obywatelx5 Kempa to taka E. Górniak polityki 19.12.07, 13:44 najpierw się podkłada medią, a potem krzyczy, że jest prześladowana!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 bezczelna,bezwzględna i chamska 19.12.07, 13:47 taki jest portret niejakiej Beaty K.,zastępczyni ministra zerowego. do magla dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 ciekawe czy umie jakąś zupę ugotować? 19.12.07, 14:12 bo do Pani Blidy to ma daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Boję się o panią ! 19.12.07, 14:28 Niech Pani się czasem nie postrzeli, ale już jestem prawie pewien, że przeniesie się pani do LiD :)) Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Naciski? 19.12.07, 15:12 chyba kaczor w wodzie tę osobistość naciska. Prawdę zaś mówiąc gdyby tak było to już jednego straszydła by było mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sarhenziel do wydobywczego 19.12.07, 15:31 Szanowna pani Beato K. gdyby pani miała przed oczami areszt wydobywczy to dopiero by pani mówić o prześladowaniach. ale prawdz pani je tylko nadzorowała. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Takim samym naciskom? 19.12.07, 15:37 Rozumiem,że Kempa wie jakim naciskom została podana Blida skoro mówi,że takim samym.Dlaczego dowiadujemy się o tym dopiero teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Kempa: Jestem poddawana naciskom jak Blida 19.12.07, 15:37 Bezczelnosc Kempy nie zacmi braku u niej ilnteligencji i elementarnej przyzwoitosci.Zaden z niej Rejtan ,zaden tez Robespierre.Mentalnoscia i zachowaniem blizsza kapo w obozach.Po raz kolejny okazuje sie ,ze czolowka pisiorow to jedno wielkie szambo.Na pohybel im! Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Jednym słowem 19.12.07, 16:42 wielce szanowna pani posłanka Kempa przyznała,że p. Blida była poddawana naciskom. Jeżeli dwa plus dwa równa się cztery, to znaczy,że PiS naciskał, atakował i przyczynił się tym do Jej śmierci. Zaiste jak bardzo trzeba być wyrachowanym, zimnym i podłym aby teraz tę tragiczną sprawę naginać dla swoich potrzeb. PiS-ie wstydź się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Blida była poddawana naciskom 19.12.07, 18:01 Kempa wie, co mówi, bo te naciski były na jej polecenie. I taka osoba ma zasiadać w AKomisji Śledczej? Przecież cały czas bedzie mataczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kempa w Komisji??? 19.12.07, 18:04 Ale nazbierało się tekstów, napisanych przez "pisiorów". Mówią, że Arcywodzuś wydał rozkaz: kto ma komputer, niech mnie broni. Co najmniej 10 tekstów na ryło, tak rozkazał Arcywodzuś. A kto nie ma komputera, niech idzie jakiejś do kawiarenki i pisze. A jak nie umie, to niech poprosi jakieś dziecko. Po błędach, wyraźnie widać, że najwięcej napisały pod dyktando małe dzieci. A z treści wynika, że przestraszeni idioci! A Arcy-Kaczor i tak stanie przed Komisją i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Poddawana jestem naciskom jak Blida?? 19.12.07, 18:11 No to strzel sobie w łeb zbolała krowo. I wiedz, że do popełnienia samobójstwa, potrzebny jest charakter. No i nie tylko winowajcy godzą we własne życie. A o honorze, to krowa kiedyś słyszała? W PIS-ie raczej bynajmniej! Bo w nim same kacze lizodupy. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Zdawało mi się, że czas kę(em)p,... 19.12.07, 18:16 moczarów i innych kociołków już dawno minął, a tu - patrz pan - wyleźli z grobów i dalej breszą jak bure suki. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 biedactwo w kolorze blond... 19.12.07, 18:24 do dzieła blondynko i wesołych świąt na drugim świecie, jeśli tak uważasz... Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Upierdliwość reklam przeszła granice przyzwoitości 19.12.07, 19:34 Wypisuję się z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_oszusta Re: poddana, ale sie nie zastrzelila... 19.12.07, 20:40 bo ją kępa swędziała ... Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda powinna pozyczyc od kaczora maly pistolecik i strz 19.12.07, 20:54 elic sobie w leb! No, ale do tego potrzeba miec charakter i honor sp. pani Barbary Blidy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Jestem poddawana naciskom jak Blida 19.12.07, 21:45 <Jestem poddawana takim samym atakom jak nieżyjąca Barbara Blida - powiedziała posłanka PiS Beata Kempa. Z tego wynika,że kryminalna organizacja PiS poddawała naciskom Barbarę Blidę.Trudno nie wierzyć skoro wynika to z wypowiedzi vice minister. < Mam takie poczucie i mam prawo mieć takie poczucie. Z tą różnicą - Lewico i Demokraci - że ja się nie poddam i nie złamię - Z panią Blidą PiSowi się udało była słabsza psychicznie? A może to nie ona strzelała do siebie? <CBA w sprawie kardiochirurga Mirosława G. Według tygodnika CBA nagrało rozmowę, w której Kempa mówi do ówczesnego dyrektora szpitala MSWiA w Warszawie Marka Durlika: "ustawimy prokuratorów i sprawę się umorzy". Za ile? Odpowiedz Link Zgłoś