wyszynek.awk gratulację 25.10.07, 15:36 Tekścik miodzio. Gratuluję. A swoją drogą to niezłe określenie na Kaczyńskich - "zjawisko biologiczne". Prezydent to wielce zaszczytna funkcja, ale to nie Pan Bóg, to urzędnik państwowy wybrany przez wyborców i zobowiązany do pewnych zachowań konstytucją. Nikomu więc łaski nie robi, że musi jej przestrzegać i współpracować z rządem. Nie tylko my powinniśmy mu okazywać szacunek (to jest "oczywiste") ale on nam - obywatelom Rzeczpospolitej - także, chociażby respektujący nasz wybór czy raczej w tym przypadku sprzeciw wyborczy. Rozumiem,że może się to nie mieścić w głowie jego bratu, ale cóż w końcu najbardziej zainteresowany - sam Prezydent jeszcze się nie wypowiedział. Choć to i tak jest dość wymowne. Kwaśniewski nie był zdecydowanie moim ulubieńcem, ale jakoś uszanował wyborców i w ramach konstytucji współtworzył władzę z AWS-em,choć rozbieżności między nimi były jednak dużo większe (cóż, może właśnie tamta sytuacja zaowocowała słynną chorobą filipińską). Polityka wszak, to nie jest zajęcie dla "sentymentalnych panienek". Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 a ja przepraszam za PIS 25.10.07, 15:50 ze tak bez fasonu i klasy przyjeli porazke ... o ile pamietam zaraz po wyborach prezydenckich p. L.K."zameldowal" J.K. o wykonaniu zadania a wiec gdzie ta grupa trzmajaca wladze? Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: a ja przepraszam za PIS 25.10.07, 19:53 nawrocony1 napisał: . > o ile pamietam zaraz po wyborach prezydenckich p. L.K."zameldowal" J.K. o wykonaniu zadania ..a teraz codziennie raportuje ile kłód udało mu się podrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
samideano Przepraszam cały PiS 25.10.07, 17:05 Nie wiedziałem, że w PiS-ie nie można przyznawać się,że się ma brata. To chyba wyjątek pierwszy na świecie. I jak tu mówić o miłości bliżniego, kiedy nawet brata się nie uznaje? A przecież w Piśmie Świętym jest powiedziane, że nawet nieprzyjaciół trzeba kochać, a także, że jeśli masz coś przeciw bratu swemu, to najpierw z nim się pojednaj, a potem idż przed ołtarz. Czy to nie dotyczy bliżniaków? Ciekawe. Może w Radiu Maryja uczą inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Re: Przepraszam cały PiS 25.10.07, 21:00 Jezus Chrystus powiedział : Nowe wam przykazanie daje abyście się miłowali. Ale nie wszyscy posiadają umiejętność czytania ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wyszynek.awk Re: Przepraszam cały PiS 25.10.07, 23:51 samideano napisał: > Nie wiedziałem, że w PiS-ie nie można przyznawać się,że się ma > brata. To chyba wyjątek pierwszy na świecie. I jak tu mówić o > miłości bliżniego, kiedy nawet brata się nie uznaje? A przecież > w Piśmie Świętym jest powiedziane, że nawet nieprzyjaciół trzeba > kochać, a także, że jeśli masz coś przeciw bratu swemu, to najpierw > z nim się pojednaj, a potem idż przed ołtarz. Czy to nie dotyczy > bliżniaków? Ciekawe. Może w Radiu Maryja uczą inaczej? Masz rację - ale za takiego brata może powinno się przepraszać, choć bliźniaka nikt sobie sam nie wybrał. Wyobraź sobie, że Lech jest z Jarosławem od dziecka...brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
samideano Przepraszam cały PiS 25.10.07, 17:16 Nie wiem ile jeszcze bzdurnych rzeczy wymyśli p. premier nie potrafiący przyjąć porażki w spokoju. Jeśli chodzi o przeprosiny to raczej ze strony PiS owców obrzucano różnymi rzeczmi PO, nie mówiąc już o Radiu Maryja, gdzie prawie codzienne siedzieli ministrowie PiS-u, a co mówił Kurski, Brudziński, Macierewicz i inni, a co o prezydencie i jego żonie mówił o. Rydzyk? I co? Oni nie muszą przepraszać? Wiadomo. Przegrało się i nie można tego przboleć, więc szuka się różnych sposobów, żeby tylko dopiec konkurentowi. I tak ma wyglądać konstruktywna opozycja? A jeszcze nowy rząd nie powstał. Można sobie wyobrazić co będzie potem, Oto ,,prawdziwi Polacy i katolicy" wychowankowie stajni toruńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Przepraszam cały PiS 25.10.07, 17:30 Śmichu warte ! Jak już nie mogą inaczej to zachowują się jak stare cioty, a nie mężczyźni. Odwołują się do zasad, nie przestrzegając żad nych. Chamstwo u nich wyźierało z każdego kąta, a teraz udają kulturę. Odwołują się do swych stanowisk, chybocąc się na nich. Bo to już koniec trzeba iść spać. Nie potrafią godnie odejść w nicość polityczną. Bo ty lko to ich czeka. A kto przeprosi naród polski za upodlenie i ośmiesze nie na arenie świata. Odpowiedz Link Zgłoś
cezarzdobywca Przepraszam cały PiS 25.10.07, 17:34 ja tez przepraszam PiS ze po dwoch latach zaglosowalem na PO.Mialem juz dosyc tego "zjawiska biologicznego",polityczne pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Przepraszam cały PiS 25.10.07, 18:03 Jak oszołom Rydzyk obraził Jego Małość prezydenta z małżonką to ten...............[można czytać dowolnie]nawet dzioba nie otworzył. Odpowiedz Link Zgłoś
milld Przepraszam cały PiS 25.10.07, 18:14 Dziwny honor Pana Prezydenta (i jego brata) - w kratke. Nazwanie Pani Prezydentowej jędzą i wysyłanie jej na eutanazję jakoś go nie ubodło, nawet nie zaprotestował, a określenie "bracia Kaczyńscy" obraziło na śmierć. Może nie lubi przestał lubić brata i dlatego się obraził na wymawianie ich jednym tchem? A swoją drogą, oni obrażać mogą, choćby przez skoligacenie Platformy z mordercami Księdza Popiełuszki, ale do siebie nie stosują tej miary... Dziwni ludzie, bardzo dziwni... Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Super komentarz :-))) 25.10.07, 18:56 Cały Naród przeprasza... braci Kaczyńskich :-))) Jest nam niezmiernie radośnie, że was wykopaliśmy z rządu, prosimy Nas nie drażnić, bo jeszcze wykopiemy z dużego pałacu jednego z braci. Przed terminem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mileg [...] 25.10.07, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Przepraszam caly PiS 25.10.07, 19:45 Zastanawiam sie Tylko jak Tusk i jego rzad bedzie przepraszal Polakow za swoje rzady???!!! A wydaje mi sie, ze bedzie bardzo wiele do przepraszania. Krytykowac i obiecywac gruszki na wierzbie jest bardzo latwo. Dobrze rzadzic - niezwykle trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Nikogo nie przepraszam, 25.10.07, 20:46 ciebie też, tylko powiem ci wet3, że wygrana PO napełniłą ogromną rzesze Polaków nowa siłą i wiarą w lepszą przyszłość, dodała im skrzydeł, czego niestety nie była w stanie sprawić poprzednia ekipa, czyli PiS-owcy. Takie nastroje nie panowały w Polsce juz od dawna, więc ty ze swoim czarnowidztwem nie jesteś mile widziany. Po co antycypować i wymyslać fakty, które nigdy mogą nie zaistnieć. A jeżeli chcesz by nie było za co przepraszac to weź się do roboty i wypełniaj swoje obowiązki sumiennie, respektuj prawo, postepuj wg prawdziwie słusznych i mądrych zasad, więc po prostu, jeśli Ci zależy, sam bądź w porządku, to i efekty rzadzenia Pana Tuska będa widoczne. I może wtedy stanie się ten cud? Czego Tobie i sobie zycze;) Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: chamstwo a nie inteligencja 25.10.07, 20:10 Aha :-))) OK, jak to jest chamstwo, to jakim bezmiarem knajactwa i prostactwa są wypowiedzi Jarosława z ostatnich dwóch lat... Sympatycy PiS, jak i politycy tej partii, to żałośni hipokryci, zakłamani mierni ludzie... sami opluwają i obrzucają kalumniami... Ot polityka Kalego... Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Przepraszam cały PiS 25.10.07, 21:10 Bardzo przepraszam, że oddałem swój głos na Donalda Tuska. Pokornie proszę o wybaczenie. Posypuję głowę popiołem i schylam ją nisko przed ojcami narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Przepraszam cały PiS 25.10.07, 22:59 Ja nie przepraszam, ale proszę dziennikarzy. Nie pokazujcie Putry gdy jem kolację. Jak można nosić takie coś na twarzy!!! (?) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: przypadek 26.10.07, 03:25 przypadek napisał: > Bardzo przepraszam, że oddałem swój głos na Donalda Tuska. Pokornie proszę o > wybaczenie. Posypuję głowę popiołem i schylam ją nisko przed ojcami narodu. Poczekamy rok lub dwa. Wtedy bedziesz wiedzial za co masz przepraszac!!! PS - Mam nadzieje, ze zaglosowales na Tuska tylko przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva Przepraszam cały PiS 25.10.07, 23:00 kuriozalne doprawdy... może jeszcze powinien przeprosic za to, że wygrał wybory??? [url=www.profeo.pl]Dyskusja na poziomie[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: anna_diva 26.10.07, 15:50 anna_diva napisała: > kuriozalne doprawdy... > może jeszcze powinien przeprosic za to, że wygrał wybory??? Niewatpliwie powonien przeprosic za ordynarne chamstwo i klamstwa podczas kampanii wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka [...] 25.10.07, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zajbel Re: Faktycznie w GWnie zatrudniają samych PO_Yebó 26.10.07, 15:31 Boże ty widzisz i nie grzmisz , Toż to przeczytać nie idzie nic z forum bo zaraz się jakiś pisiak wkurza . Poznaję was z daleka jak tylko jakieś obelgi to wiadomo pisiak. Nie umiecie żyć normalnie, nie umiecie rządzić, nie umiecieprzegrywać, nie umiecie znależć przyczyn własnej porażki , nic nie umiewcie no chyba tylko rzucać mięchem na innych. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zajbel 26.10.07, 15:54 Oj, czerwona lub lewacka krowko boza! Twoja przewrotnosc i perfidia jest doskonala. Ciskanie miesem raz inwektywami jes tylko i wylacznie specjalem komuchow oraz eurolewizny. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 wet3 26.10.07, 23:41 wet3 napisał: > Oj, czerwona lub lewacka krowko boza! Twoja przewrotnosc i perfidia > jest doskonala. Ciskanie miesem raz inwektywami jes tylko i > wylacznie specjalem komuchow oraz eurolewizny. Poproszę o jeden chociaż przykład "ciskania mięsem oraz inwektyw" ze strony PO w stronę (z przeproszeniem) aparatu partyjnego PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: nutka57 27.10.07, 00:59 nutka57 napisała: > wet3 napisał: > > > Oj, czerwona lub lewacka krowko boza! Twoja przewrotnosc i > perfidia > > jest doskonala. Ciskanie miesem raz inwektywami jes tylko i > > wylacznie specjalem komuchow oraz eurolewizny. > Poproszę o jeden chociaż przykład "ciskania mięsem oraz inwektyw" ze > strony PO w stronę (z przeproszeniem) aparatu partyjnego PiS. Ciskano we mnie niezliczona ilosc razy. Z PO celowal w tym roman337. Odpowiedz Link Zgłoś