jabo23 To nic, to tylko sfrustrowany PISuar... 08.11.07, 11:04 ... po przegranych wyborach. Ciekae jak będzie śpiewał jak dokopią mu kumple z własnej partii. A to tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
arq Re: To nic, to tylko sfrustrowany PISuar... 08.11.07, 11:13 Czemu on jest tak durny??? :-O Mam apel do wszystkich mediow. Przestancie go pokazywac, opisywac, wspominac. Bedziecie dzieki temu mieli wieksze zaslugi dla zdrowia spoleczenstwa, niz wszystkie reformy sluzby zdrowia razem wziete. Jak dla mnie, to media tylko sobie szkodza mowiac o tym czlowieku. Przeciez az nie chce sie ich otwierac, bo tam znowu bedzie ten typ... Odpowiedz Link Zgłoś
biedro.neczka przeczytajcie ksiazeczke Faktu - Jadwiga Kaczynska 08.11.07, 11:22 cala prawda o mnie. Czy cos podobnego. Pomimo oczywistego doboru wygodnych faktow, bo przeciez to propagandowa literatura, wylania sie obraz zrodla, z ktorego wyszli bracia. Oni nie lgaja. Jezeli cos pomysla, to tak jest, bo powstalo w ich glowach. Wiecie, jaka byla konstatacja chlopcow po zakonczeniu zdjec do O dwoch takich ? Ze nie chca byc aktorami, tylko rezyserami. I to walsnie robia. Apodyktyczna matka, przed ktora nie mozna odslonic prawdziwych potrzeb nastolatka, pelna frazesow i wielkich slow, za ktorymi nic byc nie musi, bo i tak nie sprawdzi - zbyt zapracowana. I obserwacje poczynione podczas zabawy w film. Mozecie sie smiac z tego, co pisze. Ale ja mysle, ze zostali tym zdemoralizowani w dziecinstwie. I w zycie weszli podpierajac sie jeden o drugiego. Nie musieli weryfikowac wyciaganych przez siebie wnioskow z nikim z zewnatrz. Mieli swoj swiat. Charakteropaci bez watpienia. Cieszy mnie, ze tak wczesnie to sie pub;licznie ujawnilo. Bo moglo byc gorzej - przyznajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
ml2403 Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 11:09 Okazuje się, że tak jak trudno przewidzieć granice ludzkich możliwości w sporcie, tak trudno przewidzieć granice bezczelności. Oto największy kłamca RP, który bez zająknienia łgał wielokrotnie, mówi jaki to on jest prawdomówny. Myślę, że wielu mistrzów kłamstwa w grobach się przewraca jakiego doczekali się konkurenta. O co do Niesiołowskiego, oczywiście mówił niepochlebnie o PiS ale prawdę, natomiast sługusy PiS typu Gosiewski, Putra czy Szczypińska prócz sączenia jadu między fakty wkładali kłamstwa. To już ze strony JK wyraźne objawy chorobowe, kto mówi źle o PiS ten kłamie, a dodatkowo jest sojusznikiem przestępców i planuje powtórkę z 13 grudnia. W ZSRR jak ktoś mówił źle o partii to wg ich wodzów miał zaburzenia umysłowe i zamykano go w szpitalach psychiatrycznych. Gdyby PiS miał takie możliwości jak KPZR na pewno twórczo rozwinąłby ten pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
donpablos Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 11:13 Kolejne "NIEBYWALE CHAMSTWO" w wykonaniu premiera. Juz nawet nie chce tego komentowac. Straszny czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Piękna elokwencja Panie Prezesie 08.11.07, 11:17 Uczę takiej na swoim blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Piękna elokwencja Panie Prezesie 08.11.07, 11:23 placebo99 napisał: > Uczę takiej na swoim blogu. > To widać, słychać i czuć!:) ----------------------------------------------------------------------- "Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezes naszego PiS klubu, niech żyje nam!" To śpiewałem ja placebo 99 Panie Prezesie! Odpowiedz Link Zgłoś
redgale Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 11:18 Kolejny raz Pan Kaczyński sam kopie dołek pod sobą... Czy stwierdzenie, że czyjaś "bardzo wysoka pozycja w PiS była raczej wynikiem życzliwości towarzyskiej niż dorobku politycznego" dobrze świadczy o tej partii? <zniesmaczony> I mówi to w dodatku sama gwiazda tej szopeczki! ;) Ps. W "knajactwie" nie przewyższą bo dawno przewyższyli... kogo się dało! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w kna 08.11.07, 11:27 redgale napisała: > Kolejny raz Pan Kaczyński sam kopie dołek pod sobą... > Czy stwierdzenie, że czyjaś "bardzo wysoka pozycja w PiS była raczej > wynikiem życzliwości towarzyskiej niż dorobku politycznego" dobrze > świadczy o tej partii? <zniesmaczony> > I mówi to w dodatku sama gwiazda tej szopeczki! ;) > Ps. W "knajactwie" nie przewyższą bo dawno przewyższyli... kogo się > dało! Niczym nowym nie jest że knajak zarzuca innym knajactwo. Jaki koń jest, każdy widzi. Miał być rumak a tu okazało się że to tylko chabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 Super chata na Żoliborzu, za komuny??????? 08.11.07, 11:29 Rodzina Kaczyńskich czym sobie zasłużyła u Bieruta i Gomułki, na taki luksus i fajne życie, gdy patrioci byli prześladowani,żyli w nędzy, byli MORDOWANI??? Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Re: Super chata na Żoliborzu, za komuny??????? 08.11.07, 11:33 Kim był ojciec Kaczyńskich????..tu jest klucz Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Super chata na Żoliborzu, za komuny??????? 08.11.07, 12:03 roman337 napisał: > Kim był ojciec Kaczyńskich????..tu jest klucz xxxxxxxxxxxxxxx Wedle, bodajże, Wikipedii Pan Rajmund Kaczyński organizował na Politechnice Warszawskiej specjalne przyspieszone studia dla aktywu PZPR-owskiego. I za to otrzymali Państwo Kaczyńscy od PZPR prawo do tej willi na Żoliborzu. A były to czasy, kiedy władza komunistyczna zabierała "nadmetraż" właścicielom przedwojennych nieruchomości i mieszkań. "Towarzyszowi" Kaczyńskiemu powodziło się, jak na tamte czasy, znakomicie. To stąd pewno bierze się część kompleksów braci Kaczyńskich i ich swoisty chamowaty, a dla "czerwonej burżuazji" typowy, styl bycia i sposób traktowania ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Super chata na Żoliborzu, za komuny??????? 08.11.07, 11:45 sam sobie odpowiadasz że "patrioci" byli prześladowani W tym czasie Kaczyńscy.....kradli Księzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszbankowski Kaczyński, lecz się... 08.11.07, 11:25 ...nawet ja cię przeprosiłem, a ty idioto dalej swoje. Takich jak ty się leczy w zakładach zamkniętych, a ty i tak miałeś szczęście, że cię nikt nie zlinczował za te wszystkie bzdury, które palnąłeś i wymyślileś, i za wszystkie krzywdy jakie wyrządziłeś temu krajowi. spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 11:26 Coz mie obchodza Jarosława Kaczyńskiego insynuacje. Zobaczymy za pol roku ... jezeli utrzyma wladze w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma wylewający sie z braci Kaczyńskich bełkot, 08.11.07, 11:27 wskazuje, że obaj, po przegranych wyborach, przechodzą załamanie nerwowe. Miało byc (ponowne) "panie prezesie melduje o wykonaniu zadania", a skonczyło sie ponad 10 % przegraną ! Wyobraźacie, jak ich musi boleć. Rozpierała ich pycha. Teraz bedą szukac winnych. Wg Kaczyńskiego winien Dorn, bo przyprowadził psa do Sejmu, Dorn mówi, że II miejsce Nelly na liście, to błąd etc., etc. A ja się śmieję i mam ich.... Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Jarosław Kaczyński 08.11.07, 11:32 Jarosław Kaczyński= NAJBARDZIEJ KONFLIKTOWA OSOBA W NASZYM KRAJU. WSTYD. CZYTAJĄC JEGO WYPOWIEDZI MAM ODCZUCIE, ŻE JEST ON PO PROSTU CHORY PSYCHICZNIE...AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Super chata na Żoliborzu, za komuny??????? 08.11.07, 11:34 Tak!.. Przeciwnicy" komunistów na Żoliborzu...to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
tege Kłamca mówi: "kłamię" :D 08.11.07, 11:34 Co za zbieg okoliczności, że tylko w tej sytuacji chociaż częściowo mówi prawdę (jeśli wiecie o co chodzi ;) )... Odpowiedz Link Zgłoś
aja195 Jarosław K. = Kłamca, kłamca 08.11.07, 11:38 Ile razy Jarosław K. skłamał publicznie, przed kamerami, w żywe oczy swoim wyborcom i zaatakował PO i Donalda Tuska. Niezliczone razy chociażby od czasu przegranych wyborów 22.11.2007. A nie słyszałem jeszcze ani jednego kłamstwa, ani "knajackiego" - ciekawe co to znaczy, nie ma takiego słowa w Wikipedii, może Jarosław K. powinien uzupełnić tę encyklopedię - ataku ze strony Donalda Tuska. Kiedś były wykształciuchy teraz ludzie wychowani na podwórku, jak większość z nas z wyjątkiem ex-premiera. Ciekawe gdzie się wychował? Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Premier Spluwka znowu łże! I dobrze! 08.11.07, 11:38 "Ja też nie bardzo nadaję się na Tuska - nie wychowałem się jednak na podwórku, jak on sam o przyznaje, ale w trochę lepszych miejscach. Mam więc pewne opory przed łganiem w żywe oczy." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Mały mocno nieprzyjemny i kłamliwy człowiek. Ostatnio Pan Jarosław Kaczyński nie ma dnia, w którym by nie oskarżał swoich politycznych przeciwników o to, co sam popełnia. To nie Pan Tusk łże systematycznie, to Pan Premier Pistolecik łże równie naturalnie jak oddycha, to nie PO kontroluje media, to ludzie Pana Premiera Spluwki w TVP zrobili sobie pośmiewisko z neutralności i obiektywności, to nie "autorytety" walczą z wolnością słowa i z demokratyzacją kraju, to PiS pod przewodnictwem Pana Premiera Pukawki zaatakował swobody obywatelskie. Tylko się cieszyć, że mały łgarz nie zastrzelił Pana Tuska. To, że Pan Jarosław Kaczyński opowiada takie niedorzeczności wyjdzie tylko na dobre reszcie ugrupowań politycznych. A PiS rozpadnie się bez Pana Jarosława, tak jak Radio Maryja rozpadnie się bez ojca Rydzyka. Wspólny tu mianownik jest taki, że spoiwem tych dwu instytucji są dwaj mali krętacze, a ich elektorat, głównie z jakiegoś ponurego ciemnogrodu powoli kurczy się i odchodzi w siną dal. Pan Jarosław Kaczyński może już tylko tracić. A do tego dojdą komisje śledcze, być może instytucje do walki z korupcją zainteresują się sprawą działki w Gdańsku, okradzeniem tamtejszej WAM i Panem Prezydentem, no, Pan Jarosław będzie miał harmonogram raczej napięty. Zamotany we własne niedorzeczności będzie Pan Jarosław Kaczyński postacią żałosną. Dobrze, i po ludzku, powiedział Pan Prezydent Wałęsa, że żal mu braci Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne pogarda dla nizin? 08.11.07, 11:45 no czy mi sie wydaje, czy ten facet odczuwa szczerą pogardę dla "nizin społecznych"??? Mój Boże, gratuluję elitarnego wychowania panie Jarku, i doskonałego samopoczucia w związku z tym. Tylko przypominam, że to właśnie "niziny" i "ciemny lud" to elektorat pisu. Zatem ODROBINę SZACUNKU. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re:Nauczył się tego od Tuska, człowieka bez honoru 08.11.07, 11:45 Panie Bonar, czy mógłby Pan dać chociaż jeden rzetelny przykład na poparcie tej cudacznej opinii. Gdzie Pan przebywał ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 W kraju, w kraju panie tomekjeden! 08.11.07, 12:02 Coś pamięć chyba Panu szwankuje? Toż nie pamięta Pan, lub co bardziej prawdopodobne, pamiętać nie chce, jak zachowywał się Tusk i jego dzielna drużyka z PO po wygranych dwa lata temu wyborach przez PIS? Przecież byli wielokrotnie zapraszani przez PIS do koalicji. Ale te pyszalki i bufony za nic nie chciały uznać swojej przegranej. Moim zdaniem obaj Kaczyńscy przerastają Tuska o głowę, pomimo, że fizycznie to on jest od nich wyższy. Jeszcze się Pan - Panie tomekjeden o tym przekona. Dla ścisłości, nie jestem zwolenniczką PIS i nie na nich głosowałam w ostatnich wyborach. Ale jestem racjonalistką i bacznie obseruję scenę polityczną oraz wyciągam wnioski. I proszę nie próbować narzucać mi wzorem PO-wców swojego zdania na temat Tuska i Kaczyńskiego, PO i PIS. Jeśli Pan tego nie zauważa - jest demokracja i każdy ma prawo do własnych poglądów. Jeśli moje się Panu nie podobają - to już Pana problem. A Herr Tusk o wyglądzie gestapowca zupelnie nie budzi we mnie nawet cienia sympatii. I jakoś nie jestem w stanie uwierzyć, że się mylę w swoich ocenach tej nijakiej persony. A to już się niedługo okaże. Więc może trochę mniej euforii nad jeszcze niedoszłym premierem i jegoświtą. Najpierw niech pokażą, co zrobią. Może wtedy to i ja się do nich przekonam. Jako psycholog z wykształcenia, nie sądzę bym się aż tak pomyliła w swoich odczuciach. I jeszcze jedno, dla Pana moja opinia może być cudaczna, a dla mnie ta nieuzasadniona euforia i entuzjazm chyba bardzo młodych i niedoświadczonych ludzi jest znacznie bardziej cudaczny. Życie wkrótce pokaże, kto z nas ma rację szanowny Panie tomekjeden. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: W kraju, w kraju panie tomekjeden! 08.11.07, 12:12 bonar10 napisała: > Coś pamięć chyba Panu szwankuje? Toż nie pamięta Pan, lub co bardziej > prawdopodobne, pamiętać nie chce, jak zachowywał się Tusk i jego dzielna drużyk > a > z PO po wygranych dwa lata temu wyborach przez PIS? Przecież byli wielokrotnie > zapraszani przez PIS do koalicji. Ale te pyszalki i bufony za nic nie chciały > uznać swojej przegranej. Moim zdaniem obaj Kaczyńscy przerastają Tuska o głowę, > pomimo, że fizycznie to on jest od nich wyższy. Jeszcze się Pan - Panie > tomekjeden o tym przekona. Dla ścisłości, nie jestem zwolenniczką PIS i nie na > nich głosowałam w ostatnich wyborach. Ale jestem racjonalistką i bacznie > obseruję scenę polityczną oraz wyciągam wnioski. I proszę nie próbować narzucać > mi wzorem PO-wców swojego zdania na temat Tuska i Kaczyńskiego, PO i PIS. Jeśli > Pan tego nie zauważa - jest demokracja i każdy ma prawo do własnych poglądów. > Jeśli moje się Panu nie podobają - to już Pana problem. A Herr Tusk o wyglądzie > gestapowca zupelnie nie budzi we mnie nawet cienia sympatii. I jakoś nie jestem > w stanie uwierzyć, że się mylę w swoich ocenach tej nijakiej persony. A to już > się niedługo okaże. Więc może trochę mniej euforii nad jeszcze niedoszłym > premierem i jegoświtą. Najpierw niech pokażą, co zrobią. Może wtedy to i ja się > do nich przekonam. Jako psycholog z wykształcenia, nie sądzę bym się aż tak > pomyliła w swoich odczuciach. I jeszcze jedno, dla Pana moja opinia może być > cudaczna, a dla mnie ta nieuzasadniona euforia i entuzjazm chyba bardzo młodych > i niedoświadczonych ludzi jest znacznie bardziej cudaczny. Życie wkrótce pokaże > , > kto z nas ma rację szanowny Panie tomekjeden. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Owszem pamiętam. Pamiętam, jak Pan Dorn zanim jeszcze doszło do rozmów z PO, zarezerwował wszystkie ministerstwa siłowe dla PiS-u. Podkreślam, przed rozmowami. PiS nie chciał koalicji z PO. Pamiętam, jak Pan Jarosław Kaczyński mówił, że nie będzie Premierem, że na pewno nie będzie koalicji z Samoobroną i LPR-em, że Pan Marcinkiewicz nie jest premierem tymczasowym a jest premierem na całe cztery lata kadencji. Pani jest psychologiem? Pani raczy sobie żarty stroić. Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 Giełda leci w dół! Gdzie jest ten cud????????????? 08.11.07, 11:47 Tusk, może zacznij wreszcie działać. Przecież masz kolesi na zachodzie, którzy dzierżą linki wielkiego biznesu i kasy! Niech za nie pociągną i przestaną siać niepokój w sercach inwestorów giełdowych! Co to, wojna się zbliża?! A może koniec świata?! Prawdę mówiąc nie dziwiłabym się bardzo, gdyby okazało się to drugie prawdą. Bo skoro mamy takie elity polityczne - miernoty do n-tej potęgi, no to czegóż można się spodziewać? W tej sytuacji czekam na obiecany cud!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
argonia Re: Giełda leci w dół! Gdzie jest ten cud???????? 08.11.07, 12:16 do kogo ta gadka? może by tak ten wzór cnót wszelakich Kłamczyński tym razem Lechu,mianował wreszcie Tuska premierem, giełda leci w dół,ciemna niewiasto,właśnie z tego powodu,że Jarosław sprawuje jeszcze władzę jako premier mimo,że Tusk już od dwóch dni powinien sprawować ten urząd. Odpowiedz Link Zgłoś
kruk51 Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 11:49 Zastanawiam się, czy Pan Jarosław Kaczyński jest zdolny czegośkolwiek się jeszcze nauczyć w życiu. Czy potrafi wyciągnąć wnioski z tego co się wydarzyło. Czy zrozumie że świat zdecydowanie odszedł od totalita ryzmu. Mam poważne obawy. Uważa, iż przegrał bo źle zostały rozdane ka rty i były znaczone. Pragnie się odegrać ! Polska to nie szulernia ! Odpowiedz Link Zgłoś
trybowski Znakomicie pokonuje Pan własne opory! :) 08.11.07, 11:50 Cieszę się, że potrafi Pan tak znakomicie pokonywać własne opory! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_metresa Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 11:56 Allah jest wielki a Jaroslaw jest Jego prorokiem. Łże jak z nut ilekroc rozdziawi tę swoją falszywą paszczękę. Wyuczone czy wyssane z mlekiem matki (też przecudnej urody) - mało ważne! Meritum pozostaje niezmienne i tak. Łgarz, który już nawet sam sobie nie wierzy. Relatywizm jego religia. Kąsa już nawet swe najwierniejsze kundle (vide Ludwik i Saba). Za tydzień bedzie już wbijał przybocznych na pal. I wówczas do woli bedzie mógł napawać sie swą władzą - dumnie krocząc pośród ścierwa. I dobrze! Jest ci on ścierwa wart! Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Zielone winogrona 08.11.07, 11:57 Kiedy wreszcie przestanie sie drukowac te chore wypowiedzi? To nie jest polska rzeczywistosc. To nie jest nawet zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
libovitz Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 11:58 no cóż...chciałaby dusza do raju Odpowiedz Link Zgłoś
argonia Re: Nauczył się tego od Tuska, człowieka bez hono 08.11.07, 12:02 przeczytałam wszystkie spoty,uff,dobre to było-wraca wiara w mądry Naród! a tu na koniec niespodzianka,o nie! gościu "bonar10", nie z nami takie numery: 1.zabrakło argumentów do obrony Jarosława (jak ktoś kiedyś go nazwał) Kłamczyńskiego? 2.sprawdź w słowniku znaczenie słowa "honor",a potem je używaj w prawidłowym kontekście Odpowiedz Link Zgłoś
bonar10 argonia, mówią że Polak mądry po szkodzie 08.11.07, 12:16 więc jest jeszcze dla Ciebie nadzieja. Bo szkody będą i życzę ci żebyś je odczula na własnej skórze. Może wtedy potrafisz odróżnić dobro od zła i mądrość od naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Jarosław K. 08.11.07, 12:07 ..NAJLEPSZE JEST TO: Ja też nie bardzo nadaję się na Tuska - nie wychowałem się jednak na podwórku, jak on sam o(?) przyznaje, ale w trochę lepszych miejscach. TAK, TAK..W DZIELNICY KOMUCHÓW. RZECZYWIŚCIE LEPSZE MIEJSCE. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab nie wychowałem się jednak na podwórku, jak on sam 08.11.07, 12:08 ale w troche lepszych warunkach.Oczywiście ze tak ,tatuś był partyjnym aparatczykiem. A tak poza tym kaczor nadal dzieli Polaków według specyficznych dla nich kryteriów, patrz:spieprzaj dziadu,panisko idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 12:08 Zawsze tak jest, że złodziej najgłośniej woła "łapać złodzieja". To samo robi pierwszy knajak z Żoliborza: najgłośniej woła "Tusk to knajak", ponieważ nie może mu dorównać ani inteligencją, ani zachowaniem, ani kulturą. Odpowiedz Link Zgłoś