pies_na_prawizne i zze szpitalami tego pasozyta w Palacu Namiestnik 21.01.08, 23:15 Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: tatus w Toruniu nocne czuwanie zaczyna 21.01.08, 23:14 ot i typowy POpapraniec Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: tatus w Toruniu nocne czuwanie zaczyna 21.01.08, 23:16 mamoniowa303 napisała: tylko tyle masz do powiedzenia miernoto pisdziecka??? Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st moze nie"zabawiony", ale czuje sie swietnie 21.01.08, 23:13 ty nie ? bedziesz musial pojsc do roboty ? w koncu ? Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Koniec cudow POmniemanych 21.01.08, 23:12 Oznajmil byl dzisiaj wszem i... niewszem Tusk. Przy okazji sprostowal "newsy" gloszone o nim przez Niesiolowskiego, jakoby mial byc Chrystusem, przynajac, co prawda z trudem, ze tak nie jest bo... nie da rady odbudowac Polski w ...40 dni. Do tego potrzebna jest mu pelna kadencja obecnego Sejmu i dwie kadencje...prezydenckie. Obiecal przy tym, ze wtedy, jako bonus, bedzie umial chodzic PO...wodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 23:13 Tusk,prawie jak Jezus Zbawca. Prawie robi różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 23:18 dexv napisał: > Tusk,prawie jak Jezus Zbawca. Prawie robi różnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne jak Rydz zalozy partie na kogo bedziesz plul?? 21.01.08, 23:20 dexv napisał: -------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: na Rydza czy na Kaczynszczyzne?? 21.01.08, 23:30 pies_na_prawizne napisał: > pies na prawizne, prawie jak pies. O co Ci psie chodzsi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: na Rydza czy na Kaczynszczyzne?? 21.01.08, 23:37 dexv napisał: ?nie moge spytac komuszkow na kogo beda pluli?? moge, moge spytac na kogo nie beda hahahahahaha moge spytac o co chce bo jestem czlowiekiem wolnym, jestem czlowiekiem swiaaaataaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Ło jezu!! Kacze szambo tu znowu wybija.A kaczy obe 21.01.08, 23:20 r wampir znowu szaleje (w Polsce dzieją się rzeczy niebywałe!). A miało być już tak słodko, łagodnie, Brudziński miał mieć zakaz kamery, bo za ostry... Prawdziwa przyczyna taka: Kaczor przerażony, że Tuskowi grożą sukcesy zagraniczne i krajowe (nawet ze służbą zdrowia!)i nie przejmuje się zupełnie srogimi minami pijaczka Lesia (nie piszesz opinii o szefach służb, to nie pisz, Bóg z tobą - nie będę czekał do usranej śmierci:). Więc naciska na pedał! W najbliższym czasie popłyną rzeki,ba!, niagary kaczego szamba. Ponieważ ten pajac nad sobą nie panuje, będzie kupa śmichu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Ło jezu!! Kacze szambo tu znowu wybija.A kacz 21.01.08, 23:23 skad oni sie biora? jak muchy nad kupa gowna, moze to jedno z ostatnich drgawek Jarka, juz biedny nie wie jak zatrzymac normalnosc w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st ale, czyz on nie jest pocieszny ? 21.01.08, 23:25 kazdy jego nowy wystep to nastepny gwozdz!!! ide sobis zrobic drinka!! jetem pod wrazeniem donalda, zmeznial:-))))))) obym sie nie zawiodl..... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne preziowi drinka tez zaserwuj no i Kowalowi 21.01.08, 23:29 gasior1st napisał: > zasluguje tyle sie napracowal w tym SB Odpowiedz Link Zgłoś
gasior1st a mozesz sie lepiej okreslic z tym preziem, sb ??? 21.01.08, 23:33 i co w tym wszystkim ja z moim drinkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne gasiorku, to bylo do kaczki wyzej sorry 21.01.08, 23:34 gasior1st napisał: > i co w tym wszystkim ja z moim drinkiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 23:23 Spokojnie, spokojnie - to było do przewidzenia, duże rządania, tylko spokojnie - wojna nerwów. Spokojnie i powoli - zero radykalizmu i rozmowa z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
dexv HAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaa 21.01.08, 23:25 "?Tusk zapewniał, że prace nad reformami toczą się w błyskawicznym tempie. - Większość uczestników dzisiejszego szczytu była nawet za tym, żeby spowolnić działania, a nie przyśpieszyć. Tempo jest kosmiczne - nie przyjmuję zarzutów, że to idzie powoli. Narzuciliśmy tempo, o którym innym się nie śniło - mówił Tusk." Zajebiste tempo HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Fluoksetyna" target="_blank" 21.01.08, 23:33 pl.wikipedia.org/wiki/Fluoksetyna Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: <a href="<a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Flu" target 21.01.08, 23:37 pies_na_prawizne napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/Fluoksetyna Lobotomia Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne lobotomii ci nie zrobia bo ty nie masz mozgu 21.01.08, 23:42 dexv napisał: ty myslisz dupa Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: lobotomii ci nie zrobia bo ty nie masz mozgu 22.01.08, 00:12 pies_na_prawizne napisał: > dexv napisał: > > ty myslisz dupa > > to mnie w nią pocałuj pedo.... Odpowiedz Link Zgłoś
0comments Krętacz manipulant 21.01.08, 23:33 Kończył tanie kursy NLP. Tusk: <Nie> mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj- Zdanie powyższe na poziomie świadomym jest w sumie prawdziwe, jednak dla podświadomości komunikat dochodzi bez słowa <NIE>. I baranki co to czytają mają go zakodowanego jako cudownego premiera P.O. czyt. pełniącego obowiązki. Używa podobnych paternów jak w debatach. Najlepiej w cześci 'podsumowanie', gdy można mowic wykute wcześniej teksty oddziałujące na podświadomość. Pozdr. Adept NLP A.Batki Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Dzieła zebrane Stalina 21.01.08, 23:35 "?Tusk zapewniał, że prace nad reformami toczą się w błyskawicznym tempie. - Większość uczestników dzisiejszego szczytu była nawet za tym, żeby spowolnić działania, a nie przyśpieszyć. Tempo jest kosmiczne - nie przyjmuję zarzutów, że to idzie powoli. Narzuciliśmy tempo, o którym innym się nie śniło - mówił Tusk" To chyba Doncio cytuje z " Dzieł zebranych Stalina" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne w dzielach Lenina to Lechu jest specjalista:))) 21.01.08, 23:41 dexv napisał: > "?Tusk zapewniał, że prace nad reformami toczą się w błyskawicznym > tempie. - Większość uczestników dzisiejszego szczytu była nawet za > tym, żeby spowolnić działania, a nie przyśpieszyć. Tempo jest > kosmiczne - nie przyjmuję zarzutów, że to idzie powoli. Narzuciliśmy > tempo, o którym innym się nie śniło - mówił Tusk" > > To chyba Doncio cytuje z " Dzieł zebranych Stalina" Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: w dzielach Lenina to Lechu jest specjalista: 21.01.08, 23:43 pies_na_prawizne napisał: > dexv napisał: > > > "?Tusk zapewniał, że prace nad reformami toczą się w błyskawicznym > > tempie. - Większość uczestników dzisiejszego szczytu była nawet za > > tym, żeby spowolnić działania, a nie przyśpieszyć. Tempo jest > > kosmiczne - nie przyjmuję zarzutów, że to idzie powoli. > Narzuciliśmy > > tempo, o którym innym się nie śniło - mówił Tusk" > > > > To chyba Doncio cytuje z " Dzieł zebranych Stalina" > > Ben Jonson na sterydach :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...o jakich dzialaniach gada Tusio ?..... 21.01.08, 23:48 cos tam bredzi o niesamowitym tempie prac, ale jednoczesnie nie potrafi podac na ten temat zadnych szczegolow przeciez PO przed wyborami twierdzila,ze ma w szufladach gotowe projekty ustaw. widac,ze to byla jednak tania zagrywka pod publiczke. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...o jakich dzialaniach gada Tusio ?..... 21.01.08, 23:51 hrabia-monte-christo napisał: > cos tam bredzi o niesamowitym tempie prac, ale jednoczesnie nie > potrafi podac na ten temat zadnych szczegolow > > przeciez PO przed wyborami twierdzila,ze ma w szufladach gotowe > projekty ustaw. widac,ze to byla jednak tania zagrywka pod > publiczke. Juz dzisiaj zrobiles z siebie totalnego idiote zwlajac na Tuska wine za to, ze gieldy na calym swiecie ida w dol, teraz kolejny raz robisz z sieie idiote zwlajac 2 letnie nierobstwo i glupote kaczynskich na Tuska, powiedz mi, czy idiotyzm jest u ciebie rodzinny, czy ty taki rodzynek jestes...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ...o jakich dzialaniach gada Tusio ?..... 22.01.08, 00:04 obecne spadki sa wyrazem obaw przed nadchodzaca recesja - innymi slowy - inwestorzy uwazaja,ze Tusk i POkemony nie tylko nie dokonaja cudu irlandzkiego, ale nie uda im sie skutecznie przeciwdzialac kryzysowi; ciekawe czemu nie wierza w Tuskowe cuda ? poza tym wytlumacz mi co maja rzekome zaniechania PISu do klamstwa POkemonow co do tego,ze maja gotowe ustawy dotyczace reformy sluzby zdrowia ? PO nie miala i nie ma zadnego projektu ustawy - Tusk i Kopacz bezczelnie klamali, a teraz graja na zwloke i plota bzdury o niesamowitym tempie blizej nieokreslonych prac Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...o jakich dzialaniach gada Tusio ?..... 22.01.08, 00:09 hrabia-monte-christo napisał: > obecne spadki sa wyrazem obaw przed nadchodzaca recesja - innymi > slowy - inwestorzy uwazaja,ze Tusk i POkemony nie tylko nie dokonaja > cudu irlandzkiego, ale nie uda im sie skutecznie przeciwdzialac > kryzysowi; ciekawe czemu nie wierza w Tuskowe cuda ? > Masz tu przyglupie, poczytaj troche i dowiedz sie jakim wielkim idiota jestes :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4857499.html gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4857505.html > poza tym wytlumacz mi co maja rzekome zaniechania PISu do klamstwa > POkemonow co do tego,ze maja gotowe ustawy dotyczace reformy sluzby > zdrowia ? > > PO nie miala i nie ma zadnego projektu ustawy - Tusk i Kopacz > bezczelnie klamali, a teraz graja na zwloke i plota bzdury o > niesamowitym tempie blizej nieokreslonych prac Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ...o jakich dzialaniach gada Tusio ?..... 22.01.08, 00:16 tyle,ze w tym linku nie ma nic na temat dlacvzego Tusk i Kopacz klamali,ze maja gotowe ustawy dotyczace reformy sluzby zdrowia ale ciesze sie,ze przyznajesz,ze twoj idol klamal jak z nut w tym zakresie natomiast co do gieldy to Tuskomatolku inwestorzy wyprzedaja akcje bo obawiaja sie,ze nadchodzi recesja - dotyczy to takze tych z GPW; innymi slowy - inwestorzy nie wierza,ze Herr Thuske bedzie w stanie w jakis skutecznym sposob kryzysowi przeciwdzialac no ale jak widac dla wyborcy PO jak Michnik czegos nie napisze w organie prasowym PO, to juz sam do tego nie dojdzie; a juz zeby bez pomocy Michnika wyciagac jakies logiczne wnioski i dokonywac samodzielnej oceny, to cos niebywalego Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...o jakich dzialaniach gada Tusio ?..... 22.01.08, 00:22 Tyle, ze ty matolku oskarzasz Tuska o spadek na gieldach swiatowych, co do samej ustawy, to teraz zarzucasz klamstwo Relidze, ktory twierdzil, ze to jego ustawa po czym jednak sie okazalo, ze ta ustawa a raczej jej projekt, splagiatowal od Platformy, jest jeszcze jedna rzecz, przeczytaj uwaznie artykul, tam jest wyjasnione dokladnie to, o co pytasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Spowalnianie 21.01.08, 23:46 Spowalniać to można przedwczesny wytrysk,a nie reformy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Spowalnianie 21.01.08, 23:53 dexv napisał: > Spowalniać to można przedwczesny wytrysk,a nie reformy. Musisz miec z tym powazny problem chlopcze, ale pociesz sie faktem, ze w PiS wszyscy na to cierpa...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dzieła zebrane Stalina 22.01.08, 00:03 dexv napisał: > "?Tusk zapewniał, że prace nad reformami toczą się w błyskawicznym > tempie. - Większość uczestników dzisiejszego szczytu była nawet za > tym, żeby spowolnić działania, a nie przyśpieszyć. Tempo jest > kosmiczne - nie przyjmuję zarzutów, że to idzie powoli. Narzuciliśmy > tempo, o którym innym się nie śniło - mówił Tusk" > > To chyba Doncio cytuje z " Dzieł zebranych Stalina" Wiesz co glupku, nie ma dziel stalina, ale sa dziela lenina na podstawie ktory kaczynski zbudowal swoja profesure i IV RP...:DDDD P.S. Mozesz jeszcze powiedziec cos ciekawego co prezydent powiedzial na tym bialym szczycie, on tak strasznie piszczal od tygodni, ze tak bardzo mu sluzba zdrowia na sercu lezy, o nie bylo go tam ? :-O Dlaczego? Przestraszyl sie czegos, niedouczyl, kaca leczy czy moze uznal, ze jest az tak glupi, ze fotyga go intelektualnie wyreczy ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Dzieła zebrane Stalina 22.01.08, 00:06 Posrańcu, wierz mi te słowa to typowa retoryka lat 20 i 30 w ZSSR Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dzieła zebrane Stalina 22.01.08, 00:11 dexv napisał: > Posrańcu, wierz mi te słowa to typowa retoryka lat 20 i 30 w ZSSR PiSrancu, wierze ci, ja ta retoryke slysze z PiSich ryjkow od ponad 2 lat, ty ja tylko powielasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Dzieła zebrane Stalina 22.01.08, 00:14 kralik111 napisał: > dexv napisał: > > > Posrańcu, wierz mi te słowa to typowa retoryka lat 20 i 30 w ZSSR > > PiSrancu, wierze ci, ja ta retoryke slysze z PiSich ryjkow od ponad > 2 lat, ty ja tylko powielasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD To kiedy Donek zapisał się do pisu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dzieła zebrane Stalina 22.01.08, 00:24 Ja pisze o retoryce stalinowskiej, tej ktora przez 2 lata wdrazalo PiS bijac przy tym pielegniarki i pomawiajac wszystkich lekarzy...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Dzieła zebrane Stalina 22.01.08, 00:33 Za to , teraz Pawlak zajebiście dogadał się z górnikami Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dzieła zebrane Stalina 22.01.08, 00:42 dexv napisał: > Za to , teraz Pawlak zajebiście dogadał się z górnikami Nie gorzej niz niegdys kaczynski czy miller...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Tusk,zlote mysli i propozycje 21.01.08, 23:46 "Chcialbym zeby konkluzja dzisiejszego spotkania bylo ustalenie,ze ze wszystkich stron jest gotowosc do rozmow i wola wspolpracy"tak nam dopomoz Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Tusk,zlote mysli i propozycje 21.01.08, 23:48 Jestem ZA, też bym chciał:)Ave Donaldus Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk,zlote mysli i propozycje 21.01.08, 23:55 dexv napisał: > Jestem ZA, też bym chciał:)Ave Donaldus Co bys chcial? ukrywac leb w kroczu fotygi jak twoj prezydent ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Tusk,zlote mysli i propozycje 22.01.08, 00:01 kralik111 napisał: > dexv napisał: > > > Jestem ZA, też bym chciał:)Ave Donaldus > > Co bys chcial? ukrywac leb w kroczu fotygi jak twoj prezydent ? > Zboczeńcom jedno we łbie > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk,zlote mysli i propozycje 22.01.08, 00:05 dexv napisał: > kralik111 napisał: > > > dexv napisał: > > > > > Jestem ZA, też bym chciał:)Ave Donaldus > > > > Co bys chcial? ukrywac leb w kroczu fotygi jak twoj prezydent ? > > > Zboczeńcom jedno we łbie > > :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Twierdzisz, ze prezydet kaczynski jest zboczencem bo lebek pod spodnica fotygi ukryl ? :-O Eeee, ja tam mysle, ze on poprostu strasznie tchorzliwy i glupi jest...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk,zlote mysli i propozycje 21.01.08, 23:55 yurekbis napisał: > "Chcialbym zeby konkluzja dzisiejszego spotkania bylo ustalenie,ze ze wszystkic > h stron jest gotowosc do rozmow i wola wspolpracy"tak nam dopomoz Donald Tusk Tak nam dopomoz Tusk i prezydent tchorz z glowa w kroczu kobietona fotygi...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 23:47 I to jeast prawdą, pan premier dotrzymał słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...Tusk to taki cwaniaczek.... 21.01.08, 23:54 ciagle unikal odpowiedzi na trudne pytanie np. nie wiem czy zwiekszymy skladke na ubezpieczenie zdrowtne; to Tusku kto ma to wiedziec, jak nie premier rzadu RP ? tak sie bedzie slizgal, do czasu kampanii prezydenckiej, w ktorej ma nadzieje wygrac; tak na marginesie to ciekawe czy znowu jakas Jarucka nie pomoze Tusiowi przypadkie zalatwic jakiegos przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 21.01.08, 23:56 hrabia-monte-christo napisał: > ciagle unikal odpowiedzi na trudne pytanie > > np. nie wiem czy zwiekszymy skladke na ubezpieczenie zdrowtne; to > Tusku kto ma to wiedziec, jak nie premier rzadu RP ? > > tak sie bedzie slizgal, do czasu kampanii prezydenckiej, w ktorej ma > nadzieje wygrac; tak na marginesie to ciekawe czy znowu jakas > Jarucka nie pomoze Tusiowi przypadkie zalatwic jakiegos przeciwnika Najbardziej podobaly mi sie odpowiedzi prezydenta, ktory odpowiadal wrgami sromowymi kobietona fotygi...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko [...] 22.01.08, 00:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:13 A teraz ladnie napisze piekny email do forum abuse i poprosze o zatrzymanie twojego postu, jutro zglosze to do prokuratury a za kilka miesiecy bedziesz publicznie przepraszal, no i odpalisz mi kilkadziesiat tysiecy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:15 A ty to nie obrażąsz innych, poczytaj co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:18 takie sa wytyczne z gory - Michniki i Waltery zeruja na atakowaniu PISu i obrazaniu ludzi o odmiennych od PO pogladach - wiec nie dziw sie jego jezykowi wyborcy PO juz tak maja,ze brak im argumentow ad rem, wiec siegaja po chamskie wyzwiska Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:29 Nie jestem za Pis czy Po , ale to co powiedział Tusk to po prostu kpina z nas wszystkich, facet myśli że będzie z nas robił idiotów przez następne 4 lata. Cała jego wypowiedź przypomina mi retorykę socrealizmu, te przyśpieszenia i że za szybko, że trzeba wolniej, te ogóloniki, to po prostu pie..nie głupot i robienie sobie jaj ze wszystkiego i wszystikich. Z tego co zrozumiałem to za szybko nie może być dobrze, bo będzie żle. To coś w stylu referendum za komuny " czy chcesz żeby było dobrze, ale będzie źle?" Żenada !!!@ Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:37 dexv napisał: > Nie jestem za Pis czy Po , ale to co powiedział Tusk to po prostu > kpina z nas wszystkich, facet myśli że będzie z nas robił idiotów > przez następne 4 lata. Cała jego wypowiedź przypomina mi retorykę > socrealizmu, te przyśpieszenia i że za szybko, że trzeba wolniej, te > ogóloniki, to po prostu pie..nie głupot i robienie sobie jaj ze > wszystkiego i wszystikich. > Z tego co zrozumiałem to za szybko nie może być dobrze, bo będzie > żle. > To coś w stylu referendum za komuny " czy chcesz żeby było dobrze, > ale będzie źle?" > Żenada !!!@ To masz strasznego pecha, bo ja tez nie jestem z PiS czy PO, ale wiem, ze wszystkie dotychczasowe rzady baly sie tego co robi obecnie Tusk ze swoim rzadem, i dlatego wlasnie mamy taki a nie inny obraz sluzby zdrowia jak i calego panstwa, jezeli tego nie rozumiesz to twoj problem, tak samo jak tylko i wylacznie twoim problemem jest fakt, ze robisz publicznie z siebie glupca...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:44 kralik111 napisał: > dexv napisał: > > > Nie jestem za Pis czy Po , ale to co powiedział Tusk to po prostu > > kpina z nas wszystkich, facet myśli że będzie z nas robił idiotów > > przez następne 4 lata. Cała jego wypowiedź przypomina mi retorykę > > socrealizmu, te przyśpieszenia i że za szybko, że trzeba wolniej, > te > > ogóloniki, to po prostu pie..nie głupot i robienie sobie jaj ze > > wszystkiego i wszystikich. > > Z tego co zrozumiałem to za szybko nie może być dobrze, bo będzie > > żle. > > To coś w stylu referendum za komuny " czy chcesz żeby było dobrze, > > ale będzie źle?" > > Żenada !!!@ > > To masz strasznego pecha, bo ja tez nie jestem z PiS czy PO, ale > wiem, ze wszystkie dotychczasowe rzady baly sie tego co robi obecnie > Tusk ze swoim rzadem, i dlatego wlasnie mamy taki a nie inny obraz > sluzby zdrowia jak i calego panstwa, jezeli tego nie rozumiesz to > twoj problem, tak samo jak tylko i wylacznie twoim problemem jest > fakt, ze robisz publicznie z siebie > glupca...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale o to chodzi że on nic nie robi, a usprawiedliwia się tym, że nie robi nic dopiero od 40 dni, i jeśli tego nie rozumiesz to porozmawiaj z terapeutą (oczywiście od IDIOTÓW). Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:52 dexv napisał: > Ale o to chodzi że on nic nie robi, a usprawiedliwia się tym, że nie > robi nic dopiero od 40 dni, i jeśli tego nie rozumiesz to > porozmawiaj z terapeutą (oczywiście od IDIOTÓW). > > Dobranoc Wlasnie sam sobie ryjek znowu oplues, przed chwila szczekajac jak mlode szczenie zarzuciles Tuskowi, ze jego reformy sa do dupy czy cos tam, teraz, ze nic nie robi, a powiedz no koles, kto do tej pory zrobil cokolwiek w tym kierunku (oprucz ublizania lekarzom i bicia pielegniarek oczywiscie), kto do tej pory podjal sie takiej inicjatywy jak obecnie Tusk? Prezydent ktory wystraszoby wyslal kobietona, bo sam ma to gleboko w dupie? Odpowiedz sam sobie na te pytania, a moze zrozumiesz, ze szczekajac dla samej zasady jest rownoznaczne z robieniem z siebie glupiego wala. Ciekawy rowniez jestem czy ze 2-3 miesiace bedziesz mial odwage odszczekac i przeprosic jak Tusk zacznie faktycznie cos robic, bo ja od siebie tutaj oficjalnie deklaruje, ze jezeli Tusk zawiedzie bede pierwszy ktory zjedzie mu dupsko...;DDD Teraz idz juz spac, zmeczony napewno jestes :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:34 hrabia-monte-christo napisał: > takie sa wytyczne z gory - Michniki i Waltery zeruja na atakowaniu > PISu i obrazaniu ludzi o odmiennych od PO pogladach - wiec nie dziw > sie jego jezykowi > > wyborcy PO juz tak maja,ze brak im argumentow ad rem, wiec siegaja > po chamskie wyzwiska Przejzyj sobie forum i przelicz ile razy zwolennicy PO ublizaja PiSduchom a ile razy PiSduchy ublazaja ludziom, po raz kolejny sam stwierdzisz jakiego glupiego wala sam z siebie robisz...:DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:55 wystarczy,ze poczytam twoje wypowiedzi a zanim zaczniesz wymagac czegos od innych, najpierw sam od siebie zacznij - bo na to masz wplywe,; na innych nie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 01:00 Co z tego, ze je czytasz jak jestes na tyle glupi, ze ich w zab nie kumasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Powiedz cos jeszcze o tym jak to Tusk spowodowal upadek gield na calym swiecie a glownie w Indiach, powiedz tez cos na temat Tuska ktory szantazem czy innym zdradzieckim i oszukanczym trickiem wplynal na prezydenta, by ten olal lekarzy, pielegniarki, pacjetow, krotko mowiac Polakow i wyslal fotyge na rozmowy...:DDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 01:23 jestes zwyklym chamem i prostakiem, ktoremu brak argumentow, wiec siega po wyzwiska idz na wiec wyborczy Leppera - do niego i jego zwolennikow twoj prosty, chamski jezyk z pewnoscia trafi Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 01:34 Ja ci wlansie podaje argumenty ty beszczelna chamska prowokatorska mendo, tym argumentem jest fakt, ze Tusk jako pierwszy polityk w historii wolnej Polski rozpoczal dzialania majace na celu reformy sluzby zdrowia, podczas gdy prezydent poprostu to olal i poslal zupelnie niekompetentna do tego celu fotyge, to jest policzek juz nie tylko dla lekarzy i pielegniarek, co dla wszystkich Polakow chamie. Z lepperem to ty sie scierwo sciskales i w sline wskakiwales, to twoj maz stanu jak wilokrotnie go nazywales, co, nie stac cie szmato na odrobine meskosci zeby sie przyznac do tego ? Idz ty miernoto podludzka juz spac. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:32 Pedofilia jest jedna z najciezszych zbrodni, ja nikogo w ten sposob nie pomawiam, nazywam glupcow glupcami, bo bycie glupcem jest odzwierciedleniem stanu umyslowego, to tak jak nazwac czlowieka madrego medrcem, rozumiesz glupi...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:37 Stopniowanie inwektyw nie ma sensu, mam gdzieś czy kogoś nazwiesz debilem , czy pedofilem, to niestety takie same chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:41 dexv napisał: > Stopniowanie inwektyw nie ma sensu, mam gdzieś czy kogoś nazwiesz > debilem , czy pedofilem, to niestety takie same chamstwo. Nie, to nie takie samo chamstwo, nazwac kogos debilem jest chamstwem, to przyznaje i tutaj czesto sam okazuje sie chamem, ale mam na tyle jaj , ze jestem tego swiadomy i potrafie sie do tego przyznc, nazwanie kogos pedofilem w swietle prawa jest powaznym przestepstwem, i nie interesuje mnie co ty masz w dupie, to twoja prywatnosc w ktora mnie nie angazuj...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:45 To nie ja nazwałem cię pedo... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ...Tusk to taki cwaniaczek.... 22.01.08, 00:53 dexv napisał: > To nie ja nazwałem cię pedo... Nigdy nie powiedzialem, ze to ty, masz jeszcze jakies inne problemy ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 21.01.08, 23:54 Błędem jaki popełnił kandydat Tusk, było nieskompletowanie kompetentnego "gabinetu cieni", a błędem Premiera Tuska było niesporządzenie bilansu otwarcia, zawierającego faktyczny stan newralgicznych działów: służby zdrowia, oświaty, nauki, kultury, emerytów, skonfrontowany z obietnicami ustępującego PiSowskiego rządu oraz aktualnymi możliwościami budżetowymi. Stąd faktyczni winowajcy: ustępujący rząd PiS wzgl. PiS-Samoobrona- LPR i wcześniejsze rządy: SLD i zwłaszcza AWS, pnoszące winę za katastrofalny stan machiny państwowej, ustawiać się mogą w roli niewiniątek i recenzentów rządu, który dopiero co objął władzę! Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniuszz Tusk obleci, ale Monika O. 21.01.08, 23:59 raczej w słabej formie, nie sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bnakra Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 00:01 Brawo Panie Premierze! Sluchalam Pana wypowiedzi w programie pani Moniki Olejnik.Nareszcie nie musze sie wstydzic tak jak przedtem - wyglaszanych w tonie agresji i pogardy "jedynych slusznych prawd". Zycze Panu sukcesu w tej trudnej pracy.Zycze madrych wspolobywateli i wierze ze ich nie brakuje. Zyczliwie i cierpliwie wspierajmy rzad Pana Donalda Tuska.Warto! Z wyrazami szacunku i sympatii, BNakra z Poznania /ktory zdecydowanie poparl Platforme w wyborach i nadal ja popiera/ Odpowiedz Link Zgłoś
dexv Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 00:04 bnakra napisała: > Brawo Panie Premierze! > Sluchalam Pana wypowiedzi w programie pani Moniki Olejnik.Nareszcie > nie musze sie wstydzic tak jak przedtem - wyglaszanych w tonie > agresji i pogardy "jedynych slusznych prawd". > Zycze Panu sukcesu w tej trudnej pracy.Zycze madrych wspolobywateli > i wierze ze ich nie brakuje. > Zyczliwie i cierpliwie wspierajmy rzad Pana Donalda Tuska.Warto! > Z wyrazami szacunku i sympatii, BNakra z Poznania /ktory > zdecydowanie poparl Platforme w wyborach i nadal ja popiera/ TAK TRZYMAĆ. SIEGL H.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 01:02 Jestes beszczelna, chamska ku...a, wiesz o tym ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
moped26 Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 00:08 Coraz bardziej widzę Polskę, jak się rozpada? Efektem powinien być wzmocnienie integracja z eu a nie promowanie partykuralnych interwsów i w zasadzie rozpad kraju. Efektem w ciągu 50-lat będzie podporządkowaniem Polski naszym sąsiadom - po części czechom, litwinom i niemcom. Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 00:16 Po co teraz zwiekszać składke. Jak sie zbankrutuje szpitale to sie podwyższy i te pienadze podatników pujda dla swoich. Z tym że jak sie zdemoraliuje peronel to już nic nie pomoże i rząd bez szpitali bedzie musial placic za leki. Odpowiedz Link Zgłoś
dobryczlowiek123 Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 00:17 Nikt kto ma troche oleju w glowie tego nie zada,wazna rzecza jest isc do przodu co niewatpliwie ten rzad robi.Spoko w sprawie sluzby zdrowia bo slyszalem ze Olejniczak ma naprawde fantastyczne pomysly na jej uleczenie.Kaczynski zas doskonale wspomaga rzad poprzez Fotyge ktora jest najlepszym strategiem PISu.No i p.Andriu tez pomoze we wszystkich zadaniach placowych bo ludziom sie przeciez nalezy. Jedynie p.Giertych podupadl i przez to moze dojsc do wyludnienia kraju przed kopulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Szacunek dla Tuska. Wszystkim naraz teraz odwaliło 22.01.08, 00:27 Za SLD chcieli, za PiSu chcieli, a teraz chcą NAJBARDZIEJ i to żeby im zagwarantować od razu Las Vegas. A tymczasem LEKARZE RĄBIĄ NAS po po portfelach prywatnie JAK MOGĄ!!!!!!!!!!!!!! Swoją drogą obecnemu rządowi taka presja też się przyda. Ważne decyzje są do podjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 00:52 w kretactwie rzeczywiscie jest niedoscignionym mistrzem ludzie - dlaczego wierzyliscie,ze gdy Tusk i Kopacz gadali,ze maja projekty gotowych ustaw reformujacych sluzbe zdrowia ??? dlaczego lykneliscie te biedna bajke ? z Tuskiem trzeba jak w pokerze - jak mowi, ze ma - to trzeba najpierw sprawdzic, a nie wierzyc na slowo - bo konczy sie tak jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 00:55 Ty to taka dziewica jestes, ktorej w mordke pluc a ona o deszczu bedzie wzdychala, podaj przykady kretactwa, nie zapomnij wspomniec o kretactwie prezydenta ktory piszczy od tygodni jak by go zazynali o tym jak bardzo sluzba zdrowia mu na sercu lezy, po czym wysyla kobietona, bo osobiscie ma to gleboko w dupie :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:07 ..oj kralik kralik..jaki byles POje..any tai jestes...zobaczysz co sie bedzie dzialo za tydzien...gielda grzmotnie... panika finansowa wiec zobaczymy wasze POpaprane miny i Cudotworce Tuska...ludzie nie maja zaufania do tego Czarodzieja Kaszubskiego..wiec niedlugosie zacznie...(nie wspominam o sluzbie zdrowia gornikach nauczycielach listonosach..kolejarzach..itp...) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:17 kaczka701 napisał: > ..oj kralik kralik..jaki byles POje..any tai jestes...zobaczysz co > sie bedzie dzialo za tydzien...gielda grzmotnie... panika finansowa > wiec zobaczymy wasze POpaprane miny i Cudotworce Tuska...ludzie nie > maja zaufania do tego Czarodzieja Kaszubskiego..wiec niedlugosie > zacznie...(nie wspominam o sluzbie zdrowia gornikach nauczycielach > listonosach..kolejarzach..itp...) Widze, ze nastepny idiota PiSi na posilki przybyl, poczytaj sobie matole o gieldzie i dlaczego leci w dol, podac ci link, czy zostalo jeszcze w tej glupiej glowie odrobine intelektu i bedziesz potrafil znalezc go sam dzyndzochlapie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:23 ..nie bede ciebie obzywal bo znaczek POpapranca na czole juz wszystko mowi..zapytaj sie madrzejszych dlaczego wszedzie na swiecie indeksy spadaja o 3 a u nas narazie 5-6...a jutro pewnie 8 a na koniec tygodnia 12....(napewno madrzejszych znajdziesz bo w twoim przypadku to wcale nie trudno)...i nie zasmiecaj juz swoimi glupotami forum Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:39 Co to ku...a znaczy "obzywal" ??? Gdzies ty sie chamie uchowal ?! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Przeczytaj soie matole dlaczego gielda leci w dol, jezeli cokolwiek z tego zrozumiesz glupku to bedziesz mogl cos jeszcze wtracic, w przeciwnym razie sam z sieie totalnego matola robisz. P.S. Gdy w czerwcy 2007 roku gielda miala podona potyczke, tez tak morde wydzierales na kaczynskiego? bo ja nie, nie jestem na tyle glupi zeby nie wiedziec dlaczego tak sie dzieje i , ze premiera taki czy inny nie ma na to zadnego wplywu . :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:42 ..wygrales ..przeczytalem kilka twoich postow...zdobyles miano pierwszego gluptasa tego forum!!! gratuluje..(rzuc picie strasznie od ciebie acetonem juz wali) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:46 kaczka701 napisał: > ..wygrales ..przeczytalem kilka twoich postow...zdobyles miano > pierwszego gluptasa tego forum!!! gratuluje..(rzuc picie strasznie > od ciebie acetonem juz wali) Masz i czytaj, jezeli cokolwiek zrozumiesz, ale ostrzegam glupcze, to nie po polsku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD www.ft.com/cms/s/0/604d71dc-c853-11dc-94a6-0000779fd2ac.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:47 kaczka701 napisał: > ..wygrales ..przeczytalem kilka twoich postow...zdobyles miano > pierwszego gluptasa tego forum!!! gratuluje..(rzuc picie strasznie > od ciebie acetonem juz wali) Acetonu matole sie nie pije, nawet tego nie wiesz bo taki glupi jestes...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:50 kralik111 napisał: > kaczka701 napisał: > > > ..wygrales ..przeczytalem kilka twoich postow...zdobyles miano > > pierwszego gluptasa tego forum!!! gratuluje..(rzuc picie strasznie > > od ciebie acetonem juz wali) > > Acetonu matole sie nie pije, nawet tego nie wiesz bo taki glupi > jestes...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Może on akurat pije. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:53 imperator.ck napisał: > kralik111 napisał: > > > kaczka701 napisał: > > > > > ..wygrales ..przeczytalem kilka twoich postow...zdobyles miano > > > pierwszego gluptasa tego forum!!! gratuluje..(rzuc picie strasznie > > > od ciebie acetonem juz wali) > > > > Acetonu matole sie nie pije, nawet tego nie wiesz bo taki glupi > > jestes...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Może on akurat pije. Oh fuck ! ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:48 kaczka701 napisał: > ..wygrales ..przeczytalem kilka twoich postow...zdobyles miano > pierwszego gluptasa tego forum!!! gratuluje..(rzuc picie strasznie > od ciebie acetonem juz wali) Gdy Palikot zapytał, czy prezydent ma problem z alkoholem, to cały PiSland był oburzony faktem, że ktoś śmiał zadać takie pytanie. A teraz kaczka701 wprost insynuuje, że forumowicz jest w stanie wskazujacym. Nieładna kaczka701, nieładna Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:49 imperator.ck napisał: > kaczka701 napisał: > > > ..wygrales ..przeczytalem kilka twoich postow...zdobyles miano > > pierwszego gluptasa tego forum!!! gratuluje..(rzuc picie strasznie > > od ciebie acetonem juz wali) > > Gdy Palikot zapytał, czy prezydent ma problem z alkoholem, to cały PiSland był > oburzony faktem, że ktoś śmiał zadać takie pytanie. A teraz kaczka701 wprost > insynuuje, że forumowicz jest w stanie wskazujacym. Nieładna kaczka701, nieładn > a Malo tego, to glupie bydle chleje aceton i mysli, ze wszyscy tak robia...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:41 kaczka701 napisał: > ..nie bede ciebie obzywal bo znaczek POpapranca na czole juz > wszystko mowi..zapytaj sie madrzejszych Zapytaj się? Czy zapytaj mądrzejszych? Logika szwankuje kaczce, oj, szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:20 Aaaa, z reszta, podam ci link zebys sie nie meczyl matolku, poczytaj i zwroc uwage, na fakt, ze w 2007 roku za kaczynskich tez tak bylo, ale nikt ze zwlennikow PO nie byl tak glupi jak wy PiSie mloty i nie oskarzal o to kaczynskich :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4857499.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:29 ..hehe a ty dalej czerp swoja wiedze o gospodarce i ekonomice z gazety wybiooorczej..hehhe pewnie do snu czytasz tez dziela Lenina.???? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne to domena Lecha Aleksandra I „Nabzdyczonego”, 22.01.08, 01:33 kaczka701 napisał: > ..hehe a ty dalej czerp swoja wiedze o gospodarce i ekonomice z > gazety wybiooorczej..hehhe pewnie do snu czytasz tez dziela > Lenina.???? pierwsza ksazke jaka mamusia, wdowa po carskim oficzrze mu kupila to byly "Dziela Lenina" to ulubiona lektura Lecha Aleksandra I „Nabzdyczonego”, Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ....szacunek?no wymanewrowal caly narod.... 22.01.08, 01:42 kaczka701 napisał: > ..hehe a ty dalej czerp swoja wiedze o gospodarce i ekonomice z > gazety wybiooorczej..hehhe pewnie do snu czytasz tez dziela > Lenina.???? Odpowoedz idioty...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Masz tu link do Financial Timesm choc watpie zebys cos z tego zrozumial. bo to nie po polsku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD www.ft.com/cms/s/0/604d71dc-c853-11dc-94a6-0000779fd2ac.html?nclick_check=1 Odpowiedz Link Zgłoś
ygnacy Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 01:02 Ależ Pan Donald powiedział, że po dzień po wygranej mamy się obudzić w pięknym kraju i ze będzie się nam żyło lepiej a tu jak było tak jest a nawet gorzej bo więcej ludzi strajkuje... coś ten Irlandzki sen nie wypalił :( Odpowiedz Link Zgłoś
joasia512 czas rozliczania obietnic wyborczych nadchodzi 22.01.08, 01:06 Tusk obiecal "cuda", wiec teraz spoleczenstwo sie pyta o efekty tych cudow. ygnacy napisał: > Ależ Pan Donald powiedział, że po dzień po wygranej mamy się obudzić > w pięknym kraju i ze będzie się nam żyło lepiej a tu jak było tak > jest a nawet gorzej bo więcej ludzi strajkuje... coś ten Irlandzki > sen nie wypalił :( Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czas rozliczania obietnic wyborczych nadchodz 22.01.08, 01:18 Nie nadchodzi, tylko przechodzi. Wkrotce bedziemy mieli druga Irlandie - czyli PRL numer trzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet3- kochanico Gosiewskiego, na szose!!!!!!!!!! 22.01.08, 01:21 wet3 napisał: > Nie nadchodzi, tylko przechodzi. Wkrotce bedziemy mieli druga > Irlandie - czyli PRL numer trzy!!! -------------------------- nie podoba sie Polska, won do Bulgarii, tez Unia, tam tez na szosie jest robota, bo w domach bieda i portret cara na scianie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czas rozliczania obietnic wyborczych nadchodz 22.01.08, 01:22 wet3 napisał: > Nie nadchodzi, tylko przechodzi. Wkrotce bedziemy mieli druga > Irlandie - czyli PRL numer trzy!!! Wkrotce to ty do spanie bedziesz zmiatal z hukiem jak matka cie na kompie nakryje glupku...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: czas rozliczania obietnic wyborczych nadchodz 22.01.08, 01:22 joasia512 napisała: joasia512, zaraz bedziesz elly666??? nie zmieniaj nikow, zmien glowe Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a ja zawsze czekam na cuda Jarusia 22.01.08, 01:24 na 3 mln mieszkanie, na tanie kurczaki i jak pisze dylek5 na japka Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: a ja zawsze czekam na cuda Jarusia 22.01.08, 01:27 pies_na_prawizne napisał: > na 3 mln mieszkanie, na tanie kurczaki i jak pisze dylek5 na japka A ja czekam na taki cud, kiedy prezydent wyciagnie swoja glowe spad spodnicy kobietona fotygi, ktora ukryl tam ze strachu przed lekarzami, pielegniarkami, Polakami i Tuskiem :DDDDDDDDDDDD Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: czas rozliczania obietnic wyborczych nadchodz 22.01.08, 01:25 joasia512 napisała: > Tusk obiecal "cuda", wiec teraz spoleczenstwo sie pyta o efekty tych > cudow. Joasiu, idz juz spac albo chlopa se znajdz, bo glupola z siebie kobietonie robisz, Tusk ma najwieksze zaufanie spoleczne od niepamietnych czasow i nikt go rozliczac nie chce oprucz zawiedzionych darmozjadow ktorym sie panstwowa, czyli nasza kasa konczy...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne to szok postoperacyjny z 21.X.2004 22.01.08, 01:30 zostaly im tzn PiSmizerotom dwie rzeczy szok i Lecha Aleksandr I „Nabzdyczony”, Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 01:43 ygnacy napisał: > Ależ Pan Donald powiedział, że po dzień po wygranej mamy się obudzić > w pięknym kraju i ze będzie się nam żyło lepiej a tu jak było tak > jest a nawet gorzej bo więcej ludzi strajkuje... coś ten Irlandzki > sen nie wypalił :( Tylko głupiec mógł odczytać słowa Tuska w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: imperator.ck 22.01.08, 01:48 imperator.ck napisał: > ygnacy napisał: > > > Ależ Pan Donald powiedział, że po dzień po wygranej mamy się obudzić > > w pięknym kraju i ze będzie się nam żyło lepiej a tu jak było tak > > jest a nawet gorzej bo więcej ludzi strajkuje... coś ten Irlandzki > > sen nie wypalił :( > > Tylko głupiec mógł odczytać słowa Tuska w ten sposób. A inny glupiec tylko takie glupoty moze napisac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck wet3 22.01.08, 01:52 wet3 napisał: > > A inny glupiec tylko takie glupoty moze napisac!!! Doskonale podsumował pan swoje możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wet3 22.01.08, 01:55 imperator.ck napisał: > wet3 napisał: > > > > A inny glupiec tylko takie glupoty moze napisac!!! > > Doskonale podsumował pan swoje możliwości. Wlasnie za to weta lubie, chlopek naprawde wie jak z siebie balwana zrobic ku uciesze forumowej gawiedzi ;D Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Re: wet3 22.01.08, 01:57 kralik111 napisał: > > Wlasnie za to weta lubie, chlopek naprawde wie jak z siebie balwana > zrobic ku uciesze forumowej gawiedzi ;D To chłopię pamięta I Wojnę Światową. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wet3 22.01.08, 02:01 imperator.ck napisał: > kralik111 napisał: > > > > > Wlasnie za to weta lubie, chlopek naprawde wie jak z siebie balwana > > zrobic ku uciesze forumowej gawiedzi ;D > > To chłopię pamięta I Wojnę Światową. BBC podawala wczoraj, ze jeden z dwoch jeszcze zyjacych swiatkow I WS umarl w wieku 110 lat, widocznie wet jest tym ostatnim, nalezy mu sie szacunek, pytanie tylko dla ktorej armii walczel, ja osobiscie mysle, ze dla carskiej...:DDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: imperator.ck 22.01.08, 01:53 Dlatego wet3 nie rob jyz z siebie glupca i nie pisz wiecej, choc moze nie, pisz bo bez ciebie to nudno by bylo...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Masz oficjalne zezwolenie na pisanie, forumowicze lubia swoich pajacow forumowych jak ty, czy reszta PiSiej zgraji, bez was swiat stalby sie nudny...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck o wecie3 22.01.08, 01:55 kralik111 napisał: > Dlatego wet3 nie rob jyz z siebie glupca i nie pisz wiecej, choc > moze nie, pisz bo bez ciebie to nudno by > bylo...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > Masz oficjalne zezwolenie na pisanie, forumowicze lubia swoich > pajacow forumowych jak ty, czy reszta PiSiej zgraji, bez was swiat > stalby sie nudny...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD W każdej wsi jest wiejski głupek. Wet robi za trzech. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: o wecie3 22.01.08, 01:58 imperator.ck napisał: > kralik111 napisał: > > > Dlatego wet3 nie rob jyz z siebie glupca i nie pisz wiecej, choc > > moze nie, pisz bo bez ciebie to nudno by > > bylo...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > > > Masz oficjalne zezwolenie na pisanie, forumowicze lubia swoich > > pajacow forumowych jak ty, czy reszta PiSiej zgraji, bez was swiat > > stalby sie nudny...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > W każdej wsi jest wiejski głupek. Wet robi za trzech. Takich wetow jest tutaj cala zgraja, swiadczy to o tym, ze wies sie informatyzuje...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
grosik13 Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 02:03 no to się zaczęło, zaraz będę stękał że siły nieczyste, że to komuniości, że to moherowe berety, a może grupa nieprzygotowana do rządzania pamiętaj pan panie premierze drugi raz takiej szansy niż juz panu nie da, może innemu człowiekowi z PO ale nie panu sam się pan pchałeś na ten stołek, a z niego można spaść bardzo szybko no i co wtedy????? natomiast z tą pracą o niebywałej szybkości to bym sie niegalopował bo opozycja już widzi błędy i tylko na nie czycha a potem bedzie a nie mówiłem Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 02:09 grosik13 napisał: > no to się zaczęło, zaraz będę stękał że siły nieczyste, że to > komuniości, że to moherowe berety, a może grupa nieprzygotowana do > rządzania > > pamiętaj pan panie premierze drugi raz takiej szansy niż juz panu > nie da, może innemu człowiekowi z PO ale nie panu sam się pan > pchałeś na ten stołek, a z niego można spaść bardzo szybko no i co > wtedy????? > > > natomiast z tą pracą o niebywałej szybkości to bym sie niegalopował > bo opozycja już widzi błędy i tylko na nie czycha a potem bedzie a > nie mówiłem > > Kto ma stekac? Tusk? On nie steka, stekanie jest domena braci kaczynskich i takich przymolow jak ty, bo to wlasnie ty teraz stekasz...:DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
grosik13 Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 02:35 cieszę sie z ego że odpisałeś ale wybacz sam głosowałem w ostatnich wyborach na ludzi którzy firmowali bądź firmowani byli znakiem PO, no i niestety czarno to widzę a mianowicie - reforma służby zdrowia - nie mają szans - to chcą zrobić to nic innego jak odsuwanie problemu na przyszłość, ale nie artw sie moge sie mylić ale wszędzie na świecie jest to problem palący - ja wiem to jest moja wina że nie doczytalem programu PO ale pomnik wypedzonym to chyba lekka przesada no nie? - tak samo jak to że najpierw jedziemy do moskwy a potem do usa - może się zdecydujemy komu trzymać palec w dupie, a niezeby nas potem palcami wytykali ze jebnieci - czy może pokorne ciele dwie matki ssie - praca w polsce a gdzie jest ta praca tylko mi nie mów ze wszytsko muszę sam bo ja juz widzę że powoli się to sypie, wzrost gospodaarczy gdzie on jest, tylko mi nie mów że ja jebnięty bo to wszytsko trzeba powoli ok bo mnie sie wydfaje że to wszysto trzeba szybko no ale cóż malkontenci tez muszą być wsród nas no nie - a może usłyszę że ty to znaczy ja byś pomógł nie bardzo wiem o co chodzi jasne i żegnam rozentuzjomowanego o.k. jeżeli masz jakiś problem to odpisz grosik13@gazeta.pl bedzie łatwiej podyskutować - swoją pocztę odwiedzam przynajmniej raz na 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne cienki jestes- prawdziwy grosiunio 22.01.08, 02:41 nie moim zamiarem jest cie obrazac, ale przeczytalem 2x twoje wpisy- dochodze do jednego wniosku, ze nie bede cie nazywal PiSimakiem ale jestem przekonany w 200% ze na PO nie glosowales i nie opowiadaj farmazonow, w PiS maja teraz nowe zadanie: ukladny, mily nie dajacy wytracic sie z rownowagi (za pozno nota bene)tylko ze to juz nie dziala na nikogo,ok? propaganda, coca-cola, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: cienki jestes- prawdziwy grosiunio 22.01.08, 02:45 pies_na_prawizne napisał: > nie moim zamiarem jest cie obrazac, ale przeczytalem 2x twoje wpisy- > dochodze do jednego wniosku, ze nie bede cie nazywal PiSimakiem ale > jestem przekonany w 200% ze na PO nie glosowales i nie opowiadaj > farmazonow, w PiS maja teraz nowe zadanie: ukladny, mily nie dajacy > wytracic sie z rownowagi (za pozno nota bene)tylko ze to juz nie > dziala na nikogo,ok? > propaganda, coca-cola, ok? > > -------------------------- jeszcze dodam ze ja jak w Boga wierze to pomimo iz nie wierza zadnemu ksiedzu Bog zostal na swoim miejscu, wiec jakbys glosowal na PO to nie pisalbys tych dyrdymalkow > > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wszystko sie uda 22.01.08, 02:10 jezeli Lech Aleksy I "Nabzdyczony" i Jarek-lojalka nie beda klod pod nogi rzucac, dlatego zeby zrealizowac obietnice, z przykroscia drodzy ziomkowie musze oswiadczyc: trzeba wyeliminowac z gry "Nabzdyczonego" Nie ma innego wyjscia Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna pies - nawijasz jak ruski agent 22.01.08, 02:28 "wyeliminowac" prezydenta ? to taki rozkaz z Moskwy nadszedl ? pies_na_prawizne napisał: > jezeli Lech Aleksy I "Nabzdyczony" i Jarek-lojalka nie beda klod pod > nogi rzucac, dlatego zeby zrealizowac obietnice, z przykroscia > drodzy ziomkowie musze oswiadczyc: > trzeba wyeliminowac z gry "Nabzdyczonego" > Nie ma innego wyjscia Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: pies - nawijasz jak ruski agent 22.01.08, 02:42 frakcja-alternatywna napisała: > "wyeliminowac" prezydenta ? > > to taki rozkaz z Moskwy nadszedl ? > --------------------- czy ja po rusku mowie i pisze cyrylica???? Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Przesadna skromnosc 22.01.08, 02:09 Po pierwsze panie premierze dzieki panu nie ma juz tego poprzedniego pana premiera. To wielka przysluga oddana krajowi. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna po drugie, cuda naobiecane, a lud to kupil 22.01.08, 02:29 cuda ciemny lud kupil ( choc nie wiadomo na jak dlugo ) wiec w miedzyczasie mozna prywatyzowac szpitale a kasa spokojnie do Szwajcarii ... souljazz napisał: > > Po pierwsze panie premierze dzieki panu nie ma juz tego poprzedniego > pana premiera. To wielka przysluga oddana krajowi. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: po drugie, cuda naobiecane, a lud to kupil 22.01.08, 02:43 frakcja-alternatywna napisała: > cuda ciemny lud kupil ( choc nie wiadomo na jak dlugo ) > wiec w miedzyczasie mozna prywatyzowac szpitale > a kasa spokojnie do Szwajcarii ... > ------------------ to tam masz konto??podziel sie takis pisi-socjalista !!! Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: po drugie, cuda naobiecane, a lud to kupil 22.01.08, 02:45 O kasie gwarzy "filozof" pod budka z piwem. Sa tez tacy co piwa nie pija. Jak wypijesz wino, to natychmiast skrzydla tobie wyrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: po drugie, cuda naobiecane, a lud to kupil 22.01.08, 02:54 Kaczyńskiemu (Nabzdyczonemu)warto przypomnieć, że w kwestii służby zdrowia zmarnował dwa lata swojej kadencji. Radę Gabinetową o służbie zdrowia zwołał dopiero 9 czerwca 2006 r. - siedem miesięcy po utworzeniu rządu Marcinkiewicza. Wtedy siedem, a teraz dwa? Marcinkiewicz przedstawił wówczas plan działań - w wielu punktach taki sam, jaki dziś przedstawia Tusk. " Rząd Marcinkiewicza obiecywał sieć szpitali, koszyk gwarantowanych świadczeń, nowe dodatkowe ubezpieczenia (które dziś prezydent chce wetować), jak zwykle "eliminację nieprawidłowości", liczenie kosztów. Miesiąc po tamtej Radzie Gabinetowej powstał rząd Jarosława . Lech I Nabzdyczony nie wyegzekwował od owego rządu zapowiedzi z Rady Gabinetowej. . Po dwóch latach rządów PiS wciąż nie ma koszyka usług gwarantowanych. Źle, że go nie zrobił prof. Zbigniew Religa-jedyny autorytet PiSiorow. Prezydent prawie nigdy nie szturchał bliskiego rzadu Jarusia. Nie wytykał Jarosławowi , że obietnice z wyborów 2005 r. wsadził do dolnej szuflady. A na pytania opozycji o 3 mln mieszkań i inne obietnice PiS odpowiadał stale, że to wymaga jednej albo nawet dwóch kadencji. I na koniec- możliwość dzikiej prywatyzacji daje właśnie projekt przygotowywany przez PiS Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: po drugie, cuda naobiecane, a lud to kupil 22.01.08, 03:08 Kazde dziecko wie, ze cokolwiek wieszcz Pisu planowal wyszlo z czarnej ksiegi strachu i oblakania. Ja bym sie tym dziadostwem wogole nie zajmowal. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 gdzie cuda? 22.01.08, 03:20 wszystkiem wskaźniki gospodarcze w dół, inflacja rośnie,bezrobocie rośnie i pieniactwo PO -wiaków rośnie. Nic dobrego. Oszukali ludzi. Za rok to dopiero będzie się dziać. Sami zwolennicy, tak samo jak Leppera, rozpędzą na cztery wiatry. Gorsi niż SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
souljazz Re: gdzie cuda? 22.01.08, 04:25 enedue3 napisał: > wszystkiem wskaźniki gospodarcze w dół, inflacja rośnie,bezrobocie > rośnie i pieniactwo PO -wiaków rośnie. Nic dobrego. Oszukali ludzi. > Za rok to dopiero będzie się dziać. Sami zwolennicy, tak samo jak > Leppera, rozpędzą na cztery wiatry. Gorsi niż SLD! Straszny z ciebie malkontent. Co dopiero powiesz jak juz ci nie urosnie? Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Bardzo dobrze Donaldzie __rób swoje....... 22.01.08, 03:45 i nie oglądaj sie na innych oraz nie słuchaj połajań tych,którzy mieli swój czas przez dwa lata i zmarnowali go ....i bardzo dobrze bo przynajmniej zobaczyliśmy......zobaczyliśmy jak wygląda ZŁO w najgorszym wydaniu bo podszywającym się pod wiarę katolicką.., do tej pory straszono nas postkomunizmem a jak się okazało, chciało zaistnieć coś gorszego ........RYDZYKOWO-KACZY TOTALITARYZM....... Dwa lata rządów Kaczyńskich przyniosły pożądany efekt..... I jak widać w sondażach.......to nie są lata stracone..... Polsce i Polakom potrzebny był jakiś punkt odniesienia....w wyborze między złem a dobrem.....miedzy fałszem i obłudą...... a otwartością i nadzieją....zrozumieliśmy,że.......można.... www.jezuici.pl/dr/cytat/10-2006.jpg Bardzo dobrze ,że przez dwa lata rządzili ci,którzy już NIGDY nie dojdą do władzy.......bo Naród zobaczył jak może wyglądać twarz kąsającej żmii i jej syczenie...... PiSsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.......... Państwo policyjne, z życiem Polaków ,kontrolowanym jak za czasów SBecji, które chcieli stworzyć chorzy na Paranoję i Schizofrenię KACZYŃSCY rozsypało się na drobne kawałki.......... A winni tych dwóch straconych lat zanim sie obejrzą, ujrzą świat zza krat.......i taki będzie koniec bajki pod tytułem....."...o dwóch takich........co chcieli " ...ale nie udało się..... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ....robi az za dobrze-obsadza kolesiami spolki 22.01.08, 04:54 z udzialem Skarbu Panstwa; gdzie sa te gotowe projekty ustaw, o ktorych tak trabil Herr Thuske przed wyborami ? a -zapomnialem jedynym program POkrak to straszenie glupiego ludu PISem Cwiakalski z kolei sparalizowal prokurature - przeprowadzajac ogromne czystki w tej instytucji, a na ich miejsce mianowal m.in. nieudacznika, przez ktorego wypuszczono Mazura; nie wspominajac o cofnieciu nakazau zatrzymania swojego bylego klienta Krauzego oto POlityka aferalow - by zylo sie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Re: Bardzo dobrze Donaldzie __rób swoje....... 22.01.08, 04:58 Miejsce w Tworkach masz zapewnione jak w ruskim banku. Odpowiedz Link Zgłoś
wicher5 Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 04:41 Brawo niedługo w sądażach będzie miał tyle co Fidel na Kubie ! Tak trzymaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo ...Michnik oglosi w GW: 200% POparcia dla Thuske.. 22.01.08, 04:57 zapomni dodac,ze sondaz zrobil wsrod Tuskowych wazeliniarzy w GW i TVNu, ktorzy glosowac beda w dodatku na dwie rece ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Przed Trybunal Stanu tego kretacza Tuska!_________ 22.01.08, 04:42 GazWyb podaje: > [Donald Tusk:] - Gdybym miał obowiązek czekać na odpowiedź > [Prezydenta], groziłoby to blokowaniem nominacji. Otrzymałem pismo > od pana prezydenta w postaci pytań, ale te pytania zawierały > opinie - mówił Tusk. - Nie pozwolę nikomu, żeby narażał > bezpieczeństwo państwa, tylko dlatego że jest w opozycji. Mogłem > poczekać na opinię prezydenta, ale nie musiałem. To juz jest szczyt nieuczciwosci i kretactwa ze strony Donalda Tuska! Prawo stypuluje ze premier powoluje szefow sluzb specxjalnych m.in. po zasiegnieciu opinii Prezydenta.... i Tusk interpretuje to jako obowiazek zlozenie wniosku do Prezydenta... ale bez obowiazku czekania na ODPOWIEDZ Prezydenta! Najgorszy oszust rumienilby sie na twarzy podajac taka perwersyjna interpretacje przepisu a Tusk nawet nie mrugnal okiem. Taki zaklamany, ze byc moze nawet sam w swoje kretactwa wierzy? Trzeba odwolac sie do Trybunalu Konstytucyjnego (skoro istnieje). Najlepiej byloby jednak postawic Tuska przed Trybunalem Stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 04:46 W tym programie widać było klasę Pana Premiera Tuska.Gdzie kaczorowi do niego - może mu najwyżej do sklepu biegać po zakupy, przynajmniej pozna ceny podstawowych artykułów spożywczych.Życzę powodzenia Panie Premierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monte-christo Re: Tusk: Nie mówiłem, że w 40 dni zbawię kraj 22.01.08, 04:59 klase rudego oszusta to bylo widac w poprzednich wyborach prezydenckich, kiedy rekami Miodowicza i Brochwicza podlozyl swinie swojemu przeciwnikowi Cimoszewiczowi - tzw. afera Jaruckiej sie klania pamietam o tym Herr Thuske i wiemy kto za tym stal Odpowiedz Link Zgłoś