taxal ale o co chodzi; na jakiego grzyba wogole wience? 11.11.07, 16:30 dajcie spokoj, kto jak ma polozyc wieniec; tym co polegli to wisi Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 a ja popieram PiS i szanuje Prezydenta :) 11.11.07, 16:32 ...> szkoda , ze polacy to taki nijaki narod, jeden drugiego topi w kropli wody, jak widac na tym forum to chyba sam odpad od PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: a ja popieram PiS i szanuje Prezydenta :) 11.11.07, 16:35 ja też go będę szanował...jak śmietnik historii się nad nim zamknie youtube.com/watch?v=D7-uMe4YMyI Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: a ja popieram PiS i szanuje Prezydenta :) 11.11.07, 16:36 ...> chyba nie wiesz co to historia, nie myl z twoja histeria :) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: a ja popieram PiS i szanuje Prezydenta :) 11.11.07, 16:38 morientes.wrzuta.pl/audio/plz4fmDE4z/defekt_mozgu-pisiory_na_wybory Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: a ja popieram PiS i szanuje Prezydenta :) 11.11.07, 17:26 ...> zrob to sobie na kolacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Zgrzyty na pokaz, a mycie rąk - za zasłoną 11.11.07, 16:44 PO już kombinuje, jak uniknąć rozliczenia kaczyzmu i nie powoływać komisji śledczych. wiadomosci.onet.pl/1639027,11,item.html Po zamiarach oddania pisduckom polityki zagranicznej, tworzenia "koalicji konstytucyjnej" i robaczywych inwektywach Niesiołowskiego wobec gejów i feministek - to kolejny objaw zkaczenia PO. Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: Zgrzyty na pokaz, a mycie rąk - za zasłoną 11.11.07, 16:53 ...> dziecko a za co kaczyzm rozliczac, jesli komunistom za zbrodnie Po nie dala pokuty, dlaczego ty taki glupi i naiwny, a ile kapusiow w PO, policzyles tych kretaczy czy nie masz odwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Zgrzyty na pokaz, a mycie rąk - za zasłoną 11.11.07, 16:58 doris9914 napisała: > ...> dziecko a za co kaczyzm rozliczac, jesli komunistom za zbrodnie > Po nie dala pokuty, dlaczego ty taki glupi i naiwny, a ile kapusiow > w PO, policzyles tych kretaczy czy nie masz odwagi :) Masz racje na zlodzieju czapka gore , srali w portki cale dwa lata . Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: Zgrzyty na pokaz, a mycie rąk - za zasłoną:) 11.11.07, 17:07 .> chyba ci sie lata pomylily, a zreszta po co odwet cudowi przciwstawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Zgrzyty na pokaz, a mycie rąk - za zasłoną 11.11.07, 20:30 doris9914 napisała: > ...> dziecko a za co kaczyzm rozliczac, jesli komunistom za zbrodnie > Po nie dala pokuty, dlaczego ty taki glupi i naiwny, a ile kapusiow > w PO, policzyles tych kretaczy czy nie masz odwagi :) Widzisz glupia kobieto, przez 2 lata kaczynscy z macierewiczami i cala banda psow gonczych bylego SB a dzisiaj PiS nie znalazlo w szeregach PO ani jednego kapusia, natomiast PiS okazalo sie byc ich kolebka z bracmi kaczynskimi na czele...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: Jak przedstawiać Tuska? Zgrzyt podczas obchod 11.11.07, 16:51 abhaod napisał: > przepychanki w PiSiorowej piaskownicy Jesli matematyka ma byc powodem zgrzytow to dobrze bylobu żeby wszyscy znizyli sie do poziomu analfabetow i przestali liczyć:) Taki wniosek mozna wysnuc z Twojej mądrosci ateuszu Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Jak przedstawiać Tuska? Zgrzyt podczas obchod 11.11.07, 17:04 przydajesz mi, bez powodu, honoru, mospanie, na razie pozostaję agnostykiem, a poza tym , jak pokrętna potrafi być PiSiorowa logika wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4616013.html Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 Głosujesz na PiS? Czyli mordujesz swoje dzieci! 11.11.07, 16:54 Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 a czyje ty mordujesz ?:) 11.11.07, 16:55 ...> popierajac kretactwo i lewizne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a czyje ty mordujesz ?:) 11.11.07, 20:38 doris9914 napisała: > ...> popierajac kretactwo i lewizne :) Glupia kobieto, osmiesze cie faktami :D Przez cale dwa lata rzadow PiS bylo tylko kretactwo i calkowita lewizna, nawet poskomunisci nie byli na tyle podli by uwlaszczyc (rozkrasc) mienie spoleczne na taka skale jak zlodzieje i lawiranci z PiS...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Ksralik to glupi klon PO "monachjiski" 11.11.07, 22:39 kralik111 napisał: > doris9914 napisała: > > > ...> popierajac kretactwo i lewizne :) > > Glupia kobieto, osmiesze cie faktami :D > > Przez cale dwa lata rzadow PiS bylo tylko kretactwo i calkowita > lewizna, nawet poskomunisci nie byli na tyle podli by uwlaszczyc > (rozkrasc) mienie spoleczne na taka skale jak zlodzieje i lawiranci > z PiS...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 ksraliku "monachjiski" dlaczego klonujesz?? pilnuj 11.11.07, 22:38 lepiej zonki cichodajki silesius.monachjiski001 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Panie Tusk, odpuść Pan tym małym kreaturom. 11.11.07, 16:56 To ich ostatnie dni, wymuszonej "chwały". Zasady precedencji, stawiają Pana na trzecim miejscu". Natomiast, z "formalnego" punktu widzenia, mimo, że mogli, wobec Pana, wykazać się "kurtuazją" czy "dobrą wolą", te zasady, przyznają im rację. Ale, to tylko "ludzie", niestety bardzo mali. Im więcej w Panu pokory, tym gorzej dla gnomów. Z tym, że z tą pokora, wobec gnomów, byłbym bardzo powściągliwy ! Przyjdzie czaas i dostaną po łapach. To kwestia czasu ! Odpowiedz Link Zgłoś
glupekzpo [...] 11.11.07, 17:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bah Re: Panie Tusk, odpuść Pan tym małym kreaturom. 11.11.07, 17:48 tetradrachma napisał: > To ich ostatnie dni, wymuszonej "chwały". Zasady precedencji, > stawiają Pana na trzecim miejscu". Natomiast, z "formalnego" punktu > widzenia, mimo, że mogli, wobec Pana, wykazać się "kurtuazją" > czy "dobrą wolą", te zasady, przyznają im rację. Ale, to > tylko "ludzie", niestety bardzo mali. Im więcej w Panu pokory, tym > gorzej dla gnomów. Z tym, że z tą pokora, wobec gnomów, byłbym > bardzo powściągliwy ! Przyjdzie czaas i dostaną po łapach. To > kwestia czasu ! Z formalnego punktu widzenia, to mógł go wczoraj nie desygnować. Widać chamom ciągle mało kurtuazji. Facet z teczką , to jeszcze nie premier. Nie jest żadnym trzecim (prezydenci, marszałkowie, premier). Na razie, to sobie może pisać expose i chodzić z ochroniarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
roblaz Jak przedstawiać Tuska? Zgrzyt podczas obchodów.. 11.11.07, 16:57 Dlaczego na szarfie prezydenckiego wieńca nie było napisu - karykatura prezydenta? tak panie tzw prezydencie kaczyński juz niedługo kadencja sie skończy i Polacy wreszcie będą mogli zapomnieć że mieli najgorszego prezydenta w historii kiedy pan będzie żałośnie spoczywał na śmietniku historii Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Jak przedstawiać Tuska? Zgrzyt podczas obchodów.. 11.11.07, 16:58 no cóż... nam pozostaje uśmiechać się z politowaniem... :] :P Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec brak mi słów na to chamstwo Kaczyńskich 11.11.07, 16:59 na szczęscie jeszcze tylko 2 lata i zapomnimy o tym zjawisku biologicznym Odpowiedz Link Zgłoś
simon77.pl Re: brak mi słów na to chamstwo Kaczyńskich 11.11.07, 17:02 krew czlowieka zalewa jak sie codziennie czyta o szopkach odpie..nych przez kaczorow... lub innych pisiorow... ehhh... rece opadaja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie jest mi potrzebna Irlandia 11.11.07, 17:10 ja juz się ciesze że nie musze oglądać tych fanatyków od Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: ale Polakom jest 11.11.07, 17:15 głosowali bo Pis wszystko spieprzył i ludzie mieli juz dośc patrzenia na Kaczyńskich i ich dwór pełen nieudaczników. Tusk mógł obiecać wszystko nawet Księżyc i tak i tak by wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 kto co spieprzył to się wkrótce okaże 11.11.07, 17:25 Bo Gilowska miała jakiś pomysł i pomysł miał ręce i nogi. Obecnie Donald odkręca ten pomysł i realizuje sam jeszcze nie wie co ale coś co mu podpowiedzą jego "eksperci". Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: kto co spieprzył to się wkrótce okaże 11.11.07, 17:30 szkoda że pomysły Gilowskiej mimo tego że miały ręce i nogi były realizowane bez głowy. pewno nie zauwazyłeś ale Pis w gopodarce nie wyszedł poza to co przygotował jeszcze rząd Marka Belki Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec re: 11.11.07, 17:37 Belka przygotował podstawy pod to aby Kaczyński mógł rozdawać Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 P.Pakulec zartuje zwyczajnie :) 11.11.07, 17:13 ...> mysli, ze tusk kiwnie palcem i rodacy w raju, a z tego co gazetki kreuja to jak w PZPR - u gierka - pomozecie - pomozemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pewno że żartuję ;-) 11.11.07, 17:17 Z kaczyzmem najlepiej walczyć osmieszając go ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: pewno że żartuję ;-) 11.11.07, 17:25 ...> to sa nowoczesne metody walki politycznej bylej esbecji/ubecji i tym podobne badziewie, gdyz odsuniecie ich od koryta przez PiS tylko to im pozostalo, ale to do czasu, mam nadzieje ze szybciej sie skoncza anizeli komunizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: pewno że żartuję ;-) 11.11.07, 17:31 ja pozostanę przy humorze . Metody SB i UB zawłaszczył Pis - i dla tego jestem wrogiem tej formacji Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 grunt to sie dobrze bawic :) 11.11.07, 17:44 ...> ba ! ja tego nie zauwazylam , Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: grunt to sie dobrze bawic :) 11.11.07, 17:45 każdy widzi to co mu wygodnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: przepowiadasz rychly upadek POpapranych ?:) 11.11.07, 17:11 witaj Doris ;-) jak zwykle nic nie zrozumiałaś ale i tak cie lubię ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
simon77.pl Re: przepowiadasz rychly upadek POpapranych ?:) 11.11.07, 17:17 zeby zrozumiec to trzeba miec 'czym' ;) a u pisiorow z tym wlasnie jest problem ;) nie potrafia nic wiecej niz tylko bicie piany.. i nawet nie zauwazaja ze sie tylko osmieszaja ;) LOL Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: przepowiadasz rychly upadek POpapranych ?:) 11.11.07, 17:21 pakulec napisał: > witaj Doris ;-) > jak zwykle nic nie zrozumiałaś ale i tak cie lubię ;-) ...> witam mistrza forum Gazetki Wyborczej, ...> wiem, ze czekasz na zamach stanu w Palacu Prezydenta w wykonaniu starych znanych politykow,ale nie chcialam sie narazic cenzorowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie przesadzaj 11.11.07, 17:24 ja nawet się cieszę że Kaczyński siedzi w pałacu i robi to co robi. Ciesze się bo go nie lubie i będę miał wielką uciechę jak doprowadzi do tego że w przyszłych wyborach prezydenckich dostanie do 5% głosów. Dla tego faceta pełnego kompleksów będzie to ogromny cios ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
simon77.pl Re: nie przesadzaj 11.11.07, 17:26 miejmy nadzieje ze to bedzie cios nokautujacy na wieki ;) i ze zalamie sie tak ze go wiecej juz nie zobaczymy i nie uslyszymy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: nie przesadzaj 11.11.07, 17:34 ...> jaki cios tam, i tak dostanie limuzyne i ochrone do konca zycia, nawet to sie oplaci byc prezydentem, mam nadzieje,ze zdrowie mu dopisze i tez pojedzie na wyklady do USA jak olek-pijaniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
simon77.pl Re: nie przesadzaj 11.11.07, 17:39 chyba wykladac w amerykanskich szpitalach psychiatrycznych :) LOL Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec niech jedzie 11.11.07, 17:39 ale do USA to chyba nie - tam nie wystarczy doktorat z marksitowskiego podejścia do prawa pracy tam trzeba znac język. No chyba że Jarek pojedzie na azbest do Green pointu tam nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: zycze tego Prezydentowi od serca :) 11.11.07, 17:48 ...> w koncu amerykanie dowiedza sie prawdy, nie tej prawdy od kwasa czy walesy, Kaczynski ma swoj rozum i nie potrzebuje expertow do pisania :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec no to się zgadzamy ;-) 11.11.07, 17:53 ja też mu zyczę od serca - zwłaszcza tego zabestu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 Re: no to się zgadzamy ;-) 11.11.07, 17:59 ...> azbest wywoluje grozna chorobe pluc, chyba nie jestes az takim zlym dzieckiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: no to się zgadzamy ;-) 11.11.07, 18:04 jestem cudownym dzieckiem ;-) wiesz, miło się nam dzisiaj rozmawia ale muszę już wyjśc więc życzę ci miłej zabawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Re: przeżylismy komunę to i te 2 lata też przeżyj 11.11.07, 17:29 Jeszcze 3 nie dwa. Ale coraz ciężej to znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Jak przedstawiać Tuska? Zgrzyt podczas obchodów.. 11.11.07, 17:03 No proszę: prezydent Kaczyński starał się poniżyć i obrazić publicznie przyszłego premiera i to w obecności gościa z zewnątrz: prezydenta Litwy. Tusk będzie rzeczywiście formalnie premierem za kilka dni, ale nim będzie: to już nie gdybanie, będzie nim po prostu. Czas honorować go przy uroczystościach tak jak na to zasługuje. Zwłaszcza jeśli są przy tym głowy innych państw. Kaczyńskiemu pod rozwagę: wiadomosci.onet.pl/1638936,12,prezydent_uslyszal_ze_ma_sie_zamknac,item.html Król oraz aktualny premier Hiszpanii bronią razem godności byłego premiera Hiszpanii - bo bronią tym samym godności swojego kraju. Oni potrafią, nawet jeśli wewnątrz kraju się wzajemnie nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jak przedstawiać Tuska? Zgrzyt podczas obchod 11.11.07, 17:05 Po raz kolejny ten czlowiek pokazal,ze urząd go przerasta.I to bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
jas Żałosny Prezio z żałosnym Dworem 11.11.07, 17:05 Wstyd mi kiedy patrzę na to coś- co niby jest Preziem. Żalosne, obrażone, nadęte. Prezydentuj se konusie swej pisowskiej hordzie. Nie jesteś moim Preziem. Niestety choć wielce tego nie chcę muszę łożyć z podatków na Twój dwór i Twych żalosnych tłustych i spoconych od nienawiści przydupasów - vide to coś Kamiński. Wstyd mi kiedy upokarzasz ludzi. Nic nie umiesz, niczego nie rozumiesz. Spadaj Dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_na_berdyczow zostawcie Kaczora w spokoju 11.11.07, 17:05 prosba do dziennikarzy: przestance pisac i pokazywac OBU to jedyna metoda kiedy znikna z mediow to i ludzie zapomna o NICH szybko po co te nerwy? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Lech KAczyński i tak nie czyta GW. 11.11.07, 17:10 I bardzo dobrze robi. Są mądrzejsze tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Lech kaczyński czyta tylko swoje przemówienia 11.11.07, 17:13 na książki i gazety zabrakło czasu - zresztą i tak i tak nie wydają już jego ulubionych klasyków Marksa i Lenina Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 [...] 11.11.07, 17:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 będą ich pokazywać bo sukcesów Tuska 11.11.07, 17:11 nie będzie jedyne rozwiązanie to przypominać społeczeństwu do czasu pojawienia się sukcesów jacy to "wstrętni" są Kaczyńscy Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec prorok jakiś czy co? 11.11.07, 17:14 skąd ta pewnośc że sukcesów Tuska nie będzie? Powiedział ci o tym Rydzyk w RM? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 o już do Rydzyka doszedłeś, ostateczny argument ? 11.11.07, 17:20 możesz mnie mieć za proroka ale to ocenisz za dwa lata poza tym .. nie zależy ci na Irlandii więc po co się podniecasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec zalezy mi na updku Kaczyńskich 11.11.07, 17:27 i oczywiście klęsce Rydzyka. Ci ludzie źle wpływają na moj prawdziwie polski patriotyzm. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 zwykła ludzka nienawiśc wychodzi 11.11.07, 17:30 nie wiesz co to patriotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
doris9914 a niesiolowski zawsze byl jasnowidzem :) 11.11.07, 17:37 ...> ze tusk i jego dworek to puderniczka bez lusterka, teraz kapuje jego proroctwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: a niesiolowski zawsze byl jasnowidzem :) 11.11.07, 17:42 Niesiołowski to (uwazaj trudne słowo) entymolog. Entymolog to nie znaczy jasnowidz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: a niesiolowski zawsze byl jasnowidzem :) 12.11.07, 07:59 Entomolog. Któż ma strzec strażników ? Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec tylko Ty mnie nie ucz patriotyzmu 11.11.07, 17:41 Patriotyzm a wydaniu Pisu to skandal Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co ma do tego Michnik? 11.11.07, 17:47 zresztą powiem ci że wolę Michnika od Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 tyle samo co Rydzyk do mnie 11.11.07, 17:58 Może i Michnik lepszy ale jak "autorytet moralny" chleje wódę z Urbanem to przestaje być autorytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: tyle samo co Rydzyk do mnie 11.11.07, 18:07 każdy ma jakies rozrywki - zresztą co mnie obchodzi jego zycie prywatne- jest to dorosły facet który w przeciwieństwie do Kaczyńkich bardzo się zasłuzył w obalniu komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: zostawcie Kaczora w spokoju 11.11.07, 17:17 lud potrzebuje igrzysk, chleb już ma... Odpowiedz Link Zgłoś
bydmen Jak przedstawiać Tuska? Zgrzyt podczas obchodów.. 11.11.07, 17:08 Kiedy w koncu pan Kaczyński zrosumie ,że to WYBÓR POLAKÓW...i zacznie normalnie wspólłdziałac dla dobra POLSKI...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Panie Tusk, tak wielkodusznie desygnowany 11.11.07, 17:11 na premiera Polski przez brata syjamskiego Lecha, bardzo proszę zagryźć zęby i wytrzymać to beznadziejne, niskie w swych pobudkach zachowanie "chłopców" z dobrego domu z Żoliborza! Wiem, że Pan da rade! A za tydzień koniecznie proszę dobrać sie do "zadków" tego zjawiska biologicznego! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Pierwszy raz Polska ma wyksztalconego prezydenta i 11.11.07, 17:18 prawdziwie wyksztalconego premiera , Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Pierwszy raz Polska ma wyksztalconego prezyde 11.11.07, 17:24 a zdarzyło ci się odróżnić mądrość od wiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Pierwszy raz Polska ma wyksztalconego prezyde 11.11.07, 17:30 A zdarzylo ci sie zastanowic , dlaczego Polacy maja wszedzie taka zla opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Pierwszy raz Polska ma wyksztalconego prezyde 11.11.07, 17:36 uważam, że po PiSiorach mają o wiele lepszą...na Kubie Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Jak przedstawiać Tuska? Zgrzyt podczas obchodów.. 11.11.07, 17:20 kaczorstwo-psycholstwo, co za mutanty! warszawskie ZOO, przyslijcie klatke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Jak przedstawiać ?Donek :)))))) 11.11.07, 17:24 Sam tak chciał w programie gdzie wygrał z Kaczyńskim ,,Jarkiem''.Oczywiście..... w ,,umysłach'' pokolenia Mac Donalda.Jak odwiedził ,,generację zmywaka'' w Londynie to też był pełny luzak...więc mówmy Mu Donek :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
glupekzpo Re: Jak przedstawiać ?Donek :)))))) 11.11.07, 17:30 amanasunta napisała: > Sam tak chciał w programie gdzie wygrał z > Kaczyńskim ,,Jarkiem''.Oczywiście..... w ,,umysłach'' pokolenia Mac > Donalda.Jak odwiedził ,,generację zmywaka'' w Londynie to też był > pełny luzak...więc mówmy Mu Donek :))))))) Mnie się dużo bardziej podobało "Donaldu Tusku". Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Pokolenie Donków woli McPracę na wyspach :) 11.11.07, 17:32 Ale określenie jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tys piknie )))))) 11.11.07, 17:33 glupekzpo napisał: > amanasunta napisała: > > > Sam tak chciał w programie gdzie wygrał z > > Kaczyńskim ,,Jarkiem''.Oczywiście..... w ,,umysłach'' pokolenia > Mac > > Donalda.Jak odwiedził ,,generację zmywaka'' w Londynie to też był > > pełny luzak...więc mówmy Mu Donek :))))))) > Mnie się dużo bardziej podobało "Donaldu Tusku". Odpowiedz Link Zgłoś
glupekzpo Re: Tys piknie )))))) 11.11.07, 17:42 Mam jeszcze jeden pomysł, oglądałas Shreka? Tam był taki z uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Ładnejej jest Donkey 11.11.07, 20:42 Donkey to będzie tak po Jiewropejsku, światowo i nawiązująco do wypraw Dunaldu Tusku w Łondynu. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamk Kolejny przykład małostkowości Lecha K. i kolejny 11.11.07, 17:27 ruch łopatą na kopanie sobie politycznego grobu! Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamk Mało z tego że znów kaczor kombinował, jak umiej- 11.11.07, 17:29 szyć udział Tuska w tej uroczystości, to jeszcze treść przemówienia również zawierała typowe kacze małostkowe iluzje. Skończ waść i odejdź, ustąp, naród cie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
somerled Przestańcie bzdurzyć! 11.11.07, 17:30 Bo wszystko to, co niżej cytuję z Waszych postów, to bzdury właśnie. Poczytajcie Konstytucję, to może Wam to rozjaśni w głowach. Dla ułatwienia przytoczę z niej stosowny fragment artykułu 154: "Prezydent Rzeczypospolitej desygnuje Prezesa Rady Ministrów". Prezydent Rzeczypospolitej Lech Kaczyński desygnował Prezesa Rady Ministrów Donalda Tuska. Koniec, kropka. Donald Tusk ma pełne prawo mówić i pisać o sobie "Prezes Rady Ministrów". Wszystko to, co następuje niżej, nijak się ma do Konstytucji. elka_g napisała: > p. Tusk nie jest Prezesem Rady Ministrów dentysta66 napisał: > Tusk ma widocznie bardzo wysokie mniemanie o sobie, skoro nie będąc > premierem już niesie wieniec "Prezes Rady Ministrów". > Tusk nie jest premierem. Narazie dostał kartkę, że może formować > rząd, silesius.monachijski001 napisał: > Tusk jeszcze nie jest premierem! > Czy Sejm juz go na tym stanowisku zatwierdzil?? internauta2007 napisał: > Samozwaniec. sensei4 napisał: > p.D.Tusk jeszcze nie jest premierem. Jest premierem in spe. adam_l27 napisał: > Tusk premierem nie jest. > A już na pewno nie jest "Prezesem Rady Ministrów" > Bo przecież jego Rady Ministrów (żadnej) nie ma. dyletant5 napisał: > tusk jest odwetowcem, zadnym premierem *}*** Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 W normalnych demokracjach otrzymuje sie misje utwo 11.11.07, 17:36 rzenia rzadu.W Polsce zostaje sie zaraz premierem ale bez rzadu czy rady ministrow. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyczny59 Re: Przestańcie bzdurzyć! 11.11.07, 17:37 Nocna zmiana rządzi!Brawo rodacy! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyczny59 Re: Przestańcie bzdurzyć! 11.11.07, 17:37 Nocna zmiana rządzi!Brawo rodacy! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 być desygnowanym to znaczy tylko być desygnowanym 11.11.07, 17:38 a nie BYĆ Prezesem Rady Ministrów Prezesa Rady Ministrów z Radą Ministrów zatwierdza Sejm. Także, doczytaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider być desygnowanym to znaczy tylko być wyznaczonym 11.11.07, 17:47 adaśko desygnowanym ozancza być wyznaczonym. został wyznaczony na premiera więc nim jest. jasne? Pan Premier Donald Tusk, chamusiu z pisuaru. adam_l27 napisał: > a nie BYĆ Prezesem Rady Ministrów > > Prezesa Rady Ministrów z Radą Ministrów zatwierdza Sejm. > > Także, doczytaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: być desygnowanym to znaczy tylko być wyznaczo 11.11.07, 17:58 chirlider napisał: > adaśko desygnowanym ozancza być wyznaczonym. > został wyznaczony na premiera więc nim jest. > jasne? > Pan Premier Donald Tusk, chamusiu z pisuaru. > > adam_l27 napisał: > > > a nie BYĆ Prezesem Rady Ministrów > > > > Prezesa Rady Ministrów z Radą Ministrów zatwierdza Sejm. > > > > Także, doczytaj dalej. > > To po co ten cyrk w sejmie,po co mlocic slome. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: być desygnowanym to znaczy tylko być wyznaczo 11.11.07, 18:25 po co ten cyrk to spytaj się tych śmierdzących clownów z PiS. marcin1122331 napisał: > To po co ten cyrk w sejmie,po co mlocic slome. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: być desygnowanym to znaczy tylko być wyznaczo 11.11.07, 19:26 Spytaj autorów zapisów konstytucyjnych i narodu który ją w takim kształcie prezsgłosował tępy młocie....wątpię żeby dotarło..pa pa.. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: być desygnowanym to znaczy tylko być wyznaczo 11.11.07, 19:56 zastanów się, misiu, o czym dyskusja i zanim zechcesz coś ponownie napisać, zapytaj partnera czy to na temat. może choć trochę mądrzejszy od ciebie. starduster napisał: > Spytaj autorów zapisów konstytucyjnych i narodu który ją w takim > kształcie prezsgłosował tępy młocie....wątpię żeby dotarło..pa pa.. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: być desygnowanym to ... 11.11.07, 20:12 A może by tak konkretnie a nie o d.Maryni..partnerów to masz ty mandrylu-pedrylu..ja mam małżonkę nie małżonka... A z resztą..jechał cię pies...i cała wieś Odpowiedz Link Zgłoś
somerled Sam doczytaj w Konstytucji 11.11.07, 18:01 A konkretnie w drugim ustępie artykułu 154. Zobaczysz wtedy, że Sejm udziela wotum zaufania Radzie Ministrów, a nie "zatwierdza Prezesa Rady Ministrów". On nie wymaga żadnego zatwierdzania. Po prostu jest. I to Prezes Rady Ministrów przedstawia Sejmowi wniosek o udzielenie wotum zaufania Radzie Ministrów. Nie żaden "premier in spe" czy inny "samozwaniec", bo takie bzdury są tu wypisywane. adam_l27 napisał: > a nie BYĆ Prezesem Rady Ministrów > > Prezesa Rady Ministrów z Radą Ministrów zatwierdza Sejm. > > Także, doczytaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Sam doczytaj w Konstytucji 11.11.07, 19:32 No właśnie...udziela albo nie póki co ...nieprawda? I póki co arytmetyka nie ma nic do rzeczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
biedro.neczka to nie piaskownica, to brzydki rozwod. 11.11.07, 17:35 porownywanie zachowan Kaczynskich do przepychanek z piaskownicy uwlacza dzieciom. To sa dorosli ludzie. Jarek zachowuje sie jak histeryczka,ktora dobrze zycie zatruwala i na koniec jeszcze probuje dokuczyc, jak moze. Obrzydliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: to nie piaskownica, to brzydki rozwod. 11.11.07, 18:08 dzieci kiedyś dorastają, z dorosłymi już gorzej youtube.com/watch?v=yxlSIhXAeQ4 Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 A gdyby tak Kaczki razem z Tuskiem...?? 11.11.07, 17:42 Straszne te przepychanki..wstyd wielki..Gdzie te nauki JP II ?? A Rydzyk gdzie ze swymi radami?? Kaczynscy przeciez sami nie potrafia zachowac sie jak bracia Polacy lecz jak bydlo i bolszewica cholota... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: A gdyby tak Kaczki razem z Tuskiem...?? 11.11.07, 19:35 Sam jesteś "chołotą"kacapie....sierpomłocie Odpowiedz Link Zgłoś
maly_wa Jak przedstawiać Tuska? Zgrzyt podczas obchodów.. 11.11.07, 17:42 Ktoś tu pomylił stanowiska, czy to naprawdę jest nasz Prezydent czy tylko ........ Panu już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
robaczku Panie Prezydencie PiS-u Lechu Kaczyński 11.11.07, 17:45 -niech Pan nareszcie przestanie słuchać swojego brata JK i zacznie myśleć sam. Z pewnością pańska żona już od dłuższego czasu Panu to powtarza, bo jest ona bardziej inteligentniejsza niż sam prezes JK. Cała nasza rodzina nie głosowała na szczęście na Pana, ale to nie znaczy że musi Pan nas obrażać, ani osób przez nas popieranych. Im bardziej będzie Pan upokarzał Pana Tuska tym gorzej dla Pana i szybko wpadnie Pan sam w swój niebyt polityczny. Domagam się szacunku dla popieranej przez nas partii PO i szacunku dla ich działaczy!!!! A przy okazji proszę Pana o usunięcie z kancelarii prezydenckiej pana Kamińskiego, którego małe i rozbiegane oczka świadczą o fałszywej naturze,no i wprost porażająca skłonność do kłamstwa tej osoby może kiedyś zwrócić się przeciw Panu. W wtedy Pan wiele rzeczy zrozumie!!! Odpowiedz Link Zgłoś