tw_kaczor łżePiS`iory robią maluczkim wodę z mózgu..., 18.10.07, 07:05 a durny elektorat PiS`u łyka wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 kłamcy z PiSu przegrali wczoraj 4 (!) procesy z PO 18.10.07, 07:27 nic dodać, nic ująć, Populizm i Socjalizm, ubeckie metody... Odpowiedz Link Zgłoś
atomm I kolejne klamstwa Kaczynskiego 18.10.07, 08:22 Ten czolwiek chyba nawet przez sen klamie... Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 znowu okazuje się że jak coś złego to pis 18.10.07, 09:26 ciekaw jestem co powiedzą zwolennicy pis ? deszcz pada ? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: znowu okazuje się że jak coś złego to pis 18.10.07, 09:55 cat_1 napisał: > ciekaw jestem co powiedzą zwolennicy pis ? deszcz pada ? Nikt im nie wmówi że białe jest białe, a czarne jest czarne, bo inaczej przy ostatnich wypowiedziach powinni sami siebie postawić przed TS;) Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxxxxx12 Markowski 18.10.07, 07:35 nie kandyduje w tych wyborach. Został odsunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejka_na_kasprowy Czy "GW" poinformowała,że 18.10.07, 07:47 Markowski pieniądze zwrócił ? Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_niedyrektor A czy gdyby posłanka Sawicka 18.10.07, 11:01 miała szansę zwrócić pieniądze i zrobiła to wtedy faktu korupcji by nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Markowski 18.10.07, 07:50 tak, tak. Odsunięty, bo to złodziej, który bierze wszystko i wszędzie.Wiecie za co go odsunięto? Bo w imię prawa (które mu sie należy) i sprawiedliwości (według jego miary)pobierał sobie dodatkowe fundusze za brak mieszkania( to tylko gwoli wyjaśnienia). Normalny człowiek z PO albo, nie daj Panie Boże, jakieś "czerwone popłuczyny", już by leżały "na glebie", a jakieś cebecoś tam stałoby w rozkroku nad głowa do czasu aż zero nie wygłosi przemowy do ludu jakiego to kolejnego bandytę z pajęczyny nie wychaczono! Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Szpitale powinny być prywatyzowane 18.10.07, 09:01 Chyba nikt w tym kraju nie ma wątpliwości, że prywatyzacja szpitali musi prędzej czy później nastąpić. Powinno to jednak być zrobione po kilkuletnich uzgodnieniach i poprzedzone solidną kampanią informacyjną. To co teraz wyprawia PiS przedstawiając prywatyzację szpitali jako coś zagrażającego zdrowiu społeczeństwa to całkowity brak odpowiedzialności za państwo i zamykanie sobie drogi na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Bo jak prrywatyzuje pis to cacy, kto inny to be! 18.10.07, 09:37 Dochodzę do wniosku, że dla jarka nie jest ważne Co się robi, tylko KTO to robi. jak komuna nadużywała władzy było be, jak on to robi to cacy. Jak jaro sie uwłaszczył to cacy. Facet ma takie parcie na przekręty, że jest święcie przekonany, że inni też. Jednocześnie wie, że jest największym tchórzem, więc się permamentnie boi, że inni robią większe przekręty, niż te, na które on się odważa. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Bo jak prrywatyzuje pis to cacy, kto inny to 18.10.07, 10:37 Chwila, chwila, coś mi się Kojarzy...z literatury...Tak! Już wiem! Kali. Jak kraść krowy Kalemu to grzech, jak Kali kraśc krowy to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
franekwolusz [...] 18.10.07, 07:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
slav_ Re: To się żydki zdecydujcie czego chcecie 18.10.07, 07:08 Znasz takie - trudne słowo - hipokryzja ? Pasuje do PiS jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor skąd franek ma znać takie trudne słowo...??? 18.10.07, 07:11 franek jest prosty jak słup i głosuje na PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda [...] 18.10.07, 09:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk To przecież prawe i sprawiedliwe 18.10.07, 07:07 To przecież prawe i sprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
nabogato Czas zrobić z tym porządek! 18.10.07, 07:10 Czas to wszystko sprywatyzować i oddać w ręce zdolnym biznesmenom. A nie czekać, aż cała Polska zdziadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Swoi przekretacze błądza,jak z innej partii to 18.10.07, 07:11 oszust.Ot taka komunistyczna przypadłość PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Jak poseł PiS prywatyzował 18.10.07, 07:30 Kiedy wreszcie ta organizacyjka zwana PiS zgasi światło i zamknie za soba drzwi. Dlaczego mamy nadal znosić to draństwo, chamstwo, agresje. Ja chce spokoju i nbormalności. Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Jak poseł PiS prywatyzował 18.10.07, 07:43 Czy Markowski to ten sam złodziej od prywatyzacji ogródków działkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Taki właśnie jest PiS 18.10.07, 08:09 Jedno mówi, drugie robi, a i tak wiadomo, że chodzi im o władzę dla Jarka K. Odpowiedz Link Zgłoś
scols Jak poseł PiS prywatyzował 18.10.07, 08:14 Panie Markowski z Warszawy idź już z mojego miasta! Nie jesteś rodowitym BYDGOSZCZANINEM. Żegnam i płakać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
mookkie jak poseł Pasibrzuch spędza czas wolny..... 18.10.07, 08:21 a mianowicie, kiedy już zainkasował pieniądze na mieszkanko, odbył podróż do Mikołajek, zatzrymał się w jako-takim hoteliku Gołębiowski, a że to była jeszcze końcówka wakacji, to nawet zrobił łaskę swoim ślubnym dzieciom - i nowej żonie oraz wspólnemu dziecięciu i pławił się, wyrzucając niczym wieloryb litry wody w basenie, pohukująć głośno, ażeby szyscy wiedzieli z Kim mają do czynienia. Ciekawa jestem czy Ludwik Dorn dopłacił posłowi do tego mieszkania u Gołębia? A jeśli tak, to ile? Odpowiedz Link Zgłoś
pretorian1 Re: jak poseł Pasibrzuch spędza czas wolny..... 18.10.07, 09:10 Nie tylko ten fałszywy PISIOREK frywolił na Mazurach,bywał tam i Dorn z jeszcze nie żoną(katolicka moralność doprawdy w wykonaniu pis to jedno gó.. )a prezesik tv publicznej będąc na Mazurach tydzień,to może 2 dni był trzeżwy. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki1963 PO z Tuskiem sięgneła dna moralnego! 18.10.07, 08:22 PO z Tuskiem sięgneła dna moralnego! Zorganizowali żałosny spektakl z Sawicką w Sejmie w postaci jej konferencji prasowej.Aferzystka wzorowo odegrała swoją role w tej tragikomedii -płacząc i mdlejąc.Wszyscy złodzieje, kanciarze i oszuści. Róbcie konferencje i ogłaszajacie, że mieliście chwilowe słabości jak popełnialiście przestępstwo, byliście w trudnej sytuacji materialnej i po prostu potrzebowaliście pieniedzy. Poprze was zidiociały starzec uwazający siebie i uważany przez ludzi pokroju sawickiej za auorytet moralny bartoszewski. Apel do sawickiej! Oddaj pieniądze. Zrzeknij sie immunitetu. Idz do ciupy. Tam twoje miejsce złodziejko a nie w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba A Markowskiego, Lipca i prezycenckiego dilera nar- 18.10.07, 08:40 kotyków kiedy publicznie rozstrzelacie? Jakoś tak o nich dziwnie cicho - czyzbu już ich powieszono? Bez konferencji prasowej? Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: A Markowskiego, Lipca i prezycenckiego dilera 18.10.07, 11:37 oni sa nasze a naszych po cichu wyslemy do- mam nadzieje- ze do pierdla! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: PO z Tuskiem sięgneła dna moralnego! 18.10.07, 08:57 marecki1963 napisał: > Poprze was zidiociały starzec uwazający siebie i uważany przez > ludzi pokroju sawickiej za auorytet moralny bartoszewski. Apel do > sawickiej! Oddaj pieniądze. Zrzeknij sie immunitetu. Idz do ciupy. > Tam twoje miejsce złodziejko a nie w Sejmie. Twój przywódca duchowy były marszałek Sejmu Dorn podczas ubiegłotygodniowej wizyty w Bydgoszczy tak tłumaczył postępowanie kawalera i polityka Markowskiego: - "Nie mam podstaw, by sądzić, że działał w złej wierze w celu wyłudzenia korzyści. Czasami można popełnić błąd". Dla mnie jest takim samym draniem i złodziejem, ciebie to nie przeraża bo rozłożył to na lata i spowiadał sie z tego co tydzień. Z ciebie może być zadowolony Sekretarz Generalny Brudziński bo bijesz go już na łeb w swojej nienawiści, podłości i zacietrzewieniu. Przynajmniej nie mieszaj do tego Profesora Bartoszewskiego bo to już jest dowodem na to że twoje "przemyślenia" są jak popłuczyny. Proponuję zdjąć wypowiedż 44 letniego "mareckiego1963" Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: PO z Tuskiem sięgneła dna moralnego! 18.10.07, 13:53 Marecki - jak juz Twoj idol powiedzial - bledy robi kazdy .. wiec czemu masz tak malo wyrozumialosci dla poselki? Przypowiastka o Kalim sie sprawdza .. Wytlumacz mi prosze roznice pomiedzy skreceniem 100 tys a 140 tys - i nie mow mi, ze to 40 tys ;P - umiem liczyc :P Sadzac z rocznika budowy przy Nicku musiales przezyc komune jako dorosly czlowiek - dziwie sie, ze nie lapiesz analogii marecki1963 napisał: > PO z Tuskiem sięgneła dna moralnego! Zorganizowali żałosny spektakl > z Sawicką w Sejmie w postaci jej konferencji prasowej.Aferzystka > wzorowo odegrała swoją role w tej tragikomedii -płacząc i > mdlejąc.Wszyscy złodzieje, kanciarze i oszuści. Róbcie konferencje i > ogłaszajacie, że mieliście chwilowe słabości jak popełnialiście > przestępstwo, byliście w trudnej sytuacji materialnej i po prostu > potrzebowaliście pieniedzy. Poprze was zidiociały starzec uwazający > siebie i uważany przez ludzi pokroju sawickiej za auorytet moralny > bartoszewski. Apel do sawickiej! Oddaj pieniądze. Zrzeknij sie > immunitetu. Idz do ciupy. Tam twoje miejsce złodziejko a nie w > Sejmie. > > Odpowiedz Link Zgłoś
scher1 Krzywy ryj prywatyzował ... 18.10.07, 08:46 ataki był ...cacy, taki korekt, taki ...kryształ obrobiony przez rasowego stwórcę, taki...apostoł! I co...? Łajno panowie jest wśró was.Cwaniaczek, oszuścik odpustowo - podwórkowy. Takie kadry ma PIS, a szkoda, oj szkoda i wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Czasami można popełnić błąd.... 18.10.07, 08:54 Jeśli członek PiSu lub koalicjant (wyłudzenia za paliwo na samochód,którego nie ma) robi przekręty to wybaczalne- popełnia błedy..jeśli z innej partii to złodziej i natychmiast z 50 konferencji prasowych na temat...Ot moralność Kalego... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Panie Ludwiku, cytuję: "Zły uczynek, jak Kalemu 18.10.07, 08:57 ... ukradną krowę, dobry - jak Kali ukraść krowę", np. gdyby to się przytrafiło komuś z PiSu! Jedno co można powiedzieć z całą stanowczością: Telewizji Publicznej wtedy z całą pewnością nie będzie na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 [...] 18.10.07, 09:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Jak poseł PiS prywatyzował 18.10.07, 09:04 Czemu nikt nie chce zrozumieć,że jeżeli ktoś jest z PiS-u, to mu wszystko wolno. A premier stanie murem za takim osobnikiem i w żywe oczy łże mówiąc,że to wszystko wina opozycji. Co za szczęście,że już niedługo wybory i niech PiS idzie w p...u. Odpowiedz Link Zgłoś
b_szesnascie Jak poseł PiS prywatyzował 18.10.07, 09:05 oczywistością jest, że PISuary są kłamcami, jestem o tym głęboko przekonany! Odpowiedz Link Zgłoś
wozdan obłudnicy z pis 18.10.07, 09:13 jak sawicka wziela 100k łapówki to jest to "katastrofa moralna PO" jak z pisu wyłydził 140k to jes to "błąd"...bez komentarza dalszego Odpowiedz Link Zgłoś
evident ludzie PiS prywatyzuje szpitale ! 18.10.07, 09:14 gdzie my się leczyć będziemy, na ulice nas wyrzucą ! Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis oszuści, kłamcy , podli ludzie otumaniają naród 18.10.07, 09:16 sami robią prywatne szpitale a zwalają na PO , które ani słowem nie wspomina o prywatyzacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Jak poseł PiS zgubił własny adres zamieszkania. 18.10.07, 09:23 A to ten co to oszukiwał Kancelarię Sejmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stefanhenryk Re: Jak poseł PiS zgubił własny adres zamieszkani 18.10.07, 09:41 Ciekawe sploty interesów mają miejsce w Bydgoszczy.Ludzie posła Markowskiego - p.p.Starosta i Sztybel,obydwoje doradcy wojewody Hoffmanna , robią wszystko dla zatuszowania afer woiewódzkiego inspektora nadzoru budowlanego , też dziwnym trafem noszącego nazwisko Markowski.Wojewoda-PIS-owski , od kilku miesięcy udaje ,że prowadzi kontrolę WINB.Nie muszę dodawać ,że p.Starosta jest doradcą wojewody d/s. korupcji i etyki. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanhenryk Re: Jak poseł PiS zgubił własny adres zamieszkani 18.10.07, 10:05 A ponadto wiceprzewodniczącą Rady Miasta , byłą pracownicą biura posła Markowskiego , do czasu aferki mieszkaniowej - pewnym kandydatem na senatora i autorką książki "Bydgoska ośmiornica" , o przekrętach władzy , tej byłej. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_blo Starosta tarnowski (PiS) tez prywatyzuje szpital 18.10.07, 09:51 Starosta tarnowski z PiS'u tez prywatyzuje szpital - tyle ze szpital jest powiatowy w maly miasteczku wiec kto by sie tym szerzej zainteresowal ... a ze starosta jest z tego samego miasteczka i chodza sluchy ze udzialy trafia m.in. do jego najblizszej rodziny ... ale to pewnie tylko plotki ... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo PIS..partią złodziei,kłamców i komuchów ! 18.10.07, 09:55 dowody w każdej chwili! Odpowiedz Link Zgłoś
bellami72 Re: Jak poseł PiS prywatyzował 18.10.07, 09:55 ja to juz jestem zalamana tym co widze bo wstyd mi za nasz kraj straszny, a ze polska B to prawie 60% naszego spoleczenstwa to jeszcze bardziej przykro bo my tu sobie gadu gadu, czytamy prase i ogladamy rozne kanaly TV co kto woli a oni 60% fanatycy dostaja tylko wybiorcze informacje, TV - wielu z nich nawet nie ma pojecia co zlego robi PIS. Fanatyzm, brak mozliwosci realnej oceny sytuacji i dlugotrwala dogtrynacja to mnie przeraza. Ludzie swiatli i postepowi, trzeba isc do wyborow bo inaczej marnie widze nasz los. Mnie to normalbie chyba depresja dopadnie jak PIS wygra, ja nie chce zyc w takim kraju!! Odpowiedz Link Zgłoś