darioo_b 13.12.07, 16:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
california07 Bender i Sobecka apelują o ratowanie Radia Maryja 13.12.07, 16:40 Nareszcie rzad zajal sie tym Ukladem-Mafia jakim jest RM i dzialalnosc o.Muchomorka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 nic juz nie uratuje tego radyjka 13.12.07, 16:42 trafi tam gdzie jego miejsce czyli na smietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: nic juz nie uratuje tego radyjka 13.12.07, 16:46 a może niech radyjo zda sobie sprawę, że już sie nie uratuje. I Rząd nie jest od utrzymywania klechy, benderów i innych sobeckich Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo będą cegiełki? 13.12.07, 17:06 Może ociec grzyb zastosuje sprawdzony manewr i rozprowadzi 500 tysięcy cegiełek po 30 zł sztuka? To powinno wystarczyć na pokrycie manka w kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
priller prosze gazety.pl, boje sie... 13.12.07, 18:05 prosze nie publikowac zdjecia tej p. sobeckiej, bo gdy zobacze, to potem mam leki i koszmary. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh [...] 13.12.07, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
priller yhm, jeszcze prezydenta to rozumiem.. (drastyczne) 13.12.07, 18:14 pozazdroscil bratu malego pistolecika i chcial sobie tez sprawic straszaka - zatrudnil fotyge. ale dlaczego ci w radio strasza narod? i.wp.pl/a/f/jpeg/17833/fotyga_afp450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: yhm, jeszcze prezydenta to rozumiem.. (drasty 13.12.07, 19:12 priller napisał: > pozazdroscil bratu malego pistolecika i chcial sobie tez sprawic > straszaka - zatrudnil fotyge. ale dlaczego ci w radio strasza narod? > > i.wp.pl/a/f/jpeg/17833/fotyga_afp450.jpeg *********************************** Którą część ciała uwieczniono na tej fotce, bo cholernie trudno się zorientować. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 kochani, toz to awangarda i przyszlosc pisu 13.12.07, 19:33 te swieze i otwarte umysly, piekne glowy i ciala - wystarczy tylko mocno zacisnac oczy - zostaja uzyte przez architekta wodzunia do pozysku entelektualystow. A czy to wazne jakie czesci sa na zdjeciach? Jak znam pis, oni nie lubia dziadostwa, wiec sa to z cala pewnoscia najpiekniejsze czesci. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Watykańska grupa etniczna! 13.12.07, 20:00 Opłatki, o płatki, zimowo. Jak dobrze poczuć przy sobie rodzinę, co ciepła dostarczy ci na całą zimę. Powitać pokarmami Rodzinę Bożą, wnet w żłobie Niebiańską Dziecinę położą. Bogactwo natury podało tobie plony, abyś miał przez zimę stół wciąż zastawiony. Warzywa, grzybki, kutia to bezmięsne dania, niby bezmięsne ryby też do podania. Dań owych jest dwanaście, włącznie z kompotem, opłatkowe życzenia, posiłki potem. Stół zastawiony, choinka, gwiazda na niebie, ojciec wita rodzinę, aż wzrusza to ciebie. Pierwszy on zaczyna życzenia z opłatkiem. Życzą sobie z szacunkiem z babcią i dziadkiem. Potem mile z żoną, jest bardzo wzruszony. Z siostrą, braćmi, przy mnie zadziornie zdziwiony mówi: jak u ciebie dziarski kawalerze czy jakaś panna wnet cię z domu zabierze? Prawie to samo mówią dziadki i mama, nie martw się synu o mnie, nie zostanę sama. Siostra, bracia życzą mieszkania i pracy, samochodu, zdrowia i godziwej płacy. Wszystkim odwzajemniam z uśmiechem opłatkiem. Życzę prawie tak samo, by żyli z dostatkiem. Nie każdy ma dom pełen szczęśliwości, serce me ugości, ku jego radości. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:.Watykańska grupa etniczna! 13.12.07, 20:53 Po stanie przed półbogiem! Stanem wojennym coś narobił „Jaruzelu”? Przegrało państwo świeckie, mamy rządy kleru. Przy stole klerykałom wyrzekłeś się „Polszy”. Nie pomyślałeś, że wojsko będzie służyć do mszy. Twe OPeZetZety, eSDeeRPe komuniści, zawarliście pakt z czarną misją nienawiści. Zamiast wyzwolić Polskę z ciemnoty agresji. inteligencję poddałeś kościoła presji. Teraz „dyplomiuchy”, z nauk rozwoju teologia. Tak zgubna okazała się komusza ideologia. W miejsce socjalizmu mamy wieczne zbawienie. Zamiast Lenina hierarchii uwielbienie. Bez pensji, lata bez premii i bezrobocie, za to taki „Redyk” zaczął opływać w złocie. Przed półbogiem bohaterzy ubrani w kiece. Ojczulku „Redyk” Solidarność miej w opiece. Ukradł składki biznesmen „Redyk”, stocznia marność. Pozwoliła na to już nie ta Solidarność. Jak nie złodziej, to pacynka z „Redyka” wzięta. Rząd sponsorów z budżetu, takiegoż „prezydęta”. Składki bezzębnych, zasiłek, ubrania w łaty. Rosną kościoły, Maybachy, luksus i szaty. Gorzej jest w rodzinie, nie ma pracy przy kielni. Mamy program rodzinny, młodzi bądźcie dzielni! Panoszy się religia, konkordat z aborcją. Rośnie majątek, władza, dzieci z głodu porcją. Mamy ideologię, będzie religia na maturze? Kraj Radiomaryjów, religijne przedmurze? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: prosze gazety.pl, boje sie... 13.12.07, 19:31 Panowie obrażacie bądź co bądź kobietę, lub jak woli Jacek Kurski kobitrona kolter_hugh napisał: > priller napisał: > > > prosze nie publikowac zdjecia tej p. sobeckiej, bo gdy zobacze, to > > potem mam leki i koszmary. > > Mówi sie że niema brzydkich kobiet , tylko czasem wina brak , w jej przypadku t > o > nawet klecha po 40 letnim celibacie wolałby sobie zrobić dobrze ręką Odpowiedz Link Zgłoś
priller kurski a kobiety 13.12.07, 20:31 tw_wielgus napisał: > Panowie obrażacie bądź co bądź kobietę, lub jak woli Jacek Kurski > kobitrona akurat w zestawianiu jacka kurskiego z kobietami bybym ostrozny. kiedys juz pisalem, ze bylem swiadkiem, jak jacek kurski wizytowal damska toalete. poki nie wymysle, jak interpretowac ten fakt, bede z dystansem podchodzil do wszystkiego, co mowi (zwlaszcza o kobietach). zdarzenie mialo miejsce mniej wiecej w polowie lat dziewiecdziesiatych w klubie "zolty melon" w gdyni. jesliby przyglup kurski chcial sie ze mna procesowac o jakas potwarz, to niech da znac na priller@gazeta.pl. z przyjemnoscia zeznam pod przysiega w sadzie i przedstawie swiadkow, bo nas tam kilka osob bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
priller albo przynajmniej... 13.12.07, 18:12 artykul w tytule opatrzyc dopiskiem "drastyczne", to nie bede klikal. Odpowiedz Link Zgłoś
szfindel A ja chetnie dam datek 13.12.07, 18:54 Na pochybel szmaciarzom z GW i innych szmatlawcow. choc Radia Maryja nie slucham i nie zamierzam. Ale nie mam nic przeciwko nim. Raczej inaczej niz szmatlawce, co sie mienia tzw WOLNA prasa. Dobre sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus z tym panem jakoś nie polemizujecie 13.12.07, 19:12 wolicie dawać się wpuszczać w kanał przez "placebo" Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo tylko potem nie płacz żeś biedny... 13.12.07, 19:13 ...skoro dajesz się skubać cwanemu hochsztaplerowi Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A ja chetnie dam datek 13.12.07, 19:34 Może ty przeciwko nim nic nie masz ale sam fakt że nie słuchasz RM czyni z ciebie wroga ludu nr. 2 (zaraz po Michniku). Słowem chcesz czy nie stoisz po stronie ZOMO. szfindel napisał: > Na pochybel szmaciarzom z GW i innych szmatlawcow. choc Radia Maryja nie slucha > m > i nie zamierzam. Ale nie mam nic przeciwko nim. Raczej inaczej niz szmatlawce, > co sie mienia tzw WOLNA prasa. Dobre sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kraq radyja nie slucha ale gw czyta!!! buhahaha 13.12.07, 19:45 typowy pisdzielec hipokryta:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: prosze gazety.pl, boje sie... 13.12.07, 20:50 priller napisał: > prosze nie publikowac zdjecia tej p. sobeckiej, bo gdy zobacze, to > potem mam leki i koszmary. Ty jak Ty,a co ten jej biedny mąż ma zrobić?.Widząc takie ścierwo nawiedzone,koło siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: nic juz nie uratuje tego radyjka 13.12.07, 17:56 darioo_b napisał: > a może niech radyjo zda sobie sprawę, że już sie nie uratuje. > I Rząd nie jest od utrzymywania klechy, benderów i innych sobeckich Dokładnie tak! "Już teraz kierujmy nasze prośby i protest do Kancelarii Prezesa Rady Ministrów - napisano w apelu." wystawimy kosz na makulaturę, sprzedamy, uzyskane pieniądze przenaczymy na na dożywianie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Re: nic juz nie uratuje tego radyjka 13.12.07, 18:38 > a może niech radyjo zda sobie sprawę, że już sie nie uratuje. > I Rząd nie jest od utrzymywania klechy, benderów i innych sobeckich A to jest nowość na skalę światową. Do tej pory myślałem, że to ja i moi rodacy utrzymują rząd, który nas okrada z 80% dochodów Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: nic juz nie uratuje tego radyjka 13.12.07, 20:15 to istotnie jest nowosc na skale swiatowa, ale zupelnie inna, niz ci sie zdaje, moherku. nowoscia jest tzw. "zwracanie" (w rzeczywistosci DAROWIZNY) klechom nieruchomosci, czesto bardzo wartosciowych, uprzednio skonfiskowanych przez panstwo. gdybyz to chodzilo tylko o dobra znacjonalizowane przez tzw. rezym "komunistyczny", moznaby to jeszcze zrozumiec. ale oddaje sie rowniez dobra skonfiskowane jeszcze za czasow zaborcow i wczesniej. i to faktycznie jest nowosc na skale swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
plakaplaka Re: nic juz nie uratuje tego radyjka 13.12.07, 17:59 Mam nadzieję, że pani Sobecka jest już po klimakterium, bo nie wyobrażam sobie, aby ludzie pokroju jej i Bendera się spiknęli w celach prokreacyjnych. Toż to by była katastrofa! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq jak sie za młodu nie czysci regularnie komina, to 13.12.07, 19:50 sie wyglada jak sobecka:))) niech to bedzie przestroga dla wszystkich kobitek:) Odpowiedz Link Zgłoś
black-stone E tam, fetyszysta militarny na głodzie 13.12.07, 21:33 Tak zwany "upadek" to nic innego jak odcięcie dopływu państwowej, publicznej kasy (czyli pochodzącej z naszych podatków) i dotacji szatańskiej Unii, która omamiła Ojca Dyrektora (z dużej litery bo to nazwa własna) "złotym cielcem, błyskotkami" (fragment wiersza odczytanego w "Radiu Maryja"). Kolejny niepokojący sygnał to brak orkiestry wojskowej, niezwykle szykownej i znacząco obniżającej średnią wieku na radyjnych bibach. Ot i cały jest ambaras- brak zaszczytów i kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Niech manifestują 13.12.07, 16:56 ..to i tak niewiele za fakt odzyskania kilkudziesięciu milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: Niech manifestują 13.12.07, 18:21 Faktycznie musi byc cienko z kasa (a raczej z ksiegowoscia), jezeli podnosza taki wrzask - zawsze to bedzie mozna zwalic na wrogi rzad, ze zniszczyl cudowne dzielo ojdyra. Ale chyba sie przeliczyli co do apelu, bo Tusk ma wyjatkowo duza popularnosc takze wsród moheru. To raczej radio potrzebuje pomocy rzadu, a nie na odwrót i numery takie jak z PiSem Rydzykowi dzis juz nie wyjda. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 tak mohery radyjomaryjne, trzeba bedzie wziać do 13.12.07, 17:36 pracy :) skonczy się żerowanie na otumanionych emerytkach a rydzol wreszcie wyląduje tam, gdzie jego miejsce na misji w Indiach, gdzie bedzie podcierał tyłki trędowatym to bedzie bardziej użyteczna działalnosc dla ludzkosci, niż to, co robi w Polsce Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: tak mohery radyjomaryjne, trzeba bedzie wziać 13.12.07, 18:02 monster1972 napisał: > pracy > :) > skonczy się żerowanie na otumanionych emerytkach > a rydzol wreszcie wyląduje tam, gdzie jego miejsce > na misji w Indiach, gdzie bedzie podcierał tyłki trędowatym > to bedzie bardziej użyteczna działalnosc dla ludzkosci, niż to, co > robi w Polsce > Polak-ateista Ja bym go do tyłka nie dopuszczał bo moze siać zgorszenie wśród ludów nawracanych. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse brak orkiestry Wojska Polskiego LOL 13.12.07, 17:36 afrontem jest nie uzycie wojsk chemicznych do odkarzania tej kloaki lub chociaz napalmu. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: brak orkiestry Wojska Polskiego LOL 13.12.07, 18:04 ulisse napisał: > afrontem jest nie uzycie wojsk chemicznych do odkarzania tej kloaki > lub chociaz napalmu. ================================================ Najwiekszym obciachem bylo spedzenie durnego kociarstwa na "Przysiege". Jakos media zataily nazwe Dywizji i jej Dowodcy, ktory pognal w strugach deszczu Bogu ducha winnych poborowych na "uswietnienie dostojnych obchodow" Rydzyjka "co ma w ryja". Kto zaplacil za ta szopke? Czyzby MON nie mial lepszych sposobow na zuzycie sprzetu i kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Boj sie boga, czlowieku! 13.12.07, 18:11 >uzycie wojsk chemicznych do odkarzania Bo cie ukarze :-> Odpowiedz Link Zgłoś
ulisse Pana Boga czy boga ojdyra? 13.12.07, 18:38 Antychryst przejawia sie m.in. w slepej i fanatycznej wierze w autorytety. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Radykalna Droga - oto jest nasza szansa ostatnia 13.12.07, 17:38 Nie można z nimi już po prośbie. Trzeba pokazać siłę i zdecydowaniu w walce o prawdę! Koniec grzeczności. Jak raz stanęło się diabłowi na ogon to już nie ma wycofania. Cios w szatana musi iść za ciosem. Tak czynię i liczę, że prawe społeczeństwo wybierze mądrze. Wszystkie swoje dzielne czyny opisuję na swoim blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Radykalna Droga - oto jest nasza szansa ostat 13.12.07, 17:40 O co ci chodzi w tym belkocie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Radykalna Droga - oto jest nasza szansa ostat 13.12.07, 17:45 funny5 napisała: > O co ci chodzi w tym belkocie? Potrzebny ci słownik z Toruńskeigo na Polski ??? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Radykalna Droga - oto jest nasza szansa ostat 13.12.07, 17:46 A masz takowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Radykalna Droga - oto jest nasza szansa ostat 13.12.07, 17:48 funny5 napisała: > A masz takowy? Nie , ale jeszcze nie daj Boże ze 2 lata rządów PISu i byłby obowiązkowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus wy naprawdę jesteście mało lotni ;-)))) 13.12.07, 17:51 gość was podpuszcza, a wy łykacie te jego prowokacje non stop. Przecież to jest parodia, kpina, a wy to traktujecie poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
sheffieldian no wlasnie nie wiem, czytalem ten jego blog 13.12.07, 17:57 i Jezu... gosc wydaje sie byc smiertelnie powazny... i to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: no wlasnie nie wiem, czytalem ten jego blog 13.12.07, 18:06 Swoją działalność traktuję bardzo poważnie. Moim celem jest krzewienie moralności, etyki i elokwencji. Zawsze nadrzędna jest siła argumentu nad parszywą liberopyskówką typową dla załganych ścierwoliberałów tych wszów! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: no wlasnie nie wiem, czytalem ten jego blog 13.12.07, 18:10 placebo99 napisał: parszywą liberopyskówką typową dla > załganych ścierwoliberałów tych wszów! --- Piekne wypowiedzi pissdzielcow > Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 uuu, a to nam prawdziwy i szlachetny katolik slo- 13.12.07, 18:12 wem bozym polecial. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: no wlasnie nie wiem, czytalem ten jego blog 13.12.07, 18:15 placebo99 napisał: > Swoją działalność traktuję bardzo poważnie. > Moim celem jest krzewienie moralności, etyki i elokwencji. Zawsze > nadrzędna jest siła argumentu nad parszywą liberopyskówką typową dla > załganych ścierwoliberałów tych wszów! ==================================== Nucz sie "po polskiemu", a zwlaszcza "odmianow". Nie: "tych wszow", tylko: "tych wesz". Czy ty nie nadajesz aby z biura niejakiego Doorna? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 tych wszy:) a nie wesz... 13.12.07, 18:20 a z "wszami" to akurat jest pewne, ze on sie zgrywa pisze dosc poprawnym językiem i na 100% umie odmieniać słowo "wesz":) znaczy "wsza";) hehe tu się dałeś wypuścić Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: tych wszy:) a nie wesz... 13.12.07, 18:24 a to nie zalezy od tego, czy mowa o chlopcu wszu, czy dziewczynce wszy? przeciez wszy tez maja jakies plci. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: tych wszy:) a nie wesz... 13.12.07, 19:28 monster1972 napisał: > a z "wszami" to akurat jest pewne, ze on sie zgrywa > > pisze dosc poprawnym językiem i na 100% umie odmieniać > słowo "wesz":) znaczy "wsza";) hehe > > > tu się dałeś wypuścić > > > > Polak-ateista ============================================= Monster, co ty bredzisz? Tu jest mowa o liczbie mnogiej, a ty chrzanisz w pojedynczej. Juz nie pij wiecej, bo burgund jednak oslabia twoje blyskotliwe komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: tych wszy:) a nie wesz... 13.12.07, 20:18 luzuj, darkraj, placebo to rzeczywiscie prowokator, w dodatku bardzo sprytny. czesto pociska na forum pierdoly z kamienna twarza Bustera Keatona, ale jak sie wczytasz w bloga, to sam zobaczysz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: no wlasnie nie wiem, czytalem ten jego blog 13.12.07, 18:22 > placebo99 napisał: > > > Swoją działalność traktuję bardzo poważnie. jesli ktos w ramach operowania faktami odwoluje sie do postaci literackich, to jak moze przekonac ogol, ze jest powazny. jak dla mnie ten/ta placebo jest zartownisiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Jak nie wiesz, blog wyjasnia wszytko! 13.12.07, 18:13 Placebo jest spoko, choc trollowanie moze draznic. Zagadka to jest junkers. Ja sie ciagle wacham ... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Wreszcie pierwsze sukcesy w uświadamianiu prawdy 13.12.07, 18:20 zat4ra napisał: > Placebo jest spoko, choc trollowanie moze draznic... Dziękuję. Rozumiem, że trollowanie oznacza zbyt trudne słownictwo ale cóż, całe szczęście nie wychowywałem się na podwórdku tylko w innych lepszych środowiskach i dla mnie taki język to norma. Cieszę się, że ktoś wreszcie przyczytał więcej niż dwa zdania z mojego bloga i pojął mądrość moich moralizatorskich przekazów i przyjął je do serca. Ciężko jest wyplenić ścierwoliberalizm z mózgów osób poddanych wieloletniej sowietyzacji ale takie przypadki jak ten dają mi nadzieję i siłę do dalszej walki. Jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Placebo do nogi ! 13.12.07, 19:48 Trollu, jak będziesz dalej szalał to ci nie dam karmy na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus tw_wielgus, Boże ty też dałeś się... 13.12.07, 19:55 ...w kanał wpuścić? Zmiłuj się, chociaż Ty powiedz, że widzisz o co chodzi z tym placebo666 i jego blogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Jak nie wiesz, blog wyjasnia wszytko! 13.12.07, 20:18 nie, junkers jest chyba for real :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus i właśnie po lekturze tego bloga powinieneś... 13.12.07, 18:23 ...zrozumieć, że to satyra Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: i właśnie po lekturze tego bloga powinieneś.. 13.12.07, 18:25 eptesicus napisał: > ...zrozumieć, że to satyra Trzeba mieć nieżle nasrane we łbie żeby to czytać Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: wy naprawdę jesteście mało lotni ;-)))) 13.12.07, 18:00 eptesicus napisał: > gość was podpuszcza, a wy łykacie te jego prowokacje non stop. > Przecież to jest parodia, kpina, a wy to traktujecie poważnie 3 minuty zajeło ci zmiana nicka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: wy naprawdę jesteście mało lotni ;-)))) 13.12.07, 18:09 kolter_hugh napisał: > eptesicus napisał: > > > gość was podpuszcza, a wy łykacie te jego prowokacje non stop. > > Przecież to jest parodia, kpina, a wy to traktujecie poważnie > > 3 minuty zajeło ci zmiana nicka ?? I po co? To właśnie wy razem jesteście w zmowie żeby osłabić siłę moralizatorską mojego przekazu. Chcecie zrobić z mojego bloga kabaret! To jest działanie typowe dla bolszewickich komisarzy ludowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: wy naprawdę jesteście mało lotni ;-)))) 13.12.07, 18:13 placebo99 napisał: > kolter_hugh napisał: > > > eptesicus napisał: > > > > > gość was podpuszcza, a wy łykacie te jego prowokacje non stop. > > > Przecież to jest parodia, kpina, a wy to traktujecie poważnie > > > > 3 minuty zajeło ci zmiana nicka ?? > > I po co? To właśnie wy razem jesteście w zmowie żeby osłabić siłę > moralizatorską mojego przekazu. Chcecie zrobić z mojego bloga > kabaret! To jest działanie typowe dla bolszewickich komisarzy > ludowych. Twój przekaz nawet tu nie będzie zrozumiały ,choć PIS takim językiem wygrał wybory w wariatkowach www.tworki.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: wy naprawdę jesteście mało lotni ;-)))) 13.12.07, 19:45 eptesicus napisał: > gość was podpuszcza, a wy łykacie te jego prowokacje non stop. > Przecież to jest parodia, kpina, a wy to traktujecie poważnie Ależ on jest jak najbardziej serio, to taki moherowy wykształciuch wysłany przez środowiska zbliżone do PIS celem siania zamentu na forum GW Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Radykalna Droga - oto jest nasza szansa ostat 13.12.07, 18:09 kolter_hugh napisał: > funny5 napisała: > > > A masz takowy? > > Nie , ale jeszcze nie daj Boże ze 2 lata rządów PISu i byłby obowiązkowy :) =================================== Do tego z narzeczem "wolskim"! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Radykalna Droga - oto jest nasza szansa ostat 13.12.07, 19:43 kolter_hugh napisał: > funny5 napisała: > > > O co ci chodzi w tym belkocie? > > Potrzebny ci słownik z Toruńskeigo na Polski ??? To jest Wolski . tlumacząc na język polski, posta placebo99 byłoby to mniej więcej tak: Zdąc sobie sprawę z ciasnoty mojego umysłu, pragnę zaistnieć na tym forum za wszelką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Placebo jaj sobie robi (z Rydzyka) 13.12.07, 18:36 poprzez wcielanie się w mohera i wygłaszanie radykalnie-absurdalnych bzdur pseudo-moherowych. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Grupa reakcyjna atakuje kupą 13.12.07, 18:49 No tak, to już mamy dwóch co chce przekręcić ogonem kota i zrobić z mojego poważnego bloga kabaret. Mówię przeciwko temu procederowi stanowcze nie. Obawiam się, że za jakiś czas bedzie roznoszona fałszywa informacja, że Radio Maryja to dowcipy sobie robi dla kawału. Diabeł czai się nie tylko w mediach ale i na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 tak... reaktywujcie inkwizycję mohery debilne! 13.12.07, 17:42 tylko inkwizycja przekona takich jak ja, zeby placili na kolejne mercedesy złodzieja z Torunia... sobeckiej i innego katobolszewickiego badziewia :) z akumulatorem na jajach nikt jeszcze nie kłamał... znasz ten tekst, moherku? Polak-ateista ps. a moze zaczniecie od wyrywania paznokci ateistom? hm? dobry pomysł? oczywiscie wszystko w imie "pambuka" i "łojcyzny" Odpowiedz Link Zgłoś
priller hej, placebo 13.12.07, 18:07 mozesz pisac o faktach? bo nie o faktach to po co? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Precz z moskiewskimi prowokacjami i pożyczkami 13.12.07, 18:26 priller napisał: > mozesz pisac o faktach? bo nie o faktach to po co? Oto fakt. To nie ćwiąkała ukręciła leb moskiewskiej pożyczce? Ale co tam. Wy lubicie towarzyszy z politbiura w Moskwie. Więcej faktów na moim blogu? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Precz z moskiewskimi prowokacjami i pożyczkam 13.12.07, 18:28 placebo99 napisał: > priller napisał: > > > mozesz pisac o faktach? bo nie o faktach to po co? > > Oto fakt. To nie ćwiąkała ukręciła leb moskiewskiej pożyczce? Ale co > tam. Wy lubicie towarzyszy z politbiura w Moskwie. Więcej faktów na > moim blogu? Kasa z Moskwy jest gorsza , niż kasa kobylańskiego znanego z donoszenia do gestapo na żydów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Precz z moskiewskimi prowokacjami i pożyczkam 13.12.07, 18:30 > Oto fakt. To nie ćwiąkała ukręciła leb moskiewskiej pożyczce? Ale co > tam. Wy lubicie towarzyszy z politbiura w Moskwie. Więcej faktów na > moim blogu? > skad wiesz, co ja lubie? coz to za fakt? kto to jest ten diabel i jakie znasz fakty dowodzace jego istnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Zaraz to wszystko zostanie skasowane 13.12.07, 18:31 Z doświadczenia wiem, że wątek osiągnął masę krytyczną i prawdopodobnie zaraz będzie cały usunięty. Kto chce to niech zapisuje do plików. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus właśnie, a szkoda by było, żeby taka piękna... 13.12.07, 18:47 ...psychoanaliza przepadła ;-)) Psychoanaliza? CO ja gadam? przecież to wymysł tego ścierwoliberalnego, żydomasońskiego Freuda! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Balsam na moją duszę 13.12.07, 18:52 eptesicus napisał: > Psychoanaliza? CO ja gadam? przecież to wymysł tego > ścierwoliberalnego, żydomasońskiego Freuda! Zgadza się. To pseudonauka mająca na celu szerzenie załganego liberalizmu i antykoncepcji zboczonej. Te erotomany co płacą na zbereźną satelitę co miesiąc zamiast coś dać na RM są zdolni do spółkowania w dzień żeby patrzeć na swoje wygolone narządy. Tfu! Bo się zaraz porzygam. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Balsam na moją duszę 13.12.07, 19:09 placebo99 napisał: > eptesicus napisał: > > > Psychoanaliza? CO ja gadam? przecież to wymysł tego > > ścierwoliberalnego, żydomasońskiego Freuda! > > Zgadza się. To pseudonauka mająca na celu szerzenie załganego > liberalizmu i antykoncepcji zboczonej. Te erotomany co płacą na > zbereźną satelitę co miesiąc zamiast coś dać na RM są zdolni do > spółkowania w dzień żeby patrzeć na swoje wygolone narządy. Tfu! Bo > się zaraz porzygam. Na szczescie placebo scierwo jak ty jest juz na wymarciu...:DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Balsam na moją duszę 13.12.07, 19:13 kralik111 napisał: > Na szczescie placebo scierwo jak ty jest juz na wymarciu... Oto doskonały przykład elementu, który w obliczu braku argumentów stosuje inwektywy. Elementowi obce są zasady sawoławiwra i elokwencji, co jest oczywiście zjawiskiem obrzydliwym i rynsztokowym zrównującym te środowiska z szambem. Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 I bardzo dobrze! Jeszcze przyjdzie społeczeństwo 13.12.07, 18:38 "I bardzo dobrze! Jeszcze przyjdzie społeczeństwo po prośbie jak im ścierwoliberalizm zrobi z dupy jesień średniowiecza." tekst pochodzi z blogu placebo.... I Ty nazywasz sie "prawym czlowiekiem"?!?! zero moralnosci, sama nienawisc, chamstwo i brak szacunku... doskonale reprezentujesz srodowisko RM Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 A ścierwoliberały chciały seksu uczyć maluczkich 13.12.07, 18:41 Może jestem dosadny ale te wszawe ścierwy chcą maluczkich w szkołach uczyć seksu te zboczone knury bolszewickie złajdaczone ze stalinowskim poniotem szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: A ścierwoliberały chciały seksu uczyć maluczk 13.12.07, 19:08 placebo99 napisał: > Może jestem dosadny ale te wszawe ścierwy chcą maluczkich w szkołach > uczyć seksu te zboczone knury bolszewickie złajdaczone ze > stalinowskim poniotem szatana. Meluczkich, czyli kogo, kaczynskich ??? :-O Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Radykalna Droga - oto jest nasza szansa ostat 13.12.07, 19:04 placebo99 napisał: > Nie można z nimi już po prośbie. Trzeba pokazać siłę i zdecydowaniu > w walce o prawdę! Koniec grzeczności. Jak raz stanęło się diabłowi > na ogon to już nie ma wycofania. Cios w szatana musi iść za ciosem. > Tak czynię i liczę, że prawe społeczeństwo wybierze mądrze. > Wszystkie swoje dzielne czyny opisuję na swoim blogu. Placebo99 ty na serio jestes idiota, a ja zawszemyslalem, ze ty sie tylko zgrywasz :-O Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus apele komunistycznego kolaboranta Bendera... 13.12.07, 17:39 ...posła do komunistycznego sejmu w czasach gdy działacze opozycji byli internowani i prześladowani, współpracownika gen. Jaruzelskiego, członka PRON - jakoś mnie nie przekonują ;-)) kiedy ten komuch przestanie pokazywać się publicznie? Czy może on bez wstydu patrzeć w lustro? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pisowy komuch, to dobry komuch 13.12.07, 17:48 radyjomaryjny komuch, to też dobry komuch :) nie uczyli Cie tej zasady? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: apele komunistycznego kolaboranta Bendera... 13.12.07, 17:50 eptesicus napisał: > ...posła do komunistycznego sejmu w czasach gdy działacze opozycji > byli internowani i prześladowani, współpracownika gen. > Jaruzelskiego, członka PRON - jakoś mnie nie przekonują ;-)) > > kiedy ten komuch przestanie pokazywać się publicznie? Czy może on > bez wstydu patrzeć w lustro? Nie on ma takie specjalne lustro , oprawione w Oświęcimiu , extra zrobione dla niego ze skóry rabina Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: apele komunistycznego kolaboranta Bendera... 13.12.07, 17:51 Co do Bendera nie mam wątpliwości, bardziej mnie interesuje, jak mogą pokazywać się publicznie i bez wstydu jego koledzy, z którymi wspólnie startował z list PiS-u - po całym ich bogoojczyźniano- patriotycznym i antykomunistycznym bełkocie. Odpowiedz Link Zgłoś
villemo1986 rozpustnicy 13.12.07, 17:39 czy widzial ktos kiedys orkiestre na urodzinach rmf fm albo eski albo jakiegokolwiek innego radia?? wstretna hybryda, ktora zaslania sie wiara a mysli tylko o zdobyciu wladzy i pieniedzy, oto czym jest to radio. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus cienias monster dał się podpuścić ;-))) 13.12.07, 17:50 Jezu co za frajerzy na tym forum, gośc wodzi ich za nos od miesięcy, a ci łykają to jak świeże bułeczki. Przeczytaj uważnie bloga i posty na forum, przecież widać że ktoś sobie jaja robi, buahahahaha, co za cieniasy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: cienias monster dał się podpuścić ;-))) 13.12.07, 17:54 O, mam, mam! Przykład ataku grupy operacyjnej ścierwoliberałów co odwraca kota ogonem żeby załgać świątobliwą prawdę na moim blogu. Wiem, że jest powołana taka specjalna grupa. Istnieje więcej takich grup. Najbardziej liczna rozpracowuje m.in. środowisko RM. Wkrótce napiszę o tych niecnych grupach w dziale "lekcje elokwencji". Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 oj koles.. ty to chyba masz za duzo czasu wolnego 13.12.07, 18:01 zeby tyle pierdół wypisywac na tym swoim "dzienniku radyjomaryjnego mohera" trzeba mieć zdrowie rydzyk ci placi? przeciez ty czasu na pracę nie masz :) POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus Boże, a ten dalej swoje! 13.12.07, 18:21 :-)) > zeby tyle pierdół wypisywac na tym swoim "dzienniku radyjomaryjnego > mohera" > > trzeba mieć zdrowie > > rydzyk ci placi? przeciez ty czasu na pracę nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 facet wypisuje pierdoły i tyle... i sądze, ze w 13.12.07, 17:57 nie wierzy to jest zwykly pisiacki aparatczyk i nic wiecej Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Pewnie to ty jesteś też ten "eptesicus" 13.12.07, 18:14 żeby zrobić z mojego prawego bloga kabaret. Napisałeś, też że się podszyłem pod "eptesicus" co jest ewidentnym dowodem na to, że właśnie ty jesteś "eptesicus" skoro tak zręcznie chcesz skierować podejrzenie na mnie. Politbiuro w Moskwie zleca wam takie intrygi, czy sami je wymyślacie? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie... ja mam tylko jedno konto na gazeta.pl:) 13.12.07, 18:17 szkoda mojej energii na wprowadzanie kogos tak oszołomionego jak ty w zakłopotanie:) szukaj dalej "zdrajcy", moherku ja sie moge z Ciebie posmiać, mogę Ci nawet czasem wspolczuć intelektualnej biedy:) ale nie mam siły, by zakładać kolejne konta i robić jakies prowokacje przeciw Tobie nie wart jestes az takich starań:) Polak-ateista ps. wyzdrowienia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Pewnie to ty jesteś też ten "eptesicus" 13.12.07, 18:20 placebo99 napisał: > żeby zrobić z mojego prawego bloga kabaret. > Napisałeś, też że się podszyłem pod "eptesicus" co jest ewidentnym > dowodem na to, że właśnie ty jesteś "eptesicus" skoro tak zręcznie > chcesz skierować podejrzenie na mnie. Politbiuro w Moskwie zleca wam > takie intrygi, czy sami je wymyślacie? Akurat ja nie w moskwie ale w watykanie u wielkiego inkwizytora terminowałem, w zakresie łamania na kole , podtapianie, oraz ocena drzewa przeznaczonego na stos!! Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus facet po pierwsze robi z Ciebie durnia ;-)) 13.12.07, 18:22 łyknąłeś haczyk placebo - to najlepsza satyra jaką znam, niezwykłe że ludzie to biorą na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 :) wystarczał mi jego bełkot tu, bloga nie czytam 13.12.07, 18:25 a tutejszy bełkot zdradzał skrajne zmoherzenie :) jesli jest inaczej to facet tym bardziej jest chory podjąc taki wysilek tylko po to, zeby paru ludzi nabrać naprawde trzeba miec problemy z osobowoscią, zeby to robic hehe Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: :) wystarczał mi jego bełkot tu, bloga nie cz 13.12.07, 18:29 Więc krytykowałeś mojego bloga nie czytając go? Jest to typowe zachowanie dla ekstremistycznego odłamu różowych okrągłostołowców skundlonych z czerwonymi knurami rewolucji bolszewickiej powiązanymi z szambem rewizjonistycznych fundamentalistów finansowanych przez ześcierwione mafie bandyckiego kapitalizmu żerującego na krzywdzie społecznej w myśl pseudodoktryny załganego liberalizmu wspierającego wściekły front fanatycznej nienawiści oraz lewacki odłam nosicieli ateizmu i antykoncepcji zboczonej. Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus monster1972, zdejmij z oczu zasłonę, nieszczęsny! 13.12.07, 18:42 > jesli jest inaczej to facet tym bardziej jest chory > > podjąc taki wysilek tylko po to, zeby paru ludzi nabrać przecież blog placebo to jawna drwina z PiSuaru i radiomaryjno- pisiorowej retoryki. Drwina tak ewidentna, że aż prymitywna, to przerysowane na maksa echa wypowiedzi Rydzyka, Bonzo Kurduplo, Kurduplo Directore, Sobeckiej, ojców prowadzących i moherów dzwoniących do radyja, tekstów z Waszego Dziennika, ks. Bartnika i prof. Nowaka, Giertycha seniora, posłanki Klempy. Dlaczego tak jawna satyra miałaby być chora? Może w ogóle uważasz, że satyra i żarty są chore? Ludzie, czy naprawdę w tekstach placebo jest cokolwiek, co nadaje mu cień wiarygodności? Czy wszyscy już jesteście odurzeni tym PiSowskim bełkotem, że każdy absurd wydaje wam się prawdopodobny? Boże, co te kurduple zrobiły z moim narodem! Stracili zdolność chwytania żartów. A pamiętajcie gościa o nicku narod.owiec? Już sam nick powinien mnie ostrzec, ale pamiętam, że sam dałem się nabrać i polemizowałem z gościem zawzięcie nt. Doliny Rospudy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: monster1972, zdejmij z oczu zasłonę, nieszczę 13.12.07, 18:44 To ty nie jesteś podszyty monster1792? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj O rany, nie wiedzialem, ze 13.12.07, 17:51 posiadlosci Branickich, Potockich czy Lubomirskich moga robic za przechowalnie pojazdow tatula Muchomora! Bo ta fotografia autentycznie rodzi pytanie: jakim cudem jednoosobowy wlasciciel zdolal osiagnac taki stan posiadania w tak krotkim czasie? Widzialem wiele rezydencji na swiecie, ale tamte fortuny byly budowane przez pokolenia! Pomijam naftowych szejkow, ale skad u zakonnika szmal na takie palace? To nie jest zazdrosc, bo z natury brzydze sie przestepstwem i podswiadomie wiem, ze legalna droga czegos takiego nie da sie osiagnac. Czy wewnatrz jest tez tak okazale? Ma ktos jakies fotolinki? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nakradł z budżetu to sobie zbudował 13.12.07, 18:11 > Bo ta fotografia autentycznie rodzi pytanie: jakim cudem > jednoosobowy wlasciciel zdolal osiagnac taki stan posiadania w tak > krotkim czasie? no jakim cudem? z naszych podatków... każdy kolejny rzad (nawet komuchy) sponsorował temu złodziejowi różne rzeczy > Widzialem wiele rezydencji na swiecie, ale tamte fortuny byly > budowane przez pokolenia! widzisz.. tu mamy do czynienia z pambukiem... a pambuk robi cuda:) z tego jest znany dlatego rydzol w 15 lat uzbierał wiekszy majątek niż wiele rodzin przez wieki > Pomijam naftowych szejkow, ale skad u zakonnika szmal na takie > palace? :) j.w. Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: i przestań reklamować te swoje wypierdziny id 13.12.07, 17:52 placebo99 napisał: > monster1972 napisał: > > > nikt normalny nie bedzie czytał tych bredni... matołku moherowy! > > Blog kieruję do inteligentnych ludzi prawych i będę to robił dalej. > Nie muszą tego czytać ześcierwione wszawe ścierwiliberały załgane > knury odbytnicze. Skoro dla prawych to miejsc dla pożeracza wdowich groszy Rydza tam niema ?? Odpowiedz Link Zgłoś
eptesicus z tym gościem jakoś nie dyskutujecie, wolicie... 13.12.07, 19:10 ...dawać się podpuszczać przez placebo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: i przestań reklamować te swoje wypierdziny id 13.12.07, 17:52 placebo99 napisał: > Blog kieruję do inteligentnych ludzi prawych i będę to robił dalej. > Nie muszą tego czytać ześcierwione wszawe ścierwiliberały załgane > knury odbytnicze. ---- I tak pokazujesz swoja "inteligencje" i "prawosc" pissdoopku > > Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Ach to radyjo.. 13.12.07, 17:54 ..NO TO PRZY TYM ARTYKULE BĘDZIE DUŻO USUNIĘĆ WPISÓW.. MACKI ŚW.GRZYBA-JESZCZE!- SIĘGAJĄ WSZĘDZIE.. CYTAT: Autorzy apelu podkreślają, że "egzystencja" radia jest zagrożona przez "wybryki niektórych osób ze środowiska rządowego". Zwracają też uwagę na "afront", jakim był brak orkiestry Wojska Polskiego na obchodach 16-lecia radia. TONĄCY NA BRZYTWĘ NAWET SIĘ ZAŁAPIE. ZARAZ ZOSTANĄ URUCHOMIONE ZAJĘCIA DYDAKTYCZNE, W POSTACI WALENIA POSTÓW PRZEZ PSEUDO STUDENTÓW SEKCIARSKIEJ UCZELNI OLIGARCHY ŚW. GRZYBA... a mój post pójdzie jako pierwszy..na odstrzał.. Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Ale o co chodzi z tą orkiestrą? 13.12.07, 17:58 Jeśli Rydzyk wynajął ją na ogólnie obowiązujących zasadach, po cenie rynkowej, to na pewno sporządził z orkiestrą umowę. A w każdej umowie określone są kary, jakie poniesie każda ze stron w przypadku wycofania się w ostatniej chwili. Jeśli orkiestra nie chce teraz zapłacić takiej kary, to niech Rydzyk skieruje sprawę do sądu - wygraną ma w kieszeni, nawet z odsetkami. Co ma do tego rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Ale o co chodzi z tą orkiestrą? 13.12.07, 18:01 Ta Orkiestra NIE jest samodzielnym podmiotem rynkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: Ale o co chodzi z tą orkiestrą? 13.12.07, 18:03 Ale do kogoś chyba należy, prawda? Jak kupują instrumenty, to na kogo wystawiane są faktury? Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Re: DO głupiego pytania 13.12.07, 18:32 TE, ALBO NIE MYŚLISZ, ALBO PALISZ GŁUPA! Z JAKIEJ PAKI PAŃSTWOWA ORKIESTRA WP MA UPIĘKSZAĆ PRYWATNĄ IMPREZKĘ, JAKIEGOŚ TAM SEKCIARSKIEGO OLIGARCHY? ŚW.GRZYB NIBY MIAŁBY PŁACIĆ ORKIESTRZE? WOLAŁBY SOBIE COŚ OGOLIĆ, JEŚLI MA CO. ŚMIECHU WARTE!... Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: DO głupiego pytania 13.12.07, 18:48 Te, chyba nie doczytałeś mnie do końca. Jeśli Rydzyk wynająłby tę orkiestrę za pieniądze i podpisałby z nią umowę (tak to powinno wyglądać w cywilizowanym kraju), to powinien skierować sprawę do sądu. A jeśli nie wynajął i nie podpisał, to znaczy, że próbował ukraść podatnikom kasę odpowiadającą rynkowej wartości usług, które miała mu wyświadczyć ta orkiestra. I taka wypowiedź Sobeckiej stanowi podstawę, aby do RM wkroczyło CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Ale o co chodzi z tą orkiestrą? 13.12.07, 19:01 7y8u napisał: > Jeśli Rydzyk wynajął ją na ogólnie obowiązujących zasadach, po cenie rynkowej, > to na pewno sporządził z orkiestrą umowę. A w każdej umowie określone są kary, > jakie poniesie każda ze stron w przypadku wycofania się w ostatniej chwili. > Jeśli orkiestra nie chce teraz zapłacić takiej kary, to niech Rydzyk skieruje > sprawę do sądu - wygraną ma w kieszeni, nawet z odsetkami. > > Co ma do tego rząd? ========================================= Tatulo Muchomor liczyl, jak ZAWSZE kazdy klecha, na tzw. "krzywy ryj", czyli za swiatobliwy usmiech i tradycyjne "Bog zaplac" za pokaz Orkiestry. Tradycyjnie Armia wykorzystywana jest do uswietniania katolskich obrzedow, bo widok mundurow i dzwiek defiladowego marszu podnosi poziom uduchowionego patriotyzmu u widzow. Nadaje takze prestiz i wymiar nieomal narodowy dla najglupszej nawet imprezki. Tatulo Muchomor dostal pstryczka w nos od podleglych do tej pory parobkow w mundurach, i stad takie oburzenie. Ciekawe, czy za to beda awanse, czy "dobrowolne" dymisje Oficerow Kadry? Po wycalowaniu przez Tuska z rodzinka czcigodnych dloni (a moze i stop) Benka16 i wymuszeniu przyjecia Protokolu Brytyjskiego, mozna spodziewac sie ruletkowych (czyli: kazdych) reakcji Premiera Ostatnich Nadzieji Wyborcow. Bede czekal z niecierpliwoscia. Ale takze z: OBAWA. Przeciez Tusku juz wyraznie zadeklarowal, ze tatulo Rydzyjek- Muchomorek moze spac spokojnie, bo jesli juz, to bedzie ukarany ktos spoza Rydzyjka co ma w ryja. I o co taki szum??? Odpowiedz Link Zgłoś
delargo na pochybel czarnym 13.12.07, 18:00 radio ma(ryja) i pan rydzyk do piekla! Odpowiedz Link Zgłoś
caius1 Re: na pochybel czarnym 13.12.07, 20:21 delargo napisał: > radio ma(ryja) i pan rydzyk do piekla! Pana Rydzyka to nawet z piekła wyrzucą jak niejakiego sknere Łukasza z noweli Prusa. NiePis Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Bender i Sobecka apelują o ratowanie Radia Maryja 13.12.07, 18:04 "Zwracają też uwagę na "afront", jakim był brak orkiestry Wojska Polskiego na obchodach 16-lecia radia." Rety, rety, olaboga! Nie bylo tez wielkiej statui ojca dyrektora zrobionej ze zlota. Skandal!!! Nie bylo tez ulepionej z gowna. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Panie Bender! Senatorze! 13.12.07, 18:12 Jak to się stało, że sławnego 4 czerwca pierwszych wolnych wyborów jak to drzewiej pisano podając daty znamienne - a Pan jako historyk powinien wiedzieć - nie był Pan sfotografowany z Wałęsą na afiszach wyborczych i na własną rękę prowadził Pan kampanię wyborczą? Coś tu mi nie gra. Jakie motywy kierowały ówczesne gremia Solidarności, że jednak Pana nie wystawili? To zastanawiające. Był Pan posłem za PRL-u, jest w senacie teraz. Znam dawne Pańskie wypowiedzi jako antyklerykała. Teraz wielki z Pana pro Maryjny? O co tu chodzi? Pieniądze? Władzę? Pozostawienie śladu w historii. Jeśli to ostatnie, to ten ślad będzie gó..any. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Panie Bender! Senatorze! 13.12.07, 20:57 mamgotamgo napisał: > Jak to się stało, że sławnego 4 czerwca pierwszych wolnych wyborów jak to drzew > iej pisano podając daty znamienne - a Pan jako historyk powinien wiedzieć - nie > był Pan sfotografowany z Wałęsą na afiszach wyborczych i na własną rękę prowad Ten facet to zwyly śmierdzący były Stalinowiec, > ził Pan kampanię wyborczą? Coś tu mi nie gra. Jakie motywy kierowały ówczesne g > remia Solidarności, że jednak Pana nie wystawili? To zastanawiające. Był Pan po > słem za PRL-u, jest w senacie teraz. Znam dawne Pańskie wypowiedzi jako antykle > rykała. Teraz wielki z Pana pro Maryjny? O co tu chodzi? Pieniądze? Władzę? Poz > ostawienie śladu w historii. Jeśli to ostatnie, to ten ślad będzie gó..any. Odpowiedz Link Zgłoś
telecaster 15 mln dotacji 13.12.07, 18:20 Szacując koszt ogrzewania tej szkoły na 150 tys zł rocznie - 15 mln zł wystarczyłoby na ogrzewanie przez 100 lat. To na kilometr pachnie przekrętem - taką dotację jeżeli już, powinno dostać miasto lub gmina by poźniej ewentualnie ogrzewać szpitale, szkoły i inne budynki użyteczności publicznej. Z chwilą gdy pieniadze pojawią się na końcie Ojca Dyrektora, nie będzie siły, która będzie w stanie rozliczyć i sprawdzić na co ta suma rzeczywiście zostanie wydana. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan tadjan 13.12.07, 18:21 Manifestujcie do woli ale powiedzcie swoim wyznawcom, że jak młodzież z tego kraju wyjedzie, to emerytury i renty wypłacać będzie wasz przenajświętszy o. Tadeusz. Panie Bender, Pani Sobecka w waszym wieku to wstyd nie rozumieć podstawowych zasad ubezpieczeń społecznych obowiązujących, póki co, w Polsce. Żałośni jesteście w tym zacietrzewieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: i przestań reklamować te swoje wypierdziny id 13.12.07, 18:31 placebo99 napisał: > monster1972 napisał: > > > nikt normalny nie bedzie czytał tych bredni... matołku moherowy! > > Blog kieruję do inteligentnych ludzi prawych i będę to robił dalej. > Nie muszą tego czytać ześcierwione wszawe ścierwiliberały załgane > knury odbytnicze. > > O te knury odbytnicze,to było dobre, widzę że Tobie wraca wena. Tak trzymaj,i nie popuść, bo te ścierwiliberały tylko na to czychają.;))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: i przestań reklamować te swoje wypierdziny id 13.12.07, 18:33 czan-dra napisał: > O te knury odbytnicze,to było dobre, widzę że Tobie wraca wena. Wiem, że ostro ale tak z nimi trzeba. Przyjemne z pożytecznym. Unikam tylko z powodu cenzora, który kasuje wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 wyjatkowa bezczelność 13.12.07, 18:35 jak długo radiomaryjcy będą szczuci przez polityczne miernoty na normalnych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś