fraglesi67 01.02.08, 06:41 Będziesz się w piekle smażył :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gilu33 Ojcze Tadeuszu Rydzyku, nie łżyj !!! 01.02.08, 06:50 taż prokuratura sprawdziła że to twoje słowa i tylko dzięki naciskom ze strony Ziobry nie wszczęła postępowania. Teraz dzieki skardze naszych (czyli moich i Twoich Ojcze Tadeuszu,starszych braci w wierze), po raz kolejny badanie potwierdzi że to Twoje słowa a nie wycinanki...Oj biedny Ty będziesz w tym piekle: zostaniesz na 5 diabelskich lat oddelegowany do usługiwania liberałom... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Za PiSu oszust jakoś się nie tłumaczył... :)) 01.02.08, 07:22 Za co niby mieliby mścić się studenci? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Za PiSu oszust jakoś się nie tłumaczył... :)) 01.02.08, 07:30 Nie domyślasz się, za co? Grzybbels zapewne uprawiał ze studentami celibat sam na sam. Odpowiedz Link Zgłoś
tcl Sudenci to by mu maybacha obsikali. 01.02.08, 08:13 Po prostu ktoś tej głupoty nie wytrzymał. A co do wymagań stawianych studentom to niech nie rozśmiesza, przecież tam wystarczy tylko być i słuchać tego bełkotu i już licencjaty i magistry są. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov A co takiego niechrześcijańskiego mu proponowali? 01.02.08, 08:53 Kofi szopy? Coniedzielne orgie? Oj, pieprzysz Pan. Takie występy są Rydzykowi tylko na rękę. Zauważcie, jak bardzo przez to zmienił się wizerunek PiS. Kaczyński nie zrozumiał w porę, że poparcie Rydzyka to "pocałunek śmierci" w oczach inteligencji. I teraz PiS jest wprawdzie słabszy niż mógł być, ale dużo bardziej zależny od Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Rydzyk łże jak bura... 01.02.08, 09:47 Pewnie liczy na to, że ktoś mu uwierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Rydzyk ma pomroczność jasną ;) 01.02.08, 10:30 nie jest możliwe zrobienie płynnego montażu czyjejś wypowiedzi. Ale odpowiednie sformułowania już trafiły do gawiedzi, której szczere słowa ojca służą za dowód - tylko współczuć głupoty. T Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Nie wystarczy słuchać Ojdyra, 01.02.08, 22:08 studenci muszą się jeszcze "dobrze prowadzić", tzn. nie mieć pokus cielesnych. KIedy przyłapał studenta i studentkę trzymających się za ręce, to z ambony ich napiętnował. Odpowiedz Link Zgłoś
cianek03 Na ciemną stronę mocy przeszedł 01.02.08, 08:38 Wielka drzemie moc w nim, ciemna strona łatwa Ci jest i kusząca. Smażył się w piekle będziesz stary padawanie :P buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Ojcze Tadeuszu Rydzyku, nie łżyj !!! 01.02.08, 08:17 Nie kłam. Według zacnych rabinów piekło to tylko jeden rok. Odpowiedz Link Zgłoś
johann3 Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 07:00 zal mi cie ojciec... Odpowiedz Link Zgłoś
login-ka bidulek 01.02.08, 07:10 Ojej, nawet własni studenci za nim nie przepadają...to musi być trudne dla niego... ale Ojciec Dyrektor się nie ugnie i przegoni reakcjonistów, którzy wdarli się na jego teren prywatny, pewnie seksu w akademikach chcieli! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: Rydzyk - kłamca 01.02.08, 11:41 Strach u d**** poczuł, to zaczyna się plątać w zeznaniach. Dopiero teraz mu się przypomniało, że to studenci zmontowali? Wcześniej na to nie wpadł? A to bardzo ciekawe stwierdzenie skądinąd, bo pan Rydzyk jednoznacznie przyznaje, że wypowiedź była obraźliwa, a dla niego samego kompromitująca - skoro miałą powstać jako zemsta studentów przeciwko niemu. Czy pisiory nadal będą twierdzić, że to nie była kompromitująca wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek odrócic kota ogonem i atakować 01.02.08, 07:30 ta socjotechnika obrony spalonych pozycji dotyczy nie tylko Tadka, posłuchajcie w tv PiSowskich polityków - to samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 07:35 Rydzolu! Istota sprawy leży nie w tym czy to zemsta i czyja tylko w treściach, które się na taśmach znalazły. Zakłamany, obłudny katabasie i krętaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszywprawo Re: Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 11:42 Troszkę jednak leży - bo Rydzyk właśnie mimochodem przyznał, że słowa nagrane na taśmie są podłe i kompromitujące! Doychczas twierdził co innego, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 07:38 Sodomia i Gomoria normalnie. W akademikach seks jest nielegalny jak juz to tylko na plebani w obecnosci komisji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dybko2 Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 07:42 Że go grom z jasnego nieba nie p..........e .Co za kłamliwa swołocz. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 07:59 ale świr, prawie jak Jarosław.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Studenci nauczyli sie od Ziobry..... 01.02.08, 08:03 byli bardzo pojetni, wiec w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 08:03 Największy w Polsce oligarcha się nagle obudził. Dużo czasu mu zajęło uknucie tej teorii sPiSkowej. W piekle smażyć się nie będzie, bo w nie nie wierzy, tak samo jak nie wierzy w Boga. Wierzy tylko w jednego swojego bożka: MAMONĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Co ty misiu wiesz o swietosci 01.02.08, 08:06 ...w mamone i swojego Maybacha wierzysz, a najwieksza twoja tragedia jest , ze nie zyjesz w sredniowieczu Odpowiedz Link Zgłoś
al_bandi Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 08:07 "Ja się nie mogę zgodzić jako człowiek, jako chrześcijanin, jako kapłan". Czytam,czytam,czytam i już wiem! Gdyby Bóg był to by nie było takich ludzi, chrześcijan, kapłanów jak oj dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 08:07 Panie Rydzyk! Dopiero teraz takie rewelacje? Po roku? Najłatwiej jest kłamań. A Pan po prostu kłamie. Przyjdzie jednak jeszcze krzyż i wszystko się wtedy załamie. Politykę może sobie Pan prowadzić, ale nie w imieniu Jezusa i Maryi zawsze żydówki. Odpowiedz Link Zgłoś
tompalash Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 08:16 ...nieladnie Panie Rydzyk nieladnie powiedzialbym ojcze ale juz nie wiem czy to nie bedzie obraza dla prawdziwych misjonarzy i kaplanow...po co takie cyrki no po co... Odpowiedz Link Zgłoś
darl ja tez się brzydzę donosicielstwem 01.02.08, 08:19 ja tez się brzydzę donosicielstwem Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: ja tez się brzydzę donosicielstwem 01.02.08, 08:31 darl napisał: > ja tez się brzydzę donosicielstwem Lepiej wyczyny antypolaka Rydzyka zamiatać pod dywan? Odpowiedz Link Zgłoś
forma-listka Rydzyk: "Taśmy" to zemsta studentów 01.02.08, 08:30 Bełkotliwy bełkot te wyjaśnienia dyrektora. Jak można tak bełkotać, będąc kapłanem? Chyba tylko moherowe berety rozumieją co im chciał powiedzieć ich "guru". I dlaczego o północy? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Zawiść zakompleksionych niudaczników 01.02.08, 08:33 Łajzy co nic w życiu nie zbudowały tylko na zasiłkach od państwa żerują tak atakują Ojca Rydzyka. Każdy kto coś w życiu zbudował jest pełen podziwu dla dzieł tego świątobliwego kapłana. Radio, telewizja, uczelnia, elektrownia geotermalna itd. To diabła wkurza i wysyała swój ścierwoliberalny pomit żeby zniszczył te dzieła i w ich miejsce postawił burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Zawiść zakompleksionych niudaczników 01.02.08, 09:12 Jeżeli nazywać Pana Rydzyka "świątobliwym", to do Jarka należy mówić per "ojcze dzieciom". "Radio, telewizja, uczelnia, elektrownia geotermalna itd. " - za swoje wybudował? Bo mnie się coś zdaje, że za pieniądze ludzi, których oszukał. "To diabła wkurza". Człowieku, naczytałeś się baśni braci Grimm? A burdel niedługo postawi prałat Jankowski:) Już ma knajpy, własną "markę" wina, ma firmować gorzałę, tak więc poczekaj jeszcze trochę i będziesz mógł sobie bezgrzesznie, po misjonarsku, z błogosławieństwem podupcyć. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Zawiść zakompleksionych niudaczników 01.02.08, 12:21 Czy czytając go nie wyczuwasz, że on już jest z kretesem zadupcony? Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Na Rydzyka czeka prycza w celi, nie 01.02.08, 10:18 klasztornej, ale wieziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Zawiść zakompleksionych katolików 01.02.08, 10:20 Religie a to wszystkie bez wyjatku nigdy nie beda služyć do tego by ludzi laczyć i pojednać Ba prawie na odwrót!!! Religie zawsze byly i sa przyczyna niewymownego cierpienia, przelewiü krwi, oblednych cielesnych i duchownych brutalności, tworzacych juž w tak desperackiej historii świata jeden z najczarniejszych jej rozdzialów ! Jose Samaranga - La Republica 2001 Czytajac twój blog myslalem ,že robisz sobie jaja, ale powoli dochodzi mi , že tym bredniom co wypisujesz nawet wierzysz??? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: Zawiść zakompleksionych katolików 01.02.08, 11:37 manes3 napisał: > Czytajac twój blog myslalem ,že robisz sobie jaja, ale powoli > dochodzi mi , že tym bredniom co wypisujesz nawet wierzysz??? Widocznie nie czytałeś, bo gdybyś czytał jak należy to byś nie nazywał tego bradniami. Wszyscy co przeczytali więcej niż 2-3 zdania zmienili zdanie. Ale czytać się nie chciało widać ewidentnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Towarszyszu placebo! Wy tak na powaznie ten blog 01.02.08, 11:51 piszecie? Jezeli nie to jedziecie po bandzie i parodia przerosla oryginal. A jezeli na powaznie to nawet psychiatra wam juz nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Te oblicza wyplenią zło z waszych czaszek 01.02.08, 12:45 Wiem, że moje słowa nie zadziałają na niektóre umysły przeżarte dogłębnie zarazą ścierwoliberalizmu dlatego odsyłam was do wyższych autorytetów: bi.gazeta.pl/im/8/3145/z3145458G.jpg bi.gazeta.pl/im/2/1491/z1491022G.jpg bi.gazeta.pl/im/5/2636/z2636145G.jpg bi.gazeta.pl/im/4/4813/z4813174X.jpg Może te wspaniałe oblicza wyplenią zło z waszych czaszek. Odpowiedz Link Zgłoś
malysutek Re:Ł o. T. R. 01.02.08, 08:37 Rydzyk z Jankowskim jechali samochodem, ale mieli wypadek. Niestety nie udało się ich uratować i stają przed Bramą Niebieską. Pukają, pukają... wreszcie po dłuższej chwili wychodzi Św. Piotr i ze zdziwieniem pyta się ich: -A co wy chłopaki tu robicie? Przeciez tu nie Czyściec, dostaliście po sto lat!" Prałat Jankowski się zakrztusił, zakaszlał i grozą w oczach zdołał wykrztusić: -Ale jak to? no przecież Stocznia, strajki, ołtarz z bursztynu... Ojciec Dyrektor zakwilił: -No a moje radio? Te tysiące zdrowasiek, pielgrzymki na Jasną Górę, a tu "do Czyścca"? Św. Piotr wyciągnął skądś gruby kajecik i mówi: -Dobra chłopaki, zaraz sprawdzę... Rydzyk, Jankowski... Rydzyk, Jankowski.... No sorki, ale stoi jak byk - "CZYŚCIEC 100 LAT" Na to Rydzyk: -To musi być jakaś pomyłka, zawołaj Pana Jezusa musimy z nim pogadać Św. Piotr poszedł i coś długo nie wraca. Czekają, czekają... Wreszcie wychodzi Jezus ze Św. Piotrem i od razu mówi: -Sorry chłopaki, ale to nieodwołalne, macie sto lat odsiadki -Aleeee..... - próbuje jeszcze Rydzyk, na co Jankowski ponuro: -A chodź Tadziu! Co będziesz z Żydami gadał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Nie moge uwierzyć, że on dalej w zaparte 01.02.08, 08:38 To sie po prostu nie mieści we łbie normalnego człowieka. Ja rozumiem że Gosiewski może twierdzić, że taśmy to montaż, bo Gosiewski to zwykły imbecyl, ale Tadeusz Rydzyk jest m.in. bądź co bądź kapłanem i jemu nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Oczywiście, padre. A Ziemia jest płaska. 01.02.08, 08:52 ...a Kopernik to ch...j. Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Re: Oczywiście, padre. A Ziemia jest płaska. 01.02.08, 10:28 Kopernik była kobietą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś