wilhelm4 19.11.07, 20:15 www.dhzb.de/abteilungen/herz_thorax_gefaesschirurgie/klinikteam/detail/ansicht/lebenslauf/prof_dr_med_dr_hcmult/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el-jott Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 20:15 No i jak teraz wygląda Zbysio "WedleRozkazu" Ziobro? Mam nadzieję, że TEN "człowiek" już nigdy nikogo nie oskarży. Czy można go skierować na badania psychiatryczne? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk "Ten pan żadnej ekspertyzy nie napisze"? 19.11.07, 20:21 Powie Zbigniew Z. ? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: "Ten pan żadnej ekspertyzy nie napisze"? 19.11.07, 20:41 Coś Ziorro nie ma szczęścia do ekspertyz. Ta - niekorzystna. Owa dotycząca dotycząca rzekomego straszenia go przez kolegów ze studiów - też. Gdyby sam za nie płacił machnąłbym ręką. A tak to niestety jest to swego rodzaju wyłudzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "Ten pan żadnej ekspertyzy nie napisze"? 19.11.07, 21:13 adas313 napisał: > Coś Ziorro nie ma szczęścia do ekspertyz. ********************************* Bo Zebro jest mocny jeno w gębie - przy niszczarce i kamerach zaprzyjaźnionej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: "Ten pan żadnej ekspertyzy nie napisze"? 19.11.07, 23:34 Gdzie ten Zero jest? Dlaczego dzis nie zrobil żadnej konferencji z wypiekami na twarzy?A gdzie jarosław Jego przydupnik,spłynął do morza na Helu? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 20:48 moz ten dr,.G.jest kanalia,ale kto i jakie przpepisy do teo doprowadzily?..że każdy pacjent cosik daje i za wszelka cenę chce ratowac zdrowie swoich najbliższych? Kto to wyprostuje? bo jak narazie nie ma na to widokow.sama dam,jak będe musiała ratować! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Trans jest zziobrane i podejrzane.. 19.11.07, 20:16 Trans jest zziobrane i podejrzane. Odnośnie odejścia krewnych i bliskich. Wysokich stanem, w statucie niskich. Chociaż wiemy śmiertelni, jest w nas bunt, gdy bliskich na wieczność chowamy w grunt. Strata rodziców nam serca wierci, nie chcemy śmierci, nie chcemy śmierci. Lecz gdy umiera samotny jak pies, nie ma buntu, nie ma za nim łez. Po nim ucieszy się dalszy krewny, kiedy otrzyma spadek obszerny. Dajemy im niebo z pomocą księdza, gorzej jest z tymi u których nędza. Niebo adrenaliny łaskawcy, bawią się życiem narządów dawcy. Narządami spełniają modlitwy. Zawistny prawnik wypatruje sitwy. „Już nikogo nie pozbawi życia”, transplantologa wsadził do kicia! Z ambicji głupiego uszkodzeni, oczekujący idą do ziemi. Z transplantologii robi sobie kpinę, mało, przeciw buntuje rodzinę. Wylicza splendory, co chciałby mieć, jak po kradzieży podblokowy cieć. Można z umierania odnosić korzyści tak jak komuniści, tak jak naziści. Śmierć templariuszy czy hugenotów dla świecidełek i bibelotów. Pomaga mu w tym Radio Maryja. Nie ma kary boskiej, nie ma kija! Dla nich niszczyć wroga to jest jak tlen. Apokalipsa ich to bomba eN. Układ transatlantycki, czyli NATO. Na trans to oni się znają, ostatecznie ze spisu lektur chcieli wyrzucić Trans-Atlantyk Gombrowicza! PiSiORne, załgane pieszczoszki, co noszą damskie pończoszki! Odpowiedz Link Zgłoś
rafsum Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 20:25 Teraz logicznym następstwem staje sie proces o znieslawienie.Ale kogos chroni immunitet. Tak parafrazując ten pan juz nikogo fałszywie nie oskarzy, Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 20:39 Gorzej jeśli wytoczy proces np. prokuraturze o bezpodstawne aresztowanie. Wtedy zapłacimy wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
basiak207 Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 20:28 doktorze zycze nie spotkac wiecej zer,niech pan wraca do pracy my ludzie ktorzy pana znamy dobrze wiemy to nasz NAJLEPSZY KARDIOCHIRURG na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Epitafium dla zera 22.11.07, 17:50 Tu leży zero, Co przędło misterne sieci Układu, A zamilkło dopiero, Gdy lud rzekł "Spieprzaj, dziadu!" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kolejna lekcja elokwencji politycznej 19.11.07, 21:15 placebo99 napisał: > Na moim blogu. ********************************* A co? Tu z myśleniem masz kłopoty? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: gdyby Ziobro miał honor to popełniłby sepuku. 20.11.07, 08:37 On popełni, ale raczej se kupe. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 20:38 No to teraz Mniej niż Zero powinien beknąć i immunitet nie powinien stać przeszkody. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne no Zioberko nadstaw dupe !!!!!!!!! 19.11.07, 20:43 to bylo do przewidzenia, do przewidzenia, do przewidzenia Zobaczcie PiSiosy jak jezykiem kobry mozna zlamac komus zycie. Zmarnowac publiczne pieniadze na wyksztalcenie takiego specjalisty itp.... Rzygac, rzygac, rzygac sie chce na tych smieciiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
cuffed Scierwo Ziobro i scierwo Religa 19.11.07, 20:43 Ilu pacjentow pozbawiono transplantacji serca? Odpowiedz Link Zgłoś
rafsum Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 20:49 Jest jeszcze sprawa smierci jego taty-tez ekspertyzy sa dlan niekorzystne.Tylko ciekawe ile ludzi zabil on cala afera z dr.G-bo przeciez transplantologia przez kilka miesiecy niemal zamarla w Polsce-ale tu ludzie umierali po cichu s domach bo nie mial im kto pomoc. P.S Teraz przynajmniej lepiej sie oddycha. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 20:52 Moim zdaniem,nie bedxie sprawiedliwości bez upieprzenia Ziobry na nicości. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 21:09 Ty na serio wierzysz w te brednie ? Transpalntologia jest w zapaści jak i całe lecznictwo. Po prostu nie ma nic kasy i jeden dr G*** niczego by nie ździałał. Odpowiedz Link Zgłoś
rafsum Re: Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 21:19 Tak wierze ,mam takie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 21:52 Tu nie ma co wierzyć. Wejdź na strony Poltransplantu i sam sprawdź, jak spadła liczba dawców po spektaklu Ziobry. Przez kilka miesięcy była ich mniej niż połowa normalnej liczby, bo ludzie zgłaszali zakaz w obawie, że ktoś ich zabije "na organy". Ziobro ma na sumieniu minimum kilkadziesiąt osób, które nie doczekały się przeszczepu. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Koperta była za cienka 19.11.07, 20:54 Lekarze, najbardziej kryminogenne środowisko. Jak kasy nie dostaną w kopercie to zabiją dla postrachu dla innych żeby wiedzieli co oznacza zbyt cienka koperta. Niech napisze ten kto nie musiał dać kasy w kopercie. Albo jeśli nie dał to jakie było zachowanie łapiducha? Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Koperta była za cienka 19.11.07, 21:09 Ja nie musiałem dać łapówki lekarzowi. Nigdy. Jakie zachowanie? Normalne, nie krzyczał, nie groził, leczył dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Koperta była za cienka 19.11.07, 21:13 Ale kilkudziesięciu innych, co widać na filmach, musiało dr G**** dac w łapę. Zwykła kanalia. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: nie bylo koperty 19.11.07, 21:13 moja mama (82 lata)zlamala kosc biodrowa w pazdzierniku, byla operowana w Konstancinie w STOCER-ze, zalozono jej sruby, byla w szpitalu 11 dni, traktowana(pomimo postepujacej artero-sklerozy) bardzo cieplo i z godnoscia, na badaniach kontrolnych tez, nikt nawet posrednio nie sugerowal jakiejkolwiek "koperty", kilka razy dziennie wolontariusze pomagali Jej stawiac pierwsze kroki po operacji, i z calego serca dalabym ogromny bukiet kwiatow i kupilabym 5 kg "Mon cheri" dla personelu, bo zasluzyl w 1000%, ale po nagonce Ziobry i jego zbirow, nawet podziekowac w szczegolny sposob czlowiek sie krepuje, a wyrazenie wdziecznosci to zadna lapowka, pewno, ktos powie ze "robili swoja robote", ale usmiechac sie i wychodzic z pomoca na kazdym kroku nie musza, a robia, wiec nie pieprz glupot placebo999999, bo mam wrazenie ze nigdy nie pracowales wiec nie masz pojecia co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: nie bylo koperty 19.11.07, 21:17 Przetrzyj oczy, na filmach widać jak dr G*** bierze łapówki w kopertach i o niego właśnie chodzi. Nie wiem jak jest w Konstancinie ale wiem jakie są stawki w innych warszwaskich szpitalach za przyspieszenie operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: nie bylo koperty 19.11.07, 21:21 talking_head napisał: > Przetrzyj oczy, na filmach widać jak dr G*** bierze > łapówki w kopertach i o niego właśnie chodzi. > Nie wiem jak jest w Konstancinie ale wiem jakie są > stawki w innych warszwaskich szpitalach za przyspieszenie > operacji. ------------------------------ nawet gdyby....czy twoj ojciec czy matka zamiast za 5 mcy byliby operowani (gdyby zaszla potrzeba) za tydzien, a dalbys koniak. Czy twoja matka czy ojciec nie sa tego warci???? Korupcja - to nie dlugopis, koniak czy kwiaty, tam gdzie sie obraca milionami dla zysku, a po drodze podepcze sie jeszcze innych - tak, to jest korupcja Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: nie bylo koperty 19.11.07, 21:26 dr G. mogl byc filmowany jak przeglada poczte, listy, faktury itp i po odpowiednim montazu i mixarzu mozna zobaczyc jak bierze koperte, dzis wszystko mozna "spreparowac" jak znasz sie na technice elektroniki, pozatym znam kogos kto jest bardzo wysoko w CBA, wynajmuje dom w Wilanowie, czasem za duzo mowi, i .............. NIE WIERZE W ZADNE DOWODY PRZEDSTAWIONE W JAKIEJKOLWIEK SPRAWIE PRZEZ CBA W OSTATNICH 2 LATACH - TO WSZYSTKO PIC NA WODE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: nie bylo koperty 19.11.07, 21:38 Na miłość b**** ! Dr G*** na filmach nie brał "długopisów czy koniaków" tylko żywą gotówkę i to w kwotach, to fakt, uwłaczajacych "światowej sławie chirurgii". To zwykły, mały łapówkarz, jakich tysiace w naszych szpitalach, od pielęgniarki która nie ruszy dupska mimo że dzwonisz w nocy o pomoc po ordynatora dajacego ci termin "za rok" jak nie zapłacisz. No i co to za argument z tą "matką" ? Czyli uważasz, że dla swojej miłości synowskiej masz prawo pozbawić szansy wyleczenia innej osoby która była w szpitalu przed Twoją matką a której może nie stać na łapówkę lub nie ma dzieci łapówkarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Re: nie bylo koperty 19.11.07, 21:38 talking_head napisał: > Przetrzyj oczy, na filmach widać jak dr G*** bierze > łapówki w kopertach i o niego właśnie chodzi. > Nie wiem jak jest w Konstancinie ale wiem jakie są > stawki w innych warszwaskich szpitalach za przyspieszenie > operacji. bzdury, filmy mozna zmontowac jak sie chce, mozna tez zmanipulowac sytuacje. Wystarczy, ze ktos placi za cos, co zostalo zaserwowane pacjentowi, co nie jest sponsorowane przez NFZ, stanowi prywatna wlasnosc lekarza, a moze uratowac pacjentowi zycie. Wystarczy sfilmowac taka sytuacje i juz nikt sie nie wybroni, ze nie byla to lapowka. Nie wierze w te lapowki, bo czlowiek, ktory moglby byc slawnym kardiochirurgiem wszedzie na swiecie za 10 razy takie dochody, jakie mial w tym polskim nienawistnym i zawistnym grajdole na pewno nie polasi sie na jakies glupie 500 zl, czy 1000, w takie bzdury trudno uwierzyc. Predzej uwierze, ze nie byl czlowiekiem sympatycznym dla podwladnych i wlasnej zony, ale czy to jest material na proces???? Z drugiej strony, Ziobro, ktory rozwalil polska transplantologie, przez ktorego umarlo wielu pacjentow nie doczekawszy sie na przeszczep, bo zrobil szpitalowi i oddzialowi super reklame w druga strone, a nie pamietal, ze nalezaloby jesli juz to aresztowac i skazac przykladnie zbieracza na stocznie z radyja, czyli facecik zajmujacy sie prywatna zemsta zamiast sprawiedliwoscia, chloptas o mentalnosci czysto ubeckiej, powinien beknac, wraz ze swym kolega od CBA. Mam nadzieje, ze tego doczekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: nie bylo koperty 19.11.07, 21:45 No nie, nie rżnij głupa ! Forsę za usługi nie objęte płatnościami NFOZ-u płaci się w kasie lub rejestracji a nie u lekarza w gabinecie, w cztery oczy. Można Ziobrę winić za zbyt szybkie wydawanie wyroków ale dr G**** to zwykły łapówkarz. Nie przypadkiem to właśnie lekarze z górnej pólki bronią panującego systemu, leczą w prywatnych przychodniach a jak trzeba operować to do siebie na oddział za "państwowe', o ile się oczywiście opłacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rychusa Re: nie bylo koperty 20.11.07, 04:05 Gadajaca glowko...wypadaloby zebys byla tez czasami GLOWKA MYSLACA.Niejaki Ziebro nie jest od ferowania "wyrokow"...to zwykly urzednik...od wyrokow sa sady zreszta niezawisle a ze tego nie pojal to pomijajac,ze jezdza po nim wszyscy...aspirowal na polityka-wyladowal na smietniku Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Koperta była za cienka 19.11.07, 21:14 placebo99 napisał: > Lekarze, najbardziej kryminogenne środowisko. Jak kasy nie dostaną w > kopercie to zabiją dla postrachu dla innych żeby wiedzieli co > oznacza zbyt cienka koperta. Niech napisze ten kto nie musiał dać > kasy w kopercie. Albo jeśli nie dał to jakie było zachowanie > łapiducha? > Ależ proszę bardzo. Nigdy nie dałam koperty i nigdy jej nikt ode mnie nie wymagał. Mam rodzinę średnich rozmiarów, mężą troje dzieci i wnucze. Wszyscy co jakiś czas wymagamy leczenia. Nie zwsze udaje mi się to załatwić w ramach ubezpieczenia, ale to już wina systemu, a nie lekarzy. Pozostałe przypadki, łącznie ze dwoma operacjami odbyły się mało komfortowo jak chodzi o warunki, ale całkowicie nienagannie w prawnym znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzych Re: Koperta była za cienka 19.11.07, 21:20 1996 - operacja guza nerki. Chirurg na sugestię koperty odpowiada - "Jeżeli pana stać, to lepiej nich pan sobie stapler kupi. Ułati to nam operację a panu gojenie rany." 2000 - operacja serca córki. Kardiochirurg uprzedzając jakiekolwiek ruchy "kopertowe" prosi o wpłatę na fundację kliniki. 2002 - operacja tętniaka. Tuz po operacji Profesor niemalże wyrzuca żonę z gabinetu przy próbie "kopertowania". Później dostał od nas upominek i duży bukiet kwiatów. I jedno i drugie przyjął z oporami. Dodam, że inicjatywa kopertowania wychodziła zawsze z naszej strony i zawsze była odrzucana. NIGDY nie spotkałem się z wymuszaniem koperty. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.tofelek Re: Koperta była za cienka 19.11.07, 21:35 placebo99 napisał: >...Jak kasy nie dostaną w kopercie to zabiją dla postrachu dla innych żeby wiedzieli co oznacza zbyt cienka koperta. > jaaasne i dodaj że potem zjadają ich ciała na oczach rodziny! od dziś jesteś No.1 idiotów forum GW No. 2 zajmuje niejaki placebo99 No. 3 - placebo99 itd... itd... Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: Koperta była za cienka 19.11.07, 21:38 Moja siostra grosza nikomu nie dała, gdy jej mąż po potwornym wypadku, wykrwawiony, z dłonią trzymającą się tylko na pasku skóry po spotkaniu z piłą tarczową trafił do szpitala. Lekarz dłoń przyszył, choć naprawdę nie można by mieć do niego pretensji, gdyby ją z miejsca amputował, tak to tragicznie wyglądało. Tak się do tego przyłożył, że po kilku dniach szwagrowi wróciło czucie w palcach, a dziś (prawie rok po wypadku) może tą ręką wykonywać prawie wszystkie codzienne czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Ten Hetzer to pewnie kumpel dr. G**** 19.11.07, 21:06 W tym środowisku wszyscy się znają i stoja murem za swoimi. Mnie wystarczyły filmy z braniem przez G*** w łapę, ochyda... Powinni gadowi zabrać dożywotnio uprawnienia i wysłać do szpitala na salowego Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ten Hetzer to pewnie kumpel dr. G**** 19.11.07, 21:08 Widzę żeś UKŁAD wytropił:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Ten Hetzer to pewnie kumpel dr. G**** 19.11.07, 21:12 Nie, po prostu nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, czy jakiś szwab da czy nie da korzystną opinię w sprawie jednostkowej. Na kilkudziesięciu nagraniach dr G***, ten "autorytet moralny" GW**** gazety bierze w łapę i to już wystarczy żeby gościa traktować jak gnoja. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ten Hetzer to pewnie kumpel dr. G**** 19.11.07, 21:23 A co to ma wspolnego z morderstwem o ktore oskarzalo go nieomylne zero ? Odpowiedz Link Zgłoś
rafsum Re: Ten Hetzer to pewnie kumpel dr. G**** 19.11.07, 21:30 W sensie prawnym to jest duza roznica czy sie jest lapowkarzem czy zabojca-nikt tu nie podwaza watku korupcyjnego,tylko wlasnie oskarzanie o zabojstwo.Sam minister na konferencji gdzie prezentowal gwozdz do trumny Leppera czyli dyktafon mowil ze zawsze pozostaje wierny domniemaniu niewinnosci-w przypadku dr G.troche minal sie ze swoimi zasadami.Poza tym dla nas Polakow oczywiste jest ze jeden broni drugiego(zawsze sie szuka drugiego dna,za zachodnia granica jest troche inaczej),poza tym biegly zostal powolany przez Prokurature a nie obrone,kosztowalo to pewnie troche kasy.Czyzbys sugerowal ze nalezy szukac nastepnego bieglego? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ten Hetzer to pewnie kumpel dr. G**** 19.11.07, 21:46 > Czyzbys sugerowal ze nalezy szukac nastepnego bieglego? Gdyby Z. był dalej u władzy tak długo by szukano, aż wreszcie natrafiono by na takiego który by wydał oczekiwany werdykt. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Ten Hetzer to pewnie kumpel dr. G**** 19.11.07, 21:59 Przestań bredzić. Szafa pełna koniaków to raczej oczywisty dowód, że dr G. nie uzależniał leczenia od łapówki, bo przecież nikt, kto już zapłacił, nie przynosi po fakcie takich prezentów. W dowody Ziobry nikt poza nim nie wierzy, a było tam nagranie JEDNEGO wzięcia koperty, a nie "kilkudziesięciu". Te 46 zarzutów to właśnie koniaki i pióra "na sztuki". Choćby zresztą dr G. kiedyś wziął od kogoś forsę, to uratował życie setkom ludzi, a Ziobro zabił dziesiątki idiotycznym oskarżeniem, po którym potencjalni dawcy zakazali użycia swoich cial w obawie, że ktoś ich zabije "na organy". Sprawdź miesięczne dane z Poltransplantu przed - i po lutym 2007. To kto jest gnojem? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Ten Hetzer to pewnie kumpel dr. G**** 19.11.07, 23:37 talking_head napisał: > W tym środowisku wszyscy się znają i stoja murem > za swoimi. > Mnie wystarczyły filmy z braniem przez G*** w łapę, > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ochyda...XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX > Powinni gadowi zabrać dożywotnio uprawnienia i wysłać > do szpitala na salowego XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ty idioto to nawet na salowego się nie nadajesz.A ohydą jest jak piszesz słowo -=- o-C-hyda.Jesteś po prostu zwykłym nieukiem i do tego jeszcze gów...rzem.Widziałeś film???A wiesz durniu jak łatwo można takie coś zmanipulować,jeżeli nie wiesz to przynajmniej zamknij ten parszywy dziób. Odpowiedz Link Zgłoś
iamoch A salowy niech leczy PISiorków 20.11.07, 07:44 Bo na lepszego nie zasługują Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 Teraz trzeba rozliczyc Mirka... 19.11.07, 21:09 z tych wszystkich dlugopisow i talerzy co je dostal. A swoja droga czas zaczac oceniac osobowosc kandydatow na szefow, po za tym, ze wku..l ludzi i wlasna babe to nie ksztalcil swoich podopiecznych, a fe doktorku.... Odpowiedz Link Zgłoś
iamoch Re: powiedz to ludziom czekającym na przeszczepy 20.11.07, 07:46 Niestety większość nie doczeka... I kto tu jest mordercą? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 21:31 I pomysleć,że na taką gnidę,taką polityczną wszę nie ma żadnego bata?Niech szlag trafi takie wzorce i standardy... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 A co z pozwem Dr. G. przeciw Zeru 19.11.07, 21:32 Czy ktoś wie jakie są losy pozwu o naruszenie dóbr osobistych, który dr G. wytoczył przeciw min. Zero? Odpowiedz Link Zgłoś
an9991 Czy pan Z. nigdy juz nikogo nie oskarzy?? 19.11.07, 21:33 Czy w Polsce politycy wreszcie zaczna odpowiadac za wlasne slowa? Mam nadzieje (choc nie pewnosc), ze nowe rzady w <Polsce oznaczac beda wieksza odpowiedzialnosc za slowa, zwlaszcza w sprawach, ktore moga oznaczac spoleczne zycie lub smierc ludzi. PiS na tym polu ponioslo sromotna porazke. Ciekaw jestem jak bedzie z PO. Wiadomo, ze wladza deprawuje a wladza absolutna, a taka prawie ma PO, deprawuje absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 21:34 Prosimy teraz o ekspertyzy niemieckich psychiatrów dotyczących stanu zdrowia Zbigniewa Zero i braci bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
semperfrei Re: Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 22:29 dobre! :) Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 22:41 No to traz czeka nas kontr ekspertyza. Tylko kto się jej podejmie? Może jakiś lekarz zaprzyjaźniony z panem Kobylańskim, wystawi ją za friko. I jeszce będzie darmowo żetelnie i bez plotek opublikowana w Naszym Dzienniku, Radio Matyja i TV Trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
telemachos0 Re: S_z_w_a_b__Wybronił__Mengele__:)) ))))))))))) 19.11.07, 21:45 A co mieli rostrzelać połowę narodu, wszystkich co nosili mundury??? Prawda jest taka że procesy dotyczyły tylko najbardziej znnych osób, a "małych zbrodniarzy" wozili do lasu i w dołek. Poszukaj informacj na temat np. akcji "piekarz" to dowiesz się jak przebiegały rozprawy poza salami sądowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Gdzie są pisowskie kundle? 19.11.07, 21:48 amansunta, frau bladź, wacek, adela i inni? Nie mają nic do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp Ziobro - dlatego nie głosowałem na PiS 19.11.07, 21:49 Nie cierpię rozdętego narcyzmu, który nie znajduje uzasadnienia w swoich dokonaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov A skąd wiesz, że zbrodniarz wojenny?! 19.11.07, 21:50 > nie dziwi !.... > > Według amerykańskich danych > z ok. 100 tysięcy niemieckich > zbrodniarzy wojennych, którzy > wymordowali dziesiątki milionów ludzi > > przed niemieckimi sądami > - zobowiązanymi przez aliantów do > samooczyszczenia Niemiec - > > stanęło > tylko ok. 1000 zbrodniarzy > z tego tylko ok. 100 skazano ! > żadnego na karę śmierci !!!! Boli mnie to niezmiernie. Ale co to ma do rzeczy? Wojna minęła 62 lata temu, jakbyś nie zauważył. Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: A skąd wiesz, że zbrodniarz wojenny?! 19.11.07, 23:38 Schizofrenia nie jest uleczalna,ale mozna zapobiec atakom,tylko brac regularnie leki!Weżcie ich pod opieke! Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 To jest BYDle łapownik a nie morderca. 19.11.07, 21:56 .. i za to powinien mieć zakaz wykonywania zawodu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: To jest BYDle łapownik a nie morderca. 19.11.07, 22:01 mark6 napisał: > .. i za to powinien mieć zakaz wykonywania zawodu w Polsce. Jeżeli sąd mu to udowodni to powinien ponieść za to karę jaką przewiduje kodeks. A Ty się tak nie podniecaj. Odpowiedz Link Zgłoś
biernysluchacz Re: To jest BYDle łapownik a nie morderca. 19.11.07, 22:40 Operował bliską mi osobę, nic nie chciał.Gdyby była taka potrzeba to bez wahania zgodziłabym się by mnie operował. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 22:14 to było do przewidzenia nawet tu już ludzie ferują wyroki poczekajmy co sąd orzeknie a tak na marginesie przydałaby ekspertyza zgraniczna lojalki jednego z braci Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Mirosław G. oczyszczony z zarzutu zabójstwa 19.11.07, 22:14 Ciekawi jesteśmy czy pan Zero-Ziobro odpowie teraz za śmierć wielu ludzi ,ktorzy nie doczekali na przeszczep narządów ze względu na wyrok wydany z pominięciem procesu właściwemu krajowi cywizowanemu .To jest jednak bydle !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregory701 Re: S_z_w_a_b__Wybronił__Mengele__:)) ))))))))))) 19.11.07, 22:18 Damski bokser jest idiota i zapewne nalezy do teamu "kolegow i przyjaciól" którzy dr.G. zakapowali , bo im dawał w dupe chcąc z nich , petakow , zrobic chirurgów ! Odpowiedz Link Zgłoś