mrzagi01 03.05.11, 19:03 ... na banerze na głównej gazecianej ... Czy ona strzela iskrami z cyca? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franek-b Re: Pytanie- Lady Gaga... 03.05.11, 20:02 tak, strzela. :-) mega głupie ale chyba się to komuś podoba Odpowiedz Link
cracovian Re: Pytanie- Lady Gaga... 03.05.11, 20:15 Mi sie bardzo podoba - Lady Gaga to fajna babka. Wszystkie kobiety tak wlasnie powinny zawsze strzelac. Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Pytanie- Lady Gaga... 03.05.11, 22:22 Znaczy, lubisz się bzykać w przyłbicy spawalniczej?! Odpowiedz Link
cracovian Re: Pytanie- Lady Gaga... 03.05.11, 23:28 mrzagi01 napisał: > Znaczy, lubisz się bzykać w przyłbicy spawalniczej?! Wielu rzeczy probowalem, a tego akurat nie, wiec czemu nie? Nie slucham Lady Gaga, bron boze, na codzien, ale doceniam Ja jako kreatywna kobiete z fantazja i sporym talentem. Taka terazniejsza Madonna x 10. Odpowiedz Link
rapid130 Re: Pytanie- Lady Gaga... 03.05.11, 22:44 cracovian napisał: > Mi sie bardzo podoba - Lady Gaga to fajna babka. Wszystkie kobiety tak wlasnie > powinny zawsze strzelac. Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem. Nie słucham tej pani. Do północy leci "Lista wszechczasów" w radio-3 :P A skoro już jesteśmy w temacie cyca... Przypomniała mi się wpadka mojego aktualnego koncernu prasowego. Bezwstydny finał nekrologu: - Zawiadamiamy z żalem że (...) Pogrążona w sutku rodzina. Bywa, że jedna literka dzieli od katastrofy. :X Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Pytanie- Lady Gaga... 03.05.11, 22:47 rapid130 napisał: > cracovian napisał: > > Do północy leci "Lista wszechczasów" w radio-3 :P Leci, leci :) TURBOzespól aktualnie leci :) Odpowiedz Link
cracovian A tu video Gagi z iskrami :-) 03.05.11, 23:37 Pod koniec klipa (5:00), ale warto calosc obejrzec (sliczna panienka, a i monstrum z siebie potrafi zrobic): www.youtube.com/user/LadyGagaVEVO?oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fuser%2FLadyGagaVEVO&has_verified=1#p/u/27/qrO4YZeyl0I P.S. A czy one z trumien Thule przypadkiem na poczatku nie wychodza? Odpowiedz Link