krzych.korab PIS posiada jedno,dobre mniemanie o sobie i nie 08.11.07, 12:18 przeszkadza im że wszycy inni maja inne zdanie.To takie bliskie papcia Rydzia i moherków. Odpowiedz Link Zgłoś
rubin13 Przegrany szuler 08.11.07, 12:22 Próbuje jeszcze wyciagać fałszywe karty z rękawa.Los takich oszustów jest marny.Nie potrafi odejść z klasą a szczyci się pochodzeniem z lepszych warstw obraża tych którzy dzieciństwo mieli biedne.Nie można mu tego zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
13monique_n Był jeden, który przegrał 08.11.07, 12:32 i mimo całej swojej arogancji umiał zastosować własne motto "prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale po tym jak kończy" Panie Kaczyński, wobec faktów z Pana życiorysu obecnych już w całym polskim internecie, to ja bym sugerowała nie afiszowanie się, że się na podwórku nie wychowało, oj nie afiszowanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Czyżby jakiś ukladzik u p.Prezesa? 08.11.07, 12:42 Nie zasługi i wiedz decydowaly o szefowaniu w Pisie?Jarek odkryl i to znowu u siebie UKŁAD.Knajackie ataki ,kiedyś nałaźliwość czy to znowu jakiś skrot myslowy made in PIS? Jak pisiory nie maja argumentow to znow siegaja po agentow i staja do walki ze złem. Wam już panowie dziękujemy ,Wy juz rzadziliście. Odpowiedz Link Zgłoś
drravik Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 12:43 Pan Jarosław Kaczyński wychowując się na podwórku może by się nauczył mówić : wziąłem,zdjąłem, a nie wziełem ,zdjełem .W mianowniku liczby pojedynczej Rzeczpospolita ,a nie Rzeczypospolita !!!!.Zaiste ,wychowanie na podwórku wśród kolegow rozwija.Wychowanie w izolacji "zwija" Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w kna 08.11.07, 12:43 Jaka to przyjemność słuchać tego bezsilnego zgrzytania zębami ! Odpowiedz Link Zgłoś
uwagiluzne Re: pogarda dla nizin? 08.11.07, 12:50 a najsmutniejsze jest to, że nawet gdyby cały świat, cała Polska, jego własna partia a nawet jego własny brat zwrócili się przeciwko niemu, i tak nie skłoniłoby to do refleksji, że być może zrobił coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pungent.stench Karzeł Jarosław 08.11.07, 13:15 karzeł jarosław wszystkim wjeżdza na honor tylko szkoda ze sam go nie ma ... zyczliwosci towarzyskiej knajackie ataki mozna by program zrobic do ukladania jego przemowien Odpowiedz Link Zgłoś
picer.jarek Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 13:17 Jarek, w pokretnym knajaniu jakie ty uprawiasz nikt ci nie dorowna. Jestes wredna szuja, ktora wladze osiagnela poprzez populistyczne haselka, obietnice, ktore ubrane w piekne slowka kupily naiwnych. Dwa lata nie spedziles na realizacje czegokolwiek z tych obietnic. Koncentrowales sie na umacnianiu swojej wladzy i pozycji na przyszlosc. Rozbudowujac aparat scigania w pierwszym rzedzie miales za cel wykazywanie jakimi parszywcami sa twoi polityczni przeciwnicy. Przez wredna prowokacje i wykorzystywanie zachlannosci ludzi, ktorymi sie otaczales, dolujac ich wykazywales jak skutecznie walczysz ze zlem. Wszystko to mialo jeden cel: wladza, wladza jescze raz wladza. Twoja zachlannosc byla i jest powszechnie widoczna. Nie czules, ze pograzasz sie w blocie, z ktorego nikt nie pomoze ci wyjsc. Zostales udupiony, slusznie i z klasa, na wlasne zyczenie. Teraz twoja zachlannosc nie pozwala ci pogodzic sie z przegrana. Zadne tricki, zadne nowe przekrety nie zmienia tego, jesli w jakis pokretny sposob udaloby ci sie skrocic ta kadencje sejmu pamietaj, padniesz na nos jeszcze bolesniej w nastepnych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: Jareczka trafił szlag!!..Jak miło..... 08.11.07, 13:25 Jakto "trafił" ? Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 13:26 Jarus!!!Ciebie w "knajackich" atakach nikt nie przescignie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doris.9914 J.Kaczynski, to taki ujadający ,tchórzliwy kundel 08.11.07, 13:28 wypisz wymaluj...ON !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend prosilbym Spoleczenstwo Polskie 08.11.07, 13:38 o nie danie sie sprowokowac Braciom W Amoku. Oni i na lozu smierci beda straszyc platrofma Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Kiedy Tusk obiecał 15% wzrost kursu? 08.11.07, 13:43 Może Pani podać link do tej wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Mówi kurdupel, który łże bez zmrużenia oka. 08.11.07, 13:44 [Tusk to przynajmniej się czasami zmiesza lub zawstydzi] Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 Re: Mówi kurdupel, który łże bez zmrużenia oka. 08.11.07, 13:46 on tak ma!..To osobnik bez żadnych zasad moralnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Mam więc pewne opory przed łganiem w żywe oczy. 08.11.07, 13:45 Fakt. W ŻYWE oczy mi nie łgał ale przez kamerę jak najbardziej. Zapewne również jego "pewne opory" nie są specjalnie decydujące w jego postępowaniu. Ja również miewam "pewne opory" przekraczając dozwoloną prędkość. Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 13:49 Zlosliwosc nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
lessmore Szanowny panie Kaczyński! Powiem prawdę! 08.11.07, 13:51 Wychowałem się na podwórku, na Żoliborzu, gdzie Pan także mieszkał. Z powodu wychowania na podwórku jestem prawdomówny, bo kto kłamał, nie miał tam przyjaciół. Pan natomiast chował się pod spódnicą mamusi, bo na Pochyłej podwórek nie ma, zresztą mamusia by Pana nie puściła. Pan się nie tylko na Tuska nie nadaje - Pan się nie nadaje na kogokolwiek. Dzięki wychowaniu na żoliborskim podwórku nie jestem sfrustrowany i umiem utrzymywać równorzędne kontakty z ludźmi, czego Pan nie umie, bo Pana uczono w domu tylko hierarchii - żadnych przyjaźni, żadnego partnerstwa, tylko walka z "innymi" o przewagę i władzę. Napoleon mówił: "Żołnierz z bagnetem może zrobić wiele, oprócz jednego - nie może na nim usiąść". Pańskie wychowanie skazało Pana na fechtunek, ale jak zbudować spokój, tego Pana nie nauczono. Trudno we współczesnej historii Polski wskazać większego szkodnika niż Pan. Powinien Pan ze wstydem wycofać się z polityki, zanim Pańskie knajackie ataki na wszystkich wokół przyniosą Panu powszechną nienawiść. Radziłbym też zasięgnąć porady u dobrego psychologa - może on wskaże Panu sposób osiągnięcia wewnętrznej harmonii. Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Re: Szanowny panie Kaczyński! Powiem prawdę! 08.11.07, 14:44 Ja też urodziłem się i wychowałem na żoliborskim podwórku (Mickiewicza 25), niedaleko Pochyłej (teraz znowu Lisa-Kuli), gdzie "państwo ludowe" przydzieliło p. Kaczyńskim luksusowy apartament za zasługi p. Rajmunda Kaczyńskiego, ojca braci- bliźniaków. Moja szkolna koleżanka znała braci Kaczyńskich w dzieciństwie i wspomina ich jako przemądrzałych maminsynków, którzy nie kolegowali się z nikim, natomiast za swoje przemądrzalstwo często dostawali lanie od rówieśników i uciekali z płaczem do mamusi. I to jest zapewne praźródło ich psychologicznych problemów, które, niestety, stały się na 2 lata problemami całej Polski. Gdybym miał więcej pieniędzy, to ufundowałbym wielki bilboard "ŻOLIBORZ PRZEPRASZA ZA BRACI KACZYŃSKICH". A co do kierowania PiSem - chciałbym żeby jego wódz dalej trzymał dotychczasowy kurs i pozbywał się ze swojego otoczenia wszystkich myślących ludzi, wtedy za 4 lata strategicznym celem PiSu będzie pokonanie 5% progu wyborczego. Panie Jarosławie - niech Pan wykorzysta w pełni potencjał intelektualny pani posłanki Jolanty Szczypińskiej! Przecież ona już dawno powinna była zostać mianowana przez Pana pierwszym wiceprezesem PiSu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niepisemny Kto przewyższy Kaczyńskiego w zarozumialstwie??? 08.11.07, 13:56 Rety! Myślałem że Kaczyński już mnie niczym nie zaskoczy! A tu proszę: "nie wychowałem się jednak na podwórku, jak on sam o przyznaje, ale w trochę lepszych miejscach." Ciąg dalszy wywyższania i pogardy! To nie dość że jestem wykształciuchem to jeszcze jakiegoś gorszego sortu bo całe dzieciństwo wybiegałem za piłką na "gorszym" podwórku a nie np na "lepszej" sali gimnastycznej? To tylko dodam jeszcze oczywistą oczywistość że chyba dzięki temu mam lepszy kontakt z rzeczywistością no i przede wszystkim potrafię w zgodzie...ekhm...współżyć;) z ludźmi. Różnymi ludźmi. I nie dzielę ich na "lepszych" i "gorszych". Smutek i żenada:/ Co Ci "żarliwi katolicy" jeszcze wymyślą? (prawdziwie wierzących proszę o wybaczenie tej ironii) Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Groteskowy wodzyk tupie króciutkimi nóżkami, a one 08.11.07, 13:57 coraz krótsze, coraz krótsze. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek20064 Jarosław Kaczyński: Nie przewyższymy PO w knaja.. 08.11.07, 13:58 Panie Premierze - kończ Pan, wstydu oszczędź , sobie i tym którzy na PiS oddali swoje głosy. Mam już odruch wymiotny od tego ciągłego bełkotu frustratów i zakompleksionych mięczaków. Bądź Pan kim chcesz , posłem, szefem partii ale nie obrażaj się Pan ciągle na tych kilka milionów obywateli za ich wybór.To nie Tusk wygrał , tylko jemu i PO większość wyborców powierzyła RZĄDZENIE KRAJEM !!!. I na koniec - proszę pamiętać , żę i Pan jak i pozostali posłowie jesteście u nas ( wyborców ) na liście płac. Proszę więc uczciwie zapracować na swoje pobory !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 lepsze knajactwo Tuska niz kaczofaszyzm kaczora 08.11.07, 14:02 Panie kaczynski - PiS sie wam rozPiSdzia w gruzy Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l naród polski nie dorósł do wielkości jarosława 08.11.07, 14:07 jak to kil;ka dni temu rzekł pewien profesor: większość Polaków jest głupsza od premiera. Przyznaję że jestem z tej większości i jestem dumny ze swojej głupoty Odpowiedz Link Zgłoś