćwiczy kilka prostych słów 19.10.07, 16:26 Kaczory to pospolici lajdacy polityczni!!Wszystko zrobia by utrzymac sie przy wladzy!!!A sa tacy antypatyczni!!Nie wiem jak w normalnym spoloczenstwie mogli zdobyc popularnosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: PiS ćwiczy kilka prostych słów Festiwalowo 19.10.07, 16:52 Festiwalowo i PoPiSOwo! Dziś w Opolu obok Niemodlina czwarta eRPe festiwal zaczyna, pod hasłem odzyskamy Niemodlin, jak chce opatrzność, będzie Pomodlin! My dopuścimy też kabarety, tylko o PiSie będą pamflety. Niech nie śpiewają nam „cztery Ziobry”, to nas powali litr jadu kobry. Nowej formuły szukamy jak chleba, nam polityków występów trzeba. Z kabaretami klęska totalna, zaśpiewa Polska przyparafialna. Żądamy śpiewu Pawła Kukiza, u drzwi ojrydzyk do nas się zbliża. Hymn „jak rządzić to tylko we dwóch” wyostrzy słuch, pobudzi wasz duch. Czwarta eRPe już przeszła twoje drzwi, bije serce, szczęśliwi, że dziwi. Zaśpiewa w chórku ze skarbu Iza, dla ciebie ojcze większa akcyza, wio Maybachu, „a jak się postarasz”, to masz pałac i piętrowy garaż. Ruszy z inicjatywą wojewoda, Pomodlinowi obwodnicę doda. Odśpiewa z wodzem żeby Wolscze, pod twą obronę idziemy ojcze. PiS iiber alles, ponad wszystko, trzymamy z knurem oraz z faszystą, tak, że usłyszą na górze Annie, „nie dla mnie kąpiesz się” w Wasserwannie. Z Radyja dwupłciowa Buchela z Maryją doda rondo Ravela. Tyle kasy w waszym mieście, „nie widziałem tego jeszcze”. „Daj, daj, daj, nie odmawiaj, daj”, ja obiecam tobie zbawienie i raj, ale odmawiać modlitwę możesz, ja sieję, sieję, zbieram, ty orzesz. To takie oratorium redemtorium, pro sacrum, pecunia i memorium! Kuśki, „nie widziałeś tego jeszcze”, popatrz, z PiSiORem ja się mieszczę! Ty Leppiej nie bądź taki ideowy, nie „sam zapładniaj swoje krowy”! Pasie Anetka, za seks gąski pasie, Łyżwa i Leppiej gra jej na bobasie. „Przeleć mnie, przeleć” w końcu ptaszydło, „szabadaba” użyłam Fa mydło. Romuś, „bo mój chłopak” geja kopie, wczoraj z glana ze dwóch chłopie. „Wesoły autobus przez ulice mknie,” a takie dziury, że czołg się sypnie! Oglądam odzysk tak PiSem przytruty, dla równowagi zjadłem własne buty! Z Kobrą zaśpiewa wesoły Romek, mam ja z kratkami dla ciebie domek. Odpowiedz Link Zgłoś