mark.parker Re: 94 nielegalne podsłuchy ABW 04.02.08, 13:45 darioo_b napisał: > żeby Zbysio i jego pan mieli się czym chwalić na briefingach :-) Tak to jest, jak ministrem zostaje onanista, który nie ma niczego lepszego do roboty. A może podsłuchał, jak CBA pomogła Blidzie popełnić samobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz nie wyłamuj się z oficjalnej linii prpagandowej PO 04.02.08, 13:58 PiS: Niech NIK i Pitera zajmą się warszawskim Tak to jest, jak ministrem zostaje onanista, który nie ma niczego lepszego do > roboty. A może podsłuchał, jak CBA pomogła Blidzie popełnić samobójstwo? Będziesz musiał złozyc samokrytyke. Nie wiesz ,ze Pania Blidę zabił Lech Kaczyński na polecenie swojego brata-bliźniaka ? A Ziobro wtedy zemdlał z wrażenia. Trzymaj się oficjalnej linii , którą poprze "wyrok" komisji sejmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: nie wyłamuj się z oficjalnej linii prpagandow 04.02.08, 14:05 A ty nie udawaj już więcej Polaka-szarak bo z takim nie masz nic wspólnego, propagandysto. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: nie wyłamuj się z oficjalnej linii prpagandow 04.02.08, 14:10 remik.bz napisał: > PiS: Niech NIK i Pitera zajmą się warszawskim > Tak to jest, jak ministrem zostaje onanista, który nie ma niczego > lepszego do > > roboty. A może podsłuchał, jak CBA pomogła Blidzie popełnić > samobójstwo? > > Będziesz musiał złozyc samokrytyke. > Nie wiesz ,ze Pania Blidę zabił Lech Kaczyński na polecenie swojego > brata-bliźniaka ? > A Ziobro wtedy zemdlał z wrażenia. > Trzymaj się oficjalnej linii , którą poprze "wyrok" komisji sejmowej. Ty mi tu kitu nie wciskaj - za mały z ciebie ch.jek :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Dlaczego Kaczyński nie ma komórki,konta i żony? 04.02.08, 14:09 Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca123 Re: Dlaczego Kaczyński nie ma komórki,konta i żon 04.02.08, 14:36 Dlaczego Kaczyński nie ma komórki,konta i żony? 1. Komórki nie ma bo nie potrafi (jak wszyscy pisowcy, co widać po ziobrze) obsługiwać urządzeń technicznych. 2. Konta nie ma, bo się boi, że ktoś wpłaci mu niespodziewanie jakieś pieniądze i będzie musiał się tłumaczyć (ja bym się cieszył jak by mi ktoś coś wpłacił). 3. Żony nie ma, bo musiałby czasami przyznać jej rację, a wiadomo powszechnie, że on ma zawsze rację. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Dlaczego Kaczyński nie ma komórki,konta i żon 04.02.08, 14:58 "> 3. Żony nie ma, bo musiałby czasami przyznać jej rację, a wiadomo > powszechnie, że on ma zawsze rację." No ja bym tak nie uogólniał. Gdyby sobie wziął taką SzczyWpińską, 100% racji miałby zagwarantowane. Może więc Jarek kocha inaczej, albo w obecności pań ma po prostu kłopoty z "pistolecikiem" Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Czym skorupka za młodu......Zioberek już za mło- 04.02.08, 14:11 dych lat "nagrywał"swoich kolegów.Na dorosłe lata to mu zostało,miał to zakodowane w swojej nędznej mózgownicy.I to MINISTER SPRAWIEDLIWOSCI.Toż to gó..arz.Zastępca prezesa PiS gó..arzem.Cały ten "aktyw"Pisuarów to gó..arze.Kiedy tej śmierdzącej partyjce spadnie poniżej progu wyborczego?Chyba tuż,tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
signal zdelegalizować PiS i pod Trybunał Stanu 04.02.08, 14:44 przywódców postawić ! Odpowiedz Link Zgłoś
walde-mar13 94 nielegalne podsłuchy ABW 04.02.08, 14:48 W calym cywilizowanym i demokratycznym swiecie, takze w USA, GB, Francji czy Niemczech tajne sluzby posluguja sie technikami podsluchu operacyjnego, ktorego wyniki - takze obciazajace podsluchiwana osobe - nie moga byc uzyte do celow procesowych, jako srodek dowodowy. Czyli nalezy rozrozniac pomiedzy podsluchem operacyjnym i nie robic z tego wielkiego HALLO, a podsluchem zalozonym za zgoda sadu, ktory jest wowczas srodkiem dowodowym w procesie sadowym! Nie wiem czy ktos z czytelnikow zna np. pojecie :"Rasterfindung"? Otoz jest to sposob typowania mozliwego sprawcy jakiegos przestepstwa na podstawie danych osobowych setek tysiecy, a nawet milionow obywateli. Mnie osobiscie to nie przeszkadza i nie bede zadal, aby odpowiednie sluzby mialy na to zgode sadu czy moja zgode. W koncu chodzi o skuteczne zwalczanie przestepczosci, a mnie na tym zalezy zeby wokol mnie bylo jak najmniej kryminalistow, ktorzy zagrazaja zarowno kazdemu z nas osobiscie jak i naszym zywotnym interesom. Jezeli zas komus chodzi o to, aby sparalizowac dzialanie sluzb specjalnych to najprostsza droga do tego prowadzi poprzez zakaz podsluchu operacyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca123 Re: 94 nielegalne podsłuchy ABW 04.02.08, 14:55 A kto tu mówi o podsłuchu operacyjnym? Oni występowali do sądu o zgodę (ciekawe, że znali numer telefonu, a pisali osoba nieznana) i potem zapominali zdjąć podsłuch. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b synek... 04.02.08, 14:56 nazywaj ten podsłuch jak chcesz, ale był on NIELEGALNY wg polskiego prawa. Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern 94 nielegalne podsłuchy ABW 04.02.08, 14:54 jak widać, nie należało się bać tylko CBA, ale każdej służby, w którą piS wsadził swe brudne łapki..;) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Istota polityki PO wg Schetyny 04.02.08, 15:04 Grzegorz Schetyna: "Do biznesu idzie się dla pieniędzy, a do polityki dla naprawdę dużych pieniędzy". Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zanim... 04.02.08, 15:45 "Nim język puścisz w taniec, załóż na mordę... kaganiec!" Weź to sobie chłopie do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Akurat wiem coś na ten temat i na całym świecie 04.02.08, 15:44 tzkw. Zachodnim podsłuchuje się "ponad stan" takie daje możliwości dzisiajsza technika. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg A co na to junkry, poszekle i inne dziwolagi ? 04.02.08, 16:29 prosze o komentarz. tylko mi nie piszcie, ze PO to, albo tamto. i nie piszcie, ze czerwoni to robili tak, a rozowi siak. Konkretnie, chcialbym uslyszec od tych PiSowskich 'dzialaczy' co mysla na temat bezprawnego zakladania podsluchow przez 'swoja' (byla juz) wladzuchne. Na pewno karly uwazacie, ze to usprawiedliwione dzialanie bo to 'wasi' robili. gdyby to dotyczylo PO to juz od rana byscie tu wypisywali brednie i psy wieszali na kazdym kto ma odmienne zdanie. taka wlasnie jest ta wasza partia. Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Re: A co na to junkry, poszekle i inne dziwolagi 04.02.08, 17:45 "... gdyby to dotyczylo PO to juz od rana > byscie tu wypisywali brednie i psy wieszali na kazdym kto ma > odmienne zdanie. taka wlasnie jest ta wasza partia." Święta prawda, amen! Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman szybki Zemke 04.02.08, 21:39 Zemke specjalista od niesprawnych urządzeń naprowadzających 4 lata w MON i nie potrafił wyegzekwować prostej sprawy - albo uruchomienie urządzenia albo demontaż i zwrot forsy za to w mig zapoznał się ze wszystkimi wnioskami i o podsłuchy i już wie że były nielegalne [dochodzenie, oskarżenie i wyrok - w jednych rękach - ideał sprawiedliwości] Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman tajny raport Pitery na prywatnym laptopie 04.02.08, 21:43 czy Zemke czytał czy też tylko słyszał o wnioskach Ziobry o podsłuchy jak czytał to kto mu je udostępnił pytanie do komisji do spraw służb specjalnych, ABW i premiera - czy Pitera sporządzając tajny raport na prywatnym laptopie i przechowując na prywatnym przenośnym nośniku popełniła przestępstwo Odpowiedz Link Zgłoś
pissonu 94 nielegalne podsłuchy ABW 05.02.08, 18:13 Wszystkie podsłuchy zrobione dla komunistów z PO były legalne! Odpowiedz Link Zgłoś