ryszard461 Prezydent Warszawy złoży doniesienie ws. wydatk.. 06.01.08, 18:46 Ja niesmialo twierdze ze PO ma swoj program, ale jeszcze nie nadszedl czas na jego przedstawienie. Najpierw nalezy szturmowac palac prezydencki do skutku, az wymieni sie tam urzedujacego prezydenta na "swojaka" a nie czekac do konca jego kadencji. To sie moze udac dzialajac wspolnie i w porozumieniu ze sprzyjajacymi mediami. Takie rzeczy juz bywaly w demokracjach, zagrzewam wiec do boju czlonkow platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.magistra ...czyli kolejne nocne zmiany..spodobało się ? 06.01.08, 18:58 jasne ..jak kasiora leci do kieszeni..no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown BULWO Rozlicz TO 06.01.08, 19:05 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1980381.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Bulwo = kartoflu ? 06.01.08, 19:19 Piskorski i tzw. układ warszawski jest już wycięty, nie przez PiS ale samą Platformę ( w tym J. Piterę ) ; nie słyszałeś o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown sam jestes balwan 06.01.08, 20:27 a co PO ich usunelo, uklad@warszawski@ oprocz tego ze sprawa nie jest wyjasniona i byla w prokuraturze zlozona przez LKaczynskiego oprocz tego ze europoslem PO jest Piskorski jak ich odsunelo PO od wladzy to juz sprawa jest przedawniona ? kto kogo kryje pacynko forumowa Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown TO rozlicz 100MLN 06.01.08, 19:06 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1980381.html Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown rozlicz TO 06.01.08, 19:07 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1980381.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: w tym Pisie to sami malwersanci 06.01.08, 19:38 Samoobrona bis - programowo i wizerunkowo PiS faktycznie przeistoczył się w swoich niedawnych koalicjantów przejmując ich hasła i elektorat Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 należy złożyć doniesienie na tę załganą qrwę 06.01.08, 20:03 tuskolenie ,ćwiąkalenie ,kopaczenie, walcowanie, łganie -PO-zidiocenie, pitorenie - już mnie bierze obrzydzedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider abba posrany ze strachu? 06.01.08, 20:23 skończyło sie pisoskie kręcenie lodów, czas do więzienia. abba15 napisał: > tuskolenie ,ćwiąkalenie ,kopaczenie, walcowanie, łganie -PO- zidiocenie, > pitorenie - już mnie bierze obrzydzedzenie > > Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Prezydent Warszawy złoży doniesienie ws. wydatk.. 06.01.08, 20:47 Czy ta kociuba coś zrobiła oprócz wywołania kilkunastu awantur?Wie ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
perculator bezczelna zlodziejka 07.01.08, 04:04 chachar1 napisał: > Czy ta kociuba coś zrobiła oprócz wywołania kilkunastu awantur?Wie ktoś może? Tak...ukradla Warszawiakom placacym podatki 3-i-pol miliona zl na Sylwestrowe fajerwerki, ktore ogladalo 10 razy mniej ludzi niz w Krakowie czy Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
chachar1 Prezydent Warszawy złoży doniesienie ws. wydatk.. 06.01.08, 20:59 A tak wogóle to co pani zrobiła do tej pory i zamierza w przyszłości zrobić dla Warszawy...historia mnie nie interesuje psze pani..mam przed sobą życie... Odpowiedz Link Zgłoś
12345ty Nagroda Benemerenti dla Radia Maryja !!! 06.01.08, 21:05 Zakazana wiadomość. Gazeta o tym nie napisze. TV o tym nie powie. Mamy powrót PRL ! Nie mamy bezstronnej i obiektywnej prasy. Najpierw trzeba mieć rzetelnych i uczciwych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Prezydent Warszawy rozmawiała z Matką Boską! 06.01.08, 21:11 Pani Gronkiewicz! Trochę samo krytycyzmu! Bazujecie Państwo na elektoracie młodych ludzi, no i mądrych sb-ków, mafiozów i różnych szuji, którzy boją się braci Kaczyńskich! I jeszcze jedno słowo Damo wątpliwa! To ja podam Panią do Prokuratury, za to że Pani mnie wprowadziła w błąd i oszukała!Żebym głosował na Panią w wyborach na Prezydenta Polski w 1990r. Pani była wtedy kandydatem na Prezydenta Polski, Panów: Piłki , Czarneckiego, Łopuszańskiego oraz Niesiołowskiego z ZCHN! Czy Pani pamięta co wtedy mówiła? To przypomnę młodszym ludziom, to jest do sprawdzenia! Mówiła Pani że ukazała się Pani Matka Boska, i kazała wystartować w wyborach prezydenckich! Tak było! Pani wobec powyższych faktów to co teraz powie! Pani mnie oszukała! A to jest przestępstwo! A tak na marginesie to Państwa patron dzisiejszy, Lech Wałęsa, nazwał wtedy Panią żmiją którą wychował na własnej piersi! Ja myślę że Lech Wałęsa to potwierdzi, bo honor ma! Odpowiedz Link Zgłoś
perculator Re: Prezydent Warszawy rozmawiała z Matką Boską! 07.01.08, 04:14 chyba komunistyczno-Zydowska; ktora kazala jej "sypnac groszem" na fajerwerki. Mimo, ze 3,5 miliona zl zabrala z kieszeni Warszawskich podatnikow frekwencja byla tak zenujaca, ze miotac sie poczela w obawie, ze o bulwersacje zostanie oskarzona Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Prezydent Warszawy rozmawiała z Matką Boską! 07.01.08, 14:29 Cóż, jeśli już o to chodzi, to owszem: żydowską. MATKA BOSKA BYŁA ŻYDÓWKĄ i każdy z katolików (również prawdziwych-polaków-i- katolików) musi w to wierzyć - albo znajdzie się poza KK. Zabawne, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Prezydent Warszawy złoży doniesienie ws. wydatk.. 07.01.08, 07:50 Hehe, gdyby tylko od prezydęciaka zarządać zwrotu kasy z odsetkami, bidulka dołączyłby do innych dziadów... Odpowiedz Link Zgłoś