koloratura1 16.11.07, 12:39 I jak tu nie wierzyć w przesądy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qawsedrftg to już jest koniec nie ma już PiS 16.11.07, 12:42 to już jest koniec nie ma już PiS jesteśmy wolni możemy iść Dziękujemy płatnym PiSarzom za (mimo wszystko) pewien wysiłek i życzymy miłego wykorzystania wolnego czasu. Jako ostatni akord IV RP kot Alik popełnił harakiri... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: to już jest koniec nie ma już PiS 16.11.07, 12:45 qawsedrftg napisał: > Dziękujemy płatnym PiSarzom za (mimo wszystko) pewien wysiłek i > życzymy miłego wykorzystania wolnego czasu. ************************************ Obawiam się, że przez pewien jeszcze tu będą. Potem zostaną idealiści. Może to i dobrze, bo będą nam przypominać, że rogiem czai się kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Dlaczego minister finansów nie ma NIP i PESEL? 16.11.07, 12:49 gdzie on się uchował i płaci podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Bo wszystko wpłaca na konto mamy 16.11.07, 12:51 taki ograny już trik. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Nareszcie mamy normalnego premiera i rząd 16.11.07, 13:02 A z trudno uwierzyc - rząd bez przestepców i podejrzanych Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Wielki Trzynasty i jego kabaret zaczynaja 16.11.07, 13:22 Zaczyna sie kabaret Dyzmy-Donalda, czyli wielkie NIKT NIC NIE WIE! Odpowiedz Link Zgłoś
surfer6 Kto wie gdzie Jarek pojechał na urlop? 16.11.07, 13:26 Bo może to być odzwierciedleniem aktualnego stanu ducha wielkiego wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta A to się cymbał wysilił?! Czy mózg mu się zlasował 16.11.07, 13:43 bo to wygląda na intel;ektualne przemęczenie. I gdzie jest pocieszycielka szczypawka?! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe W liście nie ma dolara po 6zł (pamietacie) 16.11.07, 13:55 tylko zyczenia sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: W liście nie ma dolara po 6zł (pamietacie) 16.11.07, 14:18 Pamietamy, to się dzięki bogu nie urzeczwistniło. Może dlatego że Jarek zajął się z taką werwą niszczeniem opozycji postsolidarnościowej że na gospodarkę nie starczyło czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Gangrena się powoli cofa...Jest szansa na uratowan 16.11.07, 16:23 ie kończyn. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Gangrena się powoli cofa..Z gorączką. 16.11.07, 20:13 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4678829.html Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zdań mar 2007-11-16, ostatnia aktualizacja 45 minut temu PiSiOR rozliczy lewą rączką, faceci z gorączką! Pewnie z gorączką pisał list lewą rączką? www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4660458.html Z gorączką. Z gorączką faceci, biorą wszystko jak leci. Nie ucieka na drzewa, chłopczyk czy dziewa. Aż jest z tego z bolączką, no to jeszcze z gorączką. Z gorączką w łóżeczku, z gorączką w piaseczku. Z gorączką wspomaga, gdy treść leci naga. A najlepiej u Józi, jak z gorączką da buzi! Co z nim, zaniemówił jak mim? W steku pomówień, w zadymie swądu, Pan Prezydent powołał do rządu ludzi przyzwoitych i wykształconych, kulturalnych, dobrze ułożonych. Pochwalił rządy swego brata, co przepadł w Polsce jako brat łata. Pewnie szuka kultury obycia lub leczy kaca, może z przepicia? Może pociechy szuka u ojczulka, może za ciasna była koszulka? Może Lepper zaciągnął krawacik, może mu utknął w tyłku jak wacik? Może go Giertych wcisnął do słoi i jako eksponat w którejś szkole stoi? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kto wie gdzie Jarek pojechał na urlop? 16.11.07, 14:14 Do Torunia, Leczy Tuskopsychozę w słynnym centrum psychiatrycznym prowadzonym przez Reprymendoryści Sp O O Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Wielki Trzynasty i jego kabaret zaczynaja 16.11.07, 13:26 Wiadomo aż za dużo,zwłaszcza o tym,że poszeklu produkuje następny bzdetny post. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Donek 13 nie chce być - ale jest! I cuda będą !!! 16.11.07, 13:27 Donek 13 nie chce być - ale jest! I cuda będą !!! poszeklu napisał: > Zaczyna sie kabaret Dyzmy-Donalda, > czyli wielkie NIKT NIC NIE WIE! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_kaczor kabaret sie właśnie skończył...wielką sraaaczką... 16.11.07, 13:29 dlategoteż Jarka nie było na uroczystości...spędzał ostatnie chwile w służbowym WC... Odpowiedz Link Zgłoś
mientki2000 Re: Wielki Trzynasty i jego kabaret zaczynaja 16.11.07, 17:12 Poszeklu, juz junkierowi napisalem teraz tobie :) Popularnie postrzega się sektę jako grupę religijną. Tymczasem zniewolenie wzajemnymi relacjami osób ma miejsce nie tylko w takich środowiskach. Cel istnienia i funkcjonowania grupy oraz jej światopogląd wcale nie muszą dotyczyć sfery sacrum. Mogą być takie kręgi, które uzależniają swych członków, wykorzystując przede wszystkim wartości estetyczne, inne natomiast władzę i pieniądze, jeszcze inne zdrowie człowieka albo walory intelektualne, doskonałość moralną itp. Zazwyczaj wartości te są ze sobą powiązane. Raczej nie występują jako jedyny cel grupy, chociaż dany ich typ może stanowić jej cel nadrzędny; inne natomiast cele poboczne. Na przykład środowisko stawiające sobie za cel główny doskonałość moralną będzie też ceniło zdrowie i harmonijne życie z naturą, promowało sport i ekologię oraz budowało dla swej działalności paranaukowe teorie i uzasadnienia. Grupa może także eksponować jako nadrzędną wartość pewne paranormalne umiejętności człowieka, w których istnienie wierzy, albo też ludzkie cechy naturalne, zapewniając o możliwości ich nadnaturalnego rozwinięcia. a wiec znajdz jakas poradnia, porozmawiaj z doktorem i jak wrocisz za te pare miesiecy, bedziesz juz zupelnie innym czlowiekiem, moze napiszesz ksiazke o tym jak to Cie zmanipulowali, srpobuj, nie sprawdzalem ale pewnie z nfz - tu tez by Ci sfinansowali terapie :) Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia14 Re: Wielki Trzynasty i jego kabaret zaczynaja 16.11.07, 17:43 to bedzie TUSKBEKISTAN Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Tusk - słaby dyplomata 16.11.07, 20:17 > Jarosław Kaczyński był trzynastym premierem, a to wiele wyjaśnia .. Kaczyński i jego partia rządzili dwa lata. Zrobili niemało i zostawili RP w dobrym stanie. Złośliwa uwaga Tuska jest tu wyraźnie nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: Tusk - słaby dyplomata 17.11.07, 02:00 Ja za to powstrzymam się od złośliwej uwagi, przywiązując się do krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Skąd Sikorski miał $$$ na Oxford ??? 16.11.07, 13:26 Skąd Sikorski miał $$$ na Oxford ??? W tamtych czasach??? Biedny student z Polski... I jakoś dziwnie szybko potem pojechał tam, gdzie jeżdżą agenci... kronopio77 napisał: > A z trudno uwierzyc - rząd bez przestepców i podejrzanych Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Skąd Sikorski miał $$$ na Oxford ??? 16.11.07, 14:20 mike-great napisał: > Skąd Sikorski miał $$$ na Oxford ??? W tamtych czasach??? Biedny student z Pols > ki... I jakoś dziwnie szybko potem pojechał tam, gdzie jeżdżą agenci... > Sądzę że z tego samego źródła z jakiego Rajmund Kaczyński zafundował rodzinie dom na Żoliborzu, ale nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Nareszcie mamy normalnego premiera i rząd 16.11.07, 17:46 kronopio77 napisał: > A z trudno uwierzyc - rząd bez przestepców i podejrzanych ************************* minister sprawiedliwości też kryształowo czysty ... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Nie płakałem po PiSie 16.11.07, 14:37 Oj matole jeszcze nie raz zapłaczesz,masz to jak w ruskim banku. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby.grzesio Re: Nie płakałem po PiSie 16.11.07, 15:59 a mi będzie brakowało kota premiera, bo ja bardzo lubię kotki... Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia14 Re: Nie płakałem po PiSie 16.11.07, 17:26 To teraz POplaczesz jak POrzadzi POzal sie Boze POpaprany stwor tzn.POwolany dzisiaj POzlepiany rzad. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia14 Re: Nie płakałem po PiSie 16.11.07, 17:33 POczekaj troche ,daj POrzadzic tym POwolanym dzisiaj ,to i POplaczesz sobie jak bedziesz chodzic PO sklepach,ale bedzie juz za POzno PO rozum do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
metalin Re: Nie płakałem po PiSie 16.11.07, 18:54 leokadia14 napisała: > POczekaj troche ,daj POrzadzic tym POwolanym dzisiaj ,to i > POplaczesz sobie jak bedziesz chodzic PO sklepach,ale bedzie juz za > POzno PO rozum do glowy. Wiesz co!? Nie plec głupot , chodzisz po sklepach , to chyba widzisz co się dzieje ....zdaje się , że JK niezłe g....o po sobie zostawia! Ty oczywiście będziesz krzyczała , że to wina PO. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_i_strzykawusia Nie płakałem po PiSdzie 16.11.07, 19:25 to bedziecie plakac po POchwie. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia14 Re: Nie płakałem po PiSie 16.11.07, 17:39 to co ,ja mam plakac ,ze nie przechodza moje posty,panie cenzor? Odpowiedz Link Zgłoś
sk561 Re: Nie płakałem po PiSie 16.11.07, 18:53 Leokadia, i tak przeszły o trzy za dużo. Nie możesz się realizować twórczo w domu, z ulubionym kotkiem albo z kaczuszką w wannie? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Bo w Polsce są za wysokie -tak powiedział Chlebows 16.11.07, 13:17 Dzis rano w kontrwywiadzie w RMF- Pan Chlebowski z PO na pytanie dziennikarza o podatki Pana Rostowskiego powiedział : "chyba placi je Królowej Angielskiej. A poza tym wiemy wszyscy ,ze w Polsce podatki sa bardzo wysokie..." (niedokładnie , ale taki był sens) No cóż światnie się za czyna . Minister finansów pokazuje jak "nie płacić " w Polsce podatkow Nie wiem czy to prawda (podaje za dyskutantem z forum GW), ale podobno Pan Rostowski kupował w Polsce nieruchomosci. Jeśzeli prawda , to jak to robił bez NIP-U i PESELU ? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Bo w Polsce są za wysokie -tak powiedział Chl 16.11.07, 13:22 remik.bz napisał: > Nie wiem czy to prawda (podaje za dyskutantem z forum GW), ale > podobno Pan Rostowski kupował w Polsce nieruchomosci. > Jeśzeli prawda , to jak to robił bez NIP-U i PESELU ? A jak to robią inni cudzoziemcy? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq cudzoziemcem może nie ale w Polsce sie nie urodził 16.11.07, 13:54 i jak do tej pory wystarczał mu paszport bez pesela i nipu, to po ch... miał to wyrabiać. ciekawe, że o kompetencjach człowieka ma znaczyć pesel??? w UE jakieś kilkaset milionow ludzi nie ma pesela ani nipu, to pewnie nie mają zadnych kompetencji. natomiast jak facet bez konta w banku zostaje premierem (w UE bez konta są co najwyżej nielegalni emigranci, ubezwłasnowolnieni pacjenci zakładow psychiatrycznych i nieletni), to wszystko jest cacy? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dlaczego minister finansów nie ma NIP i PESEL 16.11.07, 13:00 kerrmit20 napisał: > gdzie on się uchował i płaci podatki? Uchowal sie w Wielkiej Brytanii i tam do tej pory placil podatki, podobnie jak jakies 2 000 000 Polakow zamieszkalych w UK...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg może wolał korzystać z NHS zamiast z NFZ? 16.11.07, 13:13 Ciekawe czy na przykład Stefan Batory miał NIP i PESEL gdy przyjechał do Krakowa z Medias? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker On się urodził w UK, taki szczegół. 16.11.07, 13:21 Sprawdzaj fakty zanim się podniecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Za doradzanie Prezesowi PEKAO brał kase, jak się 16.11.07, 13:27 rozliczał jak nie ma NIP? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Za doradzanie Prezesowi PEKAO brał kase, jak 16.11.07, 13:31 A skąd wiesz czy ma czy nie ma NIP-u?Mieszkanie w Wielkiej Brytanii posiadaniu NIP-a nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Rozstrzelać go! Jak on śmiał! 16.11.07, 13:35 Proponuję anektować od razu całe Niemcy, podobno za Odrą też nie mają NIPów. Odpowiedz Link Zgłoś
markusk Re: Rozstrzelać go! Jak on śmiał! 16.11.07, 19:34 Mają głupku - ale niemiecki i zapewniam cię, że nawet jednego dnia ministrem w niemieckim rządzie nie byłaby osoba płacąca podatki zagranicą Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Za doradzanie Prezesowi PEKAO brał kase, jak 16.11.07, 13:34 rozliczal z kim? w Wielkierj Brytanii NIP moglby sobie w buty wsadzic, a to z ichniejszym US sie rozliczal, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Za doradzanie Prezesowi PEKAO brał kase, jak 16.11.07, 13:41 kerrmit20 napisał: > rozliczał jak nie ma NIP? Rozliczal sie z fiskusem brytyjskim, wolno mu, kazdemu europejczykowi tak wolno glabie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker By żyło się lepiej Rydzykowi z polskich podatków. 16.11.07, 13:17 Ogrzewanie mieszkania przeciętnego obywatela - 300-500 zł. Ogrzewanie szkoły Rydzyka - 27 milionów zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Początkowo płacił mu Rząd Brytyjski 16.11.07, 13:24 Gdy w latach 90. doradzał polskiemu rządowi, płacił mu rząd UK. Po raz kolejny wykładasz się na faktach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Tak, wykryłeś układ! 16.11.07, 13:33 Zgłoś się do Antka Macierewicza, on ma doświadczenie z układami! Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Chyba wiem za co tak kochasz PiS 16.11.07, 13:58 Zawsze po seksie Ludwik mówi do ciebie czule "moja Sabo"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Ty za to lubisz siermiężny sex z Janem Burym:) 16.11.07, 14:05 te chłopaki z remiz, mhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Nie znasz współkoalicjanta?:)to co dopiero program 16.11.07, 14:14 PSL Odpowiedz Link Zgłoś
skrot.myslowy Dla POwca przede wszystkim 16.11.07, 13:56 odróżnianie ironii, aluzji, przenośni od słów wypowiadanych wprost to chleb powszedni, a nie nadludzki wysiłek intelektualny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Dla POwca to chyba wstyd na Antka sie powołać 16.11.07, 14:25 Bezsprzecznie T_A_K , zresztą dla każdego przyzwoitego Polaka to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: By zyło się lepiej. W Polsce. Płaćmy w UK 16.11.07, 13:37 Wiem, to za trudne zyby burosuczy umysl PiSi mogl to pojac, ale postaraj sie, zeby zylo sie lepiej 2 000 000 Polakow placi podatki w UK...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie sadze zebys zrozumial aluzja, jak juz wczesniej zauwazylem, za glupi jestes...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Żeby mu było łatwiej kraść... 16.11.07, 13:24 Żeby mu było łatwiej kraść... kerrmit20 napisał: Re: Dlaczego minister finansów nie ma NIP i PESEL > gdzie on się uchował i płaci podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Żeby mu było łatwiej kraść... 16.11.07, 13:43 mike-great napisał: > Żeby mu było łatwiej kraść... > > kerrmit20 napisał: > Re: Dlaczego minister finansów nie ma NIP i PESEL > > gdzie on się uchował i płaci podatki? Ty to wiesz na podstawie premiera kaczynskiego ?? :-D Ale glupi jestes, nawet nie zauwazyle, ze plujesz swojemu panu w ryjek..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Re: Żeby mu było łatwiej kraść... 16.11.07, 13:48 kupował nieruchomości w Polsce, ciekawe jak, podstawił kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Pewnie wykupił te 3 miliony mieszkań 16.11.07, 13:54 i dlatego Jarek nic nie mógł zbudować choć tak bardzo chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq jak angole kupują u nas mieszkania 16.11.07, 13:58 to musza mieć pesel i nip. to ciekawe.... oni tam w tej anglii podobno w ogole dowodow nie mają! skandal! ja pier.... wykryłeś gosciu spisek miedzynarodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: jak angole kupują u nas mieszkania 16.11.07, 14:29 kraq napisał: > to musza mieć pesel i nip. to ciekawe.... oni tam w tej anglii > podobno w ogole dowodow nie mają! skandal! ja pier.... wykryłeś > gosciu spisek miedzynarodowy. Boże, to jakiś mega układ, Czy to oni wkupili te 3 mln mieszkań ? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: to już jest koniec nie ma już PiS 16.11.07, 12:52 Kaczor nie czai się zza rogiem Kaczor jest teraz premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: to już jest koniec nie ma już PiS 16.11.07, 12:55 olias napisał: > Kaczor nie czai się zza rogiem Kaczor jest teraz premierem. *********************************** Kaczyzm jest jeden. W dwóch osobach. A Tusk raczej na spadkobiercę kaczyzmu nie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek.polny Kaczor Donald! 16.11.07, 13:02 > A Tusk raczej na spadkobiercę kaczyzmu nie wygląda. Ale wyglada na Donalda :-) Juz we Francji sie z nas (przyjaznie) smieja, ze teraz mamy Kaczora za premiera! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kaczor Donald! 16.11.07, 13:14 szczurek.polny napisał: > > A Tusk raczej na spadkobiercę kaczyzmu nie wygląda. > Ale wyglada na Donalda :-) > Juz we Francji sie z nas (przyjaznie) smieja, ze teraz mamy Kaczora > za premiera! No bo Donald to słowo znane na całym świecie i kojarzy się z kaczorem z bajek Disneya. A słowo "Kaczyński", nie dość, że dla Francuzów (i nie tylko) jest nie do wymówienia, to jeszcze z niczym się nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kaczor Donald! 16.11.07, 14:20 eti.gda napisał: > No bo Donald to słowo znane na całym świecie i kojarzy się z kaczorem z bajek > Disneya. ****************************** Donald Rumsfeld też się kojarzył z disneylandem? Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kaczor Donald! 16.11.07, 14:22 maruda.r napisał: > eti.gda napisał: > > > No bo Donald to słowo znane na całym świecie i kojarzy się z kaczorem z b > ajek > > Disneya. > > ****************************** > > Donald Rumsfeld też się kojarzył z disneylandem? > Może też? Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 Donaldu! Chłopaki z podwórka nie płaczą!! 16.11.07, 12:54 a nasz Donek ciąglę marudzi i narzeka, że te kaczory wciąż go krzywdzą: albo się przezywają, albo przedrzeźniają, a tak w ogóle to go nie kochają, a on posłannik miłości, chciałby żeby te wredne kurduple powiedziały, że jednak go kochają... jak wszyscy to wszyscy - inaczej tryumf wyboczy donaldu tusku wydaje się, jakby niepełny... Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Donaldu! Chłopaki z podwórka nie płaczą!! 16.11.07, 12:57 co się dziwisz? tak między kaczkami ... a tyle niechęci. A przecież Kaczor z kaczkami winien się dogadać. Bo ... tamtym udało się odejść. A jak ludziska się wreszcie wściekna i zrobią kaczkę w cieście to z kogo? Z Kaczora Donalda! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Donaldu! Chłopaki z podwórka nie płaczą!! 16.11.07, 16:15 A kiedy niby marudził? Bo według mnie głównie ignoruje kacze impertynencje i udaje, że nic sie nie stało. I dobrze, nie należy dac się wciągać w kaczyńskie gry. Donek wie, że ludzie chca trochę spokoju i tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: to już jest koniec nie ma już PiS 16.11.07, 12:51 dokąd idziesz? Na Wyspy? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombinator 16.11.07, 12:54 PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombinatorow i roznych nominantow Ukladu, ktorym nawet zaufani poslowie PO musieli robic chylkiem miejsce w rzadzie (vide pos. Grabarczyk, ktoremu jako 'ochlap' dano inne ministerstwo). Wszystkie obietnice zostana skrupulatnie rozliczone/ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombi 16.11.07, 13:03 junkier napisał: > PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombinatorow i roznych > nominantow Ukladu, ktorym nawet zaufani poslowie PO musieli robic > chylkiem miejsce w rzadzie (vide pos. Grabarczyk, ktoremu > jako 'ochlap' dano inne ministerstwo). > > Wszystkie obietnice zostana skrupulatnie rozliczone/ Wspaniale junkier! Obiecuje, ze razem z toba bede rozliczal PO wszystkie obietnice, ale czy ty bedziesz na tyle facetem i rozliczysz PiS z niedotrzymanych obietnic ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Te 20 to IQ? :) 16.11.07, 13:25 Jeśli w dwukropku i literze widzisz nerwowy uśmiech, to chyba pomyliłeś lustro z monitorem trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 No, po tobie najbardziej lubie jeździć 16.11.07, 13:35 taka stara kobyła z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Jak zwykle 16.11.07, 13:38 Twoja błyskotliwa, merytoryczna argumentacja jak zwykle miażdży misiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Ale POdatku Belki Panie Rostkowski nie ma już 16.11.07, 14:12 Słyszałem że twoja stara klaszcze u Rubika, prawda to? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Przypominasz mi Jokera z tym nerwowym usmiech 16.11.07, 13:34 Ten usmiech jest nerwowy bo wywoluje nerwy u ciebie, jak i u inych tobie podobnych ciotek, z mojej strony jest to wyraz szyderstwa z idiotow i ciot PiSich do ktorych zaliczaja sie takie przyglypy jak ci, ktorzy mysla, ze nazywajac sie zaba (kerrmit) maja stonowany, mily usmiech...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kliniczny uśmiech 24 na dobe maja debile 16.11.07, 13:46 Masz racje, kliniczny usmiech 24 na dobe maja tylko debile :DDDDDDDD www.film.org.pl/images2/muppety/kermit.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Fakt, jak na produkt tak wyeksploatowanej 16.11.07, 14:27 macicy, jesteś śliczny jak malowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombi 16.11.07, 13:11 junkier napisał: > Wszystkie obietnice zostana skrupulatnie rozliczone/ zacznij od rozliczenia budowy 3 mln mieszkan - ile ich powstalo w te feralne dwa lata? ile zrobiono, by powstaly? a potem rozlicz dalsze niedotrzymane obietnice kaczek. dopiero wowczas mozesz zaczac rozliczac innych. ach ta pisowska moralnosc radiomaryjna... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombi 16.11.07, 13:12 Program mieszkanoiwy byl przewidziany na 8 lat, kazdy to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombi 16.11.07, 13:15 junkier napisał: > Program mieszkanoiwy byl przewidziany na 8 lat, kazdy to wie. buahahahahahahaahaha :D kazdy pamieta jak pisiaki stale sie wycofywaly i powracaly do tego populistycznego pomyslu :) i zgodnie z pierwszymi obietnicami to za tej kadencji mialy powstac. juz zapomniales? to zapomnij o rozliczaniu innych - ludzie o podwojnej moralnosci sie do tego nie nadaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombi 16.11.07, 14:37 junkier napisał: > Program mieszkanoiwy byl przewidziany na 8 lat, kazdy to wie. Cuda ,też nie zdarzają się na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg junkier nie obrażaj Jarosława Kaczyńskiego!!! 16.11.07, 13:16 > PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombinatorow Jarosław Kaczyński brał udział w obradach Okrągłego Stołu!!! Wiem że to okropne ale tak było. To wspaniała rodzina patriotyczna, Jego ojciec zniszczył w powstaniu 14 niemieckich czołgów, bohatersko walczył z komuną, Jarek i Lech wysadzili w powietrze 20 pomników Lenina, uprawiali dywersję, osłabiali naukę PRL, a potem ten okrągły stół... BIADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kaczynscy byli ofiarami Okraglego Stolu i zmowy 16.11.07, 13:18 Kaczynscy byli ofiarami Okraglego Stolu i zmowy, ktora tam zostala zawarta. Zmowy miedzy b. PZPR i b. KPP z nieokreslona jeszcze do konca rola niejakiego Walesy. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Kaczynscy byli ofiarami Okraglego Stolu i zmo 16.11.07, 13:38 owszem, to ofiary okraglego stolu. chytra komuna zamowila stol z blatem na takiej wysokosci, ze nasze orly wstajac co i rusz walily lbami o blat. od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kaczynscy byli ofiarami Okraglego Stolu i zmo 16.11.07, 13:42 To jak przystojniaki typu Michnik i Litynski sobie radzily? A czuly sie w gronie Kiszczaka i jego paaldynow jak ryby w wodzie przy tym haniebnym Okraglym Stole. Trzeba powolac Komisje sledcza ds. Okraglego Stolu ktora sprawdzi jak doszlo do tego, ze przy Okralym Stole zamiast obalic komunizm, w wyniku tajnej zmowy ustanowiono w Polsce postkomunizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker A sprawdzanie niech zacznie od Bendera :) 16.11.07, 13:45 Od Bendera, Nowaka i Kryżego :) Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Kaczynscy byli ofiarami Okraglego Stolu i zmo 16.11.07, 14:23 > Trzeba powolac Komisje sledcza ds. Okraglego Stolu ktora sprawdzi > jak doszlo do tego, ze przy Okralym Stole zamiast obalic komunizm... Odpowiedż jest identyczna jak na pytania poniższe: 1. Dlaczego w PiS'ie roi się się od byłych członków PZPR o komunistycznych prokuratorach i sędziach skazujących w tamtych czasach opozycjonistów nie wspominając? 2. Dlaczego PiS wybrał koalicję z otwarcie poskomunistyczną Samoobroną i skrajnie antypartiotycznym LPR'em? 3. Dlaczego LPR wybrał jako swojego kandydata na prezydenta jednego ze sługusów Jaruzelskiego (który co gorsza nie przeprosił za współpracę z komunistami, ale do końca "szedł w zaparte" twierdząc, że został współpracownikiem Jaruzela na polecenie Episkopatu - mimo że Episkopat jego twierdzeniom stanowczo zaprzecza) 4. Dlaczego Kaczyńscy będąc po '89 szefem NIK, prokuratorem generalnym, ministrem skarbu i szefem partii rządzącej nie wykryli żadnej dużej afery zakończonej skazaniami, 5. Dlaczego Kaczyńscy uważają za jednego ze swoich największych wrogów środowisko, które takie duże afery zakończone skazaniami w tym czasie wykryło w ilościach nieporównywalnych z kimkolwiek innym (tj. środowisko które wykryło: aferę FOZZ, aferę łowców skór, aferę Rywina, aferę Starachowicką) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider junkier - wszechpolski burak 16.11.07, 15:33 Dla ciebie Pana Prezydenta Lecha Wałęsy, niewychowany, wszechpolski buraku. junkier napisał: > z nieokreslona jeszcze do > konca rola niejakiego Walesy. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: PiS rozliczy lewą rączką, faceci z gorączką! 16.11.07, 13:56 junkier napisał: > PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombinatorow i roznych > nominantow Ukladu, ktorym nawet zaufani poslowie PO musieli robic > chylkiem miejsce w rzadzie (vide pos. Grabarczyk, ktoremu > jako 'ochlap' dano inne ministerstwo). > > Wszystkie obietnice zostana skrupulatnie rozliczone/ PiS rozliczy lewą rączką, faceci z gorączką! Pewnie z gorączką pisał list lewą rączką? www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4660458.html Z gorączką. Z gorączką faceci, biorą wszystko jak leci. Nie ucieka na drzewa, chłopczyk czy dziewa. Aż jest z tego z bolączką, no to jeszcze z gorączką. Z gorączką w łóżeczku, z gorączką w piaseczku. Z gorączką wspomaga, gdy treść leci naga. A najlepiej u Józi, jak z gorączką da buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombi 16.11.07, 14:34 junkier napisał: > PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombinatorow i roznych > nominantow Ukladu, ktorym n.... Drogi towrzyszu Junkier, obserwując was od pewnego czasu odnosze wrażenie że teksty przez waść przytaczane nie są przypadkowe. I odkryłem żródło waszej wiedzy. Konspiracyjny uniwersytet mocheru "Placebo99" Pozwolę sobie krótko zacytować Lekcje retoryki : "Elokwencją uderz w libero-pyskówkę - lekcja nr 1 Z pewnością wielu prawych ludzi stało się lub wkrótce staną się ofiarami pyskówek liberałów, którym zdaje się, że pochwycili władzę. Może na chwilę. Żeby nie ulec tym rynsztokowym inwektywom i wyjść z takich starć z godnością i honorem proponuję byście stosowali elokwencję i język argumentu. W ten sposób nie tylko zbijesz załgane łgarstwa ścierwo-liberała ale także nie ulegniesz wpływowi prania mózgu. Wiem, co mówię, gdyż przez moment padłem ofiarą takiego Nerwowo-Lingo-Programowalnemu perswazyjno-perwersyjnemu wpływowi. I już nawet chciałem być dresiarzem (szczyt awansu społecznego dla typowego liberała) ale jakoś w porę się zorientowałem i wiem teraz jak z tą zarazą walczyć. Nich moje poniższe wskazówki będą dla was szczepionką na zawszawiały ścierwo-liberalizm. Riposta elokwencją nr 1: Szczególnie trudne momenty w dyskusji to takie, gdy liberał omami nas tekstem, na który nie mamy gotowego argumentu, np. każe wymienić wszystkie ceny wszystkich produktów w spożywczaku (bo to takie ścierwiańskie metody stosują). Co wtedy? Tylko czekają, że powiesz kompromitujące „nie wiem”. W tej sytuacji odpowiedz tak. "Jeśli kolega chce takich szczegółów, to proszę kolego pochyl się nad podłogą i włóż do gardła dwa palce i chwilkę poczekaj. Wypłynie duża rzyga i w niej właśnie kolega znajdzie te szczegóły, o które zapytuje". Taka elokwencja zbije każdego. Normalnie zbaranieje i zapomni języka w gębie, a Ty będziesz triumfował." Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombi 16.11.07, 14:37 koncepcja ciekawa, przyznaje, ale ja osobiscie widze to inaczej, ze tak pozwole sobie zapolemizowac :) otoz moim zdaniem to placebo doktoryzowal sie z junkiersa :) Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: PiS rozliczy rzady postokraglostolowych kombi 16.11.07, 16:17 Najpierw rozliczymy Pis, a PO się zobaczy. Jeszcze nie zaczęła rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great PO co więcej pisać cieniasowi ??? 16.11.07, 13:23 PO co więcej pisać cieniasowi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: to już jest koniec nie ma już PiS 16.11.07, 17:21 wiesz on chyba tego kota dymal Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Aż trzy zdania? 16.11.07, 12:43 Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zdań ************************************** Mógł się składać z dwóch słów, stanowiących credo zjawiska biologicznego w kontaktach z resztą świata. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg podobno list naPiSał Ludwik Dorn? 16.11.07, 12:46 to kontynuacja Jego głównej działalności w Najlepszym Rządzie Od Czasów Mieszka I. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Tusk z byle g.. musisz lecieć do papug? 16.11.07, 12:50 Aż tak krytycznie to bym listu byłego premiera nie oceniał. W końcu coś jednak naskrobał. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk z byle g.. musisz lecieć do papug? 16.11.07, 15:09 maruda.r napisał: > > Aż tak krytycznie to bym listu byłego premiera nie oceniał. W końcu coś jednak > naskrobał. To wielkie wydarzenie, znaczy sie my mieli premiera co nie tylko gadał ale i napisać coś potrafił. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tofelek Re: Tusk z byle g.. musisz lecieć do papug? 16.11.07, 16:27 maruda.r napisał: > > Aż tak krytycznie to bym listu byłego premiera nie oceniał. W końcu coś jednak naskrobał. > kot dyktował a że weny nie miał to tylko trzy zdania wyszły potem mamcia sprawdziła byki a synek polizał znaczek i do skrzynki wrzucił ot cała historia listu Odpowiedz Link Zgłoś
opodal_krzaczka Re: Tusk z byle g.. musisz lecieć do papug? 16.11.07, 12:53 kaczka dostała sraczki? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq dla ciebie premierze Tusk pisuarku 16.11.07, 14:00 od dziś po 2 latach, stanowisko premiera odzyskało swą godność Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 dla mnie 14tka była zawsze pechowa 16.11.07, 12:46 Ale Donaldowi życzę powodzenia I już zaczynam patrzeć na ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
snajpe_ru Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zdań 16.11.07, 12:46 Powodzenia Panie Premierze.Trzymam kciuki za Pana,Polakow, i za Polske! Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Tusk: List od b. premiera składa się z trzech 16.11.07, 12:50 Panie Premierze! Gratulacje od Polaka z Kanady. Powodzenia zycze Panu i Panskiemu rzadowi. Dla dobra Polski i przywrocenia normalnych stosunkoww polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
maciar91 Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 12:48 Coś czuję, że dzisiaj w pewnym warszawskim mieszkaniu będzie panowała głucha, wręcz przygniatająca cisza przerywana jedynie szelestem husteczek i pomrukiwaniem głaskanego kota... Odpowiedz Link Zgłoś
maciar91 Re: Husteczkki powiadasz.. 16.11.07, 12:52 Ok Kermit wykryłeś układ: miało być "chusteczki". Odpowiedz Link Zgłoś
maciar91 Re: Układ to masz z polonistką jak dostałeś matur 16.11.07, 13:29 Jak już się zabierasz za poprawiwanie to pisze się "dostałeś maturę" nie "dostałeś mature" ty forumowy przygłupie. Dlaczego z wami PIS-dzielcy nie da się normalnie dyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Husteczkki powiadasz.. 16.11.07, 13:40 A może właśnie miało być: "Husteczki" od niemieckiego słowa "Husten" oznaczającego kaszel? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Tusk "Dyzma" 16.11.07, 13:03 w porownaniu z impotentem kaczynskim , tusk to naprawde wielki trzynasty ))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Tusk "Dyzma" 16.11.07, 15:11 paralela1 napisała: > Wielki trzynasty różowych salonów Czy byłaby łaskawa koleżanka rozwinąć tą światłą myśl. Rózowy salon, hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 12:49 tusk, o co ci kaman? Plułeś jadem przedwyborczym, szalełes, puszczałeś swoje psy, wrzeszczeliście na całą Europę o zagrozeniu demokracji, miałeś na swoje usługi słynną TVN24. A dzis grasz rolę obrażonej dziewicy? Po prostu - z niektórymi ludźmi się nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jak na kacza inteligencje 3 zdania to i tak duzo! 16.11.07, 12:53 musial sie kartofel mocno napocic i naslinic, zeby te 3 zdania sklecic.... Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Tusk: List od b. premiera składa się z trzech 16.11.07, 13:51 az sie roześmiałam olias przecież to wy tak robiliście a ty w imieniu pisu nadal Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 12:53 Panie Jarku nie dal mu pan nawet sciagi ? On juz leje po nogach ze strachu .Zostan pan z nim chociaz przez miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
wiseman_said PO = Polaków Otumaniliśmy 16.11.07, 12:54 I dalej, PiS be, Kaczyński be. Cudaku, kaczko donaldzie, powiedz coś o sobie. Już cuda zacząłeś: 1. nie zlikwidujesz podatku belki od 01.01.2008 - kłamałeś 2. nie obnizysz stawki rentowej, - kradniesz nasze pieniądze, 3. kręcisz lody z terenami na stadion w Warszwie, 4. nie zreformujesz krusu POpuliści, skończcie z narzekaniem na innych. Nie oczekujemy cudów, ale dlaczego nie spelnmiacie waszych obietnic przedwyborczych. TUSKujecie tylko i nic więcej. TUSKować = tumanić+ukraść+spieprzyć+kłamać Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 W kiblu na kolanie ciężko się listy pisze... 16.11.07, 12:56 W końcu razem z bratem mają poważne rozwolnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: W kiblu na kolanie ciężko się listy pisze... 16.11.07, 12:57 a teraz po wyborach szczegolnie... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 A co to tak śmierdzi? SzamPO, czy ścierwo? 16.11.07, 12:59 Wylało SzamPO i roztacza się odór zgniłego ścierwa liberalizmu zawszawiałego. Zaleje pobożny naród fala darmowych prezerwatyw i innego ścierwa. Oj, zgnilizna zachodu butwieje w trzewiach liberała i zaraża zdrową tkankę poboźnego narodu. Oj, zagrożone są nauki miłosierdzia i miłości bliźniego. Teraz te podstawy moralności i etyki zostaną oplute jadem nienawiście bolszewickich ścierwów zarzyganych kiernozów jednych. Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 To smród z WC jarka i Lecha - mają rozwolnienie 16.11.07, 13:00 Nie wiedziałeś o tym kołku? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Śmiejcie się śmiejcia, a pewnego dnia przyjdzie 16.11.07, 13:32 twoja żona i będzie chciała spółkować przy świetle żeby patrzeć i widzieć gołe zbereźnie wygolone narządy!!! Jeśli wzrok jest przyczyną grzechu to wydłubaj sobie oko! I co wtedy zrobisz? Wydłubiesz sobie oko, czy zrzygasz się z powodu morlanego obrzydzenia! Rozwiązłość to pierwszy front ścierwoliberalizmu! Jeszcze nie tak dawno Pani Sobecka stała na straży moralności narodu, a teraz kto? Liszka? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Śmiejcie się śmiejcia, a pewnego dnia przyjdz 16.11.07, 13:36 > Jeśli wzrok jest przyczyną grzechu to wydłubaj sobie oko! zaprawde sluszne i zbawienne jest to, co prawisz, dobry czlowieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Śmiejcie się śmiejcia, a pewnego dnia przyjdz 16.11.07, 13:36 Język sobie utnij,bo kto tak bredzi nie dostanie się do nieba.A zdaje się,że się nie powstrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Śmiejcie się śmiejcia, a pewnego dnia przyjdz 16.11.07, 13:45 placebo99 napisał: > twoja żona i będzie chciała spółkować przy świetle żeby patrzeć i > widzieć gołe zbereźnie wygolone narządy!!! Jeśli wzrok jest > przyczyną grzechu to wydłubaj sobie oko! > I co wtedy zrobisz? Wydłubiesz sobie oko, czy zrzygasz się z powodu > morlanego obrzydzenia! Rozwiązłość to pierwszy front > ścierwoliberalizmu! Jeszcze nie tak dawno Pani Sobecka stała na > straży moralności narodu, a teraz kto? Liszka? > Już wiem! Jesteś księdzem! Żaden świecki człowiek nie ma takiej obsesji na punkcie seksu! A co ty widzisz złego w spółkowaniu przy świetle? Z własną żoną? Jeżeli dzieci tego nie widzą ani nikt inny? Przy zasłoniętych oknach? Tylko ten słownik... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Śmiejcie się śmiejcia, a pewnego dnia przyjdz 16.11.07, 14:48 powiedz, prosze, powiedz ze jestes dzieckiem.. w takim przypadku masz jeszcze szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 placebo, kręcą cię włochate? a może koty? 16.11.07, 13:58 kude gościu ty zboczek jesteś, taka cicha woda hehehe. Mózg wyprany ale upodobania to masz oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Oj, splugawiony masz język kałem zberezieństwa 16.11.07, 14:01 Najpierw zberezieństwa wygadują, potem glanami bliźnich okładają a na koniec taki zastosuje antykoncepcję! Ześcierwił nam się naród! Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 Jesteś skutkiem zapomnianej antykoncepcji placebo! 16.11.07, 14:07 Fajfusie jeden, pisz swoje posty na forum RM, tam napewno wszyscy promieniują miłością do bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jesteś skutkiem zapomnianej antykoncepcji pla 16.11.07, 14:11 ferby26 napisał: > Fajfusie jeden, pisz swoje posty na forum RM, tam napewno wszyscy > promieniują miłością do bliźniego. Dawniej mówiono: "ofiara pękniętego kondoma". (w ludowej wymowie "kondona"), stąd London w kasku, kot Londona Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: A co to tak śmierdzi? SzamPO, czy ścierwo? 16.11.07, 13:00 moj drogi, to zalatuje niemytym PISuarem.... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A co to tak śmierdzi? SzamPO, czy ścierwo? 16.11.07, 13:08 lacebo99 napisał: > Wylało SzamPO i roztacza się odór zgniłego ścierwa liberalizmu > zawszawiałego. Zaleje pobożny naród fala darmowych prezerwatyw i > innego ścierwa. Oj, zgnilizna zachodu butwieje w trzewiach liberała > i zaraża zdrową tkankę poboźnego narodu. Oj, zagrożone są nauki > miłosierdzia i miłości bliźniego. Teraz te podstawy moralności i > etyki zostaną oplute jadem nienawiście bolszewickich ścierwów > zarzyganych kiernozów jednych. Junkier! Przybywaj i pisz swoje posty. W twoim wykonaniu to szczyt kultury w porównaniu z tym błaznem placebo. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: placebo99..to nurek szambowy!!! 16.11.07, 13:37 On najpierw zjada swoje posty na kolację.A potem nurkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: A co to tak śmierdzi? SzamPO, czy ścierwo? 16.11.07, 13:35 wyluzuj.. placebo to inteligentny prowokator, poczytaj jego bloga :) junkers to inna para butow, to autentyczny fanatyk sprawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Takich to boję się najbardziej 16.11.07, 13:44 ready4freddy napisał: > wyluzuj.. placebo to inteligentny prowokator Dowiedziałem się, że "ready4freddy" to specjalna grupa operacyjna założona przez ścierwoliberałów dla zwalczania głosu opozycji. Tak sobie oni wymyślili (bo w pojedynke ścierwoliberały są za głupie, żeby cokolwiek wymyśleć), że najbardziej prawe i wybitne głosy będą niszczyli załganym buciorem przekręcenia kota ogonem, czyli, że te moje pouczające przemyślenia są niby dowcipem. Czy ktoś normalny uwierzy, że dla dowcipu przez 2 miesiące dzień w dzień zaniedbuję pracę i rodzinę aby pisać obszerne teksty edukujące i kilkadziesiąt dziennie postów na forum? Dla dowcipu to mogę ścierwoliberała w papę strzelić, ale na pewno nie będę dla dowcipu życia poświęcał. Tylko głębokie przekonanie nakazuje mi udział w tej wielkiej świętej sprawie ratowania pobożnych autorytetów noradu, takich jak Pan Prezes Kaczyński, Prezydent Kaczyński, Ojciec Rydzyk, Pani Sobecka, Pan Antoni Maciarewicz i inni patrioci jedyni. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Takich to boję się najbardziej 16.11.07, 14:50 skad wiedziales, ze najbardziej lubie (no dobra, wygrales.. lubimy) "niszczyc załganym buciorem przekręcenia kota ogonem"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A co to tak śmierdzi? SzamPO, czy ścierwo? 16.11.07, 13:52 ready4freddy napisał: > wyluzuj.. placebo to inteligentny prowokator, poczytaj jego bloga :) junkers to > inna para butow, to autentyczny fanatyk sprawy :) Tak też myślałem, że ten placebo99 to prowokator. Już raz to napisałem na innym forum. "...To ja zamieszczam artykuły w prasie, Od których już z daleka czujesz swąd. To wszystko jest celowe i dobrze przemyślane: Niech ktoś zareaguje i popełni błąd!" To fragment piosenki kabaretowej z czasów PRL. Wtedy nie było Internetu. Ale dla dzisiejszych potrzeb można to uwspółcześnić: "...To ja zamieszczam w Internecie posty, Od których już z daleka czujesz swąd..., itd." Placebo - od łac. "spodobam się" - lek obojętny, dany pacjentowi dla osiągnięcia skutku psychologicznego, zwł. aby zaspokoić jego żądanie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A co to tak śmierdzi? SzamPO, czy ścierwo? 16.11.07, 13:11 placebo99 napisał: > Wylało SzamPO i roztacza się odór zgniłego ścierwa liberalizmu > zawszawiałego. Zaleje pobożny naród fala darmowych prezerwatyw i > innego ścierwa. Oj, zgnilizna zachodu butwieje w trzewiach liberała > i zaraża zdrową tkankę poboźnego narodu. Oj, zagrożone są nauki > miłosierdzia i miłości bliźniego. Teraz te podstawy moralności i > etyki zostaną oplute jadem nienawiście bolszewickich ścierwów > zarzyganych kiernozów jednych. > Przeczytałem twoje przemyślenia. Ciekawe. Ale widzę, że posłuchałeś mojej propozycji i zacząłeś używać określeń "zaplute karły reakcji". Zabrakło mi tylko "psów łańcuchowych liberalizmu" (w oryginale było "imperializmu") Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 Re: placebo99..zmien gacie!!..Przestanie.. 16.11.07, 13:14 zamiast gęby ,ma odbyt! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: placebo99..zmien gacie!!..Przestanie.. 16.11.07, 13:15 placebo99..wynurzył sie z szamba... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: placebo99..zmien gacie!!..Przestanie.. 16.11.07, 13:39 Niesamowite.Czyżby kaczyści powołali do istnienia zmutowanego Frankesteina? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: A co to tak śmierdzi? SzamPO, czy ścierwo? 16.11.07, 13:34 Wylał raczej PISuar na odchodne. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: A co to tak śmierdzi? SzamPO, czy ścierwo? 16.11.07, 13:54 placebo zmień język to może zrozumiem...i a narzekasz że ktoś o was zle mówi Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: A co to tak śmierdzi? SzamPO, czy ścierwo? 16.11.07, 13:59 12x1 napisał: > ...i a narzekasz że ktoś o was zle mówi Co za fanatyk zapluty reakcjonista źle mówi? Pokaż go proszę! Podejrzewam, że są tacy co im sowietyzacja wypłukała tkankę mózgową tak, że w czaszkach tylko kał bolszewizmu pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zdań 16.11.07, 13:00 Wszystko jest dobrze, dłoń mi uścisnął i żaden grymas nie skrzywił mnie. Przysuwam fotel, który jest blisko i zaraz na nim wyciągnę się. Jest 17. ludzi tu ze mną, czy będą wierni okaże się, ale to jedno jest tak na pewno: do końca roku, nie zdejmą mnie. Będę tak rządził i dzielił sobie i nic nie może mi się stać, jedno mnie martwi, ten kto zaszkodzi to dłużej już nie będzie brać. Czy warto zmieniać coś w gospodarce? - kryzys już idzie - lepiej już gna i nim ktokolwiek dojdzie dlaczego, inny tu będzie siedział chwat. Odpowiedzialność? - nic nie mówiłem, a szacuneczek? - to jest to. A zaufanie? - ja to wymuszę, przecież kolegów trzeba też pchać, niech wszyscy widzą, że służę ludziom, a władzy muszą się trochę bać. Gdy ja upadnę, będę tak nisko, czy wyższy fotel mam znowu brać? Odpowiedz Link Zgłoś
edbud Mały, zapluty karzeł !!! 16.11.07, 13:03 Jak w temacie !!! Nie może zrozumieć mała gnida, że społeczeństwo nim wzgardziło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Tusk: List od b. premiera składa się z trzech 16.11.07, 13:07 no to ja się nie dziwię że Jarosława dziś nie było. napisanie tego listu na pewno było i fizycznie i intelektualnie wyczerpujące dla Jarka i teraz, biedactwo, odpoczywa po tym wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo krociech.. jedż do Tworek i powtórz pytanie !!!! 16.11.07, 13:12 nie wrócisz... Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Re: krociech.. jedż do Tworek i powtórz pytanie ! 16.11.07, 13:17 już po nim... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Ja się pytam 16.11.07, 13:40 To pytaj się prof.Miodka.Albo odwiedź lepiej psychiatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 13:08 Jaruś taki niby wygadany, w mowie, w śpiewie ("Hymn Polski"), a tak mało kumaty w piśmie. No, no. Chyba się obraził, poszedł do innej piaskownicy tłuc łopatką po główkach, skoro w tej mu nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
burza95 Wolałby Pan żeby składał się z czterech..... 16.11.07, 13:12 A list od Sawickiej z gratulacjami z ilu się składał?Ciekawa jestem dlaczego zaszedł Pan tak daleko, mimo że jest Pan wyjątkowo chamski. Mimo to życzę Panu ,żeby Pan odniósł sukces i żeby ten sukces nie polegał na poniżaniu innych ludzi ,naśmiewaniu się z innych ludzi i gardzeniu resztą społeczeństwa, która na Pana nie głosowała.Pan i Pana elektorat uwielbia naśmiewać się z ludzi którzy nie wyznają waszych poglądów-jesteście potwornie prymitywni.Obserwuję was i waszą pogardę wobec innych.Dla mnie należycie do tzw. szeroko rozumianej cywilizacji śmierci.Ale Polska nie jest wasza na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
e-wodniak Re: Wolałby Pan żeby składał się z czterech..... 16.11.07, 13:35 burza95 napisała: > A list od Sawickiej z gratulacjami z ilu się składał?Ciekawa jestem > dlaczego zaszedł Pan tak daleko, mimo że jest Pan wyjątkowo chamski. > Mimo to życzę Panu ,żeby Pan odniósł sukces i żeby ten sukces nie > polegał na poniżaniu innych ludzi ,naśmiewaniu się z innych ludzi i > gardzeniu resztą społeczeństwa, która na Pana nie głosowała.Pan i > Pana elektorat uwielbia naśmiewać się z ludzi którzy nie wyznają > waszych poglądów-jesteście potwornie prymitywni.Obserwuję was i > waszą pogardę wobec innych.Dla mnie należycie do tzw. szeroko > rozumianej cywilizacji śmierci.Ale Polska nie jest wasza na > szczęście. Trzeba upaść na głowę, żeby uznać za chamską wypowiedź D.Tuska.Po tych wszystkich prymitywach poprzedniej ekipy wreszcie władzę objęli ludzie normalni,kulturalni.Natomiast Twoja wypowiedź,przesycona jadem,jest typowa dla pokrzywionych,radiomaryjnych,zapatrzonych w swoich wodzusiów,biednych,ogłupionych ludzi.Zacznij się rozglądać wokół,wyjedź gdzieś w świat,pogadaj z ludźmi.Może ich wreszcie polubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
progics Pan minister Owaki..., za duzo okreslen 16.11.07, 13:13 Przestancie juz z tym "panowaniem". Nie wystarczy napisac minister Owaki, lub w innym kontekscie tylko "minister" lub tylko "Owaki". Ministerialnej czci mu przez to nie ubedzie, jesli sobie na nia swoja dzialalnoscia zasluzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 Szeregowy poseł Jaroslaw Kaczyński - znacie go? 16.11.07, 13:17 To chyba jakaś nowa śmieszna twarz w sejmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 ferby26..ten ciaptak,Jarek, nigdy nie był w wojsku 16.11.07, 13:24 chyba że jako ciura... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Prorocze to zdania 16.11.07, 13:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=72083232&a=72092958 Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 do silesiusa-swini... 16.11.07, 13:26 podaj link,w którym Tusk obiecuje że toON "popełni" te cuda! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 zapoznaj sie z jego obietnicami przedwyborczymi 16.11.07, 13:33 .. co ma wisiec nie utonie roman337 napisał: > podaj link,w którym Tusk obiecuje że toON "popełni" te cuda! > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 "Cuda" Denaturata Tuska 16.11.07, 13:41 Wszystkie cuda "Donaldu Tusku" Poniedziałek: Donald Tusk wyczarterował 10.000 jumbo-jetów. 3 miliony Polaków wraca do kraju. Wtorek: Zarządzeniem premiera Donalda Tuska zlikwidowano wypadki samochodowe. Środa: Donald Tusk obniżył podatki – od środy PIT, CIT i VAT w Polsce wynoszą 1%, jednocześnie Donald Tusk zwiększył wynagrodzenia – pielęgniarka zarabia średnio 5890 zł netto, a lekarz 25630 zł netto. Nauczyciele zarabiają od środy 8300 zł netto, a urzędnicy 6250. Zachodnie granice Polski przekraczają tysiące lekarzy z Niemiec Francji i Irlandii by podjąć pracę w polskich szpitalach. Czwartek: Donald Tusk gwałtownie podniósł prestiż Polski na świecie – UE ogłosiła wprowadzenie Nicei i pierwiastka jednocześnie, Niemcy zrezygnowały z Gazociągu Północnego, a bałtycką rurą będzie transportowane mięso z Polski do Rosji. Piątek: Donald Tusk wybudował 2500 kilometrów autostrad 840 pływalni i 320 stadionów. Hanna Gronkiewicz-Waltz – nowa minister infrastruktury - przecięła 6000 wstęg w ciągu 18 godzin. Sobota: Donald Tusk rozdał akcje, średnio 70 tysięcy na głowę. Ponadto wprowadził poszóstne becikowe i ulgę na dziecko – bez kozery - pińcet tysięcy. Niedziela: Po zrobieniu tych wszystkich cudów, siódmego dnia, Donald Tusk odpoczął. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: zapoznaj sie z jego obietnicami przedwyborczy 16.11.07, 13:42 A Tusk gdzieś odpływa?Ani wisiał nie będzie ani tonął. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski02 Re: zapoznaj sie z jego obietnicami przedwyborczy 16.11.07, 19:55 odplynie falami gnojowki na jpozniej za rok / poltora uniaeuropejska1 napisał: > A Tusk gdzieś odpływa?Ani wisiał nie będzie ani tonął. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_finanse Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 13:29 Odchodzący premier jest uosobieniem wszystkich cech szlachetki, nie potrafi się zachowac i odejśc z godnością, ani z urzędu ani z willi. Jak to się stało, że daliśmy komuś takiemu poparcie dwa lata temu? Sytuacja Donalda Tuska nie jest łatwa, ale życzę mu jak najwięcej społecznych dowodów poparcia! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaferes Tusk: List od b. premiera składa się z trzech zda 16.11.07, 13:29 Kultura i wychowanie (tak obce Tuskowi) nakazują zachowania tajemnicy korespondencji... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Tusk: List od b. premiera składa się z trzech 16.11.07, 13:47 Tajemnica korespondencji nie obowiązuje adresata listu.Informację przeznaczoną dla mnie mogę upublicznić choćby zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Tusk: List od b. premiera składa się z trzech 16.11.07, 13:47 Tajemnica korespondencji nie obowiązuje adresata listu.Informację przeznaczoną dla mnie mogę upublicznić choćby zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Re: Tusk: List od b. premiera składa się z trzech 16.11.07, 13:29 To najwyraźniej dowód wychowania "gdzie indziej", nie podwórkowego. takie wychowanie prezentują obaj bracia. I nic nie jest w stanie im udowodnić, że "białe jest białe, a czarne - czarne"... Odpowiedz Link Zgłoś
kos1981 ja,ja Petering , Merkel ,Sztajnbach te sprawy... 16.11.07, 13:31 miłość bez granic..przerabiano i co ? gazociąg północny jeszce większa miłość radziecko-mniemiecka oczywiście kurzystna dla nas tylko my ciemnota niczego nie rozumiemy bo jesteśmy zaściankiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: ja,ja Petering , Merkel ,Sztajnbach te sprawy 16.11.07, 13:50 Otóż Niemcy mogą kupować gaz od kogo chcą w tym i od Rosji.Tak jak USA kupują ropę od monarchii zwanej Arabią Saudyjską ,a podobno tak bardzo szerzą na świecie demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: ja,ja Petering , Merkel ,Sztajnbach te sprawy 16.11.07, 13:50 Otóż Niemcy mogą kupować gaz od kogo chcą w tym i od Rosji.Tak jak USA kupują ropę od monarchii zwanej Arabią Saudyjską ,a podobno tak bardzo szerzą na świecie demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś