ryszardfilip Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 10:01 Baju,baju bedziesz w raju....razem z ta torunska kreatura. Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 10:20 Tylko winny się tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dkrytyk55 Kaczyńscy porozumieli się z Benderem i liczą na TK 03.04.08, 10:26 I znowu nabrali Tuska,PO i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Jarek...kłamiesz w żywe oczy ...mohery to "kupią" 03.04.08, 10:29 i tylko oni..... www.polityka.pl/_gAllery/52/08/52081.jpg ale my nie...... podpisali: LUMPENINTELIGENT, "CIEMNY LUD", WYKSZTAŁCIUCH, BURA SUKA, KAMASZ, ŁŻE ELITA, DZIAD,który SPIEPRZA MAŁPA W CZERWONYM, "ZOMOWIEC" z SOLIDARNOŚCI..... INTER-LIBERAŁOWIE ( tego określenia PiSuarowe BYDŁO nie znało bo nie wiedzieli ,że istnieje coś takiego jak INTERNET......") Odpowiedz Link Zgłoś
wajdzik_presentation1 Re: Jarek do nogi !! łociec Belzebub wzywa.... 03.04.08, 10:49 jedno gwizdnięcie Rydzyka,a tow.Jarosław z wywalonym jezorem biegnie aż sie kurzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Nie wierze ani jednemu slowu tego pana 03.04.08, 10:47 U Kaczynskich jedno klamstwo pogania drugie i oczywiscie od razu jest krzyk, ze klamia inni (najpewniej PO). Trzeba byc slepcem zeby tego nie widziec. Sadze, ze Polakom juz dawno spadly luski z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
delargo Re: Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 11:00 Malo Szanowny Panie Kaczynski, dlaczego ma pan nas wyborcow za idiotow???? Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 11:21 PiS jest podporządkowane ojdyrowi a Jarek rozkazuje Lechowi Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator www.cwiczzmaluszkiem.pl/gallery_view.php?type=photo&page=234&id=2867&from=gallery Odpowiedz Link Zgłoś
kiraout nie wierzę...... 03.04.08, 11:56 No po prostu nie wierzę, że to czytam! Jarek mówi tak otwarcie o Prezydencie Polski: co, skończyli negocjacje, a on jeszcze do mnie nie dzwoni? - i dawaj, dzwoni do niego (pewnie opieprzyć!) ...no, a reszta wypowiedzi...., żenada....... On się już pogubił. Dokumentnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: nie wierzę..- choc raz byl szczery 03.04.08, 13:32 kiraout napisała: > No po prostu nie wierzę, że to czytam! Jarek mówi tak otwarcie o > Prezydencie Polski: co, skończyli negocjacje, a on jeszcze do mnie > nie dzwoni? Nie rozumiem twojego wzburzenia, tw. Jaroslaw sie po prostu wkaczyl, ze mu adiutant zwany prezydętem jeszcze meldunku nie zlozyl, do czego jest zobowiazany kaczorodzka "konstytucja". Nie udawaj, ze ten styl kaczorodzwa braci K. nie jest ci znany. Tow. Jaroslaw zwykl teraz anonsowac swoje "zarty" - to po wpadce z dowcipem o swoim odejsciu po przegwizdanych wyborach - by pis- plebstwo wiedzialo, kiedy parskanac pis-im rechotem. Odpowiedz Link Zgłoś
w28 kwa kwa kwa kwa... 03.04.08, 11:21 kwa kwa kwa kwa kwa kwa......... ................................ Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: kwa kwa kwa kwa... 03.04.08, 11:26 w28 napisał: > kwa kwa kwa kwa kwa kwa......... > ................................ ___________________________________________ www.polityka.pl/_gAllery/75/73/75730/Mleczko.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 kaczke potworem nazwac - toz to straszne jest 03.04.08, 11:52 kaczka zawsze byla dziwaczka, bylo brzydkie kaczatko i kacze jaja byly. Ale kaczka potwor. raczej belzebub - to bardziej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ala4910 Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 11:54 Tusk nie jest z mojej bajki. Ale nazwanie Jarka potworem to bardzo eleganckie i kulturalne określenie. Nazwałabym go raczej małym,złośliwym,nieprzewidywwalnym gnomem lub trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
ashruc boje sie odbierac tel. bo moze to potwor dzwonic. 03.04.08, 12:05 hahahahahaahahaahahah Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Halucynacje Jarka 03.04.08, 12:07 Czy ktoś normalny uwierzy, że Tusk w obecności Lecha Kaczńskiego mógł coś takiego powiedzieć? Jest prawdopodobne, że sobie tak pomyślał, ale wątpię aby Gajowy miał nadprzyrodzone zdolności odgadywania cudzych myśli. Raczej myślę, że jest to objaw gnębiącej go od dłuższego czasu paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 12:08 Zamknijcie to forum, bo forumowicze nie chcą siedzieć za pochwały dla Pana Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 12:19 maureen2 napisała: > panie Jarku,pan da już spokój,te stare gry salonowe są już śmieszne, > burza w kałuży na ulicy.Nikt poważny nie będzie tego komentował > merytorycznie,chyba,że dziennikarze,bo inaczej bez pracy zostaną. Ale jaja? takie coś było premierem?Jareczku tobie biedaku tylko dać grabki łopatke+ piaskownica.Ty mały gudłaju do niczego sie nienadajesz. Skamlec to ty potrafisz.Obrzydzenie bierze jak ciebie sie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus W Senacie zbadali gacie i skórę 03.04.08, 12:21 W Senacie zbadali gacie i skórę czy mu Redyk wygryzł dziurę? Na traktacie wiszą gacie. Hej wysoko Redyk skacie. Podrze gacie, podżegacie! Od Redyka SMeS pomyka. Nu Sabaku do ataku. Nu lobbować, poposłować. Za co ja mam finansować? Jestem wasza oligarcha. Prezydenta mam za parcha. Mam was tam pięćdziesiąt sześć. Moją wiarę macie nieść. Nu słuszat’ mojej komendy. Bo ja nie dam wam urzędy. Nie dam kasy na wybory. Wrogów zrobię z was w nieszpory. Ma Obskurski na wstrzymanie. Wszystko przez to obrzezanie. A w zasadzie zeszła skórka. Jak to bywa u PiSiurka. Nawet Jarus ściągnął skórę. Z love gey przywdział koszulę. Ma tu Redyk swoich gejów. Swych ojczulków, kaznodziejów. Chce odebrać wiernych składki. Ale te Unijne zadki. W spółkę jego nie pasują. Zamiast dać, wykorzystują! Smaruj tyłek wazeliną, jesteś Redyka padliną! Odpowiedz Link Zgłoś
delargo Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 12:44 Kaczynski sie skarzy: "Tusk nazwal mnie potworem" Odpowiedz wyborcy: ojej, biedaczek, poplakal sie? a co mamusia na to? bedzie zla? pojdzie do dyrektora i zrobi porzadek na podworku, by nikt nie obrazal jareczka... K.. mac w jakim kraju my zyjemy, ze mamy tak p.. politykow???? Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Mamo, Tusk się przezywa! 03.04.08, 12:55 Czy Polskie Radio musi za nasze pieniądze (abonamentowe) udostepniać antenę temu kretynowi w krótkich majteczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 12:57 Chodzi o określenie 'potwór'? Odpowiedz Link Zgłoś
xagog J.Kaczyński: Tusk nazwał mnie potworem 03.04.08, 13:02 "Tusk nazwał mnie potworem" A mnie kolega w pszedszkolu powiedział,sze jestem gupi Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Potwór dzwoni.!! 03.04.08, 13:03 Jaki człowiek przy zdrowych zmysłach może sobie wyobrazić taką scenę:siedzi sobie premier u prezydenta,a tu dzwoni prezes.Prezydent odbiera,a gość,nie bacząc na to,że to brat gospodarza,mówi:"potwór dzwoni". Co ten konus jeszcze wymyśli?Chyba mu już całkiem padło na czape. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Re: Jarosław Kaczyński: PO przejęło język PiS 03.04.08, 13:04 Jaki potwór? to tylko śmieszny mały kartofel. Odpowiedz Link Zgłoś