mlassskacz Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobry .. 25.01.08, 16:23 Jeszcze trzy lata i wspólnie wykopiemy kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 jeszcze rok,dwa ,a będzie PO cieniasach 25.01.08, 16:31 z dnia na dzień coraz bardziej się ośmieszają,o drugiej irlandii z litości nawet nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: jeszcze rok,dwa ,a będzie PO cieniasach 25.01.08, 16:38 m15 napisał: > z dnia na dzień coraz bardziej się ośmieszają,o drugiej irlandii z > litości nawet nie wspomnę Ile jest tych dni, 40, 45, 50 ? Naprawde jestes taki glupi, ze myslales, ze w tak krotkim czasie uda sie naprawic co zepsulo przez dlugie lata PiS z SLD ? Wynika z tego, ze ty bardziej wierzysz w cuda niz Tusk ktoremu to zarzucasz...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 zbłaźnił się jako premier to zróbmy go prezydentem 25.01.08, 16:33 nie sprawdziliście sie kolego na swoim stanowisku to was awansujemy ! tak było za komuny w aparacie partyjnym ... jak widać ten model wśród paltformokomuchów i w Gazecie Wyborczej jest wiecznie żywy tak jak i idee Lenina ...! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: zbłaźnił się jako premier to zróbmy go prezyd 25.01.08, 16:41 Rozumiem pissdoopku,ze piszesz o Jarusiu Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: zbłaźnił się jako premier to zróbmy go prezyd 25.01.08, 16:42 Co za idiotyzm... Prezydent ma mniejszą władzę niż premier. To stanowisko dobre dla politycznych emerytów. Ile lat ma Tusk, gdzie on się pcha? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: zbłaźnił się jako premier to zróbmy go prezyd 25.01.08, 18:31 jorge.martinez napisał: > Co za idiotyzm... Prezydent ma mniejszą władzę niż premier. To stanowisko dobre > dla politycznych emerytów. Ile lat ma Tusk, gdzie on się pcha? Powtorz te slowa swoim towarzyszom PiSim gdy morde zaczniecie wydzierac o tym, ze prezydent to cos wazniejszego od premiera...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BUA HA HA HA HA H A H A H AH AH A H A HA H A H AH A H nikt na swiecie nie potrafi sie tak osmieszyc jak wy PiSki...:DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: zbłaźnił się jako premier to zróbmy go prezyd 25.01.08, 19:25 Macie tchórzliwego wodza platfusy, przyznajcie wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje "Wodza" to macie wy, raby, nie my, wolni ludzie. 25.01.08, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: zbłaźnił się jako premier to zróbmy go prezyd 25.01.08, 17:20 pw2221 napisał: > nie sprawdziliście sie kolego na swoim stanowisku to was > awansujemy ! tak było za komuny w aparacie partyjnym ... jak widać > ten model wśród paltformokomuchów i w Gazecie Wyborczej jest > wiecznie żywy tak jak i idee Lenina ...! HAHAHA HA HAH AHh Glupku, jak na razie to ty sie blaznisz, rzad j.kaczynskiego oddal wladze a PiS przegralo wybory wlasnie dlatego, ze stolowali metode ktora probujesz przypisac PO...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Idee Lenina są wiecznie żywe w doktoracie prezia. 25.01.08, 19:15 pw2221 napisał: jak widać > ten model wśród paltformokomuchów i w Gazecie Wyborczej jest > wiecznie żywy tak jak i idee Lenina ...! Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobry .. 25.01.08, 16:44 gazeta wybiórczo.przecież ten człowiek nie ma nawet predyspozycji do bycia sołtysem- nie ubliżając w żaden sposób tej zaszczytnej funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobr 25.01.08, 16:48 telewizja napisał: ==== Widac ze nadaje PissTV Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobr 25.01.08, 18:08 telewizja napisał: > gazeta wybiórczo.przecież ten człowiek nie ma nawet predyspozycji do > bycia sołtysem- nie ubliżając w żaden sposób tej zaszczytnej funkcji. Wierze, ze ty jestes soltysem bo wiesz jakie soltys musi miec predyspozycje, ale widzissz, Tusk skopal dupe w ostatnich wyborach kaczynskiemu, jak myslisz, na co wiec kaczynski ma predyspozycje ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralikowa111 Re: moj kraliku111 25.01.08, 20:19 Juz nie wiem jak mam z toba gadac. Od dwoch lat mnie zaniedbujesz i nie zwracasz uwagi nawet jak naga i mokra przechodze na lini monitor - twoje oczy. Wiec poszlam do sasiada , ktory dal mi to czego ty nie mogles bo byles zbyt zajety pisaniem tych bzdur z ktorych wszyscy sie smieja. Zenek mowi ze ci na dobre szajba odbila po narkozie przy operacji kregoslupa w Tarnobrzegu i po tych kilogramach viagry , ktora i tak nic tobie nie pomogla. Swoje rzeczy zabralam. Zenek dostal robote w Warszawie na budowie bo murarzy wszedzie potrzebuja. Papiery rozwodowe do podpisania przysle poczta jak tylko sie urzadzimy. Doxepin i Norserin masz w aptecze i zacznij je brac jak doktor kazal. Nie rob przerw bo znowu spalisz kurnik albo stodole. I zdecyduj sie wreszcie czy jestes hetero czy homo bo kaczory sie tobie nie podobaly a donaldem jestes tak oczarowany ze jak przemawia to masz erekcje. To chyba nie jest normalne. Bedziemy cie z Zenkiem razem obserwowac w internecie czy jest jakas poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
couler Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobry .. 25.01.08, 16:45 Jeżeli uważanie, że Tusk nie ma żadnych dokonań jako premier to może obecny Prezio się takimi pochwali?:> . Nie wszyscy chyba rozumieją co to jest cud GOSPODARCZY (nie zwykły cud jak sobie wmawiacie nieuki !). Przy wytężonym wysiłku społeczeństwa (przede wszystkim praca i płacenie podatków, a nie pobieranie zasiłku i ściemniane renty) i przy mądrych reformach rządu nasz kraj ma szansę wydostać się z dołka w jakim jest. Na to potrzeba czasu i Waszego wysiłku nieroby ! Jaruś miał 2 lata czasu i nic nie zrobił. Dajmy teraz premierowi 2 lata i zobaczymy czy były to puste obietnice czy szczere chęci. Nie od razu Kraków zbudowano. Pachoły ! Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobr 25.01.08, 16:46 Gazeto, poproszę ten sam sondaż ale w wersji dla Kaczyńskiego Lecha Aleksandra :) . Jakby się dało to i w wersji dla kserówki Jarosława też. Zobaczymy PISowski betonie, jak będziecie wtedy lamentować. Odpowiedz Link Zgłoś
ax4 nikt nie lamentuje... 25.01.08, 16:49 po prostu ludzie smieja sie z takich frajwerow jak ty, co to naogladali sie telewizji nalykali bzdetow a teraz wychodza na pacanow i troche wam z tym glupio, ot co.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nikt nie lamentuje... 25.01.08, 18:35 ax4 napisał: > po prostu ludzie smieja sie z takich frajwerow jak ty, co to > naogladali sie telewizji nalykali bzdetow a teraz wychodza na > pacanow i troche wam z tym glupio, ot co.... Zupelnie nie wiadomo o co ci chodzi, chcesz powiedziec, ze ty wiesz lepiej niz telewizja, prasa, radio i 40 mln Polakow ??? To ty musisz byc lebski PiSek w tym swoim partyjnym klanie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Tusk na prezydenta UBekistanu?147% UBowców je 25.01.08, 16:49 katczerwonychszmat napisała: > Poemat o Donku Wybawicielu...... Kolego, to się nazywa grafomania. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Wolne zarty... 25.01.08, 16:49 Nie bylo szans zobaczyc, jaki to Premier, a juz szykuje sie na Prezydenture? No, przesadzilem, bo w spozywaniu winka przy omawianiu taktyki medialnej z "opozycyjnym" Prezydentem mielismy juz przyklad "tuskowej dyplomacji". Reszta medialnych sporow, to zwykla zciema. Podobnie z obcalowywaniem Swiatobliwych Dloni Benka XVI i przyzwoleniem dla swojej Ministerki decydowaniu o swiatopogladzie Naszej Mlodziezy, to tez sygnal, ze niewiele sie zmieni. Kontynuacja kwaczego podporzadkowania Waszyngtonowi jest widoczna golym okiem w sprawie tzw. "Tarczy". Ciemnemu ludowi wmawia sie handlowe negocjacje i "korzysci" z zainstalowania kontynentalnych rakiet, a nie celowosc bezpieczenstwa Kraju. W drugi w "wyborczy" przewal (jak kiedys z Blizniakiem) chyba nie damy sie juz wrobic. Na DZISIAJ Tuske ma 0% poparcia bylego elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
evident po strajkach, manifestacjach, podżeganiu przez PiS 25.01.08, 16:54 taki poparcie, to już koniec Kaczyńskich ! Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobry .. 25.01.08, 16:55 jezeli chcesz zeby twoj prezydent byl durnym chamem to glosoj na Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobr 25.01.08, 16:59 kap0 napisał: glosoj na Tuska === Przed wyborami zajrzyj do slownika ortograficznego Odpowiedz Link Zgłoś
couler Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobry .. 25.01.08, 16:55 Powiedzcie gamonie jeden z drugim czemu obecny Prezio (don Kaczyleone) jest prezydĘtem (!) mimo, ze nawet nie był przez sekundę premierem? Ja głosowałem na PO i w tym momencie zrobił bym to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Tym od papieru? tak! toaletowego! 25.01.08, 17:06 Oj rozkwakal sie pissdoopek Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobry .. 25.01.08, 17:10 lipiec 2009 radni miasta Poltusk na wniosek mieszkancow zmienili nazwe miasta poniewaz stara nazwa za bardzo kojarzyla sie z nazwiskiem premiera ktory zadzil Polska w latach 2007-2008 Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 [...] 25.01.08, 17:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Pomyliłeś adresy.Ciota to Zero; Tusk jest hetero. 25.01.08, 17:29 Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Oj nie drocz się, każdy widzi ale się zapieracie 25.01.08, 17:37 przecież Tusk-Ciota z nieudolności i mazgajstwa zrobił cnotę, w każdym jego słowie i geście to widać choćbyście nie wiem jak zaprzeczali :) Macie premiera miłującego pokój który kocha i rozmawia, dawno się tak nie ubawiłem :) Ten zdziecinniały chłopczyk nawet nie potrafił by odpowiedzieć jak mężczyzna na ulicy na zaczepki, Kaczyński powiedział spieprzaj dziadu a Tusk by z nimi rozmawiał, nawet jakby mu żonę opluwali, byle dobrze wypaść medialnie - C I O T A ! Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Co do opluwania żony, pamiętasz Lecha i Rydzola? 25.01.08, 17:46 A propos: gdzie Marysia? Odkąd ją moherowy tata pogonił, jest hodowana gdzieś za szafą jak pierwsza dama Białorusi... akodo78 napisał: a Tusk by z nimi > rozmawiał, nawet jakby mu żonę opluwali, byle dobrze wypaść medialnie - C I O T > A ! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Oj nie drocz się, każdy widzi ale się zapiera 25.01.08, 17:47 akado78, ty jestes chlopcze megalomanem zakchanym w sobie, wszedzie wypisujesz wielkimi literami swoje imie, CIOTA, CIOTA jest w kazdym twoim poscie...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 słabo... dziewczynko stwierdzam tylko fakty 25.01.08, 18:11 widzę że z Ciebie mózgowiec :) nie doceniłem Cię paróweczko Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: słabo... dziewczynko stwierdzam tylko fakty 25.01.08, 18:28 akodo78 napisał: > widzę że z Ciebie mózgowiec :) nie doceniłem Cię paróweczko Docenic to znaczy zrozumiec, ty jak sam zauwazyles za glupi na to jestes, zajmij sie wiec tym co ci najleppiej wychodzi, tylko umyj zeby po kazdym kliencie zeby zarazy w PiS nie rozprzestrzenic :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
toberson [...] 25.01.08, 17:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Gdyby był klaunem, malowałby się jak Zbyś Zero. 25.01.08, 17:50 Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Tusk to klaun!!! 25.01.08, 17:56 toberson juz uczniowie podstawowki wiedza ze "nie" pisze sie z czaownikami oddzielnie.No ale taka jest wasza pissowska wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk to klaun!!! 25.01.08, 18:04 toberson napisał: > Tusk to oferma losu nienadaje sie do niczego!!!Tusk pokazal ze > niepotrafi rzadzic krajem!!Kompromituje sie wszedzie!!!Naobiecywal > bajki zeby wygrac wybory!!!Teraz nic nieralizuje co obiecal przed > wyborami!!!Mialy byc cuda a jest gorzej niz bylo!!! W jaki sposob Tusk pokazal, ze nie potrafi rzadzic krajem ? Podaj przyklady kompromitacji. Bajka jest, ze Tusk obiecal cokolwiek w przeciagu 40 czy 50 dni, glupku..;DDD Teraz wlasnie realizuje dokladnie to, co obiecal przed wyborami glupku, wlasnie zabral sie za sluzbe zdrowie, oszczedzil kilkanascie miliardow z budzetu ktore PiS chcialo rozkrasc miedzy swomi urzednikami, w tak bardzo krotkim czasie uregulowal sytuacje Polski za granica, a cuda glupko sa wtedy, gdy ktos oczekuje wykonania programu ktory jest na 4 lata w 40 dni...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Tusk to klaun!!! 25.01.08, 18:11 > W jaki sposob Tusk pokazal, ze nie potrafi rzadzic krajem ? > Podaj przyklady kompromitacji. > Bajka jest, ze Tusk obiecal cokolwiek w przeciagu 40 czy 50 dni, > glupku..;DDD Ano jego "laska" gdzieś w maju już mówiła, że gotowa jest objąć teke ministra zdrowia bo ma już cały komplet rozwiązań, które wprowadzi w życie o ręki. No i ta ucieczka w żałobę. Obawiam się, że gdy przy każdej możliwej okazji uciekną z sejmu to z powodu "znakomitej sytuacji służby zdrowia" żałoba może być coraz dłuższa. Choćby do końca kadencji. I żal mi strasznie, że większość zwolenników tego wnuka bardziej wierzy jego słowom niż swoim własnym oczom. Ale to już wasza sprawa. Turlajcie sobie tego dropsa sami. buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tusk to klaun!!! 25.01.08, 18:16 sznicel4 napisał: > > > W jaki sposob Tusk pokazal, ze nie potrafi rzadzic krajem ? > > Podaj przyklady kompromitacji. > > Bajka jest, ze Tusk obiecal cokolwiek w przeciagu 40 czy 50 dni, > > glupku..;DDD > > Ano jego "laska" gdzieś w maju już mówiła, że gotowa jest objąć teke ministra > zdrowia bo ma już cały komplet rozwiązań, które wprowadzi w życie o ręki. No i > ta ucieczka w żałobę. Obawiam się, że gdy przy każdej możliwej okazji uciekną z > sejmu to z powodu "znakomitej sytuacji służby zdrowia" żałoba może być coraz > dłuższa. Choćby do końca kadencji. I żal mi strasznie, że większość zwolenników > tego wnuka bardziej wierzy jego słowom niż swoim własnym oczom. Ale to już wasz > a > sprawa. Turlajcie sobie tego dropsa sami. > buahahaha Sznicel, ale Tusk przynajmniej rozpoczal reformy sluzby zdrowia, a co przez 2 lata zrobiliscie wy PiSie zlodziejskie scierwa,? Co obecnie zrobil prezydent ktory nasral na lekarzy, pielegniarki i pacjetow chowajac swoja glupia glowe w spodnicy kobietona fotygi ? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Tusk to klaun!!! 25.01.08, 18:30 toberson napisał: > Tusk to oferma losu nienadaje sie do niczego!!!Tusk pokazal ze > niepotrafi rzadzic krajem!!Kompromituje sie wszedzie!!!Naobiecywal > bajki zeby wygrac wybory!!!Teraz nic nieralizuje co obiecal przed > wyborami!!!Mialy byc cuda a jest gorzej niz bylo!!! CUDA TO WSZA SPECJALNOŚĆ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Re: Jesli ten figurant ciota Tusk zostanie prezyd 25.01.08, 18:26 To zamów tani bilet i namiot całoroczny.Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Każdy, kto udaremni recydywę kaczyzmu-lepperyzmu, 25.01.08, 17:26 jest dobrym kandydatem na prezydenta. Tusk, wbrew obawom, okazał się w te klocki niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ale to jest oczywista oczywistość ;-) 25.01.08, 17:27 Tak, to jest oczywista oczywistosc, ze PiS nie przeprowadzilo zadnech reform przez 2 lata, pobilo pielegniarki a prezydent l.kaczynski olal "bialy szczyt"...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobr 25.01.08, 17:35 Panie Donaldzie! Więcej tupetu.jarek na tym wygrywał.,a pan sie cacka z oszołomami? Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Tupet Jarka miał krótkie nóżki, jak by powiedział 25.01.08, 17:56 Wesoły Romek. teraz.k.wy napisała: > Panie Donaldzie! Więcej tupetu.jarek na tym wygrywał.,a pan sie > cacka z oszołomami? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma obawiam się, że jeśli Tusk nie zmieni genre 25.01.08, 17:40 swawolnego acz sympatycznego chłopca, szybko może gawiedzi się opatrzyc i wiele punktów stracić. To nie jest mój faworyt. Odpowiedz Link Zgłoś
antithesis niech najpier pokaze, ze potrafi rzadzic 25.01.08, 17:40 rozsadnie. Na razie tego nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobr 25.01.08, 17:56 Tusk Iszy,a drugi jarosław Kłamczyński,boże widzisz nasza tragedie i nie grzmisz? Odpowiedz Link Zgłoś
irka25 Tusk na prezydenta? 47 proc. Polaków: To dobry .. 25.01.08, 18:02 Czy redaktorzy Gazety cierpieli jako dzieci na ADD? Tursk na prezydenta? Ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Tusk powinien w lustro 25.01.08, 18:05 spojrzeć, żonę omieść uważnym spojrzeniem i nie robić więcej publicznej żenady. Powinien się jeszcze nagrać i posłuchać. Na jakikolwiek temat. Bo to co ma do powiedzenia to chyba tylko jego interesuje. A tak z ciekawości, czy ta sonda do była u niego w domu robiona? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tusk powinien w lustro 25.01.08, 18:23 sznicel4 napisał: > spojrzeć, żonę omieść uważnym spojrzeniem i nie robić więcej publicznej żenady. > Powinien się jeszcze nagrać i posłuchać. Na jakikolwiek temat. Bo to co ma do > powiedzenia to chyba tylko jego interesuje. Jeżeli przyjąć, że Twoja pryncypialna, przepojona troską o przyszłe pokolenia krytyka jest zasadna, to powinieneś zaproponować termin rozpoczęcia procedury impeachmentu. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Tusk powinien w lustro 25.01.08, 18:30 remez2 napisał: > sznicel4 napisał: > > > spojrzeć, żonę omieść uważnym spojrzeniem i nie robić więcej publicznej ż > enady. > > Powinien się jeszcze nagrać i posłuchać. Na jakikolwiek temat. Bo to co m > a do > > powiedzenia to chyba tylko jego interesuje. > Jeżeli przyjąć, że Twoja pryncypialna, przepojona troską o przyszłe pokolenia > krytyka jest zasadna, to powinieneś zaproponować termin rozpoczęcia procedury > impeachmentu. :-( > Przyszłe pokolenia? Ale co mnie obchodzą przyszłe jego pokolenia? Bo chyba nie myślisz o innych pokoleniach. Ja piszę o estetyce. Uważam, że jest nieprzystojny, dla mnie odrażający i ma brzydką żone. Nie moge? To moja prywatna opinia. Choć kiedyś już napisałem, że nie godząc się na finansowanie invitro, na skutek nacisków hierarchów to kobiety, których nie stać na sfinansowanie takiego zabiegu powinny się do tych panów udać a oni zakasać rękawy. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tusk powinien w lustro 25.01.08, 18:44 sznicel4 napisał: > Przyszłe pokolenia? Ale co mnie obchodzą przyszłe jego pokolenia? Bo chyba nie > myślisz o innych pokoleniach. Ja piszę o estetyce. Uważam, że jest > nieprzystojny, dla mnie odrażający i ma brzydką żone. Nie moge? To moja prywatn > a > opinia. Choć kiedyś już napisałem, że nie godząc się na finansowanie invitro, n > a > skutek nacisków hierarchów to kobiety, których nie stać na sfinansowanie takieg > o > zabiegu powinny się do tych panów udać a oni zakasać rękawy. Ponieważ czytasz nieuważnie zapytam wprost - czy nie sądzisz, że Twoje zarzuty (pomijając ich merytoryczną wartość) odnoszą się do obecnego lokatora Pałacu Namiestnikowskiego? Co do drugiej kwestii - po zakasaniu rękawów powinni sięgnąć głęboko do sakiewek? Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Tusk powinien w lustro 25.01.08, 18:53 a gdzie jak nie do sakiewek?! Za darmo by chcieli?!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tusk powinien w lustro 25.01.08, 18:57 sznicel4 napisał: > a gdzie jak nie do sakiewek?! Za darmo by chcieli?!!!??? Co łaska + vat. Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Jarek jest przystojny i ma piękną żonę. 25.01.08, 18:55 sznicel4 napisał: Ja piszę o estetyce. Uważam, że jest > nieprzystojny, dla mnie odrażający i ma brzydką żone. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Po dziadku 25.01.08, 19:09 sznicel4 napisał: > ma predyspozycje? ---------------------- widocznie, bo wyr...al PiSiorow jak chcial hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 białoruskie latryny 25.01.08, 18:37 rękę wolałbym włożyć do białoruskiego szaletu niż oddać głos na tego "pana" Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: białoruskie latryny 25.01.08, 18:44 funny5 napisała: > wiedenski twoj wybor ale czemu ty nie pytasz czyją?!! buahahahahahahahahahahabuuuaaaaahhhhhhhhhahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: białoruskie latryny 25.01.08, 18:55 sznicel4 napisał: twoj wybor --- > ale czemu ty nie pytasz czyją?!! ---- No popatrz wiedenski teraz okazuje sie ze w jezyku wolskim wybor jest rodzaju zenskiego > > Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: białoruskie latryny 25.01.08, 18:58 > No popatrz wiedenski teraz okazuje sie ze w jezyku wolskim wybor > jest rodzaju zenskiego To skrót od "wyborowa". Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: białoruskie latryny 25.01.08, 19:04 żal mi was. spadam. turlajcie tego tuskowego dropsa sami. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: białoruskie latryny 25.01.08, 19:00 ztuskczyło ci coś głowizne. Weź tabletkę i nie pisz już. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: białoruskie latryny 25.01.08, 18:45 funny5 napisała: > wiedenski twoj wybor I skatologiczne zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś