wasilew25 15.02.08, 21:46 Najserdeczniejsze gratulacje Panie Prezydencie Klaus. Chyba jednak nie będzie tego traktatu reformującego. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Niech żyje wolność, własność, sprawiedliwość Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.k.i.n-pl Czechy: Vaclav Klaus wybrany na prezydenta 15.02.08, 21:56 gratulacje panie prezydencie..takiego prezydenta potrzebuje dziś Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Klaus Kaczynski dwa bratanki 16.02.08, 00:25 s.k.i.n-pl napisał: > gratulacje panie prezydencie..takiego prezydenta potrzebuje dziś > Polska! M: Jak zwykle POstKomuch strzelil sobie gola. Nie ma drugiego polityka w Europie blizszego ideowo Kaczynskiemu niz Klaus. Wybory Klausa pozwola nam przetrzymac czas odbudowy UBekistanu przez Tuska bez wpadniecia w konstytucyjna niewole Eurokolchozu. Odpowiedz Link Zgłoś
franek31 Re: Czechy: Vaclav Klaus wybrany na prezydenta 16.02.08, 20:56 s.k.i.n-pl napisał: > gratulacje panie prezydencie..takiego prezydenta potrzebuje dziś > Polska! Jesteś pewien, że wolałbyś zamiast państwa polskiego mieć np. Republikę Śląską i Republikę Mazurską? Odpowiedz Link Zgłoś
awalec a nasz Prezydent................. 15.02.08, 21:57 a nasz Prezydent tez zna 3 jezyki: KACZY, BYCZY I INDYCZY Odpowiedz Link Zgłoś
united-europe Czechy: Vaclav Klaus wybrany na prezydenta 15.02.08, 22:13 szkoda tltl.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ateista.polski Czechy: Vaclav Klaus wybrany na prezydenta 15.02.08, 22:15 Co wy pier.olicie? ktorys z was stal chociaz kiedys obok Czech? ja tam mam rodzine i znajomych. Klaus to typ zadufanego w sobie psora z gimnazjum, takiego co to pozjadal wszystkie rozumy. zlowiek malego formatu, za to trudno odspawywalny od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilew25 Re: Czechy: Vaclav Klaus wybrany na prezydenta 15.02.08, 22:22 Nie wspominałeś, że rodzina to skrajni lewicowcy. Cóż, rodziny się nie wybiera, znajomych owszem. Czas na zmiany. United Europe.... GAME OVER. P.S. Ja też mam w Polsce rodzinę i znajomych, jedni są sa PIS-em, inni za PO, jeszcze inni za LiD, a ja za UPR. O czymś to świadczy? Tylko o rodzinie i znajomych. Pozdrowienia dla ateisty. Wiara czyni cuda. ): Odpowiedz Link Zgłoś
ateista.polski Re: Czechy: Vaclav Klaus wybrany na prezydenta 15.02.08, 22:38 a te szczegoly z zycia mojej rodzinki za granica, to kto ci zdradzil? xiondz proboszcz z ambony, czy bozia bezposrednio wlala do glowki? masz bratku peszka, bo 95% moich czeskich znajomych popiera ODS (czyli stajnie Klausa), ale nie jego samego. zmow paciorek i idz juz spac, zebys rano zdazyl do kruchty. PS. Wiara czyni glupim, a cudow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wasilew25 Re: Czechy: Vaclav Klaus wybrany na prezydenta 15.02.08, 23:01 Bozia na Hradczanach mi się objawiła i powiedziała, że Klaus is OK. Skoro 95% znajomych popiera ODS, to nie rozumiem dlaczego nie popierać Klausa. To tak jakby w Polsce , popierać Platformę Obywatelską, a głosować na Kaczyńskiego. Pisałem w swoim imieniu i nadal to podtrzymuję, że w stosunku do ewentualnej ratyfikacji traktatu reformującego i całego stosunku do UE, lepszym prezydentem jest Klaus ze względu na swój eurosceptycyzm. Możesz być euroentuzjastą i być przeciw Klausowi, ja jestem eurosceptykiem ( w sensie powstania superpaństwa) i zwolennikiem Klausa. P.S. Wskaż mi kogoś, kto będac u władzy ochoczo się z nią rozstaje? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Czechy: Vaclav Klaus wybrany na prezydenta 16.02.08, 06:04 Niestety ja tez mam w rodzinie paru takich co glosowali na pisiorow. Oczywiscie sa to ludzie starszego pokolenia. O polityce juz z nimi nie rozmawiam - po prostu szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
vytrisalov Czechom wyrażam serdeczne wyrazy współczucia 15.02.08, 22:50 Klaus, to czeski Kaczyński, (tylko bardziej inteligentny).Dlatego tak bardzo się kochają z Lesiem . Odpowiedz Link Zgłoś
ateista.polski Re: Czechom wyrażam serdeczne wyrazy współczucia 15.02.08, 22:54 TRUE Odpowiedz Link Zgłoś
wasilew25 Re: Czechom wyrażam serdeczne wyrazy współczucia 15.02.08, 23:08 Zaleta to czy wada, bo nie napomknąłeś? I nie wiem teraz czy wolałbyś być Polakiem czy Czechem? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Czechom wyrażam serdeczne wyrazy współczucia 16.02.08, 06:06 wasilew25 napisał: > I nie wiem teraz czy wolałbyś być Polakiem czy Czechem? A jest jakas roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
madryt3 Super 15.02.08, 22:56 Konserwatysta z kręgosłupem. Ateista się posrał w gacie, bo lewar nie wygrał. Ups... Odpowiedz Link Zgłoś
madryt3 Super 15.02.08, 22:57 Konserwatysta z kręgosłupem. Ateista się pos.ał w gacie, bo lewar nie wygrał. Ups... Odpowiedz Link Zgłoś
ateista.polski Re: Super 16.02.08, 04:43 Nie klep konika, bo ci druga lapa sie trzesie i wysylasz zdublowane posty. :-] Poza tym forumowy misiu nie imputuj mi popierania lewicy, bo: a) nie wiem skad tyle o mnie wiecie (znowu iluminacja tzw. boga?) ale nie jestem sympatykiem lewicy, b) Svejnar to zaden lewicowiec. * Wasiliew... Mozna inaczej. Mozna popierac program ODS a nie popierac Klausa, ani jego kotrkandydata. Mozna sobie najzwyczajniej dac na wstrzymanie. a co ma do rzeczy czy wolalbym byc Czechem czy Polakiem?? A czy mam jakis wybor? Jestem Polakiem i kropka. Dalsze rozwazania to bezsens. Choc w kontekscie wiz moze i by sie oplacalo ;) ale za to my ich zlalismy ostanio w noge :D Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Super 16.02.08, 06:08 Dla przedstawicieli prawicy swiat jest czarno-bialy: jezeli masz "ateista" w nicku to znaczy zes lewak i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski011 Czesi sa madrzy i maja Klausa;a glupi Polacy Tuske 15.02.08, 23:50 Odpowiedz Link Zgłoś
ateista.polski Re: Czesi sa madrzy i maja Klausa;a glupi Polacy 16.02.08, 04:46 nie martw sie. wyslemy im ciebie, to sredni poziom inteligencji sie wyrowna. Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Czechy sa dalej na etapie Polski z 2005 roku... 16.02.08, 06:00 Jak dla mnie to nasi przyjaciele z poludnia zasluguja na lepszego prezydenta. No ale widac glosowali podobnie jak Polacy w 2005... Odpowiedz Link Zgłoś
franek31 Re: Czechy sa dalej na etapie Polski z 2005 roku. 16.02.08, 21:01 xs550 napisał: > Jak dla mnie to nasi przyjaciele z poludnia zasluguja na lepszego prezydenta. > No ale widac glosowali podobnie jak Polacy w 2005... Prezydenta Czech nie wybiera naród, ale parlament. Na Słowacji po odsunięciu Mećiara od władzy dokonano tego postępu i wprowadzono powszechne wybory prezydenckie. Tenże Mećiar w wyborach powszechnych wprawdzie był blisko, ale do władzy już nie wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Lech Kaczyński już pogratulował Klausowi 16.02.08, 07:43 Jak podaje TVN24, Lech Kaczyński już pogratulował Klausowi ponownego wyboru. Ciekawe, w jaki sposób Lech Kaczyński dowiedział się o tym wydarzeniu. Czy poinformował Go minister Sikorski (a jeśli tak, to z jak dużym skandalicznym opóźnieniem), czy też Pan Prezydent dowiedział się o tym z mediów, co by po raz kolejny świadczyło o lekceważeniu tego wybitnego męża stanu przez ten, pożal się Boże, rząd. Panie ministrze Kamiński! Do boju! Odpowiedz Link Zgłoś