hrabia-monte-christo ......POszusci musza odejsc...... 19.10.07, 17:14 nie mozna im pozwolic na krecenie lodow na prywatyzacji szpitali i innych takich Odpowiedz Link Zgłoś
danmul Będzie orędzie premiera przed ciszą wyborczą? 19.10.07, 16:55 OBY TO BYŁA DLA TEGO KARAKANA PRZYSŁOWIOWA SKÓRKA OD BANANA I ŻEBY LECIAŁ NA NIEJ DŁUUUUUUUUUUUUUUUUGO!!! anglicy mówią FRO Odpowiedz Link Zgłoś
szczepo4 Będzie orędzie premiera przed ciszą wyborczą? 19.10.07, 16:55 jeśli pis wygra, to po raz drugi stracę moją ojczyznę. Raz już wybrałem cudzy chleb w latach osiemdziesiątych i wróciłem........co mam robić teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Będzie orędzie premiera przed ciszą wyborczą? 19.10.07, 16:55 <<Ci którzy mają małe oczka (vide Kaczyński), bywają nikczemni, wnioskuje się o tym z przykładu małp.>> Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Re: Będzie orędzie premiera przed ciszą wyborczą? 19.10.07, 16:58 Premier Kłamczyński powie dzisiaj całą prawdę o opozycji w orędziu wieczornym. Powie, że oni są BE, a on jest CACY. I każdy kto nie głosuje na CACY jest zdrajcą i oszołomem. Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka Na pohybel Kaczynskim 19.10.07, 17:01 Wladzy zacietrzewionej, ziejacej nienawiscia, miotajacej obelgi, podsluchujacej obywateli, lamiacej prawa obywatelskie, nieudolnej i niedoksztalconej - mowimy NA DRZEWO ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Na pohybel Kaczynskim 19.10.07, 17:12 topolowka napisała: > Wladzy zacietrzewionej, ziejacej nienawiscia, miotajacej obelgi, > podsluchujacej obywateli, lamiacej prawa obywatelskie, nieudolnej i > niedoksztalconej - mowimy NA DRZEWO ! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub53 Wez babcie na spacer... 19.10.07, 16:57 Ja juz sie pogubilem. Czy ten glowny klamca to pieszczoch kiciego ogonka? Polska jest panstwem obywateli. Teraz nawet sie przestraszyl najmita PiSuaru czyli Zdort ktory pisze 'nie idzcie na wybory'. A o to chodzi - idzcie na wybory, olejcie grafomanow i porebanych. Ja akurat jako obywatel Norwegii zapytam sie wlasciciela gadzinowki (pamietamy Sanhedryn - Kittel Eine, Kittel Zweite, Gottesman, Janke, plus zlodziej z IPN i plagiator z Brukseli). Takiej Polski chcecie? To ja nie wracam. chociaz mam ochote... PL ludziki, zawsze w Was wierzylem. Glosujcie zgodnie z sumieniem - J Odpowiedz Link Zgłoś
rav107 Największy skandal tej kampanii... 19.10.07, 17:02 ... obok wykorzystania CBA do celów wyborczych. Jedyne co premier ma prawo powiedziec w takim orędziu to zachęcić wszystkich do pójścia do głosowania - i to by było OK. Ale jeżeli choćby jednym słowem będzie uprawiał propagandę wyborczą, albo atakował konkurentów, to będzie to złamanie wszelkich reguł demokratycznej kampanii wyborczej i zepchnie nas - zupełnie słusznie - do poziomu jakiegoś Bantustanu. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush W Niedzielę będzie po PiSku. 19.10.07, 17:04 O co ten PiSk ?! W Niedzielę będzie po PiSku. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Przewietrz wodza! 19.10.07, 17:09 Przewietrz wodza. Niech ochłonie. Pokaż mu swoją ulicę. W porze transmisji ustaw telewizor ekranem do okna. ZAGŁOSUJ I PO PTAKACH! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Przewietrz wodza! 19.10.07, 17:18 seafood napisał: > Przewietrz wodza. Niech ochłonie. Pokaż mu swoją ulicę. > > W porze transmisji ustaw telewizor ekranem do okna. > > ZAGŁOSUJ I PO PTAKACH! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l jak orędzie nie pomoże to może stanik wojenny 19.10.07, 17:09 w końcu cos towarzysz premier przebąkiwał niedawno a wiadomo że jest nieomylny i arobi wszystko dla swoich racji Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......ostatnie podrygi POszustow...... 19.10.07, 17:11 w niedziele znowu beda plakac buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Rewelacyjny SPOT, tego jeszcze nie było 19.10.07, 17:13 Nowy spot wyborczy "IV RP Reaktywacja", ten film jest lepszy, niż niejeden sztab by zrobił. ZOBACZ Odpowiedz Link Zgłoś
seafood Re: Rewelacyjny SPOT, tego jeszcze nie było 19.10.07, 17:14 To spisek C.I.A. i Reagana siedzącego okrakiem na pershingu. ZAGŁOSUJ I PO PTAKACH! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ......Brawo Premier...PIS zwyciezy...... 19.10.07, 17:13 a Herr Thuske znowu zostanie prawie zwyciezca - tym razem prawie prezydentem buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson Apel ! 19.10.07, 17:14 Rodacy nie glosujcie na uklad ! Jesli zaglosujecie krowy przestana dawac mleko, kury znosic jaj ,o kaczkach nawet nie wspominam. Rzeki poplyna w duga strone,konie beda miauczec a koty szczekac. Tusk bedzie mogl oficjalnie pozerac noworodki a Jas Rokita zostanie pozbawiony kapelusza. Sodoma i Gomora !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Czy J.Kaczyński zapluje się swoją nienawiścią? 19.10.07, 17:16 Wygląda na to, że I Nieudacznik podejmie desperacką próbę ratowania, usuwajacego się spod zadka, stołka premiera Rządu RP. On już wie, że klęska jest więcej niż pewna, a ten krok będzie już tylko desperacką próbą ratowania resztek władzy. Ja mu mówię: spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 buahaha PiS:PO 38,5 : 30, zobacz 19.10.07, 17:20 www.pgb.org.pl/KCS.htm Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Idioto! 19.10.07, 17:22 gringo_w66 napisał: Pomyliłeś zabawkę z sondażem! Już wiem Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod nie 38,5 tylko 385 19.10.07, 17:41 youtube.com/watch?v=KyY7nizkLGQ&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 PiS:PO 38,5 : 30, zobacz! buahaha 19.10.07, 17:25 www.pgb.org.pl/KCS.htm Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: PiS:PO 38,5 : 30, zobacz! buahaha 19.10.07, 17:58 chyba cie pogieło, gringo. sondaż pod którym komentuje K. Leski. poleje sie ze smiechu :D:D:D:D:D:D:D gringo_w66 napisał: > www.pgb.org.pl/KCS.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile A kto jeszcze chce go słuchać? 19.10.07, 17:25 Z kim nie rozmawiam, wszyscy będą głosować przeciwko PiS, więc skąd te 32% "inteligentnych inaczej"? Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Będzie orędzie premiera przed ciszą wyborczą? 19.10.07, 17:27 Ty się premier daj wypchać ze swoim orędziem. Ludzie i tak już nie słuchają reżimowej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
kris20001 Będzie orędzie premiera przed ciszą wyborczą? 19.10.07, 17:27 to jest KACZYZM... www.youtube.com/watch?v=HEl_8eBXmtI Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 jak ten frajer.. 19.10.07, 17:27 jak ten frajer będzie nagrywał swoje "oredzie" w pośpiechu i emocjach, miedzy jednym spotkaniem wyborczym a drugim to niezła kaszana może z tego być. mam nadzieję, że się ten wypierdek do końca skompromituje przed milionami telewidzów. Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 a może pokaże telewidzom "mały pistolecik"? 19.10.07, 17:32 a w poniedziałek rano, albo już w niedzielę wieczorem pojedzie "wariantem Janowskiego": www.youtube.com/watch?v=96Qt76NmK7E Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Odważny gość z Ciebie. No, no. 19.10.07, 17:32 internauta2007 napisał: > Michnik!Jąkaty debilu!Fajne dziennikarstwo uprawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 GW - prezydent zamowil viagre , czy to prawda ?*} 19.10.07, 17:32 *> esbecja michnikowska nie zna granic obludy *} Odpowiedz Link Zgłoś
preservation1 Re: GW - prezydent zamowil viagre , czy to prawda 19.10.07, 17:34 w Der Dzienniku też o tym przeczytasz, durniu. dyletant5 napisał: > *> esbecja michnikowska nie zna granic obludy *} Odpowiedz Link Zgłoś