brewery Re: Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 12:22 Panie Prezydencie , czy Pan widzi te krzeslo na ktorym Pan siedzi ? Chyba pora powsatac i oposcic ow miejsce, daj Lechu spokoj prosimy grzecznie... Nieudacznik tzn. emigrant, but not forever. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Ooo! Klakier się przebudził... 25.12.07, 12:25 To pisiorki klakierom i dziś nakazali ujadać na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
nexxon Re: Ooo! Klakier się przebudził... 25.12.07, 12:32 Zauwaz ze jest ich duzo mniej - albo fundusze pisowi sie koncza, albo dyscyplina sie lamie i morale upada Odpowiedz Link Zgłoś
wilamek Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 12:26 Czy skoro ja nie popieram PiSu, w ramach demoracji mógłbym poprosić też o prawo do posiadania Prezydenta? 19% popierających PiS ma! ja też chcę! i wtedy powiem wszyscy mają Prezydenta mam i ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
brewery Re: Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 12:29 Pan Lech kocha wladze wiec rownie dobrze mozemy zyc w Korei , ale tej z polnocy :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: To był dobry rok dla Polski !.. PIS AUT !!!! 25.12.07, 12:42 YES,YES,YES.....następny gol___samobój......... PiSuary..."trzepcie " tak dalej.....jak najwięcej ....jak najczęściej..... dwa lata wystarczyły abyśmy odsunęli was od władzy a za następne cztery..zostaniecie wykopani poza burtę wyborczą.....czeka was wyprawa na..... ksiezyce.republika.pl/images/ziemia/lunation_ajc_anim.gif tylko ...na jego CIEMNA STRONĘ....... A za 4 lata...PO-52%,PSL-28%,LiD-20%.... ..... No i oczywiście już będzie rok po zmianie prezydenta.......uffffff... Z PREZIEM prezesa wytrzymamy___to już niecałe 3 lata a jak tak dalej pójdzie to Lechu długo nie wytrzyma takiego "ciśnienia" Jarka....... podpisali: LUMPENINTELIGENT, "CIEMNY LUD", WYKSZTAŁCIUCH, BURA SUKA, KAMASZ, ŁŻE ELITA, DZIAD,który SPIEPRZA MAŁPA W CZERWONYM, "ZOMOWIEC" z SOLIDARNOŚCI..... INTER-LIBERAŁOWIE ( tego określenia PiSuarowe BYDŁO nie znało bo nie wiedzieli ,że istnieje coś takiego jak INTERNET......") _______________________ Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 3 lata....... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg wytrzymasz,tylko tak jak mówiłem...... więcej nie "kwacz" głupot bo przynosisz mi wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: I co ty na to Adminie????? 25.12.07, 12:41 Tyle lat tolerowania pierota6 i jego chamstwa.Moze...oswiecenie? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: I co ty na to Adminie????? 25.12.07, 13:07 gdyby nie takie przygłupki jak poszeklu, amanasunta, junkier, bokassa i inne rozklonowane barachło z którego mozna porwać łacha na forum serwery GW nie cieszyłyby sie az taka popularnością. biedne pisiorstwo po 21 października nie może wyjść z traumy i nadal ze zdziwieniem rozgląda sie dookoła: "q..., nie wiem co się stało, no q... nie wiem, miało być tak dobrze, jeszcze więcej władzy, policja, wszystkie media, coś q... nie wyszło, nie wiem..." :D:D:DDDDDDDDD amanasunta napisała: kwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 Re: I co ty na to Adminie????? 25.12.07, 18:16 Re: I co ty na to Adminie????? Jesteś śmieciem. Admin Odpowiedz Link Zgłoś
predaton Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 12:29 rok ocenia się po końcówce:D i prezydent ma rację:D jeszcze tylko doczekać aż nie będzie mógł już straszyć dzieci po pogodzie i będzie pełnia szczęścia:) Odpowiedz Link Zgłoś
qiforp Śmiesznym ludziom w TV mówimy zdecydowane NIE!!! 25.12.07, 12:30 Błaaaaaagam niech zrobią porządek w TV wreszcie i nie bądźmy skazywani na żałosne jęki bandy schizofreników i frustratów PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX PLX Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia To nie jest moj prezydent, nikt go nie szanuje. 25.12.07, 12:35 Odpowiedz Link Zgłoś
brewery Re: Śmiesznym ludziom w TV mówimy zdecydowane NIE 25.12.07, 12:36 niech "to" ustapi bo sie czlek zasiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Ten facet to polityczne 5-letnie zatwardzenie... 25.12.07, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Wspaniałe "orędzie" prezydenta___Kamińskiego...... 25.12.07, 12:36 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606486.jpg mnie to już nudzi....Michał jest dobry w te...."klocki".... _______________________________ Spokojnie braciszku ____ jeszcze tylko 3 lata....... img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Dary_premiera_2030337.jpg wytrzymasz,tylko więcej nie "kwacz" głupot bo przynosisz mi wstyd.. Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 Czy do prezydenta nie dotarła jeszcze wiadomość .. 25.12.07, 12:39 ... że poprzedni rząd, jego brata, przegrał w październiku wybory do sejmu i senatu ? Kto jest odpowiedzialny za poinformowanie prezydenta w tej kwestii, czyżby Kamiński kopał pod prezydentem ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Jest nadzieja bo 6 mln pOWIEC to nie Polska! 25.12.07, 12:39 Tylko trzeba WIARY,JEDNOSCI,SILY...a zlo odejdzie po PO nie zostanie nawet zbite szklo.Czego zycze sobie i Polsce na Nowy Rok. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_gamonia Sutko amanta, wczoraj moglas mowic ludzkim glosem. 25.12.07, 12:41 Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Jest nadzieja bo 6 mln pOWIEC to nie Polska! 25.12.07, 13:24 amanasunta napisała: > Tylko trzeba WIARY,JEDNOSCI,SILY...a zlo odejdzie po PO nie zostanie > nawet zbite szklo.Czego zycze sobie i Polsce na Nowy Rok. Kim jesteś, że w te świąteczne dni, dni nadziei i refleksji, tak źle życzysz Polsce? Nam wszystkim, sobie też? Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Jest nadzieja bo 6 mln pOWIEC to nie Polska! 25.12.07, 13:44 Zastanów się amanasunta co mówisz .To polskie spoleczenśtwo w wolnych wyborach powołało do władzy obecną ekipę. Życzymy jej jak najlepiej, bo mamy nadzieję. A tej właśnie brakowało gdy rządził twój PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 z takimi zyczeniami to chce zaglady polski? 25.12.07, 12:42 nie potrafi przegrywac: pociagnie wszytskich do dna a by tylko bylo jego.... Odpowiedz Link Zgłoś
gm Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 12:43 przemowienia Kaczynskiegoi sa tyle samo warte co ten program przyglupa Cejrowskiego koles sobie jezdzi za kase z abonamentu i taka szmire odstawia ze nie da sie na to patrzec i sluchac tego co on bredzi Odpowiedz Link Zgłoś
dzonylokerr Czy ktos ma jeszcze wątpliwości, że jest to prezyd 25.12.07, 12:49 ent wszystkich PIS-aków...? Odpowiedz Link Zgłoś
human77 To porażka dla Polski 25.12.07, 12:50 Nacjonalistów trzeba wykurzyć z Europy Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 12:50 Porąbało już tego kurdupla zupełnie. Pewnie prezio kazał , bo wszędzie go ostatnio pełno, nawet czarownica wsadziła ryło w okienko Odpowiedz Link Zgłoś
nie-naiwniak Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 12:54 Panie bracie / ale nie mój / - nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_b4 Mam nadzieje, ze w przyszlym roku drugi polglowek 25.12.07, 13:01 wypadnie z obiegu... i stanie przed TS! Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 7 milionów emerytów i rencistów klepie coraz ..... 25.12.07, 13:03 większą biedę,ceny rosną a podwyżki przez dwa lata żadnej,nie ma nawet na lekarstwa,hańba a głupi prezydent plecie ,że był to dobry rok dla Polski i do niektórych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 13:19 <Według Lecha Kaczyńskiego, wielkim sukcesem Polski w tym roku było również umocnienie pozycji naszego kraju na Wschodzie. Prezydent przypomniał tu o wspólnych przedsięwzięciach energetycznych Litwy, Polski, Ukrainy, Gruzji i Azerbejdżanu.> tak,a co to za przedsiewziecia,ktore istnieja tylko na papierze,zadnych realizacji w rzeczywistosci nie ma i z rzeczywistoscia niewiele maja wspolnego.Pogadac sobie mozna,trudniej cos stworzyc sensownego tak ze o sukcesach trudno tu mowic,ja ich nie widze. <Prezydent Lech Kaczyński chciałby, aby w przyszłym roku kontynuowany był obecny kierunek polskiej polityki wewnętrznej i zagranicznej. W wywiadzie dla prezydent wyraził nadzieję, że obecny rząd będzie prowadził politykę - jak to określił - "twardej walki o polskie interesy w ramach Unii".> no co do OBECNEGO kierunku polskiej polityki to sie z nim zgadzam,zadnego powrotu do poprzedniej ekipy! <Lech Kaczyński dodał też, że wyraźnym efektem działań ostatniego roku jest wzmocnienie relacji Warszawy z krajami Europy Wschodniej. Prezydent ma nadzieję, że utrzymane zostaną bliskie stosunki z Ukrainą, Gruzją, Azerbejdżanem. Jego zdaniem należy również nadal pogłębiać kontakty z krajami nadbałtyckimi - Litwą, Łotwą i Estonią oraz utrzymać bliski sojusz z Czechami.> mowiac o polityce Wschodniej i celowo nie wymieniac jedynego globalnego subiekta tego regionu,Rosji ,to mi pachnie piaskownica,my sie bawimy razem a on niech szuka innej piaskownicy,o! Wymienione panstwa nawet razem wziete nie maja czastki wagi politycznej przedstawianej przez Rosje i tracenie energi na te qasi- giganty polityki wyglada mi na zdrade interesow Polski na Wschodzie. Jedyne co moge zrozumiec,to to ze z Kartoflami nikt znaczacy na wschodzie nie chcial nawet rozmawiac,wiec pochwalic sie nie ma czym,potrzebny temat zastepczy,nawet jak bedzie to jakies Burkina Faso,lepszy rydz niz nic. A Polacy i tym bardziej cala Europa oczekuje od rzadu polskiewgo realnej poprawy stosunkow z Rosja a nie jakichs towarzyskich rozmow "gigantow" ze wschodu. No coz,prezes kazal,prezydet zameldowal;zadanie wykonane! Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Poprzedni rzad nie prowadzil zadnej polityki 25.12.07, 13:30 Poprzedni rzad prowadzil cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 13:33 Ostatecznie rok 2007okazał się dobry dla Polski poniewaz PiS przegrał wybory.Ale tego, co działo się w naszym kraju przez ostatnie dwa lata nie należy kontynuować bo było to jedynie szczucie jednych na drugich konfliktowanie społeczeństwa i psucie opinii o naszym kraju za granicą.A prezydent uczestniczył w tym szkodzeniu Polsce. To co teraz mówi to perfidia lub - jeżeli mówi szczerze - głupota niegodna męża stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Wolne żarty! 25.12.07, 15:19 janek344 napisał: > To co teraz mówi to perfidia lub - jeżeli > mówi szczerze - głupota niegodna męża stanu. A kto Ci powiedział,że obecny prezydent to "mąż stanu"? Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: Lodziarz_Kon-Donek_Osłabia_Polskę _Jak_Może__ 25.12.07, 13:39 helmut_fon_fikmajster napisał: ps > Daj Boże aby nie zrealizowały się cuda > agenta folksdojcza-lodziarza - > dla którego Polskość to nienormalność - > bo wtedy Polska mogłaby zginąć :((( > Czemu durniu obrażasz potomków tysięcy Ślązaków, Mazurów i Kaszubów siłą wcielanych pod koniec wojny do Wermachtu? Powinieneś wiedzieć, że dziadek Tuska był wcielony siłą - po kilku tygodniach uciekł i do końca wojny służył w Polskiej Armii na Zachodzie. Można uznać go za bohatera. Widać, że nienawiść nawet w te świąteczne dni poraża ci mózg. Jest oczywiste, że według zasady Kurskiego należysz do "ciemnego ludu, który to kupi". Jak widać są tacy, którzy kupili. Odpowiedz Link Zgłoś
gugula Prezydent: To był dobry rok dla Polski 25.12.07, 13:45 "Utrzymania kursu polityki "którą prowadzimy, a właściwie prowadziliśmy" życzył sobie i Polsce w wywiadzie dla Programu Pierwszego Polskiego Radia prezydent Lech Kaczyński". Gdybyśmy chcieli kontynuować politykę poprzedniego rządu, nie potrzebowalibyśmy go zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bo dla Lechujarka Polska to jego mamusia... 25.12.07, 15:27 a POLAKAMI tylko Jarkacz i kot ALIK.Pisolki to tylko narzedzia,A ZA PAPIEZA uwaza ojca Muchomora,DLATEGO Z POKORA przyjal jego uwage na temat swojej zony. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Jest mi smujtno.Jest mi wstyd,że mamy 25.12.07, 14:07 "stukniętego"prezydenta.Ten facet nic nie rozumie.Jest oderwany od rzeczywistości.Jest całkowicie zaślepiony.Cłopie! Przecież poprzedni rzad,rząd twojego brata podał się do dymisji,bo się skompromitował kaczo-rydzykową koalicją,nie potrafił rzadzić i na własne życzenie przegrał wybory.Taki rząd nie zasługuje na odrobinę szacunku,jeno na pogardę.A ty chłopie,prezydencie pisuarów,cały czas sterowany przez brata,ośmieszający kraj w całej Europie,która nie kryje radości,że rządy Kaczyńskich upadły.Ty frajerze nawołujesz do kontynuacji rzadów pisuarów?Przecież to szaleństwo.Coś ty tak bardzo ciemny? Rozpacz. Odpowiedz Link Zgłoś