rydzyk_fizyk 29.10.07, 07:38 A niedługo prokuratura też pewnie nastawi żagle na nowy wiatr. Ja ciągle czekam na wyjaśnienie czy CBA może posługiwać się fałszywymi dokumentami i przebierać się za policjantów: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stawonog a ja chcialbym madrego prawa i kontroli nad 29.10.07, 07:58 służbami przez parlament. Powinno sie to podobac pis, w koncu to opozycja kontroluje komisje ds sluzb :) Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: a ja chcialbym madrego prawa i kontroli nad 29.10.07, 10:14 Obawiam się, że im to nie wystarczy. Kaczyńskiego udobrucha jedynie pełnia władzy. Jego braciszek obraził sie na naród, bo większość biorących udział w wyborach nie głosowało na PiS. Już teraz bzdurzą coś o tajnej masońskiej akcji nawoływania do udziału w wyborach jako sprzecznej z cisza wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Problem z CBA 29.10.07, 08:10 Co teraz bedzie z nadgorliwymi prokuratorami lokajami ministra ZERO. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Problem z CBA 29.10.07, 09:32 Kiedy wyczyści sie prokuraturę i sądy z esbeckim myśleniem?????Kraj się zmienia a w sądownictwie nadal stalinowskie myślenie!!!To my sadzamy a od naszych wara!!!Jak PiS-owcy mogli zamykać naszych sponsorów i darczyńców dla PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś