vomitorium1 Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 17:35 a to dopiero tam byli (są ?) też ludzie myślący (wszystko co żyje rozmnaża się przez podział) Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Co mądrzejsi wieją od Kaczorów 03.04.08, 17:38 Niech wieją jak najszybciej. Dość bałaganu przez tych idiotów z pisu! Odpowiedz Link Zgłoś
ewarest Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 17:38 I bardzo dobrze bo co dzieciak rocznik 1979 może wiedzieć o polityce tamtego czasu oraz o co walczyliśmy:pl.wikipedia.org/wiki/Lucjan_Karasiewicz Wiesz Lucjan musisz jeszcze bardzo dużo sie nauczyć, studia to nie wszystko, liczy się doświadczenie, a tego jak widać ci brak, dlatego nie możesz żyć w tak młodym wieku bez znajomości i doświadczenia historii najnowszej za nasze podatki, bo my zadamy kompetencji, których tobie drogie dziecko BRAK!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 17:47 wskaż tam kogoś kompetentnego..;) Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 17:58 Ile Was?...raz.A giewu wieszczyła rozłam..ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 18:07 starduster napisał: > Ile Was?...raz.A giewu wieszczyła rozłam..ha ha ha ha ha Zapomniałeś o tych kilku, którzy wystąpili wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 18:23 Niczego nie zapomniałem,tych kilku to prehistoria a wrózby giewu z zeszłego tygonia ...jeden się rozłamał.....ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 18:29 starduster napisał: > giewu z zeszłego tygonia ...jeden się rozłamał.....ot co. ---- No popatrz rozlamal sie.Tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 18:01 isa.stern napisała: > wskaż tam kogoś kompetentnego..;) ...w wieku dowolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 18:05 ale żeby był z pISu..;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 17:48 To, ze wystapil to jest jego osobista aprawa. Natomiast nikt o zdrowych zmyslach nie udziela wywiadu antypolskiej GW. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 17:50 Weterynarzu piss off Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 17:55 to czemu p. prezydent nie ustąpi, wszak jest prezydentem tylko PiSu a nie wszystkich Polaków..?! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:00 Jakiego PiSu? Wszak jest tylko prezydentem klanu Kaczyńskich... :))) PS. Równie bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:08 a gdzie Ty widzisz PS...?!...8) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:12 PS=P.S.=postscriptum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:14 to oczywiste, pytam ponownie, gdzie Ty widziałeś PS w moim poście..?! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:16 A widziałem? Nic o tym nie wiem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:21 oki, to o co Ci chodziło, bo już calkiem się pogubiłam..;) gamon0 napisał: Jakiego PiSu? Wszak jest tylko prezydentem klanu Kaczyńskich... :))) PS. Równie bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:25 Napisałaś "to czemu p. prezydent nie ustąpi, wszak jest prezydentem tylko PiSu a nie wszystkich Polaków..?!" Ja odpowiedziałem, że nie PiSu, lecz tylko klanu Kaczyńskich. I dodałem "PS", że to równie bezsensowne stwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:28 oh, gosh, to wyrażaj sie na drugi raz b. precyzyjnie, a nie jak Kaczyńscy w sprawie TL...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:00 isa.stern napisała: > to czemu p. prezydent nie ustąpi, wszak jest prezydentem tylko PiSu a nie > wszystkich Polaków..?! Wybierali go wyborcy a nie PiS....nie fanzol ciotka Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:07 a jak się nazywa dziadek ciotki..;)))) :P żartowałam, tylko nie odpisuj, pewnie honor nie pozwoli Ci odpisać czegokolwiek, co by nie łamało n/etykiety...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:15 Mylisz /nie po raz pierwszy zresztą/dla mnie jesteś ciotką "rewolucji" ale pewnie nie wiesz co to znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:19 sorki, ale nie przypominam sobie Twojego nicka...:) PS nie wiem...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:37 A co ma wspólnego mój nick z bredniami które wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:42 nic, robię to na własne konto... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:52 Ja też,a nawet gdyby byłby to powód do dumy.A koń jaki jest każdy widzi i nie musisz mi przekładać z polskiego na nasze.. Coś ostatnio zamilkłaś jako numerowana Danusia tak apropos... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:58 widzę, że masz nieodpartą ochotę udowodnienia czegoś, co sobie ubzdurałeś; jak chcesz, to się tak baw - ale sam, to jest mój ostatni post do Ciebie, z racji liczby postów, których jesteś autorem, chyba trzeba uznać, że jesteś trollem, a Twoje insynuacje są objawem projekcji pozdro i bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 19:09 Nie wiesz "ciotko rewolucji"kto siedzi po drugiej stronie komputera,jaką ma wiedzę i możliwości...a na tych Twoich kłamliwych postach zależy mi tak samo jak na zeszłorocznym śniegu...dyskusja z kłamcą jest bezcelowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 20:02 starduster napisał: > Nie wiesz "ciotko rewolucji"kto siedzi po drugiej stronie > komputera,jaką ma wiedzę i możliwości... Przecież łatwo się domyślić, że siedzi "moherowa ciota".. Twoje możliwości też można bez trudu ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: isa.stern 03.04.08, 18:20 isa.stern napisała: > a jak się nazywa dziadek ciotki..;)))) > :P > żartowałam, tylko nie odpisuj, pewnie honor nie pozwoli Ci odpisać czegokolwiek > , > co by nie łamało n/etykiety...;)) Jak franzolisz to przyznaj sie bez bicia i nie rob sciemy! Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck amana! to ty???? 03.04.08, 22:03 starduster napisał: > Wybierali go wyborcy a nie PiS....nie fanzol ciotka Gdzie ty się stary pierniku podziewałeś? Z tym starymdusterem nie mogłem cię nie poznać, w końcu musiałeś pokazać, prawdziwe ja starego zboczeńca cierpiącego na hemoroidy. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Osobista sprawa - jeśli tylko odda mandat PiS 03.04.08, 18:41 Mandat poselski nie jest wlasnoscia PiS, a czasy gdy partia byla wlascicielem mandatow odeszly w 1989 roku, czego komunisci nie moga zaakceptowac...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Lucjan zarozumialcze, a referendum to co ? 03.04.08, 17:54 Takie zadufane chopaczki , jako wasale oligarchów UE ? A naród jako suweren to ma prosić o łaskę w sprawie własnej przyszłości. A może Lucek odbierze to 85 % banków, co są już pod obca kontrolą. Pożałowania godni ci wasalni wobec UE posłowie... Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Lucjan zarozumialcze, a referendum to co ? 03.04.08, 18:09 Tak jest. Jeden bank, jeden kredyt, jeden procent. Najpewniej trzydziesty, albo i czterdziesty. Idź, poducz się ekonomii. Najlepiej u o. Rydzyka, który co, jak co, ale na czerpaniu z kapitalizmu zna się jak nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: Lucjan zarozumialcze, a referendum to co ? 03.04.08, 18:27 danusiu studiowałaś w moskwie ? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-polit1 Lucjan Karasiewicz poszedł po rozum do głowy! 03.04.08, 18:19 Brawo Panie Lucjanie Karasiewicz. Mając ukończone dwa fakultety nie musi Pan wysłuchiwać shizofrenicznych wypowiedzi swojego byłego pryncypała o pomocniku Tusku, czy o województwie Polski w U.E. Ten goebelsowski język kłamstw Jarosława Kaczyńskiego przekroczył już Himalaje! Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Lucjan Karasiewicz poszedł po rozum do głowy! 03.04.08, 18:32 P.....icie hi-policie.... Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck staryduster, pan prezydent do ciebie! 03.04.08, 21:58 Spiep dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Wyborcy głosowali na partię a nie na niego 03.04.08, 18:29 Żałosny gość, jeśli mu nie odpowiada "ewolucja PiS-u" powinien złożyć mandat i szykować się do nowych wyborów z innym ugrupowaniem. W Polsce wybory są jak na razie proporcjonalne a nie większościowe, tak więc wyborcy głosują, niestety, na listy partyjne i bez szyldu partyjnego żaden Karasiewicz nie zaistniałby w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wyborcy głosowali na partię a nie na niego 03.04.08, 18:44 talking_head napisał: > Żałosny gość, jeśli mu nie odpowiada "ewolucja PiS-u" > powinien złożyć mandat i szykować się do nowych wyborów > z innym ugrupowaniem. W Polsce wybory są jak na razie > proporcjonalne a nie większościowe, tak więc wyborcy głosują, > niestety, na listy partyjne i bez szyldu partyjnego żaden > Karasiewicz nie zaistniałby w polityce. Wyborcy glosuja na partie jak i na poszczegolne osoby, widac, ze nigdy nie brales w nich udzialu...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 18:37 Coraz więcej członków PiS-u zaczyna myśleć i dobrze. Szkoda tylko, że wielu z nich poszlo na lep o.Rydzyka. Ale widać, że nie podoba się w PiS-e nie tylko radiomaryjniakom, ale i innym. A więc pomału, pomału i PiS skończy jak AWS. Jednych zagospodaruje o. Rydzyk, inni może założą jakąś inną partię, a inni lub przejdą do partii już istniejących, albo będą niestowarzyszonymi. Nie powinien Karasiewicz oddawać mandatu. Nie dał mu go PiS, lecz wyborcy. Gratulacje za dobrą decyzję! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 Tow.J.Kaczyński"Kaczorenko" został olany.... 03.04.08, 19:04 Rydzyk go stłamsi ! Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Tow.J.Kaczyński"Kaczorenko" został olany.... 03.04.08, 19:14 Znowu się skasztaniłeś kraliku.... Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: strduster..byłeś kiblówką pod celą? 03.04.08, 19:23 A co ci do tego fekalna cioto? Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta starduster..w której norze sie schowałes? 03.04.08, 19:34 cw..iku-dupnioku? Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: starduster..w której norze sie schowałes? 03.04.08, 19:43 manasonta napisała: > cw..iku-dupnioku? Właśnie siusiam na ciebie z góry....nadstaw dziób... Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Re: strduster..byłeś kiblówką pod celą? 03.04.08, 21:56 starduster napisał: > A co ci do tego fekalna cioto? Stary kryptogeju, szukasz sobie chłopaszka, co pisdku obrzydliwy. To jest staryduster vel zboczeniec, należy czym prędzej odizolować od niego kobiety, dzieci i małe stworzonka! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 starduster..śmierdzący odbyt Nowaka ! 03.04.08, 19:05 smakosz zawartości szamba... Odpowiedz Link Zgłoś
polakmaly60 Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 19:13 Jarek jak Andrzej stosuje praktyki rodem z PRL , jakieś lojalki,weksle !!!Karasiewicz dostał głosy na swoją osobę a nie na partię ,a Jaruś niech straszy swego kota!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta starduster.. 03.04.08, 19:13 bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg rotfl.jpg (Obrazek JPEG, 469x408 pikseli) klęknij! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 19:22 Wygląda na to że część posłów zacznie odchodzić z tego powodu że PiS jest zbyt prawicowy, część z powodu że zbyt mało prawicowy i na koniec w PiS-ie pozostaną: Kaczyński w dwóch osobach, Gosiewski i Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Zapomniałeś o narzeczonej :) 03.04.08, 20:10 guru133 napisał: > Wygląda na to że część posłów zacznie odchodzić z tego powodu że PiS jest zbyt > prawicowy, część z powodu że zbyt mało prawicowy i na koniec w PiS-ie pozostaną > : > Kaczyński w dwóch osobach, Gosiewski i Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kiedy czytam histeryczne teksty zwolenników PiS-u 03.04.08, 19:31 na temat zdrady posła, przypominają mi się sceny "przekonywania" Renaty Beger do przystąpienie do PiS-u. Nie ma nic bardziej obrzydliwego niż katolicka hipokryzja.:( Odpowiedz Link Zgłoś
starduster Re: Kiedy czytam histeryczne teksty zwolenników P 03.04.08, 19:48 guru133 napisał: > na temat zdrady posła, przypominają mi się sceny "przekonywania" Renaty Beger d > o > przystąpienie do PiS-u. Nie ma nic bardziej obrzydliwego niż katolicka hipokryz > ja.:( S-nie w banię..dużo masz do powiedzenia Porfirionie..... Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta starduster..byłeś molestowany jako dziecko? 03.04.08, 19:51 który łobuz zrobił ci z dupska kloake? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Kiedy czytam histeryczne teksty zwolenników P 03.04.08, 20:01 starduster napisał: >> S-nie w banię..dużo masz do powiedzenia Porfirionie..... > O kurcze, poeta.... I to górna półka moherowych kłębków... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 19:46 Data i miejsce urodzenia: 10-07-1979, Tarnowskie Góry Stan cywilny: żonaty Wykształcenie: wyższe Zawód: politolog ------------------------------------ Wysokiej klasy fachowiec, hi,hi Ciekawe jaka szkoła wydała to arcydzieło, że je Jaruś tak namiętnie promował. Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster J.Kaczyński, to inwalida umysłowy... 03.04.08, 19:53 ma pustkę w głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: O to są własnie te nieocenione możliwości... 03.04.08, 20:04 Fantastico!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Byłeś gamoniem, jesteś i będziesz 03.04.08, 20:05 a prof. z ciebie taki, jak z koziej dupy trąba! Odpowiedz Link Zgłoś
staroduster gamon0..forumowy idiota po "rekolekcjach" Rydzyka 03.04.08, 20:17 pusciłem pawia.. Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck te gamon, musisz uiścić tantiemy! 03.04.08, 21:53 Na rzecz Rydzyka, który jasno określił, gdzie znajduje się szambo. Szambo znajduje się w pałacu prezydenckim, pisowska pierdoło! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 19:51 Gratulacje za odwagę:) a propos mentorów; Gosiewski i Kurski mają JarKacza a Karasiewicz -Polaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
kub61 honor posła???? 03.04.08, 19:58 Gdyby posłowie-nie tylko pan Karasiewicz-mieli choćby krztę honoru, występując z klubu czy partii powinni również składać swój mandat (powinno być to wpisane w obecną ordynację jako obowiązek, kiedy będą okręgi jednomandatowe to oczywiście byłoby bez sensu); ale to rzeczywiście różnej maści karierowicze i kłamcy; mówią, że nie składają mandatu aby nie zawieść swoich wyborców-jawnie kłamią, przecież wszyscy wiedzą, że polska ordynacja jest większościowa i posłowie wybrani na ogół z pierwszego miejsca listy są lokomotywą dla pozostałych; pan Karasiewicz był tym pozostałym, więc kiedy głosowałem na PiS w jakiś sposób głosowałem również na tego pana, który obecnie jest mi obcy jako zdrajca ugrupowania, które opuścił. Nie rozumię wielu ruchów wykonywanych po wyborach przez prezesa, szczególnie tych forsujących do występów w mediach ludzi, może uczciwych ale totalnie nie medialnych(np. PEG) ale nadal to najuczciwszy ze wszystkich polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Te "maści" to żywcem z propagandy PRL 03.04.08, 20:03 kub61 napisał: > Gdyby posłowie-nie tylko pan Karasiewicz-mieli choćby krztę honoru, > występując z klubu czy partii powinni również składać swój mandat > (powinno być to wpisane w obecną ordynację jako obowiązek, kiedy > będą okręgi jednomandatowe to oczywiście byłoby bez sensu); ale to > rzeczywiście różnej maści karierowicze i kłamcy Odpowiedz Link Zgłoś
rakieter Bo PiS to jest potęga (głupoty) PiS mistrzem jest! 03.04.08, 20:05 Niech żyje Legia Warszawa!!! Legia CEEEWUUUKAAEEES! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Wyborcy głosowali na partię a nie na niego 03.04.08, 20:25 starduster napisał: > Znowu się skasztaniłeś na forum histeryku... Znowu czegos nie zrozumiales? Popros ladnie, to ci wytlumacze...;D Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Stolki........ 03.04.08, 20:33 Stolkow za PiS nie bedzie.Michnik da mu stolek.Bedzie jego zona.Bo nie udalo sie Adamowi .................. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ..Stolki........ 03.04.08, 22:18 presentation1 napisał: > Stolkow za PiS nie bedzie.Michnik da mu stolek.Bedzie jego zona.Bo nie udalo si > e Adamowi .................. ----------------------- ciebie esbeckie scierwo to i Michnik za ciecia nie wezmie, dla takich jak ty i w Tworkach nie ma miejsca, idz wydmuchaj wet3 Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u to też różowy 03.04.08, 21:20 poseł, niczym się nie różni od Kaczyńskich. Nie ma prawicy, PiS to różowa partia taka jak PO, czerwieńsza jest tylko SLD. Kaczyńscy grają rolę niby opozycji. Wszyscy okrągłostołowi nie są godni zaufania! Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u to też ró 03.04.08, 21:48 enedue3 napisał: > poseł, niczym się nie różni od Kaczyńskich. Nie ma prawicy, PiS to > różowa partia taka jak PO, czerwieńsza jest tylko SLD. Kaczyńscy > grają rolę niby opozycji. Wszyscy okrągłostołowi nie są godni > zaufania! A kto jest? Czy imię jego "czterdzieści i cztery"? Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 21:47 Jeśli prezes rozumie słowo honor tak samo, jak prawo i sprawiedliwość, to nie dziwota, że co zacniejsi ludzie pragną wyjść z tego "szamba"! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Proszę o dobry przykład, panie Jarosławie K. 03.04.08, 22:00 Uznał natomiast, że będę w pełni honorowy, jeśli złożę mandat. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u i co z tego? 03.04.08, 22:04 Ma swoje 5 minut i kaske do konca kadencji.Musi ostro poopluwac PiS bo inaczej nie zalapie sie na jakas synekurke PO.I ,co gorsza,bez ,,mentora'' bo Polaczek nie ma dobrych notowan w PO - :))))) Zwykly gow.. smiec i tyle.Jeszcze jeden dowod ,ze Kaczynscy zbyt ufaja swoim wspolpracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck amana! musiałem ściągnąć cię myślami! 03.04.08, 22:06 amanasunta napisała: > Ma swoje 5 minut i kaske do konca kadencji.Musi ostro poopluwac PiS > bo inaczej nie zalapie sie na jakas synekurke PO.I ,co > gorsza,bez ,,mentora'' bo Polaczek nie ma dobrych notowan w PO - > :))))) > Zwykly gow.. smiec i tyle.Jeszcze jeden dowod ,ze Kaczynscy zbyt > ufaja swoim wspolpracownikom. Ale z tym starymdusterem to odrobinę przesadziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: amana! musiałem ściągnąć cię myślami! 03.04.08, 22:10 imperator.ck napisał: > Ale z tym starymdusterem to odrobinę przesadziłaś. Ten gościu jak sądzę to : dylek zwany również doris, na przepustce z psychuszki... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u i co z te 03.04.08, 22:08 amanasunta napisała: > Ma swoje 5 minut i kaske do konca kadencji.> Zwykly gow.. smiec i tyle. Zgoda, pozwolisz, że uzupełnię Twoją wypowiedź słowami: "jak wszyscy w tym ugrupowaniu"... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ciekawe...... 03.04.08, 22:16 tw_wielgus napisał: > amanasunta napisała: > > > Ma swoje 5 minut i kaske do konca kadencji.> Zwykly gow.. smiec i > tyle. > Zgoda, pozwolisz, że uzupełnię Twoją wypowiedź słowami: "jak wszyscy > w tym ugrupowaniu"... Jeszcze formalnie to,,XXI''nie powstalo a juz taka krytyka? Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy_romek Re: Ciekawe...... 03.04.08, 22:18 to jest pijany Tusk ??? s12.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=40907 Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ciekawe...... 03.04.08, 22:21 amanasunta napisała: > tw_wielgus napisał: > > > amanasunta napisała: > > > > > Ma swoje 5 minut i kaske do konca kadencji.> Zwykly gow.. smiec > > i > > tyle. > > Zgoda, pozwolisz, że uzupełnię Twoją wypowiedź słowami: "jak > wszyscy > > w tym ugrupowaniu"... > Jeszcze formalnie to,,XXI''nie powstalo a juz taka krytyka? XXI - nie kumam, w czym problem? poziom krytyki wynika z prostego wzoru na skubanie pierza. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A wystarczy przeczytac caly artykul... 03.04.08, 22:30 Cytuje: Dodał, że w środę przedstawił powody swojej decyzji prezesowi PiS Jarosławowi Kaczyńskiemu. W oświadczeniu Karasiewicz poinformował także, że zamierza przyjąć zaproszenie twórców portalu Polska XXI (m.in. Kazimierza Michała Ujazdowskiego) i czynnie działać w ramach tej inicjatywy. Obecnie na stronie portalu Polska XXI znajduje się ankieta konstytucyjna, w której pomysłodawcy portalu stawiają pytania o kluczowe elementy pożądanej zmiany ustrojowej. Wśród zaangażowanych w tę inicjatywę wymienia się na stronie również: Jana Rokitę, Rafała Dutkiewicza i Rafała Matyję. -:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: A wystarczy przeczytac caly artykul... 03.04.08, 22:32 OKi i jak to sie ma do... Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma amanasunta, Lucek ma 29 lat ! a Ty, stary zgredzi 03.04.08, 22:23 możesz mu tylko...zazdrościć. Piszesz, te swoje zakłamane, bo rozmijające się z prawdą, na cześć prezesa PiS-u, peany, a co gorsze (sic) sam juz nimi jestes znużony. Przejrzyj na oczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta 24 to wiecej niz 29 ...ciekawe? 03.04.08, 22:28 tetradrachma napisał: > możesz mu tylko...zazdrościć. Piszesz, te swoje zakłamane, bo > rozmijające się z prawdą, na cześć prezesa PiS-u, peany, a co gorsze > (sic) sam juz nimi jestes znużony. Przejrzyj na oczy ! Arytmetyka ...po duzym drinku drachma-:)))) Proponuje Tobie umycie oczkow..szeroko zamknietych. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: 24 to wiecej niz 29 ...ciekawe? 03.04.08, 22:34 jestem mile zaskoczony myslałem (za co Cie przepraszam) że mnie zbluzgasz. A czepiasz się liczb bo agumentów nie staje, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: 24 to wiecej niz 29 ...ciekawe? 03.04.08, 22:38 tetradrachma napisał: > jestem mile zaskoczony myslałem (za co Cie przepraszam) że mnie > zbluzgasz. A czepiasz się liczb bo agumentów nie staje, co ? Czyli....,,argumenty'' to bluzgi...jak to w PO -:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Re: 24 to wiecej niz 29 ...ciekawe? 03.04.08, 22:40 a jednak sofistyka to Twój....pałasz (drewniany) ! Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Re: 24 to wiecej niz 29 ...ciekawe? 03.04.08, 22:44 amanasunta napisała: > tetradrachma napisał: > > > jestem mile zaskoczony myslałem (za co Cie przepraszam) że mnie > > zbluzgasz. A czepiasz się liczb bo agumentów nie staje, co ? > Czyli....,,argumenty'' to bluzgi...jak to w PO -:))))))) OK! Poczytaj posty stardustera, dopiero jego bluzgi i wyjatkowo chamskie teksty ściagnęły tu klony, które zaczęły rozmawiać z nim jedynym językiem, który zdaje się rozumieć! On na pewno nie jest z PO, więc bez prostackiej agitki rodem z zakładów psychiatrycznych, gdzie PiS osiągnęło zastanawiająco dobre wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś
imperator.ck Ale jak się ładnie zabawia! 03.04.08, 22:28 Dzisiaj jako staryduster występował, ciągle o ciotach nawijał, na kralika-niebożę miał ochotę! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Jestem tu od poczatku pod jednym nickiem 03.04.08, 22:31 imperator.ck napisał: > Dzisiaj jako staryduster występował, ciągle o ciotach nawijał, na > kralika-niebożę miał ochotę! Jam ci nie wielonikowy kralik-:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Jestem tu od poczatku pod jednym nickiem 03.04.08, 22:33 od 30 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: amanasunta, Lucek ma 29 lat ! a Ty, stary zgr 03.04.08, 22:31 tetradrachma napisał: > możesz mu tylko...zazdrościć. Piszesz, te swoje zakłamane, bo > rozmijające się z prawdą, na cześć prezesa PiS-u, peany, a co gorsze > (sic) sam juz nimi jestes znużony. Przejrzyj na oczy ! W wizytówce stoi napisane 24, ale kobiety zawsze odejmują sobie lat... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ale po trzydziestce.....za 6 lat ,kto wie? 03.04.08, 22:32 tw_wielgus napisał: > tetradrachma napisał: > > > możesz mu tylko...zazdrościć. Piszesz, te swoje zakłamane, bo > > rozmijające się z prawdą, na cześć prezesa PiS-u, peany, a co > gorsze > > (sic) sam juz nimi jestes znużony. Przejrzyj na oczy ! > > W wizytówce stoi napisane 24, ale kobiety zawsze odejmują sobie > lat... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ale po trzydziestce.....za 6 lat ,kto wie? 03.04.08, 22:36 Za 6 lat po trzydziestce!!, dziewczyno to on będzie juz się oglądał za pietnastkami... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Ale po trzydziestce.....za 6 lat ,kto wie? 03.04.08, 22:39 tw_wielgus napisał: > Za 6 lat po trzydziestce!!, dziewczyno to on będzie juz się oglądał > za pietnastkami... Lucek nie w moim typie.Wole tych....z jajami-:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lucjan Karasiewicz wystąpił z PiS-u 03.04.08, 23:00 anna-76 napisała: > idiota Nie musisz tego pisać. To wynika z postu. Odpowiedz Link Zgłoś