Dodaj do ulubionych

mBank rezygnuje z opłat za przelewy!

• indiced.spaces.live.com Re: mBank rezygnuje z opłat za przelewy! 06.02.08, 03:16
      token to przestarzałe juz urządzenie, teeraz kody przychodzą na bieżąco
      SMSem.... pod tym wzgledem mBank mi odpowiada, moge z komórki sprawdzić saldo,
      historie przelewów, ba! można nawet z komórki przez "mBank Era" (SimExtra)
      zarządzać kontem a nawet doładować kartę pre-paid... mBANK jest najlepszy. Do
      tego wszystko jest proste jak budowa cepa, nie ma listy haseł wszystko idzie
      smsami, do tego przejrzysty interface internetowy, a teraz ciekawi mnie na czym
      oni będą zarabiać???
      • witalik Re: mBank - hasła sms'owe 07.02.08, 02:23
        Niby jestem współczesny, ale jeszcze nie ufam hasłam sms'owym. No
        może nie tyle hasłom, ile komórce (bateria siada, komórkę sie gubi,
        zapomni się w domu, gdy trza zrobić przelew etc)
      • innedemony Re: mBank rezygnuje z opłat za przelewy! 07.02.08, 15:42
        Przejrzysty interfejs internetowy to akurat cecha każdego banku. Nawet ING, w
        którym to banku z intuicyjnością interfejsu było kiepsko, wymienił nareszcie
        końcówkę online na taką, która spełnia oczekiwania użytkowników.
    • bik-ee wszystkie bankomaty w PL za darmo? CZY NA PEWNO??? 09.02.08, 14:54
      Ten artykuł pokazuje 2 rzeczy :
      To jak łatwo manipulować reklamą nawet dziennikarzy gospodarczych
      To jak łatwo powiedzieć w reklamie coś "półsłówkiem" co nie do końca jest prawdą.

Wystarczy przeczytać tabelę opłat i prowizji banku Nordea aby dowiedzieć się, że
      dla Konta Nordea SPEKTRUM darmowe wypłaty z bankomatów dotyczą tylko bankomatów :
      1 banku Nordea
      2 banku BZ WBK
      3 sieci bankomatów eCard (która chyba na razie nie jest zbyt duża - 243
      bankomaty w całej Polsce według ich strony internetowej...)
      4 wszystkich innych BANKÓW w Polsce
      wniosek --> wygląda na to, że prowizję zapłacimy za wypłatę z bankomatów sieci
      Euronet oraz Cash4You, czyli dwóch największych sieci bankomatów w kraju (a do
      tego chyba jedynych, które mają atrakcyjne lokalizacje - są na stacjach metra, w
      centrach handlowych, na stacjach benzynowych itd.)

Prawda jest więc taka, że Nordea oferuje darmowe wypłaty z bankomatów, ale tylko
      tych, które należą do banków, a nie niezależnych operatorów (poza eCard) czyli
      np. największej i najpopularniejszej sieci Euronet!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka