lesik 21.11.07, 23:14 Oj.Bolek wyszło szydło z worka stało się z czego cie w Rybniku znają ci co sa Rybniczanami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nessie-jp Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Piech.. 21.11.07, 23:22 Ach, to CBA jest prywatną policją pana Kaczyńskiego? Służy do sprawdzania, czy nie należy kogoś wyrzucić z PiS-u? W jakim charakterze pan Kaczyński złożył zawiadomienie do CBA? Jako zatroskany obywatel? Ja też tak mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Pie 21.11.07, 23:30 A co? to juz prokuraturze pan jarek nie ufa? Przecież CBA powinno chodzic za panem Piechą już od pół roku conajmniej.A teraz ich zaiwadamiac,o ewentualnym przekręcie? Panie były premierze,nie kompromituj sie ! Już po grzybach Za póżno na CBAprzeciez to nie oni przysiedli sie do stolika,a farmaceuta,prawdziwy!! Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 z zioberkiem więc tak samo ? 21.11.07, 23:38 jesli się więc przy najbliższej jakiejś komisji sejmowj albo pdobnie okaże że ziober naruszył lub złamał prawo, to tez będzie wykopany z PiS`u ? - nie uwierzem :-) nie po to piS jest, by ziober się prawem miał przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: z zioberkiem więc tak samo ? 21.11.07, 23:46 Lipiec już grzeje mu miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: z zioberkiem więc tak samo ? 22.11.07, 04:27 Prawi i sprawiedliwi. Sawiciej sie podstawia gacha aby skompromitowac PO a samemu sie kreci lody na boku i pocichu. A co z FOZZ, Telegraf, RSW Ruch i wiele afer innych p. byly premierze "prawy i sprawiedliwy"? Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: z zioberkiem więc tak samo ? 22.11.07, 07:30 shithead napisał: > A co z FOZZ, Telegraf, RSW Ruch i wiele afer innych p. byly > premierze "prawy i sprawiedliwy"? zostalo juz przed sadem udowodnione, ze pis/pc nie ma z tym nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter Ballada o Jarosławie 22.11.07, 07:59 Pan Jarosław jęczy z cicha: Gdzież ten układ jest u licha? Szuka w spodniach, w prawym bucie, w Nowej Hucie i w Kalkucie. Wszystko w szafach poprzewracał. W Sejmie i w Pałacu maca, A to heca, a to sztuka- Ktoś mi, kurna, ukradł układ! Pod kanapą, na kanapie w ABW, w IPN, w PAPie, szpera w Łodzi i w Lublinie, w całej Wolsce (co nie zginie). Już kolegów chce nagrywać, Znajomość z Ludwikiem zrywać ! Nagle - zerknął do lusterka... Nie chce wierzyć... znowu zerka. Znalazł! Jest! Ukazał mi się! Toć go mam we własnym PiSie! (znalezione w sieci) Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Ballada o Jarosławie rogrzeszyć,albo wiela rozy 22.11.07, 08:15 Dylematy Jareczka i Joli. No powiedz Jolu, jakie masz zdanie, nie męczy Ciebie moje rozstanie? Franczik emeryt zajął się żoną, lecz żona uważa sprawę za złożoną, bo zapał gasi w niej oczekiwanie, gdy mąż przeżywa swoje rozstanie. Nie z robotą, ale z tą robotą, stoi w sam roz, poczyna z ochotą. Czwarta Polska nam się rozwaliła. Rozbitym, jakby wiela rozy biła! Żal patrzeć, Jaruś taki rozbity, przywal mu Jolu piąstką kobity. Może jemu jeszcze ktoś dołoży, nie roz bity, ale wiela rozy. Może zaiskrzy jemu pomysł w głowie. Łeb wiela rozjaśni, jemu dopowie. Pytał Tusku o chleb, jabłka, cukier, kleił się do klaki jak jakiś lukier. Jarkowi teraz przyszło do głowy, że nie zapytał czy to chleb razowy? Skierowałby pytanie do niego, o cenę chleba wielorazowego. Zapytałby o papier toaletowy, ekologiczny, też wielorazowy! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Ballada o Jarosławie rogrzeszyć,albo wiela roz 22.11.07, 08:34 Mój drogi Jolciu możesz się cieszyć, Ojciec dziewica raczył nas rozgrzeszyć. On też tak zbiera, nic nie dołoży, więc cudzołoży i to wiela rozy. W apteczce wiagra lekiem na rozstanie. Ze stoczni zrobił kajaków przystanie. My zaś z Fundacji Solidarności, uruchamiamy nam nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: z zioberkiem więc tak samo ? 22.11.07, 11:40 Aha!! To był chyba pisuarowy sąd partyjny z jarusiem w roli sędziego. Sprawa spadła z wokandy z powodu zmiany przepisów prawnych, kto je zmienił należy wyjaśnić. Gdyby nie to nie byłoby pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx I co POkraki, glupio Wam??? 22.11.07, 07:29 Wasz kochany herr kon-donek thuske by tak nie potrafil, on lubi zamiatac pod dywan takie sprawy i udawac, ze nic sie nie stalo albo jest wszystko w porzadku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: I co POkraki, glupio Wam??? 22.11.07, 11:58 Przypominam, że sprawę nagłośnili dziennikarze. Gdyby nie oni pewnie nikt nie narobił by szumu. Działania PiSu są w tym momencie tylko pozorowane i bardzo dobrze o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Piecha będzie podrywany przez agenta CBA 21.11.07, 23:41 jak Sawicka? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Piech.. 21.11.07, 23:43 czy Jarek Kaczyński nie jest zwykłym obywatelem ? Jakie ma uprawnienia żeby CBA go słuchało ? A nie do prokuratury przypadkiem należało zgłosić ? O co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
drk_z Lepsze "nasze CBA" niż "ich prokuratura" 22.11.07, 10:06 Co tu więcej pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz jesli bedzie cień podejrzenia... 21.11.07, 23:46 jeśli będzie cień podejrzenia, że nastąpiło naruszenie prawa, to Piecha pożegna się z PiS. to wszystko co mu grozi ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Pisiak zgłasza sprawę pisiaka do zaufanego pisiaka 21.11.07, 23:54 Bredziński, kto ci to łyknie? Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Pisiak zgłasza sprawę pisiaka do zaufanego pi 21.11.07, 23:59 No jak to?Teraz Kaminski wyskoczy z butow, zeby pokazac jak bardzo jest niezalezny i pryncypialny. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Pisiak zgłasza sprawę pisiaka do zaufanego pi 22.11.07, 00:01 I oskarży samego Jarosława, że to on nakręcał całą aferę;) Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Pisiak zgłasza sprawę pisiaka do zaufanego pi 22.11.07, 00:05 Tak tak, on wyglada na takiego.Ci wszyscy pisowscy zapalency maja taki obled w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post To jak to u was jest pisiaki? 22.11.07, 00:40 CBA od pewnego czasu monitoruje temat listy leków refundowanych - mówi portalowi tvn24.pl dyrektor gabinetu szefa CBA Tomasz Frątczak. - Na tym etapie niestety nie mogę się jeszcze podzielić naszymi ustaleniami - dodaje. Nie mówi też od kiedy CBA zajmuje się listą. www.tvn24.pl/-1,1529205,wiadomosc.html Czy po raz kolejny ktoś się tu mija z prawdą? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej były premier zwrócił kolejnego byłego ministra 22.11.07, 01:41 Który to już raz? Pogratulować Prezesowi kadr. No i oczywiście konsekwencji w tropieniu Układu. Oraz świadomości, gdzie ten Układ rozsnuł swą sieć. Swoją drogą też chciałbym wiedzieć, jak kilka osób w tym wątku, w jakim trybie Prezes zwrócił się do CBA? Może doniósł o uzasadnionym podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez swojego człowieka? Bo poleceń innemu swojemu człowiekowi, szefowi CBA, teoretycznie już nie może wydawać. Teoretycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Piech.. 22.11.07, 04:06 Co mnie tam obchodzi lobbing. Dajcie mi jedną pigułkę na moje nadciśnienie a nie kilkanaście, które muszę codziennie pilnować, by zażyć,bo jak którejś nie wezmę to muszę korygować ciśnienie koniakiem i to najlepszej jakości. A z PiSem powinno się już wielu myślących ludzi pożegnać. Jak już nie mają gdzie się podziać, to niech wstąpią do Samoobrony. Wódz Lepper czeka. Po wodziu Jarku to chyba najlepsze rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Pie 22.11.07, 05:26 jeżeli LiD broni zaciekle swojej posłanki która popełniła samobójstwo, PO też mocno broni swojej POsłanki, a PIS sam kieruje sprawę do CBA ... Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Gdyby ziobro byl w ministerst. sprawiediwosci 22.11.07, 05:34 sprawa piechy skonczyla by sie jak w przypadku mojzesowicza i jego kumpla L. w aferze tasm. Teraz wpadli w poploch, a poza tym sprawa wydaje sie przesadzona. A gdzie byla CBA dotychczas? no tak uganiala sie za sawicka. Odpowiedz Link Zgłoś
wacekaw CBA ??? - to już chyba przesada 22.11.07, 06:15 To już chyba partyjne biuro antykorupcyjne. To Pan Prezes decyduje kim ma zająć się CBA ? Z tego co mi jest wiadomo, to ustawowy obowiązek CBA aby ścigać wszelkie przejawy korupcji. Chyba, że w przypadku PiS nie są tak dociekliwi jak w przypadku kombinacji operacyjnej sprawy Sawickiej. A wogóle co J. Kaczyński w tej chwili ma do CBA ? Czas najwyższy w pilnym trybie rozliczyć ten twór PiS-u, bo z daleka to śmierdzi prywatnym folwarkiem, zresztą tak jak ta komisja weryfikacyjna w BBN. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfgh21 Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Piech.. 22.11.07, 07:54 pytam powaznie i bede wdzieczna za odpowiedz: dlaczego Tusk przyjmuje dymisje Piechy, to on nie zostal zdymisjonowany wraz z calym poprzednim rzadem?? Odpowiedz Link Zgłoś
tmeic Re: Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Pie 22.11.07, 08:16 asdfgh21 napisała: > pytam powaznie i bede wdzieczna za odpowiedz: dlaczego Tusk > przyjmuje dymisje Piechy, to on nie zostal zdymisjonowany wraz z > calym poprzednim rzadem?? Poczytaj konstytucję. Ministrów powołuje i odwołuje Prezydent na wniosek Premiera. I to się stało. Wiceministrów i Sekretarzy stanu powołuje Premier na wniosek Ministra. Jak do tej pory w trybie pilnym wywalono Macierewicza w kilknaście minut po zaprzysiężeniu Rządu i teraz Piechę. Całą resztę PiS - owskiej nomenklatury ( w tym wojewodów) dopiero trzeba posprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
asdfgh21 Re: Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Pie 22.11.07, 21:59 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkloss Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Piech.. 22.11.07, 10:07 Po co mu było to wPISywanie leków? Ale ja mu wybaczam!! Pewnie chciał jakiś eliksir znależć na ratowanie PiSu,a Prezes za to chce go usunąć z partii?? Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo porażająca eskalacja zajadłych napaści na pis. 22.11.07, 10:32 Porażająca jest ta nagonka na posłów z pis. Jak tak mozna? To tacy uczciwi parlamentarzyści. Okropnie muszą się czuć, gdy patrzą na swoich serdecznych kolegów i koleżanki łyżwińskich,leppera, 'chojarsko' czy inne takie. A tu jeszcze im sie dokłada do pieca. Kułdupełki posłane ze stłachu, stłamszone psychicznie przez własną niedołozwiniętą psychikę pochowane pod kamienie. I dobrze. Tam ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Pie 22.11.07, 11:46 ta partia sprawych i "sprawiedliwych" to krynicznej czystosci osobnicy a ten kurduplowaty "premierek" to wzor obywatelskich cnot!!!strasznie spostponowali tego lapowkarza!nic tylko nasladpwac pis-uar!!!jezeli jeszcze wyjasni sie sprawy "centrum" "telegrafu" i fozzu z udzialem braciszkow to ja sie zapisuje do pisu-aru i wracam na lono kosciola katolickiego-matki naszej i zywicielki!!bede przez miesiac chodzil do spowiedzi i oczywiscie komuniji nnajswietszej w intencji powrotu do wladzy pis-uaru"oczywiscie jak sku..ale kurduple beda siedziec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bambus-3 Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Piech.. 22.11.07, 14:08 Eh... znowu ten frontalny atak opozyji i te media wsciekle atakujące PIS ... aż mi zęby sie zaciskają eh... Bracie masz ciężko - ale nie daj się... Wytrzymaj = jak w kontaktach z Rosją nie daj się rzucić na kolana ... Nie pamiętam - już to mięso ślemy do Rosji - osiągnąłeś sukces?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Brudziński: J. Kaczyński skierował sprawę Piech.. 08.02.08, 01:45 www.dziennik.pl/wydarzenia/article120836/Leki_refundowane_na_celowniku_CBA.html Odpowiedz Link Zgłoś