Dodaj do ulubionych

Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E...

• fly8171 Niesiołek plujka i cham? spójrz w lustro! 23.12.07, 15:30
    • silesius.monachijski011 Niesiol: powiedz jakie to uczucie kablowac 23.12.07, 16:06
      przed SB-ecja na swoja narzeczona?? przezywales muchu.plujku orgazm
      przy temu?? sypiac swoja narzeczona przedd SB-ekami dokonywales
      samogwaltu??? i ty smieciu chcesz jeszcze wystawiac innym laurki
      moralne?? ty??
      • silesius.monachjiski001 bo u nas w Monachium to same ubectwo i chamy. 23.12.07, 16:13
        • silesius.monachjiski001 jeden Turek mi zakosił fajne buty ze smietnika! 23.12.07, 16:15
          • silesius.monachijski011 Od kiedy to klonowanie jest zgodne z Nietykieta? 23.12.07, 16:24
            Moze admin odpowie??

silesius.monachjiski001 napisał:

>
          • marcin1121331 Kempa jak Szczygło skłamała w sprawie dyplomu !!!! 23.12.07, 16:26
            Oboje NIE MAJĄ DYPLOMU UKONCZENIA STUDIÓW !!!!!
      • marcin1121331 sileSSius.monachujski..Nadal bijesz dzieci,ubeku? 23.12.07, 16:28
    • bandycki_uklad_po_wrocil Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 23.12.07, 16:25
      Jak tak plugawa osoba, miernota, która wszystkich innych ma za nic może
      piastować funkcję wicemarszałka Sejmu? Jaki Sejm tacy parlamentarzyści. Kiedyś
      marzeniem moim było naplucie w ryja Millerowi. Udało się. Teraz marzeniem jest
      nacharchać w ryja Niesiołowskiemu. Myślę, że też się uda.
    • silesius.monachijski011 "Przypadki" mucho-plujka Niesiola, sbeckiego kapus 23.12.07, 16:28
      ia;
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20071220&id=my11.txt

jak czlowiek, sypiacy swoja narzeczona moze zabierac glosw
      publicznej dyskusji???
      • marcin1121331 Silesius..bierzesz rente za kapowanie w UB,STASI ? 23.12.07, 16:30
        • silesius.monachijski011 Pomyliles mnie z Niesiolem POlszewiku 23.12.07, 16:40
          to on kapowal w SB-ecji na swoja owczesna narzeczona
          • marcin1121331 sileSSius...śmiecia z UB wyczuwam na mile !!! 23.12.07, 16:43
            nadal molestujesz chłopców?
    • simon77.pl PiSiorom nikt w glupocie i prostactwie nie dorowna 23.12.07, 16:29
      oni wszyscy sa tacy sami.. siebie warci... nawet psychiatryk do dla
      nich za wysokie progi !!!
    • ala.l Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 23.12.07, 16:34
      bo pani klampa jest bardzo pobudliwa,widac ze ambitnie wyskorzystuje swoje piec
      minut.
    • kudla-ty77 Stefan TO lubi 23.12.07, 16:44
      Olewam Stefana cipłym moczem , niech się lepiej wemie pajac do
      konkretnej roboty której w sejmie nie brakuje.
      • lernest do tych z 90%....i 23.12.07, 17:05
        Szanowni wielce państwo!
        Jesteście tak obrzydliwi,`ze taki oto wierszyk Wam dedykuję:
        "Raz krzyżem,raz kadzidłem
        W to ryło obrzydłe!"

..czyli ukłony dla Stefana!
    • estazolan Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 23.12.07, 17:12
      Popieram Niesiolowskiego.
    • antar12 Ten facet miał chyba duze trudności z alkoholem. 23.12.07, 17:38
    • abba15 POziom tego UB-śmiecia = poziom oborowego ciecia 23.12.07, 17:47
    • abba15 ta gnida nie przyPOmina Polaka, raczej UB-oida! 23.12.07, 17:49
      • roosevelt5 A po za tym, co coś konkretnego potrafisz napisać? 23.12.07, 18:07
        ta gnida nie przyPOmina Polaka, raczej UB-oida!
        abba15
        --------------
        Bez urazy, ale metodologia i retoryka stalinowsko-gomułkowsko-SB-
        UBecka* to raczej wizytówka ostatnich dwóch lat rządów PiS-u.

* - niepotrzebne skreślić lub nic nie skreślać
      • placebo.99 abba15..pamiętaj o lekach !!!!! 23.12.07, 18:44
    • presentation1 ...........Niesiolowski.......... .............; 23.12.07, 18:04
      Przeciez Niesiolowski to kapus.Kapus rzadki.Sprzedal nawet swoja narzeczona.
      — Celowo zatajałem pewne fakty, ażeby uchronić niektóre osoby od odpowiedzialności karnej. Dziś całkowicie zrozumiałem swoje niewłaściwe stanowisko w tej kwestii i dlatego pragnę, tak jak i w innych sprawach, mówić tylko szczerą prawdę — kajał się w 1970 r. Stefan Niesiołowski podczas przesłuchiwania przez MSW w tzw. sprawie organizacji „Ruch”. Wydawał wszystkich...
      Królikowska-Nagrodzka tak m.in. pisała do „Ozonu”: Stefan Niesiołowski zbudowal swoją pozycję polityka oraz image nieugiętego herosa na kłamstwie. Załamał się już pierwszego dnia śledztwa i sypał nas, swojego brata Marka, przyjaciół Andrzeja i Benedykta Czumów i mnie, swoją narzeczoną od pierwszego przesłuchania! Podczas gdy ja, kobieta i szeregowy członek organizacji przez wiele dni śledztwa twierdziłam, że ,,nic nie wiem o Ruchu” „Stefan Niesiołowski nie wprowadzał mnie do żadnej organizacji”, „znałam Czumów wyłącznie towarzysko” [patrz protokół z przeslucbania30.VI.1970 roku], on - mężczyzna i jeden z przywódców, sypał nas od pierwszego przesłuchania [20VI], nie szczędząc detali.

(…)Kiedy po wielu dniach przesłuchań /30.171/ kolejny raz zaprzeczyłam, że istnieje „Ruch”, śledczy pokazał mi protokół z 20.VI. podpisany ręką Niesiołowskiego, w którym podaje szczegóły mojej działalności. Dostałam wtedy parę innych protokołów zeznań kolegów, z któych wynikało, że Wojciech Mantaj zaczął zeznawać już 22.VI, Marek Niesiołowski 25.VI, a Benedykt Czuma - 28.VI. Dla pikanterii dodam, że na podobną okoliczność „Ruch” zalecał bezwarunkowe milczenie i ja miałam odwagę się do tego zalecenia zastosować. Załamanie Stefana i paru innych kolegów przeżyłam boleśnie. Wyobrażałam sobie idealistycznie, a może naiwnie, że jeśli wszyscy będą milczeli SB będzie musiała nas wypuścić. Przecież jeszcze wtedy nie wiedziałam, że miała wtyczki i sporo informacji o grupie. W tym samym czasie otrzymywałam od Stefana listy z propozycją „ślubu w więziennej kaplicy”: Co za hipokryzja. W furii napisałam list, w którym nazwalam Niesiołowskiego i tych którzy sypali tchórzami i zdrajcami (.) [pisownia zgodna z oryginałem].
      Niesiołowski sypie „Ruch”
      • presentation1 Re: .....a Tusk?.......... ........... 23.12.07, 18:07
        Rudy ojciec,ruda matka,rudy dziadek,ruda babka,a ja takze rudym bylem i Polakow oszwabilem
      • presentation1 Re: ...........Niesiolowski.......... ........... 23.12.07, 18:10
        Królikowska-Nagrodzka
        Ta Pani odsiedziala swoje.Dzieki zeznan Niesiolowskiego
        • presentation1 Re: ...........Niesiolowski.......... .......... 23.12.07, 18:20
          Oświadczam, że cofam słowa wypowiedziane w dniu 1 stycznia 1992 r. w Muzeum Kinematografii w Łodzi m.in. wobec małż. Teresy i Bogusława Kobierskich a dotyczące p. Elżbiety Królikowskiej którą przepraszam.
          Mając powyższe na uwadze zobowiązuję się równocześnie do usunięcia z mojej książki p.t. Wysoki brzeg fragmentów odnoszących się do „Agnieszki” które mogą być kojarzone z osobą p. Elżbiety Królikowskiej a „nadto w przyszłości powstrzymywać się od wypowiedzi na temat p. El. Królikowskiej w kontekście wspomnianej sprawy.
          Tytułem dania moralnej satysfakcji zobowiązuję się wpłacić kwotę dwa i pół mil. zł. na Dom Samotnej Matki w okresie dwóch miesięcy od daty podpisania niniejszego oświadczenia [pisownia zgodna z oryginałem].

Powyższe fakty pozwalają zrozumieć, dlaczego PiS nie chciał specjalisty od owadów na swoich listach wyborczych.... I dlaczego senator PO, stając w jednym szeregu z Polsatem, „Gazetą Wyborczą”, TOK FM”, Radiem Zet, TVN stal się pierwszym antydekomunizacyjnym pałkarzem Platformy.
          • je_but_na_nodze Re: ...........Niesiolowski.......... ......... 23.12.07, 20:56
            to prawda, stał się pierwszym....:)
    • unamatita Wybaczcie Stefanowi. Znowu zapomnaił wziąć 23.12.07, 18:05
      lekarstwa. W PO powinna być odpowiedzialna za to, żeby szalony Stefan zawsze
      brał lekarstwa o czasie.
      Na POhybel przygłupom wszelakim!
      u.
    • isa.stern Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 23.12.07, 18:24
      Kempa powinna stanąć przed komisją w charakterze świadka, a nie zasiadać w niej
      jako członek...
      • placebo.99 Abba15 i presentation1.. dwóch takich z UB !!!! 23.12.07, 18:43
        • kerremit.20 Re: Abba15 i presentation1.. dwóch takich z UB ! 23.12.07, 19:02
          obaj zasłużeni łajdacy dla UB i faszysty Rydzyka...
      • krwawy.zenek Re: Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza 23.12.07, 19:12
        isa.stern napisała:

> Kempa powinna stanąć przed komisją w charakterze świadka, a nie
        zasiadać w niej
        > jako członek...

To oczywiste.
    • milo_1 abba15___ty żyjesz.....wyszedłeś z hibernacji....? 23.12.07, 19:15
      Czyżby V kolumna PiSuaru reaktywowała swoich Biernych Miernych ale Wiernych "żołnierzy" forum GW......
      Oj niedobrze panowie ...niedobrze dzieje sie w szeregach PiSu...a czy PiS w ogóle istnieje ??????.......
      Ostatnio słychać na ulicach jak każdy sobie z radością
      podśpiewuje......

TO już jest___KONIEC__nie ma już PiS.......

JESTEŚMY WOLNI !!!!!!!! MOŻEMY ŻYĆ........

To już jest___KONIEC__nie ma już PiS.......

JESTEŚMY WOLNI !!!!!!!! MOŻEMY IŚĆ......

To już jest___KONIEC__bo nie ma już PiS.......

JESTEŚMY WOLNI !!!!!!!!,bo nie ma już PiS,nie ma już PiS,PiS,PiS !!!

Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 3 lata.......
      img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg
      wytrzymasz,tylko więcej nie "kwacz" głupot bo przynosisz mi wstyd....
    • je_but_na_nodze Re: Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza 23.12.07, 19:49
      Kawał chama z tego Niesiołowskiego!!!
      • je_but_na_nodze Re: Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza 23.12.07, 19:54
        i do tego Szuja, stał się wstrętną, obmierzła, stetryczałą,
        szczekaczką PO, wstyd! cham!!!
    • je_but_na_nodze Re: Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza 23.12.07, 19:58
      Panie Urban, ja juz po raz trzeci, przepraszam Pana, cynizm i
      chamstwo w Pana wydaniu, było pryszczem, przy tym, co prezentuje,
      wielki bojownik o wolnośc i demokracje pan Niesiołowski, wstyd!!!
    • michalparadowski Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 24.12.07, 10:33
      Porównanie p.Kempy z Emilią Plater niedorzeczne, ponieważ:
      Jak napisał pewien uczeń, o czym nas powiadomił jego nauczyciel w
      publikowanym kiedyś humorze z zesztów, "Emilia Plater była dziewicą
      i zmarła tragicznie na tapczanie u leśnika".
      Pani Kempie to nie grozi, bo.......?!
      Zgadnijcie Czytelnicy dlaczego?
    • jorgus20-to-ja Niesiołowski to największy Buc w sejmie. 24.12.07, 13:43
      Dorównuje mu jedynie Palikot i Szmajdziński.A Kempa jest ok nie daje się
      popaprańcom z cichej koalicji POLID

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka