stf 20.03.08, 13:47 orzechowski, czyś ty się z kozłem na łby zamienił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tcl Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijne 20.03.08, 13:49 Wyznawca szatańskiego klechy z Torunia obraża moje uczucia narodowe. A Palikot może ma rację, w końcu widać, że Rydzykowa hołota jest ślepa na racjonalne argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 14:45 tcl napisał: > Wyznawca szatańskiego klechy z Torunia obraża moje uczucia narodowe. A Palikot > może ma rację, w końcu widać, że Rydzykowa hołota jest ślepa na racjonalne argu > menty.Orzechowski jest debilem który modli się do belzebuba z torunia,Orzechowski jesteś fleją,liczysz że ten oszust z Torunia przyjmie ciebie ośle do swojej debilnej partii.Kretynie zabieraj sie do pracy,nielicz na żadne koryto,pasożycie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu PO ma posla Paliglupa z Lublina 20.03.08, 20:12 Palikot osmiesza cale PO. Im dluzej beda trzymac takiego paliglupa, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna Palikot znowu ma atak :D 20.03.08, 20:33 Chlebowski - dyżurny psychiatra klubu PO ( ;) ) - znowu będzie musiał kazać mu się wyciszyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
sralimuchibedziewiosna choć akurat co do Rydzyka ma sporo racji :D 20.03.08, 20:34 ogólnie jest śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Burn, burn, burn.... Palikot na stos ! 20.03.08, 20:42 Ale jaja - spalą Palikota :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: Orzechowski to wypierd belzebuba 22.03.08, 05:45 Jestem katolikiem i treść tych wypowiedzi narusza bezpośrednio moje uczucia religijne. Ojciec Tadeusz Rydzyk jest księdzem Kościoła Rzymsko-Katolickiego, jest osobą powszechnie znaną i szanowaną w naszym społeczeństwie. Czytaj: w spolecznstwie zakutych lbow, w spoleczenstwie starych, napastliwych cucnacych capow, w spoleczenstwie darmozjadow wystawiajacych spocone lapy po zasilki, w spoleczenstwie faszyzujacych gadow Odpowiedz Link Zgłoś
mkmail blog belzebuba orzechowskiego 20.03.08, 15:48 miroslaw-orzechowski.blog.onet.pl/2,ID303497750,index.html nie widzialem ani jednego komentarza popierajacego te lpr - owska popluczyne Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: blog belzebuba orzechowskiego 20.03.08, 16:05 o w mordę jaki bełkot. i ten gość był min edukacji??? przecież wypracowanie byle gimnazjalisty jest lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: blog belzebuba orzechowskiego 20.03.08, 20:54 kraq napisał: > o w mordę jaki bełkot. i ten gość był min edukacji??? Był, był, ale jeśli to jest jakieś wytłumaczenie, to wtedy wicepremierem był Lepper :-))) -- Cygara łagodzą obyczaje! tiny.pl/4w44 tiny.pl/4w4k Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 raczej nie szatan tylko przywódca sekty 21.03.08, 11:31 a tak btw: mirosław o. zerwał się z łańcucha :o Odpowiedz Link Zgłoś
fjf Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 13:51 Gdybyś ty człowieku (?) miał choć cień uczuć religijnych, to nie zadawałbyś się z tym rydzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
towita Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 14:00 A przede wszystkim nie pisał, że ten pan reprezentuje Kościół Katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo na tej zasadzie pająk krzyżak też obraża... 20.03.08, 14:25 ...przecież krzyż jest symbolem religijnym Ta groteskowa próba rozciąganięcia idiotycznego przepisu o uczuciach religijnych na osobę urzędnika kultu świadczy o tym, że panu Orzechowskiemu bliżej do talibów, niż do Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu ****Rydzyk obraza moje uczucia religijne***** 20.03.08, 14:34 szerzac nienawisc, antysemityzm, bluznierczo uzywajac imienia Maryi Odpowiedz Link Zgłoś
krakowiak1947 Szczera wypowiedź Orzechowskiego 20.03.08, 14:42 Rydzyk Tadeusz jest przedmiotem kultu i z tej przyczyny podlega ochronie prawnej! A że to herezja w świetle oficjalnej doktryny kk, to może Orzechowskiego inkwizycja spali. Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: Szczera wypowiedź Orzechowskiego 20.03.08, 20:55 krakowiak1947 napisał: > Rydzyk Tadeusz jest przedmiotem kultu i z tej przyczyny podlega > ochronie prawnej! A że to herezja w świetle oficjalnej doktryny kk, > to może Orzechowskiego inkwizycja spali. Na to bym niestety nie liczył; Inkwizycja pali "swoich" stosunkowo rzadko ;-) -- Cygara łagodzą obyczaje! tiny.pl/4w44 tiny.pl/4w4k Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: na tej zasadzie pająk krzyżak też obraża... 20.03.08, 23:58 cokolwiek podobny poziomem intelektu pomysł jak przeniesienie własnego kościelnego albo tez i papieskiego DOGMATU o nieomylnosci papieża w sprawach wiary, na mniemaniu o rozciaganiu się jego kompetencji na wszystkie tematy naokoło. - rówież: witamy was cziule - jak powiada obecny papież. Odpowiedz Link Zgłoś
preminger Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 13:56 a co to za religia ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 14:55 preminger napisał: > a co to za religia ? Tzw. "kocia religia". Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Jak to mawiał imć Onufry Zagłoba... 20.03.08, 13:57 "Diabeł w ornat się przebrał i na mszę ogonem dzwoni"... Odpowiedz Link Zgłoś
w28 Re: a kto to jest ten Orzechowski? 20.03.08, 14:20 Orzechowski to zdaje się brakujące ogniwo teorii ewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: a kto to jest ten Orzechowski? 20.03.08, 23:59 miedzy giertychem a lepperem. albo odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki946 Re: a kto to jest ten Orzechowski? 20.03.08, 14:25 a to taki marniawy pseudopolityczek, co to o nim te 2% narodu które go kojarzy zapomniało i chce sie przypomnieć i podlizać rydzykowi jednym słowem palant Odpowiedz Link Zgłoś
galba00 eee... to taki palant co u Lisa wystepowal 20.03.08, 14:06 eee... to taki palant co u Lisa wystepowal - dokladnie taki, jak go stf scharakteryzowal.... Odpowiedz Link Zgłoś
cortez.the.killer A może to klechy własnie,swoim postępowaniem 20.03.08, 14:08 obrażają uczucia religine?. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 To Rydzyk, i inni z RM, splugawili wiare i Kościół 20.03.08, 14:15 Rydzyk ,to zło wcielone ! Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: co ma wspolnego sekta Rydzyka z Kosciolem? 20.03.08, 18:00 To smutne, ale duża część "Kościoła" ulega wpływom sekty Rydzyka, w dodatku ten sekciarz formalnie jest członkiem tegoż kościoła i zdaje się ma w nim możnych protektorów. Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: co ma wspolnego sekta Rydzyka z Kosciolem? 20.03.08, 20:57 indywidualismus napisał: > To smutne, ale duża część "Kościoła" ulega wpływom sekty Rydzyka, w dodatku ten > sekciarz formalnie jest członkiem tegoż kościoła i zdaje się ma w nim możnych > protektorów. To nie jest smutne; to jest w tym wszystkim najsmutniejsze... -- Cygara łagodzą obyczaje! tiny.pl/4w44 tiny.pl/4w4k Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: co ma wspolnego sekta Rydzyka z Kosciolem? 21.03.08, 00:01 a zsekciałe kościoły poznacie po ich znakach. Po znakach z częstotliwościami radiowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
kowlaklodz Re: A może to klechy własnie,swoim postępowaniem 20.03.08, 14:16 jestem katolikiem i pan Palikot nie obraża moich uczuć. Robią to natomiast p. Rydzyk i p. Orzechowski. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: A może to klechy własnie,swoim postępowaniem 21.03.08, 00:05 formalnie biorąc- Odpowiedz Link Zgłoś
flox Polski kler sprzeniewierzył się nauce Chrystusa... 20.03.08, 14:53 oni łamią wszelkie przykazania i "podpadają" pod wszystkie grzechy główne.Ich Bóg nazywa się SZMAL. Odpowiedz Link Zgłoś
avroml To i ja obrażę doznania religijne Orzechowskiego 20.03.08, 14:14 I nazwę ks. Tiso, kolaborantem i zbrodniarzem wojennym. A setki duchownych KK, którzy "lubili dzieci" - przestępcami. I co? Kogoś to obraża? Odpowiedz Link Zgłoś
jkdino49 Historyk o J. K. 20.03.08, 14:47 "J. K. zawsze podejrzewał, że nawet kot go nie kocha i skrywa przed nim swoje liberalno-lewicowe poglądy. I, niestety, miał rację. Spowodowało to szereg perturbacji na polskiej scenie politycznej w latach 2005 - 2010. Perturbacje te dały się odczuć nawet w Unii Europejskiej (nieudana próba zablokowania tzw. traktatu lizbońskiego w r. 2008). Na wiosnę roku 2010 wyszło w końcu na jaw, że kot Alik przez cały ten okres zdradzał J. K. z rudą kocicą Niunią. Czołowi działacze PiS twierdzili, że Niunia została podstawiona przez Platformę Obywatelską w ramach dywersji psychologicznej przeciwko ich prezesowi - nie zmieniło to jednak faktu, że J. K. doznał tak wielkich szkód na zdrowiu psychicznym, iż musiał być bezterminowo hospitalizowany. Pozbawiło to szans wyborczych jego brata, L. K., który z tego powodu doznał ciężkiego urazu psychicznego i dołączył do J.K w tym samym zakładzie opieki zdrowotnej. Od tego momentu życie polityczne w Polsce powróciło do normy." Żródło: Peter Carniff "Short History of Political Movements in Poland, 20th/21st Century", rozdział "Duckism", Barrister & VanHoek Publishing Press, New York - London, 2049. Odpowiedz Link Zgłoś
metrop Peter Carniff 20.03.08, 20:28 nigdy nie napisze, że "życie polityczne w Polsce powróciło do normy". Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Orzechowski: Palikot obraza moje ... 20.03.08, 14:22 Mam nadzieje ze znajdzie sie wreszcie ktos kto przypali podogonie Katzebrennera-Palikota - nedznej katykatury, ktora zasluguje na to z nadwyzka! Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 wet3..Ty nie masz odwagi,ubecki śmieciu? 20.03.08, 14:36 won do chlewu,rydzykowy pachołku.. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Orzechowski: Palikot obraza moje ... 20.03.08, 21:35 wet3 napisał: > Mam nadzieje ze znajdzie sie wreszcie ktos kto przypali podogonie > Katzebrennera-Palikota - nedznej katykatury, ktora zasluguje na to z > nadwyzka! Komentarz: A zrobi to pewien Belzebub z Torunia, ogniem piekielnym! Odpowiedz Link Zgłoś
pio41 Re:A innych to Orzechowski potrafil obrazac 20.03.08, 14:24 Tylko jak sie takiego "bogobojnego" obrazi, to wrzask od razu i do prokuratury. Jakbyscie chocby troche w tego waszego boga wierzyli, to zaden Palikot nie bylby w stanie was obrazic. Ale wy sie obrazacie, chyba z braku lepszego pomyslu. Onanisci... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pio41 20.03.08, 15:27 pio41 napisal: > A innych to Orzechowski potrafil obrazac. Tylko w twojej chorej i czerwonej wyobrazni! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Ja tam Palikota nie lubie, ale..... 20.03.08, 14:17 .... musze przyznac, ze slowa potrzfi dobrac. Odpowiedz Link Zgłoś
chirurg_szczekowy Orzechowski wchodzi Rydzykowi w tyłek, a ten 20.03.08, 14:20 mocno trzyma zwieracze... Odpowiedz Link Zgłoś
gocze1 Re: Orzechowski wchodzi Rydzykowi w tyłek, a ten 20.03.08, 19:46 chirurg_szczekowy napisał: > mocno trzyma zwieracze... Lepiej niech sobie Orzechowski pomaluje jaja .... Święta idą.. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Tacy pieniacze, jak ten orzechowski... 20.03.08, 14:20 Tacy pieniacze, jak ten orzechowski powinni CO DO GROSZA zapłacić za wszystkie czynności prokuratora, które swoją głupotą i chamstwem spowodowali. CO DO GROSZA. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci janskich gl 20.03.08, 15:01 A jak za wygloszone w prywatnym trybie, przypisywane o. Rydzykowi slowa grupa lewicowo-filosemicko-antychrzescijanskich glupcow masowo skladala doniesienia do prokuratury to tez im kase podliczales jaka powinni za niepotrzebne czynnosci prokuratorskie zwracac? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ale musisz przyznać, że smiesznie było 20.03.08, 16:08 jak pan rydzyk napluł na waszego niedorobionego prezia, a ten udawał z całym pisem, że deszcz pada:)))) historia pokazała, że dalej było tylko śmieszniej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci janskich g 20.03.08, 16:25 Smiesznie to bylo jak filosemickie lobby probowalo utopic o. Rydzyka za zwracanie uwagi na haniebne roszczenia holokals industry rekami Prezydenta no i sie nie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq mam dobrą radę - mniej pij przed pisaniem tutaj 20.03.08, 16:33 bo nie dość, że piszesz głupio to jeszcze walą ci się te twoje teksty :)))) a tak poza tym między nami, to masz niezle zryty beret.:))) i mam nadzieję, że kiedyś cie pokażą w jakimś programie o cudach natury, bo ciekawość mnie zzera, kto stoi za tymi tekstami. chyba, że jaja sobie robisz, a to wtedy szacunek. niezle ci sie udaje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci janskich gl 20.03.08, 16:58 Sam pij mniej przed czytaniem - przypomnij sobie jak obsztorcowywwano o Rydzyka za wspomnienie o roszczeniach holokaustowej indastrii.. Pamietasz jaka cyfra padla - 65 mld dol, jest to dokladnie tyle ile chce wyciagnac reketier Singer i jego nastepcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci jansk 20.03.08, 17:05 junkier napisał: > Sam pij mniej przed czytaniem - przypomnij sobie jak > obsztorcowywwano o Rydzyka za wspomnienie o roszczeniach > holokaustowej indastrii.. Pamietasz jaka cyfra padla - 65 mld dol, > jest to dokladnie tyle ile chce wyciagnac reketier Singer i jego > nastepcy. Ta kwota ma idealnie pasować do tępych łbów słuchaczy tego oszusta z torunia ,skąd ten imbecyl wynalazł taka sumę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci jans 20.03.08, 17:11 Sprawdz sobie na WJC Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci jan 20.03.08, 18:07 junkier nie wiem czy ktos juz Ci to mowil, ale brzmisz jak KC PZPR w jednej osobie. Twoje wypociny (podobnie jak tamtych kreatur, ktore teraz bryluja w PiSie) sa pozbawione sensu, jakiejkolwiek tresci. Wystepuje u Ciebie typowy dla ludzi malego formatu przerost formy nad trescia. Swoje plytkie rozwarzania ubierasz w slowa, ktore znalazles w slowniku, i ktore sa przez Ciebie uzywane bez wyraznej koniecznosci. Szkoda. Zaczynasz odgrywac role antka_emigranta z Onetu tudziez wielu inych trolli. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci ja 20.03.08, 20:59 mikelondon napisał: > > > junkier nie wiem czy ktos juz Ci to mowil, ale brzmisz jak KC PZPR w > jednej osobie. Twoje wypociny (podobnie jak tamtych kreatur, ktore > teraz bryluja w PiSie) sa pozbawione sensu, jakiejkolwiek tresci. > Wystepuje u Ciebie typowy dla ludzi malego formatu przerost formy > nad trescia. Swoje plytkie rozwarzania ubierasz w slowa, ktore > znalazles w slowniku, i ktore sa przez Ciebie uzywane bez wyraznej > koniecznosci. Szkoda. Zaczynasz odgrywac role antka_emigranta z > Onetu tudziez wielu inych trolli. > > Przykre. Jeśli Junkier robi to za pieniądze - to robi to nieźle. Jeśli ma takie przekonania - to tylko współczuć ;-) -- Cygara łagodzą obyczaje! tiny.pl/4w44 tiny.pl/4w4k Odpowiedz Link Zgłoś
miroslaw.grabietz Ojciec Junkier :) 20.03.08, 19:24 Przewielebny Kosciola Wielkiego Belzebuba Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci jans 20.03.08, 16:36 junkier napisał: > Smiesznie to bylo jak filosemickie lobby probowalo utopic o. Rydzyka > za zwracanie uwagi na haniebne roszczenia holokals industry rekami > Prezydenta no i sie nie udalo... Gdybyś nie był idiotą to wiedziałbyś ze przed wojna żyło w Polsce 3 miliony Zydów którzy zostawili tu znaczny majątek,więc coś im sie nalezy !! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci jan 20.03.08, 16:56 Sam jestes idiota - majatek nalezy sie spadkobiercom. Kodeks cywilny sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci ja 20.03.08, 17:12 junkier napisał: > Sam jestes idiota - majatek nalezy sie spadkobiercom. Kodeks cywilny > sie klania. Słuchaj no debilku , Niemcy od razu po wysiedleniu żydów ich nieruchomości wpisali je do swoich ksiąg wieczystych , stąd też kiedy przejmowali to mienie komuniści to przejeli to jako mienie po niemieckie , a nie jako mienie po żydowskie ośla kato łąko, a co niemieckie weszło w skład skarbu państwa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci j 20.03.08, 17:14 W upraszczaniu i splywaniu tematu nie masz sobie rownych. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci 20.03.08, 17:15 junkier napisał: > W upraszczaniu i splywaniu tematu nie masz sobie rownych. Mi zaś zawsze wydawało się ze to kler i jego przydupasy zawsze widzą świat w dwóch tylko kolorach !! Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci 20.03.08, 21:00 kolter_hugh napisał: > junkier napisał: > > > W upraszczaniu i splywaniu tematu nie masz sobie rownych. > > Mi zaś zawsze wydawało się ze to kler i jego przydupasy zawsze widzą świat w > dwóch tylko kolorach !! Widzą w jednym; czarnym ;-) -- Cygara łagodzą obyczaje! tiny.pl/4w44 tiny.pl/4w4k Odpowiedz Link Zgłoś
mikelondon Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci jansk 20.03.08, 18:01 junkier napisał: > A jak za wygloszone w prywatnym trybie, przypisywane o. Rydzykowi > slowa grupa lewicowo-filosemicko-antychrzescijanskich glupcow masowo > skladala doniesienia do prokuratury to tez im kase podliczales jaka > powinni za niepotrzebne czynnosci prokuratorskie zwracac? junkier czy tylko mi sie wydaje czy tez moze wyjechales z Polski? Czyzby wygrana PO Cie wygnala? Bo jakos zapominasz o polskich czcionkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
junkier_ciul Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci jansk 20.03.08, 21:44 Ty, kolo, obudź się. Jakie przypisywane. To, że prokuratura trzęsie się przed czarnym (wspartym jeszcze nie tak dawno ministrem "Mniej niż zero") to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Grupa lewicowo-filosemicko-antychrzesci jansk 14.04.08, 12:57 ty junkier znow wylazles z tego katonarodowego chlewa i belkoczesz!przeciez ten twoj rydzyk to zlodziej i oszust!udajesz przyglupa?gdzie jest forsa "na ratowanie stoczni gdanskiej" palancie?poszla na inne "zbozne cele w duchu swietym"?tak mozna robic wg ciebie?!robotnicy z gdanska caly czas upominaja sie o ta forse!rydzyk rznie glaba tak jak ty smieciu!!UE tez chce naciagac na jakies "odwierty"-chyba we lbie tego knura!mam nadzieje ze dostanie wala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
an59za Re: Tacy pieniacze, jak ten orzechowski... 20.03.08, 18:49 Bez tego byłby nikomu nieznanym dzieciorobem. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Re: Tacy pieniacze, jak ten orzechowski... 20.03.08, 21:41 spokojny.zenek napisał: > Tacy pieniacze, jak ten orzechowski powinni CO DO GROSZA zapłacić za wszystkie > czynności prokuratora, które swoją głupotą i chamstwem spowodowali. CO DO GROSZ > A. Komentarz: Podzielam wygłoszony pogląd. Natomiast pytam: czy tylko idiota Orzechowski? Odpowiedz Link Zgłoś
ciepielaszek Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 14:20 mam nadzieję, że jeśli p. Palikot pójdzie siedzieć, to w sąsiedniej celi zasiądzie autor określenia odniesionego do p. Marii Kaczyńskiej "ta czarownica". Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 14:49 Dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda towarzyszu Orzechowski, 20.03.08, 14:22 ja osobiście wierzę w Pana Boga, a nie w jakiegoś zakonnika... widzi towarzysz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 14:22 "uczucia religijne"? Czyżby pan Orzechowski czcił Rydzyka jako boga ?Tojakaś nowa religia?Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Czyli naprawdę się do niego modlą! 20.03.08, 14:24 "Poseł PO Janusz Palikot, nazywając o. Tadeusza Rydzyka "Belzebubem z Torunia" i "diabłem" obraża moje uczucia religijne - napisał były wiceminister edukacji i były poseł LPR Mirosław Orzechowski we wniosku do prokuratury." - czyli naprawdę się do niego modlą! W ich religii nazywa się to "Antychryst". Co na to Papież? - powinien wreszcie ekskomunikować tego uzurpatora! Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 religią Orzechowskiego - 20.03.08, 14:25 - jest klecha z Torunia i radio z ryjem? Odpowiedz Link Zgłoś
roll Orzech bła,ha,ha,ha 20.03.08, 14:31 Ma łeb twardy jak skorupa,a głupi............. Odpowiedz Link Zgłoś
aszlas Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 14:26 Panie Palikot-to dla nich i tak komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Orzechowski jest bluźniercą 20.03.08, 14:26 Jeśli nazwanie zakonnika Rydzyka Belzebubem, biskupa Poetza i duchownego Andrzeja pedofilami obraża uczucia religijne Orzechowskiego, znaczy to, że dla Orzechowskiego są oni bogami. Wniosek: Orzechowski jest poganinem i bluźniercą. Przykazanie brzmi: Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną. Orzechowski najwyraźniej oddaje Rydzykowi cześć boską, skoro mówienie źle o Rydzyku może obrażać jego uczucia religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Orzechowski jest bluźniercą 20.03.08, 14:27 Poprawne, choć tu bez większego znaczenia - on jest przede wszystkim pieniaczem i zwykłym kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
pawciosc Orzechowski obraża moje poczucie estetyki 20.03.08, 14:27 Orzechowski obraża moje poczucie estetyki i inteligencji... Koleś podważa najbardziej udokumentowaną i udowodnioną teorię w świecie naukowym - teorię ewolucji, i to w czasie kiedy jest wiceministrem EDUKACJI !! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq poczytaj bloga tego idioty:))) 20.03.08, 16:13 on ma tyle wspólnego z edukacją, co kaczynscy z baletem. i wcale nie chodzi mi o jego poglady:) Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Panie Orzechowski pan to chyba świętym chce zostać 20.03.08, 14:28 Słuchałem wypowiedzi Orzechowskiego w programie Tomasz Lisa dotyczącym molestowania przez księży i ten facet jest jakiś nawiedzony. Cokolwiek złego się powie na temat Kościoła Katolickiego on od razu traktuje to jako zmasowany atak na kościół. Wypowiedzi obecnego w studiu księdza i byłego zakonnika były tysiąckrotnie bardziej liberalne niż wypowiedzi tego oszołoma. Panie Orzechowski jest pan po prostu Rydzykowym lizodupem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzydzykreich ten cymbal wierzy w Boga czy w Rydzyka ? 20.03.08, 14:28 Cymbal nie zna nawet 10 przykazan. Powiedziane jest "nie bedziesz bral bogow cudzych przede mmna". Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: ten cymbal wierzy w Boga czy w Rydzyka ? 20.03.08, 14:28 W Boga raczej nie. W Rydzyka - raczej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: ten cymbal wierzy w Boga czy w Rydzyka ? 20.03.08, 20:55 spokojny.zenek napisał: > W Boga raczej nie. W Rydzyka - raczej tak. ----------------------------------------------- Ani w Boga, ani w Rydzyka ale w drugą szansę..... i nie wie pacan, że takiej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 14:28 Może szybka uchwałą sejmowa wynosząca T. Rydzyka do godności króla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś