silesius.monachijski011 Niesiol: powiedz jakie to uczucie kablowac 23.12.07, 16:06 przed SB-ecja na swoja narzeczona?? przezywales muchu.plujku orgazm przy temu?? sypiac swoja narzeczona przedd SB-ekami dokonywales samogwaltu??? i ty smieciu chcesz jeszcze wystawiac innym laurki moralne?? ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 bo u nas w Monachium to same ubectwo i chamy. 23.12.07, 16:13 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski001 jeden Turek mi zakosił fajne buty ze smietnika! 23.12.07, 16:15 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Od kiedy to klonowanie jest zgodne z Nietykieta? 23.12.07, 16:24 Moze admin odpowie?? silesius.monachjiski001 napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 Kempa jak Szczygło skłamała w sprawie dyplomu !!!! 23.12.07, 16:26 Oboje NIE MAJĄ DYPLOMU UKONCZENIA STUDIÓW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bandycki_uklad_po_wrocil Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 23.12.07, 16:25 Jak tak plugawa osoba, miernota, która wszystkich innych ma za nic może piastować funkcję wicemarszałka Sejmu? Jaki Sejm tacy parlamentarzyści. Kiedyś marzeniem moim było naplucie w ryja Millerowi. Udało się. Teraz marzeniem jest nacharchać w ryja Niesiołowskiemu. Myślę, że też się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 "Przypadki" mucho-plujka Niesiola, sbeckiego kapus 23.12.07, 16:28 ia; www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20071220&id=my11.txt jak czlowiek, sypiacy swoja narzeczona moze zabierac glosw publicznej dyskusji??? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 Silesius..bierzesz rente za kapowanie w UB,STASI ? 23.12.07, 16:30 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Pomyliles mnie z Niesiolem POlszewiku 23.12.07, 16:40 to on kapowal w SB-ecji na swoja owczesna narzeczona Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 sileSSius...śmiecia z UB wyczuwam na mile !!! 23.12.07, 16:43 nadal molestujesz chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś
simon77.pl PiSiorom nikt w glupocie i prostactwie nie dorowna 23.12.07, 16:29 oni wszyscy sa tacy sami.. siebie warci... nawet psychiatryk do dla nich za wysokie progi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 23.12.07, 16:34 bo pani klampa jest bardzo pobudliwa,widac ze ambitnie wyskorzystuje swoje piec minut. Odpowiedz Link Zgłoś
kudla-ty77 Stefan TO lubi 23.12.07, 16:44 Olewam Stefana cipłym moczem , niech się lepiej wemie pajac do konkretnej roboty której w sejmie nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lernest do tych z 90%....i 23.12.07, 17:05 Szanowni wielce państwo! Jesteście tak obrzydliwi,`ze taki oto wierszyk Wam dedykuję: "Raz krzyżem,raz kadzidłem W to ryło obrzydłe!" ..czyli ukłony dla Stefana! Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 23.12.07, 17:12 Popieram Niesiolowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 A po za tym, co coś konkretnego potrafisz napisać? 23.12.07, 18:07 ta gnida nie przyPOmina Polaka, raczej UB-oida! abba15 -------------- Bez urazy, ale metodologia i retoryka stalinowsko-gomułkowsko-SB- UBecka* to raczej wizytówka ostatnich dwóch lat rządów PiS-u. * - niepotrzebne skreślić lub nic nie skreślać Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...........Niesiolowski.......... .............; 23.12.07, 18:04 Przeciez Niesiolowski to kapus.Kapus rzadki.Sprzedal nawet swoja narzeczona. — Celowo zatajałem pewne fakty, ażeby uchronić niektóre osoby od odpowiedzialności karnej. Dziś całkowicie zrozumiałem swoje niewłaściwe stanowisko w tej kwestii i dlatego pragnę, tak jak i w innych sprawach, mówić tylko szczerą prawdę — kajał się w 1970 r. Stefan Niesiołowski podczas przesłuchiwania przez MSW w tzw. sprawie organizacji „Ruch”. Wydawał wszystkich... Królikowska-Nagrodzka tak m.in. pisała do „Ozonu”: Stefan Niesiołowski zbudowal swoją pozycję polityka oraz image nieugiętego herosa na kłamstwie. Załamał się już pierwszego dnia śledztwa i sypał nas, swojego brata Marka, przyjaciół Andrzeja i Benedykta Czumów i mnie, swoją narzeczoną od pierwszego przesłuchania! Podczas gdy ja, kobieta i szeregowy członek organizacji przez wiele dni śledztwa twierdziłam, że ,,nic nie wiem o Ruchu” „Stefan Niesiołowski nie wprowadzał mnie do żadnej organizacji”, „znałam Czumów wyłącznie towarzysko” [patrz protokół z przeslucbania30.VI.1970 roku], on - mężczyzna i jeden z przywódców, sypał nas od pierwszego przesłuchania [20VI], nie szczędząc detali. (…)Kiedy po wielu dniach przesłuchań /30.171/ kolejny raz zaprzeczyłam, że istnieje „Ruch”, śledczy pokazał mi protokół z 20.VI. podpisany ręką Niesiołowskiego, w którym podaje szczegóły mojej działalności. Dostałam wtedy parę innych protokołów zeznań kolegów, z któych wynikało, że Wojciech Mantaj zaczął zeznawać już 22.VI, Marek Niesiołowski 25.VI, a Benedykt Czuma - 28.VI. Dla pikanterii dodam, że na podobną okoliczność „Ruch” zalecał bezwarunkowe milczenie i ja miałam odwagę się do tego zalecenia zastosować. Załamanie Stefana i paru innych kolegów przeżyłam boleśnie. Wyobrażałam sobie idealistycznie, a może naiwnie, że jeśli wszyscy będą milczeli SB będzie musiała nas wypuścić. Przecież jeszcze wtedy nie wiedziałam, że miała wtyczki i sporo informacji o grupie. W tym samym czasie otrzymywałam od Stefana listy z propozycją „ślubu w więziennej kaplicy”: Co za hipokryzja. W furii napisałam list, w którym nazwalam Niesiołowskiego i tych którzy sypali tchórzami i zdrajcami (.) [pisownia zgodna z oryginałem]. Niesiołowski sypie „Ruch” Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: .....a Tusk?.......... ........... 23.12.07, 18:07 Rudy ojciec,ruda matka,rudy dziadek,ruda babka,a ja takze rudym bylem i Polakow oszwabilem Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...........Niesiolowski.......... ........... 23.12.07, 18:10 Królikowska-Nagrodzka Ta Pani odsiedziala swoje.Dzieki zeznan Niesiolowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...........Niesiolowski.......... .......... 23.12.07, 18:20 Oświadczam, że cofam słowa wypowiedziane w dniu 1 stycznia 1992 r. w Muzeum Kinematografii w Łodzi m.in. wobec małż. Teresy i Bogusława Kobierskich a dotyczące p. Elżbiety Królikowskiej którą przepraszam. Mając powyższe na uwadze zobowiązuję się równocześnie do usunięcia z mojej książki p.t. Wysoki brzeg fragmentów odnoszących się do „Agnieszki” które mogą być kojarzone z osobą p. Elżbiety Królikowskiej a „nadto w przyszłości powstrzymywać się od wypowiedzi na temat p. El. Królikowskiej w kontekście wspomnianej sprawy. Tytułem dania moralnej satysfakcji zobowiązuję się wpłacić kwotę dwa i pół mil. zł. na Dom Samotnej Matki w okresie dwóch miesięcy od daty podpisania niniejszego oświadczenia [pisownia zgodna z oryginałem]. *** Powyższe fakty pozwalają zrozumieć, dlaczego PiS nie chciał specjalisty od owadów na swoich listach wyborczych.... I dlaczego senator PO, stając w jednym szeregu z Polsatem, „Gazetą Wyborczą”, TOK FM”, Radiem Zet, TVN stal się pierwszym antydekomunizacyjnym pałkarzem Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: ...........Niesiolowski.......... ......... 23.12.07, 20:56 to prawda, stał się pierwszym....:) Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Wybaczcie Stefanowi. Znowu zapomnaił wziąć 23.12.07, 18:05 lekarstwa. W PO powinna być odpowiedzialna za to, żeby szalony Stefan zawsze brał lekarstwa o czasie. Na POhybel przygłupom wszelakim! u. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 23.12.07, 18:24 Kempa powinna stanąć przed komisją w charakterze świadka, a nie zasiadać w niej jako członek... Odpowiedz Link Zgłoś
kerremit.20 Re: Abba15 i presentation1.. dwóch takich z UB ! 23.12.07, 19:02 obaj zasłużeni łajdacy dla UB i faszysty Rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza 23.12.07, 19:12 isa.stern napisała: > Kempa powinna stanąć przed komisją w charakterze świadka, a nie zasiadać w niej > jako członek... To oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 abba15___ty żyjesz.....wyszedłeś z hibernacji....? 23.12.07, 19:15 Czyżby V kolumna PiSuaru reaktywowała swoich Biernych Miernych ale Wiernych "żołnierzy" forum GW...... Oj niedobrze panowie ...niedobrze dzieje sie w szeregach PiSu...a czy PiS w ogóle istnieje ??????....... Ostatnio słychać na ulicach jak każdy sobie z radością podśpiewuje...... TO już jest___KONIEC__nie ma już PiS....... JESTEŚMY WOLNI !!!!!!!! MOŻEMY ŻYĆ........ To już jest___KONIEC__nie ma już PiS....... JESTEŚMY WOLNI !!!!!!!! MOŻEMY IŚĆ...... To już jest___KONIEC__bo nie ma już PiS....... JESTEŚMY WOLNI !!!!!!!!,bo nie ma już PiS,nie ma już PiS,PiS,PiS !!! ___________________________ Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 3 lata....... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg wytrzymasz,tylko więcej nie "kwacz" głupot bo przynosisz mi wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza 23.12.07, 19:49 Kawał chama z tego Niesiołowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza 23.12.07, 19:54 i do tego Szuja, stał się wstrętną, obmierzła, stetryczałą, szczekaczką PO, wstyd! cham!!! Odpowiedz Link Zgłoś
je_but_na_nodze Re: Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza 23.12.07, 19:58 Panie Urban, ja juz po raz trzeci, przepraszam Pana, cynizm i chamstwo w Pana wydaniu, było pryszczem, przy tym, co prezentuje, wielki bojownik o wolnośc i demokracje pan Niesiołowski, wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Niesiołowski o Kempie: Jeżeli to ma być wasza E.. 24.12.07, 10:33 Porównanie p.Kempy z Emilią Plater niedorzeczne, ponieważ: Jak napisał pewien uczeń, o czym nas powiadomił jego nauczyciel w publikowanym kiedyś humorze z zesztów, "Emilia Plater była dziewicą i zmarła tragicznie na tapczanie u leśnika". Pani Kempie to nie grozi, bo.......?! Zgadnijcie Czytelnicy dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus20-to-ja Niesiołowski to największy Buc w sejmie. 24.12.07, 13:43 Dorównuje mu jedynie Palikot i Szmajdziński.A Kempa jest ok nie daje się popaprańcom z cichej koalicji POLID Odpowiedz Link Zgłoś