2pak1 Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 16:11 dwa slowa do ojca dyrektora....ch...ci w d... Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:11 dobrze, że jest jeszcze palikot dobrze, że są jeszcze katolicy myślący (i wierzący w boga) Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:13 Orzechowski ma rację - porównanie radiomaryjnego Goebbelsa z Belzebubem jest obraźliwe. Dla Belzebuba, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 20:20 chodza sluchy, ze sam Lucyfer oddelegowal zastep prawnikow (a jest ich wszak w piekle niemalo) do walki o dobre imie Belzebuba, ktory jako zywo nie poczuwa sie do pokrewienstwa z torunskim pier...nikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Dziwne 20.03.08, 16:19 "Zdaniem Orzechowskiego, słowa, których użył poseł PO, czyli "belzebub", "diabeł", są "jednoznacznie kojarzone w naszej kulturze z samym złem"." No i poprawnie. Więc o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kolejny palant z Rydzykolandu....... 20.03.08, 16:21 duzo ich jeszcze ten Belzebub z gosposia splodzil? Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja orzechowskiemu głupota już mózgownice przeżera... 20.03.08, 16:20 to belzebub z Torunia nas-katolików obraża swoim niestosownym zachowaniem. Toruniowi współczujemy serdecznie takiego grzyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: orzechowskiemu głupota już mózgownice przeżer 20.03.08, 16:22 ...a kiedys miasot Torun tak lubilem.... Odpowiedz Link Zgłoś
deniro2 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:22 orzechowski ty smieciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
rach_ciach ...........................Janusz ! Idź sie zbadaj! 20.03.08, 16:24 ........... Odpowiedz Link Zgłoś
qc Diabelskie sztuczki posla Palikota 20.03.08, 16:26 kto jak kto ale byly Minister Edukacji doskonale wie ze Belzebub ma rogi, ogon, zionie ogniem... Moze obaj mieszaja w kotle ale czy ktos kiedys widzial pana Rydzyka zionacego ogniem? Odpowiedz Link Zgłoś
nech.monysz Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:31 Pan Rydzyk na ołtarze Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 16:42 nech.monysz napisał: > Pan Rydzyk na ołtarze Masz na myśli te Azteckie ?? Aztecy kładli na ołtarzu delikwenta i kamiennym nożem rozcinali mu klatkę piersiową następnie wyrywali mu serce !! Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:36 Podajcie szybko adres dobrego psychiatry dla Orzechowskiego.Wiem teraz dlaczego O. był przeciw eutanazji,ponieważ byłby pierwszym kandydatem do trgo zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia reli 20.03.08, 16:39 sar11 napisał: > Podajcie szybko adres dobrego psychiatry dla Orzechowskiego.Wiem teraz dlaczego > O. był przeciw eutanazji,ponieważ byłby pierwszym kandydatem do trgo zabiegu. www.tworki.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Palikot nie obraża-jest b.chory... 20.03.08, 16:37 Zostawcie chorego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardfilip Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:39 Rydzyk moje obraza od dawna.Przestalem juz na to reagowac.Podobnie jak na durnoty Orzechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:42 Mentalność Orzechowskiego dobitnie potwierdza prawdziwość teorii ewolucji Darwina. Jest on brakującym ogniwem w ewolucji człowieka od małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Palikot obraża polskiego Dalaj Lamę ... 20.03.08, 16:44 O.Rydzyk jest narodowym bohaterem i takim pozostanie. Polska będzie wchłonięta przez te globalne siły , które z Polaków zrobią parobków, pozbawią własnosci która jest synonimem wolnosci. Polaków będą wykorzystywać jako najemników w obcych formacjach do bronienia obcych interesów, tych co Polskę rozgrabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Palikot obraża polskiego Dalaj Lamę ... 20.03.08, 16:48 jan3211 napisał: > O.Rydzyk jest narodowym bohaterem i takim pozostanie. Polska będzie > wchłonięta przez te globalne siły , które z Polaków zrobią parobków, > pozbawią własnosci która jest synonimem wolnosci. Polaków będą > wykorzystywać jako najemników w obcych formacjach do bronienia > obcych interesów, tych co Polskę rozgrabiają. Jeżeli do tego dojdzie to tylko dla tego że zbyt długo tolerowaliśmy w kraju katolicką sektę dla śmiechu nazwaną kościołem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Jak sie ciesze ze ojciec Rydzyk znowu jest 20.03.08, 16:52 atakowany oczerniany, juz to przezywalismy w przeszlosci,wtedy zamykano ksiezy biskupow , prymasa nawet,co to jest w porownaniu zobecna slowna kampania, to drobnostka, od tego sie nic nie zawali.Panowie prosimy o wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_hugh Re: Jak sie ciesze ze ojciec Rydzyk znowu jest 20.03.08, 17:00 marcin1122331 napisał: > atakowany oczerniany, juz to przezywalismy w przeszlosci,wtedy zamykano ksiezy > biskupow , prymasa nawet,co to jest w porownaniu zobecna slowna kampania, to > drobnostka, od tego sie nic nie zawali.Panowie prosimy o wiecej. Wiesz czasy męczenników już przemineły ,więc nie ciesz się zbyt bardzo zresztą kto oczernia rydza przecież nie ma takiego świństwa którego on by się nie dopuścił !! Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Re: Palikot obraża polskiego Dalaj Lamę ... 20.03.08, 16:53 Poalikot jest wasalem i kolaborantem tych sił które podstępnie zabiora Polsce resztki suwerennosci. Dalaj Lama także broni Tybet przed siłami które podstępnie zabierają Tybetowi resztki suwerennosci. Brońmy bohaterów którzy chcą nas obronić przed globalizmem , który jest inną forma komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Palikot obraża polskiego Dalaj Lamę ... 20.03.08, 16:54 Janie, ktory potrafi zliczyc do trzech.Robisz za piss-lame.Nic nie rozumiesz,przezuwasz piss-trawe i plujesz,plujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
tomala76 oznacza to Orzechowski wyznaje Satana 20.03.08, 16:53 i w takim razie Palikot obraził jego Boga porównując go do księdza Rydzyka.. No bo chyba nie nie wyznaje T. Rydzyka... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 Re: oznacza to Orzechowski wyznaje Szatana 20.03.08, 17:13 Rydzyk,Nowak,Kobylański,Bender,Bubel,Orzechowski,M.Giertych, gdy trzeba było bronili komunizmu i donosili na patriotów do UB ! Co rydzyk robił w stanie wojennym? Odpowiedz Link Zgłoś
ryszgro Re: oznacza to Orzechowski wyznaje Szatana 20.03.08, 18:03 marcin,jesteś głupią zmanipulowaną i dodatkowo niekulturalną ofiarą medialnego teroryzmu panoszącego się obecnie w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: oznacza to Orzechowski wyznaje Szatana 20.03.08, 18:46 A Tobą kto manipuluje? Odpowiedz Link Zgłoś
julkra Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:53 rada dla orecha-przejdż nainną wiare.JUNKIER-ty wypowiadasz się jak BINLADEN.str*ach ztobą polemizować.A mże by tak do TWOREK! Odpowiedz Link Zgłoś
niewieszkto Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:54 Pan Palikot miał RACJE Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:54 Jeżeli ten hipokryta jest "powszechnie szanowany", to ja jestem królową brytyjską. Pan sobie żarty stroisz, panie łaskawy Orzechowski! Odpowiedz Link Zgłoś
critto no właśnie, jaki "powszechnie szanowany"?? 20.03.08, 17:02 Rydzyk jest zdecydowanie postacią KONTROWERSYJNĄ. NIektórzy go uwielbiają, wręcz jak swojego guru, inni - ostro zwalczają. Same wypowiedzi o. Rydzyka pod adresem Prezydenta RP i jego żony zdecydowanie zaprzeczają temu, by mógł zasługiwać na takie miano "Powszechnie szanowany" to był (i nadal jest - na szczęście) papież Jan Paweł II, którego szanowali wszyscy niezależnie od poglądów i wyznania lub bezwyznaniowości, oprócz chamideł pokroju Jerzego Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 16:55 kościół katolicki tym różni się od polskiego "kościoła katolickiego (?)", że polski "kościół katolicki (?)" odszedł w siną dal, w siną dal ze swym kochasiem, który odszedł w siną dal Odpowiedz Link Zgłoś
jadeit.2 A PiS obraza moje uczucia !!! 20.03.08, 16:55 PiS to wstecznictwo i ciemnota na równi z śp. LPR i nie życżę sobie, by wciskali mi SWÓJ ograniczony światopogląd i dyskredytowali mnie za to, ze mam inne poglądy niż oni Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 W kazdym kosciele powiesic portret Michnika 20.03.08, 16:58 i koscioly beda puste. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek.22 Najbardziej obraża moje uczucia religijne Rydzyk 20.03.08, 16:59 Moje uczucia religijne są mieustannie obrażane przez osobę ojca dyktatora T.Rydzyka. Rdzyk to wiedźma, belzebub i cała reszta diabelskiego nasienia w jednej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Dziekujemy GW za darmowa reklame RM prosimy o 20.03.08, 17:05 wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 Rydzyk, to pospolity złodziej,łajdak i kapuś UB ! 20.03.08, 17:10 Co rydzyk robił w stanie wojennym? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier_ciul Re: PO ma posla Paliglupa z Lublina 20.03.08, 17:11 Ciebie chyba też belzebub Torunia opętał. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1121331 Rydzyk odprawi czarną msze,poprosi Szatana o pomoc 20.03.08, 17:15 może trysnie ropa! Odpowiedz Link Zgłoś
styloplume Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 17:15 tylko ojcu dyrektorowi wolno bezkarnie lżyć i obrażać Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Do dziela GW , ruszamy na Torun, zniszczymy RM 20.03.08, 17:20 rozwalimy wszystko,a ojca Rydzyka wyslemy na Magadaskar, Kto jest Za? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Rydzyka na Madagaskar ? Aby bogu ducha winne 20.03.08, 17:29 lemury deprawował? Never ! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do dziela GW , ruszamy na Torun, zniszczymy R 20.03.08, 17:52 marcin1122331 napisał: > rozwalimy wszystko,a ojca Rydzyka wyslemy na Magadaskar, Kto jest Za? Za jest ponad 30 mln. Polakow, ale to nie znaczy, ze z tego powodu muszisz z siebie glupka robic...:-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Orzechowski: Palikot obraża moje uczucia religijn 20.03.08, 17:17 Jasne że obraził. Porównać Świętego Tadeusza od Euro, patrona wszelkiej hipokryzji do Belzebuba? Świętokradztwo! Na stos! Odpowiedz Link Zgłoś