abba15 28.01.08, 20:05 UBowcy pałają jadem miłości a łże-Bure Suki plotą banialuki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berno Honor pana prezydenta 29.01.08, 03:23 Żal mi Pana Prezydenta.Z jednej strony wypasiony i pyskaty wielkolud- szef prezydenckiej kancelarii,z drugiej cięzko i trwale sfrustrowany brat,który zawsze wiedział lepiej...Jak w takich opałach zachować zdrowy rozsądek i własne zdanie?Jeszcze dwa,trzy lata takiej presji i nie pomoże najlepszy psycholog... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro abba15 - lecz sie glupolu! 29.01.08, 07:08 twoje czestochowskie rymy juz nudza.... Odpowiedz Link Zgłoś
2brat3 Spektakl polityków I dziennikarzy plus media ! 29.01.08, 10:58 "Politycy" bez podpuszczania przez cynicznych dziennikarzy i potem ochoczego nagłaśniania przez media ich żenujących przepychanek nie mieli by okazji w ogóle zaistnieć i ośmieszać Polski. I oto mamy kolejny okres, kiedy włączenie telewizora, radia czy przeglądanie prasy wywołuje odruch wymiotny... Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Honor pana prezydenta 29.01.08, 14:17 Pani Olejnik zaczyna dostrzegać,że były jakieś odpowiedzialne lewicowe rządy i kompetentni politycy,a nie tylko nadymani do niemożliwości przez nią i jej podobne POPiSolubne gadające głowy Pęczak i Sobotka,którzy posłużyli tym dziennikarzom jako pretekst do zgnojenia lewicy,co by do władzy mogli dojść ich ukochani prawicowi zbawiciele - Kaczyńscy i Tusk ... Cuda się dzieją,ludzie,cuda... Macie swoich zbawicieli. POdobają się ? Coś chyba nie bardzo... :) Ja nie rozumiem,nad czym Pani boleje ? Miała Pani oczy w tyłku ? Nie wiedziała pani,że Kaczyńscy,to antypaństwowe,małe,zawistne gnomy, a Tusk,to piłkarz i przypadkowy polityk,którego da się sprzedać ciemnemu,zgnębionemu Kaczorami ludowi,ale można od niego oczekiwać sprawnego rządzenia ? No to z pewnością jest Pani cięzko zaskoczona... Tylko współczuć. Nie wystarczy,droga Pani,prowadzić audycji w radio i rozmawiać z notorycznymi kłamczuchami - trzeba jeszcze trochę myśleć,zastanawiać się i wyciągać wnioski,czyli robić to,czego większośc polskich pismaków i gadaczy medialnych nie umie robić,albo robić nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Honor pana prezydenta utopił się 29.01.08, 14:21 w czerwonym winie i został na urlopie w Gdańsku rtoip.ovh.org/trash/ktl.swf Odpowiedz Link Zgłoś
adop Ciekawa jestem, jak by się zachowywał prezydent Kw 30.01.08, 09:46 Też jestem ciekawy, może by kogoś w dupę kopnął ? Odpowiedz Link Zgłoś