joskowicz 10.03.08, 12:33 Wystaczy poczytać jak wiele niewygodnej prawdy o nich ujawnia ... . www.jerzyrobertnowak.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mister1 Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka 10.03.08, 12:37 joskowicz napisał: > Wystaczy poczytać jak wiele niewygodnej prawdy o nich ujawnia ... . > www.jerzyrobertnowak.com/ o panu Nowaku tez mozna troche prawdy wyjawic- dawny czlonek PZPR i konsul w Budapeszcie Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka 10.03.08, 12:40 To taka wasza perfidna "prawda" . Prof nigdy nie był członkiem PZPR . Był członkiem SD i pracownikiem dyplomacji . Nigdy tego nie ukrywał i tak jak ci co za czasó stalinowskich zbrodni popierali komune - nie lansuje się na "ałtorieta" ... . Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Tu masz, gamoniu 10.03.08, 13:29 Poczytaj sobie, czym za komuny było SD : " Frakcja niezależna w sierpniu 1944 na terenach zajętych przez Armię Czerwoną odtwarza Stronnictwo Demokratyczne i wchodzi w komunistyczne struktury władzy, jako partia sojusznicza PPR a potem PZPR. SD było jednym z członków Frontu Jedności Narodu. Popierało politykę PZPR, w zamian za namiastkę spokoju w środowiskach rzemieślniczych, kupieckich i inteligenckich." pl.wikipedia.org/wiki/Stronnictwo_Demokratyczne Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz gamoniu przyanleznośc do SD to nie to samo 10.03.08, 14:47 co zaangazowanie w system za czasów zwyrodnialstwa stalinowskiego - - pomimi tego prof ma więcej przyzwoitości i nie stroi się wpóirka "ałtoriteta" tak jak wasi . Nawet oddelegowany na to forum udawacz powinien zauwazyc róznice pomimo srebrzystych szekli ... . Odpowiedz Link Zgłoś
real_mr_pope Re: gamoniu przyanleznośc do SD to nie to samo 10.03.08, 14:58 Nie stroi się bo po prostu jest dla radiomaryjnych i dla innych szmat autorytetem. Gość, co należał do partii popierającej poprzedni ustrój nagle okazuje się go zwalczać. UBek i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 SD.... prawie jak PZPR :-))) 10.03.08, 15:03 "prawie" czyni wielką różnicę - to chciałeś powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Poważnie ktos sie boi,ciekawostka? 10.03.08, 14:59 Sądząc po wypowiedziach to raczej kiwaja głowami z politowaniem nad żałosnym człowieczkiem który stara sie zaistnieć. Co to ma zmieniac tak w ogóle? Kto w ogóle dyskutuje z Nowakiem? To jest poziom maglowo-bazarowy z którego nic nie wynika, co najwyżej skutkuje wzmozonym zażyciem leków na nadciśnienie w danej parafii:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: Poważnie ktos sie boi,ciekawostka? 11.03.08, 18:14 niewiele zydzie potrafisz, jestes moralno-intelektualnym zerem.Szechter to nie tylko byly komunista, to nadal komunista,czym sie jeszcze chwali, jakis komentarz zydzie? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 B_r_z_y_d_z_ą__nie__ boją 10.03.08, 12:39 jak każdego esbeckiego zdrajcy - kapusia www.wprost.pl/ar/?O=113556 .. już wiesz, na czym polega różnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: B_r_z_y_d_z_ą__ wasze plugawe zagrania 10.03.08, 12:41 Festiwal waszych ohydnych "oskarzeń" osiągnął juz chyba apogeum . No cóz przyjdzie pora na jednoznaczną ocene waszych plugawych zagrań . Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 :-))))))))))))) 10.03.08, 13:19 Esbecki smierdzacy tchórz RM do tej pory nie podał WPROST do sądu, więc nie nazywaj mi tu szamba perfumerią - że przytoczę tutaj słowa klasyka . Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Dlaczego ohydne oskarżenia dotycza tylko jednej 10.03.08, 15:05 opcji, reszta na bank współpracowała? A może lojalka J.Kaczyńskiego to tez mydlenie oczu podobnie jak niektóre kwity Wałęsy? Specyfika tych służ jest taka, że niewiele mówią, a jak mówia to niekoniecznie prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
barbara44 nowak to rzetelny historyk 11.03.08, 15:09 slabiutki jednak bo syjonizm jest mocniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
anarchyintheuk Przynajmniej robia reklamę Nowakowi a przy okazji 10.03.08, 12:54 wyłażą ich białe plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 a kto sie boi buraka ? tylko wstyd przed swiatem 10.03.08, 13:28 gdyz wychodzi na jaw jakim dbila w polsce daja tytuly profesorskie.. Jeden wielki wstyd ze taki palant , byly komuch aby wymazac swoja przeszlosc w PZPR jest teraz AZ TAKIM gorliwym katolem .. Jak dla mnie to zwykly sprzedajny smiec ,NIEWART NAWET MOJEJ SLINY. Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz "argumentacja" oddelegowanych udwaczy Polaka 10.03.08, 14:42 świadczy o nich najdobitniej w porównaniu z rzeczowymi opracowaniami profesora ... . Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: a kto sie boi buraka ? tylko wstyd przed swia 11.03.08, 18:16 zaden z ciebie "janosik", raczej icek68 Odpowiedz Link Zgłoś
priller "moje konto złotówkowe" 10.03.08, 13:22 Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka chyba "jak zarabiac w internecie" Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz "lepszy" jest hologeszeft albo perfidne udawnie .. 10.03.08, 15:52 ..."patrioty" po to bay przejąc najwieksza opozycyjna gazete tylko po to aby uczynic z niej organ antypolonizmu popierajacy wszelkie nagonki typu grosssowego ... . Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka 10.03.08, 15:02 Bo niebezpiecznych psychopatów trzeba sie bać. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wujcio44 10.03.08, 15:15 wujcio44 napisał: > Bo niebezpiecznych psychopatów trzeba sie bać. Jak sie nie ma odpowiedzi na oczywista prawde, to ucieczka do psychiatrii jest przez polonnofobow nagminnie stosowana. Jestes klasycznym tego przykladem. Lepiej potrudzilbys sie i pokazal nam i udowodnil gdzie prof.R.J.Nowak klamie, tak bardzo sklonny do obrzucania epitetami klamczuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: wujcio44 10.03.08, 17:28 wujcio44 napisał: > Co to takiego "polonnofoby"? Mow, umyslowa mizeroto, na temat. Nie czepiaj sie bledow na klawiaturze - ktore bardzo czesto zdarza mi sie popelniac bo jestem bardzo slabym "maszynista". Nie robie jednak bledow ortograficznych! PS - Prof.R.J.Nowakowi NIGDY nie udowodnisz klamstwa! A wiesz dlaczego? - Ano dlatego, ze on nie moze sobie na taki luksus pozwolic bo gnilby w pierdlu do konca zycia. Cokolwiek prof.R.J.Nowak powie MUSI miec poparcie zrodel historycznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: wujcio44 10.03.08, 17:33 część z nich ma po prostu takie zadanie , część uwierzyła w to co im mega-geszefciarze wmówili . Skutek jednaki - rozpaczliwie czepiaja sie wszystkiego byle tylko uniknąc merytorycznej dyskusji ... . Odpowiedz Link Zgłoś
polskojezyczny Re: wet3 10.03.08, 20:10 > Lepiej potrudzilbys sie i pokazal nam i udowodnil gdzie > prof.R.J.Nowak klamie, tak bardzo sklonny do obrzucania > epitetami klamczuchu? Prof. J.R.Nowak nikogo nie obrzuca epitetami i tak właśnie demonstruje wyższość moralną. Należy się dziwić, że nikt nie chce z nim polemizować. Doprawdy szokujące. A swoją drogą prof. może się co najwyżej mylić. Kłamać to może byle chłystek. Z pomyłkami można polemizować. Kłamstwa same się demaskują i nie ma potrzeby z nimi polemizować. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Powiem wiecej 10.03.08, 15:27 "Prawdy" gloszone przez Jerzego Roberta N., niestety, trafiaja w Polsce na wiele bardzo podatnego gruntu. Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz podaj pzrykłądy kłamstwa jeśli potrafisz ... 10.03.08, 15:39 koleżko polskojęzyczny ... . A prawda rzeczywiscie trafia na podatny grunt tylko czasem dłużej się przebija niz promowane przez holohieny kłamstwo ... . strzelec51 napisał: > "Prawdy" gloszone przez Jerzego Roberta N., niestety, trafiaja w > Polsce na wiele bardzo podatnego gruntu. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: strzelec51 10.03.08, 17:31 strzelec51 napisał: > Powiem wiecej > "Prawdy" gloszone przez Jerzego Roberta N., niestety, trafiaja w > Polsce na wiele bardzo podatnego gruntu. Oto drugi "wujcio44" dal glos. Udowodnij chaciaz jedno klastwo prof.R.J.Nowaka a Nobla dostaniesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: strzelec51 10.03.08, 17:56 Chyba niemozliwe aby przy tylu opracowaniach nie ustrzec sie ani jednego błędu . A jednak wygląda na to iż niemożliwe jest prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: strzelec51 10.03.08, 18:08 joskowicz napisał: > Chyba niemozliwe aby przy tylu opracowaniach nie ustrzec sie ani jednego błędu > . > A jednak wygląda na to iż niemożliwe jest prawdziwe... Prof.R.J.Nowak bardzo doobrze wie, ze absolutnie nie moze sobie pozwolic na luksus najmniejszego chociazby klamstwa. Skonczylby marnie gdyby takie popelnil. Jak widac, za mowienie prawdy moralnosc politycznie poprawnych pozwala obrzucac lajnem, pomyjami oraz, z braku jakichkolwiek argumentow, antysemityzmem. Tyle im tylko pozostalo! Oni lubia sie w tym swinstwie turlac - jak to widac po ich wypowiedziach na tym forum! Nie sa jednak, poza obszczekiwaniem, w stanie udowowodnic profesorowi najmniejszego klastwa. Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: strzelec51 10.03.08, 18:29 Poziom merytoryczny prof jest dla nich zbyt wysoki - dlatego tak rozpaczliwie i tak ohydnie , ze nawet jak na nich to wyjatkowo plugawie na niego plują ... . Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Nowe wcielenie remmeka 10.03.08, 15:21 Jako zywo, poziom merytoryczny "argumentacji" oraz jezyk wypowiedzi wskazuje na daleko idace podobienstwa do slawnego autora najdluzszego w historii Forum watku. Sobowtor? Wiecej powiem: to jest remmek we wlasnej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: strzelec51 10.03.08, 17:33 strzelec51 napisał: > Jako zywo, poziom merytoryczny "argumentacji" oraz jezyk wypowiedzi > wskazuje na daleko idace podobienstwa do slawnego autora > najdluzszego w historii Forum watku. Sobowtor? Wiecej powiem: to > jest remmek we wlasnej osobie. Nie pitol glodnych kawalow tylko pokaz klamstwo prof.R.J.Nowaka i udowodnij, ze klamie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Re: strzelec51 11.03.08, 15:01 Pokaz jedna prawde Nowaka. To Nowak zarzuca klamstwa Grossowi - ciezar dowodu spoczywa wiec na was, kolezko. Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: strzelec51 11.03.08, 18:21 jestes glupim zydem, jak wiekszosc twoich ziomkow, chamem bez klasy i intelektu Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz kilku oddelegownych-ani jednego argumentu ... 10.03.08, 15:26 ,który choc w przybliżeniu byłby merytoryczny . Za to obfitośc obrzydlistwa, kłamliwych pomówień itp bogactwa jakim obdarzają nasze zycie polityczne ... . Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Klamliwe pomowienie 10.03.08, 16:17 Klamliwym pomowieniem, kolego, jest obelzywe przezywanie Jana Grossa (przez Nowaka) "anty-Polakiem", "polakozerca", platnym agentem przedsiebiorstwa Holokaust i temu podobne kalumnie wlasnie - zacznijmy od tego. W zywe oczy klamie Nowak, klamiesz ty, zaprzeczajac oczywistym juz dzis faktom, ze to Polacy wyrzneli Zydow w Jedwabnem (i kilku innym miejscowosciach) i, ze to Polacy dokonali pogromu Zydow w Kielcach. Nie zmieniaja tego faktu hipotezy o odwecie za kolaboracje, zemscie ani nawet antypolskiej prowokacji - przeciwnie, wszystkie za swoj fundament maja polskie bezposrednie sprawstwo. Co pozostaje kontrowersja to rozmiary, proporcje, stopien wspolwiny - jesli jeszcze w ogole lapiesz o czym mowa, ekspercie od historii Polski. joskowicz napisał: > Za to obfitośc obrzydlistwa, kłamliwych pomówień... Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Klamliwe pomowienie-rozpaczliwe się ich trzymacie 10.03.08, 16:35 Gross i reszta jego plemiennych współsprawców to zwykłe kłamliwe hieny -prof byc moze zbyt mało miejsca poświęca masowemu wsparciu kampanii antypolskich kłamstw . Ale cóż przyjdzie pora - jesli nie on to ktos inny dokona nie tylko podsumowania ale także pogłebionej analizy . Parwdopodobny współudział Polaków w niemieckiej zbrodni w Jedwabnem będzie pewnie kiedys w końcu wyjasniony .Wresja lansowana przez was to zwykłe kłmastwo . Formułowane wnioski i wykorzystwyanie tego do hologeszeftu to zwykła ohyda . Co do UBeckiej prowokacji w Kielcach to po kilku próbach sprowokowania POlaków w reszcie UBowcy dokonali tego mordu - warto zaiuntersowac sie tym ilu Ubowców było w kieleckim UB . > ani nawet antypolskiej prowokacji - przeciwnie, wszystkie za swoj > fundament maja polskie bezposrednie sprawstwo. To zwykłe , ordynarne kłamstwo - niestety typowe wsród hologesezfciarzy ... . Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Caly remmek 10.03.08, 16:43 Dla zmylki pisze "halogeszeft" miast zwykly geszeft. Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: Caly udawacz "Polaka" 10.03.08, 16:48 haloooo mister hAlohiena ... . Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka 10.03.08, 16:14 A może "Dlaczego prof. Nowak tak bardzo boi się ICH?". Bo oni to chyba się go w ogóle nie boją. Jakby się bali, to by coś z nim robili, a tak to go chyba olewają równo, w ogóle jakiś "ignor" mu chyba założyli. "Mopsik malusi, skoro szczeka na słonia - jak silny być musi!". A swoją drogą: "Dlatego apeluję do Państwa o wsparcie moich szans na niszczenie różnych tabu poprzez nadsyłanie wpłat na moje konto złotówkowe" - SUPER :D Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka 10.03.08, 16:39 Prof Nowak wielokrotnie wzywał antypolskich kłamców do debaty - wszyscy stchórzyli . Na tym watku w wyniku "dyskusji" obserwujemy kilka kubeł pmyj oraz operetkowych prób uzycia tak "merytorycznych" argumentów jak "konto złotówkowe" i żadnych powaznych kontragrumentów merytorycznych - to dla mnie osobiscie najważniejsze dla wyciągnięcia wniosków z tej dyskusji ... . Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka 10.03.08, 17:02 Widzisz, ja też parokrotnie pisałam maile do Naszego Dziennika w sprawie różnych nieścisłości, i nigdy nie otrzymałam jakiejkowiek odpowiedzi (już nie mówiąc o tym, że żaden z moich maili nie został wydrukowany w dziale "Czytelnicy") - wg Twojej logiki redaktorzy Naszego Dziennika zapewne stchórzyli... Wyciągnij z tego wnioski, jakie tylko chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka 10.03.08, 17:10 No wreszcie doczekałem sie - mowa o nieścisłosciach . Podaj przykłady - podyskutujemy ... . Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz książki JRN "aresztowano" opórcz tego ... 10.03.08, 19:03 ...skazano a nastepnie zniszczono pewnego pracownika dydaktycznego UP doktora nauk historycznych za to , ze - uwaga - niezbyt wyraziście podkreślił iż cytuje , Bubel miał kilka procesów , narodowcy radyklani takze . Ale gorszy jest terroryzm medialny - wyciszaja lub wrecz niszcza każdego kto jest im niewygodny .Dlatego nalezy nie pozwalac na narzucanie ich zasad gry ... . Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka 11.03.08, 13:32 Nie potrafię znaleźć artykułu źródłowego, ale "podpadł" mi m.in. pan Wojciech Reszczyński, zdaje się za to, co pisał o odwołaniu czy tez nie podpisaniu zgody na organizację zabawy sylwestrowej w 2006 roku "Gronkiewicz-Waltz nie tańczy z Warszawą". Miałam zastrzeżenia co do tego artykułu, opisałam je w mailu do redakcji - i jakoś nic. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod nie rusza się g.... 10.03.08, 19:02 obrzydzenie ogarnia, w co się zmienił krk udostępniając kościoły siejącym nienawiść, tolerując pedofilów; Hiszpania i Irlandia pokazały nam którędy droga youtube.com/watch?v=KHoe8S_HF7s&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to mają 10.03.08, 19:08 w zwyczaju . Tylko my tych zwyczajów mamy juz coraz bardziej dosyc ... . Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 19:10 to tylko dygresja do "bania się", a merytoryki u ciebie, to tyle, co u mnie brudu za paznokciem Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 19:17 "dygresja" w "stylu" mówiącym wiele o tobie . Co do merytoryki to apeluje po raz kolejny - tym razem do ciebie - podaj swoje merytoryczne zarzuty - podyskutujemy ... . Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 19:21 tematy wałkowane od lat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=76792953&a=76802139 może bym z tobą podyskutował, gdyby "nasz dziennik" założył forum, a tak, to tutaj tylko takie "trollowanie" jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 19:26 Bardzo zes się nie wysilił . Prof Nowak zwraca uwage na skandaliczne wyniki "sledztwa" (zreszta obecny szef IPNu podobnie) . Ja osobiscie twierdzę iż znaleizienie łusek a tym bardziej reakcja na to - wskazuje na to iz nie było to tak jak załozyli sobie ci co nakrecali spiralę antypolskiej nagonki . Ale moze jednak spróbujesz wskazać na konkrtene uchybienia w warsztacie historuyka w opracowaniach JRN . Próby ucieczki potwierdzają tylko teze iz tak bardzo ujadacie na JRN bo merytorycznych dowodów nie macie ... . Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 19:33 przyjedź do mnie, łusek u nas kilogramy, ujadać to ci tutaj pozwalają, bo to niestety tylko ujadanie, nie lubisz "naszego dziennika" ? Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 19:57 Ja cię do ciebie nie zaprosze ale jak juz całkiem niepotrzebnie przyjedziesz to spotkac sie mogę . Działalność na forum traktuje jako element badan nad wasza patologiczna cywilizacją . Na forum ND nie będzie tak wiele cennego materiału badawczego . Natomiast jedyne medium dopuszczające zwykłych Polaków do głosu to Radio Maryja i od niedawna i w mniejszym wymiarze jedynka PR . Całkowity brak powaznych merytorycznych argumentów w połączeniu ze skondensowanym obrzydlistwem to kolejny wyrazisty wykrzyknik do wyrozników charakteryzujących waszą cywilizacje ... . Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 20:12 koleś, czytać się tego nie chce, PR1 prowadzi takie rozmowy od ponad 15 lat, rozumiem, że my to takie doświadczalne myszki ....:))))cywilizacja toruńskiego szatana przynosi smutne wyniki, jak to na twoim przykładzie widać :( Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 20:20 Kiedys parokrotnie próbowałem - byłem eliminowany jeszcze podczas selekcji "przedantenowej" . Ostatnio cenzura oraz selekcja znacznie zelżała . Ale na tyle długo bay przekazać cos bardziej skomplikowanego to pozwala tylko RM .Wasze zachowanie jak nmp w tym watku to jest dla mnie niezwykle cenny materiał badawczy - nei wypieram się tego niczym żaba błota . Nie udaje tak jak perfidni waszego "przyjaciela" . Co do RM to ma amoje pełne uznanie za prezentowanie w ostatnich latach prawdy - sczezgólnie w momentach waszych plugawych nagonek . Jedank podczas ostatniej nagonki gorosssa poswięcono na natenie tegoz radia za mło uwagi - nie zetknałem się z żadna naprawdę pogłębiona analiza kłamstw oarz co wazniejsze gromadnego poparcia dla paszkwilanta . Nawet RM do jakiego s stopnia dąło sie wam sterrozryzowac co świadczy o tym iz musimy zabrać się za przeciwdziałanie antypolonizmowi póki czas ... . Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 20:25 postaram się bardziej uczenie, jesteś po prostu zindoktrynowanym od kołyski nacjonalistą, i jako taki masz odpowiednie reakcje :) www.youtube.com/watch?v=uumf5fPHsxc&feature=related dalszej dyskusji odmawiam ze względów higienicznych,staram nie zanieczyszczać sobie umysłu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 11.03.08, 18:35 jestes typowym zydowskim idiota, bezmozgowcem i chamem Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 11.03.08, 20:07 typowe argumenty uczonych w rydzyku, oszustów i czarownic Odpowiedz Link Zgłoś
polskojezyczny Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 20:34 joskowicz napisał: > Działalność na forum traktuje jako element badan nad > wasza patologiczna cywilizacją. Pora Remuś przejść od słów do czynów. Patologie należy leczyć lub niszczyć, zdecyduj się co wolisz. Zrób jaki mały pogromik, zrób sobie małe krematorium i pal w końcu tych patologicznych osobników. Osobiście mogę się poświęcić nauce i dać ci się spalić jako pomoc naukowa. Twoja żądza walki z patologią mnie tak ujęła. Ach męcz kochany, męcz mię! Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz Re: i znowu "merytorycznie" i obrzydliwie jak to 10.03.08, 21:26 Prowokowanie do agresji wynika nie tylko z potrzeby "uzasadnień" dla perfidii , nie tylko z głupoty ale takze z masochizmu - taka "wyjatkowa" cywilizacja ... . Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 jaskowicz kundlu bylego komucha nowaka 10.03.08, 19:27 jak wielka swinia trza byc aby robic z siebi kameleona ? robi to palant nowak jak i ty zmieniajac ciagle nicki. A mozesz sukienkowy dupek ? jesli tak tos na bank pederasta a z akimi nie prowadze dialogu. Paszol swinski ryju w p...du Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz czy wszyscy perfidni to ob zydliwcy ? 10.03.08, 20:03 jak na razie to "poziom" ich argumentacji swiadczy o tym iz nie tylko ohydni ale i głupi jak buty . Jedyny pozytywny element to to iż dostarczają Polakom rozrywki prezentujac swe forustracje oraz wkurzając się z bezsilnosci wobec prof JRN ... . Odpowiedz Link Zgłoś
polskojezyczny Do dzieła Remuś! 10.03.08, 20:25 > Tylko my tych zwyczajów mamy juz coraz bardziej dosyc ... . No to do dzieła Remuś! Nic tak nie oczyszcza atmosfery jak mały pogromik! Nie sądzisz, że już czas na polską Noc Kryształową, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
joskower Re: Do dzieła Remuś! 11.03.08, 05:07 Aj waj - pogromy w "antysemickiej" Polsce . Od czasu jak Polska odzyskała niepodległość - zadnego pomimo usilnych prowokacji . ZA to z drugiej strony - szczególnie w wykonaniu wycieczek - mnóstwo zarówno agresywnych incydentów jak i zwykłego chamstwa . Nic to i tak "pogromy" można wykorzystywac jako "argument" . Tylko poprzez permanentne naduzywanie nikt juz poza nimi samymi sie tym nie przejmuje ... . Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Do dzieła Remuś! 11.03.08, 17:49 przeczytaj Grossa, a tutaj masz jednego z tych "mówiących prawdę" serwisy.gazeta.pl/kraj/1,69906,3430092.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Aha, więc dlaczego PRAWDY o Nowaku 10.03.08, 20:37 nie ma w TV TRWAM, potrafisz odpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz nawet nerwowa reakcja na tym forum potwierzda 10.03.08, 20:37 a przy okazji ileż ich "wyjatkowości" wylazło ... . Odpowiedz Link Zgłoś
joskowicz a oto przeciwnik JRN-rebe na wizji iw kolorze ... 10.03.08, 20:45 podnieca się niczym "nasi" interlokutorzy na tym forum ... . www.youtube.com/watch?v=VKtwdmIHOLs&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 ty lepiej nam powiedz kto ciebie rebie !!joskowicz 10.03.08, 23:31 to bardziej mnie cekawi.. Odpowiedz Link Zgłoś
the.skin Re: Dlaczgeo tak bardzo boją się profJ.R. Nowaka 11.03.08, 17:35 bo mówi prawdę bez ogródek.. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Profesor Nowak to wspaniały naukowiec! 11.03.08, 19:00 Zna wiele języków ponad 6, świetny obserwator wspólczesnego życia społeczno-gospodarczego Polski, gorący patriota a nade wszystko tęga głowa historyczna. Stąd obawa drugiej strony ( Michnika, Grossa , Edelmana, ... ... .) wyjść na ring by zmierzyć się na argumenty historyczne. Te rewelacje Grossa są tak prawdziwe jak cierpienia młodego Jerzego Kosińskiego zdemaskowane przez Joanne Siedlecka w książce "Czarny ptasior". Wiódł życie spokojne i leniwe w czasie IIWS razem z tatusiem. Otoczony dobrocią mieszkańców beszczadzkiej wsi. Czym się odwdzięczył? Skandalicznym opisem dobroczyńców, kłamliwymi oskarzeniami, a jego tatuś po wkroczeniu NKWD wydał sowiecko- żydowskim politrukom 16 członków ruch oporu na zsyłkę z czego nie powróciło 4. Ot wdzięczność! To są fakty bolesne niestety strona żydowska musi się z nimi oswoić i starać się przeprosić Polaków za niegodziwość. O tym mówi prof. Nowak stąd taki wrzask i plucie. Uderz w stół a nozyce się odezwą! Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomia_story nie boją się, tylko się go brzydzą, 11.03.08, 18:52 i wstydzą czaisz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś