pies_na_prawizne 20.12.07, 20:36 Kaminski juz wie ze wyleci, spojrzcie na zdjecie juz placze:)) moje Swieta beda przyjemniejsze, ma na co sobie "zapracowal" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zib11 A co z raportem? 20.12.07, 20:50 P.o.pelnomocnika d/s walki z korupcją/w PiSie/twierdziła przecież że będzie jawny.Takie szczyny,pisane razem z kąckimi i morozowskimi, że nie da się tego upublicznić??? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Czy Tusk wydał już zarządzenie ws. fałszywych dok. 20.12.07, 21:33 Bo zgodnie z art. 24 ust. 5 ustawy o CBA ciąży na nim taki obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 PO-LID: zeby nam sie kradlo lepiej 21.12.07, 04:02 rydzyk_fizyk napisał: > Bo zgodnie z art. 24 ust. 5 ustawy o CBA ciąży na nim taki obowiązek. M: Tusk ma zobowiazania do mieszkancow Zakladow Penitencjarnych, ktorzy gremialnie glosowali na Platforme. Odpowiedz Link Zgłoś
marqr A co z raportem? 21.12.07, 01:05 zib11- jeszcze sie pos_rasz jak to przed swietami upublicznia. Chcesz miec zjeb_ane swieta? Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Tusk: Po Nowym Roku spotkam się z szefem CBA 20.12.07, 20:56 Powinien polecieć dzień po przejęciu rządów przez PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Tusk: Pan już krwi chłopa nie chce pić , on ... 20.12.07, 21:07 Pan już krwi chłopa nie chce pić, on z bankomatu woli żyć ...itd, patrz : www.wojciechborkowski.com - piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Tusk: Po Nowym Roku spotkam się z szefem CBA 20.12.07, 21:19 Brawo dla premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 PO nie rozwiaze CBA 20.12.07, 21:51 po wywaleniu Kaminskiego i 90% skladu, beda uzywac CBA jako oslony kontrwywiadowczej dla lewego biznesu, tak jak SLD uzywalo swego czasu WSI. Oczywiscie w tym celu trzeba bedzie zatrudnic w CBA sprawdzone kanalie z WSI. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: sawicka na szefa CBA,jakubowska na wice! 20.12.07, 23:10 Widzisz, różnica pomiędzy Tuskiem a Kaczyńskim jest taka że Kaczyński z nie swoimi na stanowiskach nie rozmawiał, tylko od razu jak tylko prejął władzę wywalał ich na zbity pysk, ale ty jesteś zbyt głupi żeby tę różnicę widzieć i zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Jaki tam Tusk, Brzechwa i dzik nie Tusk. 20.12.07, 22:33 Jan Brzechwa Dzik Dzik jest dziki, dzik jest zły, dzik ma bardzo ostre kły, Kto spotyka w lesie dzika, ten na drzewo szybko zmyka. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Tusku! Wszy na grzebieniu 20.12.07, 21:56 należy naduszać palcem , aż pękną . Inaczej cię zagryzą . Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek znaczy się, raport piterwy to zwykłe bździny 20.12.07, 21:58 i gó.. z niego wynika...a poza tym, co z (p)osłem Biernackim? coś o nim cicho.... Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Tusk: Po Nowym Roku spotkam się z szefem CBA 20.12.07, 21:59 Szef CBA został wyznaczony na pewien okres (kadencyjność). Nie premier powinien decydować, czy on się nadaje. MOże to zrobić co najwyżej sąd. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a "jezeli Kaminski bedzie posluszny PO to zostaje" 20.12.07, 22:01 oto mysl wielkigo stratega Tuska. Kaminski chcial uwalic Leppera ktory wielokrotnie pokazal ze Tusk i Rokita to zwykle balwany. Wiec jest swoj i krzywda mu sie nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Spokojnie, to tylko zapowiedź gwałtu.. 20.12.07, 22:37 A narzędzia gwałtu mają przy sobie obaj! Nie piszę o tych osobistych, które każdy mężczyzna zawsze nosi przy sobie, ja poważnie piszę o polityce.. Tu nie ma nic śmiesznego, to jest tragedia Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Lacze sie z toba w zalobie. 21.12.07, 06:36 Likwidacja gestapo robi przygnebiajace wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kaminski poslusznie... 21.12.07, 06:29 zdejmie sluzbowa kominiarke i dostanie kopa w tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Tusk: Po Nowym Roku spotkam się z szefem CBA 20.12.07, 22:02 "Szef CBA powinien umieć precyzyjnie wyjaśnić, dlaczego tak wielu z nas w Polsce ma wrażenie, że służył bardziej partii politycznej niż rzeczywistej walce z korupcją - podkreślił Tusk." A coz to za przedziwny eufemizm? Tak serio to szef CBA nie musi odpowiadac za "wrazenia" tych wielu ludzi... Tusk chcial byc bardzo grzeczny, ale wyszedl z tego belkot. Odpowiedz Link Zgłoś
chudaryba Re: Tusk: Po Nowym Roku spotkam się z szefem CBA 20.12.07, 22:24 Przeczytaj jeszcze raz, p o w o l i. Wtedy zrozumiesz. Nie jest to zbyt skomlikowane. Ale błędem jest nazywać to czego się nie rozumie bełkotem. Może bąłd lezy po stronie czytającego? Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: Tusk: Po Nowym Roku spotkam się z szefem CBA 20.12.07, 22:41 > Przeczytaj jeszcze raz, p o w o l i. a ty zastanów się nad różnicą dwóch pojęć: 1. fakt 2. wrażenie czyli subiektywne odczucie i wtedy jak zrozumiesz że to nie to samo, to zabieraj głos Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Tusk: Po Nowym Roku spotkam się z szefem CBA 20.12.07, 22:52 Dzieki, ob.ladenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Nie rozumiesz o co chodzi.. 20.12.07, 22:40 Jak się chce kogoś skutecznie zgwałcić, to zapowiedź próby ujarzmienia niekiedy brzmi niezręcznie. No a w polityce nie ma litości. Słabi wegetują na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_can Re: Nie rozumiesz o co chodzi.. 20.12.07, 22:56 No a w tym kontekscie Tusk podpierajac sie "wrazeniami" i to chyba innych niz on ludzi wypadl dosc nieprzekonywujaco. Chcial ukladnie a powinien - asertywnie. Chyba, ze raport sam w sobie nie jest za mocny. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jarkacz to jest specjalista od gwaltu. 21.12.07, 06:57 Gwalci swoje owieczki twardym dziobem. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 To brzmi jak zapowiedź próby gwałtu.. 20.12.07, 22:24 Czy zapowiadanie próby gwałtu jest w Polsce legalne? Mnie się wydaje, że jest to na bakier z kodeksem karnym a w sprawach między urzędnikami z kpa. Bo to brzmi właściwie tak: "po nowym roku się spotkamy, albo będziesz mi powolny (dasz się zgwałcić), albo wypad". Oczywiście, nie chodzi mi tutaj o jakieś imponderabilia i kretyńskie skojarzenia, chodzi wyłacznie o politykę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
khaed Re: To brzmi jak zapowiedź próby gwałtu.. 20.12.07, 22:50 Skoro pytania retoryczne i tym podobne, to: czemu mam wrazenie, ze zwolennicy pisu to niedorajdy zyciowe, ktore wszedzie musza znalezc wroga, osobe, ktora mozna obwinic za kleske, za to, ze nie radza sobie w zyciu, za to ze pogoda jest do chrzanu, itp ? Czy ktos w pisie oprocz pomyslu na "rozliczania komuchow" ma jakis pomysl na to, jak zapewnic moim przyszlym dzieciom Polske bez wzajemnego obrzucania sie obornikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: To brzmi jak zapowiedź próby gwałtu.. 20.12.07, 23:14 gm114 napisał: > Czy zapowiadanie próby gwałtu jest w Polsce legalne? > Mnie się wydaje, że jest to na bakier z kodeksem karnym a w sprawach > między urzędnikami z kpa. > > Bo to brzmi właściwie tak: "po nowym roku się spotkamy, albo > będziesz mi powolny (dasz się zgwałcić), albo wypad". > > Oczywiście, nie chodzi mi tutaj o jakieś imponderabilia i kretyńskie > skojarzenia, chodzi wyłacznie o politykę :-)) No cóż, każdy sądzi według siebie. Zdaje się że kochasz gwałcić, ale nie masz czym. (Oczywiście chodzi o politykę;0) Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kaminski nie moze juz nic zaoferowac... 21.12.07, 06:44 Kaczory i ziobro juz mu tylek zjechaly. Odpowiedz Link Zgłoś
wetex Tusk: Po Nowym Roku spotkam się z szefem CBA 20.12.07, 22:50 ale masz mine mariuszek jakbys ze strachu na robil 100 kilo w gacie Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Krwiożerczy Donald 20.12.07, 23:56 dobre, dobre... w sumie on taki bladawy czasem jest, i te zęby... i Kkaszubska dusza;P Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Donald ...jesteś kaczorem z "klasą"..... 21.12.07, 01:11 Kaczyński nie zwlekałby ani minuty aby pozbyć się takiego szczura na swoim pokładzie....... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Uprzejme frustrowanie przez Pana Premiera, czyli 21.12.07, 01:20 jak nie uprzedzać faktów dokonanych. Pan Tusk podchodzi do niechybnej dymisji Pana Kamińskiego bardzo dyplomatycznie, i zupełnie niekrwiożerczo, jak Wilk przebrany za Babcię. To, że szef CBA robi za Czerwonego Kapturka, a Myśliwi, cała ich mała bliźniacza parka, mogą tylko sobie ponarzekać i pobajdurzyć o sile wrażych prokorupcyjnych układów, jest wiadome. Ciekawe jakie dyrektywy Pan Mariusz Kamiński otrzymał ostatnio od naszych dzielnych maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Od środy po CBA śmiga sobie ABW podobno. 21.12.07, 01:39 Kontrola rozpoczęła się w środę. Ma charakter doraźny i jej oficjalnym celem jest "dokonanie oceny stanu zabezpieczenia informacji niejawnych oraz przestrzegania przepisów obowiązujących w tym zakresie". Rzeczniczka ABW Magdalena Stańczyk powiedziała DZIENNIKOWI, że jej szef Krzysztof Bondaryk zarządził kontrolę, która potrwa do 9 stycznia, "w związku z wątpliwościami dotyczącymi przestrzegania przepisów w zakresie wytwarzania, przechowywania i obiegu dokumentów klauzulowanych w CBA". "Informacje na ten temat Agencja uzyskała na podstawie własnych ustaleń" - zapewnia Stańczyk. www.dziennik.pl/polityka/article99706/ABW_szuka_w_CBA_hakow_na_Kaminskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Julka zle wykonala zadanie i trzeba.... 21.12.07, 01:56 wycofac sie okrakiem?Spoko. A moze idzie juz werbunek Kaminskiego przez ,,uczciwych''co to PiS ich gnoil i odeszli? A dla pOWIEC kolejna sciema,ze ,,tusk nie jest krwiozerczy''. Bo,jak tu przyznac ,ze nic na CBA nie ma w slynnym medialnie reporcie Julki? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tusk: nie jestem krwiożerczy - cha cha cha 21.12.07, 05:27 "Ja nie jestem krwiozerczy". Cha cha cha! Przeciez to samo twierdzil Drakula! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Czy jedzenie w czasie postu... 21.12.07, 06:50 kaczego drobiu jest grzechem ? Odpowiedz Link Zgłoś