hapita 03.03.08, 18:11 Pecunia non olet.Wszystko przez mamonę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kain_brat_abla Spór w Arcybractwie Miłosierdzia zagraża uczeln.. 03.03.08, 18:30 To zdumiewające, że bogactwo ludzi Kościoła wzięło swój początek od zasady ubóstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Kolejny atak na Kosciol ! 03.03.08, 18:35 Jak dlugo jeszcze Polacy beda to tolerowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Co robi Arcy bractwo Miłosierdzia? 03.03.08, 21:43 Okłada się krzyżami po głowach... Odpowiedz Link Zgłoś
sany666 Zabłocki na mydle 03.03.08, 23:15 Wyszedł lepiej niż wychodzą ci, którzy robią interesy z kościelnym arcypsubractwem (arcypsuburactwem?). Jak długo jeszcze Polacy będą tolerować panoszenie się czarnej mafii i jej przydupasów? katolik_polski, mój drogi mądry inaczej, jak długo jeszcze Polacy będą tolerować nieustanne ataki Kościoła na wolność osobistą, sumienia, wyznania, przekonań? Na społeczeństwo i państwo? Wiem, że długo. I dlatego właśnie wyjechałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Pan Gowin to troche podejrzana postac, tak bardzo 03.03.08, 23:53 chcial kiedys do PiSu, ze duzo od nich przejal. Odpowiedz Link Zgłoś