martyna2525 Re: Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 17:02 Szczere wyrazy współczucia, to wielka tragedia. Pamietamy również o naszych ofiarach w " Halembie". [*] Odpowiedz Link Zgłoś
mars53 Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 17:24 Szokująca jest liczba ofiar, rozumiem ból i strach rodzin. Też pochodzę z rodziny górniczej i wiem co to znaczy gdy ojciec wychodził do pracy, ten ciągły lęk i niepewność. Łączę się w smutku i współczuciu. Odpowiedz Link Zgłoś
pepes1 Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 17:33 Najszczersze wyrazy wspolczucia dla rodzin ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 17:39 Lączę się w smutku i żałobie z rodzinami poległych górników,myślę że Rząd Ukrainy nie pozostawi rodzin bez opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
ws137 Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 17:45 Szczere wyrazy współczucia. Dierzyties! Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 17:54 [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] [']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
deanka Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 17:59 szczerze współczuję, z całego serca, wszystkim, ktorych ta tragedia dotknęła.co więcej można powiedzieć.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzitta Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 18:17 Mili moi, jest mi przykro, że tak wielka tragedia jest udziałem Waszych Rodzin. Jestem z Wami w Waszej tragedii, bólu i cierpieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sobek.77s Re: Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 18:31 Wyrazy szacunku i współczucia. Sobek Odpowiedz Link Zgłoś
pro_wid Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 19:06 My na Śląsku wiemy jaki to ból gdy bliski nam człowiekidzie do pracy jak co dzień i nie wraca spod ziemi. Szczere kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 19:09 [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`] [`][`] [`] [`] Wieczny odpoczynek racz im dać Panie Odpowiedz Link Zgłoś
mimka21 Re: Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 19:51 Szczere wyrazy wspolczucia. To straszna tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak [']['][']['][']['] 20.11.07, 19:49 Najszczersze wyrazy współczucia dla rodzin ludzi, dla których ciężka praca zakończyła się tragiczną śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywnans Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 19:54 "...nakryłem się cały żeby mnie nie było widać ale łza wybiegła i rozebrała się do naga." Jan Twardowski [*] Niech Bóg Wam wynagrodzi. I. Odpowiedz Link Zgłoś
krawat_to Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 20:12 [*] Wyrazy ubolewania i szacunku... Jesteśmy z Wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uaplde Kopalnia. Cmentarz - Donbas znowu płacze 20.11.07, 20:29 Sam jestem z Donbasu. Respekt dla G. Wyborczej ! Masz serce i jestesz przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
magdakaskar Re: Kopalnia. Cmentarz 20.11.07, 20:32 Najszczersze wyrazy współczucia wszystkim poszkodowanym ['] ['] ['] Odpowiedz Link Zgłoś