yot23 Ziobro miał wyrok w tej sprawie, czy przeprosił? 06.12.07, 12:24 Sąd go skazał za taką wypowiedź w trybie wyborczym. Ale chyba to bydle się nie podporządkowało. Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 maj47.. pogrobowiec Ub i PZPR.... 06.12.07, 12:44 to jego rodzina... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Dlaczego PIS boi sie komisji ? 06.12.07, 12:39 Moze to jednak Jarek kazal zastrzelic Blide ? Skoro kaczki z przyleglosciami sa niewinne to chyba im powinno zalezec na wyjasnieniu sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
olias Szmajdziński o wniosku w sprawie komisji śledczej 06.12.07, 12:45 a mnie najbardziej interesuje czy pani Blida czy nie była uczciwa. I nie opowiadajcie mi tu pierduł że koleżanka funduje jej prezenty przekraczajace 100 tyś zł. Co do zatrzymania- NIE WOLNO OKAZYWAĆ CIENIA UCZUĆ. Jak uczy doświadczenie należało wpaść tam brygadą antyterrorystyczną, wysadzić drzwi, wrzucić granat ogłuszajacy, rzucić wszystkich o glebę. strzelać po nagach każdemu co się ruszał i dopiero wtedy aresztować. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Szmajdziński o wniosku w sprawie komisji śled 06.12.07, 17:08 Pozostaje życzyć, by przy przekroczeniu prędkości o 10 km/h patrol drogówki wyrzucił z auta, rzucił na ziemię, skuł i dokładnie obmacał. Oczywiście na celowniku pistoletu i oczach pasażerów. Może wtedy zrozumiesz co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja Szmajdziński o wniosku w sprawie komisji śledczej 06.12.07, 12:59 chciała się kobieta zastrzelić to sie zastrzeliła.nikt jej pistoletu do glowy nie przystawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 beatyfikować Blidę,Słowika i innych bandziorów 06.12.07, 13:02 potem pośmiertnie przyznać honorowe członkostwo w PO. Będą w odpowiednim (swoim) towarzystwie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Latwe sady. 06.12.07, 13:17 Oj, jak latwo wydajesz sady. Dla mnie, demokraty z przekonania, czlowiek jest niewinny do czasu skazania prawomocnie przez sad. A pani Blida nawet zarzutow nie miala postawionych. Nazwanie jej bandziorem to, wobec faktu jej smierci barbarzynstwo. W mojej - katolickiej moralnosci taka postawa jest niegodna. Odpowiedz Link Zgłoś
giuseppe53 nazwanie Hitlera bandziorem w obliczu śmierci 06.12.07, 13:26 to barbarzyństwo. Nikt mu nie postawił zarzutów o prawomocnym wyroku nie mówiąc. Podobnie dr Goebbels i paru innych. A jacy mili i mądrzy byli. I dzieci i zwierzęta lubili... Bredzisz Waść - ilu Twoich katolickich znajomych strzeliło sobie w głowę? Od ilu znajomych dostałeś drobne prezenciki za 100.000 zetów z pazerną kurą na rewersie? Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Oczywiscie ze tak. 06.12.07, 13:34 Ile osob Hitler zabil osobiscie? Bo bandzior to w mojej opinii taka kategoria ludzi. Hitler, Pinochet, przywodcy kosciola katolickiego przez kilkanascie wiekow .... Wszyscy oni maja krew niewinnych na rekach. Nazwac ich bandziorami? A Nitzche? On tylko pisal ...... Odpowiedz Link Zgłoś
skagger Toż to oczywista oczywistość 06.12.07, 13:03 Sytuacja jest jasna zabiła się, bo widać miała na tyle do ukrycia, że uznała to za jedyne wyjście i nie ma tu wiele do roztrząsania pomijając to, że LiD chce sobie nabić punkty przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk zastanawiam się: czy to posłowie czy kupa wariatów 06.12.07, 13:09 Przyjmuje ze to drugie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Czerwony złodziej krzyczy: łapcie złodzieja! 06.12.07, 13:17 jeżeli kumisję to do spraw czerwonej mafii węglowej.. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Blida, Sawicka i Doktor G. - święci PO i SLD 06.12.07, 13:18 Takie to są właśnie "autorytety" PO i SLD: - Blida - osoba zamieszana w aferę weglową, która wolała się zabić niż odpowiadać przed prokuraturą - Sawicka - wzięła łapówkę 100 tys. a potem "biedna" płakała... - Doktor G. - wszystcy widzięli w TV jak brał kopertę ale oczywiście wg nowych władz "lekarz może"... Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: Blida, Sawicka i Doktor G. - święci PO i SLD 06.12.07, 13:22 witaj palestrina twoje argumenty mnie śmieszą stale te same może zmienisz płytę np żeby mnie przekonać że masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Blida, Sawicka i Doktor G. - święci PO i SLD 06.12.07, 13:25 12x1 napisał: > może zmienisz płytę > np żeby mnie przekonać że masz rację Nie może. Nowe wytyczne KC PiS w opracowaniu. Równie mądre. Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Szmajdziński o wniosku w sprawie komisji śledczej 06.12.07, 13:21 Proponuje powołać komiję psychologów, jest tysiąc powodów dla których ludzie popełniają samobójstwo,a wśród nich częstym powodem jest nieczyste sumienie, itp. Przykro mi z powodu śmierci pani Blidy, lecz to ona dokonała wyboru... Ps. Jak pan Szmajdziński strzeli sobie w łeb, to zrobię wszystko żeby sprawą zajęło się Zgromadzenie Ogólne ONZ. Odpowiedz Link Zgłoś
spvl Wszyscy są siebie warci 06.12.07, 13:44 LiD krzyczy hańba a tymczasem grając śmiercią czlowieka w celach politycznych upodabnia się do hańbiących Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Gra smiercia? 06.12.07, 13:48 Dla mnie to jedyna droga, aby wladza takich lajdactw nie odwazyla sie popelniac. Jak nie dostana po lapach, znajda sie predzej czy pozniej nasladowcy. Tak komisja to szansa na oczyszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Szmajdziński to czlowiek ktory wie gdzie szukac 06.12.07, 13:46 Wlasnie byla wielka mafia weglowa i gdzies zagineli wszyscy jej czlonkowie. Straty ogromne, czyli ktos te pieniadze zgromadzil nielegalnie. Ilez bylo by smiechu gdyby sprawiedliwosc szukala czlonkow mafii w szeregach bezdomnych, spiacych po dworcach biedakow. A tak nawiasem 6.00 rano to godzina gdy kazdy zwykly robol, jest juz na nogach albo w drodze do pracy, lub w trakcie pospiesznego szykowania sie, czyli to dla kazdego nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Niech maz Blidy wytlumaczy dlaczego nie ostrzegl 06.12.07, 13:47 ABW,ze maja bron w domu, dlaczego nie poinformowal, ze ta bron jest w lazience do ktorej chce wyjsc jego zona i dlaczego nie uwazal za konieczne ostrzec funkcjonariuszy, ze jego zona jest w labilnym stanie psychicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj rzygać się chce na to całe LID, banda złodziei 06.12.07, 13:50 jacek2235 napisał: > Pani Blida także okazała się być uzbrojona, więc termin "uzbrojeni > funkcjonariusze" jest nie ma miejscu. Żaden funkcjonariusz nie > przykładał pistoletu pani Blidzie do głowy, postępowano z nią > właśnie delikatnie. Samobójstwo pani Blidy jest irracjonalne, nikt > nie rozpatrywał takie sytuacji. Gdyby pani Blidzie od razu skuto > ręce i nogi to nie mogłaby popełnić samobójstwa, ale byłaby komisja > śledzcza w sprawie brutalności postępowania funkcjonariuszy. A gdyby > pani Blida dostała wezwanie do prokuratury i popełniłaby > samobójstwo, to zbierałaby się sejmowa komisja w sprawie czemu jej > nie zatrzymano. też tak uważam. całę te pie..nie o majestacie śmierci gdy to było zwykłe samouśmiercenie w celu uniknięcia odpowiedzialności. to nie była matka doprowadzona do kryzysu zwykłymi niepowodzeniami tylko przyłapana pospolita złodziejka. jak już różne szmaty z pzpr chcą gadać o majestacie śmierci to niech lepiej wspomną górników poległych przy wydobyciu węglą na którym potem blida i spółka kręcili lody w bezpośredni czy pośredni sposób. pewnie czuła ,że puści farbę to się zatłukła. szlag mnie trafia... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.pera emocje, emocje 06.12.07, 13:52 oburzony LiD, niegrzeczny PiS... ehhhh ta polityka, emocje. no naprawde hańbią Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: emocje, emocje 06.12.07, 13:56 marcin.pera napisał: > oburzony LiD, niegrzeczny PiS... ehhhh ta polityka, emocje. no > naprawde hańbią emocje są ludzką dominantą. pomyśl co może sobie myśleć porzucona przez państwo rodzina górnika zaginionego w kopalni gdy z pospolitej złodziejki węgla robi się świętą krowę. o znowu mnie pobiera... Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Ta Beata Kempa to wyjątkowo odrażająca baba. 06.12.07, 14:17 Pochodzi z dechami zabitego Sycowa i stąd ten uraz psychiczny,który ujawnia się w prostackiej i prymitywnej agresji.Jak taka odrażająca postać może być prokuratorem,że posłem PiS to rozumiem.Wpisuje się w całą plejadę tych pisarowych miernot i przygłupów,którzy zioną zwierzęcą nienawiścią do wszystkich,bo ich oderwano od koryta.A pracując przy tym chłystku Ziobrze utrwaliła swoje chamskie cechy.Pisowska ..urwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Ta Beata Kempa to wyjątkowo odrażająca baba. 06.12.07, 14:24 Jakim prokuratorem?? Widać była miernotą na studiach bo aplikacji żadnej nie zrobiła. Podobnie jak jej bożyszcze Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Ta Beata Kempa to wyjątkowo odrażająca baba. 06.12.07, 14:33 Jak mozna zostac prokuratorem po skonczeniu kierunku administracja? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Ta Beata Kempa to wyjątkowo odrażająca baba. 06.12.07, 14:37 No, powiedzmy prawo administracyjne. Widać wystarczyło by zostać wiceministrem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Ta Beata Kempa to wyjątkowo odrażająca baba. 06.12.07, 19:30 kato28 napisał: > No, powiedzmy prawo administracyjne. Widać wystarczyło by zostać > wiceministrem sprawiedliwości. **************************** w poprzedniczce naszej mawiało się: nie matura lecz chęć szczera ... Odpowiedz Link Zgłoś
lanciago Re: Ta Beata Kempa to wyjątkowo odrażająca baba. 06.12.07, 18:31 Szasza 7 nie obrażaj Sycowian.Są tu również ludzie kulturalni i wykształceni.Wyjątki zdarzają się wszędzie.Kempa do nich należy.Do tej pory nic nie znaczyła.Była zwykłym kuratorem.Jak wstapiła do PISu to jej całkiem w głowie się poprzewracało.Była bardzo ważna i wszystkich chciała zamykać.TO JEST ZWYKŁY MAŁY CZŁOWIECZEK.Dostał w ręce zabawki i myśli,że cały świat do niej należy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_z_warszawy Re: Szmajdziński o wniosku w sprawie komisji śled 06.12.07, 14:33 p.Jacku w 1000 procent ma pan rację ,ale dziś zwolennicy POpaprańców wraz niby opozycją SLD, o przepraszam LiD-u , panu nie uwierzą , mają media:TVN,Polsat, gazetę wybiórczą,tokfm i inne!!!-Tak trzymać p.Jacku Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Kto to powiedział? 06.12.07, 14:38 Panie redaktorze, jak wszyscy słyszą, jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Kolejny dowod na sojusz ,,liberalno-postkomuszy'' 06.12.07, 15:04 LiD to przystawka do koalicji.... i nieraz ma wsparcie od suwerena ROTFL Nawet na tragedii Barbary Blidy banda rzadzaca kreci swoje ,,gronkowcowe'' lody. A oszolomstwu antypisowemu na forach GW pasi. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Należy sprawdzić, czy Blida nie została 06.12.07, 15:19 zamordowana. To nikogo w dobie Prawa i Sprawiedliwości nie powinno dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś