ciaxp hołotę z PiS odpędzić batem po ryju ! 09.11.07, 11:15 Tylko taka metoda skutkuje w stosunku do wygłodzonych świń które odpędzamy od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: hołotę z PiS odpędzić batem po ryju ! 09.11.07, 19:42 ciaxp napisał: > Tylko taka metoda skutkuje w stosunku do wygłodzonych świń które > odpędzamy od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
popieram_stefana Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? 09.11.07, 11:17 żałosny prezydent. dla własnych i brata ambicji gotów dalej psuć nasz wizerunek za granicą. i nadal lansuje tę tragedię - Fotygę... Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? 09.11.07, 11:25 "Władysław Bartoszewski nie może powstrzymać emocji, komentując te doniesienia. Pytany, jak tłumaczy takie sygnały ze strony Pałacu Prezydenckiego, główny doradca ds. zagranicznych Tuska odpowiedział: Proszę pytać lekarzy psychiatrów." Powtarzam postulat by w ramach remontu Krakowskiego Przedmiescia przeprowadzic maly remoncik palacu prezydenckiego: w oknach wstawic kraty, a zamian zabrac klamki. Odpowiedz Link Zgłoś
razorjack powinno się zacząć od zwolnienia prezydenta !!!! 09.11.07, 11:49 przecież z takim bałwanem nie da się pracować Odpowiedz Link Zgłoś
anna_diva Re: Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szant 09.11.07, 12:00 Zastanawia mnie tylko jedno....gdzie Lechu uczył się zasad dyplomacji...najwyraźniej w piaskownicy :/ Dyskusja na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? 09.11.07, 12:07 Wróżona nam sytuacja (prezydent jeździ reprezentować Polskę i przedstawia własne zdanie, nijak nie przystające do polityki rządu), może doprowadzić do sytuacji, w której rząd będzie prowadził politykę zagraniczną jak należy i dokonywał ustaleń z przedstawicielami innych państw, zaś prezydent uparcie jeżdżący po świecie będzie robił z siebie pajaca negując co się da. W efekcie już zupełnie nikt na świecie nie będzie go traktował poważnie i ośmieszy się ostatecznie. Niestety da przy okazji okazję do kpin z naszego kraju. No, ale akurat dobrem państwa, przepraszam za słowo - bracia, Kaczyńscy się nie przejmują zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? 09.11.07, 12:18 Ja proponuję na ambasadora Arabii Saudyjskiej Panią Fatygę. Jej twarz jest tak piękna, że powinna być zasłonięta czadorem, aby żaden wyznawca islamu na nią nie spojrzał, bo ceny ropy od razu spadłyby na łeb na szyję ze strachu. I dolar poszedłby w górę. A ja mam wszystko w euro. Odpowiedz Link Zgłoś
agravka74 propozycja dla nowege premiera ! 09.11.07, 12:28 a ja proponuję wyciągnąć coś z lekcji po byłym rządzie, powołać na to stanowisko kogoś kto "pasuje" Panu Prezydentowi, a jak on odwoła swoich ambasadorów, to powołać Radka Sikorskiego, który powoła swoich. proste !!! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
1_enka Trybunał Stanu 09.11.07, 12:51 za postawę, która godzi w interesy Polski i Polaków oraz za upolitycznienie urzędu Prezydenta, Lech Kaczyński powinien stanąć przed Trybunałem Stanu. Skoro nie potrafi pogodzić się z obecną sytuacją polityczną powinien zrezygnować z urzędu, który powinien być apolityczny. Jednak miłościwie nam panujący woli całkowicie niszczyć wizerunek kraj, który reprezentuje. Żal mi go... Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Trybunał Stanu 09.11.07, 19:43 1_enka napisała: > za postawę, która godzi w interesy Polski i Polaków oraz za upolitycznienie > urzędu Prezydenta, Lech Kaczyński powinien stanąć przed Trybunałem Stanu. Skoro > nie potrafi pogodzić się z obecną sytuacją polityczną powinien zrezygnować z > urzędu, który powinien być apolityczny. Jednak miłościwie nam panujący woli > całkowicie niszczyć wizerunek kraj, który reprezentuje. Żal mi go... Odpowiedz Link Zgłoś
kazio_rozlamowiec szantażować to On sobie może... 09.11.07, 13:12 ...przed Trybunał Stanu go za to jego konstytucyjnym obowiązkiem jest powoływanie ambasadarów a jak tego nie robi to znaczy że łamie prawo poprzez zaniechanie spełnienia prawnego obowiazku... Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis44 Odwołać prezydenta !!! 09.11.07, 13:17 Rozwiązaniem problemu byłoby odwołanie prezydenta Kaczyńskiego za działanie na szkodę Państwa i Narodu polskiego. Jak chce być przedstawicielem jednej tylko partii PiS to niech się liczy z konsekwencjami. 25 milionów Polaków nie głosowało na PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Odwołać prezydenta !!! 09.11.07, 19:44 atlantis44 napisał: > Rozwiązaniem problemu byłoby odwołanie prezydenta Kaczyńskiego za działanie na > szkodę Państwa i Narodu polskiego. Jak chce być przedstawicielem jednej tylko > partii PiS to niech się liczy z konsekwencjami. 25 milionów Polaków nie > głosowało na PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? 09.11.07, 13:50 Przecież to czysta zdrada interesów Polski!! najpierw usunięcie ze stanowiska Prezydenta RP (he hehe kaczor i prezydent) a potem Trybunał Stanu.... i do piaskownicy! Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? 09.11.07, 14:24 Dlaczego żona prezia nie wpier...ła jeszcze swojemu mężowi. Przecież tylko dzięki jego głupocie jest ciągle obrażana! Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal knyp +fotyga na unijnych szczytach...buhahahahahah 09.11.07, 14:35 juz widze tego babona plasajacego z gracja krowy po parkietach Brukselskich. no i knyp podciagajacy sie na mównicy....wymiata po prostu :))) Nie zabraknie filmików do youtube..oj nie zabraknie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta No i gdzie jest ta bezstronnosc Lecha Kaczynskiego 09.11.07, 14:57 Wystapil z partii bodajze i demonstrowal jak to byc prezydentem wszystkich Polakow a teraz jego ludzie odstawiaja takie szopki. Panie Prezydencie, Czy ma Pan wplyw na swych ludzi czy tez to Panska wole ogladamy w takim wydaniu? Zza granicy, pocalujta_wujta Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta To Karolek Karski znowu kreci przewaly? 09.11.07, 15:01 Karolku, Nie znudzilo ci sie? To pisze Twoj znajomy jeszcze z czasow ZSP. Pamietasz tamte czasy? Wez zajmij sie praca zawodowa, bo polityka to nia nie jest. Oszlomy nainterpretujace prawo to nie zawodowcy polityczni. Spoza kregow twoich wplywow, czyli zza granicy (o ambasadora sie nie martwie), pocalujta_wujta Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? 09.11.07, 15:15 Chociaz glosowalem na PO jestem przeciwko mianowaniu sikorskiego na szefa MSZ(patrz:jego zona) Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? 09.11.07, 16:01 Tak retorycznie zapytam: jaki to wpływ na politykę zagraniczną ma Fotyga, skoro ma go zachować? Nadal będzie nic nie robić? A propos wypowiedzi prof. Bartoszewskiego: nieprawda, Kaczyński jest prezydentem wszystkich Polaków, wszystkich prawdziwych, czystych rasowo, narodowo, genetycznie i patriotycznie Polaków, a takich wg definicji PiS jest właśnie 5 mln. Pozostałe 25 mln (dorosłych obywateli mam na myśli), to postkomuniści, agenci, zomowcy, Żydzi, Europejczycy, liberałowie, homoseksualiści, hołota, wykształciuchy, oraz kpt Piotrowski, zabójca ks. Popiełuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 ! 09.11.07, 16:52 ....Lech Kaczyński jest prezydentem nie tylko 5 milionów wyborców PiS, ale także 25 milionów Polaków, którzy nie głosowali na PiS...! I TAKA JEST ARCYPORAŻAJĄCA OCZYWISTA RZECZYWISTOŚĆ! =================================================================== PRZEDŚMIERTNE KONWULSJE. ŻENADA NA SKALĘ OGÓLNOŚWIATOWĄ! KONFLIKTY Z WSZYSTKIMI I WSZYSTKIM CO SIĘ PORUSZA, TO DEWIZA PANUJĄCYCH ZJAWISK BIOLOGICZNYCH. PANIE ŚWIEĆ NAD ICH DUSZAMI. ..A NA MIEŚCIE MÓWIĄ, ŻE KIBEL W KANCELARII ZNOWU SIĘ ZAPCHAŁ. Hehe.. ...........AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? 09.11.07, 17:38 Mozna odwrocic slowa i bedzie: Sikorski albo ambasadorzy - Tuskowy szantaz! Odpowiedz Link Zgłoś
arnianarn Impichment jest rozwiazaniem problemu ! 09.11.07, 19:29 Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? A czy ktos rozwazal impichment ? Precz z takim prezydenckim szantazysta ! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Impichment jest rozwiazaniem problemu ! 09.11.07, 19:44 arnianarn napisał: > Ambasadorzy albo Sikorski - prezydencki szantaż? > A czy ktos rozwazal impichment ? Precz z takim prezydenckim > szantazysta ! Odpowiedz Link Zgłoś