isa.stern 03.04.08, 14:21 no nie! mój ulubiony Potwór Ciasteczkowy miałby być podobny do JarKa... polityka potrafi wszystko obrzydzić, nawet Ulicę Sezamkową..:( :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny5 Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczkowy" 03.04.08, 14:22 Brawo panie premierze Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 14:30 serwisy.gazeta.pl/film/1,56460,2159887.html Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 14:32 przecież wiadomo, że Jarek tylko bigos i schabowe może jeść...;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 14:42 przystawki już skonsumował, ciekawe, kiedy przestanie mu się po nich odbijać..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 14:47 .... jemu już odbija, po co mu przystawki ....:-) Pampuch, pyza czy placek kartoflany ? www.kuchniapolska.foody.pl/uimages/KULINARIA/PRZEPISY/PyzyZiemniaczane.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 14:50 a co to jest pampuch..?! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 14:53 Takie ciepłe kluchy na parze :-))) www.rudix.pl/pampuchy_tresc.html Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 14:57 to ja biorę pampuchy z jagodami, a Ty...?!...;) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 15:03 Zaraaaz, ..... szukam czy mają z grilla ...... www.dziennik.pl/polityka/article143275/PiS_Platforma_nas_ugrilluje.html Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 15:07 z grilla" ale tylko na "obiat" za J. Kaczyńskim..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 15:22 A do obiatku vinco .... :-))) A tutaj zgubne skutki picia vinca i wódki : www.sphyzne.itl.pl/km/km12/renifer.jpg plus : upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fe/Denaturat.jpg/180px-Denaturat.jpg równa się = img.nokaut.pl/p/6d/e8/6de8280c003209e64602452718b5b15c500x500.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
noszfak Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 16:05 Już jakiś czas temu ktoś zauważył ten fakt: maniex88.wrzuta.pl/img/file/mlktce9FBw/widzisz_roznice :) Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Prosze nie obrażać Ciasteczkowego Potwora 03.04.08, 17:37 ...bo to bardzo wporzo gość, wiadomo że trzeba uwazac przy nim z krakersami, delicjami czy wafelkami ale poza tym ma złote serce. Nie to co ten knur z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
oblatywacz_budyniu a..ale o co wo..wogle chodzi z tym 03.04.08, 16:12 straszeniem dzieci jakimś Starym Piernikiem .... Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 15:05 isa.stern napisała: > to ja biorę pampuchy z jagodami, a Ty...?!...;) > Lepiej nie,bo będziesz miała nos jak Karski :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 15:08 ale ja jestem abstynentką, a karski najwidoczniej nadużywa... może z Lechem razem piją...;)) PS lepiej przyznaj się, co Ty miałeś po babce z rurką..;)))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 16:58 isa.stern napisała: > ale ja jestem abstynentką, a karski najwidoczniej nadużywa... może z Lechem > razem piją...;)) > PS lepiej przyznaj się, co Ty miałeś po babce z rurką..;)))) > :P > A ja głupi myślałem że karski ma ten nochal taki fioletowy od wtykania go w nieswoje jagody:) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 17:26 :)))) vinci, oślepłeś prawie od tej babki, Karski ma nos w kolorze amarantu a nie ametystu...;)) :p Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 14:58 Nie dość ze klucha ,to leniwa. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: " Ciastek" ! he - he ..... 03.04.08, 14:59 Właśnie chciałem to dopisać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Potwory i spółka 03.04.08, 14:34 Apropos potworów. Jak ktoś ma ochotę powspominać IV RP to zapraszam na mój cykl satyryczny: Potwory i spółka To były czasy ;-P fraglesi.wordpress.com/category/potwory-i-spolka/ Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: " Zakalec" .. ?.!! ...chłe .. chłe 03.04.08, 14:40 Bajadera ,zwana smieciarą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: " Zakalec" .. ?.!! ...chłe .. chłe 03.04.08, 14:50 Może JK po tym tak baja ? Odpowiedz Link Zgłoś
polskiznawca Re: Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczk 03.04.08, 15:36 He, he.. Teraz idź Jareczku i poskarż się swojej mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczkowy" 03.04.08, 14:23 Ktoś Jareczka okaleczył w dzieciństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
2_x_duck A Tusk to Big Mazzy z wytrzeszczem :))) 03.04.08, 14:27 Ewentualnie latający Gonzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: A Tusk to Big Mazzy z wytrzeszczem :))) 03.04.08, 19:55 2_x_duck napisał: > Ewentualnie latający Gonzo :))) Wygląda na to że podwójny kaczor zmienia sie w podwójnego zająca w buraczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: ele o so chozi? 03.04.08, 15:40 Chosi o to, że Nessie padła na zawał serca jak Macierewicz & companieros nawiedzili jezioro. Odpowiedz Link Zgłoś
signal sszambo perfumerią nigdy nie będzie 03.04.08, 14:29 nawet ciasteczka nic nie zmienią Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: sszambo perfumerią nigdy nie będzie 03.04.08, 14:38 Ciastko chyba nie drożdżowe ,bo niewyrośnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: sszambo perfumerią nigdy nie będzie 03.04.08, 14:41 A może Jarek to "babka"? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: sszambo perfumerią nigdy nie będzie 03.04.08, 14:44 :))) a może rurka... z kremem...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: sszambo perfumerią nigdy nie będzie 03.04.08, 14:45 Hehehehe, babka z rurką :D Odpowiedz Link Zgłoś
ryskoc JK słyszy głosy ? 03.04.08, 14:48 No to już coraz gorzej zaczyna wyglądać !! Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Słyszy .... 03.04.08, 14:50 Mówią mu, że traktat to zasługa PiSu, a Sobecka wygra wybory Miss Universum :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryskoc Re: Słyszy .... 03.04.08, 15:16 taak -= a on do emerytury będzie premierem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Słyszy .... 03.04.08, 15:46 .... i stworzy " szeroką partię centroprawicową" :-))) Tak - tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczkowy" 03.04.08, 14:50 to zwyczajny Paskud , aa nie potwór. www.se.com.pl/_gAllery/11/20/53/112053.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczk 03.04.08, 14:54 Kto się kartoflem urodził,ciastkiem nie umrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne z jego porannej wypowiedzi 03.04.08, 15:30 nie wylania sie jakas glebia (autora wypowiedzi), tylko glab (autor) Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczk 03.04.08, 15:44 > Kto się kartoflem urodził,ciastkiem nie umrze :) Ale może choć plackiem ziemniaczanym? Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczk 03.04.08, 17:05 anvill napisał: > > Kto się kartoflem urodził,ciastkiem nie umrze :) > > Ale może choć plackiem ziemniaczanym? -- Moze i plackiem,ale czy ziemniaczanym? Odpowiedz Link Zgłoś
marekfocus Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczkowy" 03.04.08, 15:51 panie premierze tusk nie rob pan z siebie glupka i blazna a jak juz blaznowac to do cyrku a nie do rzadu takie glupie dowcipy nie przsluguja glowie drugiej glowie panstwa osmieszasz kaczynskiego ale to ty sie sam osmieszasz Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczk 03.04.08, 17:02 marekfocus napisał: > panie premierze tusk nie rob pan z siebie glupka i blazna a jak juz > blaznowac to do cyrku a nie do rzadu takie glupie dowcipy nie > przsluguja glowie drugiej glowie panstwa osmieszasz kaczynskiego ale > to ty sie sam osmieszasz ---- Irasiad coś dzisiaj zdenerwowany hłehłe Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczkowy" 03.04.08, 16:29 ciasteczkowy ? może pan premier (obecny) się zakochał ? (i myli go z panem prezydentem) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Durny Jarek znowu "coś" usłyszał... 03.04.08, 17:01 i uświadomił sobie to dopiero dzis ! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczkowy" 03.04.08, 18:31 dobrze, że nie powiedział ty brutalu paskudny Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczkowy" 03.04.08, 19:09 Przecież Donald w obecności Lecha miał powiedzieć"Dzwoni potwór", stąd wniosek, że Lech uważa podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lestek35 Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczkowy" 03.04.08, 20:57 E tam a ja zawszę wolałem "Akademię Pana Kleksa" i przystawki. A ciasteczkowe potwory to śmieci z zachodnich bajek, które się nie umywają do polskich produkcji.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Swietny tekst Premiera ;-) 03.04.08, 20:59 wykpić pajaca - to najlepsza broń na nadetego Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
vermetto Tusk: prezes PiS - najwyżej "potwór ciasteczkowy" 03.04.08, 21:17 A mnie się najbardziej podoba fragment: "- Byłem zdziwiony, że brat do mnie nie dzwoni..." Ładnie pokazuje ciągłą potrzebę raportowania wszystkiego między braćmi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a czytales jego poranny wywiad?? 04.04.08, 00:40 vermetto napisała: > A mnie się najbardziej podoba fragment: "- Byłem zdziwiony, że brat > do mnie nie dzwoni..." Ładnie pokazuje ciągłą potrzebę raportowania > wszystkiego między braćmi ;-) ----------------------------------- "My nigdy nie ukrywaliśmy, że partia jest wielonurtowa, że jest także nurt eurosceptyczny, nurt, który istnieje wśród brytyjskich konserwatystów, w jakiejś mierze także w CSU bawarskim, w nieco mniejszej mierze, ale też w CDU niemieckim i w innych partiach prawicowych. To nic nowego się nie stało, to nadzieje naszych przeciwników, którzy dostrzegają już rysy na gmachu władzy obecnej, no i obawiają się, że kiedy te rysy będą większe niż obecnie (na to pewne przyjdzie trochę poczekać), to my będziemy profitentami tego procesu, który w ten sposób zostanie uruchomiony, stąd te próby, żeby prawicę rozbić, żeby prawica nie mogła odnieść zwycięstwa w przyszłych wyborach, bo wszyscy, którzy się angażują w tego rodzaju przedsięwzięcia, w gruncie rzeczy zmierzają w tym kierunku niezależnie od tego, co mówią, a nawet niezależnie od tego, co myślą. Każdy, kto dzisiaj chce rozbić polską prawicę, rozbić Prawo i Sprawiedliwość, w gruncie rzeczy dąży do uwiecznienia tej władzy, która jest obecnie". °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Kaczyński przyrównuje swoją populistyczną, etatystyczną, socjalistyczną, post elpeerowską, z domieszką Samoobrony, partię do prawdziwych partii chadeckich! To jest właśnie kliniczny przykład tego, jak ten człowiek jest zagubiony we własnych poglądach, głuchy na to, co poza niem, nie znający doktryn politycznych! F.J. Strauss i K. Adenauer się skrecaja ze śmiechu w grobach. No i oczywiście – Kaczyński zabiera PO prawo do tego, aby była ona prawicą. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tusek fan ,,Ulicy Sezamkowej''? 03.04.08, 22:11 To zdziecinnienie czy pokazanie co Pan Premier lubi najbardziej? Wiekowo Tusek podpada pod ,,Czterech pancernych'' albo ,,Misia uszatka''-:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meleshka Con_Donek jeśli powiedział to raczej.. p_o_t_w_ó_Ł 04.04.08, 01:27 skoro wiadomo,że ten mówi o sobie chaeakterysztycznie mniej więcej tak: "pŁemieŁ magisteŁ histoŁii". Odpowiedz Link Zgłoś