maccolin 22.10.07, 07:18 Jestem dumny z tego, ze jestem Warszawiakiem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezydent.klamczynski Re: 22.10.07, 08:06 maccolin napisał: > Jestem dumny z tego, ze jestem Warszawiakiem :-)) Ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
homofaszysta1 Re: Działaczka PiS krzyczała: Warszawa to hołota! 22.10.07, 08:09 A co nieprawdę powiedziała? Ilu z Was jest w Warszawie więcej niż jedno pokolenie? Najazd z okolicznych wiosek wybrał dobrego sołtysa. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Działaczka PiS krzyczała: Warszawa to hołota! 22.10.07, 08:14 A ilu było takich wśród wyborców PiS? Dla czego PiSowi Polacy/wyborcy nagle przestają się podobac gdy przegrywają? Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Działaczka PiS krzyczała: Warszawa to hołota! 22.10.07, 17:58 bo PiS ma do Polakow stosunek... No wiecie, jaki - tylem:)) Jak sie cos jasniepanstwu PiS-uarskiemu nie spodoba to bluzgaja wymiocinami na spoleczenstwo. Na smietnik historii nienawistne male ludziki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
critto sam jestes holota 22.10.07, 18:18 a moze to raczej ty jestes holota?? ciekawe, jak z takim podejsciem wychowasz swoje dzieci, na jeszcze wieksza holote?? Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Działaczka PiS krzyczała: Warszawa to hołota! 22.10.07, 18:19 homofaszysta1 napisał: > A co nieprawdę powiedziała? Ilu z Was jest w Warszawie więcej niż jedno > pokolenie? Najazd z okolicznych wiosek wybrał dobrego sołtysa. pochodzenie to jeszcze nie powod, aby nazywac kogokolwiek 'holota'. Holota to moze ty jestes i istnieje duze ryzyko, ze swoje dzieci tez wychowasz na holote. Odpowiedz Link Zgłoś