remislanc 29.11.07, 11:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek230 Policja znalazła poszukiwanego od 2 lat w skryt... 29.11.07, 11:13 No to zupelnie jak Saddam Husejn. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Policja znalazła poszukiwanego od 2 lat w skr 29.11.07, 11:24 Sad winien docenic samodzielne wyznaczenie kary majac na uwadze przeludnione wiezienia i skotniale sadawnictwo. Czy Sad zaliczy mu w poczet kary te dwa lata wyjete z zyciorysu na dodatek nie obciazajac spoleczenstwa Moze nastal czas aby w prawie budowlanym byl nakaz budowania cel na ewntualna indywidualna odsiadke za poczynione wykroczenia. W blokach moga byc wieksze cele zakladajac krajowy wspolczynnik przestepczosci Taka forma tansza bedzie dla spoleczenstwa i budzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: Policja znalazła poszukiwanego od 2 lat w skr 29.11.07, 11:29 Od trzech lat mam taka kare, znaczy gniezdze sie w kawalerce z zona i psem. A za co? Za to, ze znudzilo mi sie bycie niewolnikiem i szukalem pracy w wiekszym miescie. No i mam, robota owszem jest, ale kara za polepszenie sobie bytu jest codzienna gimnastyka zwiazana z ustawianiem mebli w zaleznosci od funkcji pokoju (jedzenie, spanie, telewizja, praca zlecona przy komputerze....). Na szczescie niedlugo ide na swoje, czyli amnestia z zycia blokowiska (to prawie tak, jak zobaczyc slonce po latach siedzenia w piwnicy)!!!!!! rosol4 napisał: > Sad winien docenic samodzielne wyznaczenie kary majac na uwadze > przeludnione wiezienia i skotniale sadawnictwo. > Czy Sad zaliczy mu w poczet kary te dwa lata wyjete z zyciorysu na > dodatek nie obciazajac spoleczenstwa > Moze nastal czas aby w prawie budowlanym byl nakaz budowania cel na > ewntualna indywidualna odsiadke za poczynione wykroczenia. > W blokach moga byc wieksze cele zakladajac krajowy wspolczynnik > przestepczosci > Taka forma tansza bedzie dla spoleczenstwa i budzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
modelorz Re: Policja znalazła poszukiwanego od 2 lat w skr 29.11.07, 12:16 Prawda na dziś: nieważne ile zarabiasz, ważne co sobie możesz za to kupić. Jeśli komuś się wydaje, że pracując w małej miejscowości za 1500 zł ma źle, a jak pojedzie do Wawy, Krakowa czy Wrocławia pracować za 3000 zł będzie miał lepiej to jest w wielkim błędzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
crim321 Re: Policja znalazła poszukiwanego od 2 lat w skr 29.11.07, 12:06 Czytajac twojego posta wychodzi ze myslisz ze on pod ta podlaga 2 lata przesiedzial:D Brawo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Skuteczność naszej policji jest niesamowita ... 29.11.07, 11:26 aż 2 lata to im zajęło ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jaco1234 życzliwi 29.11.07, 12:23 a co najlepsze, to nie został by znaleziony, gdyby nie głos życzliwych:) Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: życzliwi 29.11.07, 13:15 A co, uwazasz ze sami powinni mu twarzyczke obic by oddal co nie jego i na przyszlosc nie kradl? A moze stwierdzic ze to nie ich sprawa i zaprzyjaznic aby to nie oni byli nastepna ofiara? Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert brak logiki 29.11.07, 12:44 Policjanci sprawdzają, czy w okresie kiedy się ukrywał popełnił inne przestępstwa. Jak mial je popelnic, skoro wg. tytulu siedzial 2 lata pod podloga? Odpowiedz Link Zgłoś
brite Sofa w kuchni? 29.11.07, 12:44 Kto trzyma sofę w kuchni? Od razu podejrzana sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_53 Jakie wymiary miały płytki ? PO zdjeciu szacuję, 29.11.07, 12:49 że niezbyt duże. To może faceta wziąć do cyrku, a nie do celi ? I tak wylezie przez otwór wentylacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberkaa ciekawe komu ukradł 29.11.07, 13:11 bo za poważniejsze przestępstwa mniej dostają Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: ciekawe komu ukradł 29.11.07, 14:06 Żonie Wassermana torebkę chyba ktoś skradł. Oto i wyjaśnienie :P Odpowiedz Link Zgłoś
radson82 hehe 29.11.07, 13:56 Ja tez sie tak schowam jak wojsko zacznie mi drzwi w domu wywazac zeby mnie zgarnac na przeszkolenie 3 miesieczne :P Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Jak za okupacji 30.11.07, 15:31 Chłop sie pewnie zadołował w skrytce po dziadku. DTW ciekawe jak go stamtąd wycigneli. Niecodziennie wszak ludzie chowają sie w skrytkach w podłodze. Czyżby ten polcjant, któremu przyszło do głowy zrywac podłoge miał jakies doświadczenie na tym polu? Odpowiedz Link Zgłoś