r0b0l 24.11.07, 14:57 samoobrona przed prokuraturą??? członkiem honorowym będzie łyżwa ;))) a patronem śp mąż choojarskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Rozłam z kanapy na fotele? 24.11.07, 15:02 ruch godny genialnego stratega. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny_swir To jest polski problem nowe partie ci sami ludzie 24.11.07, 15:13 To jest polski problem nowe partie ci sami ludzie. Nie sprawdzili się i nie sprawdzą. Stwórzmy do diabła nową politykę i oderwijmy od koryta świnie. PZPR=>SLD=>LiD Solidarność + ZCHN + PC + KLD + UW=>AWS+UW=>PO+PiS Skończmy z tym. Zakładanie nowych partii przez starych ludzi to ucieczka od odpowiedzialności politycznej a ciemny lud to kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Marysia Rokitowna byla juz w 8-miu partyjach! 24.11.07, 15:49 Ale dalej jest cnotliwa i bogobojna, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
jasny_niebieski Re: Marysia Rokitowna byla juz w 8-miu partyjach! 24.11.07, 15:56 No, nie, co na to Pokora? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziolszcz Re: Niebawem zobzczymy to samo w PISdzielcu...... 25.11.07, 13:42 a moze w POsrancu Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Re: Niebawem zobzczymy to samo w PISdzielcu...... 25.11.07, 13:47 ziolszcz napisał: > a moze w POsrancu czy marzący PiS-owiec , musi o marzeniach kaczora pisać na forum ? głaszcz co tam chcesz u szefa i nie PiS-uj . Odpowiedz Link Zgłoś
jackrzyzak Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakład... 24.11.07, 14:59 Danuśka niech najpierw długi pospłaca, swoje odsiedzi, a potem może się polityką zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Wystąpił zanik mózgu! 24.11.07, 15:09 Bez Leppera nawet zerem nie jesteście! Szczury uciekają. Karma się skończyła. Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Byłem przeciwnikiem koalicji PiS-SO-LPR 24.11.07, 17:56 I nigdy sie z tego nie wycofam. Ale muszę przyznać, że ta koalicja przyniosła obok innych dobrych i mniej dobrych konsekwencji jedną niewątpliwie wielką rzecz. Wyrzucenie za burtę Leppera i Giertycha. Mam nadzieję, że dalej podzieje się "samo" i obydwie wyjątkowo szkodliwe formacje przejdą do historii a ich szefowie odpowiedzą nie tylko przed historią. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakł 24.11.07, 16:02 jackrzyzak napisał: > Danuśka niech najpierw długi pospłaca, swoje odsiedzi, a potem może się > polityką zająć. No właśnie dla tego zajmuje sie ona polityką, aby dzięki szwindlom długi pospłacać. Druga sprawa, że kiedy jakaś osoba ma takie długi jak Danuśka, to się jej prawie nie tyka, bo zaraz podnosi się larum, że to atak o podłożu politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
stupendo omg, zaczyna sie. dziękujemy już Państwu. pa pa 24.11.07, 14:59 omg, zaczyna sie. dziękujemy już Państwu. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Czy to jakis ponury żart? 24.11.07, 14:59 Wiesniaki - karierowicze widzą, że "wodzu" zalicza padakę i już kombinują jak tu się utrzymać przy korycie. Jeszcze te hasła w stylu Ędwarda Ąckiego - czas na zmiany, nie będzie już tak jak było, bo my nie jestesmy tacy ;))))) Ale ubaw po pachy. Ciekawe kto zagłosuje na takich politycznych bankrutów bez dokonań, talentu, doświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Czy to jakis ponury żart? PS 24.11.07, 15:02 No i co tu duzo mówic, z takimi mordami i charyzmą to mogą sobie zakładac punkt skupu butelek :) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Stowarzyszenie Wyłudzaczy Kredytów 24.11.07, 15:00 lub Wyślij Męża Niech Popływa to moje propozycje nazwy partii Odpowiedz Link Zgłoś
faraon1981 Pogratulować nazwy 24.11.07, 15:01 Czy to celowe nawiązanie do nazwy partii Janukowycza? Odpowiedz Link Zgłoś
oreganoboy Tucznik i woźna rules! 24.11.07, 15:01 Na pewno na nich oddam... mocz. Odpowiedz Link Zgłoś
drexler82 OMG!!! 24.11.07, 15:02 Nocny stróż zakłada partię polityczną :-) Ciekawe towarzystwo, każdy ma sprawę sądową i komornika nad głową :D Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: OMG!!! 24.11.07, 15:26 > Nocny stróż zakłada partię polityczną :-) Nazwijmy to po imieniu: "cieć" :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
subotua Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakład... 24.11.07, 15:02 jakoś dziwnie nazwa jest podobna do ukraińsiej partii pro rosyjskiej :p Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz [...] 24.11.07, 15:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 ile mają długów i kiedy je spłacą? 24.11.07, 15:03 czy to kolejna szopka? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz SUPER pomysł macie !!!! 24.11.07, 15:04 nie przeczytałem co prawda artykułu tylko sam tytuł ale też robić tego nie muszę; bo nazwiska ojców-załozycieli tej nowej formacji politycznej gwarantują wysoki poziom moralno-etyczny działaczy :-) Macie moje pełne poparcie w swoich działaniach samoobronowe pojebusy... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Żeby was Ukraińcy za nazwę nie ścigali:))) 24.11.07, 15:06 Bo u nich jest krótko i na temat:))) pl.wikipedia.org/wiki/Partia_Region%C3%B3w Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Żeby was Ukraińcy za nazwę nie ścigali:))) 24.11.07, 15:13 Sądzę, że tym raczej powinna się zainteresować Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego.... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Żeby was Ukraińcy za nazwę nie ścigali:))) 24.11.07, 15:23 I komornicy też mieliby tam pewnie pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Żeby was Ukraińcy za nazwę nie ścigali:))) 24.11.07, 15:29 Jak najbardziej: www.tvn24.pl/12690,1528117,wiadomosc.html Danuta Hojarska, była posłanka Samoobrony, chociaż "wisi" Sejmowi tylko 1325 zł, nie ukrywa, że może nawet z tym mieć kłopot. W 31 egzekucjach komornicy bezskutecznie usiłują ściągnąć z niej prawie 2 mln innych długów. Odpowiedz Link Zgłoś
curtislemay Re: Żeby was Ukraińcy za nazwę nie ścigali:))) 24.11.07, 15:30 A tam od razu ścignęli lepiej sprowadzic ich do polski i dać obywatelstwo wtedy ta partia miałaby z 15% poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Żeby was Ukraińcy za nazwę nie ścigali:))) 24.11.07, 16:05 curtislemay napisał: > A tam od razu ścignęli lepiej sprowadzic ich do polski i dać obywatelstwo wtedy > ta partia miałaby z 15% poparcia A może to oni wraz z całą partią (w sile dwóch osób?) zamierzają przenieść się na Ukrainę, bo tam jescze kredytów nie nabrali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Gazeto! To się nadaje do działu "deser", 24.11.07, 15:09 na stronę plotka, od wielkiej biedy "z czuba", ale nie na (nawet chwilową) wiadomość nr 1 :o))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Rozlam w Samoobronie. 24.11.07, 15:17 Jesli w partii tej nie ma miejsca dla takich ludzi jak Maksymiuk czy Berger, to bardzo dobry znak. Taka partia ma szanse! Odpowiedz Link Zgłoś
trygresson Nowy Swiniopas 24.11.07, 15:15 To nasza nazwa. Przyzwyczailismy sie do przywilejow wladzy... jest bolesne kiedy traci sie prawie wszysko...chcemy organizowac ludzi o podobnej mentalnosci w terenie... moze jakies obrywki sie trafia...moze glupki znowu dadza nam korytko.. itd, itd Odpowiedz Link Zgłoś
piesek.leszek Filipek - były cieć osiedlowy zakłada partię 24.11.07, 15:24 Etap I - Zgól wąsy Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 "Tylko nie cieć, dobra? Tylko nie cieć!" 24.11.07, 15:30 "Ja tu jestem gospodarz domu!" Alternatywy 4. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkloss Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakład.. 24.11.07, 15:31 Niech lepiej zalożą dziś w Totku- przynajmniej bedą mieć cień nadzieji... Odpowiedz Link Zgłoś
fmichus Włochate ogry zostawiają swojego księciunia 24.11.07, 15:43 no smutno smutno Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A ja wam mówię że to nie żaden rozłam, tylko 24.11.07, 16:12 Andrzej Lepper, doctor honoris causa ukraińskich uniwersytetów wysyła tam swoje forpoczty aby badały teren pod przyszłą działalność swojej partii na Ukrainie, gdyby w Polsce został skazany za dotychczasowe osiągnięcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocis1 Rozłam w Samoobronie. Filipek i Hojarska zakład.. 24.11.07, 16:13 Prosze mi natychmiast wysłac dwie deklaracje członkowskie panie F. - w mojej klatce na dole mieszkaja dwaj ociężali umysłowo. Może nie odmówią. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Do pięt nie dorastają Lepperowi 24.11.07, 16:15 Anrju to urodzony przewodnik stada. Jak on nie może, to co dopiero takie szare myszki. Odpowiedz Link Zgłoś