elfhelm 17.10.07, 13:26 Kupcie ręcznik premierowi. Bo się zapluwa tą swoją obłudą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agent-smith Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie... 17.10.07, 13:26 A świstak siedzi i zawija .... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Program PiSu był banalnie prosty 17.10.07, 13:29 Sprywatyzować Polskę na rzecz Rodziny Kaczyńskich: Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Kaczynski - twoj czas juz minal 17.10.07, 13:39 Chocbys nie wiem ile jeszcze prowokacji zrobil Z kazdym dniem wychodzi na jaw jak PiS chce rzadzic Kartoflom - dziekujemy 21.10 - Wykopki 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki tow. Ł.P. Beria by się nie powstydził !!! 17.10.07, 14:07 piglowacki napisał: > Już w lutym pisałem o nie dostrzeżonym przez analityków i media NOWYM > OTWARCIU słoneczka z Żoliborza, że ucieczka „do przodu” czyli > przedterminowe WYBORY jedynym ANTIDOTUM na KATASTROFĘ > he, he, he REWOLUCJI mORALNEJ IV RzeszyPospolitej, że kłamczyński > wszystkie karty na SZCZYLOWATĄ ekipę SZCZYLA > Zi0br0 postawił, że posokowcy Zi0br0, harcerzyki CBA, łapsy Karczmarka i > cichociemni Godzili z ABW JASEŁKA dla „ciemnego ludu” przygotowują, że > będziemy mieli TeleNowele inkryminizacji & SZOŁ aresztowań, ….., > że wybory na wiosnę 2008 r. > ……… > No i SZCZYLE SZCZYLA Zi0br0 spieprzyli HUCPĘ z Blidą, spieprzyli HUCPĘ z > doktorem G., spieprzyli polowanie z nagonką na Leppera, …. (polowanko z > nagonką na posłankę PO jako tako im się udało) i Jaruś MiłoŚCIWIE nam > PANUJĄCY został przymuszony do przyspieszenia planowanych na wiosnę > przedterminowych wyborów. > ………. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70229438&v=2&s=0 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - No cóż - muszę ODSZCZEKAĆ. Polowanko z nagonką udało im się przewybornie. Tego majstersztyku tow. Ławrientij Pawłowicz Beria by się nie powstydził. CELE: Na wiosnę 2008 r. planujemy przedterminowe wybory. Demokracja demokracją, a zwycięstwo musi być po NASZEJ stronie. ZADANIOWANIE: 1. Skompromitować przeciwników politycznych w tym priorytetowo przewodniczącego Samoobrony A.Leppera i parlamentarzystów PO. 2. W kompromitacji posłużyć się korupcją jako najbardziej chwytliwą medialnie i politycznie patologią. 3. Realizację powierzyć CBA, jedynej lojalnej wobec IV RzeszyPospolitej formacji cichociemnych. 4. Realizować na jesieni 2007 i wiosną 2008 r. REALIZACJA: KOMPROMITACJA A.Leppera: 1. … scenariusz amatorski … 2. … reżyseria nieprofesjonalna … 3. … nagonka spartolona … 3. … i dupa blada … KOMPROMITACJA B.Sawickiej 1. Skierowano agenta / agentów CBA pod przykrywką biznesmena robiącego w nieruchomościach na szkolenie …. w którym brali politycy PO celem zarzucenia przynęty i wytypowania kozła ofiarnego. 2. Agenta zalegalizowano jako biznesmena pracującego w nieruchomościach dla poważnych inwestorów i „prącego” do szybkich sukcesów. 3. Agent nawiązał przyjacielskie / intymne kontakty z wytypowanym obiektem co osłabiło bariery etyczne i przezorność kozła ofiarnego. 4. Agent podsunął obiektowi ewentualne cele prowokacji. 5. Kozioł ofiarny połakomił się na kapustę 6. Chudy Kamiński zdetonował PR BOMBĘ. KOMPROMITACJA ??? 1. … kiedyś się dowiemy na kogo jeszcze zastawiano sidła … - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - PS. Ten post napisałem jeszcze przed konferencją B.Sawickiej. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Znow przegrane wybory Tuska! 17.10.07, 14:33 Nawet jednej debaty przedwyborczej nie mogl przeprowadzic na poziomie. Wszystkie spalil. Szkoda czasu dla tego goscia. To juz drugie wybory, ktore oddaje przez swoja glupote. Najpierw twierdzil w zaparte, ze nie klamie i ze jego dziadek nie byl w Wermachcie, a teraz, ze bedzie wypalal korupcje, kiedy jego najblizsi wpolpracownicy w jego rodzinnym miescie zostali na goracym uczynku sfilmowani i aresztowani, wlasnie za korupcje. To jest NEDZA, a nie Platforma Obywatelska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Przecież to PiS prywatyzuje szpitale! :)))) 17.10.07, 14:38 www.gazetawyborcza.pl/1,76842,4584141.html www.gazetawyborcza.pl/1,75478,4583873.html Dodam jeszcze, że w projekcie konstytucji PiS nie ma zapisu o bezpłatnym dostępie do słuzby zdrowia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 A Kamiński sam przyznał, że wspiera kampanię PiSu: 17.10.07, 14:41 Powiedział: zrobiłem konferencję po to, by ludzie wiedzieli na kogo nie głosować (!) Tyle, że Sawicka została wywalona z PO i nie startuje w wyborach. PiS po prostu nie potrafi grać uczciwie i w merytorycznym sporze nie ma szans, co pokazała debata Tuska z Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk131 ***ohydne*** PISowskie bezprawie 17.10.07, 15:54 mkot2005 napisała: > premier przerósł sam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Re: W fałszu i obłudzie 17.10.07, 15:56 mkot2005 napisała: > premier przerósł sam siebie. Nie jest trudno równać w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki akcji tow. Ł.P. Beria by się nie powstydził 17.10.07, 14:09 piglowacki napisał: > Już w lutym pisałem o nie dostrzeżonym przez analityków i media NOWYM > OTWARCIU słoneczka z Żoliborza, że ucieczka „do przodu” czyli > przedterminowe WYBORY jedynym ANTIDOTUM na KATASTROFĘ > he, he, he REWOLUCJI mORALNEJ IV RzeszyPospolitej, że kłamczyński > wszystkie karty na SZCZYLOWATĄ ekipę SZCZYLA > Zi0br0 postawił, że posokowcy Zi0br0, harcerzyki CBA, łapsy Karczmarka i > cichociemni Godzili z ABW JASEŁKA dla „ciemnego ludu” przygotowują, że > będziemy mieli TeleNowele inkryminizacji & SZOŁ aresztowań, ….., > że wybory na wiosnę 2008 r. > ……… > No i SZCZYLE SZCZYLA Zi0br0 spieprzyli HUCPĘ z Blidą, spieprzyli HUCPĘ z > doktorem G., spieprzyli polowanie z nagonką na Leppera, …. (polowanko z > nagonką na posłankę PO jako tako im się udało) i Jaruś MiłoŚCIWIE nam > PANUJĄCY został przymuszony do przyspieszenia planowanych na wiosnę > przedterminowych wyborów. > ………. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=70229438&v=2&s=0 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - No cóż - muszę ODSZCZEKAĆ. Polowanko z nagonką udało im się przewybornie. Tego majstersztyku tow. Ławrientij Pawłowicz Beria by się nie powstydził. CELE: Na wiosnę 2008 r. planujemy przedterminowe wybory. Demokracja demokracją, a zwycięstwo musi być po NASZEJ stronie. ZADANIOWANIE: 1. Skompromitować przeciwników politycznych w tym priorytetowo przewodniczącego Samoobrony A.Leppera i parlamentarzystów PO. 2. W kompromitacji posłużyć się korupcją jako najbardziej chwytliwą medialnie i politycznie patologią. 3. Realizację powierzyć CBA, jedynej lojalnej wobec IV RzeszyPospolitej formacji cichociemnych. 4. Realizować na jesieni 2007 i wiosną 2008 r. REALIZACJA: KOMPROMITACJA A.Leppera: 1. … scenariusz amatorski … 2. … reżyseria nieprofesjonalna … 3. … nagonka spartolona … 3. … i dupa blada … KOMPROMITACJA B.Sawickiej 1. Skierowano agenta / agentów CBA pod przykrywką biznesmena robiącego w nieruchomościach na szkolenie …. w którym brali politycy PO celem zarzucenia przynęty i wytypowania kozła ofiarnego. 2. Agenta zalegalizowano jako biznesmena pracującego w nieruchomościach dla poważnych inwestorów i „prącego” do szybkich sukcesów. 3. Agent nawiązał przyjacielskie / intymne kontakty z wytypowanym obiektem co osłabiło bariery etyczne i przezorność kozła ofiarnego. 4. Agent podsunął obiektowi ewentualne cele prowokacji. 5. Kozioł ofiarny połakomił się na kapustę 6. Chudy Kamiński zdetonował PR BOMBĘ. KOMPROMITACJA ??? 1. … kiedyś się dowiemy na kogo jeszcze zastawiano sidła … - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - PS. Ten post napisałem jeszcze przed konferencją B.Sawickiej. = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Agenci CBA dają łapówki, inni się boją 17.10.07, 13:52 Dzisiaj rano słyszałem w radio dobry dowcip, że dzisiaj w Polsce łapówki dają tylko agenci CBA, inni sie boją. A Kaczyński, mistrz łamania obietnic, mimo obiecywania, że nie posłuży się CBA w kampanii wyborczej, skorzystał z ich usług i pali głupa, że nie wiedział o treści taśm. Czy takim ludziom można wierzyć, którzy wielokrotnie kłamali? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Agenci CBA dają łapówki, inni się boją 17.10.07, 14:32 husyta napisał: > Dzisiaj rano słyszałem w radio dobry dowcip, że dzisiaj w Polsce > łapówki dają tylko agenci CBA, inni sie boją. > > A Kaczyński, mistrz łamania obietnic, mimo obiecywania, że nie > posłuży się CBA w kampanii wyborczej, skorzystał z ich usług i pali > głupa, że nie wiedział o treści taśm. > > Czy takim ludziom można wierzyć, którzy wielokrotnie kłamali? To ty kłamiesz liberale wstrętny - Jarosław Kaczyński (słoneczko narodu, najukochańszy przywódca, niech mu ojciec Tadeusz błogosławi) nigdy nie kłamie. Ba on się nawet nigdy nie myli . Bo przecież żadne liberalne wrzaski żadne krzyki nie przekonają mnie że białe jest białe. Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Re: Agenci CBA dają łapówki, inni się boją 17.10.07, 14:48 Tak jest towarzyszu Wielgus, słoneczko narodu wyznaje jezuicką zasadę, że nie trzeba dotrzymywac obietnic, jesli nie mialo się takiej intencji od samego początku. W świetle tej zasady, wszystko, co słoneczko narodu powie i zrobi, jest pro publico bono. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Agenci CBA dają łapówki, inni się boją 17.10.07, 15:26 husyta napisał: > Tak jest towarzyszu Wielgus, słoneczko narodu wyznaje jezuicką > zasadę, że nie trzeba dotrzymywac obietnic, jesli nie mialo się > takiej intencji od samego początku. > W świetle tej zasady, wszystko, co słoneczko narodu powie i zrobi, > jest pro publico bono. > Ależ nie towarzyszu Husyto drugi brat bliźniak słoneczka narodu przekona towarzysza do tego że program pisu jest równiesz waszym programem. Nawet jeżeli będzie musiał wziąść was w kamasze Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 Już wiem napewno że nie zagłosuję na PiS. 17.10.07, 14:15 To straszni ludzie.Zakompleksione, złośliwe gnomy. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Ciemny lud to kupi 17.10.07, 13:42 Obawiam się, że Kaczyńscy nie mylą się zbytnio oceniając swój elektorat dosyć nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g tym razem chyba nie kupi 17.10.07, 13:48 kłamcom i szantażystom mówimy nie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cajun84 Re: Ciemny lud to kupi 17.10.07, 13:54 W przeciwieństwie do Ciebie nie czuję się poniżonym,nigdy nie dano mi tego odczuć,choć miejscowi prominęci/sympatycy PO i SLD/mnie nie tolerują od 25 lat,mnie wyrzucili z roboty,a sami trzymają się koryta mimo IV Rzeczypospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: Ciemny lud to kupi 17.10.07, 14:00 ale chyba masz już nową? - Twój pierwszy post tutaj jest z września 2007 (a więc od czasu rozpoczęcia kampanii) Odpowiedz Link Zgłoś
solveik Re: Ciemny lud to kupi 17.10.07, 14:07 A po taśmach Kaczmarka to nie powinniśmy w takim razie głosować na PiS. I mam nadzieję, że w istocie tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Wybili z głowy PO jakąkolwiek z nimi koalicję. Ale 17.10.07, 13:31 zrobią wszystko, by po wyborach rozbic Platformę. Swoją drogą, chyba Kaczki nigdy nie czytały ksiazek historycznych. Nie mają świadomości co robią. Oj kiedyś historycy opiszą IV RP, oj opiszą. Będzie wstyd i zgrzytanie zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
cajun84 Re: Wybili z głowy PO jakąkolwiek z nimi koalicję 17.10.07, 13:50 Ona sama pójdzie w zapomnienie,przy takich numerach i nie wiem czego tak żałujesz.POKAZANO CO 'MOŻE mały poseł,a co dopiero duży tak jak Tusk,Szetyna czy inni.O tym rozmawiało sie na klubie,a teraz udają swintuszków i wywalają z partii.Też mi walka z korpupcją Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Wybili z głowy PO jakąkolwiek z nimi koalicję 17.10.07, 13:52 mamara,Kaczynscy czytali ,pierwszą książką którą mamusia nakazała aby przeczytali,była książka o Leninie,następnie to była Tora. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Rabunkowa prywatyzacja jest faktem, 80% banków 17.10.07, 13:32 Rabunkowa prywatyzacja jest faktem, 80% aktywów banków zostało sprzedanych za nędzne grosze zagr. inwestorom, którzy dziś doją polskiego konsumenta, sama Komisja Europejska przyznała że odsetki i prowizje bankowe są w naszym kraju rażąco wysokie i stanowią aż 2,2% budżetów rodzin! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Rabunkowa prywatyzacja jest faktem, 80% bankó 17.10.07, 13:38 ... a wszystko idzie do kieszeni kłamczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
darek.mitel "kręcimy lody" z PO - nie , dziękuję!!!!! 17.10.07, 13:38 To, o czym mówi teraz cała Polska to gigantyczny skandal porównywalny jedynie z aferą Rywina!!! Teraz nawet nie chodzi o to, czy Platforma chciała prywatyzować służbe zdrowia. Ludzie , tu chodzi o coś o wiele bardziej porażającego!!! Gdyby nie CBA, to mogłoby dojść do takiej "prywatyzacji" służby zdrowia, gdzie wąska grupka z układu rozgrabia majątek narodowy!!!! co piszą gazety: "Prawdziwą katastrofą dla Platformy może być jednak ujawnienie nazwiska "pierwszego machera", a więc parlamentarzysty, który pomagał załatwić łapówkę dla Beaty Sawickiej. Już teraz mówi się, że to polityk z najwyższej półki i bliski współpracownik Donalda Tuska - czytamy w dzienniku "Fakt". fakty.interia.pl/raport/wybory_2007/news/to-moze-byc-prawdziwa- katastrofa-dla-po,995114 ----------------------- oczywiście już pojawiają się głosy , że to wina PiS-u , że ujawnia takie materiały 4 dni przed wyborami. To co, jak są wybory , to społeczeństwo nie może dowiedzieć się prawdy? A może na czas wyborów wstrzymać pracę CBA, ABW i Policji? Na jednym z nagrań była posłanka PO mówiła oficerowi CBA: "jest nas troje, którzy tworzą prawo", "będziemy przekształcać szpitale w spółki prawa handlowego". Na tym miał polegać "cud gospodarczy" Platformy Obywatelskiej? Aż trudno w to wszystko uwierzyć, ale przecież od zawsze byliśmy karmieni, że nie ma żadnych układów, po co te dyktafony, kamery, że te osoby, które chcą rozbijać układy, to oszołomy. Teraz już nikt nie ma wątpliwości , że najpierw w Polsce trzeba rozbić układ, a potem zacząć budować nasz dom-IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: "kręcimy lody" z PO - nie , dziękuję!!!!! 17.10.07, 13:40 tak, dokładnie trzeba wykopać kartofle i pozbyć się raz na zawsze zakłamanej zgnilizny moralnej z PISSu - partii kłamców, złodzieji i kanalii Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Prowokacja szyta grubymi nicmi... 17.10.07, 13:41 Otoz nic sie nie dowiemy... PiS jest dobry w prowokacjach i insynuacjach... Problem w tym ze przed sadem nic nie jest w stanie udowodnic, bo wyszloby na jaw jakich matactw narobili zeby niby to zlapac kogos, kto od poczatku jest podstawiony... Odpowiedz Link Zgłoś
byk36 Re: Prowokacja szyta grubymi nicmi... 17.10.07, 13:50 Jest w NRF kanibal,może zdżarłby kaczory z polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Re: "kręcimy lody" z PO - nie , dziękuję!!!!! 17.10.07, 13:45 Za długie. Nie nadajesz się do propagandy. darek.mitel napisał: > To, o czym mówi teraz cała Polska to gigantyczny skandal > porównywalny jedynie z aferą Rywina!!! i tak dalej i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
df-t Re: "kręcimy lody" z PO - nie , dziękuję!!!!! 17.10.07, 13:51 Dokładnie, bardzo ładnie to określiłeś: ,,gigantyczny skandal''. Chłopaki z PiS i ich koalicjanci (Ci co Wódz mówił, że z nimi rozmawiał nie będzie, a jednak kłamał) zażarcie bronili zwyrodnialców, wykolejeńców, szerzyli nepotyzm, etc. To ja chciałbym się Ciebie spytać Darku, bo to mnie meczy aż do bólu: DLACZEGO PIS OBRONIŁ IMMUNITET POSŁA BESTREGO I TRZYMAŁ GO W KOMISJI REGULAMINOWEJ? Proszę o wyjaśnienie. O resztę tej hołoty nie pytam, bo to mnie najbardziej razi. Odpowiedz Link Zgłoś
iz.podpolja Re: "kręcimy lody" z PO - nie , dziękuję!!!!! 17.10.07, 16:36 Ten "dom", którego budowę "na gruzach" Pan za PiS-em proponuje, nie będzie moim domem. Nie będzie też domem dla sporej części obywateli tego kraju, którzy odrzucają PiS-owski "ogień rewolucji". Polska Kaczyńskich to nie jest kraj, w którym chciałbym mieszkać. Rzecz nie w tym, że nie zgadzam się z nimi, co do wizji państwa idealnego, lecz w sposobie, w który chcą do niego dążyć. Pytanie "co?" jest istotne, ale to odpowiedź na "jak?" najlepiej świadczy o czyichś zamiarach. A w tym wypadku słyszę tylko: "byle do przodu". Mało mnie bawi konserwatyzm jako taki, ale rewolucja konserwatywna najzwyczajniej mnie przeraża. Pozdrawiam, Kamil Piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok mare dittel/darek mittel to gosc, ktory 17.10.07, 19:10 na forum GW-Wrocław przynznał sie do tego, że jego rodzina była w Waffen SS i cały czas, aż do upadku twierdzy Breslau walczyła po stronie Hitlera. Boże uchowaj PIS od takich fanów.......... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rabunkowa prywatyzacja jest faktem, 80% bankó 17.10.07, 14:52 junkier napisał: > Rabunkowa prywatyzacja jest faktem, 80% aktywów banków zostało > sprzedanych za nędzne grosze zagr. inwestorom, którzy dziś doją > polskiego konsumenta, sama Komisja Europejska przyznała że odsetki i Taaak, co co tu napisać temu konsomolcowi, kiedy on wie bo w Radiu Maryja usłyszał, to co napisał SBecki Historyk prof. Nowak. ( apropos czy już nie wychwala interwencji sowietów na Węgrzech) > prowizje bankowe są w naszym kraju rażąco wysokie i stanowią aż 2,2% > budżetów rodzin! Mojego budżetu nie, nie biorę kredytów nie żyję ponad stan, niekt mnie nie zmusza do brania kredytów. Pozatym o ile dobrze pamiętam to nijaki Zawisza zachwalał - SKOKI tam weź kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś
romcio123 Re: Rabunkowa prywatyzacja jest faktem, 80% bankó 17.10.07, 16:01 Co ty pleciesz o tych prowizjach i systemie bankowym??? Ja nigdy złotówki prowizji czy opłaty za prowadzenie konta nie zapłaciłem. To samo dotyczy przelewów czy karty kredytowej. Nikt przecież nie zmusza ludzi do posiadania konta w PKO BP czy SA gdzie opłaty są i to spore. Jest wolny rynek i można pójść do jednego z wielu banków komercyjnych gdzie nie płaci się nic. Wyniki badań komisji są odzwierciedleniem stanu edukacji, znajomości rynku Polaków, którzy są co z pewnością można odnieść do wyborców PIS niezbyt rozgarnięci i przyzwyczili się do płacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
manim Re: Rabunkowa prywatyzacja jest faktem, 80% bankó 17.10.07, 16:19 OCZYWIŚCIE - gdyby banki były tylko w POLSKICH rękach, rozdawałyby pieniądze, zamiast pobierać opłaty. Trochę trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecpisu.org prymitywne metody prymitywnej partii PiS 17.10.07, 13:36 tak to właśnie wygląda, zrobili akcję dwa tygodnie wcześniej żeby tuż przed wyborami ujawnić na konferencji prasowej porażające dowody, kiedy w zasadzie już jest po wszystkim, a winna została wylana z Platformy. Jaruś natomiast bredzi, że taki jest program PO. No właśnie taki - natychmiast oczyszczać własne szeregi z ludzi o wątpliwej reputacji. Szkoda, że PiS tego nie robi... www.koniecpisu.org Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re:Przypomnijmy jak PIS bronił Posła Bestrego 17.10.07, 14:57 cóż widać im bliżej do pedofili niż łapowników. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Premier zawsze mówi prawdę... 17.10.07, 14:26 Mam 66 lat 500 zł emerytury toteż jedyną moją rozrywką jest słuchanie radia maryja. I Pan premier bywa tam bardzo często zapraszany. A przecież wiadomo że tam nie zapraszają oszutów i liberałów no i jeszcze tych, no, jak im tam pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.dobra.kasa.w.pl Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie... 17.10.07, 13:27 KLAMCA, KLAMCA... Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie... 17.10.07, 13:27 Kłamczuszek Odpowiedz Link Zgłoś
jardo-g Re: PiSnokio 17.10.07, 13:38 "Bo demokracja polega na tym, że głosują obywatele, którzy wiedzą, jak jest i wiedzą na kogo głosują" na szantażystę? Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie... 17.10.07, 13:28 Niby Kaczor, a łże jak pies. Nikt palcem nie kiwnie bez wiedzy Kaczyńskiego. Kamiński ma instynkt samozachowawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnien 17.10.07, 14:58 wodni.k napisał: > Niby Kaczor, a łże jak pies. Nikt palcem nie kiwnie bez wiedzy Kaczyńskiego. Z tą tezą zgadzam się w całości. > Kamiński ma instynkt samozachowawczy. A z tą nie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 13:28 Trzeba nareszcie powołać sejmową Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu, trzeba wreszcie w jasny i czytelny sposób wyjaśnić ten szwindel półwiecza i grzech pierworodny III RP ! Tak, proszę państwa, trzeba wyjaśnić, w oparciu głównie o dane IPN, kto przy Okrągłym Stole uczciwie chciał wyszarpywać władzę z rąk komunistów aby przekazać ją narodowi, a kto z tymi komuchami skrycie negocjował, cynicznie wykorzystując zresztą ideowe i nierzadko pochodzeniowe konotacje, aby haniebnie ustalić nimi podział władzy z pominięciem Woli Narodu i, co tu dużo mówić, rzucić podwaliny pod przyszły, dziś zupełnie już jawny sojusz różowych "etosowców" z najprzebieglejszymi aparatczykami z PZPR. Tak, proszę państwa, wyjaśnienie afery Okrągłego Stołu jest konieczne także z tego względu, że ci którzy wtedy, reprezentując rzekomo opcję solidarnościową, tak nachalnie i bezwstydnie rzucili się w objęcia komunistów, dziś perfidnie, bezczelnie i histerycznie powołują się na w ich mniemaniu immunitet: "ale przecież bracia Kaczyńscy też tam byli" ! Ale nie po to, różowa i czerwona zgrajo, żeby dogadywać się z komunistami, do króćset! Wyjaśnienie afery Okrągłego Stołu wytrąci wreszcie obłudnikom broń z rąk. Musi też doprowadzić do obalenia swego rodzaju "kultu Okrągłego Stołu", w czym celuje znany ze swej przewrotności i antypolskiego zacietrzewienia "autorytet moralny" Salonu. To tak jakby "czcić" negocjowanie przez gen. "Bora" Komorowskiego porozumienia z von dem Bachem u schyłku Powstania Warszawskiego. Co tu czcić? Tu spuścić zasłonę milczenia należy nad tragiczną kartą w dziejach kraju. I rozliczyć wreszcie komunistów, i to w sposób bezwzględny! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu !! 17.10.07, 13:34 Sianem sie wykpic usilujesz?? Do dzis dnia, jakbys nie wiedzial, zorganizowane, scisle okreslone osrodki propagandowe sacza jad w umysly Polakow wmawiajac im ze haniebna umowa z komunistami, ktora scisla czesc, nalezy to podkreslic, scisla czesc b. opozycji zawarla, w sposob najprawdopodobniej nieformalny ale jakze trwaly i skuteczny. I trzeba z tymi klamstwami skonczyc! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 13:39 wszystkie drogi prowadzą do afery ART-B i Telegrafu Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 13:41 Takich afer w ogole nie bylo. To skandal ze ktos takie brednie powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 13:43 jak nie było, skoro były? serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,3674652.html Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 13:50 Sam sie powinienes wstydzic tenrok. Wszystkie sluzby komunistyczno- postkomunistyczne, UOPy i inne przeswietlaly te rzekome afery i nic nie znalazly. Wiec nie wyciagaj jakichs atrap kroliczkow z kapelusza! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 15:00 junkier napisał: > Sam sie powinienes wstydzic tenrok. Wszystkie sluzby komunistyczno- > postkomunistyczne, UOPy i inne przeswietlaly te rzekome afery i nic > nie znalazly. Wiec nie wyciagaj jakichs atrap kroliczkow z kapelusza! To jest tylko dowod na to jaka role odgrywaja i odgrywali kaczynscy w ukladzie okraglostolowym matolku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 14:58 junkier napisał: > Takich afer w ogole nie bylo. To skandal ze ktos takie brednie > powtarza. Jestes najglupszym elementem kampani PiS junkier,dzieki tobie najblizsze wybory wygra PO i jestesm ci za to wdzieczny...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 15:03 junkier napisał: > Takich afer w ogole nie bylo. To skandal ze ktos takie brednie > powtarza. Ginkofar - tak się nazywa to lekarstwo 2x dziennie. W twoim przpadku zalecam Forte i 5 x dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
koniecpisu.org Kaczyński też siedział przy okrąglym stole 17.10.07, 15:09 to raz. A dwa, że gdyby nie tamto wydarzenie to może byśmy mieli dalej w Polsce komunę. www.koniecpisu.org Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok nie dosc, że siedział, to i sie uwłaszczał 17.10.07, 15:39 TELEGRAF!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikowy Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 13:40 Czytałeś ostatnio "Lot nad kukułczym gniazdem"?? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 13:44 Ostatnio to czytalem publikacje IPN dotyczace komunistycznych zbrodni na polskich oficerach oraz o komunistycznych klamstwach kolezkow Kwasneiwskiego o tych zbrodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 14:23 junkier napisał: > Ostatnio to czytalem publikacje IPN dotyczace komunistycznych > zbrodni na polskich oficerach oraz o komunistycznych klamstwach > kolezkow Kwasneiwskiego o tych zbrodniach. Po takich bredniach aktywistów weszpolskich nóż się w kieszeni otwiera. Kolego primo w okresie gdy komuna dokonywała zbrodni na oficerach polskiego podziemia Kwasa nawet w PLANACH NIE BYŁO. A po wtóre w tym okresie to zdaje się nijaki Rajmund Kaczyński prowadził dla nich szkolenia, podła suja zresztą jak widać bo zdradził swoich kolegów z AK przystając do komunistycznej bandy. A może to AK w życiorysie Rajmunda to tylko jakaś "legenda" spin doktorów. Więc jak następnym razem będziesz czytał o zbrodniach na polskich oficerach niech ci szanowny ojczólek obecnie panujących stanie przed oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 mohery ............................... 17.10.07, 13:45 i siano spod czapeczki tzra wyjac Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Mohery czuja po polsku, w przeciwienstwie do kosmo 17.10.07, 14:48 Mohery czuja po polsku, w przeciwienstwie do kosmolitycznej zgrai lewicowych kolaborantow i ich rozowych pomagierow. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok mohery czują po polsku, ale ty nie! 17.10.07, 15:38 ty jestes zdracja! I płatny pachołek rosji Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 14:56 junkier napisał: > Sianem sie wykpic usilujesz?? Do dzis dnia, jakbys nie wiedzial, > zorganizowane, scisle okreslone osrodki propagandowe sacza jad w > umysly Polakow wmawiajac im ze haniebna umowa z komunistami, ktora > scisla czesc, nalezy to podkreslic, scisla czesc b. opozycji > zawarla, w sposob najprawdopodobniej nieformalny ale jakze trwaly i > skuteczny. I trzeba z tymi klamstwami skonczyc! Glupi junkrze, ta umowa z komunistami to ordynacja wyborcza ktora nie pozwala obywatelowi glosowac na konkretna osobe tylko na partie w ktorej sa wszelkiego rodzaju postkomunistyczne szumowiny takie wlasnie jak kaczynscy ktorzy tej ordynacji wraz z SLD bronia calymi silami :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 15:02 junkier napisał: > Sianem sie wykpic usilujesz?? Do dzis dnia, jakbys nie wiedzial, > zorganizowane, scisle okreslone osrodki propagandowe sacza jad w > umysly Polakow wmawiajac im ze haniebna umowa z komunistami, ktora > scisla czesc, nalezy to podkreslic, scisla czesc b. opozycji > zawarla, w sposob najprawdopodobniej nieformalny ale jakze trwaly i > skuteczny. A na imię im Radio Maryja !!!!!!! --------------------------- P.S no i nasz dziennik oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
iz.podpolja Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 16:53 junkier napisał: > Sianem sie wykpic usilujesz?? Do dzis dnia, jakbys nie wiedzial, > zorganizowane, scisle okreslone osrodki propagandowe sacza jad w > umysly Polakow wmawiajac im ze haniebna umowa z komunistami, ktora > scisla czesc, nalezy to podkreslic, scisla czesc b. opozycji > zawarla, w sposob najprawdopodobniej nieformalny ale jakze trwaly i > skuteczny. I trzeba z tymi klamstwami skonczyc! Jest takie powiedzenie, że Polakom najlepiej wychodzi obalanie komunizmu, choć w myśl powyższego postu należałoby i tę tezę między bajki włożyć. A serio: Przyjmując, że faktycznie zawarty został jakiś nieformalny układ sankcjonujący strefy wpływów, podział władzy, etc. Jakoś najgorzej na tym nie wyszliśmy. Polskę podaje się jako przykład udanej transformacji polityczno-gospodarczej. Stopa życiowa wzrasta, mogę zagłosować na kogo chcę - nawet (jeśliby mnie coś pokusiło) na PiS, odżegnujący ostatnie kilkanaście lat od czci i wiary. Więc o co chodzi? O prawdę historyczną? Ta i tak zależy od interpretatorów. Szczerze mówiąc, nie wierzę, iż rozdrapywanie ran przynosi jakieś istotne efekty. W Polsce jest dziś przecież na gwałtowną modyfikację kursu politycznego za późno (bynajmniej nie ubolewwam nad tym), więc trzeba się skupić na tym, co przed nami. I tyla... rzekłbych Pozdrawiam, Kamil Piwko. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 13:34 Ja p...! Że są jeszcze takie mózgopusty w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 13:39 Taaak, ze sa jeszcze takie bezmozgi w tym kraju ktore wierza ze Okragly Stol byl pozytywem i ze cala masa patologii, jakie na tym wadliwym od poczatku fundamencie powstaly w postaci potworkowatej III RP, z ktorymi to patologiami do dzis dnia nie mozna sie w skuteczny sposob uporac bo beneficjenci chorego ukladu rzeczy dorwali sie do wladzy w mediach i zaklamuja rzeczywistosc, ze ta masa patologii tworzy rzekoma jakas "norme". Jest to po prostu norma postkomunizmu. W czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 13:41 tak, dokładnie PISSS uprawia komunizm w czystej postaci. Mentalność UB i metody UB trzeba raz na zawsze łeb urwać tej hydrze Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok TAK! Junkier, był pozytywem!!! 17.10.07, 13:49 konczył komunizm w Polsce. Tylko durni ludzie mogą pluc na Magdalenke. Wokoł był komunizm, a w ZSRR wiekszosc była przeciw polskiemu eksperymentowi. U nas stali sowieci. Ale oczywiscie, żaden z bogojczyznianych napalenców nie zamierza wogole tego pamietac! Bo i po co! Wciskac ciemnote to mogą kłamcy typu kłamczynskiego, słynnego wynalazcy wojny na górze oraz telegrafu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 14:46 No wlasnie to mowie, Okragly stol byl pozytywem przez chwile, krotka chwile, po 4 czerwca trzeba bylo tenze stolik wywrocic i twardo odsunac komunistow z PZPR od spraw panstwa. Ale jak wiemy z nie tak dawnej przeciez historii, istnialy kregi polityczne ktore z wieeeelka niechecia patrzymy na perspektywe wybicia sie Narodu na wolna od komunizmu wolnosc. Wystarczy przeczytac wstrzasajaca ksiazke R. Ziemkiewicza pt. "Michnikowszczyzna. Historia choroby" zeby sobie przypomniec kto najwytrwalej, caly czas przy tym klamiac w zywe oczy ze chodzi mu o co innego, wspieral komunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu ! 17.10.07, 15:09 junkier napisał: > No wlasnie to mowie, Okragly stol byl pozytywem przez chwile, krotka > chwile, po 4 czerwca trzeba bylo tenze stolik wywrocic i twardo > odsunac komunistow z PZPR od spraw panstwa. Ale kaczynscy tego nie zrobili, wrecz przeciwnie, do dnia dzisiejszebo chronia ukladu ktory tam wywalczyli, juz ci wielokrotnie pisalem, a ty sie raz z tym zgodziles, ze ukladem jest ordynacja ktora pozwala wprowadzic do parlamentu wszelkiego rodzaju smieci poskomunistyczne, dokladnie takie jak kaczyscy, miller, lepper i reszta...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok junkier, przestan zdrajco!!! 17.10.07, 15:35 jestes zdrajca i tyle, oraz płatny pachołek rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: TAK! Junkier, był pozytywem!!! 17.10.07, 15:06 1410_tenrok napisał: > konczył komunizm w Polsce. Tylko durni ludzie mogą pluc na > Magdalenke. Wokoł był komunizm, a w ZSRR wiekszosc była przeciw > polskiemu eksperymentowi. U nas stali sowieci. > Ale oczywiscie, żaden z bogojczyznianych napalenców nie zamierza > wogole tego pamietac! Bo i po co! > Wciskac ciemnote to mogą kłamcy typu kłamczynskiego, słynnego > wynalazcy wojny na górze oraz telegrafu. Pragnę dodać że bohaterski Jarosław Kaczyński tak się sprytnie schował przez SB że jak nastał stan wojenny to nawet nie usiłowali go szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaolin Re: I są bezmózgi, które negują udział mlaskacza K 17.10.07, 14:01 I są bezmózgi, które negują udział mlaskacza kłamczyńskiego w Okrągłym Stole. Zaprzeczycie pis dziory, że waszego prezia tam nie było? Był był i wódkę z kiszczakiem popijał. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 13:37 Mieli na to dwa lata. Tak samo jak na postawienie Olka i Millera przed TS. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 13:40 Byly inne priorytety, ale od rozliczenia ponurego dziedzictwa Okraglego Stolu Polska nie ucieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 13:42 tak!!! - trzeba rozliczyć Giertycha seniora agenta sowieckiego za malwersacje przy okrągłym stole Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Inne? Już kiedyś prosiłem Cię, żebyś je wymienił. 17.10.07, 13:42 Co może być poza tym ważniejszym priorytetem niż zbadanie korzeni, źródła, jądra zła? To że jakiś lekarz dostawał koniaki od pacjentów? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 14:47 Jednej rzeczy jak sie wydaje nie rozumiesz, ze ja nie usprawiedliwiam braku powolania Komisji sledczej ds. Okraglego stolu bo to musi byc sprawa priorytetowa! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 15:15 junkier napisał: > Jednej rzeczy jak sie wydaje nie rozumiesz, ze ja nie > usprawiedliwiam braku powolania Komisji sledczej ds. Okraglego stolu > bo to musi byc sprawa priorytetowa! Usprawiedliwiasz glupi parchu, usprawiedliwiasz, we wczesniejszym poscie wyraznie napisales, ze byly inne, wazniejsze priorytety :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 15:12 junkier napisał: > Byly inne priorytety, ale od rozliczenia ponurego dziedzictwa > Okraglego Stolu Polska nie ucieknie. Lepper i giertych byli tymi priorytetami junkier, lepper i giertych ktorych jeszcze niedawno gloryfikowales a o kaczynskiego nazyewales zdrajca i oszustem glupi bucu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 15:11 adas313 napisał: > Mieli na to dwa lata. > > Tak samo jak na postawienie Olka i Millera przed TS. Swoich przed trybunal ??? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok I teraz wytłumacze logike junkiera, okropną!!!!! 17.10.07, 13:44 "Dlaczego czcic rocznice podpisania przeze Bora Komorowskiego ustalen z Erichem von dem Bach Zelewskim o zakonczeniu Powstania Warszawskiego?" JUNKIER, teraz pokazałes, że jestes kompletnym debilem, niestety. Starałem sie od pewnego czasu z Tobą dyskutowac i brac cie na powaznie, ale po dzisiejszym wyskoku powiem - KRETYN! Porównujesz podswiadomie ustalenia okrągłostołowe z Magdalenki i podpisanie umów o przekazaniu władzy przeze komuchów Narodowi z podpisaniem kapitulacji Powstania przez Bora Komorowskiego, stawiając znak równości pomiędzy: a. Powstancami i komuną oraz b. Szkopami i Narodem Polskim Jestes niespełna rozumu, zacietrzewiłes sie i uzyłes debilskich porównan? Czy po prostu jestes zdrajcą narodowym i próbujesz sie podszywac. OHYDA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 13:54 Sam zes sie zacietrzewil. Opanuj sie i przestan stosowac wulgarne wyzwiska. Podtrzymuje to co napisalem. Zarowno rozmowy Bora Komorowskiego jak tez rozmowy opozycji z komunistami byly przykrymi koniecznosciami wynikajacemu z historycznych okolicznosci. To wrecz przykre sprawy, najlepiej o nich zapomniec a nie robic, tak jak z okraglego Stolu, jakas ideologie. A porownanie niemeickich zbrodniarzy do ich komunistycznych kompanow jest jak najbardziej sluszne. W koncu sam wybuch Powstania Warszawskiego byl komunistyczna prowokacja, przyznali to zarowno Norman Davis jak i Allen Paul w swoich ksiazkach. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 15:11 > A porownanie niemeickich zbrodniarzy do ich komunistycznych kompanow > jest jak najbardziej sluszne. W koncu sam wybuch Powstania > Warszawskiego byl komunistyczna prowokacja, przyznali to zarowno > Norman Davis jak i Allen Paul w swoich ksiazkach. Zaiste masz rację ja się tylko nie mogę nadziwić strategom powstania że podejrzewali iż Stalin pomoże im w realizacji planów. To tak jak oczekiwać od PISu że będzie działał dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok junkier, ty bucu! 17.10.07, 15:33 porownałes okrągły stół do hitlerowców. Jestes wsza! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 15:38 Stoczyles sie do poziomu prymitywnych wyzwisk i epitetow. W zasadzie powinienem zignorowac ten post, nie mozna jednak przejsc do porzadku dziennego z ewidentnymi przeinaczeniami. Do niemieckich okupantow porownalem komunistow, w tym polskich ktorzy byli okrutnymi zdrajcami. Niemcow mozna przy tym okreslic jako w miare cywilizowanych, np. z niemeickiej niewoli przezylo 97% polskich oficerow, porownaj to do komunistow i ich zbrodni i przestan przeinaczac wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Za prownanie narodu polskiego do hitlerowców 17.10.07, 15:40 należy ci sie kula w łeb, łajzo! I tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 15:43 Komunisstyczni renegaci i zdrajcy narodem polskim? Gdyby nie sowieckie bagnety to do Polski nikt by ich nie wpuscil! Oni sa ponizej poziomu Niemcow, sami PPRowcy donosili do gestapo na bohaterow z NSZ i AK! Przestan sie osmieszac, historyku od siedmiu bolesci! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok zdrajco, nie truj 17.10.07, 15:48 przeczytaj swoj tekst. Chodzi o logikę porownan. Wbiłes sobie samobója i tyle. Idz, wysmarkaj nos i zajmij sie czyms pozytywnym, skoro nie stało ci inteligencji na poisanie poscików. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 15:52 Bzdury. Podpisuje sie pod tym co napisalem a na klopoty z rozumieniem tekstow sam cierpisz jak sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok zdrajca, porównuje naród polski do hitlerowców 17.10.07, 19:04 ohyda, szamciarzu! Ohyda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 23:57 -{an J. Kaczyński: "Mam pretensje do pana Kamińskiego, że tak długo zwlekał z ujawnieniem tych taśm. Bo demokracja polega na tym, że głosują obywatele, którzy wiedzą, jak jest i wiedzą na kogo głosują", I pewnie dlatego pan premier chciał koniecznie przed wyborami powołać komisję do zbadania akcji CBA w ministerstwie rolnictwa ... no ale PO nie pozwalało. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I teraz wytłumacze logike junkiera, okropną!! 17.10.07, 15:09 1410_tenrok napisał: > Porównujesz podswiadomie ustalenia okrągłostołowe z Magdalenki i > podpisanie umów o przekazaniu władzy przeze komuchów Narodowi z > podpisaniem kapitulacji Powstania przez Bora Komorowskiego, > stawiając znak równości pomiędzy: > a. Powstancami i komuną > oraz > b. Szkopami i Narodem Polskim > > Jestes niespełna rozumu, zacietrzewiłes sie i uzyłes debilskich > porównan? Czy po prostu jestes zdrajcą narodowym i próbujesz sie > podszywac. OHYDA!!! Ten typ tak ma. On bezmyślnie przekleja na forum to co przyśle KC PIS Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 14:08 junkier napisał: > wyjaśnić ten szwindel półwiecza i grzech pierworodny III RP ! > dziś zupełnie już jawny sojusz różowych "etosowców" z > najprzebieglejszymi aparatczykami z PZPR. > rozliczyć wreszcie komunistów, i to w sposób bezwzględny! JUNKIER opamiętaj się, pedałujesz po łamach jakbyś był na haju. "Nie rżnij głupa" jak mówią ostatnio twoi politycy, walczysz cały czas z komunistami i system dopiero po 17 latach a gdzie byłes przedtem, nawet przodkowie Junkiera którzy walczyli w armi carskiej to "bolszewickiej hołoty" nie tepili! Czy ty czasem nie jesteś dzieckiem z nieprawego łoża ze masz takie skrzywienia? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 14:51 Uswiadom sobie to co powiedzial Premier J. Kaczynski: teraz najwazniejszym problemem w Polsce jest postkomunizm. I to z nim trzeba walczyc. A kto jest glownym rzecznikiem, jaka czerwono-rozowa partia skryta dla niepoznaki za glupawa nazwa majaca wyprowadzic w pole co bardziej nierozgarnietego wyborce, kto jest glownym politycznym filarem postkomunizmu tego nikomu przypominac nie trzeba. Zmiana szyldu i wykluczenie Millera niczego tu nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 15:19 junkier napisał: > Uswiadom sobie to co powiedzial Premier J. Kaczynski: teraz > najwazniejszym problemem w Polsce jest postkomunizm. I to z nim > trzeba walczyc. A kto jest glownym rzecznikiem, jaka czerwono- rozowa > partia skryta dla niepoznaki za glupawa nazwa majaca wyprowadzic w > pole co bardziej nierozgarnietego wyborce, kto jest glownym > politycznym filarem postkomunizmu tego nikomu przypominac nie > trzeba. Zmiana szyldu i wykluczenie Millera niczego tu nie zmienia. Przed chwila npisalech parchu, ze kaczynski przez 2 lata mial inne priorytety niz walka z postkomunizmem, jestes junkier prawdziwym debilem..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 15:28 junkier napisał: > Uswiadom sobie to co powiedzial Premier J. Kaczynski: teraz > najwazniejszym problemem w Polsce jest postkomunizm. I to z nim > trzeba walczyc. A kto jest glownym rzecznikiem, jaka czerwono- rozowa > partia skryta dla niepoznaki za glupawa nazwa majaca wyprowadzic w > pole co bardziej nierozgarnietego wyborce, kto jest glownym > politycznym filarem postkomunizmu tego nikomu przypominac nie > trzeba. Zmiana szyldu i wykluczenie Millera niczego tu nie zmienia. A kto się lepiej zna na walce klasowej niż prawdziwy komunista Kryże, wspierany przez komunistę Jasińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok teraz najważniejsze są autostrady, rozwoj gospodar 17.10.07, 15:46 czy, internet oraz uproszeczenie procedur dla łatwego życia Polaków. W ciągu dwóch lat rządzenia pisssu nie rozwiązano żadnej ze spraw: a. 1970 b. morderstwo Staszka Pyjasa c. morderstwo Popiełuszki d. morderstwo ksiedza Bohomolca (tak chyba sie nazywał) e. kwestia wywołania stanu wojennego Wiec po co trujesz junkier. Nie wstawiaj tu kitu. Rozwiązano jedynie jedno: Antek Macierewicz oraz IPN zabezpieczyli kwity na Rajmunda K.; Jarosława K. - te na pewno sie już nigdy nie pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: teraz najważniejsze są autostrady, rozwoj gos 17.10.07, 17:34 Nie wyjaśniono również: - afery Rywina - afery Orleny - żadnej (podobno złodziejskiej) prywatyzacji banku - zasięgu, skali i składu układu, który miał jakoby rządzić Polską. To tylko przykłady. Bo tak naprawdę to nie wyjaśniono niczego... Odpowiedz Link Zgłoś
m1o2i3 Re: Powołać Komisję śledczą ds. Okrągłego Stołu!! 17.10.07, 18:05 Biedaku,powołujesz się na R.Ziemkiewicza,a tenże określił był PiS jako "pobożną lewicę",troche mi Cię żal ale tylko trochę.Bez pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Powołać Komisję śledczą ds. Smoka Wawelskiego 17.10.07, 15:00 Niech Klan Giertychów udowodni twierdzenie że smok wawelski żył równolegle z ludźmi. Pozatym będzie okazja do tego żeby twój przełożony wytłumaczył się, z tego dlaczego żadna małpa nie chce się do niego przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Powołać Komisję śledczą ds. Smoka Wawelskiego i 17.10.07, 15:50 Koziołka Matołka. Polak nie jest głupi, też polski koziołek. No chyba, że to junkier. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie... 17.10.07, 13:28 jako urzędnik PAŃSTWOWY POWINIEN?????? Czyli CZYJ urzędnik?????? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnien 17.10.07, 13:39 Może CBA powinno się przyjrzeć się fundacjom pp. Sośnierza i Religi? Podejrzewam, że na podstawie tego można by wywnioskować jaki pomysł na polską służbę zdrowia ma PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
d_ost Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie... 17.10.07, 13:28 Oczywiście, że premier nic nie wiedział - przecież jest w nim czyste dobro... Oczywiste kłastwa w wykonaniu Prawego i Sprawiedliwego już nawet nie bulwersują - zdążyliśmy się przyzwyczaić. Odpowiedz Link Zgłoś
jas_wedrowniczek2 Rżnie głupa jak zwykle przy niewygodnych faktach. 17.10.07, 13:39 Nawet jeśli nie wiedział sam (amnezna!), to wiedzieli jego ludzie w sztabie wyborczym. Wychodzi na to iż otacza się nieudolnymi i niekompetentnymi ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
byk36 Re: Rżnie głupa jak zwykle przy niewygodnych fakt 17.10.07, 13:59 Dowie się jak Szczypińska zaciąży z innym dupkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
df-t Jarek przyznaj się! 17.10.07, 13:29 Nic nie dzieje się bez Twojej wiedzy!!! Sam powiedziałeś, że puszczałeś CBA za wszystkimi działaczami Samoobrony! Kłamie jak zwykle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neronek1 Premier kłamie jak zawsze w żywe oczy !! 17.10.07, 13:29 zrobili show a teraz on nic nie wie buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
chaos1024k I kto w to uwierzy panie Jarku...? no kto... 17.10.07, 13:29 I kto w to uwierzy panie Jarku, ze pan nie wiedział o hakach na opozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie... 17.10.07, 13:30 Ta nie wiedział, ROTFL, jasne. Wiemy, wiemy, nikt wam nie udowodni, że czarne jest czarne, tak, tak, cóż za zbieg okoliczności, mhm, jasne, a krowy mają skrzydła Panie pistolecik. Odpowiedz Link Zgłoś
falbanna Akurat, do kogo ta mowa? 17.10.07, 13:30 Biedny... nie wiedział...Kamiński samowolkę robi, a my mamy w to wierzyć...buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie... 17.10.07, 13:31 Mam pretensje do pana Kamińskiego,.....no to w łeb dziada. zwolnić chama. jak on śmiał tak zwlekać. to jest porażająca oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
santini1 Re: Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnien 17.10.07, 13:31 sranie w banie. wiarygodność na pozimie mniej niż zero. Odpowiedz Link Zgłoś
tukot kłamliwy, mały gnojek. sam to zmonotwał a teraz 17.10.07, 13:31 rżnie głupa. bedziesz za to siedział i nie licz że sąd pozwoli ci zabrać do celi kota. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie... 17.10.07, 13:31 Picu, picu na księżycu panie premierku! Gadu, gadu stary dziadu; Baju, baju będziesz w raju; Pierdziu-wandziu! Gdy Kamiński czy inny pisior pierdnie nawet po cichu to kaczory juz o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 kacyk juz wie o baku, zanim ktorys pisior pierdnie 17.10.07, 13:56 on "architekt" II PRL-u steruje tymi bakami. Sam smierdziel cierpi na permanentna sraczke strachu, ze przerznie raz zdobyta wladze. Juz patrzec nie moge, jak ta menda pofraza sie w swoich brednio- lgarstawch. Przeciez menda jedna sama wyslala smetnego desperata kaminskiego (jak go widze, to mysle zaraz palnie sobie w leb, wyglada na 150% samobojce), by pokazal co ma. Jestem pewna, ze ta mala durna menda sama wybrala "momenty", ktore mialy byc pokazane, a ktore nie. No coz trzeba wierzyc ze ten faszysto-bolszewik juz nigdy nie zasiadzie w rzadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
arturpiotr Jarek czy ty sadzisz że jesteśmy aż tak durni? 17.10.07, 13:31 Obrażasz nas!!! Żaden z twoich klakierów baka nie puści bez twojego pozwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie.. 17.10.07, 13:32 wcześniej PO nie atakowała CBA za to, Kamiński dopiero wystapił jak trzeba było obronić CBA Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Panie premierze... 17.10.07, 13:32 Naprawdę nie jestem aż takim idiotą, żeby wierzyć w Pańskie notoryczne brednie. Jest Pan małym, śmiesznym, nieporadnym i zakompleksionym kaczątkiem - pośmiewiskiem moich znajomych z zagranicy i z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: no bidulek dziadzius Jarus - nie wiedzial nic 17.10.07, 13:33 no Panie kCZYńSKI! jeśli to prawda co powiedziała przed chwilą Sawicka to skończysz Pan w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
aniaporaj Premier: Kamiński za długo zwlekał z ujawnienie.. 17.10.07, 13:33 "O samej konferencji wiedziałem, ale nie wiedziałem, czego będzie dotyczyć. Na nikogo w tej sprawie nie naciskalem." Taaaaak... a poza tym nigdy żadnych paktów z Lepperem, a jak mój brat zostanie prezydentem to wtedy ja premierem nie zostanę. Niech żyje Prawda i Samodobro. Odpowiedz Link Zgłoś